PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلاس برای sql

shadmehrshadow1
23-11-2012, 12:49
سلامبه فکر این افتادم که برای راحتی کار و کاهش هجم کد نویسی برای دستور های اس کیو ال یک کلاس تهیه کنیم و دیگه برای هر بار لود کردن کانکشن استرینگ و دیتا آداپتر و دیتا ست ها و یا لود یک جدول و حذف و اضافه کردن داده و خوندت داده دیگه این همه هربار توی هر فرم کد ننویسیم و هی دستور باز کردن و بستن رو ننویسیم . بلکه یک کلاس درست کنیم که توش برای هرکدوم از کارها یک فانکشن و یا یک ساب باشه و ما اون ها رو لود کنیم و آرگمان های لازم رو فقط بهش بدیم.ممنوو میشم اگه کمک کنید.

senaps
23-11-2012, 15:53
سلام...
کجاش رو مشکل دارین حالا؟؟؟؟
دستوارت خاص رو که هر بار باید عوض بشن رو به صورت پارامتر برای توابعتون در نظر بگیرید و کد های کامند و سلکت و .... رو داخل توابع کلاس استفاده کنین.....
هرجایی مشکلی بود بگید تا من یا سایر دوستان راهنمایی کنیم....

Payman_62
24-11-2012, 03:41
سلام.
از linq استفاده کن. مشابه چیزی رو که میخوای برات محیا میکنه.

senaps
24-11-2012, 12:42
از linq استفاده کن. مشابه چیزی رو که میخوای برات محیا میکنه.

ایشون زیاد طرفدار لینک نیستن و فکر میکنم که خیلی های دیگه مثل ایشون هستن.....

shadmehrshadow1
01-12-2012, 14:01
مثلا من همینطوری یه سری توابع و ساب رو تهیه کردم که خیلی مبتدیانه هست.حالا بیایم این ها رو گسترش بدیم و تکمیل کنیم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز دوستانی هم که linq رو بلد هستند. درخواست میکنم که یه تاپیک راجبش بزنن و آموزش بدن برای اون هایی که مثل من هیچ آشنایی باهاش ندارن. تا ما هم یاد بگیریم.

senaps
01-12-2012, 14:08
ویژوال بیسیک کد می‌زنین؟
اتفاقا فکر خوبیه..... ببینم میتونیم با دوستان یه مرجع خوب برای لینک درست کنیم یا نه....
البته شما می‌تونی کتاب علی اقدم در این خصوص رو بخونی....

shadmehrshadow1
02-12-2012, 16:57
آره ویژوآل بیسیک هست.من این کلاس رو براش اصلا وقت نگذاشتم. شما یا دوستان اگه با این نوع آشنایی دارین شرکت کنین که این کامل و حرفه ایش کنیم. دوستان سابق مثل علی آقا هم انگار دیگه اینجا سر نمیزنن.دانش ایشون خیلی به ما کمک میکرد.آره ممنون میشم شمام یه بخش آموزشی در مورد لینک قرار بدین. فقط یادتون نره ما هیچی بلد نیستیم و مبتدی هستیم.