PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مباحث , عیب یابی و تعمیرات CNG

صفحه ها : [1] 2

mej ddd
22-11-2012, 16:32
توی این تاپیک میتونین تمامی مباحث مشکلات و سوالات خود را راجع به سی ان جی مطرح کنید...
بنده شخصا پاسخگوی تمامی سوالات شما خواهم بود.
ضمنا اگر در مورد جایگاه سوختگیری CNG هم سوالی دارید اینجا به آن پاسخ داده میشود ....

موفق باشید ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

mej ddd
22-11-2012, 16:50
موفق باشید ...

ramin_pilot
02-12-2012, 17:33
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه پراید دارم باهاش کار میکنم می خواستم بپرسم cng بهتره یا lpg با توجه به صف های طولانی cng و گرون شدن قیمت آن الان کدوم بهتره؟
آیا برای معاینه فنی lpg رو رد می کنند ؟
قیمت کدوم بهتر و ارزون تره ؟
ممنون می شم اگه کمک کنید ، مرسی

heinrich_himmler
03-12-2012, 00:01
سلام.
ببینید هر کدوم مزایای خاصی دارن، به طور خلاصه LPG قدرت بیشتر و ارزانتره و فشار کمتری به موتور وارد می کنه و بیشتر بدرد ماشینهای باری در مناطق روستایی میخوره که CNG تو اون مناطق کمتر از LPG در دسترسه. اما به علت داشتن چگالی بیشتر از هوا به خصوص در تصادفات مستعد آتشسوزیه و ایمنی پایینتری نسبت به سی ان جی داره و سی ان جی هم بالاکس در مناطق شهری که پستهای سوختگیری بیشتری هست و ایمنی بالاتری داره بیشتر مورد استفاده قرار می گیره.

mej ddd
04-12-2012, 11:08
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه پراید دارم باهاش کار میکنم می خواستم بپرسم cng بهتره یا lpg با توجه به صف های طولانی cng و گرون شدن قیمت آن الان کدوم بهتره؟
با تشکر از دوست خوبمون heinrich_himmler من چند نکته دیگه رو اضافه کنم:
جناب رامین کلا سی ان جی مزیتهایی داره که با مزیتهای ال پی جی قابل قیاس نیست.
در ضمن قیمت سی ان جی ارزونتر هم هست.4000تومن گاز سی ان جی 230 کیلومتر متوسط مسافت برای پراید داخل شهریه که همین مبلغ ال پی جی حدودا معادل یک کپسول گاز مایع با مسافت کمتر از 200 کیلومتره!
مخصوصا پراید بهترین ماشین از نظر جوابگویی سی ان جی روی اون را داره شک نکن
ضمنا معاینه فنی کاری با ال پی جی شما نداره . اما سی ان جی معاینه سالیانه و بیمه نامه جداگانه داره
در آخر عرض کنم با وجود اینکه متاسفانه قیمت نصب سی ان جی به شدت افزایش یافته و صف ایستگاههای سی ان جی طولانی شده ولی هنوز ال پی جی طرد شده است

mej ddd
04-12-2012, 11:21
برچسب و معاینه سالیانه سیستم سی ان جی
دریافت برچسب معاینه (مجوز سوختگیری گاز طبیعی) و بیمه نامه معتبر از مزایای زیر برخوردار است:
1.کنترل شیر مخزن از نظر عدم قفل شدگی(برای استفاده در مواقع اضطراری)
2.تست نشتی با آب و کف
3.باز بینی لوله های فولادی از نظر عدم ساییدگی و مالش آهن به آهن
4.تنظیم رگلاتور
5.ارائه بیمه نامه معتبر حوادث سی ان جی
6.کنترل مخزن از نظر عدم اتصال آهن به آهن ، لقی بستها و پایه ، تاریخ انقضا مخزن
توجه:در صورت عدم کنترل هر یک از اقدامات فوق بصورت سهوا ، از ارائه وجه بیمه خودداری کنید
در حال حاضر بیمه و برچسب 15 تا 25 هزار تومان بستگی به مدت بیمه نامه

unknown47
05-12-2012, 21:41
ببخشین با یک بار گاز زدن چقدر میشه با پراید طی کرد؟؟؟
یکی میگفت میانگین 140 تا!

mej ddd
05-12-2012, 22:02

بستگی داره به اینکه پراید کاربرات باشه یا انژکتوری (کاربراتوری مصرف گاز کمتری دارد)
فشار گاز پایین باشه یا بالا
ترافیک باشی یا نباشی

ولی با پراید انژکتور با ترافیک معمولی با 2000تومان گاز میشه حد اقل 100 کیلومتر طی کرد

اگه مخزن بزرک باشه (از این فابریکیا که مخزن زیرین کوچیکه نباشه) با فشار 200بار میشه 4000 تومن گاز زد و حد اقل 200 کیلومتر ترافیک سبک را طی کرد . البته بستگی داره رگلاتور و مصرف تنظیم باشه... تو جاده با همین مقدار گاز میشه 280 کیلومتر طی کرد

heinrich_himmler
05-12-2012, 22:55

یه پراید استاندارد شرکتی از نوع میکسری با یه کپسول گاز (حدودا 7 تا 7/5 کیلو گاز) 130 تا حداکثر 150 کیلومتر میره و نوع انژکتوری حداکثر بین 120 تا 130.

unknown47
05-12-2012, 23:11
یه پراید استاندارد شرکتی از نوع میکسری با یه کپسول گاز (حدودا 7 تا 7/5 کیلو گاز) 130 تا حداکثر 150 کیلومتر میره و نوع انژکتوری حداکثر بین 120 تا 130.
اصن به نظرتون پراید 2گانه به صرفه هست؟(با توجه به میزان مصرف بنزین پراید)

heinrich_himmler
05-12-2012, 23:16
ببین مصرف ماشین من (206 تیپ 2) 6/5 در صد کیلومتره که 1 لیتر از پراید کمتره اما ماهانه دقیقا 250 تا 300 پول بنزینمه و تمام پمپ بنزینیای مسیر منو به اسم کوچیک میشناسن. حالا اگه یکی توان این هزینرو نداشته باشه باید بشینه حساب کنه:
هر 7 کیلو گاز 140 کیلومتر یعنی هر یه کیلو گاز 20 کیلومتر.
هر 7 لیتر بنزین در بهترین شرایط 100 کیلومتر یعنی هر یه لیتر بنزین تقریبا 14 کیلومتر.
با توجه به محدود بودن بنزین 400 تومنی یعنی شما با 405 تومن گاز 20 کیلومتر راه میری با 400 تومن بنزین 14 کیلومتر. دیگه بنزین 700 تومنی رو حساب نمی کنم. به نظرت به صرفه هست؟

mej ddd
05-12-2012, 23:21
اصن به نظرتون پراید 2گانه به صرفه هست؟(با توجه به میزان مصرف بنزین پراید)
خداییش نه !!!

ولی به دو نکته باید اشاره کرد؟
1-پراید ماشین قشر پر استفاده از ماشینه که بنزین کم میاره
2-پراید بهترین ماشین برای گاز سوز بودنه چون واقعا جواب میده ...

unknown47
06-12-2012, 12:40
توی مقاله های توی اینترنت در مورد CNG گفته شده که اول به عمر بعضی قطعات موتور اصافه میکنه! و باعث دیرتر سوختن روغن موتور میشه!!!!!!!
همچنین از محکمی و ایمن بودن باک ذخیره کردن گاز حرف زدن!!!!!
اما توی فروم دوستان زیادی رو دیدم که کاملا مخالف همچین چیزایی هستن و میگن باعث صدمه زدن به ماشین میشه و همچنین وجود باک و سیلندر گاز رو خیلی خطرناک میدونن!
بخدا گیج شدم
ممنون میشم یکی درست و دقیق راهنماییم کنه

mehdi29665
06-12-2012, 16:15
سلام به دوستان و اساتید.
دستور روشن شدن پراید دوگانه کارخانه بصورت مستقیم از روی گاز رو میخواستم بدونم.
آیا کسی میتونه منو راهنمایی کنه.
ببخشید شاید اینجا جای مناسبی برای این سوال نباشه ولی دیدم در مورد مباحث گاز سوزه.
ممنون
:sq_8:

mohamad skystar
06-12-2012, 17:29
سلام به دوستان و اساتید.
ببخشید شاید اینجا جای مناسبی برای این سوال نباشه ولی دیدم در مورد مباحث گاز سوزه.
ممنون

پراید دوگانه سوز کارخانه اول روی حالت بنزین روشن میشن
با گاز روشن نمیشن

heinrich_himmler
06-12-2012, 19:17
سلام به دوستان و اساتید.
ممنون

این در مورد مدلهای میکسری و انژکتوری متفاوته. توی مدلهای میکسری سه ECU گاز وجود داره و هر کدوم یه دستورالعمل دارن، تو انژکتوریها هم همینطور. اگه اجازه بدی اطلاعیه ها رو نگاه می کنم همینجا میذارم.

heinrich_himmler
06-12-2012, 19:20
توی مقاله های توی اینترنت در مورد CNG گفته شده که اول به عمر بعضی قطعات موتور اصافه میکنه! و باعث دیرتر سوختن روغن موتور میشه!!!!!!!
اما توی فروم دوستان زیادی رو دیدم که کاملا مخالف همچین چیزایی هستن و میگن باعث صدمه زدن به ماشین میشه و همچنین وجود باک و سیلندر گاز رو خیلی خطرناک میدونن!
بخدا گیج شدم

خب هر سیستمی مزایا و معایبی داره. سیستم گاز CNG هم آلودگی کمتری نسبت به بنزین داره و مزیتهایی داره اما از اون طرف روی یه سری قطعات فشار و استهلاک وارد می کنه. در مورد مخزن اگه استاندارد باشه هیچ مشکلی نیست. در کل اگه همه چی رو استاندارد در نظر بگیرید مشکلی وجود نداره و نباید حساسیت بخرج داد.

mej ddd
07-12-2012, 03:51
بخدا گیج شدم

دوست عزیز
درسته ، گاز کمی دیر سوزه همین باعث میشه ضربه ای که به سر پیستون میخوره کمتر بشه و عمر موتور بالا تر بره همین دیر سوزی باعث افت 15 درصدی توان میشه.در عوض همین امر موجب میشه هنگام مرحله تخلیه باز هم در حال سوختن باشه که سوختن سوپاپ را شامل میشه.به همین دلیله که بنده پیشنهاد میکنم نصبهای کارگاهی از ادواسر (پیش جرقه) استفاده کنن که روی گاز عمل جرقه زودتر انجام بشه.در ضمن سی ان جی نباید ربطی به سوختن روغن داشته باشه!!!
در مورد مخزن با بازدیدی که از کارخانه "کاوش" ساخت مخزن در صنایع دفاع داشتیم مخازن تحت فشار 450 بار به مدت 24 ساعت در اتاقک تست بودند در صورتی که حد اکثر فشار جاگاهها 250 بار یا 3000 psi هستش.همچنین تست تصادف.بنابراین مخازن استاندارد هیچ جای نگرانی ندارند

mej ddd
07-12-2012, 03:59
سلام به دوستان و اساتید.
ممنون

دوست خوبم جای مناسب سوالتون همینجاست
همونطور که دوستمون mohamad skystar گفتن نمیشه با گاز روشن کرد چون ecu فرمان نده روی گاز نمیره ...
مگر اینکه بتونید بدون اینکه سوکت رگلاتور یا شیر گاز را خارج کنید ، با لخت کردن همون 2 سیم ، برق منفی بدین به سیم منفی و برق مثبت بدین به سیم مثبت تا تو شرایط اضطراری میتونید ماشینو با گاز روشن کنید (مواقعی که بنزبن تموم شده)
توجه:سیمها بر عکس زده نشن!

acc
21-12-2012, 12:06
سلام
میشه دوستان بگن پرایدهای دوگانه شون روی گاز چقدر نسبت به بنزین افت سرعت و کشش داره ؟
واسه من که نسبتا رو گاز خیلی ماشین ضعیف تره ( مخصوصا تو حرکت ) ماشینم141 مدل 86 دوگانه کارخونه هستش

اگه پیشنهاد یا تجربه ای دارین که ماشین رو گاز بهتر راه بره لطف کنین
ممنون

من احساس میکنم وقتی ماشین رو گازه از بنزین هم استفاده میکنه ( آخه آمپر بنزین میاد پایین )
میشه همچین چیزی اصلا ؟

mej ddd
23-12-2012, 12:47
سلام
میشه دوستان بگن پرایدهای دوگانه شون روی گاز چقدر نسبت به بنزین افت سرعت و کشش داره ؟
واسه من که نسبتا رو گاز خیلی ماشین ضعیف تره ( مخصوصا تو حرکت ) ماشینم141 مدل 86 دوگانه کارخونه هستش

اگه پیشنهاد یا تجربه ای دارین که ماشین رو گاز بهتر راه بره لطف کنین
ممنون

من احساس میکنم وقتی ماشین رو گازه از بنزین هم استفاده میکنه ( آخه آمپر بنزین میاد پایین )
میشه همچین چیزی اصلا ؟

دوست عزیز میگن افت 15 درصده ولی به نظرم واسه 141 افت 5 درصده
خودم یه 141 سی ان جی کردم توی اتوبان کاشان تا 160تا کشوندمش...
شما گاز سوز فابریکه اگه دوست داری اون شیر برقیه که با بست بسته شده روی لوله ورودی گاز به منیفولد(شبیه استپ موتوره) را باز کن بجاش از این پلاستیکیا ببند که بصورت دستی قابل تنظیم باشه
تنظیمش رو بده فنی کارا تنظیم کنن از سرعت و شتابش خیلی راضی تر میشی...
فقط اون سوکت شیر برقی وصل بمونه تا خطا نزنه به ای سی یو !

در ضمن کم شدن بنزین بخاطر خرابی حباب گیر بنزینه!!!
اگه ذره ای بنزین همراه گاز بسوزه موتور بد کار میکنه :n24:

blue2006
23-12-2012, 23:40
سلام
یه سوال
من یه 405 مدل 88 خریدم و بردم دستی دوگانه cng کردم . کیت از اونایی هست که روی گاز هم برای روشن کردن اول رو بنزین روشن می شه و بعد میره رو گاز
ولی موقعی که می خوام روشن کنم ، اگه رو گاز باشه با تک استارت روشن نمی شه و بیشتر مواقع دو یا سه استارت باید بزنم تا روشن بشه .
اونی که دوگانه کرده بودش می گفت چون این زیمنسه اینجوریه و ...
حالا نیاز به راهنمایی تون دارم .

mej ddd
24-12-2012, 14:57
سلام
یه سوال
من یه 405 مدل 88 خریدم و بردم دستی دوگانه cng کردم . کیت از اونایی هست که روی گاز هم برای روشن کردن اول رو بنزین روشن می شه و بعد میره رو گاز
ولی موقعی که می خوام روشن کنم ، اگه رو گاز باشه با تک استارت روشن نمی شه و بیشتر مواقع دو یا سه استارت باید بزنم تا روشن بشه .
اونی که دوگانه کرده بودش می گفت چون این زیمنسه اینجوریه و ...
حالا نیاز به راهنمایی تون دارم .

این کارایی که بهت میگم انجام بده مشکلت 100% رفع میشه:
یه سیم قرمز رنگ از کلید گاز اومده و به سوکت سیم برق + کویل وصل شده و شما باید این سیم قرمز را از کویل جدا کنید و به سیم برق + بعد از سوییچ متصل کنید (سیم سفیدی که به کویل متصل شده را دست نزنید)

سیم + بعد از سوییچ را از برق پمپ بنزین و یا از دسته سیم رله دوبل پیدا کنید (این سیم باید وقتی سوییچ را در حالت قبل از استارت باز کردید برق + به شما بدهد و به محض اینکه سوییچ را بستید برق را قطع کند)

مشکل شما به خاطر اینه که سیم +کویل زیمنس برق را دیر قطع میکند و تجمع گاز در لوله باعث بد روشن شدن آن میشود

salar_khan
26-12-2012, 21:52
اول جا داره از شروع کننده تاپیک و دوست دیگه ای که به سوالات جواب می دن تشکر کنم.( زیر پست ها هم تشکر کردم )
1ماهی میشه پراید سبا مدل 87 گازسوز کارخونه خریدم از همون اول بردم ماشینو سرویس کردم که شامل سیستم cng هم میشد. طرف ماشینو تنظیم کرد و منم دارم استفاده می کنم.
الان که تاپیکو خوندم می بینم ماشینم رو گاز مصرفش بالاست چون با 7 کیلو گاز نهایتا 80 یا 90 تا بیشتر نمی ره.
1- می شه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
2- اون قسمت رگلاتو گاز که زیر کاپوت هست روش روغن سیاه می کنه به طرف گفتم گفت مشکل نداره، همینطوره؟
3- من زیاد از گاز استفاده می کنم و از بنزین خیلی کم ، در این شرایط چه مواردی رو باید رعایت کنم که ماشینم به خرابی نیوفته؟

مررررسی

mej ddd
28-12-2012, 17:39
اول جا داره از شروع کننده تاپیک و دوست دیگه ای که به سوالات جواب می دن تشکر کنم.( زیر پست ها هم تشکر کردم )
1ماهی میشه پراید سبا مدل 87 گازسوز کارخونه خریدم از همون اول بردم ماشینو سرویس کردم که شامل سیستم cng هم میشد. طرف ماشینو تنظیم کرد و منم دارم استفاده می کنم.
الان که تاپیکو خوندم می بینم ماشینم رو گاز مصرفش بالاست چون با 7 کیلو گاز نهایتا 80 یا 90 تا بیشتر نمی ره.
2- اون قسمت رگلاتو گاز که زیر کاپوت هست روش روغن سیاه می کنه به طرف گفتم گفت مشکل نداره، همینطوره؟
3- من زیاد از گاز استفاده می کنم و از بنزین خیلی کم ، در این شرایط چه مواردی رو باید رعایت کنم که ماشینم به خرابی نیوفته؟

مررررسی

1-مصرف گاز پراید اگه بالا باشه شتاب به حد زیادی کم میشه به همراه صدای شدید عطسه از هواکش ... بنابراین اگه حین حرکت این علائم مشاهده نمیشه و بوی گاز احساس نمیشه ، سوخت شما تنظیمه ...
بدون ترافیک توی شهر 7 کیلو گاز حدود 140 تا میره ... شما اگه ترافیک ندارید باید ببینید وضعیت ماشین چطوره فیلتر وشمع ها ...
2-مشکلی نداره و هیچ اشکالی نداره.توصیه بنده این است که هر 70.000 کیلومتر مصرف گاز یکبار رگلاتور اوراق شود و با بنزین شسته شود تا از خرابی احتمالی جلوگیری بشه
3-تنها راهش اینه که اولا هنگام خاموش کردن خودرو ابتدا اون رو روی حالت بنزین قرار داده سپس خاموش کنید.ثانیا یک چرب کننده (مثل گازوییل) به هنگام مصرف گاز تزریق کنید ... طریقه ی نصب روان کننده در لینک زیر:

heinrich_himmler
29-12-2012, 23:42

مررررسی

سلام. اگه مدل 87 باشه پس میکسریه و اگه زیاد مصرف میکنه پس تنظیم نیست و خوراک گازش زیاده و باید با دستگاه تنظیم بشه.
روغن نشتی از رگلاتور همون روغن موجود در گازه که بر اثر فشرده شدن تو کپسول و رگلاتور ایجاد میشه و اگه از یه حدی تجاوز کنه باید تمیز بشه که معمولا هر چند سال یکباره.
مورد خاصی هم نمیخواد رعایت کنید مگر اینکه ماشین تا گرم نشده رو گاز نره و در حین مصرف هی گاز و بنزین نشه و رو یه سوخت اکثر اوقات کار کنه ...
سوالی باشه همینجا در خدمتم.

mej ddd
30-12-2012, 15:00
اگه مدل 87 باشه پس میکسریه و اگه زیاد مصرف میکنه پس تنظیم نیست و خوراک گازش زیاده و باید با دستگاه تنظیم بشه.

ECU گاز پراید که زیر فرمونه قابل تنظیم نیست و بر اساس داده هایی که سنسورها بهش میدن سوخت رو حد اقل حد اکثر میکنه .... مگر اینکه اون شیر برقیه که گازو به حد اکثر جریان میرسونه دستیش کنی
در ضمن اگه خوراکش گاز زیاد باشه هنگام کشش موتور باید ماشین بد شتاب بگیره

heinrich_himmler
30-12-2012, 20:27
ECU گاز پراید که زیر فرمونه قابل تنظیم نیست و بر اساس داده هایی که سنسورها بهش میدن سوخت رو حد اقل حد اکثر میکنه .... مگر اینکه اون شیر برقیه که گازو به حد اکثر جریان میرسونه دستیش کنی
در ضمن اگه خوراکش گاز زیاد باشه هنگام کشش موتور باید ماشین بد شتاب بگیره

تو مدلهای 85 و 86 و 87 و اوایل 88 میزان خوراک ورودی گاز به موتور قابل تنظیمه و حتی از طریق دستگاه عیب یاب انجام میشه. درسته کمی زمانبر یا مشکله و عوامل زیادی رو باید چک کرد اما این تنظیمات انجام میشه. در مدلهای 88 به بالا هم باز میزان گاز ورودی قابل تنظیمه اما تاثیر این تنظیمات نسبت به تنظیمات مدلهای پایینتر کمتره.

arash_ebrahimi_nk
31-12-2012, 11:11
راستش میخوام سمند LX رو دوگانه سوز CNG کنم. ساکن شهرستان آمل هستم و به تهران دسترسی دارم. میخواستم بدونم توی این گرونی های الکی الان هزینه دوگانه سوز کردن سمند با کپسول 16 کیلویی حدوداً چقدر هست؟

توی شهر ما حدوداً 850 تومن میگیرن واسه 16 کیلویی و تحویل 1 روزه ماشین. از طرفی شنیدم توی تهران ( شوش ) میشه همین کار رو با 400 تومن انجام داد. دوستان اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید ( آدرس، تلفن، قیمت) تشکر

mej ddd
31-12-2012, 14:06
راستش میخوام سمند LX رو دوگانه سوز CNG کنم. ساکن شهرستان آمل هستم و به تهران دسترسی دارم. میخواستم بدونم توی این گرونی های الکی الان هزینه دوگانه سوز کردن سمند با کپسول 16 کیلویی حدوداً چقدر هست؟

توی شهر ما حدوداً 850 تومن میگیرن واسه 16 کیلویی و تحویل 1 روزه ماشین. از طرفی شنیدم توی تهران ( شوش ) میشه همین کار رو با 400 تومن انجام داد. دوستان اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید ( آدرس، تلفن، قیمت) تشکر
منظورتون رو از 16 کیلویی متوجه نمیشم ...
مخزنها رو بر اساس لیتر گنجایش باید بهتون ارائه بدن
مثلا مخزن 77 لیتری که روی آردی های دستی گازسوز و سمندهای فابریک گاز سوز نصبه و حدود 14 کیلو گاز میگره ...
و مخزن 100 لیتری که فقط روی سمند و 405 قابل نصبه و حدود 17 کیلو گاز میگیره (فشار بالا و دمای زیر 30 درجه) ...

پیشنهاد بنده اینه که فقط 100لیتری نصب کنید تا از فضاهای اطراف گلگیر هم استفاده بشه .

نه عزیز تهران 400 نیست!
الان کیت کامل اتوماتیک به همراه مخزن 100 لیتری کمتر از 700 تومن نیست که با نصبش در میاد 850

احتمالا آمل مخزن 77 لیتری رو میگه 850

arash_ebrahimi_nk
31-12-2012, 14:28
منظور از 16 کیلویی همون 100 لیتری هست ( روی سمند پایه گاز سوز نصبه ) که شما میگید 17 کیلو گاز میگیره.

اینی که میگن نوبت میزنن واسه گاز سوز کردن با هزینه خیلی کمتر داستانش چیه ( نمیدونم کجا نوبت میزنن یا از چه ارگانی هست ، فقط یه چیزایی شنیدم )

heinrich_himmler
31-12-2012, 21:13
مخزنها فرق دارن اگه شرکتی بخواین اولا پیدا نمیشه دوما قیمت خود مخزن بالای یه تومنه. اگه غیر شرکتی که باید از جایی که گاز سوز می کنی بپرسید.

mej ddd
01-01-2013, 11:37
منظور از 16 کیلویی همون 100 لیتری هست ( روی سمند پایه گاز سوز نصبه ) که شما میگید 17 کیلو گاز میگیره.

اینی که میگن نوبت میزنن واسه گاز سوز کردن با هزینه خیلی کمتر داستانش چیه ( نمیدونم کجا نوبت میزنن یا از چه ارگانی هست ، فقط یه چیزایی شنیدم )

آره خوب بستگی به فشار داره من تا 19 کیلو هم دیدم که نزدیک به 7500 تومن گاز میگیره 380 کیلومتر مسافت هم رفتم باهاش بنابرین بین 16 تا 19 کیلو متفاوته مهم اینه که 100 لیتری باشه.

