مشاهده نسخه کامل
: درخواست آموزش نصب فول و کامل اوبونتو به عنوان سیستم عامل دوم در کنار اکس پی
FOURTH RETURN
23-11-2012, 14:20
سلام من یک ویندوز اکس پی در درایو اول(c) دارم درایو دومم d هم کاملا خالی و فرمت هست میخواستم بدونم میشه اوبونتو رو بصورت دمو فول و کامل به عنوان os دوم در درایو دی نصب کنم؟ بطوری که موقع روشن شدن سیستم امکان انتخاب اکس پی یا اوبونتو رو داشته باشم اگه نمیشه بصورت کامل در کنار اکس پی نصب کنم هر جور میشه در کنار اکس پی نصب کنم رو توضیح بدید و میخواستم بدونم نصب دمو و فول اوبونتو چه مزایایی نسبت به نصب inside windows داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H A M A S
24-11-2012, 12:38
اولا به این صورت ووبی نصب نکن....دوما نصب ابونتو از ویندوز هم ساده تره....فایل ایزوی ابونتو رو با مثلا Lili usb creator بریز روی فلش....بعدش سیستم رو با همون فلش بیار بالا و برو توی قسمت ستاپ ابونتو و هنگام نصب اولین گزینه یعنی نصب کنار ویندوز رو انتخاب کن....تمام!
FOURTH RETURN
24-11-2012, 13:52
اولا به این صورت ووبی نصب نکن....دوما نصب ابونتو از ویندوز هم ساده تره....فایل ایزوی ابونتو رو با مثلا Lili usb creator بریز روی فلش....بعدش سیستم رو با همون فلش بیار بالا و برو توی قسمت ستاپ ابونتو و هنگام نصب اولین گزینه یعنی نصب کنار ویندوز رو انتخاب کن....تمام!
من اوبونتو رو توی یک سی دی دارم چطوری باید نصب کنم از محیط ویندوز یا از طریق بوت کردن سی دی؟ لطفا آموزش کامل به اضافه سوالهای بی جواب بالا
FOURTH RETURN
25-11-2012, 13:17
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟
milad_gta
25-11-2012, 13:54
با ubuntu سیستم رو بوت کنید سپس گزینه install رو انتخاب کنید . مراحل ساده هستند انتخاب کشور و تاریخ و ... میرسید به پارتیشن بندی که خیلی باید دقت کنید ( البته خیلی آسونه ولی بی دقتی بار ها کار دست کار بر ها داده )
پارتیشن خالی خودتون رو Delete کنید ازش ۳ تا پارتیشن جدید بسازید با فایل سیستم ext4 و یکی swap و mount point ها رو / و home/ قرار بدید یکی هم که کلا swap هست نمیخواد و ...
بسته به حجمی که دارید ۲ برابر رم رو به swap بدید ، حداقل 5 گیگ تا 20 گیگ / و بقیه home ...
FOURTH RETURN
25-11-2012, 17:18
آموزش نصب رو نميخوام آموزش نصب به عنوان سيستم عامل دوم رو ميخوام بدون اينكه آسيبي به ويندوز بزنه از دادن جوابهاي كوتاه خودداري كنيد
milad_gta
25-11-2012, 17:35
دوست عزیز شما قبل از اینکه وارد دنیای گنو/لینوکس بشید بهتره کمی تحقیق کنید روشی که ذکر کردم اوبونتو رو کنار ویندوز نصب میکنه !
FOURTH RETURN
25-11-2012, 21:02
با ubuntu سیستم رو بوت کنید سپس گزینه install رو انتخاب کنید . مراحل ساده هستند انتخاب کشور و تاریخ و ... میرسید به پارتیشن بندی که خیلی باید دقت کنید ( البته خیلی آسونه ولی بی دقتی بار ها کار دست کار بر ها داده )
پارتیشن خالی خودتون رو Delete کنید ازش ۳ تا پارتیشن جدید بسازید با فایل سیستم ext4 و یکی swap و mount point ها رو / و home/ قرار بدید یکی هم که کلا swap هست نمیخواد و ...
