مشاهده نسخه کامل
: درد و دلهایی از نوع ویندوز 8
hosseinonline8000
21-11-2012, 19:55
سلام من نسخه های مختلف ویندوز 8 را امتحان کردم از سایتهای مختلف در آخرین نسخه را دانلود کردم آخریش هم از همین سایت که نوشته شده بود نسخه ی آخر با 16 زبان را دانلود کردم ولی شک دارم نسخه ی اصل باشه آخه اون همه تعریفی که از ویندوز 8 میشد این بود ؟؟؟؟!!!! تغییر خیلی زیادی لااقل از نظر ظاهر نکرده و من که اصلا خوشم نیومد . :sq_3:
3dmax را روش نصب کردم ولی اینقدر بد اجرا شد که اعصابم را خورد کرد . خیلی زیاد هنگ میکنه و کیفیت خوبی نداره ولی برعکس ویندوز 7 عالی هست و خوب کار میکنه .:sq_6:
حالا بالاخره ویندوز 8 اصل با آخرین تغییرات و نهایی را از کجا میشه گیر آورد ؟ ورژن rtm که برای شرکت های سخت افزاری هست . ورژن خانگیش پس کجاست ؟:sq_25:
سلام من نسخه های مختلف ویندوز 8 را امتحان کردم از سایتهای مختلف در آخرین نسخه را دانلود کردم آخریش هم از همین سایت که نوشته شده بود نسخه ی آخر با 16 زبان را دانلود کردم ولی شک دارم نسخه ی اصل باشه آخه اون همه تعریفی که از ویندوز 8 میشد این بود ؟؟؟؟!!!! تغییر خیلی زیادی لااقل از نظر ظاهر نکرده و من که اصلا خوشم نیومد . :sq_3:
3dmax را روش نصب کردم ولی اینقدر بد اجرا شد که اعصابم را خورد کرد . خیلی زیاد هنگ میکنه و کیفیت خوبی نداره ولی برعکس ویندوز 7 عالی هست و خوب کار میکنه .:sq_6:
حالا بالاخره ویندوز 8 اصل با آخرین تغییرات و نهایی را از کجا میشه گیر آورد ؟ ورژن rtm که برای شرکت های سخت افزاری هست . ورژن خانگیش پس کجاست ؟:sq_25:
ویندوز 8 ویندوز خوبی است , تکتیییر !
اگه با تورنت مشکلی ندارید اینجا رو نگاه بندازید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نه که سرچ کنید Windows 8 pro
البته دوستان میگن enterprise کامل تره
hosseinonline8000
22-11-2012, 11:27
من تمام ویندوزهای 8 سایتهای مختلف را نصب کردم و هیچ کدوم فرقی نداشتن .
به نظر من این ویندوز به سرنوشت ویندوز ویستا دچار میشه چون اولا خیلی بد طراحی شده و ثانیا به نظر من به کاربرانش توجهی نشده و بچه گانه طراحی شده .
از موقعی که ویندوز8 را تجربه کردم بد جور به ویندوز 7 علاقه مند شدم . نه بخاطر ظاهر جدید 8 اصلا اینطور نیست چون من همان اول بهش عادت کردم .
توی نصب 8 آخرش یک صفحه میاد که میگه چند دقیقه صبر کنید و دائما نشان میده موس را بیاریم کنار صفحه چطور میشه و ... و صفحه هم رنگارنگ میشه به نظرم این خیلی مسخره و زشت بود .امکان تغییر بعضی خصوصیات مثل بوردر پنچره ها از کاربر گرفته شده وکلا ظاهر خوبی این سیستم عامل جدید نداره و اگر آمار جهانی هم نگاه کنید فروش بسیار کمی داشته و خیلی های دیگه مثل من را راضی نکرده ...
و کلا من که بعید میدونستم همچین طراحی ضعیفی از این شرکت با تجربه و بزرگی مثل مایکروسافت .
maziar205
22-11-2012, 11:49
من این ویندوز را اصلش را از سایت برای کسی گرفتم به نظرم ویندوز 7 بهتره من اصلا خوشم نیومد بیشتر به درد تبلت میخوره تا کامپیوتر
amiinn76
22-11-2012, 13:57
شما اگه نسخه rtm را دانلود کنید بعدش ویندوز را آپدیت کنید خودش تبدیل به نسخه نهایی میشه من از سافت 98 دانلود کردم
در مورد نرم افزار 3dmax هم فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه چون تا اونجایی که من اطلاع دارم تمام برنامه هایی که روی هفت اجرا میشه باید روی هشت هم اجرا بشه
یه چیز دیگه اینکه ویندوز هشت در تموم زمینه ها پیشرفت داشته اون وقت شما گیر دادید به ظاهرش اگه باورت نمیشه بگو تا با دلیل ثابت کنم
hosseinonline8000
22-11-2012, 14:47
شما اگه نسخه rtm را دانلود کنید بعدش ویندوز را آپدیت کنید خودش تبدیل به نسخه نهایی میشه من از سافت 98 دانلود کردم
در مورد نرم افزار 3dmax هم فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه چون تا اونجایی که من اطلاع دارم تمام برنامه هایی که روی هفت اجرا میشه باید روی هشت هم اجرا بشه
یه چیز دیگه اینکه ویندوز هشت در تموم زمینه ها پیشرفت داشته اون وقت شما گیر دادید به ظاهرش اگه باورت نمیشه بگو تا با دلیل ثابت کنم
دوست عریز اولا من همون 3dmax را روی ویندوز7 نصب دارم و عالی کار میکنه .
ما هم منکر این قضیه نیستیم و درسته که در همه زمینه ها پیشرفت داشته ولی ظاهر هم قطعا برای همه ی کاربرا مهم هست و شما هم 100 % نمیتونید انکار کنید که در کنار کیفیت سیستم عامل ظاهر براتون مهم نیست.
من نمیدونم ورژن نهایی با rtm چقدر تفاوت داره وآیا اونجا ایرادات برطرف شده یا نه ولی خوب ای کاش برطرف شده باشه چون من که باورم نمیشه این ویندوز هشتی هست که این همه مایکروسافت ازش تعریف میکرد ...
maziar205
22-11-2012, 14:59
به نظر من تا اینجاش از لحاظ ظاهری خوب نبوده ولی یک امکاناتی اضافه شده که بد نیست درواقع خوبم هست نظر قطعی را به نظر من بعد از سرویس پکی که ارایه میکنه میشه داد
arminhidden
22-11-2012, 15:21
من windows 8 pro رو گرفتم،خیلی تغییرش دادن.اصلیشو از کجا میتونم گیر بیارم.
musketeer
22-11-2012, 15:34
چرا نداره که عزیز. شما خوشت نیومده استفاده نکن و خیلی راحت رد شو از کنارش. بهترین چیز اونیه که برای شما بهترین باشه. اینطور که به نظر میاد ویندوز7 برای شما بهترین انتخابه. با خیال راحت ازش استفاده کنید.
FC.Barcelona
22-11-2012, 15:34
خیلی هم بد نیست ولی خوب همه انتظارات بالاتری داشتن
arminhidden
22-11-2012, 15:37
داخل محیط نصب ویندوز شما،چه تاریخی زده.
PersianEm0b0y
22-11-2012, 15:55
خیلی عالیه ولی من فقط با تغییرنکردن زیاد ظاهرش کمی ناامید شدم وگرنه از لحاظ Performance و Boot عالیه ...
Start زیبا و باکلاسی هم داره .
رواجرای بازی ها مثل Bf3 که من زیاد می زنم به وضوح افزایش فریم رو دارم می بینم اونم تو مپ های شلوغ مالتی ...
کلا 7 رفت قاطی باقالی ها .
SMAEIL2000
22-11-2012, 18:39
با یه خوشم نیومد کل این سیستم عامل و زیر سوال نبرید .......
مشکلات بسیاری از ما مشکلاتی هست که مشکل ماست ...
مثلا ترافیک اینترنت زیاد مصرف میکنه ...
کرک خوب نداره ....
مترو رو بلد نیستم ....
بعد میگه آیفون بهترین گوشیه در صورتیکه فقط برای تماس صوتی ازش استفاده میشه ......
به نظر من خیلی زوده که به این ویندوز گیر بدهید .....
به نظر من خیلی قابلیت های خوبی داره که بعدا متوجه می شوید
همین مترو عادت که بهش بکنی دیگه نمیتونی ولش کنی ...
قابلیت اکانت مایکروسافت و همچنین سینک شدن با اکانتتون و تنظیم ویندوز بعدی در هنگاه نصب با این تنظیمات قبلی مثل زبان + پسور + بگراند + و .......
یه وقتی بدهید حل میشه
تنها مشکلی که در حال حاضر هست عدم ارائه درایوهای اختصاصی ویندوز 8 از طرف فروشندگان سخت افزارها هست .
من لپ تاپ HP دارم مال سال 2011 ولی هنوز HP درایو ویندوز 8 نداده براش ، به همین خاطر قطعات با تمام قدرت کار نمی کنن !
FC.Barcelona
22-11-2012, 20:59
مشکل درایورها بزودی حل میشه و شرکتها درایورها را ارایه میکنند
PersianEm0b0y
22-11-2012, 21:14
تنها مشکلی که در حال حاضر هست عدم ارائه درایوهای اختصاصی ویندوز 8 از طرف فروشندگان سخت افزارها هست .
من لپ تاپ HP دارم مال سال 2011 ولی هنوز HP درایو ویندوز 8 نداده براش ، به همین خاطر قطعات با تمام قدرت کار نمی کنن !
درایور همه شون هست اما تو Page خود اون مدل شاید نباشه ...
مثلا 6070 خیلی وقته درایورهاش آپدیت نشده اما میشه درایورهای جدید رو تو Page مدل های دیگه گیر آورد ...
مثلا برو تو صفحه Probook 4540 یا dv6 7000 و ....
chevalier
22-11-2012, 22:56
چرا ویندوز 8 اینقدر مضخرف هست ؟
عزیز امیدوارم ناراحت نشی،
ولی لطفاً اول مزخرف رو اصلاح کن بعد بفکر ویندوز 8 باش
خدا کنه که مسئولین مایکروسافت این تاپیک رو نبینند
PersianEm0b0y
22-11-2012, 23:18
آره واقعا تاسف بار کسی انقدر سطحی به یه شاهکار نگاه کنه .
farazfar
22-11-2012, 23:19
به خاطر اینکه اصلا userfriendly نیست.
درایور همه شون هست اما تو Page خود اون مدل شاید نباشه ...
مثلا 6070 خیلی وقته درایورهاش آپدیت نشده اما میشه درایورهای جدید رو تو Page مدل های دیگه گیر آورد ...
مثلا برو تو صفحه Probook 4540 یا dv6 7000 و ....
خیلی از درایو ها رو همینطوری پیدا کردم ولی اکثرا سازگار نیستن ، مثلا :
Hp Coolsense
درایو کارت گرافیک که کلا مشکل داره چون هر موقع کار می کنم با فتوشاپ هنگ میکنه و میندازه بیرون ، صفحات مرورگر دراز میشه هنگ می کنه
Fingerprint
webcam
و چند تا که یادم نیست .
PersianEm0b0y
22-11-2012, 23:24
من فقط تو لپ تاپ داداشم درایور FP دیدم که مشکل داشت جالب بود نسخه خود ویندوز 8 هم بود ولی باز درست کار نمی کرد .
اما درایور AMD نه مشکل نداشت چون ورژن وین 8 داره که 12.11 هست ...
ضمنا CoolSense درایور نیست و به همراه Hp Support Assistant نصب میشه .
hamidreza2010
23-11-2012, 01:53
دوستان من ویندوز 8 اینترپرایز دارم 32 بیتی که rtm بود آپدیت کردم شده فاینال.خیلی عالی کار میکنه.اصلا هنگ نمیکنه.سرعتش هم حرف نداره و خیلی بهتر از سون هست.فقط یه چند تا مشکل کوچیک داره که اونم به مرور زمان حل میشه
مثلا هنوز درایور پرینترم واسه ویندوز 8 نیومده و نمیتونم ازش استفاده کنم و یا مثلا چند تا برنامه هایی که توی 7 نصب میشدن توی 8 نصب نمیشن که همه اینا به مرور درست میشه.در کل من خیلی با ویندوز 8 حال میکنم.
شما هم ببینین با کدوم ویندوز (ایکس پی - 7 -8 ) راحتترین همون رو نصب کنبن.مهم راحت بودن شماست نه تبلیغات میایکروسافت و یا جدید بودن ویندوز دیگه
SMAEIL2000
23-11-2012, 12:29
مشکل درایور ها با آپدیت ویندوز کاملا حل میشه و بهترین نگارش از درایورتون رو نصب میکنه
هیچ مشکلی برای درایور پیدا نمیکنه بجز درایور های خیلی قدیمی مثل مودم + کارت صدا + کارت کنترلر اسکازی و ایدی و عموما سخت افزارهایی که دیگه نه تولید و نه پشتیبانی میشوند .
کلا اگه سرعت رو می خواهید ببیند یک sdd به سیسیتم ازنوع خوب مثل ozd vertex 4 و یا Adata sx900 اضافه کنید تا متوجه شید ......م
نصب ویندوز کلا یک سوم زمان قدیم میشه و زمان بوت هم یک چهارم قدیم .....
حالا اگه با ssd رید ( Raid 0 ) هم ببندید ......
خواستی فیلم زمان بوت از سیستم خودمو براتون بزارم ........ ریت هاردم تو ویندوز 8.1 شده .....
hamidreza2010
23-11-2012, 14:21
مشکل درایور ها با آپدیت ویندوز کاملا حل میشه و بهترین نگارش از درایورتون رو نصب میکنه
هیچ مشکلی برای درایور پیدا نمیکنه بجز درایور های خیلی قدیمی مثل مودم + کارت صدا + کارت کنترلر اسکازی و ایدی و عموما سخت افزارهایی که دیگه نه تولید و نه پشتیبانی میشوند .
کلا اگه سرعت رو می خواهید ببیند یک sdd به سیسیتم ازنوع خوب مثل ozd vertex 4 و یا Adata sx900 اضافه کنید تا متوجه شید ......م
نصب ویندوز کلا یک سوم زمان قدیم میشه و زمان بوت هم یک چهارم قدیم .....
حالا اگه با ssd رید ( Raid 0 ) هم ببندید ......
خواستی فیلم زمان بوت از سیستم خودمو براتون بزارم ........ ریت هاردم تو ویندوز 8.1 شده .....
آره دقیقا.من ولی من دیگه اینقدر جزئی بهش اشاره نکردم.سرعتش فوق العادس توی همه زمینه ها.
منظورم از درایور درایور پرینترم بود که توی سایت hp هم نگاه کردم نوشته بودن واسه ویندوز 8 داره ساخته میشه
ویندور 8 توی سرعت شاهکار کرده . منتهی چون اینترفیسش کمی عوض شده و در ضمن کمی هم زحمات کاربر رو خواسته کم کنه و خودش اتومات خیلی از کارها رو به زور میخواد انجام بده خیلی نمیتونن سریع به 8 نقل مکان کنن .
هنوز هم کلی نرم افزارها و درایورها با این ویندوز مشکل دارن . از جمله خودم که نود 32 خراب نصب میشد و کلی مشکل کانکت شدن هم داشتم و بعضی از نرم افزارها و بازی های قدیمی هم اجرا نمیشدن یا بازیها چنان لگ داشتن که نمیشد بازی کنی .
اکثر افراد هم (مخصوصا توی ایران) از این app هایی که جدید گذاشته خوششون نمیاد (من نفهمیدم از اخر که چجوری از توی یک app باید اومد بیرون . میرفتم توی دسکتاپ و بعد از گوشه اون app رو میبستم)
من که دوباره پاکش کردم و منتظرم تا سرویس پک واسش بیاد و تا اون موقع هم نرم افزارها خودشون رو با این ویندوز مچ کنن .
راستی من چون یک روزه این ویندوز رو پاکش کردم این مترو یادم نیست کجا بود . همون start بود ؟
اینها خودشون تمامی این مسائل رو 100% در نظر گرفتن و مشکلات احتمالی رو هم پیش بینی میکنن ... نگران نباشید
من فتوشاپ CS6 رو نصب کردم روی نسخه ی proی ویندوز 8، به محض اینکه یه فایل لایه باز حجیم بازکنی، بلو اسکرین میاد، اصلا اجازه تغییرات نمیده.
همچنین خیلی از فایل های تصویریم توی این ویندوز بصورت corrupt نشون میده. یعنی " خش خشی"
راست میگی خدایی خیلی بده، منم چند بار نصب کردم و هر بار به یه مشکلی برخورد کردم و آخر سر پاکش کردم و کلا قیدشو زدم- سیستم خود به خود ارور عجیب غریب میداد و ریست میشد
solidworm
24-11-2012, 11:09
برای اجرای برنامه های گرافیکی مثل 3dsmax و فتوشاپ و .... باید درایور کارت گرافیک رو دانلود و نصب کنیین، وگرنه معلومه که درست کار نمی کنه. تاپیک به این مضخرفی تا حالا ندیده بودم.
من فتوشاپ CS6 رو نصب کردم روی نسخه ی proی ویندوز 8، به محض اینکه یه فایل لایه باز حجیم بازکنی، بلو اسکرین میاد، اصلا اجازه تغییرات نمیده.
همچنین خیلی از فایل های تصویریم توی این ویندوز بصورت corrupt نشون میده. یعنی " خش خشی"
شاید مشکل از سیستم فایل جدید ویندوز باشه . نمیدونم به هر حال منم با بعضی نرم افزارها که میخواستن توی یک فایل تغییر ایجاد کنن مشکل داشتم . مثل نود 32 که به خاطر همین ناقص نصب میشد .
برای اجرای برنامه های گرافیکی مثل 3dsmax و فتوشاپ و .... باید درایور کارت گرافیک رو دانلود و نصب کنیین، وگرنه معلومه که درست کار نمی کنه. تاپیک به این مضخرفی تا حالا ندیده بودم.
اتفاقا من بدون هیچ درایوری CS6 رو اجرا کردم اما مشکلات خنده داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیگه ای دارم ، البته CS6 من پرتابل هست
arash300
24-11-2012, 13:57
سلام
من روی چند سیستم البته لب تاپ نصب کردن تماما وقتی نصب شد خوب بود ولی به محض نصب جند نرم افزار کلا ویندوز بهم خود مخصوصا با انتی ویروس مشکل دارد در هر صورت باید صبر کرد
البته به نظر من این ویندوز برای تبلت طراحی شده نه چیز دیگری
PersianEm0b0y
24-11-2012, 14:20
من نمی دونم بعضی ها چیکار می کنن که انقدر مشکل دارن ...
جسارت نباشه ولی دقیقا به خاطر ناشی بودن هست نه چیز دیگه ...
هرچیزی که ممکن بلد نباشین و یا نتونین باهاش کار کنین که نباید بره زیر سوال ...
منم دارم از 8 استفاده می کنم هرچی نرم افزار سنگین نصب کردم اما اصلا مشکلی نداره ...
البته حتما دقت کنین تمام آپدیت ها نصب باشه ..
ezzat5700
24-11-2012, 14:26
8 مشکلی نداره
بیشترین فشارو بهش وارد کردم ولی آخ نگفته تا حالا
kasra2002
24-11-2012, 20:32
من از بیشترین چیزی که خوشم اومد سرعت بسییییییااااااااااااار بالای بوت شدن اون نسبت به 7 هست و توصصیه میکنم اگر رم و درایو سی پایینی دارید اوناروافزایش بدید تا بیشتر محسوس باشه و اینکه یک سری از برنامه های قدیمی که روی ایکس پی جواب میداد و روی 7 جواب نمیداد حالا دوباره با 8 کار می کنند.البته نقص زیاد داره
FC.Barcelona
25-11-2012, 01:58
هر برنامه ای در ابتدا نقص هایی داره باید صبر کرد تا اونارا برطرف کنند
به خاطر اینکه اصلا userfriendly نیست.
دیگه چجوری میخوای user friendly باشه؟ از این بیشتر؟
hosseinonline8000
25-11-2012, 10:03
عزیزان من نظرات شما را خواندم و برای من قابل احترام هست ولی خوب در ابتدا که ویندوز 8 اومد من بیشتر از همه استقبال کردم و نقص هایی که داشت را نادیده گرفتم ولی الان به چشم یک سیستم عامل کامل و جدی بهش نگاه میکنم . در ضمن یک کاربر آماتور هم نیستم که بگید ایراداتی که پبش اومده به خاطر ناشی بودن هست .
به این سیستم عامل هم سطحی نگاه نکردم و قابلیتهای جدیدش را تحسین میکنم ولی بجاش تغییراتی کرده که زیاد خوشایند نیست .
به هرحال یکسری مشکلاتی من با این سیستم عامل جدید دارم که امیدوارم در آپدیت آینده ی مایکروسافت برطرف بشه .
در ضمن یک مشکلی هم بهش برخوردم اینه که وقتی توی مثلا my picture یک عکسی برای دسکتاپ انتخاب کنیم بعد از آن فورا اسکرول صفحه میره بالا به اول صفحه ! برای شما هم اینطور هست ؟
دوستانی که ویندوز 8 را آپدیت کردن و به فاینال تبدیل شده آیا تغییری کرده ؟ حجم آپدیت هاش چقدر هست ؟
windowshasht
25-11-2012, 14:25
مرگ بر ویندوز 8 :دی
هیچ بازیی روش اجرا نمیشه gta 5 sims 2
PersianEm0b0y
25-11-2012, 15:11
دکتر من همین الان از لایو بتلفیلد 3 اومدم بیرون بگم دارم رو ویندوز 8 بازی می کنم پس خواهشن ...آره !
maziar205
25-11-2012, 15:50
به نظر من الان نمیشه نظری داد چون این ویندوز تازه اومده و یکسری ایراداتی هم قطعا داره ولی بی انصافی که همین طوری بگیم ویندوز خوبی نیست من که میگم تا سویس پک یکش نیاد نظر خیلی دقیقی نمیشه داد من الان استفاده میکنم فقط یک مشکل باهاش دارم اونم این که اینترنتم کند شده اینم بگم که ویندوز 8 اورژینال از خود ماکروسافت دانلود شده
PersianEm0b0y
25-11-2012, 16:03
نمی دونم چرا هر کاری بلد نیستن درست انجام بدن میندازن گردن وین 8 ...
یکی میگه بازی اجرا نمیشه یکی میگه چرا نمیره آب هویج بستی برام بخره ...
آخه اینام شد دلیل ...
من که همه کار دارم باش می کنم هیچ مشکلی هم نداره ...
بازی که اصلا حرف نزن فریم نسبت به وین 7 خیلی بیشتر شده مخصوصا تو بتلفیلد که خوراکمه ..
hosseinonline8000
25-11-2012, 16:52
یکی از چیزهایی که توی 8 خیلی عذابم میده اینه که توی کانکشن ها ذخیره ی پسورد نداره و باید بریم توی تنظیمات کانکشن یک تنظیمی انجام بدیم تا پسورد ذخیره بشه . حالا اگر خواستیم پسورد را عوض کنیم باید کانکشن جدید بسازیم و ...
کلا بعضی چیزها توی 8 بجای راحت تر شدن سخت تر شده . اگر کسی راهی برای حل این مشکل داره بگه تا من ببینم میتونم با این ویندوز کنار بیام یا نه ...:sq_11:
PersianEm0b0y
25-11-2012, 16:55
اینو قبول دارم شبکه ش خیلی چرت شده جای این که بهتر شه ...
آدم حس می کنه ناقصه یا داره نسخه بتا استفاده می کنه ...
الان من از اون موقعی که 8 نصب کردم تو داشنگاه نتونستم از طریق Wi-Fi کانکت شم یعتی کانکت میشه ولی اون Vpn که میسازی واسه وارد کزدن یوزر و پس اون کانکت نمیشه ...
کلا مشکلات داره ولی باز خیلی عالیه و نمیشه ازش گذشت ..
hosseinonline8000
25-11-2012, 19:49
اینو قبول دارم شبکه ش خیلی چرت شده جای این که بهتر شه ...
آدم حس می کنه ناقصه یا داره نسخه بتا استفاده می کنه ...
الان من از اون موقعی که 8 نصب کردم تو داشنگاه نتونستم از طریق Wi-Fi کانکت شم یعتی کانکت میشه ولی اون Vpn که میسازی واسه وارد کزدن یوزر و پس اون کانکت نمیشه ...
کلا مشکلات داره ولی باز خیلی عالیه و نمیشه ازش گذشت ..
دوست عزیز بعضی از همین مشکلات کوچک هست که آدم قید یک چیزی را میزنه هر چقدر هم که خوب باشه .منم موافقم که مایکروسافت توی این سیستم عامل کارهای بزرگی کرده ولی عوضش تغییراتی هم انجام داده که اون کارهاش را خراب میکنه من توی روز بیشتر کارم با اینترنت و وصل شدن به شبکه ی وایرلس هست که با وجود این مشکل کوچک اصلا نتونستم تحملش کنم البته مشکلات دیگری هم توش دیدم که دیگه فعلا قیدش را زدم تا وقتی این مشکلات حل بشه .
لازم نیست برید کانکشن جدید بسازید، رو همون کانکشن قبلی کلیک کنید گزینه آخر clear بقیشو نمیدونمو بزنید بعد کانکتو باز بزنید ازتون یوزر و پس جدید میخاد- اتفاقا همه چیزش خوبه حتی شبکش ولی در کل رو سیستم من خیلی افتضاح بود سیستم هم خیلی بالاست نمیدونم یه مشکل خیلی کوچیک داره با سیستمم که نفهمیدم چی هست و غیدشو زدم
PersianEm0b0y
25-11-2012, 21:38
یکی از چیزهایی که توی 8 خیلی عذابم میده اینه که توی کانکشن ها ذخیره ی پسورد نداره و باید بریم توی تنظیمات کانکشن یک تنظیمی انجام بدیم تا پسورد ذخیره بشه
راست میگه چطور ندیدی واسه وارد کردن پسورد جدید باید روش کلیک کنی و قبلیو Clear کنی ..
hosseinonline8000
25-11-2012, 21:52
راست میگه چطور ندیدی واسه وارد کردن پسورد جدید باید روش کلیک کنی و قبلیو Clear کنی ..
:sq_25:
نمیشه این تیک ذخیره ی پسورد را اضافه کرد ؟ آخه اینطوری خیلی سخته ...
شما ویندوز 8 را آپدیت کردید که به فینال تبدیل بشه ؟ حجم آپدیت چقدره ؟
PersianEm0b0y
25-11-2012, 21:59
اگر تاحالا آپدیت نکرده باشی 3 تا آپدیت گنده داره ولی بقیش کم حجمه .
اولیش خیلی مهمه حتی تو Fix هم نوشته چه تغییرات زیادی اعمال میشه به خصوص تو Performance و Battery Life و ...
خیلی تاثیر داره رو سیستم من قبلا آپدیت خیلی مشکل Blue Screen داشتم و درایور تاچ پد می پرید اما بعد آپدیت همش درست شد ...
من موندم آپدیت نکرده داشتی ازش بد می گفتی ؟
پس دمت گرم باید بری تو کلکسیون مقام اوزما .:sq_2:
PersianEm0b0y
25-11-2012, 22:04
3 تا تقریبا 170 مگ ...
جالبه اگر از طریق خود ویندوز آپ کنی مثلا زده 3 تا 170 تا میشه مثلا 510 ...
در صورتی که وقتی آپدیت تموم میشه می بینی 90 مگ کم شده اما 3 تا آپ نصب هست ...
همیشه از طریق خودش آپ کن جدا نگیر .
کسی تونسته نود 32 رو روی 8 راحت نصب کنه ؟ منظورم smart security اشه .
نسخه 5 رو نصب کردم که موقع نصب کلی ارور دسترسی به چند تا فایل رو میداد و نسخه 6 اش هم که نوشته بود با 8 سازگاره درست نصب میشد اما موقعی که فایروال به صورت interactive هست هر کانکشنی که میاد و میخواد یه rule واسش بسازه اون صفحه اش کلا خالیه . یه جور باگه فکر کنم .
مشکل از ویندوز نیست . مشکل اینجاست که نرم افزارها هنوز به طور کامل خودشون رو وفق ندادن . بازی league of legends هم کلا اجرا نمیشد . اومدم tekken vs street fighter رو هم نصبیدم اما ارور میداد .
بعد سوال دیگم که هنوز جوابی واسش ندیدم اینه که چطور میشه از یک app اومد بیرون . نه دکمه exit داره نه دکمه کیبرد کار میکنه . یک پوشه games در ضمن توی 7 داشتیم . کسی میدونه توی 8 هم داریم ؟ اول فکر کردم اون app game هست ولی اون نبود . همچین پوشه ای داریم ؟
PersianEm0b0y
26-11-2012, 00:00
بله من همین الان Internet Secyrity 6 نصبه رو نوت بوک .
من مشکلی تو کانکشن ها ندارم .
Update کردی وینذوز ؟
app منظورت از چه نوع هست ...
مثلا music app خود ویندوز یا مثلا map وقتی می خوای بیای بیرون بالا سمت راست صفحه بری app میاد بعد روش close می کنی ...
saved game هست اما گیم ندیدم تو document ...
بازی ها تو game app تو منوی استارت هستن ...
kasra2002
26-11-2012, 00:58
شما اگه بالای صفحه برید شکل دست میشه و اونو بگیرید پایین بکشید و رها کنید بسته میشه. بازی هار و نداره ولی با اموزشی که در همین سایت هست میتونید از 7 بیاریدشون
نکته بعدی من دیدم روی لبتاپ سکوریتی 5 نصبشد ولیراه خاصی داره .البته روی لبتاب خودم نصب کردم خراب شد و مجبور شدم دوباره ویندوز عوض نم. کلا هر برنامه مرتبط با ترافیک نصب کنم اینترنت قطع میشه. و اینکه سرعت بازکردن صفحه هها در اینترنت بسیار پایین اومده
kasra2002
26-11-2012, 01:08
fبه یه نکته پی بردم اونم اینه که ... اینترنتش دیزلی میشه یعنی اگه حدود یک ساعت با سرعت پایینش کنار بیاین یدفه درست میشه .
واقعا کسی میدونه چکار میشه کرد کلافه شدم
PersianEm0b0y
26-11-2012, 20:15
یعنی چی ؟
ADSL داری اینطوری میشه ؟
مشکل از تنظیمات خودته شک نکن واسه من که نمیشه .
kasra2002
26-11-2012, 21:18
اینترنتم وایمکس ایرانسله . کاری با مودم نداره چون مودم 10 ساعت هم روشن باشه وقتی با اینترنت شروع به کار می کنم یعنی بروزر رو باز میکنم تا حدود 1 ساعت اگه دو صفحه رو باز کنم باز نمیشه و کلا قطع و وصل میشه حتی این سایت و ف بوک هم همینطوره ولی دانلودش خوبه تقریبا . بعد از مدتی دیگه راحت میشه. مرورگر های مختلف رو نصب کردم بد تر شد .ویندوز رو عوض کردم تا چند روز خوب بود دوباره خراب شد . هیچ برنامه اضافی هم نصب نکردم حتی انتی ویروس چون کلا اینترنت رو قطع می کنه .
PersianEm0b0y
26-11-2012, 21:27
از اینترنت خودته ...
خیلی موقع ها دیدی تو مرور Page مشکل داری و خیلی کند باز می کنی اما دانلود عالیه ...
من خیلی این مورد رو تجربه داشتم ...
از ویندوز 8 که اصلا نیست نندازش گردن این مظلوم بدبخت !
سعی کن اگر می تونی و دردسر نداره تنظیمات مودم رو دوباره اعمال کنی ...
از کروه هم استفاده کنی بهتره و ...
ما که عطای ویندوز 8 رو به لقاش بخشیدیم و برگشتیم سر ویندوز 7
شبکه اش خیلی مضخرف بود...
اتصالات بی سیم و گرافیک خیلی پایینی داشت..
وقتی این مشکلاتش حل شد و سرویس پکش اومد دوباره نصب میکنم.
kasra2002
27-11-2012, 00:54
از اینترنت خودته ...
خیلی موقع ها دیدی تو مرور Page مشکل داری و خیلی کند باز می کنی اما دانلود عالیه ...
من خیلی این مورد رو تجربه داشتم ...
از ویندوز 8 که اصلا نیست نندازش گردن این مظلوم بدبخت !
سعی کن اگر می تونی و دردسر نداره تنظیمات مودم رو دوباره اعمال کنی ...
از کروه هم استفاده کنی بهتره و ...
اتفاقا با ویندوز 8 خیلی حال میکنم و چند ماه پیش اولین نسخه اون که اومدو هم داشتم و نصب کردم
مخصوصا با سرعت خیلی بالای بوت شدنش حرف نداره فقط نمی دونم چرا حس می کنم ولوم صداش پایین ترهه.
تنظیم خاصی برای مودم نمی بینم اگه می تونید راهنمایی کنید .چون توی پیج ایرانسل می پرسم هیچکس اونجا جواب نمیده.
مودم 632 دارم ایرانسل وایمکس.هر مرورگر دیگه ای نصب می کنم بد تر میشه.
راهی نیست که بدون عوض کردن ویندوز تمام تنظیمات اینترنتی رو به حالت اول بر گردونه که اگه چیزی از اینترنت گرفته باشه که باعث این بشه پاک شه
من تمام کوکی هارو پاک کردم اصلا درست نشد از طریق اینترنت آپشن .
ممنون
amin_g_p
27-11-2012, 01:03
کسی تونسته نود 32 رو روی 8 راحت نصب کنه ؟ منظورم smart security اشه .
نسخه 5 رو نصب کردم که موقع نصب کلی ارور دسترسی به چند تا فایل رو میداد و نسخه 6 اش هم که نوشته بود با 8 سازگاره درست نصب میشد اما موقعی که فایروال به صورت interactive هست هر کانکشنی که میاد و میخواد یه rule واسش بسازه اون صفحه اش کلا خالیه . یه جور باگه فکر کنم .
مشکل از ویندوز نیست . مشکل اینجاست که نرم افزارها هنوز به طور کامل خودشون رو وفق ندادن . بازی league of legends هم کلا اجرا نمیشد . اومدم tekken vs street fighter رو هم نصبیدم اما ارور میداد .
بعد سوال دیگم که هنوز جوابی واسش ندیدم اینه که چطور میشه از یک app اومد بیرون . نه دکمه exit داره نه دکمه کیبرد کار میکنه . یک پوشه games در ضمن توی 7 داشتیم . کسی میدونه توی 8 هم داریم ؟ اول فکر کردم اون app game هست ولی اون نبود . همچین پوشه ای داریم ؟
من نود32 ورژن 5.2.9.1 را به راحتی نصب کردم و الآن هم خوب کار می کنه.
اتفاقا با ویندوز 8 خیلی حال میکنم و چند ماه پیش اولین نسخه اون که اومدو هم داشتم و نصب کردم
مخصوصا با سرعت خیلی بالای بوت شدنش حرف نداره فقط نمی دونم چرا حس می کنم ولوم صداش پایین ترهه.
تنظیم خاصی برای مودم نمی بینم اگه می تونید راهنمایی کنید .چون توی پیج ایرانسل می پرسم هیچکس اونجا جواب نمیده.
مودم 632 دارم ایرانسل وایمکس.هر مرورگر دیگه ای نصب می کنم بد تر میشه.
راهی نیست که بدون عوض کردن ویندوز تمام تنظیمات اینترنتی رو به حالت اول بر گردونه که اگه چیزی از اینترنت گرفته باشه که باعث این بشه پاک شه
من تمام کوکی هارو پاک کردم اصلا درست نشد از طریق اینترنت آپشن .
ممنون
منم همین مشکل رو داشتم توی 8 . یعنی به قول تو دیزلی کار میکرد . اومدم تنظیمات کارخانه مودم رو بازیابی کردم درست شد . منتهی برای یه مدتی . بعد که ریستارت کردم دوباره همون جور دیزلی کار میکرد . فقط هم سرعت پاینن نبود . dc زیاد میشد . dc هایی که کانکشن قطع نمیشه و فقط سند و رسیو قطع میشه . اومدم توی 7 دیگه درست شد . البته هنوز خیلی مطمئن نیستم از ویندوز بوده .
من نود32 ورژن 5.2.9.1 را به راحتی نصب کردم و الآن هم خوب کار می کنه.
یعنی موقع نصب ارور نمیداد که مثلا به یه سری فایلها نمیتونه دسترسی داشته باشه ؟ اخه منم همین ورژن رو نصب کردم ولی همچین اروری موقع نصب میداد . ویندوز هم که تازه عوض کرده بودم . پس مشکل کجا میتونه باشه . run as admin هم بود .
amin_g_p
27-11-2012, 20:20
منم همین مشکل رو داشتم توی 8 . یعنی به قول تو دیزلی کار میکرد . اومدم تنظیمات کارخانه مودم رو بازیابی کردم درست شد . منتهی برای یه مدتی . بعد که ریستارت کردم دوباره همون جور دیزلی کار میکرد . فقط هم سرعت پاینن نبود . dc زیاد میشد . dc هایی که کانکشن قطع نمیشه و فقط سند و رسیو قطع میشه . اومدم توی 7 دیگه درست شد . البته هنوز خیلی مطمئن نیستم از ویندوز بوده .
یعنی موقع نصب ارور نمیداد که مثلا به یه سری فایلها نمیتونه دسترسی داشته باشه ؟ اخه منم همین ورژن رو نصب کردم ولی همچین اروری موقع نصب میداد . ویندوز هم که تازه عوض کرده بودم . پس مشکل کجا میتونه باشه . run as admin هم بود .
ویندوز من 64بیت eset smart security هم 64بیت که بدون ارور نصب شد البته اولش یک فایل نصب داشتم 19 مگ بود بعد از نصب ارور می داد فهمیدم فایلش ناقصه یکی دیگه دانلود کردم حدود 60 مگ کامل بود.
kasra2002
28-11-2012, 00:52
من چک کردم که با اینترنت دیگه هم مشکل کمتره و هم مصرف ترافیکم مثل همیشه هست ولی اینحا مثلا توی 4 ساعت معمولی 40 مگ فقط ترافیک مضرف کردم ولی با اینترنت قبلی بیشتر بود .
خواهشا یه راهی روشی برای تنظیم ها بگید
PersianEm0b0y
28-11-2012, 15:11
دو تا آپدیت جدید اضافه شده که می تونین یا دانلود کنین یا اینکه از طریق Microsoft Update خود ویندوز دریافت کنین که مربوط هست به بهبودهایی که در اجرای برنامه ها و بازی ها صورت گرفته ...
بسیار هم کم حجم چیزی در حدود 3 مگ ...
kasra2002
28-11-2012, 15:52
میشه بگید چجوری دریافت کنم . و یا در کدوم قسمت اپدیت و به چه اسمیه؟
PersianEm0b0y
28-11-2012, 15:56
شما تاحالا ویندوز آپدیت نکردین !؟
روی My Computer راست کلیک کنین و گزینه آخریعنی Properties رو انتخاب کنین ...
تو صفحه ای که باز میشه Microsoft Update اون پایین معلومه ...
البته اگر آآپدیت های قبلی ر. گرفته باشین چون قبلی های پرحجم بود و اینا کم حجم ...
کلا تیک همه آپدیت ها رو بزنین ...
kasra2002
29-11-2012, 01:06
دوست من مشکل منم همینه که آپدیت های اولیه که پرحجمه رو ندارم و با این اینترنت باحال نمی تونم دانلود کنم .شما که گفتید 3 مگ گفتم شاید توی اون لیست آپدیت ها میدونید کدوم مربوط به اینه و من همونو انتخاب و آپدیت کنم
اقا یه سوال بازی هایی که از ویندوز ۹۸ تا به سون رو ویندوز بوده رو رداشتن و پولیش کردن
PersianEm0b0y
29-11-2012, 01:27
دوست من مشکل منم همینه که آپدیت های اولیه که پرحجمه رو ندارم و با این اینترنت باحال نمی تونم دانلود کنم .شما که گفتید 3 مگ گفتم شاید توی اون لیست آپدیت ها میدونید کدوم مربوط به اینه و من همونو انتخاب و آپدیت کنم
شما نیاز داری که آپدیت های اصلی رو نصب کنید که بسیاری مشکلات رو رفع می کنه اما اونایی که دیروز و امروز منتشر شدن KB2777294 و KB2764462 هستن .
به نظر من که ویندوز 8 خیلی هم عالی داره کار میکنه من که هیچ مشکلی باهاش ندارم
دوستانی که مشکل دارن احتمالا به خاطر ناسازگار بودن بعضی از برنامه ها با این ویندوزه از اخرین نسخه نرم افزارها استفاده کنیدو ویندوز حتما اپدیت کنید
kasra2002
29-11-2012, 11:50
اتفاقا trobbleshoot خیلی بهتری داره و برنامه هایی رو که از xp به 7 اجرا نمی شدند رو می تونه باز کنه . بازی های خود ویندوز رو هم با روشی که دوستان در تاپیک دیگری گذاشتند میشه از 7 آورد و اجرا کرد
hosseinonline8000
29-11-2012, 12:35
یک خبر خوب که من را خیلی به آینده امیدوار کرد :
مایکروسافت برنامه دارد آپدیتی را موسوم به «ویندوز آبی» برای ویندوز 8 منتشر کند تا کاربرانی که از سیستمعامل کنونی خود راضی هستند بیشتر خوشحال شوند و آنهایی که از ویندوز 8 راضی نیستند به آینده امیدوار باشند!
اگرچه ویندوز 8 فقط کمی بیشتر از یک ماه است که منتشر شده؛ اما بسیاری منتظرند ببینند مایکروسافت برای آینده نسل جدید سیستمعامل خود چه برنامههایی دارد. ویندوز 8 با آمار 40 میلیونی فروش خود در همان ماه اول آغاز بسیار خوبی داشته است؛ اما تعجبی هم نیست که مایکروسافت از همین الآن دارد روی آپدیتهای بعدی سیستم عاملش کار میکند.
شاید شما هم با نام رمزی «ویندوز آبی» (Windows Blue) آشنا باشید. گزارشهای قبلی در ماه آگوست نشان میداد که این پروژه قرار است آپدیت بزرگی برای ویندوز 8 در سال آینده باشد؛ شاید حتی چیزی شبیه به سرویسپک یا مثلاً ویندوز 8/1. خبرگزاری Verge امروز گزارش داد که «آبی» قرار است از آنچه تصور میشد هم بزرگتر باشد: نه فقط آپدیتی برای سیستمعامل، بلکه قدمی به سمت روند آپدیتهای استاندارد سالیانه هم برای ویندوز و هم برای ویندوز فون.
آنچه در حال حاضر از «ویندوز آبی» میدانیم به تغییرات در رابط کاربری ویندوز 8 محدود است؛ اما به نظر میرسد «کل پلتفرم» هم با این آپدیت متحول شود.
این آپدیت قرار است برای ویندوز 8 اواسط سال 2013 منتشر شود و شامل «تغییرات در رابط کاربری، کل پلتفرم و حتی قیمت» سیستمعامل باشد. بنا به گزارش یک منبع آگاه، تغییرات در رابط کاربری شامل اضافه شدن تنظیمات بیشتر برای صفحه استارت است: از جمله آزادی عمل بیشتر کاربران در تغییر اندازه کاشیها (در امتداد خطوط صفحه استارت که اولین بار در ویندوز فون 8 معرفی شدند) و همچنین گزینههای بیشتری برای تغییر در رنگ و تصویر پسزمینه صفحه استارت.
نه تنها تقریباً مطمئن هستیم آپدیت «آبی» قرار است قیمت اندکی داشته باشد؛ خبر شاید جالبتر این که احتمال دارد مایکروسافت این آپدیت را به شکل رایگان عرضه کند تا همه کاربران به استفاده از آن تشویق شوند. منابع خبرگزاری Verge میگویند که قرار است نسخه جدیدی از بسته توسعه نرمافزاری (SDK) ویندوز هم با «آبی» منتشر شود و «مایکروسافت دیگر نرمافزارهای بر مبنای ویندوز 8 را قبول نخواهد کرد، تا برنامهنویسان مجبور شوند نرمافزارهای خود را بر مبنای «آبی» بنویسند.»
مایکروسافت فقط برای برنامهنویسان برنامه نچیده است؛ «ویندوز آبی» قرار است به سیستمعامل همه کاربران هم تبدیل شود.
گفته میشود که مایکروسافت میخواهد «آبی» را به «سیستمعامل بعدی» تبدیل کند «که همه نصبش میکنند»؛ هرچند نام «ویندوز 8» هنوز هم باقی خواهد ماند. اولین آپدیت «آبی» همچنین قرار است راه را برای چرخهای از آپدیتهای سالیانه نیز باز کند. گذشته از «اواسط سال 2013» هنوز تاریخ دقیقی برای انتشار «آبی» در دست نیست.
hosseinonline8000
30-11-2012, 13:19
دوستان قابلیت تشخیص چهره به نسخه ی نهایی اضافه شده یا نه؟ من که توی نسخه های rtm ندیدم !
یعنی ممکنه این ابی امیدوار کنه رو ما رو به استفاده از این ویندوز؟ مثل اینکه بدجور لازمه که ماکروسافت داره روش کار میکنه .
hosseinonline8000
30-11-2012, 19:53
یعنی ممکنه این ابی امیدوار کنه رو ما رو به استفاده از این ویندوز؟ مثل اینکه بدجور لازمه که ماکروسافت داره روش کار میکنه .
اوایل اینطور که من فهمیدم مایکروسافت گفته بود نسخه بعدی سیستم عاملش آبی هست و چند سال دیگه به بازار میده ولی من فکر میکنم خودشون فهمیدن ویندوز 8 زیاد چنگی به دل نزده دارن روش کار میکنن . البته فروشش در ماههای اول بیشتر از 7 بوده ولی اگر توی سایتهای خارجی و نتایج بررسی کاربران جهان و آمار و ارقام را مشاهده کنید عده ی زیادی خوششون نیومده و رضایت نداشن البته بیشتر به خاطر قیافش و خوش دست نبودن . اینو من نمیگم نظر خیلی های دیگه هست توی گوگل سرچ کنید متوجه میشید...
saeed774
01-12-2012, 02:30
آقا من برعکس ، عاشق ویندوز 8 شدم و قراره بزودی با هم ازدواج کنیم :sq_24:
اوایل بخاطر بعضی مشکلات ، بقول شما چنگی به دل نمیزد ولی بعد اینکه آپدیت کردم مشکلات رفع شدن . بیشتر از همه از استارت 8 یا همون Modern UI خوشم اومده . تا جایی که حاضر نشدم دکمه استارت رو با برنامه های جانبی نصب کنم !
ویندوز خیلی روان و پر سرعت و قدرت کار میکنه و تا حالا هنگی ازش ندیدم ولی فقط یه مشکل کوچولوی دیگه باقی مونده که اونم ان شاالله حلش میکنن اینکه ویندوز بصورت رندوم Thumbnail Cache رو پاک میکنه و دوباره باید پیش نمایش فایل های رسانه ای ایجاد بشه در حالی که 7 اینجوری نیست البته روش هایی برای رفعش هست ولی منتظم خود 8 یه کاری بکنه .
برای اینکه بتونین به قدرت 8 پی ببرین حتما باید BIOS شما داری قابلیت UEFI باشه که هم در بوت و هم در قفل تصویری و دوربینی و کارکرد روان ویندوز تاثیر داره . بعبارتی باید مادربرد شما با 8 سازگار باشه . البته این به معنای عدم کارکرد روان در سایر سیستم ها نیست ولی شرایط گفته شده بیشترین راندمان رو خواهد داد .
اوایل اینطور که من فهمیدم مایکروسافت گفته بود نسخه بعدی سیستم عاملش آبی هست و چند سال دیگه به بازار میده ولی من فکر میکنم خودشون فهمیدن ویندوز 8 زیاد چنگی به دل نزده دارن روش کار میکنن . البته فروشش در ماههای اول بیشتر از 7 بوده ولی اگر توی سایتهای خارجی و نتایج بررسی کاربران جهان و آمار و ارقام را مشاهده کنید عده ی زیادی خوششون نیومده و رضایت نداشن البته بیشتر به خاطر قیافش و خوش دست نبودن . اینو من نمیگم نظر خیلی های دیگه هست توی گوگل سرچ کنید متوجه میشید...
این چنگی به دل نزدن بخاطر اینکه ما اینترنت نداریم اصن جز این دنیا نیستیم. میشه گفت ویندوز سون آخرین ویندوز ما ایرانیهاست
مایی که نمیدونیم فضای ابری چیه جرات نمیکنیم یوتیوب رو باز کنیم توئیترمون فیلتره عکس بزور میبینیم تلوزیون رادیو پادکست اینترنتی تعطیله بازی آنلاین عمرن خوب معلومه Modern UI چنگی به دل نمیزنه.
مثل آیفون 5 که توش سیم کارت نانوی ایرانسل با شارژ شگفت انگیز میریزیم حال میکنیم اس ام اس بازی میکنیم
دلیل مذخرف بودن ویندوز 8 برای من:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این مورد حل بشه من دیگه مشکلی با این ویندوز ندارم
hamedarian2009
03-12-2012, 10:46
ویندوز 8 ویندوز بسیار زیبایی هست و به نظرم سرعتش واقعا بیشتر شده ولی هنوز یک اشکالاتی تو نصب بعضی نرم افزارها هست و اگه بتونن مشکلاتشو حل کنن به نظر من ویندوز خیلی خوبی هست
hosseinonline8000
03-12-2012, 14:34
این چنگی به دل نزدن بخاطر اینکه ما اینترنت نداریم اصن جز این دنیا نیستیم. میشه گفت ویندوز سون آخرین ویندوز ما ایرانیهاست
مایی که نمیدونیم فضای ابری چیه جرات نمیکنیم یوتیوب رو باز کنیم توئیترمون فیلتره عکس بزور میبینیم تلوزیون رادیو پادکست اینترنتی تعطیله بازی آنلاین عمرن خوب معلومه Modern UI چنگی به دل نمیزنه.
مثل آیفون 5 که توش سیم کارت نانوی ایرانسل با شارژ شگفت انگیز میریزیم حال میکنیم اس ام اس بازی میکنیم
عزیز من قبلا دلایلم را گفتم این چیزهایی که شما میگید هیچ ربطی به حرف من نداره...
h.khafan
03-12-2012, 15:02
والا من تا حالا 2 ماهه رو 8 هستم وکلی از پروژه هام رو هم انجام دادم با مکس و فوتوشاپ و کلی برنامه ی دیگخ...مشکلی هم نبوده...نمیگم بهتره ولی بدتر هم نیست.
یه چیزی ک هست 8 اومد که ماکروسافت بتونه سیستم عاملش رو برای سیستمهای تاچ بهینه کنه که کرده...وگرنه برای کسی ک همچنان کارهای رومیزی معمولی شو میخواد انجام بده همون 7 بهتره...گرچه من هر دو سیستمم رو به هشت ارتقا دادم و مشکلی هم نبوده به جز عادت کردن به نبود استارت....
تنها مشکل من اینه که فایر فاکس 16.02 یکم عجیب غریب اجرا میشه توش
والا من تا حالا 2 ماهه رو 8 هستم وکلی از پروژه هام رو هم انجام دادم با مکس و فوتوشاپ و کلی برنامه ی دیگخ...مشکلی هم نبوده...نمیگم بهتره ولی بدتر هم نیست.
یه چیزی ک هست 8 اومد که ماکروسافت بتونه سیستم عاملش رو برای سیستمهای تاچ بهینه کنه که کرده...وگرنه برای کسی ک همچنان کارهای رومیزی معمولی شو میخواد انجام بده همون 7 بهتره...گرچه من هر دو سیستمم رو به هشت ارتقا دادم و مشکلی هم نبوده به جز عادت کردن به نبود استارت....
بهتره ورژن 17 رو نصب کنید دیگه مشکلی نداره.
نازنین.جلودار
03-12-2012, 21:55
به گفته موزیلا ورژن 16.02 دارای ایرادات شدید امنیتیه و توصیه اکید کرده که سریعا به 17 آپدیت کنید
chevalier
05-12-2012, 09:38
دلیل مذخرف بودن ویندوز 8 برای من:
اگه این مورد حل بشه من دیگه مشکلی با این ویندوز ندارم
خدایا این ویندوز 8 مزخرف را ازدست ما نجات بده
سلام قربونتون برم جواب بدید1
1.کدوم نسخه وین 8 از همه بهتره؟
2.اخرین نسخش کدومه؟
3.بهترین و اخرین اکیوش چیه؟اپدیتم کنه ویندوز رو لطف کنید لینک دانلودشم بدید
4.چرا تو مترو اینترنت اکسپلولرم شکلش عوض شده اگه کلیک میکنم میاد محیط ویندوز مث موزیلا باز میکنه؟
5.اخرین درایورهای لپ تابمو واسه وین 8 کجا بگیرم
قربونتون برم ممنون میشم جواب بدید
hosseinonline8000
05-12-2012, 14:59
آقا من برعکس ، عاشق ویندوز 8 شدم و قراره بزودی با هم ازدواج کنیم :sq_24:
اوایل بخاطر بعضی مشکلات ، بقول شما چنگی به دل نمیزد ولی بعد اینکه آپدیت کردم مشکلات رفع شدن . بیشتر از همه از استارت 8 یا همون Modern UI خوشم اومده . تا جایی که حاضر نشدم دکمه استارت رو با برنامه های جانبی نصب کنم !
ویندوز خیلی روان و پر سرعت و قدرت کار میکنه و تا حالا هنگی ازش ندیدم ولی فقط یه مشکل کوچولوی دیگه باقی مونده که اونم ان شاالله حلش میکنن اینکه ویندوز بصورت رندوم Thumbnail Cache رو پاک میکنه و دوباره باید پیش نمایش فایل های رسانه ای ایجاد بشه در حالی که 7 اینجوری نیست البته روش هایی برای رفعش هست ولی منتظم خود 8 یه کاری بکنه .
برای اینکه بتونین به قدرت 8 پی ببرین حتما باید BIOS شما داری قابلیت UEFI باشه که هم در بوت و هم در قفل تصویری و دوربینی و کارکرد روان ویندوز تاثیر داره . بعبارتی باید مادربرد شما با 8 سازگار باشه . البته این به معنای عدم کارکرد روان در سایر سیستم ها نیست ولی شرایط گفته شده بیشترین راندمان رو خواهد داد .
عزیز از کجا میشه فهمید بایوس این قابلیت را داره ؟ قفل دوربینی ویندوز 8 کجاست ؟
سرعت اینترنت من توی 8 افتضاح میشه و 5 هست ولی توی 7 عالی هست و 200 سرعت دانلودم هست چرا اینطوریه ؟
hosseinonline8000
05-12-2012, 15:11
سلام قربونتون برم جواب بدید1
1.کدوم نسخه وین 8 از همه بهتره؟
2.اخرین نسخش کدومه؟
3.بهترین و اخرین اکیوش چیه؟اپدیتم کنه ویندوز رو لطف کنید لینک دانلودشم بدید
4.چرا تو مترو اینترنت اکسپلولرم شکلش عوض شده اگه کلیک میکنم میاد محیط ویندوز مث موزیلا باز میکنه؟
5.اخرین درایورهای لپ تابمو واسه وین 8 کجا بگیرم
قربونتون برم ممنون میشم جواب بدید
نسخه ی pro مطابق با ultimate 7 هست و بهتره این نسخه را نصب کنید .
میتونید از سایت سافت 98 .آی آر آخرین نسخه با آپدیت نوامبر 2012 به همراه اکتیو دانلود کنید
برای منم اینطور میشد و نمیدونم دلیلش چیه
درایورهای لپتاپ را از سایتش دانلودکنید اگر نبود درایور های مدل های جدید تر لپتاپ را که سخت افزارش مثل شماست دانلود کنید منم همین کار را کردم
حسین جون ممنون که جواب دادی فقط چند سوال دیگه؟
1.enterprice که میگن بهتره اینطور نیست؟میگن اخرین نسخشم همونه؟
2.اینی که شمافر مودید دستکاری شده که نیشت؟
3.در مورد درایور ها متوجه نشدم چی؟
hosseinonline8000
05-12-2012, 16:39
حسین جون ممنون که جواب دادی فقط چند سوال دیگه؟1.enterprice که میگن بهتره اینطور نیست؟میگن اخرین نسخشم همونه؟2.اینی که شمافر مودید دستکاری شده که نیشت؟3.در مورد درایور ها متوجه نشدم چی؟
اینترپرایز امکانات اضافی برای برنامه نویسان و ... داره که به درد خیلی ها نمیخوره و بهتره پرو نصب کنید منم پرو دارم
خیر دستکاری شده نیست و خیلی خوبه البته من از همین سایت دانلود کردن و همین حالا آپدیت کردم ولی توی اون سایت آپدیت شده هست و بهتره ...
ببینید من لپتاپ ایسوس k53sv دارم رفتم توی سایت ایسوس دیدم مدلی که من دارم درایورهای ویندوز 8 براش نزاشتن خوب من رفتم دیدم یک مدل جدید تر اومده که k53sc هست و درایورهای ویندوز 8 براش هست منم با توجه به مدل گرافیک و ... که دیدم مثل اون مدل لپتاپ هست مال اون را دانلود کردم شما هم همین کار را بکنید ...
سلام به همه دوتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.چطوری میشه اون قسمت سپورت تراول اینای مترو رو از اپدیت و ریفرش نگه داشت نمیخام اپدیت بشن هی حجم اینترنتم رو کم میکنن میخام غیر فعالشون کنم چطوری؟؟
2.من کلی ایکون مترو دان کردم کسی میدونه چطوری ایکوناشو عوض کنم؟ مال مترو رو میگم
saeed774
06-12-2012, 13:56
سلام به همه دوتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.چطوری میشه اون قسمت سپورت تراول اینای مترو رو از اپدیت و ریفرش نگه داشت نمیخام اپدیت بشن هی حجم اینترنتم رو کم میکنن میخام غیر فعالشون کنم چطوری؟؟
2.من کلی ایکون مترو دان کردم کسی میدونه چطوری ایکوناشو عوض کنم؟ مال مترو رو میگم
1- روی آیکن هر برنامه ای که نمیخوای راست کلیک کن و در نوار باز شده پایین روی Unistall کلیک کن و اگر نمیخوای تنها آپدیت کنن ، در نوار Charm در محیط مترو روی Setting کلیک کن و Change PC Settings رو بزن و بعدش در پنل چپ روی Search کلیک کن و در راست هر برنامه ای که نمیخوای جستجو کنه Off کن .
2- روی هر آیکونی که میخوای تعویض کنی با راست کلیک انتخابش کن تا هم تیک بخوره و هم نوار پایینی نمایان بشه ، بعدش File Locations رو انتخاب کن و روی فایل شورتکات برنامه دوباره راست کلیک کن و Properties بزن و در پایین روی Change Icon کلیک کن و از Browse آیکون خودتو مسیر بده .( البته آیکون برنامه های خود ویندوز و سیستمی رو نمیتونی تغییر بدی و برای تغییر اونا باید از Patch استفاده بشه ، فقط آیکون برنامه هایی که خودت نصب کردی تغییر داده میشن )
majidgolizadeh
06-12-2012, 18:14
سلام
این تاپیک صرفا" جهت مشکلات ویندوز 8 با انواع سخت افزار و نرم افزار ایجاد گردیده
دوستان جهت اگاهی و حل مشکلاتشون کامنت بذارن
ممنون
majidgolizadeh
06-12-2012, 18:25
بذارین از خودم که این تاپیک رو ایجاد کردم شروع کنم .
سوال من اینه تو سایت جهت دانلود ویندوز 8 که مراجعه میکنی نوشته نسخه ارائه شده در 26 اکتبر 2012 ولی هنگام نصب تو modify نوشته 26/7/2012 یعنی ماه جولای 2012!!!!!!!!
البته اپدیت هم میشه
در ضمن این مدلهای ویندوز رو هم توضیح بدین یعنی چی؟
N-VL ......
wanton-boy
06-12-2012, 18:39
گاهی اوقات موقعی که میخوام Log in کنم ، وین 8 به طور خودکار دکمه Numlock رو روشن نمیکنه و باید خودم بزنم.
hamedarian2009
06-12-2012, 19:44
ویندوز 8 مشکلاتی داره ولی واقعا نمیشه ازش گذشت خیلی قشنگه و به مرور زمان حل میشه.
1-مهمترین مشکلش اکتیو ویندوزه و واسه من هنوز اکتیو نشده کرک خوبی نداره
2-من برنامه نویسی php میکنم و واسه من dreamweaver رو ویندوز 8 بعد نصب اجرا نمیشه
3-نرم افزار لوکال سرور هم اصلا تو localhost نمیرفت که اونو رفتم تو سایت لوکال سرورم و مشکلشو حل کردم باید یه تغییراتی تو فایل ini بدی
wanton-boy
06-12-2012, 20:07
کرک چیه دیگه آخه غیرقانونیه ، مشکل شماست که ویندوز رو نخریدین ! یک مشکل دیگه هم یادم اومد حالا ، این Windows module installer worker که جدیدن اضافه شدست ، گاهن بدجوری lag میزنه و CPU میره High ..مطمئنم یک مشکلی داره آخه هروقت یه چیزی میخوای install کنی ممکنه این پروسس شروع میکنه به spike کردن CPU :|
در مورد سوال 2 میخام فرمتش png باشه میشه؟؟؟
wanton-boy
06-12-2012, 21:23
ازین Tutorial که وبسایت گذاشته را باید انجام بده تا اوکی کنی :)
داداش اینو میدونم من میخام فقط ایکون های برنامه های که نصب کردم مث پاور دی وی دی کلون سی دی ... اینا رو بتو نم عوض کنم که با شکل مترو مچ در بیاد
majidgolizadeh
06-12-2012, 21:52
من که با کرک خود این سایت دانلود کردم ویندوزم اکتیو شد و اپدیت هم شد.ولی باید کل ویندوز 8 رو از این سایت دانلود کنی تا کرک هم داخلش ببینی.
وین رونی
06-12-2012, 22:18
مثل اینکه با بازی ها زیاد مچ نیست!!منکه نتونستم دو تا بازی football manager 2013 و فیفا منیجر 2013 رو حتی با استفاده از troubleshoot compatibility اجرا کنم
saeed774
06-12-2012, 23:48
تو این روش فقط فرمت Ico ساپورت میشه ، من امتحان نکردم جواب میده یا نه ! شما با نرم افزار کانورت ، png رو به Ico تبدیل کن ببین جواب میده . ولی فکر نکنم .
hamidreza2010
07-12-2012, 02:51
مثل اینکه با بازی ها زیاد مچ نیست!!منکه نتونستم دو تا بازی football manager 2013 و فیفا منیجر 2013 رو حتی با استفاده از troubleshoot compatibility اجرا کنم
درسته رفیق.هنوز خیلی از بازی ها با ویندوز 8 سازگار نیستند.من از بین بازی هایی که دارم فقط pes 2013 رو تونستم نصب کنم بقیه نشد و مجبور شدم روی 7 نصب کنم
ameer1370
07-12-2012, 17:35
سلام
dvd writer منو نمیشناسه
دی وی دی رایترم پایونیر هست
لطفا کمکم کنید
Agame.Arash
07-12-2012, 20:26
تایپ کردن تو بعضی فروما با ie 10 وین 8 معظلیه ! ... نه اینتر می خوره نه رنگ عوض میکنه !
hamidreza2010
08-12-2012, 20:39
سلام
dvd writer منو نمیشناسه
دی وی دی رایترم پایونیر هست
لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز.شما از لینک زیر برنامه رو دانلود کنین بعد از حالت فشرده خارجش کنین بعد اجراش کنین + سیستمون رو ریست کنین ببینید درست میشه یا نه؟
نتیجه رو اعلام کنید.
hosseinonline8000
10-12-2012, 13:40
عزیز از کجا میشه فهمید بایوس این قابلیت را داره ؟ قفل دوربینی ویندوز 8 کجاست ؟
سرعت اینترنت من توی 8 افتضاح میشه و 5 هست ولی توی 7 عالی هست و 200 سرعت دانلودم هست چرا اینطوریه ؟
لطفا یکی جواب ما را هم بده ...
یکی راهی سراغ نداره که بشه سیو پسورد را به کانکشن ها اضافه کرد ؟ خداییش خیلی ضایع هست . حتما مایکروسافت یک فکری کرده که اینا حذف کرده ...:n29:
در ضمن با اسکرول صفحه در ویندوز 8 مشکل دارم وقتی عکس برای دسکتاپ انتخاب میکنم اسکرول صفحه برمیگرده اول صفحه شما هم مشکل دارید یا خیر ؟
در ضمن ویندوزم را آپدیت کردم ولی مشکلات حل نشد ...:n27:
amin_g_p
10-12-2012, 14:14
لطفا یکی جواب ما را هم بده ...
یکی راهی سراغ نداره که بشه سیو پسورد را به کانکشن ها اضافه کرد ؟ خداییش خیلی ضایع هست . حتما مایکروسافت یک فکری کرده که اینا حذف کرده ...:n29:
در ضمن با اسکرول صفحه در ویندوز 8 مشکل دارم وقتی عکس برای دسکتاپ انتخاب میکنم اسکرول صفحه برمیگرده اول صفحه شما هم مشکل دارید یا خیر ؟
در ضمن ویندوزم را آپدیت کردم ولی مشکلات حل نشد ...:n27:
برای ذخیره یوزر پس کانکشن به Network Connections در کنترل پنل برید در Properties کانکشن مورد نظر در تب Option تیک گزینه Remember my credentials را بزنید
سلام
عنوان تاپیک تغییر داده شد
hosseinonline8000
10-12-2012, 17:24
برای ذخیره یوزر پس کانکشن به Network Connections در کنترل پنل برید در Properties کانکشن مورد نظر در تب Option تیک گزینه Remember my credentials را بزنید
اینو میدونستم یک راه ساده تر نیست ...
مودم usb من نصب نمیشه هر کار میکنم !
اینم مدلش : Corecess 3112
راهی نیس بشه نصبش کرد ؟
hamidreza2010
11-12-2012, 15:40
مودم usb من نصب نمیشه هر کار میکنم !
اینم مدلش : Corecess 3112
راهی نیس بشه نصبش کرد ؟
درابورش رو نصب کردی؟اگه درایورش نصب نمیشه باید ورژن جدیدش رو دان کنی
سلام دوستان ، من مشکل اتوران در ویندوز 8 دارم هر cd که میزارم اتورانش بالا نمیاد ( باید به صورت دستی اجرا کنم ) ، درایور های مادربوردمم که میخوام نصب کنم نوشته های صفحه اتورانش موجود نیست
Agame.Arash
11-12-2012, 17:27
سلام دوستان ، من مشکل اتوران در ویندوز 8 دارم هر cd که میزارم اتورانش بالا نمیاد ( باید به صورت دستی اجرا کنم ) ، درایور های مادربوردمم که میخوام نصب کنم نوشته های صفحه اتورانش موجود نیست
بالا سمت راست یه نوار میاد از اون واسخ دیفالت کردنش استفاده کن... البته فک کنم واسه هر سی دی مجبور باشی یه بار اینکارو کنی !
درابورش رو نصب کردی؟اگه درایورش نصب نمیشه باید ورژن جدیدش رو دان کنی
درایورش فقط برای 7 موجوده تا اونجایی ک دیدم !
اصلاً خیلی مودم زاخاریه !
راهی نیس بشه وین 8 رو دور زد و روش نصب کرد ؟
ArianMax
11-12-2012, 21:00
فکر نکنم ویندوز دلچسبی باشه اکثر کاربران به 7 بر میگردن
Agame.Arash
11-12-2012, 21:14
از troubleshoot compatibility واسه نصب استفاده کن.... این کارو هم نکنی رو 8 نصب میشن ! من تاحالا هیچ درایوری ندیدم رو 7 بیاد رو 8 نیاد !
فکر نکنم ویندوز دلچسبی باشه اکثر کاربران به 7 بر میگردن
والا من هرکی دیدم رو 8 مونده ! ... خودمم الان با 8 دارم مینویسم ... ویندوز خوشگلیه !... منم 2 روز اول می خواستم پاکش کنم ولی الان عادت کردم بش و اصلا فک نکنم بتونم با 7 کار کنم ....
از troubleshoot compatibility واسه نصب استفاده کن.... این کارو هم نکنی رو 8 نصب میشن ! من تاحالا هیچ درایوری ندیدم رو 7 بیاد رو 8 نیاد !
سعی میکنم ببینم میشه نصب کرد یا نه ..
اسم مدل اینه Corecess 3112 .. اگه درایور وین 8 شو پیدا کردی یه نِدا بده ..
سپاس
hamidreza2010
12-12-2012, 01:30
باید منتظر بمونی تا ورژن جدیدش بیاد.منم توی ویندوز 8 مشکل پرینتر دارم.درایورش هنوز برای ویندوز 8 نیومده
من تاحالا هیچ درایوری ندیدم رو 7 بیاد رو 8 نیاد !
چرا دوست عزیز.هنوز درایورهایی هسنتد که روی 7 نصب میشن و روی 8 نصب نمیشن.مثل درایور همین بنده خدا یا درایور پرینتر من
سعی میکنم ببینم میشه نصب کرد یا نه ..
اسم مدل اینه Corecess 3112 .. اگه درایور وین 8 شو پیدا کردی یه نِدا بده ..
سپاس
درخواست درایور رو باید توی تاپیک اختصاصی درایور مطرح کنین.
موفق باشید
مشکلی عجیب در ویندوز 8:
وقتی چند تا برنامه باز هستند،بعضی مواقع تو Taskbar نشون نمیده!:n04:
حالا نمیدونم مدلشه یا مشکل از ویندوزه !!:n13:
kasra2002
12-12-2012, 13:47
سلام گرافیک لب تاپم روی این ویندوز یه دفه سیاه میشه و مینویسه stopped working & recoverd successfully
Agame.Arash
12-12-2012, 15:19
مشکلی عجیب در ویندوز 8:
اسم بزنامه هاتون رو میزارید؟... تسک بار این جور وقتا قفل میکنه یا آن هست و فقط برنامه ها نیست؟...
سلام گرافیک لب تاپم روی این ویندوز یه دفه سیاه میشه و مینویسه stopped working & recoverd successfully
منظورتون از گرافیک سیاه میشه رو نفهمیدم...یعنی کل اسکرین میره؟... فک کنم اشکال از درایور باشه... آپدیتش کنید درس میشه... یه لپتاپ وین 8 ماله یکی از دوستان بود وقتی دکمه وایرلس رو میزد تا وایرلس استفاده کنه این پیام میومد...با آپدیت حل شد...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
vahidreza2007
12-12-2012, 16:06
اقا ویندوز 8 رو نصب کردم و کرکش کردم و همه نرم افزار ها رو هم نصب کردم و تنظیمات دلخواهم رو هم انجام دادم و ویندوز به خوبی کار می کرد . گفتم بزار بزنم اپدیت بشه زدم اپدیت شد و فکر کنم نصف و نیمه اپدیت شد !!! ولی در هر صورت اپدیت تموم شد و گفت ویندوز رو ریستارت کن منم زدم ریستارت شد ! بعد که بالا اومد تو مرحله قبل ورود به ویندوز که می خواد اپدیت ها رو کانفیگور کنه تو 20 درصد می مونه و هنگ می کنه و یه پیام میاد و تا 100 درصد لود میکنه و ویندوز رو ریستارت می کنه !! حالا هر کاری می کنم باز میره اونجا می مونه و تو ویندوز نمیره !!!چه کاری میشه انجام داد ؟ راه فراری وجود داره تا بشه بریم تو ویندوز ؟ این مشکل از چی هستش ؟ دفعه قبل هم دقیقا همین مشکل بوجود اومد و زدم ویندوز رو از طریق ویندوز 7 فرمت کردم رفت پی کارش !! حالا دوباره همون مشکل رو نشون داده !!
Agame.Arash
12-12-2012, 17:00
اقا ویندوز 8 رو نصب کردم و کرکش کردم و همه نرم افزار ها رو هم نصب کردم و تنظیمات دلخواهم رو هم انجام دادم و ویندوز به خوبی کار می کرد . گفتم بزار بزنم اپدیت بشه زدم اپدیت شد و فکر کنم نصف و نیمه اپدیت شد !!! ولی در هر صورت اپدیت تموم شد و گفت ویندوز رو ریستارت کن منم زدم ریستارت شد ! بعد که بالا اومد تو مرحله قبل ورود به ویندوز که می خواد اپدیت ها رو کانفیگور کنه تو 20 درصد می مونه و هنگ می کنه و یه پیام میاد و تا 100 درصد لود میکنه و ویندوز رو ریستارت می کنه !! حالا هر کاری می کنم باز میره اونجا می مونه و تو ویندوز نمیره !!!چه کاری میشه انجام داد ؟ راه فراری وجود داره تا بشه بریم تو ویندوز ؟ این مشکل از چی هستش ؟ دفعه قبل هم دقیقا همین مشکل بوجود اومد و زدم ویندوز رو از طریق ویندوز 7 فرمت کردم رفت پی کارش !! حالا دوباره همون مشکل رو نشون داده !!
اگه ویندوزو اول کرک کردی بعد آپدیت مشکل از کرک بوده تو فروم های دیگه زیاد اینو گزارش دادن (همه جا مینویسن با کرک آپدیت نکنید که داداش... ).... اگه اول کرک نکردی خب ....!... عجیبه !... ویندوز عوض کن ... یه نیم ساعت وقتو می گیره ...
vahidreza2007
12-12-2012, 17:08
اگه ویندوزو اول کرک کردی بعد آپدیت مشکل از کرک بوده تو فروم های دیگه زیاد اینو گزارش دادن (همه جا مینویسن با کرک آپدیت نکنید که داداش... ).... اگه اول کرک نکردی خب ....!... عجیبه !... ویندوز عوض کن ... یه نیم ساعت وقتو می گیره ...
اره اول کرک کردم و بعد زدم اپدیت شد !!! حالا راه حلی نداره ؟ پاکش کنم بره ؟
اسم بزنامه هاتون رو میزارید؟... تسک بار این جور وقتا قفل میکنه یا آن هست و فقط برنامه ها نیست؟...
منظورم برنامه ی خاصی نبود مثل: My Computer - Windows Media player ...
تو محیط ویندوز کار میکنند فقط از Taskbar میرند...همین..ویندوز کرک نشده:آپدیت هم شده!
TaskBar هم قفل نمیکنه...
Agame.Arash
12-12-2012, 17:59
اره اول کرک کردم و بعد زدم اپدیت شد !!! حالا راه حلی نداره ؟ پاکش کنم بره ؟
از ویندوز repair یه کمک بگیر ... dvd وین 8 رو بزار رو اون بوت کن زیر صفحه سمت چپ ... توش یه عالمه خرت و پرته واسه این جور وقتا ... اگه درس نشد فک کنم باید عوض کنی !
منظورم برنامه ی خاصی نبود مثل: My Computer - Windows Media player ...
تو محیط ویندوز کار میکنند فقط از Taskbar میرند...همین..ویندوز کرک نشده:آپدیت هم شده!
TaskBar هم قفل نمیکنه...
این شکلیه که باید باشه : (وقتی ویندوز مدیا و مای کام بازن ) : ماله شما اینطوری نیس ؟! ... خیلی عجیبه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidreza2007
12-12-2012, 19:09
از ویندوز repair یه کمک بگیر ... dvd وین 8 رو بزار رو اون بوت کن زیر صفحه سمت چپ ... توش یه عالمه خرت و پرته واسه این جور وقتا ... اگه درس نشد فک کنم باید عوض کنی !
این شکلیه که باید باشه : (وقتی ویندوز مدیا و مای کام بازن ) : ماله شما اینطوری نیس ؟! ... خیلی عجیبه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ویندوز رو رییپیر کردم و به صورت کاملا عجیبی بالا اومد ولی دوباره خودکار یه صحفه ابی رنگ اومد و تا 100 درصد پر شد و بد ویندوز ریستارت شد !!! و دوباره برگشتیم سر همون مشکل قبلی . در هر صورت ویندوز رو از طریق ویندوز 7 فرمت می کنم و منتظر سرویس پک1 و کرک کامل ویندوز 8 می مونم . :n16:
kasra2002
12-12-2012, 20:51
منظورتون از گرافیک سیاه میشه رو نفهمیدم...یعنی کل اسکرین میره؟... فک کنم اشکال از درایور باشه... آپدیتش کنید درس میشه... یه لپتاپ وین 8 ماله یکی از دوستان بود وقتی دکمه وایرلس رو میزد تا وایرلس استفاده کنه این پیام میومد...با آپدیت حل شد...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
ممنون صفحه برا 1 ثانیه سیاه میشه و بعد کنار ساعت یه چیزی میاد که اینو می نویسه . درایور گرافیک رو نمی تونم آپدیت کنم (همون مشکل جی فورس) - درضمن درایور بلو توث هم نصبه ولی نمیشه از بلوتوث استفاده کرد - ایور میده و کار نمی کنه ولی همه چیزش طبیعیه
Agame.Arash
12-12-2012, 21:14
با همون درایور مشکل داری کسری جان ... تو بخش لپتاپ از دوستانی که مدل مشابه دارن کمک بگیر ... یا اگه کلوپ لپتاپت موجوده اونجا بپرس :n12:
برای فعال کردن سیف مد تو cmd وقتی bcdedit/enum/v رو میزنم میگه An unknown command was specified. باید چیکارش کنم؟
این متن cmd
Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Windows\system32>bcdedit/enum/v
An unknown command was specified.
Run "bcdedit /?" for command line assistance.
C:\Windows\system32>
hamidreza2010
12-12-2012, 21:47
مشکلی عجیب در ویندوز 8:
نه دوست عزیز مطمئنا مدلش نیست.حالا ببین چه بلایی سر ویندوزت اومده
hamidreza2010
12-12-2012, 21:51
برای فعال کردن سیف مد تو cmd وقتی bcdedit/enum/v رو میزنم میگه An unknown command was specified. باید چیکارش کنم؟
این متن cmd
Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Windows\system32>bcdedit/enum/v
An unknown command was specified.
Run "bcdedit /?" for command line assistance.
شما برای اینکه safe mod رو فعال کنی برو توی run بعد تایپ کن msconfig بعد یه پنجره باز میشه.توی اون پنجره برو سربرگ دوم یعنی boot بعد توی کادر پایین زیر boot option گزینه safe mode رو تیک بزن بعد سیستم رو ریست کن
وقتی ریست کردی ویندوز بالا اومد میره توی safe mode وقتی کارت باهاش تموم شد همون راه رو برو و تیک گزینه safe mode رو بردار و سیستم رو ریست کن.
والسلام
kasra2002
12-12-2012, 21:52
با همون درایور مشکل داری کسری جان ... تو بخش لپتاپ از دوستانی که مدل مشابه دارن کمک بگیر ... یا اگه کلوپ لپتاپت موجوده اونجا بپرس :n12:
ممنون
پرسیدم و متاسفانه یه راهی برا آپدیت های جدید گذاشتن ولی نتونستم انجامش بدم و این آخرین آپدیت ارایه شده سایت رسمی سونی بود براش ممنون
عجب!
نه دادا دیگه اینطوریام نیست!اینجوری نشون میده!فقط خیلی به ندرت پیش میاد که فقط تو Taskbar برنامه ی در حال اجرا رو نشون نده....
Agame.Arash
12-12-2012, 22:38
عجب!
نه دادا دیگه اینطوریام نیست!اینجوری نشون میده!فقط خیلی به ندرت پیش میاد که فقط تو Taskbar برنامه ی در حال اجرا رو نشون نده....
چیز خاصی پس فک نکنم باشه ... اگه زیاد اذیت نمی کنه ولش کن بزا دلش خوش باشه اینقد ما ویندوزو اذیت میکنیم حالا یکمم اون گیر بده !:n02:... اگرم خیلی رو مخه میری واسه ریستور پوینت و تعویض ویندوز و .....
jafarian
13-12-2012, 00:25
عجب!
شما برای تسکبار خودتون که بعضی برنامه ها در اون بصورت هیدن در میان بعد از اجرا شدن فایل bat پایین به اسم Reset Clear Taskbar دانلود کنید روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم روی همین فایل کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعد که کارش بصورت اتومات کرد از نوع تست کنید:n01:
Reset Clear Taskbar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان من چندی پیش ویندوز 8 را نصب کردم
هنگامی که فایروال آواست را نصب میکنم و#ی پ#ی ا#ن ام بلاک یا غیر فعال می شود.
کسی راهی سراغ داره که بشود در کنار آواست از و#ی پ#ی ا#ن هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟
و#ی پ#ی ا#ن را صرفا برای آپدیت آواست میخاهم...
kasra2002
13-12-2012, 13:09
سلام
دوست عزیز من حتی نود 32 هم نصب کنم اینجوری میشه و به آنتی ویروس خود ویندوز 8 که آپدیت هم میشه اکتفا کردم
جالب اینجاست که هیچ تغیرری نمیشه و فقط با کانکت شدن به .. اینترنت رو قطع میکنه
بالا سمت راست یه نوار میاد از اون واسخ دیفالت کردنش استفاده کن... البته فک کنم واسه هر سی دی مجبور باشی یه بار اینکارو کنی !
دوست عزیز این نواری که میگید برای من نمیاد مجبورم از داخل cd فایل اتوران رو اجرا کنم
hamidreza2010
13-12-2012, 14:32
دوست عزیز این نواری که میگید برای من نمیاد مجبورم از داخل cd فایل اتوران رو اجرا کنم
متاسفانه من الان وین 8 رو سیستمم نصب نیست که دقیق بگم چیکار کن ولی حالا تا جایی که یادم هست میگم ببینم میتونی پیدا کنی:
برو توی کنترل پنل یه آیکن هست که نوشته autoran یا همچین چیزایی.اونو باز کن میتونی قابلیت اتوران ویندوزت رو تغییر بدی
hamidreza2010
13-12-2012, 14:34
دوست عزیز من حتی نود 32 هم نصب کنم اینجوری میشه و به آنتی ویروس خود ویندوز 8 که آپدیت هم میشه اکتفا کردم
دوست عزیز این مشکل رو توی تاپیک اختصاصی آنتی ویروستون مطرح کنین چون این مشکل برمیگرده به آنتی ویروستون
سلام
شما هم توی بخش آنتی ویروستون پست بزنین.دوستان کمکتون میکنن.بعضی از دوستان هم همین رو با کسپر داشتن توی تاپیک مربوطه حل شد
HO3IN-Life
13-12-2012, 14:50
سلام.دوستان یه 2 تا سوال دارم : 1.این که چرا من نمیتونم در Internet explorer زمانی که تایپ میکنم با اینتر یه خط بیام پایین ؟ همین الانش که دارم تایپ میکنم نمیتونم با Enter یه خط بیام پایین و واسه همینه که خطام پشته سر همه ! کسی در این ویندوز با این مشکل برخورد کرده ؟ اینم بگم که با Firefox چنین مشکلی ندارم ... یه مشکل دیگه هم این که در Explorer در بعضی سایتا نمیتونم Log in بشم.وقتی یوزر و پسمو وارد میکنم دوباره همون صفحه اول رو میاره بدون Log In شدن ! 2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میگفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟ ببخشید زیاد شد سوالام. ممنون
Agame.Arash
13-12-2012, 15:08
سلام.دوستان یه 2 تا سوال دارم : 1.این که چرا من نمیتونم در Internet explorer زمانی که تایپ میکنم با اینتر یه خط بیام پایین ؟ همین الانش که دارم تایپ میکنم نمیتونم با Enter یه خط بیام پایین و واسه همینه که خطام پشته سر همه ! کسی در این ویندوز با این مشکل برخورد کرده ؟ اینم بگم که با Firefox چنین مشکلی ندارم ... یه مشکل دیگه هم این که در Explorer در بعضی سایتا نمیتونم Log in بشم.وقتی یوزر و پسمو وارد میکنم دوباره همون صفحه اول رو میاره بدون Log In شدن ! 2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟ ببخشید زیاد شد سوالام. ممنون
من هم مشکل اولیتون رو دارم ... الان هم که تایپ میکنم نمیتونم اینتر بزنم !!!! .... تا حالا تنها راهی که براش پیدا شده هم استفاده از یه مرورگر دیگس !