آره عزیزم اگه ماشینت توی آژانس کار میکنه و یا صاحب ماشین زیر نظر بهزیستی و یا جانبازه میتونین با 100 هزارتومن گاز سوزش کنید:n05:

توی اینترنت نمایندگی های "فناوران پارسیان"را پیدا کن و ثبت نام کن . اگه شرایطش رو نداری باید آزاد گازسوز کنی :n28:
بین خودمون بمونه من خودم شرایطش رو نداشتم آشنا داشتم با زیر میزی 350تومن گازسوزش کردم بدون نوبت با یک سوم قیمت البته ماشینو بردم یزد.ببین میتونی مخشونو بزنی یا نه...:n10: (برو با بچه های نصب خصوصی صحبت کن نه رییسشون...ببین میتونه کاری واست کنه یا نه)

arash_ebrahimi_nk
01-01-2013, 11:38
شماره تلفن یا موبایل از جاهای معتبر توی تهران ندارید بفرستید برام ؟

mej ddd
01-01-2013, 11:53
شماره تلفن یا موبایل از جاهای معتبر توی تهران ندارید بفرستید برام ؟

پست قبلی رو ویرایش کردم راهنماییهم رو بخونید
اینم کارگاههای نهران:

نام کارگاه: آريا فرايند پارسه
مسئول کارگاه:
کد شناسه بانک:
نشانی: تهران- شهرری، ابتدای جاده قدیم قم، خیرآباد، خیابان گلشنی، نرسیده به ایستگاه مترو، کوچه نبش هنرستان شهید گلشنی، نبش جایگاه سی ان جی-
تلفن: 6-55218925 (021)
نمابر:
پست الکترونیکی: afpco@yahoo.com

نام کارگاه: پارسیان گاز تهران
مسئول کارگاه:
کد شناسه بانک:
نشانی: تهران- خ.آزادی-بین نواب و اسکندری-پلاک200 -
تلفن: 1-66908480 (021)
نمابر:
پست الکترونیکی: info@parsiangas.com

نام کارگاه: فن آوران شرق
مسئول کارگاه:
کد شناسه بانک: 03/94398
نشانی: تهران- جاجرود ابتدای شهرک صنعتی خرم دشت-
تلفن: 02176218429 ()
نمابر:
پست الکترونیکی:

نام کارگاه: فن‌آوران ماهدشت تهران
مسئول کارگاه:
کد شناسه بانک:
نشانی: تهران- تهران-شهرک صنعتی چهار دانگه - روبروی خیابان بیستم-شهرک سهند-سوله قرمز رنگ- روبروی پمپ گاز -
تلفن: 55268500 (021)
نمابر:
پست الکترونیکی: Fanavaranmahdasht@yahoo.com

نام کارگاه: گازخودرو نواب
مسئول کارگاه:
کد شناسه بانک:
نشانی: تهران- رباط کریم-سه راهی آدران - جاده شهریار- شهرک زواره ای - کوچه نهم پلاک 27-
تلفن: 56586214-56586160 (021)
نمابر:
پست الکترونیکی: mm_navabi@yahoo.com

نام کارگاه: مرکزی فن آوران 3
مسئول کارگاه:
کد شناسه بانک: 25/94361
نشانی: تهران- کیلومتر 16 جاده مخصوص کرج روبروی شهرک سینمایی بلوار نخل جنب کرمان خودرو مجتمع شهید کاظمی-
تلفن: 44984415-021 (021)
نمابر:

arash_ebrahimi_nk
01-01-2013, 12:24
به دو تا از نمایندگی هایی که توی مازندران بودن زنگ زدم. گفتن دیگه دوگانه سوز کردن با 100 تومن وجود نداره که بخواد بعدش از راهنماییتون استفاده بشه :n01:
از این شماره های تهران به 4 تاشون زنگ زدم ( دائم اشغال، بر نمیدارن، عوض شده جاشون ):n21:

mej ddd
01-01-2013, 15:14
به دو تا از نمایندگی هایی که توی مازندران بودن زنگ زدم. گفتن دیگه دوگانه سوز کردن با 100 تومن وجود نداره که بخواد بعدش از راهنماییتون استفاده بشه :n01:
از این شماره های تهران به 4 تاشون زنگ زدم ( دائم اشغال، بر نمیدارن، عوض شده جاشون ):n21:

الان اصفهان نمایندگی فناوران پارسیان داره نصب میکنه ... اگه میتونی زنگ بزن اگه هنوز ثبت نام دارن برو اونجا اسم نویسی کن
نام کارگاه: نگین سبز نجف آباد
نشانی: اصفهان- نجف آباد-خ.امام غربی-میدان امام حسین-خ.طالقانی-خ.شهید داوری-جنب خیابان چمران-
تلفن: 2456030-0331 (0331)

در ضمن یادم رفت بگم : خدا یبامرزه اون روزایی که ایران خودرو مخزن 100 لیتری روی پایه گاز سوز نصب میکرد:n28: فقط یه سال بود

الان فقط 77لیتریروی همه ماشیناشون نصبه ، باک بنزینش 4برابر مخزن گازش مسافت میره بعدم میگن پایه گاز سوزه ! :n08:

hamed malekpour
01-01-2013, 17:02
نمایدگی مجاز تعمیرات cngتو آذربایجان شرقی را کسی می دونه بگه تبریز ومرند ماشین من سمند ef7است ووقتی گاز می زنم یه روز رو گاز نمی ره وعلامت چک رو صفحه کیلومتر میاد وبوی گاز میاد می گن از ژگلاتورشه می خواستم بگم فکر می کنید چی کار کنم از ژیگلاتور گاز هم صدای گاز میاد؟

mej ddd
02-01-2013, 08:16
نمایدگی مجاز تعمیرات cngتو آذربایجان شرقی را کسی می دونه بگه تبریز ومرند ماشین من سمند ef7است ووقتی گاز می زنم یه روز رو گاز نمی ره وعلامت چک رو صفحه کیلومتر میاد وبوی گاز میاد می گن از ژگلاتورشه می خواستم بگم فکر می کنید چی کار کنم از ژیگلاتور گاز هم صدای گاز میاد؟

دوست عزیز شما چاره ای جز این نداری که دست به دامن نمایندگی ایران خودرو بشی
روی گاز نرفتن و علامت چک و بوی گاز هر 3مورد به احتمال قوی 1مشکل هستن که همدیگه رو موجب میشن باید توسط دستگاه اون عیبش مشخص بشه و تعمیر بشه.شما اینبار که خواستی گاز بزنی وقتی مخزن خالی بود به اپراتور جایگاه بگو 2000تومن بیشتر گاز نزنه.بعد ببین ماشین بی دردسر روی گاز میره یا نه؟ نتیجه رو بهم بگو
بعضی موقع از رگلاتور ef7 صدایی مثل لرزش از گلگیر راست میاد که توی بعضی سریهای ef7 این مورد طبیعیه(چاره ای جز تحملش نیست)

hamed malekpour
02-01-2013, 10:06
گاز از قسمت زیرین ژگلاتور یعنی زیر اون شلنک(لوله) ها که به ژگلاتور وصل شده یه جایی دایره مانند است که وقتی دستمو جلوش می زارم دستمو شدت گاز از روش برمیداره می خواستم ببینم چک کنید که ژگلاتور شما هم همچین جایی داره؟

mej ddd
02-01-2013, 14:16
گاز از قسمت زیرین ژگلاتور یعنی زیر اون شلنک(لوله) ها که به ژگلاتور وصل شده یه جایی دایره مانند است که وقتی دستمو جلوش می زارم دستمو شدت گاز از روش برمیداره می خواستم ببینم چک کنید که ژگلاتور شما هم همچین جایی داره؟

میدونم کدوم قسمتو میگین
یه دونه شلنگ هست که به پایین رگلاتور متصله و گاز رو از زیر موتور به ریل سوخت میرسونه
خوب اگه میدونی نشتیش کجاست رفعش کن دیگه ...
حالا یا مهره سفیده شل شده که با اچار 17 سفتش کن یا رابط شلنگ به مهره ترک خورده باید دوباره پرس بشه (مثل رابط شلنگ کولر به کمپرسوره)
اگه گارانتی داره دردسر به خودت نده

hamed malekpour
02-01-2013, 17:15
امروز تو یه موتور ملی دیگه دیدم که ژگلاتورش یه جوره دیگه بود یهنی رنگش یه قسمت قرمز داشت وکیفیتش هم کم بود ولی تو اون قسمتی که من می گم یه چیزی حدود5سانتی داشت؟

mej ddd
02-01-2013, 19:45
امروز تو یه موتور ملی دیگه دیدم که ژگلاتورش یه جوره دیگه بود یهنی رنگش یه قسمت قرمز داشت وکیفیتش هم کم بود ولی تو اون قسمتی که من می گم یه چیزی حدود5سانتی داشت؟

جالبه!
امروز یه بنده خدایی دیگه اومده بود واسه تعمیرات ef7 روی گاز نمیرفت که آخر سر فهمیدم فیوز سوزونده

باورتون بشه هر چی بلاست سر سیستم گازش میاد هر چی فکرشو میکنم این موتور بیشتر پایه بنزینیه تا پایه گاز سوز:n08:

رگلاتور هم که ایتالیاییه اما چرا اینقدر زود صدا میوفته توش خدا میدونه ...
فک کنم اون مدل قرمزه که شما میگین ایتالیایی نباشه من که ندیدم.

zxc11
07-01-2013, 23:41
سلام دوستان من يك سمند EF7 مدل 90/4 دارم كه الان ديگه مجوز سوخت گيريش تموم شده و مي خوام يك چك كامل از سيستم گاز و گرفتن برچسب سوختگيري بكنم ميشه بگيد من بايد به كجا مراجعه كنم براي اين كار در ضمن من شهرستانم متشكرم

mohamad skystar
08-01-2013, 00:09
سلام دوستان من يك سمند EF7 مدل 90/4 دارم كه الان ديگه مجوز سوخت گيريش تموم شده و مي خوام يك چك كامل از سيستم گاز و گرفتن برچسب سوختگيري بكنم ميشه بگيد من بايد به كجا مراجعه كنم براي اين كار در ضمن من شهرستانم متشكرم

به نمایندگی های ایران خودرو مراجعه کن .
منم ماشینم رو بردم نمایندگی ایران خودرو سیستم گاز رو چک کردن و برچسب زدن.
30 هزار تومان هم هزینه داشت.

zxc11
11-01-2013, 01:11
به نمایندگی های ایران خودرو مراجعه کن .
منم ماشینم رو بردم نمایندگی ایران خودرو سیستم گاز رو چک کردن و برچسب زدن.
30 هزار تومان هم هزینه داشت.
متشكر دوست عزيز كه جواب دادين

saman3008
13-01-2013, 17:00
سالم و روز بخیر

من یه پیکان دارم که با CNG کار می‌کنه

چند وقتی‌ می‌شه که وقتی‌ می‌خوام با گاز کار کنم باید پیاده بشم و سویچ باز باشه ، یه پیچ ۱۷ هست که فکرکنم ریگلتر اونو باز می‌کنم و سیم اتصالو قطعو وصل می‌کنم تا صدای تق بلندی بده و تا این صدا رو نده ماشین با گاز کار نمیکنه،

الان ۲روز که از اینم بدتر شده
یعنی‌ میام این کارا می‌کنم و روشن می‌کنم و میرم، ۱ کیلومتر بعد دوباره خاموش می‌شه

ممنون میشم منو راهنمأیی کنید

ممنوون

heinrich_himmler
14-01-2013, 00:48
سالم و روز بخیر

چند وقتی‌ می‌شه که وقتی‌ می‌خوام با گاز کار کنم باید پیاده بشم و سویچ باز باشه ، یه پیچ ۱۷ هست که فکرکنم ریگلتر اونو باز می‌کنم و سیم اتصالو قطعو وصل می‌کنم تا صدای تق بلندی بده و تا این صدا رو نده ماشین با گاز کار نمیکنه،

یعنی‌ میام این کارا می‌کنم و روشن می‌کنم و میرم، ۱ کیلومتر بعد دوباره خاموش می‌شه

ممنوون

اون پیچ 17 هیچ اما دستور باز کردن شیر برقی به رگلاتور نمیرسه و شما دستی فعالش می کنی و اون صدای تق هم مال عملکرد شیر برقی ورودی گازه. ببر پیش یه CNG کار برات درست کنه.

mej ddd
14-01-2013, 21:44
سالم و روز بخیر

ممنوون

دوست گرامی کمی واضحتر بگید منظورتون از پیچ 17 چیه؟ همون که رگلاتور را به پایه محکم میکنه؟

شما یه سیم از بدنه ماشین بگیر و به بدنه رگلاتور متصل کن (دو سر سیمها را زیر پیچ ببند که محکم باشه) ببین مشکل حل میشه یا نه؟

saman3008
14-01-2013, 22:22
ممنونم :n01:

ZARABAN21
18-01-2013, 12:31
سلام دوستان
این صدایی که داخل ریگلاتور سیستم cng میاد برای چیه؟؟
ما دو تا سمند داریم یه صدایه غرررر میده یکی از ماشینا ef7 و اون یکی xu7 هست این برای چیه؟؟
سمندef7 ریگلاتورش صدا میداد بعد از یه مدت چراغ checkماشین روشن شد بردم نمایندگی یه نو انداختن روش درست شد جریان چیه؟؟؟؟

mej ddd
18-01-2013, 14:10
سلام دوستان
این صدایی که داخل ریگلاتور سیستم cng میاد برای چیه؟؟
ما دو تا سمند داریم یه صدایه غرررر میده یکی از ماشینا ef7 و اون یکی xu7 هست این برای چیه؟؟
سمندef7 ریگلاتورش صدا میداد بعد از یه مدت چراغ checkماشین روشن شد بردم نمایندگی یه نو انداختن روش درست شد جریان چیه؟؟؟؟

این صدا بخاطر ورود گاز از یک فشار شکن به فشار شکن مرحله ی بعده که بخاطر عدم تنظیم صحیح صدا ایجاد میکنه ، این اختلال باعث کاهش فشار خروجی شده منجر به روشن شدن چک میشه.گاهی اوقات صدای غرش ایجاد میشه اما افت فشار به حدی نیست که خطای چک بده ... اینجاست که باید تحملش کنی و ایران خودرو جوابتو میده "عادیه"

بخاطر عدم کیفیت رگلاتورای جدید ایران خودرو خیلیاشون خراب از آب در میاد !!! فقط دعا کن تا گارانتی داری شانست بگیره یه رگلاتور خوب نصب بشه رو ماشینت ... همین :n18:

هیچ کاری هم نمیشه کرد :n22:این است موتور ملی :n28:

ZARABAN21
18-01-2013, 23:46
این صدا بخاطر ورود گاز از یک فشار شکن به فشار شکن مرحله ی بعده که بخاطر عدم تنظیم صحیح صدا ایجاد میکنه ، این اختلال باعث کاهش فشار خروجی شده منجر به روشن شدن چک میشه.گاهی اوقات صدای غرش ایجاد میشه اما افت فشار به حدی نیست که خطای چک بده ... اینجاست که باید تحملش کنی و ایران خودرو جوابتو میده "عادیه"

بخاطر عدم کیفیت رگلاتورای جدید ایران خودرو خیلیاشون خراب از آب در میاد !!! فقط دعا کن تا گارانتی داری شانست بگیره یه رگلاتور خوب نصب بشه رو ماشینت ... همین :n18:

هیچ کاری هم نمیشه کرد :n22:این است موتور ملی :n28:
ممنون از راهنماییتون
شما میگی مشکل از ریگلاتوره چه ربطی به موتور ملی داره البته جسارت نشه؟؟؟:n13:
ماشین خودم EF7 ریگلاتورش خراب شد بردم ایرانخودرو یه ریگلاتور جدید انداختن خداروشکر تا حالا مشکلی براش پیش نیمده:n19:

mej ddd
19-01-2013, 00:42
شما میگی مشکل از ریگلاتوره چه ربطی به موتور ملی داره البته جسارت نشه؟؟؟:n13:

وقتی موتور ملی پایه گاز سوزه یعنی همه چیش مال ایرانه درسته؟
وقتی رگلاتور نمیتونه بسازه چرا ادعا میکنه موتور ملیش پایه گاز سوزه؟
یعنی خدا وکیلی این رگلاتور هیچ تکنولوژی خاصی تو طراحیش وجود نداره که ایران نتونه از عهدش بر بیاد...
من واسه این ایرادو از موتور ملی گرفتم آخه هر چی رگلاتور غرشیه رو موتور ملی نصبه :n09:
خدا رو شکر که مشکلتون حل شد :n01:

abolfazlmarzany
10-02-2013, 19:46
سلام به همگی
دیشب رفتم ماشین رو گاز زدم بعد روشن کردن و حرکت توی دور موتور 2/5 تا 3/5 ماشین از قسمت موتور سوت میکشه صدا هم فقط در حین حرکت میاد درجا صدا نمیاد :n04:
این مشکل فقط وقتی ماشین روی گاز باشه پیش میاد:n04:
با بنزین مشکلی نداره و خوب کار میکنه
ماشین مدل 91 هست و تازه 3 هفته هست کار میکنه

hossein4504
15-02-2013, 18:54
سلام من405tu5دوگانه کردم .اما چراغ چک موتور روشن میشه چطوری
این مشکل برطرف کنم

secretman
16-02-2013, 09:57
سلام من405tu5دوگانه کردم .اما چراغ چک موتور روشن میشه چطوری
این مشکل برطرف کنم

منفی باطری رو در بیار بعد از مدتی دوباره وصلش کن ، اگه خطای الکی باشه چراغ خاموش میشه

اگه نشد باید بری دیاگ بزنی تا ببینی چه مشکلی داره

hossein4504
17-02-2013, 21:45
تشکر امادستگاه گذاشت گفت اینا سیستمشون بوش هست همینه. فقط وقتی رو گاز میرم بعداز چند دقیقه اینجور میشه یه شبیه ساز هم نصب کردم اما بازم درست نشدنشد

mej ddd
05-03-2013, 23:25
تشکر امادستگاه گذاشت گفت اینا سیستمشون بوش هست همینه. فقط وقتی رو گاز میرم بعداز چند دقیقه اینجور میشه یه شبیه ساز هم نصب کردم اما بازم درست نشدنشد

اون دستگاهی که نمیذاره چراغ چک روشن شه اسمش امولاتوره (شبیه ساز شما) و تا پارسال امولاتورا خوب بودن ولی الان همشون تقلبی شدن متاسفانه.اگه بتونی امولاتور 4کانال "فناوران پارسیان" اصل گیر بیاری میتونی مشکلتو حل کنی.فناوران هم تقلبیش زیاده.اصلش را باید درشو باز کنی داخل اون باید حدود 6مقاومت 3دیود 2ترانزیستور و یک IC و 2 رله موجود باشه...اگه دیدی فقط 2رله و 4 مقاومت داره تقلبیه

blue2006
03-04-2013, 12:42
سلام
کسی تجربه استفاده از میکسر هوشمند و سیستم بهینه ساز خودرو cng رو داره ؟

می خوام بدونم اینا برای پژو 405 سی ان جی کارگاهی مناسبن یا تله پولن ؟

mej ddd
11-04-2013, 02:53
دوست عزیز خودم از هر جفتشون دارم استفاده میکنم 3ساله
میکسر هوشمند که توش شکن نکن! لامصب شتابش که رو گاز عالی میشه ... مصرف بنزینت هم بخاطر باز شدن هوشمند دریچه ، میشه مثل اولش که گاز سوز نکردی!
بهینه ساز هم عالیه با این تفاوت که من بجای اون ماده ی خودشون "گازوییل" میریزم! حرف نداره محشر میشه

البته بگم:این عکسایی که گذاشتی مال شرکت sps یا همون سپاهان پژوهش سبزه که اگه تونستی همین مارکو تو بازار گیر بیاری منم خبرکن:n16:
بخدا 1ساله میخوام بگیرم واسه مشتری ها گیر نمیاد

blue2006
14-04-2013, 16:14
دوست عزیز خودم از هر جفتشون دارم استفاده میکنم 3ساله
میکسر هوشمند که توش شکن نکن! لامصب شتابش که رو گاز عالی میشه ... مصرف بنزینت هم بخاطر باز شدن هوشمند دریچه ، میشه مثل اولش که گاز سوز نکردی!
بهینه ساز هم عالیه با این تفاوت که من بجای اون ماده ی خودشون "گازوییل" میریزم! حرف نداره محشر میشه

البته بگم:این عکسایی که گذاشتی مال شرکت sps یا همون سپاهان پژوهش سبزه که اگه تونستی همین مارکو تو بازار گیر بیاری منم خبرکن:n16:
بخدا 1ساله میخوام بگیرم واسه مشتری ها گیر نمیاد

ممنون از را هنماییتون
شما رو چه خودرویی اینو تست کردین ؟

mej ddd
15-04-2013, 23:49
ممنون از را هنماییتون
شما رو چه خودرویی اینو تست کردین ؟

روی سمند پژو نیسان پراید پیکان نصب کردم همه راضی بودن
خودم روی سمند دارم استفاده میکنم
جدیدا هم با خبر شدم میکسر هوشمند پنوماتیکی حوالی چرغ برق میشه گیر آورد.قبلا برقی بود نصبش بی دغدغه بود.شما پنوماتیکیشو نصب کن اگه توی تنظیم جک مشکلی داشتی من هستم
قیمتش هم حدود 40 تومن (به گفته ی دوستان)

mej ddd
17-04-2013, 01:27
سلام به همگی
دیشب رفتم ماشین رو گاز زدم بعد روشن کردن و حرکت توی دور موتور 2/5 تا 3/5 ماشین از قسمت موتور سوت میکشه صدا هم فقط در حین حرکت میاد درجا صدا نمیاد :n04:
این مشکل فقط وقتی ماشین روی گاز باشه پیش میاد:n04:
با بنزین مشکلی نداره و خوب کار میکنه
ماشین مدل 91 هست و تازه 3 هفته هست کار میکنه

رگلاتور نیاز به هواگیری آب داره ...

blue2006
17-04-2013, 20:49
روی سمند پژو نیسان پراید پیکان نصب کردم همه راضی بودن
خودم روی سمند دارم استفاده میکنم
جدیدا هم با خبر شدم میکسر هوشمند پنوماتیکی حوالی چرغ برق میشه گیر آورد.قبلا برقی بود نصبش بی دغدغه بود.شما پنوماتیکیشو نصب کن اگه توی تنظیم جک مشکلی داشتی من هستم
قیمتش هم حدود 40 تومن (به گفته ی دوستان)

ممنون از راهنمایی تون
اگه اشتباه نکنم شما باید تو کار نصب cng و ... باشین :n18:
در مورد اون میکسر ها چون من تو شهرستانم فکر کنم مشکل بتونم تهیشون کنم :n27:
فقط چند تا سوال
این
میکسر هوشمند پنوماتیکی با میکسر های شرکت سبز پژو هان اسپادانا فرق دارن ؟
تفاوت برقی و گازی شون چیه و کدوم بهترن ؟

قیمتشون چقدره ؟
نصبشون راحته ؟

mej ddd
20-04-2013, 00:11
ممنون از راهنمایی تون
اگه اشتباه نکنم شما باید تو کار نصب cng و ... باشین :n18:
در مورد اون میکسر ها چون من تو شهرستانم فکر کنم مشکل بتونم تهیشون کنم :n27:
فقط چند تا سوال
این
میکسر هوشمند پنوماتیکی با میکسر های شرکت سبز پژو هان اسپادانا فرق دارن ؟
تفاوت برقی و گازی شون چیه و کدوم بهترن ؟

قیمتشون چقدره ؟
نصبشون راحته ؟

نصب که از رونق افتاده بیشتر تعمیرات دارم
بله شهرستان تقریبا گیر نمیاد مگر اینکه کسی با پست از شرکت خریده باشه
برقی و گازی نه !!! دوجور میکسر هوشمند هست: 1 برقی 2 پنوماتیکی
پنوماتیکی که با وکیوم یا همون مکش موتور کار میکنه نصب و راه اندازیش بسیار سخته بخاطر اینکه در وحله ی اول دریچه با گیر باز و بسته میشه که باید با تعوض اورینگهای پمپ آن و گریس کاری و ریگلاژ اونو استفاده کنید(خودم الان پنوماتیکی استفاده میکنم)
میکسر برقی نصبش بسیار راحته و با برق ، دریچه توسط یک موتور الکتریکی که به یه گیربکس مجهزه باز و بسته میشه
اما مدل برقی کمی گرونتره-کمتر گیر میاد-به آب حساسه
حتی سبز پژوهان هم دیگه رفته تو کار پنوماتیکی آخه ساختش ارزونتره واسه خودش
قیمت جدید ندارم

worldclass
18-08-2013, 01:47
سلام
هزینه گاز سوز کردن پژو RDI چقدر هست؟
ضمنا در تهران جاهای رسمی و کاردرست رو معرفی کنید لطفا.
ممنون

sorooshs
30-09-2013, 09:34
سلام
یه 405 خریدم دوگانه cng تو سرعت بالا وقتی دنده رو خلاص می کنی ماشین خاموش میشه لطفاً راهنمایی کنید(البته فقط رو گاز این حالت بوجود میاد)
ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی عجله ایه

siamak_meybodi
04-10-2013, 13:10
با عرض سلام و خسته نباشید من یک اردی یشمی مدل 83 دارم دستی دو گانه شده با رگلاتور الکتروفن گاهی اوقات وقتی میخوام برم رو گاز برم رو گاز نمیره جایی بردمش با یک تکه سیم یک سره سیم را به باتری وصل کرد و یک سره دیگر ان سیم را به رگلاتور بعد صدای تق تق امد و مثل قبل روی گاز رفت اگر میشود اینکار را با شکل به من یاد بدهید ممنون از لطف شما دوست بسیار عزیز.

navid0631
04-10-2013, 14:39
سلام
یه پراید مدل 88 دارم و سه ماه که گازسوزش کردم روزی که نمایندگی ماشین گازسوز کرد به نحوی بود که وقتی ماشین رو گاز مینداختم پمپ بنزینم کار می کرد و به اصطلاح همراه با گاز بنزینم می سوخت بردمش یه تعمیرگاه سی ان جی و گفت که نباید اینطوری باشه و برق گاز برات اشتباه گرفتن و خودش نمیدونم برق ماشین از کجا گرفت و جریان بنزین قطع کرد و الان وقتی ماشین رو گازه دیگه پمپ بنزین کار نمی کنه و بنزینی مصرف نمیشه
سوال اولم اینه که آیا کاری که تعمیرکار انجام داده درسته یا نه؟
بعد از اینکه این تعمیرات انجام شد یه مشکل دیگه برای ماشین پیدا شد و اونم این بود که وقتی روی گاز میرم، ماشین در دنده های سنگین و بیشتر در حین معکوس دادن ( 4 به 5 و معکوس 4 به 3 ) خاموش میشه و تا الان هر جا بردمش نتونسته بفهمه مشکلش چیه یکی میگه ریگلاتورت خرابه، یکی میگه پرده گازت خرابه که عوض کردم و تاثیری نداشت، یجا دیگه هم بردم که اومد یه سیم ارت دیگه کشید و وصلش کرد به یکی از پیچایه ریگلاتور که بهتر شد اما خاموش شدن ماشین روی گاز برطرف نشد
میتونه این مشکل ناشی از گرفتن برق اشتباه باشه؟ و اگر از برق نیست از چی میتونه باشه؟
و قیمت ریگلاتور چنده؟ و آیا سایتی یا فروشگاهی هست که بشه الکترونیکی خرید کرد؟ چون فک نکنم بتونم در شهرم ریگلاتور جنس خوب پیدا کنم
ببخشید طولانی شد و خیلی ممنون از پاسخگوییتون

mej ddd
09-10-2013, 03:17
سلام
هزینه گاز سوز کردن پژو RDI چقدر هست؟
ضمنا در تهران جاهای رسمی و کاردرست رو معرفی کنید لطفا.
ممنون

حدود 800-900 تومن مخزن 77 لیتری
جز کار خودم هیچ نصبی رو قبول ندارم:n02:

mej ddd
09-10-2013, 03:21
بوبین رگلاتور گبر داره
بوبین یه سیم اتصال بدنه داره به اون دست نزن
اونی که + هست (از سیمکشی میاد) رو در بیار
برق باتری را با یه تکه سیم به رگلانور وصل کن تا درست شه گیرش :n02:

AMIR MOHAMMAD . M
09-11-2013, 18:45
سلام
من یه پراید دارم که دوگانه کارخانه هست و جدیدا وقتی سرعت از 60 کمتر میشه گه گاهی ریب میزنه به طوری که انگار احتراق ناقص داشته و با صدایی شبیه به انفجار و مکث ناگهانی خودرو همراهه
میخواستم بدونم مشکل از کجاس.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

mej ddd
22-11-2013, 01:18
سلام
من یه پراید دارم که دوگانه کارخانه هست و جدیدا وقتی سرعت از 60 کمتر میشه گه گاهی ریب میزنه به طوری که انگار احتراق ناقص داشته و با صدایی شبیه به انفجار و مکث ناگهانی خودرو همراهه
میخواستم بدونم مشکل از کجاس.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
ماشین چه مدلیه؟
اگه زیر 89 باشه شمع و وایر "خوب" بنداز مشکل حل میشه.اگه نشد کویل ضعیف شده
پیشنهاد من شمع تک پلاتینه
ضمنا شمع و وایر همگی با هم تعویض بشوند

mej ddd
22-11-2013, 01:25
سلام
یه پراید مدل 88 دارم و سه ماه که گازسوزش کردم روزی که نمایندگی ماشین گازسوز کرد به نحوی بود که وقتی ماشین رو گاز مینداختم پمپ بنزینم کار می کرد و به اصطلاح همراه با گاز بنزینم می سوخت بردمش یه تعمیرگاه سی ان جی و گفت که نباید اینطوری باشه و برق گاز برات اشتباه گرفتن و خودش نمیدونم برق ماشین از کجا گرفت و جریان بنزین قطع کرد و الان وقتی ماشین رو گازه دیگه پمپ بنزین کار نمی کنه و بنزینی مصرف نمیشه
سوال اولم اینه که آیا کاری که تعمیرکار انجام داده درسته یا نه؟
بعد از اینکه این تعمیرات انجام شد یه مشکل دیگه برای ماشین پیدا شد و اونم این بود که وقتی روی گاز میرم، ماشین در دنده های سنگین و بیشتر در حین معکوس دادن ( 4 به 5 و معکوس 4 به 3 ) خاموش میشه و تا الان هر جا بردمش نتونسته بفهمه مشکلش چیه یکی میگه ریگلاتورت خرابه، یکی میگه پرده گازت خرابه که عوض کردم و تاثیری نداشت، یجا دیگه هم بردم که اومد یه سیم ارت دیگه کشید و وصلش کرد به یکی از پیچایه ریگلاتور که بهتر شد اما خاموش شدن ماشین روی گاز برطرف نشد
میتونه این مشکل ناشی از گرفتن برق اشتباه باشه؟ و اگر از برق نیست از چی میتونه باشه؟
و قیمت ریگلاتور چنده؟ و آیا سایتی یا فروشگاهی هست که بشه الکترونیکی خرید کرد؟ چون فک نکنم بتونم در شهرم ریگلاتور جنس خوب پیدا کنم
ببخشید طولانی شد و خیلی ممنون از پاسخگوییتون

پاسختون رو کامل دادم نمیدونم چرا حذفش کردند ! بصورت خصوصی فرستادم لطفا چک کنید:n16:

AMIR MOHAMMAD . M
22-11-2013, 16:59
سلام
ماشین چه مدلیه؟
اگه زیر 89 باشه شمع و وایر "خوب" بنداز مشکل حل میشه.اگه نشد کویل ضعیف شده
پیشنهاد من شمع تک پلاتینه
ضمنا شمع و وایر همگی با هم تعویض بشوند

ممنون بلاخره یکی پیدا شد جواب بده...
مدل ماشین آخر 85 هست
یعنی با همین 2تا کاره ساده مشکل حل میشه؟!:n04:
من فکر میکردم خیلی پیچیده تر از اینا باید باشه.

mej ddd
28-11-2013, 00:50
ممنون بلاخره یکی پیدا شد جواب بده...
مدل ماشین آخر 85 هست
یعنی با همین 2تا کاره ساده مشکل حل میشه؟!:n04:
من فکر میکردم خیلی پیچیده تر از اینا باید باشه.
اخر 85 باید کویل زیمنس باشه و زیمنس به این راحتیا ضعیف نمیشه :n05:

اره دوست عزیز ست کامل شمع و وایر عوض کنی انشاالله حل میشه.فقط یادت نره شمع تک پلاتینه وایر هم جنس خوب

malek_yazdani
10-12-2013, 14:32
با سلام
من پژو پارس 87 دوگانه کارخانه دارم
زمانی که ماشین سرد است مثلا اول صبح ماشین راحت روشن شده و پس از اینکه دکمه گاز را می زنم پس از چند دقیقه روی گاز رفته و سریع خاموش می شود
اما وقتی ماشین گرم است مثلا پس از 15 دقیقه که ماشین کار کرد و دکمه گاز را بزنم ماشین پس از چند لحظه به گاز رفته و خوب کار می کند علت چیست؟

mej ddd
12-12-2013, 01:26
با سلام
من پژو پارس 87 دوگانه کارخانه دارم
زمانی که ماشین سرد است مثلا اول صبح ماشین راحت روشن شده و پس از اینکه دکمه گاز را می زنم پس از چند دقیقه روی گاز رفته و سریع خاموش می شود
اما وقتی ماشین گرم است مثلا پس از 15 دقیقه که ماشین کار کرد و دکمه گاز را بزنم ماشین پس از چند لحظه به گاز رفته و خوب کار می کند علت چیست؟

کلا تا زمانی که آمپر آب به حالت نرمال نرسیده باشه نباید بری روی گاز.چون باید ابتدا آب داغ اطراف رگلاتور دور بزنه وگاز را گرم به ریل سوخت برسونه تا از انجماد جلوگیری بشه
اما مشکل شما :
وقتی صبح سرد که روشن میکنی کلید گاز را بزن ... به طور طبیعی به محض اینکه موتور گرم بشه ecu فرمان میده بره روی گاز ... اما وقتی خاموش شد ببین رگلاتور داغ شده یا نه؟ باید داغ باشه

malek_yazdani
09-01-2014, 11:30
کلا تا زمانی که آمپر آب به حالت نرمال نرسیده باشه نباید بری روی گاز.چون باید ابتدا آب داغ اطراف رگلاتور دور بزنه وگاز را گرم به ریل سوخت برسونه تا از انجماد جلوگیری بشه
اما مشکل شما :
وقتی صبح سرد که روشن میکنی کلید گاز را بزن ... به طور طبیعی به محض اینکه موتور گرم بشه ecu فرمان میده بره روی گاز ... اما وقتی خاموش شد ببین رگلاتور داغ شده یا نه؟ باید داغ باشه

با سلام مجدد
رگلوتار داغ نیست اما گرم هست

mej ddd
10-01-2014, 21:06
با سلام مجدد
رگلوتار داغ نیست اما گرم هست

وقتی امپر کاملا بالا میاد باید اونقد داغ بشه که دستت تحملشو نداشته باشه!!!!!!!!!!

malek_yazdani
15-01-2014, 15:03
خب
حالا مشکل از کجاست؟
باید چیگار کنم
یکی می گفت ریل سوختت مشکل داره باید عوض شه
یکی می گفت ریگلاتور باید عوض شه
حالا علت چیه ؟؟؟؟؟؟؟

mej ddd
16-01-2014, 22:05
خب
حالا مشکل از کجاست؟
باید چیگار کنم
یکی می گفت ریل سوختت مشکل داره باید عوض شه
یکی می گفت ریگلاتور باید عوض شه
حالا علت چیه ؟؟؟؟؟؟؟

شما هنوز جواب منو ندادین :n13: به اون حدی که گفتم داغ میشه یا نه؟ :n27:
فک کنم شما همونی هستی که زنگ زدی منم گفتم ای سی یو تست کن روش؟ از کرمان اینا بودی؟

malek_yazdani
18-01-2014, 15:02
شما هنوز جواب منو ندادین :n13: به اون حدی که گفتم داغ میشه یا نه؟ :n27:
فک کنم شما همونی هستی که زنگ زدی منم گفتم ای سی یو تست کن روش؟ از کرمان اینا بودی؟

آره خودمم-وقتی رو گاز خاموش میشه خیلی هم داغ نیس
چه میدونم والا خودمم دیگه قاطی کردم

javaheri24
18-01-2014, 18:56
سلام دوستان
وقت بخیر
حدود 2 هفته پیش یه روا سال 88 پایه گاز گرفتم
در کل به نسبت روا بودن خوبه
ولی امروز هر کاری کردم روی گاز نمیرفت
هنگام باز کردن سویچ چراغ سبز cng روشن میشه ولی بعد دکمه رو که میزنی نمیره رو گاز
مشکل از چی میتونه باشه؟ خیلی از فنی سر در نمیارم
ممکنه نشانگر مخزن گاز به اشتباه بگه که گاز داره؟ از اون دیجیتالی هاست

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

mej ddd
19-01-2014, 18:41
آره خودمم-وقتی رو گاز خاموش میشه خیلی هم داغ نیس
چه میدونم والا خودمم دیگه قاطی کردم
لوله های بخاری که میاد به رگلانور چک کن گرفتگی نداشته باشه و گاهی رگلاتورم میگیره آب توش بد دور میزنه.یه فوت توش کن ضرر نمیکنی :n02:
هوا گیری بعدش فراموش نشه :n01:

mej ddd
19-01-2014, 18:47
سلام دوستان
وقت بخیر
حدود 2 هفته پیش یه روا سال 88 پایه گاز گرفتم
در کل به نسبت روا بودن خوبه
ولی امروز هر کاری کردم روی گاز نمیرفت
هنگام باز کردن سویچ چراغ سبز cng روشن میشه ولی بعد دکمه رو که میزنی نمیره رو گاز
مشکل از چی میتونه باشه؟ خیلی از فنی سر در نمیارم
ممکنه نشانگر مخزن گاز به اشتباه بگه که گاز داره؟ از اون دیجیتالی هاست

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

مشکل برقیه فک کنم :n13:
فیوزا چک شود
ممکنه کلید گاز خراب شده باشه
باید ببری تعمیرکار چک کنه:n26:

javaheri24
19-01-2014, 19:45
مشکل برقیه فک کنم :n13:
فیوزا چک شود
ممکنه کلید گاز خراب شده باشه
باید ببری تعمیرکار چک کنه:n26:

ممنون از پاسخگویی و راهنماییتون

امروز رفتم گاز زدم کپسولش خالی نبود 5 کیلو گاز خورد و بعدش درست شد:n01:
از یه تعمیر کار CNG هم سوال کردم در موردش
گفت اگه خیلی با سرعت بالا بزنی رو دست انداز شیر گاز(دقیقا نمیدونم کدوم منظورشه) اتوماتیک بسته میشه تا دفعه بعد که گاز بزنی برمیگرده به حالت اولش
حالا نمیدونم این گفته چقدر صحت داره
من روز قبلش مسیر خاکی و پر دست انداز رفته بودم
شاید خاسته چیزی بگه که یه وقت من فکر نکنم سر در نمیاره:n06:

چنین چیزی ممکنه؟ امیدوارم دیگه اینطوری نشه
در این زمینه اطلاعاتی دارید بفرمایید ممنون میشم

mej ddd
20-01-2014, 19:54
ممنون از پاسخگویی و راهنماییتون

امروز رفتم گاز زدم کپسولش خالی نبود 5 کیلو گاز خورد و بعدش درست شد:n01:
از یه تعمیر کار CNG هم سوال کردم در موردش
گفت اگه خیلی با سرعت بالا بزنی رو دست انداز شیر گاز(دقیقا نمیدونم کدوم منظورشه) اتوماتیک بسته میشه تا دفعه بعد که گاز بزنی برمیگرده به حالت اولش
حالا نمیدونم این گفته چقدر صحت داره
من روز قبلش مسیر خاکی و پر دست انداز رفته بودم
شاید خاسته چیزی بگه که یه وقت من فکر نکنم سر در نمیاره:n06:

چنین چیزی ممکنه؟ امیدوارم دیگه اینطوری نشه
در این زمینه اطلاعاتی دارید بفرمایید ممنون میشم

امکانش هست
ولی اصلا به دست انداز ربط نداره
شیر مخزن یه سوپاپ داره که اگه گاز به شدت ازش خارج شه میبنده
شما گازت خالی بوده وقتی پر کردی کلید را زدی روی گاز و یهو گاز امده داخل لوله و شیر قفل کرده
خیلییییییییییییییی این حالت کم پیش میاد.اگه اینجوریشد دوباره گاز بزن :n02:

اگه میخوای خیالت راحت باشه وقتی چراغ آخری چشمک زن شد بزن رو بنزین و نذار گاز تا ته خالی شه

mohsen13650306
03-02-2014, 18:38
سلام
من ساکن کرج هستم و محل کارم تهرانه
یه پراید 131 مدل 91/8 دارم چند روزه فکر دوگانه کردنش افتاده توی سرم یه قیمت تقریبی گرفتم تقریبا بهم 800 تا 950 قیمت دادن
950 ماله نماینگی شهاب گاز سوزه
من اصلا کسی رو نمی شناسم به نظر شما دوستان کجا گاز سوز کنم بهتره ؟
مخزن با چه حجمی نصب کم؟
دوستام می گفتن باید کمک فنر های عقب رو تعویض کنم،نظر شما چیه؟خرجش چقرده؟

mohsen13650306
03-02-2014, 19:01
کسی نیست جواب بده؟

mej ddd
05-02-2014, 01:10
سلام
من ساکن کرج هستم و محل کارم تهرانه
یه پراید 131 مدل 91/8 دارم چند روزه فکر دوگانه کردنش افتاده توی سرم یه قیمت تقریبی گرفتم تقریبا بهم 800 تا 950 قیمت دادن
950 ماله نماینگی شهاب گاز سوزه
من اصلا کسی رو نمی شناسم به نظر شما دوستان کجا گاز سوز کنم بهتره ؟
مخزن با چه حجمی نصب کم؟
دوستام می گفتن باید کمک فنر های عقب رو تعویض کنم،نظر شما چیه؟خرجش چقرده؟

سلام
شرمنده دیر جواب دادم
بسته به نوع لوازم قیمت متفاوته
بهترین لوازم بازار رو برای یکی از دوستان نصب کردم 850 لوازمش شد تقریبا
کافیه یک توک پا بری شوش قیمتها را بهت میدن
لوازم فناوران و مخرن 60 لیتری کاوش بهترینه (سبز رنگ) فک کنم مخزنش حدود 550 تومنه
خواستی خودم در خدمتم با نصب سفارشی.پیام خصوصی بده
آره عقب ماشین نسبت به جلو پایین میافته که باید فنر cng بندازی (قیمت از جلوبندی ساز قیمت بگیر )
یا علی

AMDNRGS
06-02-2014, 12:20
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه صدای غرغر رگلاتور سمند ef7 رو رفع کرد
این صدا مخصوصا وقتی گاز کم باشه خیلی زیاد میش

bijandarbari
06-02-2014, 12:36

سلام

وقتی داره صدا میده با دست رگلاتور رو سر جاش فشار بده ببین صدا کم میشه.

چون اگه پایه رگلاتور سر جاش لق باشه لرزش رگلاتور باعث ایجاد صدا میشه. که برای رفع مشکل باید زیر پایه رگلاتور واشر لاستیکی نصب کنید.
البته رگلاتور سالم لرزش نداره.

شاید با باز کردن و سرویس رگلاتور لرزش برطرف بشه.( من چیزی در مورد سرویس کردن رگلاتور گاز نمی دونم )

mej ddd
06-02-2014, 18:19

رگلاتور یه پیچ داره واسه هواگیری (از آب رادیاتوری که ازش رد میشه) .... رگلاتور را هواگیری کنید ...

bijandarbari
06-02-2014, 21:38
رگلاتور یه پیچ داره واسه هواگیری (از آب رادیاتوری که ازش رد میشه) .... رگلاتور را هواگیری کنید ...

سلام

من همچین پیچی ندیدم.میشه آدرس بدین!

لرزش رگلاتور در حقیقت لرزش دیافگرام رگلاتور هستش که یک ایراد شایع تو رگلاتور ها هستش.

mej ddd
07-02-2014, 01:10
سلام

من همچین پیچی ندیدم.میشه آدرس بدین!

لرزش رگلاتور در حقیقت لرزش دیافگرام رگلاتور هستش که یک ایراد شایع تو رگلاتور ها هستش.

وقتی موتور سرد است اقدام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AMDNRGS
07-02-2014, 10:01
وقتی موتور سرد است اقدام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میشه بیشتر توضیح بدین چجوری باید اینکارو بکنیم؟
یعتی این کارو بکنیم صدا رفع میشه؟
من شنیدم باید زیر براکت رگلاتور لاستیک بذاریم تا ارتعاشاتش به بدنه منتقل نشه که صدا بده

mej ddd
07-02-2014, 22:43
اول اینکارو انجام بده اگه حل نشد لاستیک بذار !
سادس ... وقتی ماشین کاملا سرده روشن کن و اون پیچو شل کن تا حدود نصف استکان آب بیاد بیرون بعد پیچو ببند و ماشینو خاموش کن ... آب رادیات اگه کمه میزون کن ... دوباره روشن کن بذار اینبار گرم شه .... ببین بازم صدا میده؟
.................................................. ...........................
دیگه اگه بیشتر از این توضیح و عکس میخوای باید خودم خدمت برسم :n02:

AMDNRGS
08-02-2014, 21:36
اول اینکارو انجام بده اگه حل نشد لاستیک بذار !
سادس ... وقتی ماشین کاملا سرده روشن کن و اون پیچو شل کن تا حدود نصف استکان آب بیاد بیرون بعد پیچو ببند و ماشینو خاموش کن ... آب رادیات اگه کمه میزون کن ... دوباره روشن کن بذار اینبار گرم شه .... ببین بازم صدا میده؟
.................................................. ...........................
دیگه اگه بیشتر از این توضیح و عکس میخوای باید خودم خدمت برسم :n02:

ممنون از جوابت داداش:10:
لاستیک گذاشتم در حد تیم ملی:n19: از اون واشر لاستیکی های کلفت.ولی اونقد که باید نتیجه نگرفتم.
شما این هواگیری رو انجام دادی؟نتیجه میده؟:n13:

امروز یه ef7 مدل 91 تو صف گاز دیدم اصلا رگلاتورش صدا نمیداد راستش حسودیم شد
رو گاز بود ولی صداش مث حالت بنزین بود
مث اینکه این یه مشکل شایع نیست چون جایی ندیدم راه حل درست درمون (که کلا قال قضیه رو بکنه و اساسی درست شه) گفته باشن
کسی میتون یه عکس از داخل رگلاتو و متعلقات و نحوه کارش بذاره؟

bijandarbari
09-02-2014, 08:28
ممنون از جوابت داداش:10:
لاستیک گذاشتم در حد تیم ملی:n19: از اون واشر لاستیکی های کلفت.ولی اونقد که باید نتیجه نگرفتم.
شما این هواگیری رو انجام دادی؟نتیجه میده؟:n13:

امروز یه ef7 مدل 91 تو صف گاز دیدم اصلا رگلاتورش صدا نمیداد راستش حسودیم شد
رو گاز بود ولی صداش مث حالت بنزین بود
مث اینکه این یه مشکل شایع نیست چون جایی ندیدم راه حل درست درمون (که کلا قال قضیه رو بکنه و اساسی درست شه) گفته باشن
کسی میتون یه عکس از داخل رگلاتو و متعلقات و نحوه کارش بذاره؟

سلام

من دو تا فایل در این مورد اپلود کردم:

پست دومی مونده به آخر.

AMDNRGS
09-02-2014, 10:40
سلام

من دو تا فایل در این مورد اپلود کردم:

پست دومی مونده به آخر.

بیژن جان فایل هایی که اونجا گذاشتی دان کردم ولی باز نمیشه میگه demaged!!!:n13:
میشه سالمشو همینجا آپ کنی دادا؟:n01:

bijandarbari
09-02-2014, 13:31
بیژن جان فایل هایی که اونجا گذاشتی دان کردم ولی باز نمیشه میگه demaged!!!:n13:
میشه سالمشو همینجا آپ کنی دادا؟:n01:

سلام

مشکل از خود سایت پرشین گیگ هستش.

اینم دو تا فایل:

البته ساختمان این دو تا رگلاتوری که تو این دو تا فایل هستش خیلی شبیه ساختمان رگلاتور ef7 هستش .

AMDNRGS
12-02-2014, 15:45
این صدای غرغر رگلاتور دیوونم کرده:n28:
یکی به دادا برسه خواهشا:42:
من قبل این ماشینم یه پارس داشتم اصلا رگلاتورش صدا نداشت اون به این نمیخوره؟
یا مال پراید؟

mej ddd
13-02-2014, 12:11
این صدای غرغر رگلاتور دیوونم کرده:n28:
یکی به دادا برسه خواهشا:42:
من قبل این ماشینم یه پارس داشتم اصلا رگلاتورش صدا نداشت اون به این نمیخوره؟
یا مال پراید؟

خودتو کشتی تو با این رگلاتور :n02:

اگه تهران تشریف داری یه سر بیا پیش خودم یه نگا بش بندازم :n06:

اگه ورودی و خروجی رگلاتور ها مثل هم باشن میشه !

AMDNRGS
14-02-2014, 11:04
خودتو کشتی تو با این رگلاتور :n02:

اگه تهران تشریف داری یه سر بیا پیش خودم یه نگا بش بندازم :n06:

اگه ورودی و خروجی رگلاتور ها مثل هم باشن میشه !

نه داداش تهران نیستم
وقتی میزارمش رو بنزین از صداش لذت میبرم ولی وقتی میذارم رو گاز رو اعصابمه:9:
نمیدونم چکار کنم:23:
یه جا خوندم نوشته بود فشار گاز تو ریل سوخت برا رگلاتور موتور xu7 کمتر از فشار گاز تو ریل سوخت ef7
اگه درست باشه که فک نمیکنم به هم بخورن؟درسته؟

bijandarbari
15-02-2014, 15:20
xu7 رو نمی دونم.
ولی قراب بود پراید های پایه گاز سوز مثل Ef7 ، انژکتور های گازشون رو خود منیفولد نصب بشه و مثل Ef7 ریل گاز داشته باشن.
رگلاتور های اونا مطمئنا به ef7 میخوره.

شما که اینقدر پیگیر هستین.رگلاتور رو کامل از رو ماشین باز کنید.سر پیچ ورودی و خروچی گاز به رگلاتور رو باز کنید.و با اسپری انژکتور شور از طریق این دو تا سوراخ داخل رگلاتور رو شستشو بدین. تا کثیفی ها بیرون بیاد. شاید مشکل برطرف بشه.چون به مرور زمان داخل رگلاتور روغن سیاه رنگی جمع میشه که داخل گاز هستش.

mej ddd
16-02-2014, 18:08
یه جا خوندم نوشته بود فشار گاز تو ریل سوخت برا رگلاتور موتور xu7 کمتر از فشار گاز تو ریل سوخت ef7
اگه درست باشه که فک نمیکنم به هم بخورن؟درسته؟

[QUOTE=bijandarbari;8111259]xu7 رو نمی دونم.

شما که اینقدر پیگیر هستین.رگلاتور رو کامل از رو ماشین باز کنید.سر پیچ ورودی و خروچی گاز به رگلاتور رو باز کنید.و با اسپری انژکتور شور از طریق این دو تا سوراخ داخل رگلاتور رو شستشو بدین. تا کثیفی ها بیرون بیاد. شاید مشکل برطرف بشه.چون به مرور زمان داخل رگلاتور روغن سیاه رنگی جمع میشه که داخل گاز هستش.[/QUO

نه رگلاتوراشون بهم نمیخوره
اولا اون روغنا رو باید با شستن قطعات داخل رگلاتور با بنرین تمبز کرد نه اسپری
ثانیا روغن ربطی نداره به اون صدا

mej ddd
16-02-2014, 18:16
درسته رگلاتورا بهم نمیخورن و فشاراشون با هم فرق داره مگر اینکه بشه تنظیمش کرد در حد رگلاتور خودتان (که میشه)

دوست عزیز رگلاتور را باید باز کرد و ریز ریزشو با بنزین شست.اسپری بی فایدس
ضمنا اون صدا ربطی به اون روغنا نداره

AMDNRGS
16-02-2014, 20:11
من رگلاتور رو یه بار از رو ماشین باز کردم ولی نتونستم اون قسمت جلوش رو باز کنم خیلی سفت بود و یکمی هم ترسیدم که نتونم جمعش کنم
اگه اون قسمت جلوش باز بشه فنرش نمیزنه بیرون؟
میشه راحت جمعش کرد؟

koorosh2500
18-02-2014, 09:27
سلام
من دو روز پیش یک پراید دوگانه سوز با موتور hp+ تحویل گرفتم. البته تو ثبت نام نوشته بود پایه گاز سوز.
تو دفترچه نوشته که باید بعد از هر 1000 کیلومتر که از گاز استفاده کردید یک باک از بنزین استفاده کنید. اگر پایه گاز سوزه چرا این جمله رو تو دفترچه راهنما نوشته؟
ضمنا ماشین موقع روشن شدن رو بنزین روشن میشه و چراغ CNG شروع می کنه به چشمک زدن و بعد از مدتی چراغ رو CNG روشن می مونه. اگر ماشین با بنزین کار بکنه و بعد رو بنزین هم که خاموش بشه موقع روشن شدن مجددا اتوماتیک می ره رو CNG

mej ddd
18-02-2014, 18:02
سلام دوست عزیر
پراید دوگانه سوز با موتور hp+ یک موتور بنزینی هستش.موتور پایه گاز سوز از اول باید طراحی بشه ، نه موتور پراید که از اول بنزینی بوده!!! نوشته پایه گاز سوز اینجا منظورش فابریک گاز سوز کارخانه ای هستش.تنها موتور پایه گاز فعلا روی سمند ای اف 7 میباشد.
ماشین رو بنزین هم که خاموش بشه موقع روشن شدن مجددا اتوماتیک می ره رو CNG بخاطر اینکه اینجور برای ای سی یو تعریف شده!چیز خیلی عجیبی نیست.ضمنا باید بدونید تا موتور به دمای نرمال نرسه روی گاز نمیره فقط چشمک زنه

gol90
19-02-2014, 13:20
سلام
پراید 86گاز سوز کارخونه دارم
زمانی که حدود80درصد گاز رو مصرف میکنم نشانگر از سه چراغ سبز در عرض کلا یک دقیقه به دو چراغ بعدش یک چراغ وبعدش نارجی میشه
وتاآخر نارجی می مونه بعضی وقتا تا60کیلومتر هم با چراغ نارجی رفتم علتش چیه وچطوری بایدرفعش کنم

mej ddd
19-02-2014, 23:07
سلام
پراید 86گاز سوز کارخونه دارم
زمانی که حدود80درصد گاز رو مصرف میکنم نشانگر از سه چراغ سبز در عرض کلا یک دقیقه به دو چراغ بعدش یک چراغ وبعدش نارجی میشه
وتاآخر نارجی می مونه بعضی وقتا تا60کیلومتر هم با چراغ نارجی رفتم علتش چیه وچطوری بایدرفعش کنم

این مورد بخاطر اون درجه (گیج) عقربه ای هستش
اگه نظر من واست ملاک باشه عرض کنم که اون درجه رو عوض نکن چون اولا همین درجه کلی قیمتشه دوما بازم مثل همین کار میکنه!!!
ضمنا شما باید ملاک رو 4 چراغ در نظر بگیری
چراغ چهارم اصولا دیر خاموش میشه
سومی رود تر
دومی هم مثل سومی
چهارمی کمی دیرتر از بقیه جون ذخیره محسوب میشه

koorosh2500
20-02-2014, 12:51
سلام
هنوز یک هفته نشده که پراید پایه گاز سوز گرفتم حسابی حالم رو گرفته.
چند روز روی گاز خوب کار می کرد تا اینکه امروز روی گاز شروع کرد به ریپ زدن و بعد خاموش شد.
وقتی استارت زدم و ماشین روشن شد، تا وقتی چراغ سی ان جی چشمک می زد خوب کار می کرد همین که چراغ سی ان جی ثابت موند ماشین شروع کرد به ریپ زدن و هرکاری کردم رو بنزین نرفت و ماشین خاموش شد.
مجددا استارت زدم و روشن کردم در حالی که چراغ سی ان جی چشمک می زد به راحتی روی بنزین رفت و دیگه ریپ نزد. همین که مجددا روی سی ان جی گذاشتم ماشین خاموش شد.
بنزین و گاز هم پر هست.
چون هنوز کارت گارانتی ام نیومده نمی تونم ماشین رو به نمایندگی ببرم و حسابی منو تو فکر برده و حالم گرفته شده. علت از چی می تونه باشه؟

hasanoooooooo
21-02-2014, 00:31
سلام
چند روز روی گاز خوب کار می کرد تا اینکه امروز روی گاز شروع کرد به ریپ زدن و بعد خاموش شد.
وقتی استارت زدم و ماشین روشن شد، تا وقتی چراغ سی ان جی چشمک می زد خوب کار می کرد همین که چراغ سی ان جی ثابت موند ماشین شروع کرد به ریپ زدن و هرکاری کردم رو بنزین نرفت و ماشین خاموش شد.
مجددا استارت زدم و روشن کردم در حالی که چراغ سی ان جی چشمک می زد به راحتی روی بنزین رفت و دیگه ریپ نزد. همین که مجددا روی سی ان جی گذاشتم ماشین خاموش شد.
بنزین و گاز هم پر هست.
چون هنوز کارت گارانتی ام نیومده نمی تونم ماشین رو به نمایندگی ببرم و حسابی منو تو فکر برده و حالم گرفته شده. علت از چی می تونه باشه؟

داداش غصه نخور.... حقیقت پسر خاله من از سال 87 داره با این سیستم گاز ماشینش دست و پنجه نرم میکنه... فکر میکنم مشکل شما از سنسوری چیزی باشه... یا شیر دریچه گازشه... ایشالا درست میشه ... ببرش تنظیم موتور یه نگاه کنه میفهمه از کجاشه... شاید کارتت حالا حکحالاها نیاد

کوروش جون بچه شهر خودمونی.... یه ادرس بهت میدم کارش درسته.... پسر با معرفتیه.... ببرش اخر باغ حوض تنظیم موتور فاخر....

mej ddd
22-02-2014, 01:03
سلام
بنزین و گاز هم پر هست.

سلام دوست عزیز
چراغ cng چشمک زن به این معنیه که موتور در حال مصرف بنزین است و در تلاش برای رفتن به گازه.ثابت که شد بنزین قطع میشه
ماشین شما نیاز به دیاگ داره
اگر با دیاگ رفع شد که هیچ.اگه نشد بهیچ وجه اجازه تعمیرات ندهید که گارانتی نمیپذیرد
دیاگ بزنید عیب مشخص میشه

koorosh2500
24-02-2014, 09:43
سلام
بنزین و گاز هم پر هست.

سلام دوست عزیز
چراغ cng چشمک زن به این معنیه که موتور در حال مصرف بنزین است و در تلاش برای رفتن به گازه.ثابت که شد بنزین قطع میشه
ماشین شما نیاز به دیاگ داره
اگر با دیاگ رفع شد که هیچ.اگه نشد بهیچ وجه اجازه تعمیرات ندهید که گارانتی نمیپذیرد
دیاگ بزنید عیب مشخص میشه

ممنون از راهنمایی شما
خوشبختانه دیروز روی گاز خاموش نشد و خوب کار می کرد. به یک تعمیرگاه نشان دادم و اصلا به اون دست نزد فقط گفت مقداری رانندگی بکن شاید برطرف بشه از تو کارخونه رطوبت داخل مسیر گاز باقی مونه برطرف می شه!

AMDNRGS
02-03-2014, 13:14
سلام به همه
بالاخره موفق شدم صدای غرغر رگلاتور سمند ef7 رو بطور کامل رفع کنم
اگه کسی طالب هست بگه تا آموزشش رو بذارم

bijandarbari
02-03-2014, 13:17
سلام به همه
بالاخره موفق شدم صدای غرغر رگلاتور سمند ef7 رو بطور کامل رفع کنم
اگه کسی طالب هست بگه تا آموزشش رو بذارم

ممنون میشم بگین!!!

zoru
10-03-2014, 14:25
سلام دوستان
من پنجشنبه پراید مدل 86 رو گازسوز کردم از وقتی که گاز سوز کردم ماشین بد کار میکنه در حالت خلاص دور موتور کمی پایین تر از حالت بنزینه و همش ماشین یکم دل دل میکنه و وقتی ماشین رو تو دنده میزنم راه میره کلاج میگیرم دور موتور پایین میاد و در نهایت خاموش میشه اون شیر روی شلنگی که در قسمت هوای ورودی به سیلندر هست رو کم و زیاد کردم فایده ای نداره مشکل از چی میتونه باشه؟ باید چکار کنم ؟ ممنون

mej ddd
10-03-2014, 21:09
سلام دوستان
من پنجشنبه پراید مدل 86 رو گازسوز کردم از وقتی که گاز سوز کردم ماشین بد کار میکنه در حالت خلاص دور موتور کمی پایین تر از حالت بنزینه و همش ماشین یکم دل دل میکنه و وقتی ماشین رو تو دنده میزنم راه میره کلاج میگیرم دور موتور پایین میاد و در نهایت خاموش میشه اون شیر روی شلنگی که در قسمت هوای ورودی به سیلندر هست رو کم و زیاد کردم فایده ای نداره مشکل از چی میتونه باشه؟ باید چکار کنم ؟ ممنون

رگلاتور بد تنظیم شده.اگه تهران هستین رایگان براتون تنظیم میکنم

zoru
15-03-2014, 20:28
سلام دوستان

رگلاتور بد تنظیم شده.اگه تهران هستین رایگان براتون تنظیم میکنم

سلام ممنون متاسفانه من در مشهد هستم
سوال دیگه ای که دارم اینه که من 3 دست شمع دارم NGK R و NGK G POWER و BOSCH SUPER PLUS دو پلت دارم کدوم بهتره برای گاز سوز؟

mej ddd
15-03-2014, 22:08
کلا شمع بوش و اکیوم شمع های خوبی هستن.اما شمع های دیگه هم عیب ندارن.مهم شرایط شمع هاست
شرایط شمع:
1.هر چه تعداد پلاتین شمع کمتر ... بهتر !!!! (برخلاف تصور عموم)
2.کناره های چینی شمع سفید باشد.در صورت وجود خطوط سیاه عمودی (برق دزدی) باید شمع و وایر عوض شود
3.شمع بیش از 50.000 کیلومتر کار نکرده باشد
4.فیلر شمع 0.8 میلیمتر

وایر خوب فراموش نشود...

lion12345
11-04-2014, 12:32
سلام خسته نباشید
یک پراید مدل 85 دارم که روی cng نمیره و چراغای cng چشمک میزنه. میخواستم بدونم میدونید مشکل از چی هست؟
ممنون

mej ddd
13-04-2014, 01:23
سلام خسته نباشید
یک پراید مدل 85 دارم که روی cng نمیره و چراغای cng چشمک میزنه. میخواستم بدونم میدونید مشکل از چی هست؟
ممنون

احتمال زیاد "ای سی یو" خراب شده
باید بذاری زیر دیاگ مشخص بشه
ممکنه از سنسورها هم باشه

zoru
02-05-2014, 23:51
کلا شمع بوش و اکیوم شمع های خوبی هستن.اما شمع های دیگه هم عیب ندارن.مهم شرایط شمع هاست
شرایط شمع:
1.هر چه تعداد پلاتین شمع کمتر ... بهتر !!!! (برخلاف تصور عموم)
2.کناره های چینی شمع سفید باشد.در صورت وجود خطوط سیاه عمودی (برق دزدی) باید شمع و وایر عوض شود
3.شمع بیش از 50.000 کیلومتر کار نکرده باشد
4.فیلر شمع 0.8 میلیمتر

وایر خوب فراموش نشود...

سلام شما وایر خوب برای پراید چی پیشنهاد میدین؟

mej ddd
03-05-2014, 21:46
سلام شما وایر خوب برای پراید چی پیشنهاد میدین؟

اگه اکیوم اصل گیرت بیاد خوبه ولی اکثرا تقلبی شده

بوجیکورد خوبه

جدیدا یه جور وایر اومده کارتنش آبیه اسمش یادم نیست روش نوشته under licence U.S.A خیلی عالیه

samir2011
14-05-2014, 11:24
در کل گاز سی ان جی یا ال پی را روی خودرو هایی استفاده کنید که سازنده خودش روی موتور تعبیه کرده چون از اصول و قوانین مهندسی تعلیق درست استفاده می کنند لذا مشکلی چندانی روی موتور ایجاد نمی کند .
دستی کردن ماشین های بنزینی به گازی کار اشتباهی بوده و باعث خدا بیامرزه موتور در اینده میشه
الان هم که گاز شده 600 تومان بنرین مناسبتره چون موتور قدرت افزایش یافته و حال بیشتری می ده
در کل اگر طرفدار رانندگی با گاز هستید از اوجینال شرکتی استفاده کنید نه خودتون مهندسی کرده و روش بدین بندازنن چون درست تنظیم نشده و تداخل بین سوخت رسانی اتوموبیل ایجاد شده و موتورو داغون می کنه
در کل با توجه به قیمت مالتفاوه گاز که در آینده خرج موتور می کنید بهتره بیخیال شید .
دولت هم اگر به فکر طبیعته بنزین سوپر با اکتاین پایین با قیمت مناسب بده ملت حال کنند با این خودرو های مزخرف داخلی که داره می ده بازار

Shadow-Man
14-05-2014, 14:16
سلام
برای جواز تعمیرگاه سی ان جی از کجا باید اقدام کنم؟ شرایطش چیه؟

omid_dj113
13-09-2014, 09:32
نصب که از رونق افتاده بیشتر تعمیرات دارم
بله شهرستان تقریبا گیر نمیاد مگر اینکه کسی با پست از شرکت خریده باشه
برقی و گازی نه !!! دوجور میکسر هوشمند هست: 1 برقی 2 پنوماتیکی
پنوماتیکی که با وکیوم یا همون مکش موتور کار میکنه نصب و راه اندازیش بسیار سخته بخاطر اینکه در وحله ی اول دریچه با گیر باز و بسته میشه که باید با تعوض اورینگهای پمپ آن و گریس کاری و ریگلاژ اونو استفاده کنید(خودم الان پنوماتیکی استفاده میکنم)
میکسر برقی نصبش بسیار راحته و با برق ، دریچه توسط یک موتور الکتریکی که به یه گیربکس مجهزه باز و بسته میشه
اما مدل برقی کمی گرونتره-کمتر گیر میاد-به آب حساسه
حتی سبز پژوهان هم دیگه رفته تو کار پنوماتیکی آخه ساختش ارزونتره واسه خودش
قیمت جدید ندارم

سلام دوست عزیز
من برای 405 مدل 89 میکسر هوشمند خریدم و با اطلاعاتی که داشتم خودم نصبش کردم و تفاوت زیادی روی شتاب خودرو داشت . ولی به یک مشکل بزرگ بر خوردم وقتی مصرف سوخت گاز تنظیم میکنم که سوخت کم بشه ماشین تنبل میشه و زور نداره تا دوباره مصرف زیاد کنم خوب میشه . رگلاتور شهاب و مخزن 20 کیلویی که وقتی مخزن کامل پر میشه با گاز کیلویی 600 تومان 8500 تومان میشه که نهایتاً 160 کیلومتر توی شهر بدون کولر طی کنه البته با میکسر معمولی هم همین اندازه یعنی 160 کیلومتر طی میکرد. لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟ :n30:
با تشکر از اساتید محترم

omid_dj113
14-09-2014, 08:30
سلام دوست عزیز
من برای 405 مدل 89 میکسر هوشمند خریدم و با اطلاعاتی که داشتم خودم نصبش کردم و تفاوت زیادی روی شتاب خودرو داشت . ولی به یک مشکل بزرگ بر خوردم وقتی مصرف سوخت گاز تنظیم میکنم که سوخت کم بشه ماشین تنبل میشه و زور نداره تا دوباره مصرف زیاد کنم خوب میشه . رگلاتور شهاب و مخزن 20 کیلویی که وقتی مخزن کامل پر میشه با گاز کیلویی 600 تومان 8500 تومان میشه که نهایتاً 160 کیلومتر توی شهر بدون کولر طی کنه البته با میکسر معمولی هم همین اندازه یعنی 160 کیلومتر طی میکرد. لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟ :n30:
با تشکر از اساتید محترم
سلام
چرا هیچکی جواب نمیده ؟:n03:

red17
30-09-2014, 03:13
سلام خسته نباشید
سلام دوست عزیز ال پی جی از بنزین هم بهتر میسوزه ولی بدرد ما ایرانیا بی پول نمیخوره چون برا نگهداری سیستم باید هر 6 ماه لوله ها رو عوض کنی و تست ادواری کنی اگر نه تو ماشینت خدای نکرده زنده زنده میسوزی تازه چون صادرات گاز مایه به صرفه است برا دولت دیگه جایگاها رو جمع کردن فقط تاکسها انا هم جمع میکنن
2 سی ان جی مزایا 1 ارزان نصبت به بنزین 2 در دست رس (حمایت دولتی) 3 برا پراید یه نعمته با مخزن 62 و 15 متر مکعب گاز 190 تا میره بنزین با 10 لیتر 140 میری پراید کارخانه با گاز 140 میری تو شهر جاده 20 تا بیشتر میره و... معایب 1 شتاب کم 2 در طولانی مدت بعلت گوگرد گاز (که نمیتونن تصفیه کنن یا براشون سود نداره ) انژکتور سوزناش رت ت 3 ایجاد کربن سوخته در جداره داخلی سیلند چرا چون همراه گاز یک مقدار روغن تو سیسنم میاد و تو موتور میسوزه 4 خودرو بنزینی رو گازی کردن رو همه اجزاش فشار میاد

red17
30-09-2014, 03:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام به دوستان و اساتید.
ممنون

red 17
سلام جوابای همه دوستان غلط بود نمرشون در رابطه با سوال شما 0 میباشد دی گفتم خودم جوابو بدم میدونی این جواب بصورت عملی اگر برا کسی انجام بدی 10 تومان دستمزد داره من انحسارشو میشکنم مجانی یاد میدم تعمیر کارا نمیگن تا از شما پول وکنن
خوب سوال برا روشن کردن پراید کارخانه ای رو گاز ؟ جواب من دوستان پراید کارخانهای اکه دکمه رو بزنی بعد چند دقیقه یا با گاز دادن میاد رو گاز حالا شما بنزین نداری تو بیابون گیر کردی هیشکی هم نیست red 17 اینجاست دکمه گاز رو نگه دار در حمون حالت با دست دیگت سویچ رو استارت کن ماشین در تمامی مدلا کارخانه رو گاز مستقیم روشن میشه بعد دکمه رو ول کن مارو هم دعا کن بریم سر کار بعضا تو سویچ باز 10 ثانیه دکمه رو نگه داری خودش سبز میشه بعد استارت رو گاز میزنه یادتون باشه من اولین نفرم اینو به همه یاد دادم بعدا همه ادعای اوستای میکنن تشکر رو بزن وقت گران است

red17
30-09-2014, 03:54
ببین مصرف ماشین من (206 تیپ 2) 6/5 در صد کیلومتره که 1 لیتر از پراید کمتره اما ماهانه دقیقا 250 تا 300 پول بنزینمه و تمام پمپ بنزینیای مسیر منو به اسم کوچیک میشناسن. حالا اگه یکی توان این هزینرو نداشته باشه باید بشینه حساب کنه:
هر 7 کیلو گاز 140 کیلومتر یعنی هر یه کیلو گاز 20 کیلومتر.
هر 7 لیتر بنزین در بهترین شرایط 100 کیلومتر یعنی هر یه لیتر بنزین تقریبا 14 کیلومتر.
با توجه به محدود بودن بنزین 400 تومنی یعنی شما با 405 تومن گاز 20 کیلومتر راه میری با 400 تومن بنزین 14 کیلومتر. دیگه بنزین 700 تومنی رو حساب نمی کنم. به نظرت به صرفه هست؟
داداش اگر هر 2 تا 3 سال ماشینو عوض کنی خیالت از خرابی گاز راحته تا ماشین به عیب میفته میفروشی میره
ضمنا برا دیر خراب شدن ماشین و سیستم گاز اون پست 8 سال cng تجربه منو بخون
ضمنا هیشکی نمیتونه بگه گاز به صرفه هست یا نه
خاموش و روشن ماشین رو بنزین باشه کمتر صدمه میبینه تو سر بالای و کولر هم بنزین
راستی به نظر من گاز برا جاده خوب جواب میده تو جاده بیشتر هم راه میره
برا افت کشش ماشین شمع 2 پیلت و وایر گاز سوز میزارن مصرف بالا میره ولی فک کنم خوبه
بای

red17
30-09-2014, 04:24

مررررسی

سلام
1من پست دوستانو نخوندم چی جواب دادن شرمنده من جدا جواب میدم
2 دوست عزیز تجربه به من میگه شیر مخزن کوچیکه یا بسته است مثل شیر اب باز کن اونو یا چک است چ و ک (بسته و خراب )
اگه باز بود روش تست پراید کارخانه 2 کپسول داره جمعا 10 متر مکعب یا 12 گاز میخوره گازو تا ته مصرف کن
ماشین رو گاز خاموش شه برو گاز بزن اگه 10 متر به بالا گاز خورد باید 130 تا تو شهر با ترافیک نیمه سنگیم راه بره اگه 7 تا خورد (متر مکعب ها کیلو نه هر 1.5 متر مکعب 1 کیلو گازه ماشین شما به متر 10 یا 12 متر گاز میخوره )خوب اگر 7 تا خورد یا شیر کپسول بسته است یا خراب (چ و ک است)
حالا میگیم مخزن شیرش بازه خراب هم نیست با توجه به اون روغن سیاه تو رگلاتور داداش 1 مدل ماشینت پاینه 2 طرف تو این سالاها فقط گاز میزده بنزینو میفروخته خوب معلومه تو مخزن کلی روغن جمع شده داداش (پست 8 سال تجربه cng رو بخونی بد نیست ) برو تعمیر گاه بگو شیر مخزنو 2 تا مخزنو ببنده بعد از قبل رگلاتور لوله رو باز کنه البته باید تو مخزنات 10 درصد گاز باشه بعد برو تو بیابون کاپوتو باز کن از پست برق جرقه محلهای خطرناک 100 متر فاصله بعد دوتا شیرای مخزنو کمکم تا حدی که لوله های گازو نکنه 1 کم 2 کم 3 کم باز کن بزار همش تخلی بشه تا روغنا و ... بیرون بیاد بعد برو تعمر گاه لوله رو ببند خلاص
3 اینم چک کن مصرف گاز هرچی بالا بره کیلومتر کاریش کم میشه شتاب زیادتر میشه شمع و وایر هم باید عوض شه بده مصرفشو تنظیم کنن ولی مشکل شما همون مورد 1 یا 2 هست داداشی بای تشکر یادت نره وقت گران است

red17
30-09-2014, 04:44

خلاصه بگم اگر قبل رگلاتور شیر برقی نداره برو بگو یه جا برات بزارن چون موقع گاز زدن گاز میره تو رگلاتور زوزه میکشه
اگرم داره نامردا لوازم توشو دزدیدن فقط قاب خالی است
خودت باز نکن اگر کردی اول شیر مخزنو ببند بعد با شل کردن لوله قبل شیر برقی گاز لوله رو تخلی کن
البته میدونم این پستا قدیمین چون کسی نبوده کفتم شاید یکی بعدا به دردش بخوره جواب ما

red17
30-09-2014, 05:23
سلام

سلام

سلام
داداش چند ساله از پمپ اومدم بیرون ولی با اون مخزن باید حدودا 260 تا راحت راه بره ماشینت فکر کنم
مصرفت زیاده هر چی مصرف رو گاز بره بالا نشون نمیده چون شتابش نصبت به بنزین کممه
ضمنا داداش مخزن 20 کیلو حدود 30 متر مکعب گاز میخوره 30 متر گاز ضربدر 600 فکر کنم متری 600 شده میشه 18000 تومان پول گاز به نظرم مخزنت 62 یا 65 لیتری هست 15 متر گاز میخوره یا کلا 20 متر مکعب گاز میزنی که به عبارتی 1کیلو = 1.5 متر گاز خودت حساب کن این مبلغ که 8500 هست یک مخزن 65 یا 70 پول گازش میشه 190 با پراید راه میری
ولی یک سوال پیش میاد گیریم مخزن شما 30 متر مکعب گاز میخوره 1 پول 30 متر گاز بیشتر میشه گیریم شما دفه اول 30 متر گاز زدی حالا هر بار میری گاز بزنی 8500 پول میدی یعنی چند حالت داره ببخشید خودمم گیج شدم میخوام خوب حالیت کنم
احتمالا وقتی مخزن نصف شده شما فکر میکنی گاز نداری حالا شاید چراقها زود خاموش میشن (تنظیم نیست) نوع بدون گیج باید باز بشه فنرش تنظیم شه تو گیج دار هم میتونی وقتی ماشین خاموش شد یا فکر کردی گاز نداری بری گیجو چک کنی
:n24:عصبانی شدم داداش من میخوام کمکت کنم کاش اطلاعات کاملتری میدادی تا من ایقدر توضیحات اضافی اضاف نکنم داداش باید میگفتی کیج داری یا فقط چراغ 2 نوع دسته سیم هست 1کی به گیج وصل میشه 1 کی دیگه اگه خطا بده نمیفهمی گاز داری یا نه بعدش چون خطا داده مثال شما نصف گاز داری ولی چراغ قرمز روشنه خوب داداش با اون چراغ قرمز میتونی 100 تا دیگه بری مثال ماشین من 120 تا راه میره 1 چراغش خاموش میشه باق ان 70 تای بعدی چراغ نمایشگره حکم خدا نیست که هر چراغی نشانگر گاز نیست وقتی بهم میخوره باید یا کیلومتر چک کنی شما تا ماشین به تتپت نیفتاده با گاز برو بعد مشخص میشه چقدر با اون گاز راه میره بعد بیا مصرف تنظیم کن جوابتو دادم
بعدش ما میکسر هوشمند نداریم اون جای شیر کم فشارو میگیره شبیه استوپره 1 نوع شیر برقی است گازو کم و زیاد میکنه برا مصرف

red17
30-09-2014, 05:29
سلام دوستان
داداش من چند سال پمپ کار کرذم هنوز اونو نمیتونم تنظیم کنم تو رفتی دستش زدی اون میلیمتری تنظیم میشه باید گاز بدی بعد اونقدر بازش کنی تو حالت گاز دادن دل بزنه درسته بعد یکم کمش کنی صدم میلیمتری تازه اون موقع شاید تنظیم شده باشه ببر نمایندگی 2000 تومان 2 تومان بده 10 ثانه تنظیمه ضمنا رگلاتور هم 2 تا پیچ تنظیم داره دست نزن ی جیز میشی ببر تعمیرگاه

red17
30-09-2014, 05:44
سلام خسته نباشید
ممنون
جواب

داداش 2 نوع کلید داریم 1کی اتومات یا کار خونگی 2 دستی
خوب 1 کا خونگی وقتی میزنی رو گاز بعد چند دقیقه میره رو گاز
دستی 2 مدل داره 2 حالته برا انژکتور و 3 حالت داره بنزین 2 وسط 3 گاز حالت وسط برا کاربراتی ها هست چون تا بنزین مصرف نشه نمیره رو گاز خفه میکنه
حالا اگه اتوماته یا چند دقیق رو حالت چشمک زن برو تا بیا د رو گاز یا دکه رو بگیر هم زمان استارت بزن رو گاز روشن شه
2 اگر دستیه ماشینت انژکتوری بزن رو گاز وسط نزن چپ بنزین راست گاز من خوم دقت نکردم کلیدو کامل نزدم همه بنزینم رفت کلید وصط گیر بود چون 2 حالت داره وسط رو بنزین بود
3 اگر کلی خرابه 9 هزار تومان 2 و3 تومان بلا پاین قیمتشه
خیلی مشکلا دوستان اینقدر ساده است که خودشون نمیدونن طرف ماشینش 2 کپسوله رفته تعمیر گاه شیراشو بسته تعمیر کرده بعدش 1 شیرو باز کرده اون 1کی رو یادش رفته طرف اومده میگه 1 ماه ماشینم 70 تا راه میره گازش خرابه به کی بگم

omid_dj113
30-09-2014, 12:39
سلام دوست عزیز
تشکر از راهنمایی کاملت
باید خدمت حضور عارض شم درسته من گیج گاز عوض کردم بخاطر همین مشکل و هر باز که گاز میزنم کیلومترو صفر میکنم تا ببینم چند کیلومتر هر باک گاز کار مینکه فاکتور از اینکه هر جایگاهی متفاوته ، ولی بعد از پر کردن مخزن که قبلا هم گفتم وقتی خالی خالی میشه که دیگه خودرو قادر به حرکت نیست و در حال خاموش شدنه تومن8500 گاز میخوره و نهایتا 160 تا 170 کیلومتر راه میره
من بهد از خرید میکسر هوشمند شرکت سبز پژوهان اسپادانا که باعث افزایش شتاب ماشینم رو حالت گاز شد ولی به گفته متخصص شرکت باید مصرف گاز هم کاهش میداشت که متاسفانه این طور نبود شتاب خوب شد ولی مصرف کم نشد
حالا اینجا یک مشکل هست یا از رگلاتور گازه یا نمیدونم از چی میتونه باشه هرجا بردم تنظیم کنن یا سوخت زیاد میشه که گاز روی 140 کیلومتر تموم میشه یا مصرف کم میکنن که 160 تا میره ولی ماشین تو حرکت زور نداره
حالا اگر کسی تجربه ای داره میتونه کمکم کنه ممنون میشم

red17
30-09-2014, 14:46
سلام دوست عزیز
تشکر از راهنمایی کاملت
باید خدمت حضور عارض شم درسته من گیج گاز عوض کردم بخاطر همین مشکل و هر باز که گاز میزنم کیلومترو صفر میکنم تا ببینم چند کیلومتر هر باک گاز کار مینکه فاکتور از اینکه هر جایگاهی متفاوته ، ولی بعد از پر کردن مخزن که قبلا هم گفتم وقتی خالی خالی میشه که دیگه خودرو قادر به حرکت نیست و در حال خاموش شدنه تومن8500 گاز میخوره و نهایتا 160 تا 170 کیلومتر راه میره
من بهد از خرید میکسر هوشمند شرکت سبز پژوهان اسپادانا که باعث افزایش شتاب ماشینم رو حالت گاز شد ولی به گفته متخصص شرکت باید مصرف گاز هم کاهش میداشت که متاسفانه این طور نبود شتاب خوب شد ولی مصرف کم نشد
حالا اینجا یک مشکل هست یا از رگلاتور گازه یا نمیدونم از چی میتونه باشه هرجا بردم تنظیم کنن یا سوخت زیاد میشه که گاز روی 140 کیلومتر تموم میشه یا مصرف کم میکنن که 160 تا میره ولی ماشین تو حرکت زور نداره
حالا اگر کسی تجربه ای داره میتونه کمکم کنه ممنون میشم
با سلام داداش من مغزم هنگ کرده هرچی فکر میکنم نمیدونم قیمت گاز متری 420 تومانه یا 600 ت ولی میدونم شما با 8500 گاز انم با 405 بیشتر از 160نمیتونی راه بری احتمال میدم مخزن ماشینت حدودا زیر 75 لیتری هست اصلا نگفتی مخزن ماشینت چی است با این مخزن و حجم گاز 405 چون مصرفش فکر کنم 100 کیلومتر 13.14 است (بنزین) رو گاز نمیتونی از 160 تا بیشتر بری حالا اگر مخزنت بزرگره مثلا 90 یا 110 باید بالای 250 راه بره فرض گاز 420 یا 400 است ماشین شما 20 متر گاز میخوره که با 20 متر گاز اگه بالای 160 بری اونم با 405 احتمالا 2000 است معجزه است

jamshidjap
01-10-2014, 08:24
سلام

نظرتون راجع به گرفتن کولر در حالت گازسوز چیه ؟
برای پارس دوگانه سوز گرفتن کولر در حالت گاز رو توصیه میکنین ؟

omid_dj113
01-10-2014, 08:56
سلام دوست من
مخزن ماشین من چون دستی گازی شده و قبل از نصب ، نصاب از من پرسید میخوای مخزن فابریک ببندی یا بزرگتر منم گفتم بزرگتر برای همین برام مسئله شده و خودم تفاوت مخزن فابریک با مخزنی که روی ماشینم نصب کرد دیدم خیلی بزرگتر بود
حالا از کجا ببینم اندازه مخزن چیه تا بهتون بگم
ضمناً 14تا 15کیلوگرم گاز میخوره:n27:

omid_dj113
01-10-2014, 09:01
سلام

سلام
اگه دوگانه فابریکه هیچ مشکلی نداره استفاده کن ولی اگه دستی گازی کردی توی شهر به شرطی که دور موتور بالا دنده عوض نکنی ویا دنده مرده نری طوری نمیشه
موفق باشی

red17
01-10-2014, 18:22
سلام دوست من
مخزن ماشین من چون دستی گازی شده و قبل از نصب ، نصاب از من پرسید میخوای مخزن فابریک ببندی یا بزرگتر منم گفتم بزرگتر برای همین برام مسئله شده و خودم تفاوت مخزن فابریک با مخزنی که روی ماشینم نصب کرد دیدم خیلی بزرگتر بود

سلام دوست من

با سلام
رو مخزن یک سری حروف چاپ شده حجم لیتر مخزن اونجا هست اگه دید نداری یا نصاب از عمد اونو چرخونده پشت با اینه نگاه کن 65 لینری با فشار 220 بار 17 متر مکعب گاز میخوره برا تبدیل به کیلو 1متر مکعب =1.48 کیلو(1.5)

داداش تولید مخزن مثل نوشابه خوانواده میمونه یعنی اینکه دو سمت مخزنو طوری تو حرارت میبندند که احتیاج به جشکاری نباشه چون اگه جوشی باشه با فشار 200 بار (3000psi =قدرت انفجاری گلوله ژ3) میترکه حالا چرا اینو گفتم چونکه مخزنا بسته به تکنولژی ساخت (پیشرفتگی تولید ) دارای زخامتهای متفاوتند بهترین اونا از فیبر کربن والیاف شیشه و.. بود که ساخت اسرایل بود و 80 لیتری ان 10 کیلو بیشتر وزن نداشت فقط رو سمند میزاشتن (تاکسی) بعلت کمبود قطعه و خطای نصاب یا هر چی بعد نصب و گاز زدن ترکید (چون فولادی نبود ولی مطمعنترین مخزنه) منظور من از ترکیدن انفجار نیست مثل باد کنک طبق شنیدهها :n05:فقط سرنشینای عقبو چسبوند به سقف وزخمی کرد از اون موقع ممنوع شد
2 ایتالیای دارای کمترین زخامت استاندارد وبیشتری استقامت
و بقیه هندی چینی و...
حلا یه نوع مخزن زرد ساخت وطن است که ما شنیدیم قطر ورقش 2 یا 3 برابره اخه تکنولژِ ی تولید درستی ندارن خوب این مخزن 62 لیتری میخری ولی عملا 50 لیتر ظرفیت داره وزنشم اگر 62 لیتری 70 کیلو باشه این مخزن ده بیست کیلو بیشتره
تو بازارم از موقع گرونی و قبل اون دیگه نوع اصلی کمه اگرم باشه تقلبی (شما میتونی به چین هر جنسی رو با مارک اصلی و تقلبی سفارش بدی نظر شخصی ) :n02:

red17
01-10-2014, 18:39
یک سوال و جواب سریع از خودم
سوال 1 ماشین همه چیزش درسته چرا گاز کم میزنه در حد 1.4 کم میزنه با فرض اینکه پمپ گاز فشارش مناسبه؟
جواب
این مشکل بر میگرده به نازل پمپ گاز ها که دارای اصتحلاک بالا میباشند و هر 6 ماه بایستی قطعات ان یا کلا تعویض شوند {طرف میگه ما از خارج خیلی پیشرفته تریم میگن چرا میگه عمر ماشین تو خارج 5 ساله تو ایران 20 سال؟! }
اکثرا تعمیرین و با پرکنای ماشین متفاوت رفتار میکنن بعضا خودرو گاز نمیخوره باید تلمبه رو عوض کنی راه حلش استفاده از اورین چاقتر در ورودی پرکن گازه با 1 چاقو میوه خوری یا فازمتر قابل تعویض است البته اورینگای که تو پمپ گاز میفروشن ضخامتش 4 برابره که من اصلا قبول ندارم ضخامت او رین ورودی گاز باید 2 برابر نوع فابریک (از نوع فابریکی کلفتر باشه)باشه تا باعث پارگی اورینگ و شکستن قاب پرکن نشه 1 امکان دیگه کچل شدن اورینگ پرکن است
اورینگ را از اورینگ فروشی بگیرین نوع 50.100 تومانی ایرانی نوع بالای 500تا 2000 تومانی توصیه میشه (100 تومانی جای 500 تومانی قالب نکنه )

red17
01-10-2014, 18:48
سلام

میگن خوب نیست البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند ضمنا جوش وسیله رو نزن هیچ وقت عمر ما کوتاهه داداش کیفیت زندگی رو بچسب
این دوستمون گفت میکسر هوشمند اومده دریچه هوا رو 7 به 1 برا گاز میکنه برا بنزین 12 به 1 تحقیق کردم جالب بود میگن شتاب و قدرتو رو گاز درست میکنه اختراع ایرانی است 2 نوع داره 1 برقی 2 با مکش سیلند باز و بسته میشه (مکشی):n06:

omid_dj113
02-10-2014, 08:04
سلام
اینم تبدیل سوئیچ تبدیل سوخت دستی به طرح کارخانه

omid_dj113
07-10-2014, 11:59
سلام دوستان
همه رفتن مرخصی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:

amirsaberfard
10-11-2014, 13:28
سلام
پراید من 89 دوگانه صبا زیمنس کارخانه است و چند ساله مشکلی داره که تا حالا با کلی خرج کسی نتونسته حل کنه.وقتی سوییچ رو باز میکنم گاهی صدای پمپ بنزین نمیاد یا نصفه میاد که در اینحالت ماشین روشن نمیشه.اوایل کافی بود سیمهای فیوز رو کمی تکون بدم بعد لازم شد در بیارم دوباره جابزنم و بعد به تعویض سیم فیوز و جعبه فیوز و فیوز های داخل اتاق و سنسور روی گیربکس و سنسور میل بادامک و رله دوبل و پمپ بنزین و دزد گیر و باتری و سر باتری و ....
اوایل اگه گاز مصرف میکردم اینجوری میشد و با دوماه بنزین رفتن خودبخود درست میشد اما حالا 4 ماهه که فقط بنزین زدم و دوباره قاطی کرده.یه باز ECU رو پروگرام کردم چند ماه خوب شد اما بازم جواب نداد بعد فلش کردم که اصلا جواب نداد
شما رو بخدا راهنمایی کنید :-o :-o :-o :-o :-o :-o

red17
11-11-2014, 11:01
سلام
پراید من 89 دوگانه صبا زیمنس کارخانه است و چند ساله مشکلی داره که تا حالا با کلی خرج کسی نتونسته حل کنه.وقتی سوییچ رو باز میکنم گاهی صدای پمپ بنزین نمیاد یا نصفه میاد که در اینحالت ماشین روشن نمیشه.اوایل کافی بود سیمهای فیوز رو کمی تکون بدم بعد لازم شد در بیارم دوباره جابزنم و بعد به تعویض سیم فیوز و جعبه فیوز و فیوز های داخل اتاق و سنسور روی گیربکس و سنسور میل بادامک و رله دوبل و پمپ بنزین و دزد گیر و باتری و سر باتری و ....
اوایل اگه گاز مصرف میکردم اینجوری میشد و با دوماه بنزین رفتن خودبخود درست میشد اما حالا 4 ماهه که فقط بنزین زدم و دوباره قاطی کرده.یه باز ECU رو پروگرام کردم چند ماه خوب شد اما بازم جواب نداد بعد فلش کردم که اصلا جواب نداد

داداش من 10 تا پست دارم اگه همه رو میخوندی 1 راه حل برات داشتم حالا با توجه به اینکه خودرو شما بصورت کارخانه گازی شده اول باید رو بنزین روشن بشه بعد بیاد رو گاز خوب شما قبل استارت زدن دکمه کلید گاز رو 10 ثانیه نگه دار و استارت بزن مستقیم رو گاز روشن میشه (10 هزار هزینه اموزش بریز به حساب :n05:) و ضمنا مشکل بنظر من از کلید گاز است شما فیشهای کلید رو بکش اگه پمپ بنزین درست کار کرد 1 اتصال برق کلید لق میزنه 2 کلید رو تعویض کن 3 با توجه به اینکه مایه داری سیستم کارخانه رو بردار دستی کن

amin5371
07-12-2014, 14:36
سلام.
ماشین من سمند ef7 سال 90 هست. رگلاتور ماشین غر غر صدا میکنه و به نظر نمیرسه مشکل از لقی پایه رگلاتور روی بدنه باشه. در این خصوص اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین.
با سپاس

SAMI EB
10-12-2014, 21:35
سلام.
ماشین من سمند ef7 سال 90 هست. رگلاتور ماشین غر غر صدا میکنه و به نظر نمیرسه مشکل از لقی پایه رگلاتور روی بدنه باشه. در این خصوص اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین.
با سپاس

سلام
بايد پايه اتصال رگلاتور به بدنه را باز کنيد و زيرش دو لايه لاستيک بزاريد و ببنديدش همچنين باىد شىلنگ گاز که ميره به سمت انژکتور هاى گاز را هم يه لايه لاستيک بهش بپيچيد تا با بدنه ى خودرو تماس نداشته باشه با اين کار صدا تا حدودى يا حتى کامل از بين ميره

SAMI EB
10-12-2014, 21:41
سلام

سلام
به نظر من اين ايراد ميتونه از خرابى امولاتور گاز هم باشه چون همين طور که ميدونيد کار امولاتور قطع کردن سوخت مصرفى هنگام استفاده از گاز يا بنزين هست
که فکر تو مدل هاى شما امولاتور داخل ايسيو وجود داره و در مدل هاى کارگاهى امولاتر به صورت جدا وجود داره
البته اون موردى که دوستمون هم گفت را بررسى کنيد

mr.amir hesabi
14-12-2014, 17:10
با عرض سلام به دوستان عزیز و گرامی
اقا یه سوال
میشه به سمند موتور ef7 پایه گاز سوز گاز lpg بزنم . و مشکل جدی به سیستم گازیش وارد نمیشه . و بعده یه مدت استفاده از lpg میتونم دوباره cng بزنم

light
14-12-2014, 20:58
ما سمند دوگانه کارخانه مدل 86 داریم یه مشکلی هست 1 سالی
این که بعضی موقع ها ماشین رو گاز زور نداره و مثلا 60 میرسه سرعت بعد اون پدال تا آخر فشار میدی بزور گاز میخوره
همه چی هم عوض کردیم باز بعضی موقع ها اینجوری میشه

یه مشکل هم اینکه بعضی موقع ها دور موتور خود به خود بالا میره موقع ایست و تا 4 میرسه و ثابت میمونه و راه میری درست میشه و ترمز میگیری باز میره بالا ،
استپیر اینا هم عوض کردیم باز همونه

SAMI EB
15-12-2014, 19:40
با عرض سلام به دوستان عزیز و گرامی
اقا یه سوال
میشه به سمند موتور ef7 پایه گاز سوز گاز lpg بزنم . و مشکل جدی به سیستم گازیش وارد نمیشه . و بعده یه مدت استفاده از lpg میتونم دوباره cng بزنم

سلام خير نميشه به موتورى که به صورت فابريک گاز سوز شده اونم سوخت cng , lpgاستفاده کرد از طرفى هم فشار و هم نحوه ى سوخت گيرى اين دو با هم متفاوت هست
همچنين رگلاتور ef7 فشار گاز را از 200 بار به 8 بار تو ليد مى کنه حالا اگه سوخت lpg زده بشه فشار چون کلا 10 بار هست ريگلاتور فشار را به پايين تر از 8 بار توليد مى کنه و ممکنه موتور کار نکنه
ولى اگه موتور بنزينى باشه ميشه lpg سوز کرد
از طرفى اين موتور براى سوخت فشرده ى طبيعى راحى شده

SAMI EB
15-12-2014, 19:45
این که بعضی موقع ها ماشین رو گاز زور نداره و مثلا 60 میرسه سرعت بعد اون پدال تا آخر فشار میدی بزور گاز میخوره

یه مشکل هم اینکه بعضی موقع ها دور موتور خود به خود بالا میره موقع ایست و تا 4 میرسه و ثابت میمونه و راه میری درست میشه و ترمز میگیری باز میره بالا ،

سلام
شمع و واير ها را بررسى کنيد چون اگه شمع و واير ضعيف شده باشه رو گاز ماشين بيشترين ضعف را داره يا حتى ممکنه صافى گاز کتيف شده يا شيم ماشىن تغيير کرده و بايد شيم گيرى بشه
در مورد دوم استپر و سنسور دريچه گاز را بررسى کنيد حالا ممکنه استپرى که خريديد خوب نبوده يا اينکه واشرش ايراد داره و خوب اببندى نميکنه

Ezel
15-12-2014, 20:50

همونطور که دوستمون هم اشاره کردند عمده ی این ایراد گاز خلاص خوردن ماشینهای گاز سوز ، مربوط به سنسور دریچه ی گاز میشه

light
16-12-2014, 01:22
تمام قطعات از استیپر شمع وایر و ... رو تو این 1 سال عوض کریدم باز همون بود
حالا سنسور هم باید ببرم یه تخصصی نشون بدم

ممنون

SAMI EB
16-12-2014, 15:06
[QUOTE=light;8490970]تمام قطعات از استیپر شمع وایر و ... رو تو این 1 سال عوض کریدم باز همون بود
سلام
قبلا دياگ بزنيد و خطا ها را بررسى کنيد احتمالا با تعويض سنسور دريچه ى گاز مشکل حل بشه البته مسير استپر و دريچه ى گاز را هم از نظر اببندى چک کنيد
در مورد افت شتاب با توجه به اينکه شمع و واير را عو ض کرديد احتمالا ماشينتون شيمش تغيير کرده يا به اصطلاح شيم سفت شده و بايد شيم گيرى بشه
از گاز زياد استفاده مى کنيد ؟؟

iraniam111
14-01-2015, 13:59
سلام
بنده سمند دارم مدل 85
تو ایران خودرو دادم سیستم کارخانه رو برای گازش نصب کردن
الان وقتی میخوام بزنم بره رو گاز چراغ مداوم چشمک میزنه و نمیره رو گاز و صدای تق تق میاد که وصل نمیشه.
راهنماییم کنین لطفا

light
18-02-2015, 14:54
[QUOTE=light;8490970]تمام قطعات از استیپر شمع وایر و ... رو تو این 1 سال عوض کریدم باز همون بود
سلام
قبلا دياگ بزنيد و خطا ها را بررسى کنيد احتمالا با تعويض سنسور دريچه ى گاز مشکل حل بشه البته مسير استپر و دريچه ى گاز را هم از نظر اببندى چک کنيد
در مورد افت شتاب با توجه به اينکه شمع و واير را عو ض کرديد احتمالا ماشينتون شيمش تغيير کرده يا به اصطلاح شيم سفت شده و بايد شيم گيرى بشه
از گاز زياد استفاده مى کنيد ؟؟
بله زیاد از گاز استفاده میکنیم شاید 70% گاز ، 30% بنزین

این عیب های کامل ماشینه

ما یه سمند 86 دوگانه کارخانه داریم

یه مشکلی هست که الآن یک ساله پابرجاس ، همه کار هم کردیم ولی حل نشد که نشد

1.بعضی موقع ها دور گاز خود به خود بالا میره یعنی ترمز میگیریم یا ایست کردیم گاز اضاف میخوره و میره تا 3000 ، یه کم که کلاچ و ول میکنی ماشین راه میره عادی میشه
2. ماشین بعضی موقع ها رو گاز و بنزین ریپ میزنه یعنی ماشین شتاب نداره (مخصوصا گاز که تا 80 90 کیلومتر که گاز میدی و گاز رو فشار بدی دیگه بالاتر نمیره )
3. رو بنزین یه کم که گاز میدیم یا زیاد ماشین کار میکنه چراغ چک روشن میشه و بعدش دیگه گاز روشن نمیشه و باید ماشین 20 30 ثانیه کلا خاموش باشه تا بشه از گازم استفاده کرد

این مشکلات هنوز حل نشده با اونکه همه قطعات تو 1 سال همه عوض شدن

SAMI EB
20-02-2015, 03:37
[QUOTE=SAMI EB;8491320]
بله زیاد از گاز استفاده میکنیم شاید 70% گاز ، 30% بنزین

این عیب های کامل ماشینه

ما یه سمند 86 دوگانه کارخانه داریم

یه مشکلی هست که الآن یک ساله پابرجاس ، همه کار هم کردیم ولی حل نشد که نشد

1.بعضی موقع ها دور گاز خود به خود بالا میره یعنی ترمز میگیریم یا ایست کردیم گاز اضاف میخوره و میره تا 3000 ، یه کم که کلاچ و ول میکنی ماشین راه میره عادی میشه
2. ماشین بعضی موقع ها رو گاز و بنزین ریپ میزنه یعنی ماشین شتاب نداره (مخصوصا گاز که تا 80 90 کیلومتر که گاز میدی و گاز رو فشار بدی دیگه بالاتر نمیره )
3. رو بنزین یه کم که گاز میدیم یا زیاد ماشین کار میکنه چراغ چک روشن میشه و بعدش دیگه گاز روشن نمیشه و باید ماشین 20 30 ثانیه کلا خاموش باشه تا بشه از گازم استفاده کرد

این مشکلات هنوز حل نشده با اونکه همه قطعات تو 1 سال همه عوض شدن

سلام
1- به نظرم سنسور دريچه ى گاز ايراد داره يا اينکه ماشين از از محفظه ى استپر داره هوا مى کشه . چون اگه هوا بکشه دور موتور خود به خود ميره بالا واشر استپر را برسى کنيد .
2- احتمالا ماشينتون شيم گيرى بخواد چون اين علايم بيشتر از تنظيم نبودن شيمه چون از گازم زياد استفاده مى کنيد .
3 . وقتى چراغ چک روشنه بايد دياگ بزنيد چون اينطورى نميشه قطعى نظر داد . البته به سنسور اکسيژن هم ميشه شک کرد تو اين مورد
ولى شما اين کارى که مى گم را انجام بديد .
روى ريل سوخت گاز يه سنسور وجود داره که مربع شکله اونو بازکنيد و با اسپرى يا بنزين تميزش کنيد . همچنين سنسور فشار روى رگلاتو که اين مورد کار خودتون نيست و بايد توسط کارگاه هاى خدمات cng انجام بشه .
بعد اين مدت بايد حتما اگه ريگلاتور گاز سرويس نشده سرويس بشه .
يه مورد ديگه اينکه ماشينتون کاتاليزور داره يا نه ؟

hp1361
01-03-2015, 22:07
سلام

iraniam111

مدل و اسم سیستم گازتون چیه؟ چون چندین مدل داریم مثل اومگاز، لندرینزو، مد، ساکس 500 ، کروز و زیمنس و ...

rezarrrr
29-03-2015, 21:08
سلام دوستان
بنده پراید دوگانه سوز کارخانه ای دارم
موقع رفتن به CNG هنگام کلاج ترمز خاموش میشه و گاهی هم درحین رانندگی و موقع رفتن به CNG یه جورای گاز نمیخوره وباعث میشه خاموش بشه...البته بعدا که موتور گرم شد دیگه مشکلی نداره و راحت میره CNG
موتور استپر رو عوض کردم فیلرگیری هم کردم...4 بار هم دستگاه انداختم خطا نداره...ژیگلاتر هم سالمه
دوستان کسی راه حلی نداره؟

madboukan
16-04-2015, 12:09
ُسلام من یه پژوه 405 مدل 86 گاز کارخانه دارم روزهایی که هوا سرده با ماشین حرکت میکنی بعد از یه مدت حرکت که ماشین اتوماتیک میره رو گاز خیلی بد کار میکنه و اگه کلاج بگیری خاموش میشه تو راه باید تا موقعی که دمای ماشین میره بالا با بنزین حرکت کنی اگه دما رفت بالا دیگه مشکل حل میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

rezarrrr
17-04-2015, 21:31
ُسلام من یه پژوه 405 مدل 86 گاز کارخانه دارم روزهایی که هوا سرده با ماشین حرکت میکنی بعد از یه مدت حرکت که ماشین اتوماتیک میره رو گاز خیلی بد کار میکنه و اگه کلاج بگیری خاموش میشه تو راه باید تا موقعی که دمای ماشین میره بالا با بنزین حرکت کنی اگه دما رفت بالا دیگه مشکل حل میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام ... ببرش تست و تنظیم CNG (اکثر جایگاه CNG بخش تنظیم و تست و اینا رو داره )ماشین منم دقیقا همین مشکل رو داشت...دقیقا نمیدونم چیکار کردن ولی مشکلم حل شد

red17
23-04-2015, 01:52
جناب اگه صدای تق تق میاد مال شیر برقی گاز است یا دوتا داری یکی قبل رگلاتور یکی روی رگلاتور یا فقط رو رگلاتور هست با یک قطه سیم از مثبت باطری بزن به مثبت شیر برقی ببین حل میشه اگه حل شد برق و شیر برقی چک کن احتمالا شیر برقی باید تمیز یا تعویض شه بعدشم خودرو کارخانه رو بنزی ن روشن بعد چند دقیقه میزنی رو گاز زمان میبره گاهی باید یکم گاز بدی بره بعدشم این موشکل احتمالا مال ماشینای است که ای سی یو گاز ندارند نسل اول و دوم سی ان جی دومو یکم شک دارم اگه رو گاز مشکل داری شبیه ساز پاشش انژکتور میزارن رو گاز ماشین گول بخوره کار کنه رو گاز اونم ببر تاکسی رانی تجربشون خیلی بالا است کمکت کنن اصلا عوضش کن بگو تنظیم دور موتور هم بزنه برا گاز یک قطعه هست برا گاز تنظیم میشه با دستگاه میزنن با پیچ گوشتی تنظیم میکنن یک قطعه برقی است سمت چپ موتور زیر کاپوت نصب شده

red17
23-04-2015, 02:03
برو شبیح ساز پاشش رو عوض کن این همه خرج الکی نکن اگه نشد یک کتاب اموزش سی ان جی بگیر فایده نداره ولی اطلاعاتت بالا میره میفهمی برا کجاش خرج کنی حدود هشت هزار ت میدی اطلاعاتت بالا بره شاید خودت تونستی تعمیر کنی یک تنظیم دور موتور برا جرقه سر شمع هم برا گاز بده بزنن توصیه من تعمیرگاهای تاکسی رانی است اونا هم تجربشون زیاده و هم از این موردا زیاد دیدن

light
20-05-2015, 07:17
چند هفته اس ماشین ما که cng کارخونه اس ، موقع خاموش شدن رو گاز میمونه و اتومات رو بنزین نمیره و روشن نمیشه تا 1 دقیقه که خودش اتومات از گاز قطع بشه
مثلا خودش وسط راه یهو خاموش بشه اتومات رو بنزین نمیره و باید حدود 1دقیقه موند

مشکل کجاس ؟

سمند 86 دوگانه کارخانه

mribt
04-07-2015, 14:18
سلام به همگی،
من یه پراید مدل 88 صبا خریدم. یه گانه سوز است. قصد دارم دوگانش کنم. ولی با توجه به چیزهایی که شنیدم چند مدل دوگانه سوز کردن وجود داره. چه مدل هایی است و کدوم مدل بهتره ؟ دقیقا من برم بگم چطور گاز سوز کنند؟ فرق گازسوز با پایه گاز سوز چیه؟ چرا میگن گاز سوزکارخونه بهتره؟ لطفا کامل جوابم رو بدید.
با تشکر

mribt
06-07-2015, 14:58
سلام به همگی،
من یه پراید مدل 88 صبا خریدم. یه گانه سوز است. قصد دارم دوگانش کنم. ولی با توجه به چیزهایی که شنیدم چند مدل دوگانه سوز کردن وجود داره. چه مدل هایی است و کدوم مدل بهتره ؟ دقیقا من برم بگم چطور گاز سوز کنند؟ فرق گازسوز با پایه گاز سوز چیه؟ چرا میگن گاز سوزکارخونه بهتره؟ لطفا کامل جوابم رو بدید.
با تشکر

آقا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سید شفیعی
07-09-2015, 21:02
سلام و عرض خسته نباشید من یه میکسر پنوماتیکی برای سمندم خریدم اما چون مدل ماشین بالاست و وکیوم مپ نداره از دوستان میخواهم راهنمایی كنن که چطور این میکسر را نسب کنم با تشکر

