ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در باره گرافيك 6870

saeid333
23-11-2012, 12:09
سلام
من يه كارت گرافيك 6870 دارم با شش تا خروجي اگر بخوام از چهار تاش تصوير بگيرم طوري كه تصوير رو چار تا مونيتور تقسيم شه بايد چكار كنم
تو حالت معمولي نميسشه
تو تنظيمات خود كارت گرافيكم دو تا تصوير رو تقسيم ميكنه چيزي به ذهنتون ميرسه
اينم خروجياشه
دو تام
DP
داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مقاله ايي در اين مورد كه توضيح كامل داده باشه سراغ ندارين

EXTREME
23-11-2012, 12:27
سلام
من يه كارت گرافيك 6870 دارم با شش تا خروجي اگر بخوام از چهار تاش تصوير بگيرم طوري كه تصوير رو چار تا مونيتور تقسيم شه بايد چكار كنم
تو حالت معمولي نميسشه
تو تنظيمات خود كارت گرافيكم دو تا تصوير رو تقسيم ميكنه چيزي به ذهنتون ميرسه
اينم خروجياشه
دو تام
DP
داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله شما باید از قابلیت eye finity استفاده کنید
برای اینکار حداقل باید از یک dp استفاده کنید
شما از یک dp استفاده کنید و برای 3 مانیتور دیگه از دو dvi و یک hdmi استفاده کنید
بعد که خروجی هارو زدین برین تو ccc بعد تو تنظیمات display مانیتور های دیگه رو روی مانیتوری که ستاره دار است duplicate کنید و طرز قرار گیری برای تصویر در مانیتورها انتخاب کنید یک گزینه میاد که آیا میخواین این تنظیمات باشه شما no انتخاب کن بعد همه مانیتور ها خاموش میشه یک مانیتور صفحش آبی میمونه
روی ccc رو همون مانیتور هایی که آبی هست کلیک کن تا بالاخره تصویر درست رو بگیری و تصویر روی 4 مانیتور تقسیم بشه

saeid333
23-11-2012, 13:01
بله شما باید از قابلیت eye finity استفاده کنید
برای اینکار حداقل باید از یک dp استفاده کنید
شما از یک dp استفاده کنید و برای 3 مانیتور دیگه از دو dvi و یک hdmi استفاده کنید
بعد که خروجی هارو زدین برین تو ccc بعد تو تنظیمات display مانیتور های دیگه رو روی مانیتوری که ستاره دار است duplicate کنید و طرز قرار گیری برای تصویر در مانیتورها انتخاب کنید یک گزینه میاد که آیا میخواین این تنظیمات باشه شما no انتخاب کن بعد همه مانیتور ها خاموش میشه یک مانیتور صفحش آبی میمونه
روی ccc رو همون مانیتور هایی که آبی هست کلیک کن تا بالاخره تصویر درست رو بگیری و تصویر روی 4 مانیتور تقسیم بشه

ممنون
ولي اول ccc منظورتون چيه

اونوقت خروجي dvi و DP با hdmi تصوير ميدن مشكل ندارن
چون اون پورتا با Hdmi تصوير نداد
مقاله ايي در اين مورد كه توضيح كامل داده باشه سراغ ندارين؟

EXTREME
23-11-2012, 15:57
ممنون
ولي اول ccc منظورتون چيه

اونوقت خروجي dvi و DP با hdmi تصوير ميدن مشكل ندارن
چون اون پورتا با Hdmi تصوير نداد
مقاله ايي در اين مورد كه توضيح كامل داده باشه سراغ ندارين؟

من اینکارو انجام دادم همونطوری که انجام دادم گفتم ولی روی 3 مانیتور بود مقاله ای ندارم
ccc همون catalyst منظورم است
dp رو که با تبدیل باید بزنید به مانیتور یا با تبدیل dvi یا hdmi شما با اینکار که بکنید رو هر مانیتور تصویر مجلز از دسکتاپ رو هر 4 مانیتور دارین وقتی اینکارو کردین از کاتالیست از تنظیمات display عکس بدین

saeid333
25-11-2012, 20:02
من اینکارو انجام دادم همونطوری که انجام دادم گفتم ولی روی 3 مانیتور بود مقاله ای ندارم
ccc همون catalyst منظورم است
dp رو که با تبدیل باید بزنید به مانیتور یا با تبدیل dvi یا hdmi شما با اینکار که بکنید رو هر مانیتور تصویر مجلز از دسکتاپ رو هر 4 مانیتور دارین وقتی اینکارو کردین از کاتالیست از تنظیمات display عکس بدین
ممنون از جوابتون
فقط ميخواستم بدونم كه اين كار رو با چار تا مونيتور هم ميشه انجام داد يعني تقسيم يك تصوير روي چار تا مونيتور؟؟؟

EXTREME
25-11-2012, 20:10
ممنون از جوابتون
فقط ميخواستم بدونم كه اين كار رو با چار تا مونيتور هم ميشه انجام داد يعني تقسيم يك تصوير روي چار تا مونيتور؟؟؟

تا 6تا مانیتور هم میشه