HO3IN-Life
13-12-2012, 15:14
من هم مشکل اولیتون رو دارم ... الان هم که تایپ میکنم نمیتونم اینتر بزنم !!!! .... تا حالا تنها راهی که براش پیدا شده هم استفاده از یه مرورگر دیگس !
تعجبم اینه که، هیچکی تا حالا از این مشکل حرفی نزده بود ... !!
شما هم توی بخش آنتی ویروستون پست بزنین.دوستان کمکتون میکنن.بعضی از دوستان هم همین رو با کسپر داشتن توی تاپیک مربوطه حل شد
اونجا هم پست زدم منتها هنوز کسی جواب نداده است.:n03::n03::n03:
Agame.Arash
13-12-2012, 16:01
چرا داداش تا حالا یه تاپیک هم داشتیم در موردش خودم توش نظر دادام... تو بخش آموزش هم اول که فک می کردم اشکال از فرومه گفتم ... کلا دوستان بیشتر از کروم و فایر استفاده میکنن و سمت ie نمیرن منم قبلا همین طوری بودم ولی از ie 10 خوشم اومد !
kasra2002
13-12-2012, 18:44
دوست عزیز این مشکل رو توی تاپیک اختصاصی آنتی ویروستون مطرح کنین چون این مشکل برمیگرده به آنتی ویروستون
سلام ممنون دوست عزیز
منظورم طرح مشکل نبود و همینطور که فقط آنتی ویروس نیست و هر برنامه ای مربوط به نت نصب کنم مثل میتر هم اینطوری میشه
kasra2002
13-12-2012, 18:45
سلام.دوستان یه 2 تا سوال دارم : 1.این که چرا من نمیتونم در Internet explorer زمانی که تایپ میکنم با اینتر یه خط بیام پایین ؟ همین الانش که دارم تایپ میکنم نمیتونم با Enter یه خط بیام پایین و واسه همینه که خطام پشته سر همه ! کسی در این ویندوز با این مشکل برخورد کرده ؟ اینم بگم که با Firefox چنین مشکلی ندارم ... یه مشکل دیگه هم این که در Explorer در بعضی سایتا نمیتونم Log in بشم.وقتی یوزر و پسمو وارد میکنم دوباره همون صفحه اول رو میاره بدون Log In شدن ! 2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میگفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟ ببخشید زیاد شد سوالام. ممنون
سلام من هم همین مشکل رو دارم البته دایمی نیست
مثلا الان کاملا درسته من فکر می کنم به سرعت اینتر نت ربط داره الان اکسپلورر من درسته ولی ممکنه دفه بعدی اینجوری نباشه
HO3IN-Life
13-12-2012, 20:22
سلام من هم همین مشکل رو دارم البته دایمی نیست
مثلا الان کاملا درسته من فکر می کنم به سرعت اینتر نت ربط داره الان اکسپلورر من درسته ولی ممکنه دفه بعدی اینجوری نباشه
والا من همیشه این مشکل رو دارم متاسفانه ! سرعت نتم هم خوبه ... کلافم کرده راه حلی هم پیدا نکردم هنوز ... جواب سوال 2 ــام هم یکی بی زحمت بده . این :
2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میگفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟
hamidreza2010
13-12-2012, 22:54
سلام
برای مشکل اولتون باید بگم که منم همین مشکل رو با فایرفاکس داشتم البته مال من گاهی اوقات پیش میاد.ممکنه بعدا هم پیش بیاد.من فکر کنم مشکل از سایت باشه مثلا بعضی اوقات هم عکسی رو که آپلود کردم رو نمیتونم لینکش رو توی فروم بذارم.شایدم بخاطر فعال نبودن جاوا اسکریپ باشه آخه من اکثر اوقات غیر فعالش میکنم.
آره دوست عزیز شما ویندوزت رو مرتب آپ کن چون بسیاری از مشکلاتش حل میشه و باگهاش برطرف میشه به جز یکی که اونم کرک ویندوز رو پاک میکنه و منم نمیودنم دقیقا کدومه.ولی آپ کردن ویندوز سرعت سیستم رو پایین نمیاره.
HO3IN-Life
13-12-2012, 23:21
سلام
برای مشکل اولتون باید بگم که منم همین مشکل رو با فایرفاکس داشتم البته مال من گاهی اوقات پیش میاد.ممکنه بعدا هم پیش بیاد.من فکر کنم مشکل از سایت باشه مثلا بعضی اوقات هم عکسی رو که آپلود کردم رو نمیتونم لینکش رو توی فروم بذارم.شایدم بخاطر فعال نبودن جاوا اسکریپ باشه آخه من اکثر اوقات غیر فعالش میکنم.
آره دوست عزیز شما ویندوزت رو مرتب آپ کن چون بسیاری از مشکلاتش حل میشه و باگهاش برطرف میشه به جز یکی که اونم کرک ویندوز رو پاک میکنه و منم نمیودنم دقیقا کدومه.ولی آپ کردن ویندوز سرعت سیستم رو پایین نمیاره.
یعنی راهی نداره که این مشکل (اینتر زدن) رو حل کنم ؟!
hamidreza2010
14-12-2012, 02:21
یعنی راهی نداره که این مشکل (اینتر زدن) رو حل کنم ؟!
والله مال من که خودجوش خراب میشد خودجوشم درست میشد.دیگه من خودم کاری انجام نمیدادم
javad-88
14-12-2012, 04:01
باسلام امشب Windows 8 Enterprise RTM x86 دانلود کردم.
متاسفنه هنگام نصب همه چیز تا مرحله installing windows همون مرحله عملیات کپی و نصب ویندوز 8 بر روي سیستم به پایان میرسه سیستم بعد از ریست شدن فقط یه صفحه سیاه میاد حتی 10-15 دقیقه هم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد. تا وارد مرحله تنظیمات حساب کاربري بشم .شانسی که آوردم از ویندوز7 یه بکاپ داشتم.تا بیام تو سایت و از شما دوستان کمک بگیرم. به نظر شما مشکل از کجاست.
باتشکر
hamidreza2010
14-12-2012, 04:06
باسلام امشب Windows 8 Enterprise RTM x86 دانلود کردم.
متاسفنه هنگام نصب همه چیز تا مرحله installing windows همون مرحله عملیات کپی و نصب ویندوز 8 بر روي سیستم به پایان میرسه سیستم بعد از ریست شدن فقط یه صفحه سیاه میاد حتی 10-15 دقیقه هم صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد. تا وارد مرحله تنظیمات حساب کاربري بشم .شانسی که آوردم از ویندوز7 یه بکاپ داشتم.تا بیام تو سایت و از شما دوستان کمک بگیرم. به نظر شما مشکل از کجاست.
باتشکر
از dvd ویندوزت نیست؟با یه dvd ویندوز دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟
amirpers
14-12-2012, 14:25
کسی راهی برای عوض کردن فونت فارسی پیش فرض ویندوز پیدا نکرده ؟
hamidreza2010
14-12-2012, 16:48
کسی راهی برای عوض کردن فونت فارسی پیش فرض ویندوز پیدا نکرده ؟
نه متاسفانه هنوز راهی پیدا نشده
javad-88
15-12-2012, 00:24
dvd رو هم عوض کردم حتی دیشب از یه سایت دیگه دانلود کردم ولی متاسفانه مشکل باقیه.
همه مراحل رو درست میرم سیستم من هم از لحاظ سخت افزاری مشکلی با ویندوز8 نداره.
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
ولی از آنتی ویروس ویندوز هم نمیتونم استفاده کنم چون کرک یا پچ 90% برنامه هایی که روی هاردم دارم رو هم پاک میکنه
در ضمن شما میتونید از فایر*فا$کس هم استفاده کنید من ... رو برای آپدیت آواست میخوام که آی پی های ایران رو تحریم کرده
فکر نمی کنم مشکل از آنتیویروس باشه چون من این مشکل رو در وین 7 نواشتم .
با این وجود فکر کنم با تغییر تنظیمات آواست این مشکل حل بشه اما من اطلاعات کافی ندارم.
کمک..
kasra2002
15-12-2012, 10:25
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
ولی از آنتی ویروس ویندوز هم نمیتونم استفاده کنم چون کرک یا پچ 90% برنامه هایی که روی هاردم دارم رو هم پاک میکنه
کاملا درسته ولی می تونید .من یکی دوتا از این ایرور ها داشتم یبار هم پاک شد ولی از اون به بعد بیخیال ایرور میشم و نمی ذارم پاک کنه و وقتی هم اسکن می کنم گیر نمی ده. ولی چک کردن در کلیک راست نداره!!!
mahyarSAMSUNG
15-12-2012, 11:57
ویندوز من یه باگ داره نمیدونم برای شما هم همینطوری یا نه ؟
وقتی پنجره کپی یا کات کردن باز هستش و داره درصد میندازه وقتی دکمه more detail رو میزنم سرعت افت میکنه تا میرسه به صفر ولی وقتی پنجره رو دوباره fewer میکنم به راه خودش ادامه میده ... یعنی در واقعه خللی تو کار وارد نمیشه فقط با باز شدن دیتیل سرعت صفر میشه ولی داره کار خودشو میکنه ... یه جورایی الکی گیر میکنه
king_darkness
15-12-2012, 19:20
وقتی پنجره کپی یا کات کردن باز هستش و داره درصد میندازه وقتی دکمه more detail رو میزنم سرعت افت میکنه تا میرسه به صفر ولی وقتی پنجره رو دوباره fewer میکنم به راه خودش ادامه میده ... یعنی در واقعه خللی تو کار وارد نمیشه فقط با باز شدن دیتیل سرعت صفر میشه ولی داره کار خودشو میکنه ... یه جورایی الکی گیر میکنه
برای من هم همین طور هست !!!!
hamidreza2010
15-12-2012, 21:08
برای منم همینطوریه احتمالا برای همه اینجوری بشه.شاید باگ باشه ولی فکر کنم تنها باگی باشه که اختلالی توی کار ما ایجاد نمیکنه
mahyarSAMSUNG
15-12-2012, 21:15
ویندوز من یه مشکل دیگه هم داشت که باعث شد دیگه نتونم تحممل کنمو پاکش کنم و 7 بریزم .. شبکه نمیشد هرکاری کردم با همون روش همیشگی شبکه نمیشد که نمیشد .. 7 ریختم بدون هیچ مشکلی درست شد . دیگه 8 رو دوست ندارم :n03:
hamidreza2010
15-12-2012, 21:39
ویندوز من یه مشکل دیگه هم داشت که باعث شد دیگه نتونم تحممل کنمو پاکش کنم و 7 بریزم .. شبکه نمیشد هرکاری کردم با همون روش همیشگی شبکه نمیشد که نمیشد .. 7 ریختم بدون هیچ مشکلی درست شد . دیگه 8 رو دوست ندارم :n03:
یکی از چیزایی که توی وین 8 پس رفت داشته همین بخش شبکشه.خیلی سخت شده ولی در کل ویندوزش حرف نداره
hossein_2006_a
16-12-2012, 00:33
شما مشکل صفحه آبی در این ویندوز نداشتید؟!!
جطور میشه حلش کرد؟
مشکل بلوتوث کردن تو ویندوز 8:
عدم شناسایی موبایل!
شرمنده خلاصه بود.
مشکل چیه؟!
Windows 8 RTM
hamidreza2010
16-12-2012, 01:27
شما مشکل صفحه آبی در این ویندوز نداشتید؟!!
جطور میشه حلش کرد؟
سلام
راستش صفحه آبی که توی هر ویندوزی اتفاق می افته و به عوامل مختلفی بستگی داره.به رم سیستم.به ناسازگار بودن برنامه ها با ویندوز-به ویروسی بودن سیستم و .....
مشکل بلوتوث کردن تو ویندوز 8:
عدم شناسایی موبایل!
شرمنده خلاصه بود.
مشکل چیه؟!
Windows 8 RTM
دوست عزیز من ویندوز من مشکل بلوتوس نداره.شما قبل از فرستادن فایل موبایلت رو add کن ببین درست میشه.توی device رو میگم
دوست عزیز من ویندوز من مشکل بلوتوس نداره.شما قبل از فرستادن فایل موبایلت رو add کن ببین درست میشه.توی device رو میگم
از طریق Add کردن نمیخوام!
