ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف کردن Internet Explorer 9

hexman
22-11-2012, 23:30
سلام دوستان
توی ویندوز 7 ام Internet Explorer 9 ام دچار مشکل شده و تا بازش میکنم هی ارور میده و اصلا نمیتونم باش کار کنم.چطور میتونم اون رو Uninstall کنم تا بتونم از نو نصبش کنم؟

jafarian
23-11-2012, 00:41
منوی استارت اجرا کنید درقسمت سرچش تایپ کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد روی گزینه مورد نظر کلیک کنید درکادری که باز میشه روی گزینه

کلیک راست گزینه Uninstall انتخاب بعدشم اکی کنید بعدم سیستم ریستارت کنید وقتی کارش به اتمام رسید:20:

How do I install or uninstall Internet Explorer 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hexman
23-11-2012, 08:18
ممنون از شما بعد از حذف کردن Internet Explorer 9 میرسک به Internet Expelorer 8..حالا با اون چیکار کنم؟اونم میتنم حذف کنم تا از اول نصبش کنم؟

jafarian
23-11-2012, 13:10
ممنون از شما بعد از حذف کردن Internet Explorer 9 میرسک به Internet Expelorer 8..حالا با اون چیکار کنم؟اونم میتنم حذف کنم تا از اول نصبش کنم؟

برای حذف اونم بصورت پایین عمل کنید

ابتدا منوی استارت اجرا کنید درقسمت سرچش تایپ کنید

بعدش گزینه مورد نظرانتخاب کنید داخل کادری که باز میشه چکمارک Internet Explorer 8 بردارین بعدشم روی اکی کلیک کنید کارش که به اتمام رسید سیستم ریستارت کنید بعد که بالا اومد این ورژنم حذف میشه برای نصبشم باید باز طبق همین مراحل بیاین چکمارک گزینه مورد نظر بزنید.

How to Uninstall & Reinstall Internet Explorer From Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])