مشاهده نسخه کامل
: فيوز سوزوندن پاور به محض وصل به برق.كمكككككك
saeed2143
22-11-2012, 18:03
سلام به همه دوستان و اساتيد من ديشب پاورم رو در هنگام روشن بودن به يه هارد ديگه وصل كردم بعد از 3-4 ثانيه يهووووو گفت بووووووووووووووومممممممم پوكيد و يه بوي سوختگي داد من بازش كردم ديدم يه عدسي و فيوز داغون شده (فيوز 5 امپر و خازن عدسي ntc)
تعويضشون كردم و به برق وصل كردم ولي باز فيوز تركيد ولي بوي سوختني نيومد و عدسي سالم موند
خوهشن هر كس اين مشكل را داشته نظر بدين و منو راهنمايي كنيد !!!!!!!:sq_21::sq_7:
اون خازن عدسی خازن عدسی است ntc یک مقاومت است که سبزه و سر راه است شما منظورتون فکر کنم خازن های عدسی نارنجی باشه
معمولا سوختن فیوز در پاور به این دلیل است که یک قسمت از پاور سوخته و داره جریان میکشه این جریان چون از میزان استاندار بیشتره در نتیجه قیوز که از نوع تند سوز است میسوزه که بیشتر این مشکلات میتونه در خرابی پل دیودی نشتی خازن های 300 ولتی که دوتا است یا خرابی در قطعات سوئیچینگ اولیه ازجمله فت و ترانزیستورها باشه که 3تااست و به هیت سینک وصل شده
saeed2143
26-11-2012, 20:12
سلام مرسي بابت جواب كاملتون ولي اي كاش بگين كه چطوري مي شه فهميد كدوم يكي از اين موارد رو داره يا چطور بايد بفهمم
سلام مرسي بابت جواب كاملتون ولي اي كاش بگين كه چطوري مي شه فهميد كدوم يكي از اين موارد رو داره يا چطور بايد بفهمم
باید اون قطعه هارو چک کنید با مولتی متر هم پل دیودی هم قطعات سوئیچینگ اولیه
دو تا خازن 300 ولت هم نشتی داشته باشه از نظر ظاهری معلومه
پل دیودی به دو شکل است یا 4 تا دیود مجزا است برای چک کردن باید تک تک دیود ها رو چک کنید در برد برای اینکار مولتی متر رو روتست بازر بزارید و به دو پایه هر دیود بزنید نباید بوق بزنه اگه بوق زد از مدار خارج کنید و رو تست دیود دیود مورد نظر رو چک کنید اگه si باشه بین 5/. تا 7/. باشه اگه ge بود باید بین 2/. تا 3/. نشون بده این عدد رو از یک طرف باید نشون بده یعنی از طرف مثبت به منفی که طرف منفی دیود همون قسمت رنگیش است
از طرف دیگه باید OL نشون بده 3 تا دیود دیگه هم اینطوری چک بشه
اگه پل دیودی مجتمع باشه مثل یک آی سی است که 4 تا پایه داره دو پایه سمت راست رو تست بازر بزنید رو برد همچنین دوپایه سمت چپ رو اگه بوق زد از برد خارج کنید و دو پایه سمت راست با هم تست دیود دو پایه سمت چپ هم تست دیود
sikorsky
11-01-2013, 21:08
سلام
بنده هم همین مشکل saeed2143 رو دارم طبق فرمایشتون پل دیود و خازن های 300 میکرو رو چک کردم ایرادی نداشتند
تا اینجا ترانزیستور و ماسفت رو عوض نکردم که شماره کدها رو به شما بگم تا شما بگین کدومها شو عوض کن
D4242 عدد 2 و 02N60P رادیات کنار خازن های 300 میکرو و ماسفت ها S20C40C و 40N03P رادیات وسط هست لطف کنین بگین کدوما رو عوض کنم
سلام
بنده هم همین مشکل saeed2143 رو دارم طبق فرمایشتون پل دیود و خازن های 300 میکرو رو چک کردم ایرادی نداشتند
تا اینجا ترانزیستور و ماسفت رو عوض نکردم که شماره کدها رو به شما بگم تا شما بگین کدومها شو عوض کن
D4242 عدد 2 و 02N60P رادیات کنار خازن های 300 میکرو و ماسفت ها S20C40C و 40N03P رادیات وسط هست لطف کنین بگین کدوما رو عوض کنم
شما باید با مولتی متر این قطعات رو چک کنید تا چک نکنید که نمیشه فهمید
پل رو چطوری چک کردین ؟
sikorsky
11-01-2013, 23:29
شما باید با مولتی متر این قطعات رو چک کنید تا چک نکنید که نمیشه فهمید پل رو چطوری چک کردین ؟ استاد عزیز دیود ها هر چهار تا شو با مولتی متر تست گرفتم بازر بوق نزد/با اهمتر عقربه ای خازنهای300 خارج از مدار امتحان کردم نشتی نداشتند
استاد عزیز دیود ها هر چهار تا شو با مولتی متر تست کرفتم بازر بوق نزد/خازنهای300 هم آوردم بیرون نشتی نداشتند
بهتره که پل از برد بیاد بیرون و تست دیود بشه بعضی اوقات دیود روی برد تستش خطا دار است
sikorsky
11-01-2013, 23:47
بهتره که پل از برد بیاد بیرون و تست دیود بشه بعضی اوقات دیود روی برد تستش خطا دار است
بله خارج از برد تست گرفتم مطمئنم که از پل دیود نیست شما خیالتون راحت باشه :n01:
در ضمن قبل از خراب شدن پاور __خازن 47 میکرو پشت رادیات ماسفت پوکیده بود یعنی قابش مثل بمب شلیک شده به بدنه پاور:n08::n02: که تعویض کردم
2 تا 1000 میکرو هم باد کرده بود اونها هم عوض شد
بله خارج از برد تست گرفتم مطمئنم که از پل دیود نیست شما خیالتون راحت باشه :n01:
در ضمن قبل از خراب شدن پاور __خازن 47 میکرو پشت رادیات ماسفت پوکیده بود یعنی قابش مثل بمب شلیک شده به بدنه پاور:n08::n02: که تعویض کردم
2 تا 1000 میکرو هم باد کرده بود اونها هم عوض شد
فت ها و ترانزیستورهای سوئیچینگ اولیه رو دربیارین و تست کنید یا تست بازر بزنید بعد برین سوئیچینگ دوم که فت یا دیود کاتد مشترک و رگولاتور معمولا است
sikorsky
12-01-2013, 18:27
میشه لطف کنید شماره فت های سوئیچینگ اولیه رو که پست 5 مطرح کردم ذکر کنین؟ //منظور از ترانزیستور سوئیچینگ اولیه همون ترانزیستور کوچکه یا اونی که به رادیات وصله؟ :n13: طریقه تست فت رو نمیدونم!
اگه میتونین شماره فت ها و ترازیستور رو بگین
شماره فت که تو همه پاورها یکسان نیست
بله قطعاتی که به هیت سینک وصل شده
باید در بیارین فت رو از روبه رو پایه دوم و سوم به هم راه میدن رو تست دیود 5 دهم الی 7 دهم
پایه های دیگه به هم راه ندن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.