مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب ویندوز 8 کرک شده بر روی لبتاپ
alireza-vb
23-11-2012, 16:17
سلام دوستان
یه لب تاپ اچ پی هست که روش ویندوز سون هوم بیسیک ارجینال نصبه حالا من میخوام روش یه ویندوز 8 کرک شده نصب کنم،
حالا یه مشکل هست که فقط یه درایو سی داره که شامل قسمت اعظم هارد میشه و یه درایو دی که ظاهرا به برنامه ریکاوری ویندوز مربوطه و فضای کمی هم داره در نتیجه اطلاعات شخصی کاربر هم در درایو سی هست حالا من سعی کردم با برنامه Partition Mini Tool یه قسمت از درایو سی رو یه درایو دیگه بسازم که اطلاعات کاربر روی اون قرار بگیره و موقع نصب ویندوز پاک نشه ولی ارور میده نمیدونم اگه از اطلاعات بکاپ بگیرم و کل هاردو فرمت کنم کار درستیه و نتیجه داره یا نه،آیا این مشکل مربوط به ارجینال بودن ویندوزه؟ ببخشید که طولانی شد لطفا راهنمایی کنید چکار کنم بهتره ؟ :sq_3:
Dew Drop
23-11-2012, 18:38
سلام دوستان
یه لب تاپ اچ پی هست که روش ویندوز سون هوم بیسیک ارجینال نصبه حالا من میخوام روش یه ویندوز 8 کرک شده نصب کنم،
حالا یه مشکل هست که فقط یه درایو سی داره که شامل قسمت اعظم هارد میشه و یه درایو دی که ظاهرا به برنامه ریکاوری ویندوز مربوطه و فضای کمی هم داره در نتیجه اطلاعات شخصی کاربر هم در درایو سی هست حالا من سعی کردم با برنامه Partition Mini Tool یه قسمت از درایو سی رو یه درایو دیگه بسازم که اطلاعات کاربر روی اون قرار بگیره و موقع نصب ویندوز پاک نشه ولی ارور میده نمیدونم اگه از اطلاعات بکاپ بگیرم و کل هاردو فرمت کنم کار درستیه و نتیجه داره یا نه،آیا این مشکل مربوط به ارجینال بودن ویندوزه؟ ببخشید که طولانی شد لطفا راهنمایی کنید چکار کنم بهتره ؟ :sq_3:
سلام
چه اروری میده؟متن ارور یا عکسش رو بزارید. با نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home هم امتحان کنید.
از ویندوزتون بکاپ بگیرید مطمئناً یه سود شما خواهد بود که هنگام پارتیشن بندی و یا ... اگه مشکلی پیش اومد اطلاعتتون محفوظ بمونه و مشکل شما فکر نمی کنم ربطی به ارجینال بودن ویندوز داشته باشه.
(من دقیقاً همین کار رو با لپ تاپم انجام دادم و ویندوز ارجینال!!!)
در ضمن پیشنهاد می کنم ویندوز ارجینال تون رو فعلاً پاک نکنید و یه درایو دیگه ایجاد کنید و ویندوز 8 رو روی درایو جدید نصب کنید.
که در اینصورت هر دو ویندوز رو خواهید داشت و اگر از محیط ویندوز جدید خوشتون نیومد می تونید اون رو حذف کنیدو ویندوز سون خودتون رو داشته باشید.
cesc.cesar
25-11-2012, 13:05
ُلام
میشه رو یه لپ تاپ که ویندوز اورجینال داره،8 رو نصب کرد؟
آخه مثلا ایکس پی رو نمیشه روش نصب کرد یا یه 7 دیگه وقتی ویندوز لپ تاپم اوجیناله!
بعد هم اینکه برای بک آپ گیری از ویندوز خودم حتما باید یه دی وی دی خام بزارم بک آپ بگیره روش یا روی هارد هم میشه؟
PersianEm0b0y
28-11-2012, 19:57
علت پارتیشن نشدن اینه که هارد شما Dynamic هست و باید به Basic تبدیل بشه وگرنه هیچ نرم افزاری پارتیشنی هارد شما رو نمی تونه به قسمت های مورد نظر تبدیل کنه ...
ربطی به ویندوز نداره ...
ویندوز اورجینال رو هم بک آپ بگیرین و پاک کنین چون اصلا مهم نیست و فرقی با نسخه کرک شده نداره فوقش اگر هم بعدا خواستین یه ویندوز home نصب می کنین و با سریال پشت دستگاه اکتیو می کنین ...
alireza-vb
29-11-2012, 07:50
خوب اون قسمت از هارد که وایپ کردم الان به صورت unalocate دراومده چجوری به Basic تبدیلش کنم و پارتیشن جدید ایجاد کنم ؟
PersianEm0b0y
29-11-2012, 14:17
اول از ویندوز اورجینال از طریق برنامه Recovery Manager که روی نوت بوک های اچ پی نصبه بک آپ بگیر !
حالا اون قسمتی که از طریق برنامه از درایو C جداش کردی ( یعنی فضای تخصیص نیافته یا Unallocated ) رو برمیگردونی به خود C دوباره ...
یعنی میره روی درایو C تو برنامه کلیک می کنی بعد یه گزینه داره به نام Extented یعنی اضافه کردن - گسترش دادن و بعد که روش بزنی خودش اون فضای Unalloacated رو پیدا می کنه و اضافه ش می کنه ...
خلاصه باید بتونی اون مقدار رو برگردونی و کل هارد رو یکپارچه کنی !
بعد نرم افزار Dynamic Disk Convertor رو دان می کنی البته نسخه کرک شده که یه ذره بد هم گیرمیاد و ب یه کلیک هارد Basic میشه ...
اگر پیدا نکردی به ناظر Jafarian بگو ایشون تو انجمن خودش واست بزاره !
alireza-vb
01-12-2012, 10:26
یه نسخه دمو ازش پیدا کردم که فکر کنم کار کنه عصری برم خونه تستش میکنم...
(DDC_ProDemo)
PersianEm0b0y
01-12-2012, 11:57
نسخه دمو کار نمی کنه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.