PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه برنامه ی عالی برای پخش صدا با کیفیت بالا با قابلیت نمایش متن آهنگ

[Nima]
26-07-2006, 15:33
سلام به همگی.

MXPlayer یه برنامه ی عالی برای پخش صدا با کیفیت بالاست.من و دوست خوبم
(Marius Slabada (Marax اونو ساختیم . :blush:

عکس برنامه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همراه با اکولایرزر و افکت های قابل تنظیم Echo و Reverb .
قابلیت پخش فرمت های wma و mp3 و ogg و wav .
ویژوالیشن (افکت تصویری) های مختلف از جمله بکار گیری چراغ های کیبورد به عنوان رقص نور.
پخش صدا در حالت Tray بدون اشغال شدن Taskbar.
ویژگی مهم این پلایر نمایش دادن متن آهنگ موقع پخش آهنگ هست به همین خاطر به دوستانی آهنگ های خارجی گوش میدن توصیه میکنم این برنامه رو حتما دانلود کنن.

لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد :

نظر یادتون نره.

nightmare
26-07-2006, 15:56
سلام دوست عزیز . برنامه ی خوبی ساختین . جالب این بود که فقط اجرا میشه و نصب نداره.
راستی ببخشید چطوری میشه قابلیت دیدین متن آهنگ ها رو فعال کرد؟
ممنون.

تا بعد....

[Nima]
26-07-2006, 16:55
nightmare ممنون .

برای دیدن متن آهنگ باید فایل های با پسوند asub رو باز کنید.
در واقع متن آهنگ توی این فایل وجود داره و برنامه موقع لود کردن فایل با پسوند asub بطور خودکار آهنگ مربوط به اون متن رو پخش میکنه.

به عنوان مثال :

فایل asub با حجم 1 کیلو بایت:

فایل آهنگ با حجم 930 کیلو بایت:

فایل آهنگ و asub باید در یک فولدر باشند.

Honradez
26-07-2006, 18:40
عاليه!!! واقعا عاليه!!!
طراحي شما هم واقعا جالبه!

[Nima]
26-07-2006, 19:54
ممنون شما لطف دارید!!

sps
26-07-2006, 22:09
آقا اين قدر جالب بود كه من با اجازه شما در وبلاگم گذاشتم!!

Lord_theOne
27-07-2006, 04:04
مرسي عزيز دمت گرم عالي بود

Lord_theOne
27-07-2006, 05:10
راستي توي نسخه جديدش روي كيفيت صداش بيشتر كار كن خيلي توپ مي شود

cdplayer
27-07-2006, 09:03
دوست عزي اين كارهايي كه گفتيد كردم و ژنجره جديد باز شد و لي متن آهنگ نيامد لطفا پله به پله راهنمايي كنيد

[Nima]
27-07-2006, 15:30
از همه ی دوستانی که نظر دادند ممنونم.

دوست عزي اين كارهايي كه گفتيد كردم و ژنجره جديد باز شد و لي متن آهنگ نيامد لطفا پله به پله راهنمايي كنيد

ابتدا باید فایل های آهنگ و asub مربوط به همون آهنگ رو توی یک فولدر قرار بدید (مانند فایل هایm3u )
سپس برای دیدن متن آهنگ واجرای آهنگ فقط فایل با پسوند asub را با MXPlayer باز کنید.
پس از باز کردن این فایل , برنامه پنجره ی جدیدی باز میکنه و تو پنجره ی جدید متن آهنگ رو پخش میکنه.
اگه فایل هایasub و آهنگ مربوط توی یک فولدر نباشند پس از باز کردن فایل asub توی لیست آهنگ جلوی همون آهنگ مینویسه (File not found).

این آهنگ جدید رو دانلود کنید:

فایل asub:

موفق باشید.

Mehdi_Full
27-07-2006, 20:44
يعني منظورت اينكه بايد متن آهنگ رو خودمون داشته باشيم ؟

[Nima]
27-07-2006, 23:25
يعني منظورت اينكه بايد متن آهنگ رو خودمون داشته باشيم ؟

متن آهنگ رو میتونید با برنامه ی AudioSubtitlesMaker (همراه MXPlayer وجود داره) براحتی تهیه و تنظیم کنید.

ابتدا باید متن آهنگ خواننده رو از سایت هایی که توی منوی Lyrics برنامه AudioSubtitlesMaker باید تهیه کنید.

