ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در وردپرس

badbird
23-11-2012, 20:30
ببخشید من چند روزیه که از سیستم وبلاگ دهی رزبلاگ به وردپرس کوچ کردم.ولی نمی تونم باهاش کار کنم.خیلی بد مینویسه.نمی دونم مشکل از قالبمو یا نه.:sq_11:
برید تو این صفحه نگاه کنید.
وبم در رزبلاگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C.html)
ببینید چه فونت زیبایی داره.خودم وارد کردم .

ولی همینو وقتی کپی میگیرم تو وردپرس و وارد میکنم ببینید چه زشت میشه.
سایتم در وردپرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C/)

مشکل از چیه؟از قالبه یا باید یه افزونه ای چیزی نصب کنم؟
کمکم کنید لطفا.
ممنون.:37:

m.m.m5651
23-11-2012, 22:59
99% مشکل از ادیتور وردپرس هست که نمیتونه درست واردشون کنه. 1% دیگه هم واسه اینه که از @font-face استفاده کردید توی رزبلاگ ولی توی وردپرس فونت رو با @font-face اینکلود نکردید.
البته من کد های بلاگتون توی وردپرس رو بررسی کردم، اصلا توشون برای پاراگراف های بیت های متن شعر فونت تعریف نشده و برای همین هم به صورت پیشفرض از tahoma استفاده کرده. پس همون 99% درصده درسته. :sq_25:

badbird
24-11-2012, 00:20
خوب داداش اگه میشه یه ادیتور معرفی کن که فونت های زیبا و خوب داشته باشه.من که پیدا نکردم.هر چی هم به روز رسانی میکنم بازم مطالب می چسبن به هم.با رزبلاگ راحت تر بودم به خدا.امکاناتش خیلی راحت تر بود.
راستی این ادامه مطلب هم اعصاب منو خورد کرده اصلا نمیتونم ادامه مطلب درست بذارم.
داداش یه ادیتور توپ معرفی کن که مشکلاتمو حل کنه.الان هم از wp-superedit استفاده میکنم.ولی زیاد به دردم نخورد.یکم به دردم خورد.:sq_3: