ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهندسی فناوری اطلاعات (IT) یا مهندسی نرم افزار کامپیوتر ؟

hamedarian2009
23-11-2012, 16:25
سلام
من واسه کارشناسی تو علمی کاربردی رشته مهندسی IT و تو غیرانتفاعی مهندسی نرم افزارکامپیوتر قبول شده ام و از بهمن کلاسام شروع میشه. حالا من نمیدونم کدومو برم؟ به نظر شما کدوم بهتره؟ تو بازار کار ایران کدومو بیشتر میخان؟ علاقه من بیشتر برنامه نویسی تحت وب و شبکه و اینترنت هست

M o h a m m @ d
23-11-2012, 18:48
از نظر اسون بودن درسها که ای تی نسبت به نرم افزار راحتره.هرچند درساش مثل همه ولی تخصصی رشته ای تی بیشتر حالت خوندنی داره.
بازار کارم نرم افزار بهتره اگه یه دور اگهی استخدامی نگاه کنی میبینی بیشترین رشته ای که میخوان برای استخدامی نرم افزاره تک توک ممکنه ای تی بزنه هنوز تو ایران خوب جا نیفتاده ای تی :sq_3:
علاقه مندی هاتم تو دانشگاه این چیزا را تئوری بهت یاد میدن اگه میخوای به جای برسی و به چیزای که علاقه داری برسی باید خارج از درس دانشگاه بخونی و عملی کار کنی ،تمرین تمرین تمرین کنی وگرنه برای دانشگاه وایستی فقط به اندازه نمره گرفتن بهت یاد میدن.

شاهزاده خانوم
26-11-2012, 04:35
ولی ببخشید الان اکثر کسایی هم که نرم افزار خوندن میرن سراغ دوره های شبکه

من ای تی رو توصیه میکنم به نظر من اینده خوبی داره و درامد خوبی

hamedarian2009
26-11-2012, 14:07
به نظر خودم که چارت دروس هر دو رشته رو دانلود کردم و دیدم به نظر میاد دروس مهندسی نرم افزار حالت کلی داره و دروس سختی هم داره که یادگرفتنشون هم اصلا کاربردی نیست مثلا زبان ماشین و اسمبلی تو ایران کجا بدرد میخوره و بازارکار ایران بیشتر شبکه یا طراحی صفحات و برنامه نویسی بیشتر کاربرد داره که فکرکنم اینارم تو هیچ دانشگاهی خوب یاد نمیدن و باید بیرون یاد بگیری.
it به نظر میاد بهتر باشه چون خیلی آدمو درگیر دروس سخت غیرکاربردی نمیکنه ولی فقط به خاطر اینکه دانشگاه علمی کاربردی هست من شاید برم نرم غیرانتفاعی

flashdesign
31-03-2013, 17:55
انشالله هر رشته ای که میخونی موفق باشی
منم برای خودم بین این دو رشته شک داشتم که کدوم رو انتخاب کنم و خیلی درباره اش تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که آی.تی بهتره و در واقع بهتره بگیم کاربردی تر از نرم افزاره.
البته نرم افزار هم رشته خوبی هست ولی خب آی.تی هم جدیدتر و هم راحت تر و هم کاربردی تره
البته هر رشته ای سختی های خودشو داره
میگم راحتتر نه اینکه راحـــــت راحــــــــتــــــــــه و درس نخونی 20 میگیری
منظورم اینه که درکش راحت تره و خیلی محض نیست :sq_25: