مشاهده نسخه کامل
: مشکل در سرعت پایین کپی کردن هارد ADATA SH93
saeed405
22-11-2012, 23:13
دوستان یکی کمکم کنه هاردمADATA SH93 EXTERNAL.موقعی که میخوام فایلی توش بریزم البته بالای 1GB یه مقدار زیادی طول میکشه.هاردم تو خوندن هیچ مشکلی نداره.فرمته هاردمntfsحتی defragmentم کردم بازم هیچ فرقی نکرد.نه سیستم ویروسیه نه هارد.از هاردم هیچ صدایی در نمیاد البته صدای غیر عادی ولی در کل بی صداست.یکی کمکم کنه مشکل از کجاست؟
دوستان یکی کمکم کنه هاردمADATA SH93 EXTERNAL.موقعی که میخوام فایلی توش بریزم البته بالای 1GB یه مقدار زیادی طول میکشه.هاردم تو خوندن هیچ مشکلی نداره.فرمته هاردمntfsحتی defragmentم کردم بازم هیچ فرقی نکرد.نه سیستم ویروسیه نه هارد.از هاردم هیچ صدایی در نمیاد البته صدای غیر عادی ولی در کل بی صداست.یکی کمکم کنه مشکل از کجاست؟
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
saeed405
23-11-2012, 01:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این یک اروری هست که خودمم نمیدونم علتش چیه ولی باعث کاهش سرعت در هارد میشه
یک بنچکمارک از هارد با همین نرم افزار بگیرین و نتیجرو عکسشو بدین
سرعت رایت چقدر است ؟ در حجم بالای 1 گیگ ؟
saeed405
23-11-2012, 02:27
این یک اروری هست که خودمم نمیدونم علتش چیه ولی باعث کاهش سرعت در هارد میشه
یک بنچکمارک از هارد با همین نرم افزار بگیرین و نتیجرو عکسشو بدین
سرعت رایت چقدر است ؟ در حجم بالای 1 گیگ ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed405
23-11-2012, 02:28
این هارد usb2 هم باشه بنچمارک خوب نیست burst rate پایینه avg هم کمه acess time هم بالاست
نرم افزار hdd regenerator رو نصب کنید و از طریق داس اسکن کامل بکنید هارد رو
درست نشد هارد رو low level format بکنید ببینید چی میشه
saeed405
23-11-2012, 11:32
فقط توش 500gb فیلم ومستند 1080p دارم.نمیتونم فرمتش کنم.یعنی ممکنه مشکله سخت افزاری داشته باشه هارد؟
فقط توش 500gb فیلم ومستند 1080p دارم.نمیتونم فرمتش کنم.یعنی ممکنه مشکله سخت افزاری داشته باشه هارد؟
اگه نمیتونید فرمت کنید رو تست همون نرم افزار ببرید از تو ویندوز اسکن با این نرم افزار رو اجام بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.