بسته به حجمی که دارید ۲ برابر رم رو به swap بدید ، حداقل 5 گیگ تا 20 گیگ / و بقیه home ...
منظورتون همون درایو d هست که گفتم خالیه(34 گیگ)؟ یعنی درایو دی رو به 3 تا پارتیشن تقسیم کنم؟ من الان خودم با درایو سی چهار تا درایو دارم اینطوری میشه 6 تا درایو؟ میشه توضیح بدید؟ یه چیز دیگه : نمیخوام بقیه درایوهام هم خراب بشن چون اطلاعات توشون دارم
پارتیشن رو میشه از محیط نصب اوبونتو دلیت و تقسیم بندی هم کرد مثل اکس پی؟
milad_gta
25-11-2012, 21:51
بله درست متوجه شدید ، پارتیشنی که میخواید ازش برای نصب اوبونتو استفاده کنید رو باید به سه پارتیشن تقسیم کنید ( Root و Home و Swap )
از تو مراحل نصب میشه این کار رو انجام داد فقط توجه کنید که تو محیط لینوکس چیزی به اسم درایو C و D ندارید ! درایو مد نظرتون رو فرمت کنید تو ویندوز تا موقع نصب بتونید تشخیص بدید کدوم رو باید حذف کنید ( جلوش مینویسه فضای خالیش چقدره و میتونید متوجه بشید که کدوم رو باید حذف کنید ! ) .
FOURTH RETURN
25-11-2012, 23:16
نصب کنم ؟ مطمئنی؟ اکس پیم به فنا نره:sq_8:
FOURTH RETURN
25-11-2012, 23:18
بله درست متوجه شدید ، پارتیشنی که میخواید ازش برای نصب اوبونتو استفاده کنید رو باید به سه پارتیشن تقسیم کنید ( Root و Home و Swap )
از تو مراحل نصب میشه این کار رو انجام داد فقط توجه کنید که تو محیط لینوکس چیزی به اسم درایو C و D ندارید ! درایو مد نظرتون رو فرمت کنید تو ویندوز تا موقع نصب بتونید تشخیص بدید کدوم رو باید حذف کنید ( جلوش مینویسه فضای خالیش چقدره و میتونید متوجه بشید که کدوم رو باید حذف کنید ! ) .
خودش نامگذاری میکنه؟
FOURTH RETURN
25-11-2012, 23:20
فرمت پارتیشین رو چی باید بذارم؟
milad_gta
25-11-2012, 23:21
قبل از اینکه پارتیشن رو Delete کنید یک عکس از اون صفحه بگیرید بزارید تا مطمئن شیم همه چیز درسته ! دکمه PRT Scrn رو بزنید خودش تو قسمت Pictures یک screenshot سیو میکنه .
اینجا هم توضیحات بیشتر داده شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H A M A S
26-11-2012, 17:05
خود ابونتو پارتیشن بندی میکنه....نیازی هم نیست شما کاری انجام بدید...فقط موقع نصب اولین گزینه رو بزنید!!
vahidmir2000
01-12-2012, 00:17
نصب اوبونتو و کلآ اکثر لینوکسها در کنار ویندوز بسیار ساده است و هیچ فرقی با نصب تک و تنهای لینوکس نداره. فقط کافیه یک فضای خالی حدودا ۲۰ گیگی داشته باشین و لینوک رو بر روی اون قسمت و با پارتیشنهایی که توضیحش داده شده نصب کنید. لینوکس به طور خودکار سیستم عامل قبلی رو میشناسه و منوی بوت روی سیستم نصب میکنه و تمام.
ریسک نکن اگه نمیدونی
vahidmir2000
04-12-2012, 20:46
دوست من چیزی قرار نیست به فنا بره :) در بخش پارتیشن بندی شما میتونی پارتیشنهای ویندوزی و خود پارتیشن ویندوز رو به راحتی ببینی و بهشون هیچ کاری نخواهی داشت. ما به یک فضای از قبل آماده شده نیاز داریم نه به پارتیشنهای اصلی که حاوی فایلها و سیستم عامل قبلیمون میشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.