سپس با استفاده از برنامه ی AudioSubtitlesMaker به این طریق یک فایل asub از آهنگ دلخواهتان تهیه کنید:

1-آهنگ رو با کلید Open Audio باز کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-با کلید کنترل کیبورد و یا پلی آهنگ را پخش کنید.

3-پس از اجرای آهنگ چند ثانیه قبل از اجرای متن توسط خواننده کلید جهتی پایین (down) کیبورد را بزنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4-متن تکه ی پخش شده را در قسمت Segment text وارد کنیدو دوباره کلید جهتی پایین (down) کیبورد را بزنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5-همین روش را برای بقیه قسمتهای آهنگ تکرار کنید.در پا یان با دکمه Save to ASUB فایل asub رو ذخیره کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلید های کمکی

کلید کنترل(Ctrl):پخش و توقف آهنگ (Play & Pause)

کلید راست(Right): جلو بردن آهنگ 1%

کلید چپ(Left): عقب بردن آهنگ 1%

با تـشکـر ـ[Nima]

cdplayer
28-07-2006, 07:34
يك ريال برنامه شما ارزش نداره نه

همش درد سره هي وارد اين سايت شو متن خواننده رو بگير اگه راست ميگي چرا همون اولش نگفتي تاژيك دروغي ساختي

[Nima]
28-07-2006, 12:26
سلام خدمت همگی.
این مطالب را نوشتم تا شما خودتان در باره ی مطالب نوشته شده توسط دوست عزیز cdplayer قضاوت کنید.
این دوست عزیز ابتدا به برنامه ام توهین نموده و فرمودند<يك ريال برنامه شما ارزش نداره>سوال من از ایشان این است ؛ آیا خودتان توانایی ساختن برنامه ای مثل این را دارید که به این راحتی و مستقیما به یک برنامه ای که با زحمت طراحی شده توهین می کنید ؟
مسلما هر فرد نسبت به هر برنامه عقایدی دارد که بسته به کارایی ونحوه ی کاربرد برنامه متفاوت است و این تفاوت باعث میشود که فرد از برنامه ای زده شده و یا به آن عشق بورزد . در عین حال هر فرد باید بتواند عقاید و نظرات خودش را ( گرچه اشتباه ) در یک جمع آزاد بازگو نماید البته با این استثناء که گفته هایش توهین به کسی نباشد . همچنین باید در نظر داشت که مخالفتِ شخصی ِ یک فرد با یک چیز و یا عدم تمایل فرد به آن چیز دلیل بر غلط بودن آن ( به طور عام ) نیست.
چرا فکر می کنید چیزی که شما فکر می کنید ، درست است و فکر بقیه کاربران غلط ؟
شما گفته اید : <چرا همون اولش نگفتي تاپيك دروغي ساختي >اما من نه به عنوان سازنده این برنامه بلکه به عنوان یک کاربر ! از شما می پرسم آیا بر نامه , کاری کمتر از آن چیزی که در عنوان تاپیک آمده انجام میدهد ؟

با تـشکـر ـ[Nima]

cdplayer
29-07-2006, 13:04
دوست من نيما برنامه اي خودتان براي هر اهنگي خارجي تست نكرده ايد و جواب عكس مي دهد نيايد توي سايت بگذاريد چون كلي عيب داره نه كيفيت داره و نه راهنمايي جامعي در نتيجه بي ارزش است

[Nima]
29-07-2006, 18:42
دوست من نيما برنامه اي خودتان براي هر اهنگي خارجي تست نكرده ايد و جواب عكس مي دهد نيايد توي سايت بگذاريد چون كلي عيب داره نه كيفيت داره و نه راهنمايي جامعي در نتيجه بي ارزش است
شما مثل اینکه متوجه منظورم تو پست قبلی نشدید.اگر نظر پیشنهاد یا انتقادی از برنامه ام دارید , بنویسید تا برسی کنم دیگر توهین برای چه؟
بازهم میگم نظر شخصی هر فرد فقط برای خودش ارزش دارد. اینکه شما از این برنامه خوشتون نمی آید وحی بر این نیست که همه ی کاربران خوششون نیاید و دلیل بر این نیست که هیچ کس نباید از این برنامه استفاده کند و یا این برنامه ارزش ندارد .و گفته ی آخر شما نه تنها نظر وانتقاد بلکه توهینی هم به این برنامه است.
در آخر میگویم کسی شما را مجبور به دانلود و استفاده از این برنامه نکرده است.