سید شفیعی
07-09-2015, 21:10
سلام وقت بخیر من یک میکسر پنوماتیکی خریدم برای سمند چون ماشینم مدل بالاست و وکیوم نداره اروز دوستان میخواهم راهنمایی کنند که چطور باید شلنگ وکیوم را وصل کنم. با تشکر دوستان اگه امکانش هست به من راهنمایی كنن از طریق تماس 09117857900

goleyas0
07-10-2015, 17:19
سلام به همه دوستان
پراید مدل 88 گاز سوز شده گارگاهی .
چند روز قبل ماشین روی گاز خوب روشن میشد و حرکتش خوب بود اما به ناگهان در حرکت صدا چق چق از کلید تبدیل می امد و شیر برقی گاز صدا می کرد و می خواست خاموش بشه که بر طرف میشد و چند دقیقه بعد دوباره تکرار میشد چراغهای تبدیل در این حالت همیشه روشن بود تا اینکه این حالت به جایی رسید که ماشین در روزهای بعدخاموش میشد که با استارت مجدد روشن میشد اما امروز دیگه در حرکت با بنزین وقتی کلید در حالت وسط گزاشتمو سپس روی گاز گذاشتم چراغ سبز کلید تبدیل روشن شد وصدای شیر برقی گاز امد اما ماشین روی گاز روشن نموند لازم به ذکر:
1- کلید تبدیل روی بنزین خوب عمل می کند
2- در حالت وسط بنزین به خوبی قطع میکند
3- سیمهای متصل به کلید تبدیل چک شده
4- ارتباط سیم بین کلید تبدیل و شیر برقی چک شده
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم<با تشکر>

goleyas0
07-10-2015, 17:26
سلام به همه دوستان
پراید مدل 88 گاز سوز شده گارگاهی .
چند روز قبل ماشین روی گاز خوب روشن میشد و حرکتش خوب بود اما به ناگهان در حرکت صدا چق چق از کلید تبدیل می امد و شیر برقی گاز صدا می کرد و می خواست خاموش بشه که بر طرف میشد و چند دقیقه بعد دوباره تکرار میشد چراغهای تبدیل در این حالت همیشه روشن بود تا اینکه این حالت به جایی رسید که ماشین در روزهای بعدخاموش میشد که با استارت مجدد روشن میشد اما امروز دیگه در حرکت با بنزین وقتی کلید در حالت وسط گزاشتمو سپس روی گاز گذاشتم چراغ سبز کلید تبدیل روشن شد وصدای شیر برقی گاز امد اما ماشین روی گاز روشن نموند لازم به ذکر:
1- کلید تبدیل روی بنزین خوب عمل می کند
2- در حالت وسط بنزین به خوبی قطع میکند
3- سیمهای متصل به کلید تبدیل چک شده
4- ارتباط سیم بین کلید تبدیل و شیر برقی چک شده
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم<با تشکر>

Ahmadreza raha
04-11-2015, 12:04
آقایون داداشام
با سلام من پراید 87 دوگانه کارخانه دارم هفته پیش گاز CNG زدم یک هفته ماشین تو خونه بود روشنم نشده بود امرو که رو شنش کردم چراغ چشمک زد گازش روشن شد یعنی گاز نداره میشه راهنماییم کنین لطفا. مرسی:n04:

red17
09-11-2015, 18:58
اول بگم من تعمیرات چی نیستم یه سیم هست از قسمت وایر برق گرفته که هیچ یه سیم دگه همونجاها هست که برق کلید سی انجی رو از همون دور وبر یا از جعبه فیوز میگیرن بستگی به نصابش داره اون سیم رو اگه از داخل موتور گرفته پیدا کن معمولا تاب میدن دور یه سیم دیگه که ممکنه لق بزنه باعث قطع و وصل کلید بشه برا منم پیش اومد کلیدم مسلسلی میزد از اون بود اونو با بست سیم یا از هر راهی محکم کن حالا اگه از اون نباشه شاید مشکل شیر برقی قبل یا روی رگلاتور هست شما یه سیم از مثبت باطری بزن مثبت شیر برقی ببین ماشین روشن میشه رو گاز وقتی دستی باز میکنی یانه ولی 99 درصد همون مورد اوله مطمعنم نتیجه رو بگو

red17
09-11-2015, 19:05
آقایون داداشام
با سلام من پراید 87 دوگانه کارخانه دارم هفته پیش گاز CNG زدم یک هفته ماشین تو خونه بود روشنم نشده بود امرو که رو شنش کردم چراغ چشمک زد گازش روشن شد یعنی گاز نداره میشه راهنماییم کنین لطفا. مرسی:n04:

سلام شما دو راه داری 1 گاز بزن با اسفنج اغشته با مایه واب کف تماماتصالات رو چک کن مثل چک کردن نشتی گازه خونه میمونه 2 به چراغ محل نکن کیلومتر بگیر مثلا پراید با مخزن کارخونه 130 تا راه میره با مخزن 62 180 تا البته ترافیک سنگین کیلومتر کارکردومیاره پاین و اگه جاده بری 20تا بیشترراه میری 2.1 حالا اگه از اینا نبود شاید از پر کن تخلیه کرده که میتونه از اورینگ داخلی پر کن باشه راه حل استفاده از چک ولو یا شیر یکطرفه به قیمت تقریبا سال 90 حدود 4 هزار تومان بود البته کار شما نیست باید بدی نصاب 2 تعویظ پر کن قیمت سال 90 حدود 6 تومان موفق باشی

red17
09-11-2015, 19:10
نمیدونم دو مدل بوده یکی با مکش موتور خودشاتومات باز میشه همون پنوماتیکه دیگه حالا اگه لوله خروجی اضافی داره که با مکش از جای باز کنه نمیدونم 2 یکی دیگه با برق و شیر برقی که داره باز میشه ولی اصلا تا حالا ندیدم یکم خوندم انتقال میدم بهت

hamed_tay
20-11-2015, 14:40
دوستان سلام
من 206 دوگانه سوز دارم v10
چند بار این مشکل برام پیش اومده وقتی دمای آب رو 70 هسن میزنم رو cng چراغ چک cng روشن میشه و دریچه گاز رو میبنده
و دیگه رو گاز نمیره تا اینکه ببرم نمایندگی با کلی غرغر کردن درست کنن این مشکل رو چطور باید حل کرد برای همیشه و ثانیا اگر خودم بخوام درستش کنم باید چه کار کنم ؟

SAMI EB
20-11-2015, 15:55
دوستان سلام
من 206 دوگانه سوز دارم v10
چند بار این مشکل برام پیش اومده وقتی دمای آب رو 70 هسن میزنم رو cng چراغ چک cng روشن میشه و دریچه گاز رو میبنده
و دیگه رو گاز نمیره تا اینکه ببرم نمایندگی با کلی غرغر کردن درست کنن این مشکل رو چطور باید حل کرد برای همیشه و ثانیا اگر خودم بخوام درستش کنم باید چه کار کنم ؟

سلام
دو احتمال وجود داره ..
1- شیلنگ های آب گرم که میره به رگلاتور گاز گرفته شده
2 - سنسور فشار و دمای روی ریل سوخت یا ریگلاتور گار ایراد داره ..
دیاگ بزنید بهتر میشه فهمید .

hamed_tay
20-11-2015, 16:46
سلام
دو احتمال وجود داره ..
1- شیلنگ های آب گرم که میره به رگلاتور گاز گرفته شده
2 - سنسور فشار و دمای روی ریل سوخت یا ریگلاتور گار ایراد داره ..
دیاگ بزنید بهتر میشه فهمید .

سریهای قبل طرف میگفت به خاطره اینه که موتور سرده میزنی رو گاز ecu خطا میزنه مسیره گاز رومیبنده

مطمینا ایراد از این مواردی که گفتید نیست

البته این ایراد خیلی کم پیش اومده مثلا 2 بار کلا

hamed_tay
22-11-2015, 16:45
سریهای قبل طرف میگفت به خاطره اینه که موتور سرده میزنی رو گاز ecu خطا میزنه مسیره گاز رومیبنده

مطمینا ایراد از این مواردی که گفتید نیست

البته این ایراد خیلی کم پیش اومده مثلا 2 بار کلا

بردم دیاگ زدن درست شد !!!

mnikkar
12-12-2015, 22:00
سلام دوستان
پراید من دوگانه سوز مدل88 زیمنس چند وقته وقتی میزنم تو حالت گاز خودبخود میره رو بنزین و دیگه نمیره تو گاز تا ماشین خاموش بشه و دوباره روشن کنم بعد بزنم رو گاز .مشکل دوم در نشانگر حجم مخزن رو صفحه کیلومتر ک یا یکی از چراغ روشن میشه یا سه تای آخر و هیچ وقت چهارتاش روشن نیست با اینکه مخزن کامل پره. .ممنون میشم راهنمایی کنید.

Ali_shambayati
22-12-2015, 22:49
سلام دوستان
405 من زمانی که فول گاز داره بدون مشکل کار می کنه ولی دوتا خونه آخر که خالی می شه از روی گاز خارج می شه هر چقدر هم که تلاش می کنم چند دقیقه روی گاز هست و بعد از روی گاز خارج می شه به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟ممنون

moh72
30-12-2015, 14:36
سلام من سمند ef7 دارم که چراغ چکش روشن میشد و رو گاز نمیرفت بعد از دیاگ زدن معلوم شد رگلاتورش مشکل نشتی گاز داره نمایندگی گفت قطعاتش پیدا نمیشه باید عوضش کنی بردم بیرون یه کارگاه cng اونم باز کرد گفت از دیافراگمه، دیافراگمو خلاصه پیدا کردم عوض کرد ولی درست نشد گفت دیگه نمیدونم از چی میتونه باشه!به نظرتون چیکار کنم؟ علتش چی میتونه باشه؟

Hamed 1362
01-01-2016, 22:02
باعرض سلام خدمت ادمین و همه ی دوستان و کاربران گرامی . من پژو ۴۰۵ مدل ۹۲ دارم . می خوام دوگانه cng کارگاهی انجام بدم . لطف میکنید یک سیستم cng خوب بهم معرفی کنید اعم از مخزن و رگولاتور و ... در ضمن سیستم کامپیوتر ماشین من از نوع ssat می باشد .

Hamed 1362
01-01-2016, 22:51
باعرض سلام خدمت ادمین و همه ی دوستان و کاربران گرامی . من پژو ۴۰۵ مدل ۹۲ دارم . می خوام دوگانه cng کارگاهی انجام بدم . لطف میکنید یک سیستم cng خوب بهم معرفی کنید اعم از مخزن و رگولاتور و ... در ضمن سیستم کامپیوتر ماشین من از نوع ssat می باشد .

ZARABAN21
07-01-2016, 11:26
سلام دوستان
من سمند EF7 مدل 90 دارم الان یه چند وقته وقتی که ماشین روی حالت CNG هست موتور بد کار میکنه مـثه حالت اینکه ماشین دل میزنه البته در حالت توقف و وقتی که ماشینو میبرم روی حالت بنزین موتور مثل ساعت نرم و خوب کار میکنه به نظرتون مشکل چیه؟؟؟

blue2006
28-01-2016, 11:32
با سلام
من یه پژو 405 دوگانه دستی دارم . برای رفتن به محل کارم باید صبح زود برم سر کار . آب و هوای اینجام خیلی سرده
مدتیه وقتی مخزن ماشینو پر گاز می کنم و راه می افتم . تازمانی که داخل شهر حرکت می کنم همه چیز خوبه ولی وقتی تو جاده های بیرون شهر حرکت می کنم با خلاص کردن دنده ماشین خاموش می شه .
اون موقع که دست به ریگلاتور می زنم سرده . بردم تعمیرگاه گفت مشکل از جنت آب هست که هر دوتا جنت آبی که به رگلاتور متصله از یه جنت گرفته شده و ...
خلاصه جنت ها رو تعویض کرد ( خود جنت ها هم خوب نبودن ) ولی بازم مشکل پابرجاست .
طرف گفت باید رگلاتور تعویض بشه . راستش با این یکی مشکل دارم . چون می گفت لوازمش نیست . رگلاتور مارک شهابه
قیمت رگلاتور نو هم میگه 140 به بالا
کسی هست راهنمایی کنه .
اینم بگم مشکل فقط زمانی هست که باک گاز پر باشه و صبح زود بیرون شهر حرکت کنم

amir z
28-01-2016, 12:12
با سلام
من یه پژو 405 دوگانه دستی دارم . برای رفتن به محل کارم باید صبح زود برم سر کار . آب و هوای اینجام خیلی سرده
مدتیه وقتی مخزن ماشینو پر گاز می کنم و راه می افتم . تازمانی که داخل شهر حرکت می کنم همه چیز خوبه ولی وقتی تو جاده های بیرون شهر حرکت می کنم با خلاص کردن دنده ماشین خاموش می شه .
اون موقع که دست به ریگلاتور می زنم سرده . بردم تعمیرگاه گفت مشکل از جنت آب هست که هر دوتا جنت آبی که به رگلاتور متصله از یه جنت گرفته شده و ...
خلاصه جنت ها رو تعویض کرد ( خود جنت ها هم خوب نبودن ) ولی بازم مشکل پابرجاست .
طرف گفت باید رگلاتور تعویض بشه . راستش با این یکی مشکل دارم . چون می گفت لوازمش نیست . رگلاتور مارک شهابه
قیمت رگلاتور نو هم میگه 140 به بالا
کسی هست راهنمایی کنه .
اینم بگم مشکل فقط زمانی هست که باک گاز پر باشه و صبح زود بیرون شهر حرکت کنم
سلام دوست عزیز

الان توی اون حالت که خاموش میشه بعدش برو به رگلاتور دست بزن ببین گرم هست یا نه (البته خود ماشین گرم باشه). اگه سرد باشه که مشکل چرخش آب گرم داری و گاز داخل رگلاتور یخ میزنه. توی این حالت یا مشکلت از خورد رگلاتوره (مثلا گرفتگی مجاری، که البته کم پیش میاد) یا مشکل از مسیر اشتباهی هست که برای اب گرفته شده و آب گرم به رگلاتور نمیرسه. اگر هم رگلاتور بد جایی و در مجاورت باد قرار گرفته دورش رو موقتا پوشش بده و چک کن ببین مشکلت بهتر میشه یا نه. شیلنگ های دو سر رگلاتور رو هم باز کن و فوت کن ببین راه اب باز هست یا نه.

در مورد لوازم، اتفاقا شهاب لوازمش از همه بیشتر گیر میاد

blue2006
28-01-2016, 17:24
سلام دوست عزیز

الان توی اون حالت که خاموش میشه بعدش برو به رگلاتور دست بزن ببین گرم هست یا نه (البته خود ماشین گرم باشه). اگه سرد باشه که مشکل چرخش آب گرم داری و گاز داخل رگلاتور یخ میزنه. توی این حالت یا مشکلت از خورد رگلاتوره (مثلا گرفتگی مجاری، که البته کم پیش میاد) یا مشکل از مسیر اشتباهی هست که برای اب گرفته شده و آب گرم به رگلاتور نمیرسه. اگر هم رگلاتور بد جایی و در مجاورت باد قرار گرفته دورش رو موقتا پوشش بده و چک کن ببین مشکلت بهتر میشه یا نه. شیلنگ های دو سر رگلاتور رو هم باز کن و فوت کن ببین راه اب باز هست یا نه.

در مورد لوازم، اتفاقا شهاب لوازمش از همه بیشتر گیر میاد

سلام
بله همون طور که توضیح دادم وقتی ماشین خاموش می شه وبه رگلاتور دست می زنم سرده
جنت ها رو هم که گفتم تعویض کرد و اتصال به جنت های موتور به صورت صحیح بود.
فقط یه سوال
می شه دور رگلاتور رو پوشوند ؟
اگه بله با چی ؟

amir z
28-01-2016, 18:31
سلام
بله همون طور که توضیح دادم وقتی ماشین خاموش می شه وبه رگلاتور دست می زنم سرده
جنت ها رو هم که گفتم تعویض کرد و اتصال به جنت های موتور به صورت صحیح بود.
فقط یه سوال
می شه دور رگلاتور رو پوشوند ؟
اگه بله با چی ؟

مشکل گردش آب هستش باید دلیلش پیدا بشه، یا از خود رگلاتور و یا از موتور ماشین و گردش آب کافی وجود نداره. از واتر پمپ ماشین مطمئنی؟؟؟ بخاری ماشین خوب گرم میکنه؟
آره میشه پوشوند، میتونی از پشم شیشه و یا عایق هایی که برای کارهای مختلف میفروشن استفاده کنی. حتی چیزهایی مثل گونی های کنفی ضخیم و... هم میتونی برای تست استفاده کنی. در کل اگه سیستم سالم باشه تو سردترین هوا هم مشکلی وجود نداره و آب گرم ماشین از یخ زدگی باید جلوگیری کنه

meysamjani
17-02-2016, 16:58
سلام
یه پراید مدل 90 دوگانه CNG شرکتی ، حدود بیست تا سی کیلومتر روی گاز کار میکنه بعد از روگاز می پره روی بنزین و چراق چک روشن میشه، بعد از این که خطا هاش پاک میشه با دیاگ دو باره همونطوری از رو گاز می پره و چراق چک روشن می شه---سیستم ماشین بوش می باشد
خطای که میزنه اینه:
نشت گاز از سیستم کم فشار
لطفا کمک کنید...!!!!

Me.Karimi
01-03-2016, 10:46
سلام من سمند EF7 مدل 89 دارم. یه مدته چراغ چک به علت نشتی گاز در قسمت داخلی رگولاتور روشن میشه. وقتی با دستگاه خطا را پاک می کنی یا سرباطری را برداری بذاری چراغ چک خاموش می شه تا زمانی که گاز تموم بشه و دوباره برم جایگاه وقتی مخزن را پر می کنم بعد از حدود یه ربع چراغ چک روشن می شه البته با وجود چراغ چک روشن ماشین روی گاز کاملا عادی کار میکنه و من حدود یک ما16ه همینطوری با ماشین سر کردم بعد از یک ماه تعمیرکار رگولاتور را باز کرد و دیافراگم را عوض کرد اما مشکل حل نشد علاوه بر اون مشکل قبلی صدای غرررررر هم به رگولاتور اضافه شد. دوباره رگولاتور را باز کرد و دیافراگم و میله وسط رگولاتور و همه اورینگها را عوض کرد علاوه بر این ریل سوخت را هم باز کرد تمیز کرد اورینگها را عوض کرد و بست. باز هم مشکل حل نشد!!!! تعمیرکار می گه ممکنه مشکل بوبین روی سر رگولاتور ضعیف شده باشه قصد داره اونو عوض کنه تا الان بابت اینکارا حدود 500 هزار تومان هزینه کردم و تعویض بوبین حدود 200 هزارتومن دیگه هزینه خواهد داشت که سر جمع من پول یه رگولاتور نو ایرانی را دادم لطفا اگر کسی تجربه داره در این زمینه راهنمایی بفرمایید. :n03::n03::n03::n03::n03:

r62m
19-03-2016, 10:52
باسلام خدمت دوستان
من یه وانت گازسوز کارخانه ایی دارم وقتی که رو حالت گازهستم به محض اینکه سرعت ماشین رامیارم پایین دورموتور افت میکنه وماشین خاموش میشه چیکاربایدبکنم

Me.Karimi
19-03-2016, 20:29
سلام من سمند EF7 مدل 89 دارم. یه مدته چراغ چک به علت نشتی گاز در قسمت داخلی رگولاتور روشن میشه. وقتی با دستگاه خطا را پاک می کنی یا سرباطری را برداری بذاری چراغ چک خاموش می شه تا زمانی که گاز تموم بشه و دوباره برم جایگاه وقتی مخزن را پر می کنم بعد از حدود یه ربع چراغ چک روشن می شه البته با وجود چراغ چک روشن ماشین روی گاز کاملا عادی کار میکنه و من حدود یک ما16ه همینطوری با ماشین سر کردم بعد از یک ماه تعمیرکار رگولاتور را باز کرد و دیافراگم را عوض کرد اما مشکل حل نشد علاوه بر اون مشکل قبلی صدای غرررررر هم به رگولاتور اضافه شد. دوباره رگولاتور را باز کرد و دیافراگم و میله وسط رگولاتور و همه اورینگها را عوض کرد علاوه بر این ریل سوخت را هم باز کرد تمیز کرد اورینگها را عوض کرد و بست. باز هم مشکل حل نشد!!!! تعمیرکار می گه ممکنه مشکل بوبین روی سر رگولاتور ضعیف شده باشه قصد داره اونو عوض کنه تا الان بابت اینکارا حدود 500 هزار تومان هزینه کردم و تعویض بوبین حدود 200 هزارتومن دیگه هزینه خواهد داشت که سر جمع من پول یه رگولاتور نو ایرانی را دادم لطفا اگر کسی تجربه داره در این زمینه راهنمایی بفرمایید. :n03::n03::n03::n03::n03:

مشکل ماشین من بالاخره پیدا شد و حل شد. یک عدد اورینگ لاستیکی دور شیر برقی روی رگولاتور قرار دارد. شیر برقی را باز کردیم اورینگ خراب شده بود اورینگ را عوض کردیم مشکل حل شد تمام.

AhmadReza.
26-05-2016, 12:20
سلام دوستان
پراید 88 دوگانه کارخونه دارم .مخزن رو وقتی پر گاز میکنم حدود 130 کیلومتر میره . در صورتی که باید حدود 180 کیلومتر بره. و از 4 تا چراغ سه تاشو مصرف میکنه و وقتی میره روی چراغ اخر از روی گاز میپره روی بنزین.
یه تعمیرگاه بردم نتونست درستش کنه . یکی دیگه بردم گفت مشکل از ecu هست باید 140 هزار تومن بدی عوضش کنی..:n13:
به نظرتون راه دیگه ای ندارم؟

AhmadReza.
08-06-2016, 11:42
سلام دوستان
پراید 88 دوگانه کارخونه دارم .مخزن رو وقتی پر گاز میکنم حدود 130 کیلومتر میره . در صورتی که باید حدود 180 کیلومتر بره. و از 4 تا چراغ سه تاشو مصرف میکنه و وقتی میره روی چراغ اخر از روی گاز میپره روی بنزین.
یه تعمیرگاه بردم نتونست درستش کنه . یکی دیگه بردم گفت مشکل از ecu هست باید 140 هزار تومن بدی عوضش کنی..:n13:
به نظرتون راه دیگه ای ندارم؟

کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟:n27:

amir z
08-06-2016, 14:44
کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟:n27:

سلام دوست عزیز
اگه ماشینتون از مدل هایی باشه که برای گاز ای سی یو جداگانه دارن مشکل شما به احتمال 99 درصد از ای سی یو هستش. مخصوصا اگر ای سی یو ماشین omvl و یا در اصطلاح از نوع دو طبقه باشه. ماشین شما سیستم گازش از نوع میکسری یا استپر هست و یا ریل سوخت گاز داره؟

amir z
08-06-2016, 14:47
........................

AhmadReza.
08-06-2016, 23:34
سلام دوست عزیز
اگه ماشینتون از مدل هایی باشه که برای گاز ای سی یو جداگانه دارن مشکل شما به احتمال 99 درصد از ای سی یو هستش. مخصوصا اگر ای سی یو ماشین omvl و یا در اصطلاح از نوع دو طبقه باشه. ماشین شما سیستم گازش از نوع میکسری یا استپر هست و یا ریل سوخت گاز داره؟

ممنون دوست عزیز
از کجا باید بفهمم ریل سوخت گاز داره یا میکسری هست؟:n13:
یک بار فکر کنم خودتون بودین توی انجمن میگفتین پراید های مدل 88 به بالا ریل سوخت داره (یا همچین چیزی)

amir z
09-06-2016, 06:57
ممنون دوست عزیز
از کجا باید بفهمم ریل سوخت گاز داره یا میکسری هست؟:n13:
یک بار فکر کنم خودتون بودین توی انجمن میگفتین پراید های مدل 88 به بالا ریل سوخت داره (یا همچین چیزی)
خواهش میکنم
بله از 88 ریل سوخت داره ولی خب چون 88 دقیقا روی مرز میکسری و ریل هست ممکنه بعضی هاش میکسری باشه. اگه ریل سوخت داشته باشه عیب یابیش از راه دور یه مقدار مشکل تره و نمیشه دقیق گفت. شما یه عکس از موتور ماشین بذاری مشخص میکنیم میکسری هست یا ریل داره

AhmadReza.
09-06-2016, 09:58
خواهش میکنم
بله از 88 ریل سوخت داره ولی خب چون 88 دقیقا روی مرز میکسری و ریل هست ممکنه بعضی هاش میکسری باشه. اگه ریل سوخت داشته باشه عیب یابیش از راه دور یه مقدار مشکل تره و نمیشه دقیق گفت. شما یه عکس از موتور ماشین بذاری مشخص میکنیم میکسری هست یا ریل داره
عکسش:

amir z
09-06-2016, 10:28
عکسش:

همونطور که حدس میزدم میکسری هستش. ولی دستکاری شده و استپر گاز از مدار خارج شده و به جاش شیر دستی گذاشته شده.
شما زیر پا و دقیقا زیر جعبه فیوز رو چک کن و باید یه جعبه مستطیلی مشکی در کنار ای سی یو اصلی ماشین باشه که ای سی یو گازه. اگه بتونی از اونم عکس بگیری خوبه.
این مشکل شما من حدس میزنم یا از ای سی یو باشه (اگه omvl باشه احتمالش زیادتره) و یا بویین رگلاتور ضعیف شده باشه. اگر هم تا به حال رگلاتور سرویس نشده باز بشه تمیز کاری بشه خیلی خوبه. اگه یه مقدار فنی باشین هیچ کاری نداره و خیلی آسونه. توش روغن جمع میشه و مشکلاتی ایجاد میکنه

AhmadReza.
09-06-2016, 12:58
همونطور که حدس میزدم میکسری هستش. ولی دستکاری شده و استپر گاز از مدار خارج شده و به جاش شیر دستی گذاشته شده.
شما زیر پا و دقیقا زیر جعبه فیوز رو چک کن و باید یه جعبه مستطیلی مشکی در کنار ای سی یو اصلی ماشین باشه که ای سی یو گازه. اگه بتونی از اونم عکس بگیری خوبه.
این مشکل شما من حدس میزنم یا از ای سی یو باشه (اگه omvl باشه احتمالش زیادتره) و یا بویین رگلاتور ضعیف شده باشه. اگر هم تا به حال رگلاتور سرویس نشده باز بشه تمیز کاری بشه خیلی خوبه. اگه یه مقدار فنی باشین هیچ کاری نداره و خیلی آسونه. توش روغن جمع میشه و مشکلاتی ایجاد میکنه

ممنون .چند ماه پیش ک ماشینو گرفتم بردم تعمیرگاه cng اون گفت استپر خرابه . که ضروری نیست که باشه .استپر رو برداشت و اون شئ ابی رو گذاشت جاش ..(البته گازش مشکل خاصی هم نداشت:n13:) گفت اگه بخوای استپر عوض کنی حدود 40 تومن هزینشه ولی نزاری هم مشکلی پیش نمیاد...
بگذریم..این عکس هارو گرفتم . (چون قبلا ماشین نداشتم متوجه نشدم دقیقا کجا رو گفتین):n03:

راستی یادم نره .توی اون عکسی که از موتور ماشین گذاشتم. بالای عکس سمت چپ یه گیج هست که میزان فشار (بار) گاز رو نشون میده .الان ماشین دیگه روی گاز نمیره ولی اون گیج هنوز 30 یا 20 بار فشار رو داره نشون میده که یعنی هنوز گاز توی مخزن هست.ولی از روی گاز میپره رو بنزین.:n27:

amir z
09-06-2016, 14:00
ممنون .چند ماه پیش ک ماشینو گرفتم بردم تعمیرگاه cng اون گفت استپر خرابه . که ضروری نیست که باشه .استپر رو برداشت و اون شئ ابی رو گذاشت جاش ..(البته گازش مشکل خاصی هم نداشت:n13:) گفت اگه بخوای استپر عوض کنی حدود 40 تومن هزینشه ولی نزاری هم مشکلی پیش نمیاد...
بگذریم..این عکس هارو گرفتم . (چون قبلا ماشین نداشتم متوجه نشدم دقیقا کجا رو گفتین):n03:

راستی یادم نره .توی اون عکسی که از موتور ماشین گذاشتم. بالای عکس سمت چپ یه گیج هست که میزان فشار (بار) گاز رو نشون میده .الان ماشین دیگه روی گاز نمیره ولی اون گیج هنوز 30 یا 20 بار فشار رو داره نشون میده که یعنی هنوز گاز توی مخزن هست.ولی از روی گاز میپره رو بنزین.:n27:

از جای درستی عکس گرفتین. omvl نبودش! الان وقتی پدال رو فشار میدین که روی گاز بره چه اتفاقی می افته؟ صدای تق میاد و بعدش خاموش میشه؟
من مشکل رو یا از ای سی یو میدونم یا از بویین (همون دایره مشکیه که قبل گیج فشار قرار داره و یه سوکت بهش وصله) و یا از تنظیم و یا کثیف بودن رگلاتور. اگه بتونید ای سی یو یه ماشین دیگه رو 5 دقیقه تست کنید عالی میشه. هر پراید دوگانه شرکتی 84 تا 88 باشه بهش میخوره و 3 تا سوکت داره که باید بکشید و جابجا کنید. من باشم اول ای سی یو رو تست میکنم ولی اگر دسترس نیست اول رگلاتور رو باز میکنم و شستشو میدم

نبود استپر مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ولی بهتر از شیر دستی هست و با شرایط مختلف دقیقتر تنظیم میشه چون از ای سی یو و لحظه ای دستور میگیره

AhmadReza.
09-06-2016, 20:36
از جای درستی عکس گرفتین. omvl نبودش! الان وقتی پدال رو فشار میدین که روی گاز بره چه اتفاقی می افته؟ صدای تق میاد و بعدش خاموش میشه؟
من مشکل رو یا از ای سی یو میدونم یا از بویین (همون دایره مشکیه که قبل گیج فشار قرار داره و یه سوکت بهش وصله) و یا از تنظیم و یا کثیف بودن رگلاتور. اگه بتونید ای سی یو یه ماشین دیگه رو 5 دقیقه تست کنید عالی میشه. هر پراید دوگانه شرکتی 84 تا 88 باشه بهش میخوره و 3 تا سوکت داره که باید بکشید و جابجا کنید. من باشم اول ای سی یو رو تست میکنم ولی اگر دسترس نیست اول رگلاتور رو باز میکنم و شستشو میدم

نبود استپر مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ولی بهتر از شیر دستی هست و با شرایط مختلف دقیقتر تنظیم میشه چون از ای سی یو و لحظه ای دستور میگیره
وقتی گاز ماشین داره تموم میشه و میپره روی بنزین بعد از چند ثانیه اگه دوباره پدال رو گاز بدم و دور موتور بره روی 3 دوباره میره روی گاز ولی اینبار در حد 20 یا 30 متر ماشین با گاز حرکت میکنه و دوباره میپره روی بنزین . برای بار سوم دیگه نمیره روی گاز و تا اونجایی که یادمه صدای تق هم نمیده.