cdplayer
29-07-2006, 22:06
من هم ميگم ديگران جرات انتقاد كردن از شما رو ندارند

rap.vartan
03-08-2006, 07:26
من هم ميگم ديگران جرات انتقاد كردن از شما رو ندارند

سلام
مطمئن باش اگه بد بود كسي نمي ترسيد كه بگه

اقا نيمي دستت درد نكنه :blush: مرسي

دافظ

masoud-lat
05-08-2006, 07:50
چه بد چه خوب ممنون

cdplayer
05-08-2006, 11:21
با اين كار فقط حجم درايو ويندوز خودتون زياد مي كنيد

Mohammad Hosseyn
05-08-2006, 11:46
به هر حال برنامه ي جالبيه و از دوست عزيز آقا نيما به خاطر معرفي اين برنامه خيلي خيلي ممنون هستم.

sopack
11-08-2006, 18:24
با سلام نرم افزار بسیار خوبیه. می خواستم بدونم اون رو با چی ساختید؟ علاقه مند شدم!
یا همینجا بگید یا به ایمیلم پست کنید:
mypcorg@yahoo.com

masoud908
11-08-2006, 19:21
هيمن كه لطف كردن و اين نرم افزار با توضيحات كامل گذاشتن خيليه.
دمت گرم

matrix1000
11-08-2006, 20:08
سلام

نیما جان بابت زحماتی که کشیدی ممنون ، چند تا سوال داشتم

جایی هست که فایل های با پسوند asub همه یا بیشتر آهنگها رو داشته باشه؟ البته منظورم یه سایت مرجع

یا حداقل مطمین ، که بدونیم متن ها رو درست نوشته.

این قابلیت در برنامه های دیگه هم هست ، منظورم اینکه برنامه دیگه ای هم هست که متن رو نمایش بده یا بسازه؟

برنامه شما ساپورت فارسی نویسی هم داره؟ اگه نه ، باید پلاگین خاصی رو نصب کرد ، یا در ورژنهای بعدی احتمال

اضافه کردنش هست؟

بازم ممنون بخاطر زحمتی که کشیدید :)

peyman khatar
13-08-2006, 09:53
زحمت كشيدين ممنون !!

[Nima]
14-08-2006, 12:16
ابتدا از همه دوستان تشکر میکنم.

در جواب شما:

با سلام نرم افزار بسیار خوبیه. می خواستم بدونم اون رو با چی ساختید؟ علاقه مند شدم!
یا همینجا بگید یا به ایمیلم پست کنید:
mypcorg@yahoo.com

با مالتی مدیا بیلدر یا mmb

جایی هست که فایل های با پسوند asub همه یا بیشتر آهنگها رو داشته باشه؟ البته منظورم یه سایت مرجع
فعلا نه ولی در آینده سعی میکنم یه سایت مرجع برای فایل های asub درست کنم.

این قابلیت در برنامه های دیگه هم هست ، منظورم اینکه برنامه دیگه ای هم هست که متن رو نمایش بده یا بسازه؟
یه برنامه با نام VividLyrics هست که میتونه متن نمایش رو بسازه (مثل AudioSubtitlesMaker )ولی این برنامه کار باهاش یکم سخت تره.

برنامه شما ساپورت فارسی نویسی هم داره؟ اگه نه ، باید پلاگین خاصی رو نصب کرد ، یا در ورژنهای بعدی احتمال

اضافه کردنش هست؟

فعلا فارسی رو ساپورت نمیکنه.

------------------------

تغییرات در نسخه ی بعدی:

1-پخش فایل های ویدیویی

2-پخش فایل های فلش

3-پخش تصویر های مربوط به آهنگ در بخش AudioSubtitles

4-نمایش متن فارسی

با تـشکـر ـ[Nima]

matrix1000
16-08-2006, 02:29
سلام

بابت توضیحات ، ممنون و مرسی

موفق باشید :)

sopack
17-08-2006, 16:45
قا این رو با چی ساختی؟ منظورم اینه که اگه با mmb ساختی پس بقیه ی فایل ها مال چی اند؟ راستی در مورد فایل با پسوند configuration setting توضیح بده که چیه و چطوری ازش تو برنامه استفاده کردی
با تشکر

undr
20-08-2006, 21:01
فایل asub از كجا بايد پيدا كنيم؟؟؟؟(براي آهنگهاي ديگه)

Omid_Sadeghvand
21-08-2006, 10:51
آقا نيما كارت درسته آفرين...شكل خيلي قشنگي داره...به كارت ادامه بده

موفق باشي.