حالا این کارهایی که گفتین رو انجام میدم و نتیجشو حتما بهتو میگم
خیلی ممنونم که راهنماییم کردین

ir.warez
17-06-2016, 01:59
بنده به تازگی یه پژو روا مدل 86 خریدم که گاز روز کارگاهی و رگلورش هم شهاب هست.بعد مدت یک ماه پس از خرید خودرو در ترافیک سنگین درو موتور به زیر یک میرسید و خاموش میشد.باید بگم که فقط در گاز این مشکل رو دارم و در بنزین واقعا عالی هست خودرو.خلاصه خودرو رو به یکی از مراکز مثلا تخصصی بردم که بعد از اینکه فیلر برداشتن و گاز رو مجددا تنظیم کردن مشکل حل نشد و گفتن که استوپ موتور فیدار بخرم.از همون روزی که استوپ موتور قبلی رو که سالم هم بود برداشتن و تمیزکردن تا وقتی که استوپ موترو جدید خریدم مشکل بدتر شد و همون حل هم نشد که بلخره بعد از دوندگی زیاد متوجه شدیم که رگلور هوا زیاد میخوره که با یه تیکه حلبی چلوی منیفیلد مشکل موقتا حل شد و داشت کار میکرد که بعد یک هفته کلی براده اهن جلوی سنوسور دور موتور رو گرفت و خودرو داشت زوزه میکشید که پس از تمیز کردن سنسور دور موتور و البته برداشتن اون حلبی مشکل حل شد.ولی بازم توی دور پایین موتور در زمان ایستادن یا ترمز خودرو خاموش میشد که مجددا ناچار این بار حلبی رو روی اول فیلتر هوا گذاشتن که فعلا مشکل حل شده ولی ژگلور به سختی تنظیم برمیداره و اونی که مشکل مکش زیاد هوا رو تشخیص داده بود میگه که شما ژگلور یا دست دوم بگیر و یا نو تا از شر مشکلات گاز این ماشین خلاص بشی.حالا دوست عزیز ازتون میخوام که منو راهنمایی کنید.خودرو الان هم در حالت ایستاده گاز یه خورده ریپ داره که احتمال میدم به خاطر دست کاری قبلی تعمیر کاران روی کلید تبدیل گاز به بنزین و بلعکس انجام شده باشه.

الان به نظرتون مشکل مکش هوای زیاد عدم تنظیم دقیق گاز از چی هست.منیفیلد و رگلور رو هم دادم باز کردن و شستن.فقط پرده داخل رگلور از محل جای پیچ های ستاره ای دور رگلور چند تا خراش خیلی کوچیک به خاطر جای پیچ ها داشت که جهت احتیاط روش رو چسب زد اونی که داشت تمیزش میکرد.الان بفرمایین این مشکل من از چی هست و اینکه تعوض اخرین راهه و یا با همین تیکه حلبی که روی فیلتر هوا گداشتن بگزرونم روزگار رو و یا ضرری برای خودرو داره این کار.

اگه قرار به خرید رگلور باشه خارجی کارگاهی بخزم بهتره و قیمت ها الان در چه حدودی است و اینکه ایا برای هر رگلور با برند خاص باید کل قطعات برقی که به ای سی یو وصل میشه هم باید تعویض بشه.ایا امکان وصل کردن رگلور کارخانه به جای رگلور کارگاهی هست و این که هزینه بالایی برای تعویض کل قصعات میخواد یا چی.

در کل بنده رو راهنمایی بفرین تا بدون باید چی کار کنم.دعا گونون هستم.
یکی از دوستان عزیز هم اعلام کردن که مشکل مکش زیاد هوا از میکسر هست.ایا به نظر اساتید بنده میکسر معمولی بخرم و تعویض کنم و یا اینکه از این میکسرهای هوشمندی که تبیلیغاتشو توی نت دیدم بخزم.اینها گویا برقی هستن و بنده در شهرستان.فکر نکنم کسی آسنایی داشته باشه و بتونه نصب کنه.ممنون.

amir z
17-06-2016, 13:10
بنده به تازگی یه پژو روا مدل 86 خریدم که گاز روز کارگاهی و رگلورش هم شهاب هست.بعد مدت یک ماه پس از خرید خودرو در ترافیک سنگین درو موتور به زیر یک میرسید و خاموش میشد.باید بگم که فقط در گاز این مشکل رو دارم و در بنزین واقعا عالی هست خودرو.خلاصه خودرو رو به یکی از مراکز مثلا تخصصی بردم که بعد از اینکه فیلر برداشتن و گاز رو مجددا تنظیم کردن مشکل حل نشد و گفتن که استوپ موتور فیدار بخرم.از همون روزی که استوپ موتور قبلی رو که سالم هم بود برداشتن و تمیزکردن تا وقتی که استوپ موترو جدید خریدم مشکل بدتر شد و همون حل هم نشد که بلخره بعد از دوندگی زیاد متوجه شدیم که رگلور هوا زیاد میخوره که با یه تیکه حلبی چلوی منیفیلد مشکل موقتا حل شد و داشت کار میکرد که بعد یک هفته کلی براده اهن جلوی سنوسور دور موتور رو گرفت و خودرو داشت زوزه میکشید که پس از تمیز کردن سنسور دور موتور و البته برداشتن اون حلبی مشکل حل شد.ولی بازم توی دور پایین موتور در زمان ایستادن یا ترمز خودرو خاموش میشد که مجددا ناچار این بار حلبی رو روی اول فیلتر هوا گذاشتن که فعلا مشکل حل شده ولی ژگلور به سختی تنظیم برمیداره و اونی که مشکل مکش زیاد هوا رو تشخیص داده بود میگه که شما ژگلور یا دست دوم بگیر و یا نو تا از شر مشکلات گاز این ماشین خلاص بشی.حالا دوست عزیز ازتون میخوام که منو راهنمایی کنید.خودرو الان هم در حالت ایستاده گاز یه خورده ریپ داره که احتمال میدم به خاطر دست کاری قبلی تعمیر کاران روی کلید تبدیل گاز به بنزین و بلعکس انجام شده باشه.

الان به نظرتون مشکل مکش هوای زیاد عدم تنظیم دقیق گاز از چی هست.منیفیلد و رگلور رو هم دادم باز کردن و شستن.فقط پرده داخل رگلور از محل جای پیچ های ستاره ای دور رگلور چند تا خراش خیلی کوچیک به خاطر جای پیچ ها داشت که جهت احتیاط روش رو چسب زد اونی که داشت تمیزش میکرد.الان بفرمایین این مشکل من از چی هست و اینکه تعوض اخرین راهه و یا با همین تیکه حلبی که روی فیلتر هوا گداشتن بگزرونم روزگار رو و یا ضرری برای خودرو داره این کار.

اگه قرار به خرید رگلور باشه خارجی کارگاهی بخزم بهتره و قیمت ها الان در چه حدودی است و اینکه ایا برای هر رگلور با برند خاص باید کل قطعات برقی که به ای سی یو وصل میشه هم باید تعویض بشه.ایا امکان وصل کردن رگلور کارخانه به جای رگلور کارگاهی هست و این که هزینه بالایی برای تعویض کل قصعات میخواد یا چی.

در کل بنده رو راهنمایی بفرین تا بدون باید چی کار کنم.دعا گونون هستم.
یکی از دوستان عزیز هم اعلام کردن که مشکل مکش زیاد هوا از میکسر هست.ایا به نظر اساتید بنده میکسر معمولی بخرم و تعویض کنم و یا اینکه از این میکسرهای هوشمندی که تبیلیغاتشو توی نت دیدم بخزم.اینها گویا برقی هستن و بنده در شهرستان.فکر نکنم کسی آسنایی داشته باشه و بتونه نصب کنه.ممنون.

سلام
دوست عزیز به نظرم از ساده ترین چیزها شروع کن. اول پیچ تنظیم رگلاتور رو دستکاری کن. اگه با تنظیم درست نشه، به نظر من یا از میکسر هست و یا دیافراگم مرحله 1 (پرده بزرگ) رگلاتور سوراخ یا پارگی داره. رگلاتور شهاب همه چیزش گیر میاد، نیاز به تعویضش نداری. اگه با تنظیم درست نشد، یه ماشین پیدا کن و میکسر رو جابجا کن ببین چطور میشه. اگر هم خواستی بخری حتما میکسر قاره سبز GHS بخر، چون این متفرقه های بازاری اکثرا مشکل خاموش شدن یا گاز نخوردن دارن

ir.warez
17-06-2016, 23:25
سلام
دوست عزیز به نظرم از ساده ترین چیزها شروع کن. اول پیچ تنظیم رگلاتور رو دستکاری کن. اگه با تنظیم درست نشه، به نظر من یا از میکسر هست و یا دیافراگم مرحله 1 (پرده بزرگ) رگلاتور سوراخ یا پارگی داره. رگلاتور شهاب همه چیزش گیر میاد، نیاز به تعویضش نداری. اگه با تنظیم درست نشد، یه ماشین پیدا کن و میکسر رو جابجا کن ببین چطور میشه. اگر هم خواستی بخری حتما میکسر قاره سبز GHS بخر، چون این متفرقه های بازاری اکثرا مشکل خاموش شدن یا گاز نخوردن دارن

دوست عزیز ممنون از جوابتون.یکی از اساتید هم گفتن که مشکل از میکسر هست.البته زمانی که ریگلور رو باز و تمیز کردن جای پیچ ها خیلی جزئی خراش و پارگی داشت که با چسب اکواریوم هم اوردن قضیه رو.الان میکسر قاره سبر منظورتون اون برقی ها هست ؟
توی شهرستان هستم وپیدا نمی کنم جایی سراغ دارین که بشه خریدش ؟

به نظرتون با همین شهاب را بیام یا یه باره 400 ت بدم ریگلور کارخانه ای بخرم و خلاص شم.احتمال داره که ریگلور کارخانه ای هم مشکل داشته باشه.
الان یه مشکل دیگه هم پیدا کردم و صبح ها وقتی ماشین سرده گاز رو زیاد میدم تا از بنزین رو گاز بره از داخل ریگلور صداری مثل صدای کوبیدن به جعبه حلبی روغن 5 کیلویی خالی میاد فقط یه بار.احتمال داره پرده اینای ریگلور آسیب دیده یا مشکل از تنظیم نبودنشه ؟

ممنون.

amir z
18-06-2016, 08:39
دوست عزیز ممنون از جوابتون.یکی از اساتید هم گفتن که مشکل از میکسر هست.البته زمانی که ریگلور رو باز و تمیز کردن جای پیچ ها خیلی جزئی خراش و پارگی داشت که با چسب اکواریوم هم اوردن قضیه رو.الان میکسر قاره سبر منظورتون اون برقی ها هست ؟
توی شهرستان هستم وپیدا نمی کنم جایی سراغ دارین که بشه خریدش ؟

به نظرتون با همین شهاب را بیام یا یه باره 400 ت بدم ریگلور کارخانه ای بخرم و خلاص شم.احتمال داره که ریگلور کارخانه ای هم مشکل داشته باشه.
الان یه مشکل دیگه هم پیدا کردم و صبح ها وقتی ماشین سرده گاز رو زیاد میدم تا از بنزین رو گاز بره از داخل ریگلور صداری مثل صدای کوبیدن به جعبه حلبی روغن 5 کیلویی خالی میاد فقط یه بار.احتمال داره پرده اینای ریگلور آسیب دیده یا مشکل از تنظیم نبودنشه ؟

ممنون.
خواهش میکنم
اینظور که شما میگی ماشین دوگانه کارخونه ای باید باشه! (آخه تو پست قبلی گفتین کارگاهیه!)
میکسری که گفتم همین میکسرهای ساده ی پلاستیکی هست و ظاهرش زیاد با همین متفرقه ها فرقی نداره ولی توی کار خیلی فرق دارن. اگه ماشینت دوگانه کارخونه باشه میکسرش باید قاره سبز باشه (مگر اینکه عوض کرده باشه). من فکر میکنم ماشین دوگانه کارخونه ای هست ولی رگلاتور عوض شده باشه.
در مورد صدا از راه دور نمیشه نظری داد ولی خیلی از رگلاتورها صداهایی میدن ولی سالیان سال کار میکنن. اگه اشتباه نکنم، رگلاتورهای اصلی روا؛ لندی رنزو ایتالیا هستن که خیلی باکیفیتن و قیمتشون هم بالای 350 تومنه. ولی با همین شهاب هم اگه درست تنظیم بشه و سالم باشه مشکلی نخواهید داشت. تونستی یه عکس از میکسر بذار، میکسر اگه خوب نباشه گاز خیلی اذیت میکنه چون نسبت هوا و سوخت درست در نمیاد
پرده های رگلاتور رو هم با بررسی دقیق میشه چک کرد. هر 3 پرده باید کاملا سالم باشن و کوچکترین سوراخ یا پارگی نداشته باشن (البته جای پیچ ها که گفتین معمولا اگه بزرگ نباشه مشکلی نداره)

ir.warez
18-06-2016, 18:40
خواهش میکنم
اینظور که شما میگی ماشین دوگانه کارخونه ای باید باشه! (آخه تو پست قبلی گفتین کارگاهیه!)
میکسری که گفتم همین میکسرهای ساده ی پلاستیکی هست و ظاهرش زیاد با همین متفرقه ها فرقی نداره ولی توی کار خیلی فرق دارن. اگه ماشینت دوگانه کارخونه باشه میکسرش باید قاره سبز باشه (مگر اینکه عوض کرده باشه). من فکر میکنم ماشین دوگانه کارخونه ای هست ولی رگلاتور عوض شده باشه.
در مورد صدا از راه دور نمیشه نظری داد ولی خیلی از رگلاتورها صداهایی میدن ولی سالیان سال کار میکنن. اگه اشتباه نکنم، رگلاتورهای اصلی روا؛ لندی رنزو ایتالیا هستن که خیلی باکیفیتن و قیمتشون هم بالای 350 تومنه. ولی با همین شهاب هم اگه درست تنظیم بشه و سالم باشه مشکلی نخواهید داشت. تونستی یه عکس از میکسر بذار، میکسر اگه خوب نباشه گاز خیلی اذیت میکنه چون نسبت هوا و سوخت درست در نمیاد
پرده های رگلاتور رو هم با بررسی دقیق میشه چک کرد. هر 3 پرده باید کاملا سالم باشن و کوچکترین سوراخ یا پارگی نداشته باشن (البته جای پیچ ها که گفتین معمولا اگه بزرگ نباشه مشکلی نداره)

با سلام.ممنون از توجه مجددتون.دوست عزیز این مدل روا 86 کلاس 4 میگن.افتاده بود به موقع تحریم و اینا و .... کلا بدون کیت و مخزن اومد بیرون ولی روی کارت ماشین دوگانه نوشته.حالا فروشنده انگار چند ماهی صبر نکرده بودن تا کارخانه فراخوان بده ببره برای دوگانه کردن کارگاهی دوگانش کرده و یا اینکه قبل از فروش برداشته.تصاویر کامل سیستم فیلتر هوا ،ریگلو شهاب ( با رله که توی عکس هست ) و میکسر رو گذاشتم.ممنون میشم یه بررسی داشته باشین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir z
18-06-2016, 19:12
با سلام.ممنون از توجه مجددتون.دوست عزیز این مدل روا 86 کلاس 4 میگن.افتاده بود به موقع تحریم و اینا و .... کلا بدون کیت و مخزن اومد بیرون ولی روی کارت ماشین دوگانه نوشته.حالا فروشنده انگار چند ماهی صبر نکرده بودن تا کارخانه فراخوان بده ببره برای دوگانه کردن کارگاهی دوگانش کرده و یا اینکه قبل از فروش برداشته.تصاویر کامل سیستم فیلتر هوا ،ریگلو شهاب ( با رله که توی عکس هست ) و میکسر رو گذاشتم.ممنون میشم یه بررسی داشته باشین.

سلام دوست عزیز
متوجه شدم از کدوماس. این ماشین از اون سری هاست که به خاطر تحریم و این چیزا لوازم گازسوز براشون نصب نشده و باید برای تکمیل به ایران خودرو برده میشده، که نشده و دستی دوگانه شده. اگه ایران خودرو تکمیل میکرد خیلی بهتر میشد چون از ای سی یو برای گاز هم استفاده میشد و قطعات استفاده شده هم با کیفیت تر استفاده میشد. به هر حال، این ماشین انگار الان کاملا دوگانه دستیه و فکر میکنم از این دکمه های تعویض سوخت مجزا هم براش استفاده شده باشه، چون کلید اصلی با سیستم کارگاهی کار نمیکنه.

میکسر هم اصلی هست و اگر شکستگی نداشته باشه مشکلی نداره (البته یه بار باز کنید با بنزین بشورید ضرر نداره). مشکل شما 99 درصد از پرده ی بزرگ رگلاتوره. چون چیز ارزون قیمتی هستش من پیشنهاد میکنم عوضش کنید (اگه اشتباه نکنم 7-8 هزار تومن باید باشه). معمولا خاموش شدن ماشین روی گاز (مخصوصا کارگاهی که استپر و این چیزا نداره) از همین پرده هستش. همچنین اون پیچ سیاه رنگ پایین رگلاتور رو هم دستکاری کنید و روی حالت های مختلف بزارید ببینید نتیجه میگیرید یا نه. شاید جواب بده

ir.warez
18-06-2016, 22:36
سلام دوست عزیز
متوجه شدم از کدوماس. این ماشین از اون سری هاست که به خاطر تحریم و این چیزا لوازم گازسوز براشون نصب نشده و باید برای تکمیل به ایران خودرو برده میشده، که نشده و دستی دوگانه شده. اگه ایران خودرو تکمیل میکرد خیلی بهتر میشد چون از ای سی یو برای گاز هم استفاده میشد و قطعات استفاده شده هم با کیفیت تر استفاده میشد. به هر حال، این ماشین انگار الان کاملا دوگانه دستیه و فکر میکنم از این دکمه های تعویض سوخت مجزا هم براش استفاده شده باشه، چون کلید اصلی با سیستم کارگاهی کار نمیکنه.

میکسر هم اصلی هست و اگر شکستگی نداشته باشه مشکلی نداره (البته یه بار باز کنید با بنزین بشورید ضرر نداره). مشکل شما 99 درصد از پرده ی بزرگ رگلاتوره. چون چیز ارزون قیمتی هستش من پیشنهاد میکنم عوضش کنید (اگه اشتباه نکنم 7-8 هزار تومن باید باشه). معمولا خاموش شدن ماشین روی گاز (مخصوصا کارگاهی که استپر و این چیزا نداره) از همین پرده هستش. همچنین اون پیچ سیاه رنگ پایین رگلاتور رو هم دستکاری کنید و روی حالت های مختلف بزارید ببینید نتیجه میگیرید یا نه. شاید جواب بده

سلام مجدد.
بله از اون گروه ها هست.درست فرمودین کلید کارگاهی داره و با کلید کارگاهی کار میکنه برای تغییر سوخت و کلید ارجینال رو سینه کار نمیکنه.گویا باید 85 ت بدم تا ای سی یو گاز براش بخرم تا فقط بتونتم از اون کلید استفاده کنم.البته بندون تغییر ریگلور و استفاده از ریگلور کارخانه ای فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه.
به نظرتون یه ریگلور ایتالیایی دست دوم بگیرم به شرط کارکرد بندازم روش ببینم چی میشه یا یه ریگلور کارخانه ای از مدل پراید نوشو بگیرم با ای سی یو بندازم روش.قیمت کردم یه چیزی در حدود 240 ت برای ریگلور پراید باید بدم و 85 ت برای ای سی یو دکمه گاز ، ریگلور دست دوم هم 90 ت هست.در خصوص بعد مسافتی که میبرن با یه مخزن به نظرتون کدوم بهتره ؟

با تشکر.

amir z
19-06-2016, 07:55
سلام مجدد.
بله از اون گروه ها هست.درست فرمودین کلید کارگاهی داره و با کلید کارگاهی کار میکنه برای تغییر سوخت و کلید ارجینال رو سینه کار نمیکنه.گویا باید 85 ت بدم تا ای سی یو گاز براش بخرم تا فقط بتونتم از اون کلید استفاده کنم.البته بندون تغییر ریگلور و استفاده از ریگلور کارخانه ای فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه.
به نظرتون یه ریگلور ایتالیایی دست دوم بگیرم به شرط کارکرد بندازم روش ببینم چی میشه یا یه ریگلور کارخانه ای از مدل پراید نوشو بگیرم با ای سی یو بندازم روش.قیمت کردم یه چیزی در حدود 240 ت برای ریگلور پراید باید بدم و 85 ت برای ای سی یو دکمه گاز ، ریگلور دست دوم هم 90 ت هست.در خصوص بعد مسافتی که میبرن با یه مخزن به نظرتون کدوم بهتره ؟

با تشکر.

اگر بخواید به کارخونه ای تغییر بدید راه سختی در پیش ندارید. چون فکر میکنم سیم کشی ها همگی انجام شده و نصف کارها انجام شده. در موردecu، ماشین رو چک کردین؟ شاید اصلا ای سی یو هم داخا قاب ای سی یو وجود داتشته باشه! یه دونه استپر گاز هم نیاز دارید که حدودا 30 تومنه
در مورد رگلاتور، به نظر خرید نو اصلا به صرفه نیست، ولی اگر ار اوراقچی ها بتونید بخرید مناسبه. رگلاتور روا (لندی رنزو) خیلی با کیفیت از رگلاتور پراید هستش (واسه پراید بهترینش omvl بود که بازم به لندی نمیرسه)
در مورد مسافت نمیشه دقیق گفت، هر کدوم تنظیم باشن حدودا یه مسافت رو میرن. اگه سایز مخزن رو هم اندازه ی کارخونه ای گذاشته باشه، توی جاده باید حدود 200 تا (یه خورده بالاتر) و توی شهر حدودا 120 تا بره.
اگر داخل قاب ای سی یو رو چک نکردید حتما چک کنید. اگه ای سی یو اصلیهم داشته باشه حرف نداره، چن ای سی یو های الان که 70-80 تومن هستن ایرانیه ولی اون ای سی یو های اصلی لندی رنزو نزدیک 200 تومن قیمتشونه

ir.warez
25-06-2016, 01:22
سلام.
دوستان بلاخره ایراد کار رو پیدا کردم.مشکل با تعویض پرده دیافراگم حل شد.طرف بعد از تعویض پرده با سنگ فرز اون قسمتی از فنری که بهش میگفت شیطانک و قلاب میکرد پرده دیافراگم رو هم با انداخت رو سنگ و یه خورده تغییرات داد و دست اخر هم روی قاب پلاستیکی که روی پرده میومد یه سوراخ تقریبا نیم سانتی باز کرد.الان مشکلم حل شده ولی گویا مصرفش بالا رفته البته فعلا نمی تونم دقیقا بگم چون اون روز از جای دیگه گاز زده بودم و از کیفیت و نوع گازش اطمینان ندارم.در کل اگه دوستانی بعدا مشکل منو داشتن میتونن با مطالعه پست ها و سوالاتم به نتیجه ای برسن شاید.
یا علی

amir z
25-06-2016, 09:05
سلام.
دوستان بلاخره ایراد کار رو پیدا کردم.مشکل با تعویض پرده دیافراگم حل شد.طرف بعد از تعویض پرده با سنگ فرز اون قسمتی از فنری که بهش میگفت شیطانک و قلاب میکرد پرده دیافراگم رو هم با انداخت رو سنگ و یه خورده تغییرات داد و دست اخر هم روی قاب پلاستیکی که روی پرده میومد یه سوراخ تقریبا نیم سانتی باز کرد.الان مشکلم حل شده ولی گویا مصرفش بالا رفته البته فعلا نمی تونم دقیقا بگم چون اون روز از جای دیگه گاز زده بودم و از کیفیت و نوع گازش اطمینان ندارم.در کل اگه دوستانی بعدا مشکل منو داشتن میتونن با مطالعه پست ها و سوالاتم به نتیجه ای برسن شاید.
یا علی
از اول هی میگفتم اون پرده رو عوض کن نمیکردی :n02: خداروشکر مشکلت حل شد و نیاز به هزینه ی اضافی نشد

ir.warez
26-06-2016, 02:24
از اول هی میگفتم اون پرده رو عوض کن نمیکردی :n02: خداروشکر مشکلت حل شد و نیاز به هزینه ی اضافی نشد

ممنون از توجهتون.
الان دقیقا چند روزه نتونستم تست کنم ولی به نظرم مصرفشو بالا برده نمی دونم چطوری تنظیم گذاشته.قبلا اوایل 140 تا میبرد بعد 120 تا شد موقعی که این مشکلات رو داشتم ولی الان به نظرم 100 تا رو به زور ببره.از تنظیم اون شیر دستی هست که میزان گاز و هوا رو مخلوط میکنه به گمانم.باید بازم یه سری به تعمیر کار بزنم.وقتی هم که صبح روشن میکنم میندازم توی گاز تا زمانی که گرم نشده ماشین یه لرزشی داره.اون لرزشه از چی هست ؟

amir z
26-06-2016, 07:30
ممنون از توجهتون.
الان دقیقا چند روزه نتونستم تست کنم ولی به نظرم مصرفشو بالا برده نمی دونم چطوری تنظیم گذاشته.قبلا اوایل 140 تا میبرد بعد 120 تا شد موقعی که این مشکلات رو داشتم ولی الان به نظرم 100 تا رو به زور ببره.از تنظیم اون شیر دستی هست که میزان گاز و هوا رو مخلوط میکنه به گمانم.باید بازم یه سری به تعمیر کار بزنم.وقتی هم که صبح روشن میکنم میندازم توی گاز تا زمانی که گرم نشده ماشین یه لرزشی داره.اون لرزشه از چی هست ؟
خواهش میکنم دوست عزیز
احتمالا تنظیمشه. باید انقدر تغییر داده بشه تا بهترین نتیجه رو بگیرین
البته یه مقدار باید مصرفتون بالاتر از قبل بره ولی در عوض قدرت هم بیشتر بشه. چون قبلا خلا ایجاد شده توسط سیلندر که باید مکش گاز رو انجام بده، یک مقدارش از پارگش دیافراگم هدر میرفته و میتونسته مقدار کمتری از رگلاتور گاز بکشه ولی الان کامل گاز رو مکش میکنه.
در کل قبل از گرم شدن درست نیست بزنید روی گاز ولی به هر حال نباید مشکلی داشته باشه. اگه قبلا درست بوده، اشکال باید از به هم خوردن تنظیماتش باشه

afshinsaeedi
30-06-2016, 15:04
سلام من یه آردی مدل 84 انزکتوری دارم . گاز اون به صورت کارگاهی نصب شده. حدود سه ماهه یه مشکل پیدا کرده که اعصابمو خراب کرده. تو بنزین خیلی نرم و خوب کار میکنه ولی تو گاز نفس نداره.تو جاده صاف خوب کار میکنه ولی تو فشار یا سربالایی کلا گاز نمیخوره بطوریکه مجبور میشم بزنم رو بنزین . در ضمن وقتی موتور ماشین گرمه این ایراد بیشتر خودشو نشون میده .رگلاتور سالمه فن آوران هم هست. میکسر سالمه و تست شده روی ماشین دیگه. سیستم برق ماشین سالمه.سیستم هوارسانی و فیلتر و غیره سالمه.

afshinsaeedi
30-06-2016, 17:19
چرا کسی جواب به من نمیده ؟؟؟؟ اساتید راهنمایی کنین دیگه . حالا چون ماشین من آردی هست هیشکی جواب نمیده:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:

amir z
01-07-2016, 11:12
سلام من یه آردی مدل 84 انزکتوری دارم . گاز اون به صورت کارگاهی نصب شده. حدود سه ماهه یه مشکل پیدا کرده که اعصابمو خراب کرده. تو بنزین خیلی نرم و خوب کار میکنه ولی تو گاز نفس نداره.تو جاده صاف خوب کار میکنه ولی تو فشار یا سربالایی کلا گاز نمیخوره بطوریکه مجبور میشم بزنم رو بنزین . در ضمن وقتی موتور ماشین گرمه این ایراد بیشتر خودشو نشون میده .رگلاتور سالمه فن آوران هم هست. میکسر سالمه و تست شده روی ماشین دیگه. سیستم برق ماشین سالمه.سیستم هوارسانی و فیلتر و غیره سالمه.

چرا کسی جواب به من نمیده ؟؟؟؟ اساتید راهنمایی کنین دیگه . حالا چون ماشین من آردی هست هیشکی جواب نمیده:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:

سلام دوست عزیز
چه فرقی میکنه ماشین چی باشه! هر کی بتونه حتما کمک میکنه:n39::n40:
به نظر من اول از تنظیم دقیق رگلاتور و پیچ تنظیم گاز روی لوله اصلی گاز مطمئن بشین و اگر خودتون نمیتونید بدید یه جا تنظیم کنه. بعدش اگر ماشین ادونسر نداره حتما ادونسر نصب کنید و اگر هم داره دکمه ها و پیچ تنظیمش رو انقدر تغییر بدین تا نتیجه بهتری بگیرید. یه فیلر گیری هم کنید ضرر نداره! ممکن هستش فیلر ها نامیزون باشن و مکش گاز از رگلاتور و تراکم کامل انجام نشه. شمع و وایر هم اگه دارید و یا به یه ماشین دیگه دسترسی دارید جابجا کنید و یا حداقل مال خودش رو تمیزش کنید و فیلر شمع ها رو چک کنید

aziziilpc
08-07-2016, 10:39
سلام سمند EF7 دوگانه مدل 89 دارم چند وقتی صبحها صدای نشتی گاز به مدت چند ثانیه از رگولاتور میاد که مربوط به فشار بالای گاز می باشد ولی وقتی موتور گرم میشه دیگه نشتی نداره لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

ir.warez
10-07-2016, 23:14
سلام.
دوستان اگر امکانش باشه بنده رو راهنمایی کنید.بنده یه روا مدل 86 دارم گه گازش کارگاهی شهاب هست و کلید تعویض سوخت اون هم شکل اولی میباشد که میخوام از کلید روی سینه خودرو استفاده کنم یعنی از کلید های شهاب مدلی کارخانه ای.میشه بنده رو راهنمایی بفرمایین ؟
شکل اولی که الان مال بنده این مارک و به این صورت میباشد

شکل دوم که میخوام این طوی باشه تا بتونم روی جای خود سینه ماشین جا بندازم

ممنون میشم راهنمایی بفرین که نیاز به تعویش چه قطعاتی هست ؟
ایا باید امولاتور عوض بشه یا نه.اینم بگم که سیستم گاز بنده فاقد esu گاز میباشد.

amir z
11-07-2016, 08:05
سلام.
دوستان اگر امکانش باشه بنده رو راهنمایی کنید.بنده یه روا مدل 86 دارم گه گازش کارگاهی شهاب هست و کلید تعویض سوخت اون هم شکل اولی میباشد که میخوام از کلید روی سینه خودرو استفاده کنم یعنی از کلید های شهاب مدلی کارخانه ای.میشه بنده رو راهنمایی بفرمایین ؟
شکل اولی که الان مال بنده این مارک و به این صورت میباشد

شکل دوم که میخوام این طوی باشه تا بتونم روی جای خود سینه ماشین جا بندازم

ممنون میشم راهنمایی بفرین که نیاز به تعویش چه قطعاتی هست ؟
ایا باید امولاتور عوض بشه یا نه.اینم بگم که سیستم گاز بنده فاقد esu گاز میباشد.

سلام
دوست عزیز تا اونجا که اطلاع دارم این کلید ها فقط برای سیستم های کارخونه ای که ای سی یو دارن قابل استفاده هستن. حتی اون هایی که گاز کارخونه ای دارن و به دلایلی به کارگاهی تغییر میدن هم دیگه از این کلید استفاده نمیکنن و از همون نوع اول میبندن براشون. حالا باز هم اساتید بیان شاید راهی بلد باشه:n39:

ir.warez
11-07-2016, 23:31
سلام
دوست عزیز تا اونجا که اطلاع دارم این کلید ها فقط برای سیستم های کارخونه ای که ای سی یو دارن قابل استفاده هستن. حتی اون هایی که گاز کارخونه ای دارن و به دلایلی به کارگاهی تغییر میدن هم دیگه از این کلید استفاده نمیکنن و از همون نوع اول میبندن براشون. حالا باز هم اساتید بیان شاید راهی بلد باشه:n39:

ممنون از توجهتون.الان یه مدلهایی از هیمن خود شهاب هم از این نوع کلید نوع دوم استفاده میکنن.و سوال دیگه هم این که راسته که میگن سیستم کارگاهی سنسور اکسیژن رو میسوزنه و تعویض سنسور اکسیژن توی گاز کارهایی بی فایده هست و باز هم خواهد سوخت.

یا علی

amir z
12-07-2016, 09:33
ممنون از توجهتون.الان یه مدلهایی از هیمن خود شهاب هم از این نوع کلید نوع دوم استفاده میکنن.و سوال دیگه هم این که راسته که میگن سیستم کارگاهی سنسور اکسیژن رو میسوزنه و تعویض سنسور اکسیژن توی گاز کارهایی بی فایده هست و باز هم خواهد سوخت.

یا علی
خواهش میکنم دوست عزیز
من ندیده بودم از این کلید ها استفاده کنن! جالبه.
در مورد سنسور اکسیژن اگه اشتباه نکنم توی کار گاهی ها برای سیستم گاز باید شبیه ساز سنسور اکسیژن نصب کنید (قیمتی نداره) که روی گاز، سنسور از مدار خارج بشه و خطایی ننداره و سنسور فقط برای بنزین مورد استفاده قرار بگیره

ir.warez
12-07-2016, 20:54
خواهش میکنم دوست عزیز
من ندیده بودم از این کلید ها استفاده کنن! جالبه.
در مورد سنسور اکسیژن اگه اشتباه نکنم توی کار گاهی ها برای سیستم گاز باید شبیه ساز سنسور اکسیژن نصب کنید (قیمتی نداره) که روی گاز، سنسور از مدار خارج بشه و خطایی ننداره و سنسور فقط برای بنزین مورد استفاده قرار بگیره

سلام مجدد.
یعنی منی که الان میخوام سنسور اکسیژن عوض کنم باید یه شبیه ساز سنسور اکسیژن هم برای گاز ببندم ؟
سوالم این بود که ایا استفاده از گاز کارگاهی باعث سوختن سنسور اکسیژن میشه یا خیر.شبیه ساز سنسور اکسیژن که فکر کنم 30 ت باشه رو مگه جای سنسور اکسیژن به سیم اون وصل نمی کنن ؟
حالا اگه هم سنسور تهیه کنم هم شبیه ساز نصبش چطوری میشه ؟
ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایین گیج شدم.

تصاویر املاتور و کلید مدل فابیرکی رو هم پیوست کردم.

amir z
13-07-2016, 16:45
سلام مجدد.
یعنی منی که الان میخوام سنسور اکسیژن عوض کنم باید یه شبیه ساز سنسور اکسیژن هم برای گاز ببندم ؟
سوالم این بود که ایا استفاده از گاز کارگاهی باعث سوختن سنسور اکسیژن میشه یا خیر.شبیه ساز سنسور اکسیژن که فکر کنم 30 ت باشه رو مگه جای سنسور اکسیژن به سیم اون وصل نمی کنن ؟
حالا اگه هم سنسور تهیه کنم هم شبیه ساز نصبش چطوری میشه ؟
ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایین گیج شدم.

تصاویر املاتور و کلید مدل فابیرکی رو هم پیوست کردم.

سلام
من تا حالا ندیدم سنسور به این خاطر خراب بشه! فقط شبیه ساز رو برای این میبندن که از بد کار کردن و ایجاد خطا بر روی ای سی یو جلوگیری بشه. شبیه ساز فقط در حالت گاز سنسور اکسیژن رو از مدار خارج میکنه و اطلاعات رو برای ای سی یو شبیه سازی میکنه. از تعمیر سی ان جی ها بپرسی کامل راهنمایی می کنن. قیمتش فکر کنم 20-15 تومن اینا باشه. خراب شدن سنسور ها معمولا به دلیل کیفیت پایین اون ها و یا اب خوردن هستش.
کلید گاز شما که از همون مربعی هاست!

ir.warez
13-07-2016, 19:23
سلام
من تا حالا ندیدم سنسور به این خاطر خراب بشه! فقط شبیه ساز رو برای این میبندن که از بد کار کردن و ایجاد خطا بر روی ای سی یو جلوگیری بشه. شبیه ساز فقط در حالت گاز سنسور اکسیژن رو از مدار خارج میکنه و اطلاعات رو برای ای سی یو شبیه سازی میکنه. از تعمیر سی ان جی ها بپرسی کامل راهنمایی می کنن. قیمتش فکر کنم 20-15 تومن اینا باشه. خراب شدن سنسور ها معمولا به دلیل کیفیت پایین اون ها و یا اب خوردن هستش.
کلید گاز شما که از همون مربعی هاست!

سلام.ممنون از توجهتون.
کلید من از اون تصویر اولی هست و بزرگتره.میخوام این مربعی و کوچیک رو که روی سینه جا میشه رو ببندم که نیاز به تعویض املاتور داره گویا.

amir z
13-07-2016, 20:08
سلام.ممنون از توجهتون.
کلید من از اون تصویر اولی هست و بزرگتره.میخوام این مربعی و کوچیک رو که روی سینه جا میشه رو ببندم که نیاز به تعویض املاتور داره گویا.

چون هر دو کارگاهی هستن نباید فرق خاصی وجود داشته باشه واسه همیت اگر بتونی پین اوت کلید رو پیدا کنی شاید بتونی جای مال خودت ببندیش. فقط باید بفهمی هر سیمش مربوط به کدوم بخش امولاتوره. افرادی که کار سیم کشی انجام میدن هم بعضیاشون از این کارها میکنن

ir.warez
13-07-2016, 23:28
چون هر دو کارگاهی هستن نباید فرق خاصی وجود داشته باشه واسه همیت اگر بتونی پین اوت کلید رو پیدا کنی شاید بتونی جای مال خودت ببندیش. فقط باید بفهمی هر سیمش مربوط به کدوم بخش امولاتوره. افرادی که کار سیم کشی انجام میدن هم بعضیاشون از این کارها میکنن

اون عکسی که از املاتور الوند گذاشته بودم فرقش اینه که یه سم فقط داره و میره توی ادونسر.مال من 2 تا سیم میره توی اونسر.یکی مال کیت فشار گاز یا همون ساعتی هست که فشار و مقدار گاز رو نشون میده.یکی هم از املاتور میاد وصل میشه بهش ولی توی عکس اگه دقت کنید املاتور الوند سیمی که از کیت فشار سنج میاد دوباره میره توی تیکه دوم املاتور و فقط یه سیم از املاتور اولی میاد و به ادونسر وصل میشه.اگه بتونم راهشو پیدا کنم عالی میشه.

mehdi.kr
30-07-2016, 10:41
سلام دوستان من یه پراید دارم
رو cng که هستم وقتی گاز میدم و دوز موتور به 4 میرسه چراغ چک روشن میشه و میره رو بنزین
مشکل از کجاس ؟

amir z
30-07-2016, 18:23
سلام دوستان من یه پراید دارم
رو cng که هستم وقتی گاز میدم و دوز موتور به 4 میرسه چراغ چک روشن میشه و میره رو بنزین
مشکل از کجاس ؟

سلام دوست عزیز
مشخص کنید ماشیین از کدوم نوع دوگانه سوز هاست؟ مدلش چنده؟
بهترین کار در ابتدا دیاگ زدن هستش. مخصوصا اگر نوع بایفیول باشه که ریل سوخت گاز دارن
مشکل میتونه از سنسور های مختلف، رگلاتور، ای سی یو گاز و... باشه

sat_help
08-10-2016, 10:19
سلام
ماشینم 405 هست یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی رو گاز مایع میذارم وقتی ماشین سرده خیلی نامنظم و بد کار میکنه وقتی گرم میفته مثل ساعت کار میکنه اون پیچ تنظیم دور ارام رو هرچی میچرخونم تاثیری نداره خوب نمیشه رگلاتور و کامل باز کردم با بنزین شستم بازم تاثیری نداشت . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ پرده دیافراگم داخل رگلاتور و عوض کنم تاثیر داره؟ چون اون تو چیز دیگه ای نیست (رو بنزین موقعی که سرده مشکلی نداره عالیه) . مرسی

exeda
20-11-2016, 19:46
سلام خدمت دوستان
من یه پارس 87 موتور معمولی دوگانه کارخونه دارم توی این چند سالی هم ک گرفتمش سیستم سی ان جیش بدون هیچ ایرادی کار کرده فقط زمستون وقتی ماشین دمای بیرونو زیر 13 درجه نشون میده توی جاده با گاز با سرعت معمولی 110 که میرم یهو ماشین انگار درست سوخت بهش نمیرسه و اروم سرعت کم میکنه وقتی سوییچ میکنم با بنزین درست کار میکنه. توی شهر و با سرعت پایین هم مشکل نداره فقط وقتی خیلی هوا سرد میشه و تو سرعت زیاد این مشکل پیش میاد واسم که اگه پا رو از رو گاز بردارم دور موتور میاد روی پونصد شیشصد و حتی اگه همونجوری بمونه یهو ماشین خاموش میشه.
ترموستات ماشین هم اوکیه و دمای موتور به هیچ وجه کم نمیشه فقط ریگلاتور گاز سرد میشه لوله های ابی که به ریگلاتور میره هم باز کردم کاملا اب رسانی میشد و مشکل از بابت گرفتگی جنت های اب ریگلاتور نبود حتی ریگلاتور رو با پشم شیشه پوشوندم بهتر شد ولی بازم رفع نشد و درست گاز نمیرسونه هر سال زمستون شبا تو جاده این مشکل رو دارم.
اگه کسی از دوستان راه حلی داره یا همچین مشکلی داشته ممنون میشم منو راهنمایی کنه:n40:

amir z
21-11-2016, 09:00
سلام خدمت دوستان
من یه پارس 87 موتور معمولی دوگانه کارخونه دارم توی این چند سالی هم ک گرفتمش سیستم سی ان جیش بدون هیچ ایرادی کار کرده فقط زمستون وقتی ماشین دمای بیرونو زیر 13 درجه نشون میده توی جاده با گاز با سرعت معمولی 110 که میرم یهو ماشین انگار درست سوخت بهش نمیرسه و اروم سرعت کم میکنه وقتی سوییچ میکنم با بنزین درست کار میکنه. توی شهر و با سرعت پایین هم مشکل نداره فقط وقتی خیلی هوا سرد میشه و تو سرعت زیاد این مشکل پیش میاد واسم که اگه پا رو از رو گاز بردارم دور موتور میاد روی پونصد شیشصد و حتی اگه همونجوری بمونه یهو ماشین خاموش میشه.
ترموستات ماشین هم اوکیه و دمای موتور به هیچ وجه کم نمیشه فقط ریگلاتور گاز سرد میشه لوله های ابی که به ریگلاتور میره هم باز کردم کاملا اب رسانی میشد و مشکل از بابت گرفتگی جنت های اب ریگلاتور نبود حتی ریگلاتور رو با پشم شیشه پوشوندم بهتر شد ولی بازم رفع نشد و درست گاز نمیرسونه هر سال زمستون شبا تو جاده این مشکل رو دارم.
اگه کسی از دوستان راه حلی داره یا همچین مشکلی داشته ممنون میشم منو راهنمایی کنه:n40:

سلام
چیزی که واضح هست اینه که مشکل شما یخ زدن رگلاتور حالا به هر دلیلی هست. ممکنه چرخش آب کمتر از حد لازم باشه یا حتی دمای موتور به هر دلیلی پایینتر از حد استاندارد باشه (مثلا باز موندن ترموستات). ولی مشکل اگر از رگلاتور باشه به نظر من کم خرج ترین و ساده ترین راه انتقال رگلاتور به ناحیه ی گرم تر موتور و همچنین کمتر در معرض هوای بیرون هستش که ممکنه مشکل رو حل کنه.

mohammad2013javad
29-11-2016, 10:01
سلام
من یه پراید 92 دارم که به صورت دستی گازسوز شده
مدتیه که وقتی کلید اتومات رو در حالت گاز قرار میدم 4تا چراغ چشمک زن گاز روشن میشه ولی ماشین روی گاز نمیره
درضمن وقتی 7ثانیه دکمه رو نگه میدارم ماشین روی گاز میره ولی هی قطع و وصل میشه
ینی چندثانیه میره روی گاز و بعد چندثانیه بنزین
دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه؟

sahbarayan
11-12-2016, 01:14
سلام خدمت تمام دوستان و اساتید
پراید2گانه فابریک مدل 86 دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
براحتی روی بنزین روشن میشه و مشکل خاصی نداره
بخوبی روی cng سویچ میشه و گاز میخوره البته اول کار با گاز موتور قدرت بالایی نداره و دورموتور بالا نباشه موقع رهاکردن کلاچ خاموش میکنه
موقع تغییر از cng به بنزین خاموش میکنه و چراغهای cng همگی چشمکزن میشن
بلافاصله بخوام روشن کنم باید سویچ را خاموش روشن کنم و خیلی استارت بزنم تا حتی روی بنزین دوباره روشن بشه
روی cng یکم سلو کارکنه اکثرا همین اتفاق تکرار میشه
اگربخوام از cng برم به بنزین باید دورموتور حدود 5 الی 6 هزار باشه تا قبل از صفر شدن دور موتور بره روی بنزین و خاموش نکنه
رگولاتورم ovml هست
amir z
12-12-2016, 20:34
سلام خدمت تمام دوستان و اساتید
پراید2گانه فابریک مدل 86 دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
براحتی روی بنزین روشن میشه و مشکل خاصی نداره
بخوبی روی cng سویچ میشه و گاز میخوره البته اول کار با گاز موتور قدرت بالایی نداره و دورموتور بالا نباشه موقع رهاکردن کلاچ خاموش میکنه
موقع تغییر از cng به بنزین خاموش میکنه و چراغهای cng همگی چشمکزن میشن
بلافاصله بخوام روشن کنم باید سویچ را خاموش روشن کنم و خیلی استارت بزنم تا حتی روی بنزین دوباره روشن بشه
روی cng یکم سلو کارکنه اکثرا همین اتفاق تکرار میشه
اگربخوام از cng برم به بنزین باید دورموتور حدود 5 الی 6 هزار باشه تا قبل از صفر شدن دور موتور بره روی بنزین و خاموش نکنه
رگولاتورم ovml هست
سلام
به احتمال زیاد بویین سر رگلاتور ضعیف شده و نمیتونه همون لحظه جلوی فشار گاز رو بگیره و یه مقدار گاز بعد از رفتن روی بنزین رد میشه تا اینکه قطع بشه و باعث خفگی میشه.
البته ایسیو ماشین رو هم چک کنید، اگر ایسیو omvl باشه احتمالش زیاده بخاطر خرابی ایسیو باشه چون این ایسیو ها متاسفانه یکی از پر ایرادترین ها بودن (که میتونید برای تست با یه پراید دیگه که مدلش بین 84 تا 87 باشه به صورت موقت جابجا کنید). هر چند مشکل شما از مورد اول بیشتر میتونه باشه.

mohamad skystar
16-12-2016, 15:18
طرح پرداخت الکترونیکی گاز بها به صورت پایلوت با حضور علی مهرابی، مدیر طرح سی‎ان‎جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به بهره‌برداری رسید.

مدیر طرح سی‎ان‎جی گفت: با بهره‌برداری از این طرح و با توجه به ورود وجوه پرداختی در دو حساب مجزا، پرداخت گاز بهاء از سوی شهروندان، پرداخت قبض گاز از سوی جایگاهداران و رسیدگی به امور مالی در جایگاه‌های سی‎ان‎جی و برداشت کارمزد فروش به سهولت انجام می‌شود.

مهرابی پیش‌بینی کرد با توجه به تعهدها و وعده‌های بانک عامل، در یک بازه زمانی یکساله این طرح در همه جایگاه‌های عرضه گاز طبیعی در سراسر کشور اجرا شود.

وی ادامه داد: از مزایای این دستگاه داشتن امتیاز IP (ضد حریق بودن) و صفحه لمسی و تمام رنگی آن است، به گونه‌ای که استفاده از آن را برای شهروندان تسهیل می‌کند.

مدیر طرح سی‎ان‎جی افزود: تعداد ٢ هزار و ۳۵۰ جایگاه سی ان جی در کل کشور موجود است که ظرفیت عرضه ۴۰ میلیون مترمکعب سی‎ان‎جی را در طول شبانه‌روز دارند.

منبع : خبر خودرو

Mehdifx200666
16-12-2016, 15:31
پراید دوگانه به نظرم خوب نیست
تور جاده های خارج از شهر با گاز خیلی کم میاره
پراید اصلا سوختش کمه . نیاز نیست دوگانشو بگیری البته نظر شخصی منه

siava5h
16-12-2016, 16:19
پراید دوگانه به نظرم خوب نیست
تور جاده های خارج از شهر با گاز خیلی کم میاره
پراید اصلا سوختش کمه . نیاز نیست دوگانشو بگیری البته نظر شخصی منه

اتفاقا برعکس ما خیلی هم راضی هستیم و توان خیلی خوبی هم بر روی بنزین داره

mostafabad2007
22-12-2016, 19:45
سلام دوستان من پراید 88 گازی کارخونه ای دارم الان دو سه ماهه ماشین داره رو گاز کار میکنه که یهو سوییچ میکنه رو بنزین باز گاز میدم میره رو گاز اما باز میره رو بنزین مشکلش چیه منظورم اینه هی از رو گاز میپره رو بنزین

mohamad skystar
23-12-2016, 16:44
سلام دوستان من پراید 88 گازی کارخونه ای دارم الان دو سه ماهه ماشین داره رو گاز کار میکنه که یهو سوییچ میکنه رو بنزین باز گاز میدم میره رو گاز اما باز میره رو بنزین مشکلش چیه منظورم اینه هی از رو گاز میپره رو بنزین

احتمالا مشکل از رگولاتور گاز هست
به محل تعمیرات مجاز CNG برید تا باز کنن و یه سرویس
انجام بدن و تنظیمش کنن

siava5h
03-01-2017, 01:51
ماشین پراید مدل 86 دوگانه سوز در حین حرکت چراغ چک روشن شد و از گاز به بنزین سوئیچ کرد و دیگه رو گاز نرفت. وچراغ چک همچنان روشن موند.
ماشین رو متوقف کرده و سوئیچ رو باز وبسته کرده ولی همچنان چراغ چک روشنه و کلا سیستم گاز غیر فعال شده و حتی چشمک زن هم نیست.
مشکل از کجاس؟
این مشکل 10 دقیقه پس از تزریق گاز و زمانی که با سرعت بالا رانندگی میکردم اتفاق افتاد.