روی فایل مورد نظر RightClick > Send To > Bluetooth Device
خب یه پنجره باز میشه،باید موبایل رو نشون بده ولی نمیده!:n13:
javad1361839
16-12-2012, 16:40
بهتر بود یه نظرسنجی هم به تاپیک اضافه میشــد::
از نصب ویندوز 8 راضی هستید::
1_ بله
2_ خیر
endoftime
16-12-2012, 18:18
دوستان تفاوت دو عرضه Enterprise N و Enterprise در چیه؟
کدام آپدیت کرک رو از کار میندازه ؟
BEHZAD2007
16-12-2012, 20:00
سلام دوستان دو تا سوال دارم از کجا میشه فهمید ورژنی که استفاده میکنم gdr هستش؟
و اینکه من ویندوز 8 رو اکتیو کردم ولی قسمت pc setting فعال نمیشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
اینم عکسی از محیط
با تشکر
با تشکر
Run > regedit >HKEY_LOCAL_MACHINE >Software >Microsoft >Windows NT >CurrentVersion
david-ebi
17-12-2012, 00:38
دوستان بالاخره مشکل کار نکردن س.ا.ک.س در ویندوز8 حل شد یا نه؟اگر حل شده لطفا راهشو بگین.
hamidreza2010
17-12-2012, 02:40
و اینکه من ویندوز 8 رو اکتیو کردم ولی قسمت pc setting فعال نمیشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
اینم عکسی از محیط
با تشکر
مشکل از کرک ویندوزته از یه کرک دیگه استفاده کنین
اینم عکسی از محیط
با تشکر
از این استفاده کنید : Activator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HO3IN-Life
17-12-2012, 14:21
سلام. خواستم بدونم اون آپدیت هایی که میرن توی قسمت optional و خود ویندوز تیکشون نزده، رو هم باید دانلود کنم یا اونا توصیه نمیشن و خوب نیست ؟!
میخوام ویندوزو آپدیت کنم ، کدوم آپدیت کرک رو از کار میندازه؟!:n13:
ezzat5700
17-12-2012, 14:32
هیچ آپدیتی فعلا از کار نمیندازه کرک هارو
من آپدیت کردم
HO3IN-Life
17-12-2012, 14:37
سلام. خواستم بدونم اون آپدیت هایی که میرن توی قسمت optional و خود ویندوز تیکشون نزده، رو هم باید دانلود کنم یا اونا توصیه نمیشن و خوب نیست ؟!
گفتم سوالم توی صفحه ققبل نمونه دوستان نبینن جواب ندن ...
hosseinonline8000
17-12-2012, 14:52
دوستان من کم کم دارم با ویندوز 8 کنار میام . از وقتی که آپدیتش کردن خوب داره کار میکنه و مشکل خاصی تا حالا نداشتم .
نرم افزار و بازی های سنگین هم بعد از آپدیت ویندوز بخوابی جواب دادن ...
kasra2002
17-12-2012, 16:09
اگه کسی می دونه لیستی از آپدیت ها رو بگه که مهمتره چون اونایی که اینترنت مشکل دار دارن بتونن بهره ببرن
HO3IN-Life
17-12-2012, 19:56
اون آپدیت هایی که خود ویندوز تیکش نمیزنه رو هم خودم تیک بزنم و آپدیتشون کنم ؟
hamidreza2010
17-12-2012, 21:25
اون آپدیت هایی که خود ویندوز تیکش نمیزنه رو هم خودم تیک بزنم و آپدیتشون کنم ؟
اون آپدیتهایی که خود ویندوز تیکشون رو نزده اختیاری هستند ، دوست داشتی آپ کن نداشتی نکن.مثلا مال من درایور مودمم اینطوری هست.
موفق باشی
hamidreza2010
17-12-2012, 21:29
از طریق Add کردن نمیخوام!
روی فایل مورد نظر RightClick > Send To > Bluetooth Device
خب یه پنجره باز میشه،باید موبایل رو نشون بده ولی نمیده!:n13:
خب اول باید وسیلت رو بشناسه بعد بتونی فایل ارسال کنی دیگه.
آره داداش همینطوری نمیشه که
بهتر بود یه نظرسنجی هم به تاپیک اضافه میشــد::
از نصب ویندوز 8 راضی هستید::
1_ بله
2_ خیر
آره فکر بدی نیست ولی آخه یه مشکلی هست اینه که بعضی ها اول بدشون میاد ولی وقتی یه مدت باهاش کار میکنن تازه راضی میشن!!!!!!!
دوستان تفاوت دو عرضه Enterprise N و Enterprise در چیه؟
نسخه N فکر کنم مدیا پلیر و ... نداره.البته مطمئن نیستم فکر کنم.
BEHZAD2007
18-12-2012, 13:21
سلام دوباره خدمت دوستان گل ممنون از اینکه راهنمایی کردید
2 تا مشکل دگه دارم
بعضی وقت ها که دارم کار میکنم بدون هیچ دلیلی دکستاپ همینطوری چشمک میزنه یعنی صفحه ابی میشه و دوباره درست میشه و تا زمانی که ریست نکنم درست نمیشه به نظر شما مشکل از چیه
دومین مشکل من اینه که وقتی اکسس رو اجرا میکنم بی دلیل سیستم فریز میشه در حالی که با اکسل ورد و غیره چنین مشکلی نداره
ممنون میشم دوستان گل راهنمایی کنن
با تشکر از همه دوستان
ویندوز 8 دیگه خسته کرد مارو...:n02:
دوستان یه مشکلی: Windows 8 Pro - Codec Shark007
وقتی یه فیلمی یا موزیک ویدیویی تمام صفحه میبینیم بعد از 10 ثانیه کوچیک میشه و از حالت Full در میآد...حالا نمیدونم مشکل از ویندوزه یا Codec???
:n23:
hamidreza2010
18-12-2012, 14:51
ویندوز 8 دیگه خسته کرد مارو...:n02:
دوستان یه مشکلی: Windows 8 Pro - Codec Shark007
وقتی یه فیلمی یا موزیک ویدیویی تمام صفحه میبینیم بعد از 10 ثانیه کوچیک میشه و از حالت Full در میآد...حالا نمیدونم مشکل از ویندوزه یا Codec???
:n23:
به احتمال خیلی زیاد از کدک هست.شما نرم افزار K-Lite Codec Pack رو نصب کن مشکلت درست میشه
تو ویندوز 8 قطع ناگهانیه اینترنت هم داریم ؟! آخه واسه من یبار پیش اومد!:n13:در عجبـــم!
hamidreza2010
19-12-2012, 03:37
تو ویندوز 8 قطع ناگهانیه اینترنت هم داریم ؟! آخه واسه من یبار پیش اومد!:n13:در عجبـــم!
فکر نکنم.حالا یبار اشکال نداره شاید واسه چیز دیگه ایی بوده
فکر نکنم.حالا یبار اشکال نداره شاید واسه چیز دیگه ایی بوده
من میگم شاید این ویندوزای ما اصل نباشن که همچین مشکلایی پیش میآد ، ماهم بد میگیم از ویندوز 8!
بهتره همون 7 رو نصب کنیم تا فایل ایزو اصلش بیاد...
hamidreza2010
20-12-2012, 01:29
من میگم شاید این ویندوزای ما اصل نباشن که همچین مشکلایی پیش میآد ، ماهم بد میگیم از ویندوز 8!
بهتره همون 7 رو نصب کنیم تا فایل ایزو اصلش بیاد...
نه رفیق بحث اصل بودن نیست چون من کرک کردم الان دارم آپدیت هم میکنم.ولی اگه بخوای بمونی تا اورجینالش بیاد باید سالها صبر کنی:n02:.یه سری مشکلات هست که واسه یکی پیش میاد واسه کس دیگه پیش نمیاد اونا رو باید خودمون حل کنیم اما یه سری مشکلات هست که در واقع باگ هستن و باید بمونیم تا مایکروسافت درستش کنه.
وین 7 هم خوبه ولی به نظرم 8 یه چیز دیگست ( من رو سیستم خونه 8 نصب کردم خیلی هم باهاش حال میکنم ولی برادرم اصلا نمیتونه باهاش کار کنه )
بله اینجوریاس دیگه:n01:
parsicola
21-12-2012, 16:59
win 8 ویندوز خیلی خوبیه فقط شما یکم عجله دارین. باید چندماه صبر کنید تا این ویندوز کاملا جا بیفته و باگ هاش برطرف بشه. مخصوصا وقتیکه سرویس پکش بیاد دیگه تقریبا کامل میشه. کرک کامل هم که جای خود داره. شرکتهای نرم افزاری هم تا اون موقع تمام درایورهای لازم برای نرم افزاراشون رو ارائه کردند. پس یه 6 ماه دندون رو جیگر بزارین.
به هرحال ویندوز 8 از لحاظ تکنیک و فناوری نرم افزاری فوق العاده بهتر از ویندوزهای قبلیه و درعین کاملتر بودن خیلی هم سبکتره و سخت افزار شما رو کمتر به زحمت می اندازه. این یعنی یه پیشرفت فوق العاده. درواقع تفاوت عمده در ویندوز 8 با ویندوزهای قبلی در اینه که شما دیگه یه هسته نرم افزاری سنگین که همه کار رو انجام میده طرف نیستین و همه کارهای ویندوز از ترکیب اپلیکیشن های مختلف و اجرای اونها انجام میشه. حتی اکسپلورر ویندوز هم به نوعی یه اپلیکیشنه و از اون هسته سنگین و حجیم خبری نیست و واسه همین هم هست که ویندوز 8 خیلی زودتر از ویندوزهای قبلی بالا میاد . با اینکه خیلی گرافیکی تر و قشنگتره.
ویندوز 8 در زمینه پایداری مثل ویندوز 7 می مونه با حجم نیاز به سخت افزار کمتر! کم کم هم به نحوه کارکدنش عادت می کنید و دیگه نمی تونید به ویندوزهای قبلی برگردین. دیگه همه چی بر اساس وب هستش و فرض بر اینه که شما همیشه به یک اینترنت با پهنای باند بالا متصل هستین (بیچاره ما توی ایران). به هرحال تمام شرکتهای سازنده لپ تاپ دارن محصولات جدیدشونو با ویندوز 8 ارائه می دن و باید خودتونو به این ویندوز ارتقاء بدین. عصر موس و کیبورد داره جاشو به کامپیوترهای دارای قابلیت صفحه تاچ متصل به اینترنت سریع میده . چه بخوایم و چه نخوایم.
یکی یه توضیحی در مورد ورژن Enterprise Evalution بده...!:n16:
ویندوزش کامل هست؟!
parsicola
22-12-2012, 17:50
یکی یه توضیحی در مورد ورژن Enterprise Evalution بده...!:n16:
ویندوزش کامل هست؟!
مطمئن نیستم باید دوستان دیگه هم نظر بدن اما کلا ورژن Enterprise Evalution به معنی ورژنیه که برای امتحان و محک زدن ویندوز توسط موسسات و شرکتهاست تا ببینند ارزش داره ویندوز کامپیوترهاشون رو (که بعضا بالغ بر صدها کامپیوتر میشه) به ویندوز چدید ارتقاء بدن یا نه. لذا فکر نمی کنم ورژن خیلی کاملی باشه.
برای نصب NET Framework
فعال کردن آفلاین NET Framework 3.5. در ویندوز 8
ابتدا دی وی دی ویندوزتون رو داخل دی وی دی رام قرار دهید،
سپس Command Prompt را در حالت Run as sdministrator اجرا کرده و دستور زیر را در آن وارد (کپی/پیست) کنید :
dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:h:\sources\sxs
وسطش ارور میده. چطوری درست میشه؟
hamidreza2010
22-12-2012, 21:38
برای نصب NET Framework
وسطش ارور میده. چطوری درست میشه؟
دوست عزیز این مشکلت تاپیک اختصاصی داره.لطفا اونجا مطرح کنین کمکتون میکنن.البته قبل از مطرح کردن پستهای قبلیش رو بخونین شاید مشکلتون حل شد
mahammad_reza
22-12-2012, 23:44
من حدود یک ماهه که نصبش کردم و از همون اول عاشقش شدم .
فقط من از این قسمت گجت ها زیاد استفاده می کردم که متاسفانه حذف شده .
hamidreza2010
23-12-2012, 02:08
من حدود یک ماهه که نصبش کردم و از همون اول عاشقش شدم .
فقط من از این قسمت گجت ها زیاد استفاده می کردم که متاسفانه حذف شده .
برنامه مخصوص ویندوز 8 هست.دانلود کنین حل میشه
وقتی تو پوشه عکس ها میرم سرعت سیستم میاد پیاین دلیلش نمایش بند انگشتی عکس ها و پر شدن اون نوار سبزه. چطوری میشه کاری کرد که دیگه نوار پر نشه؟
hosseinonline8000
24-12-2012, 11:37
وبکم لپتاپم برعکس نشون میده و درایورش برای ویندوز 8 هم پیدا نکردم حالا چکار کنم ؟
وقتی روی بعضی فایلها راست کلیک میکنم سیستم چند ثانیه هنگ میکنه و منوی کلیک راست طول میکشه تا باز بشه مشکلش چیه؟
HO3IN-Life
24-12-2012, 18:30
یه سوال : میخواستم بدونم چرا وقتی میخوام با Player خوده ویندوز (مدیا پلایر نه) یه آهنگ یا فیلمی رو بزارم سریع قطع میکنه.یعنی وقتی روی مثلاً اون آهنگ میزنم یک ثانیه اولش رو پخش میکنه بعد از اون، خود به خود میره توی منوی استارت. قبلاً اینطور نبود ماله آپدیت ویندوز نبود ؟!
hamidreza2010
24-12-2012, 19:25
وقتی تو پوشه عکس ها میرم سرعت سیستم میاد پیاین دلیلش نمایش بند انگشتی عکس ها و پر شدن اون نوار سبزه. چطوری میشه کاری کرد که دیگه نوار پر نشه؟
سلام
مال من کلا همینطوریه.هم توی ویندوز 7 هم توی 8.معمولا وقتی درایو یا پوشه ایی که توش فایل زیاد باشه اینجوری میشه.باورت میشه من واسه همین مشکلی که الان گفتی توی کل این دو سالی که وین 7 اومده کلا 5 بارم نصبش نکردم؟بعدش برگشتم همون ایکس پی.:n02:
وین 8 هم همین مشکل رو داره ولی بازم بهتره از 7 شده.من تنها راهی که میدونم استفاده از برنامه Qdir هست.یه اکسپلولرر عالی هست واسه ویندوز که واقعا کارش حرف نداره و وقتی نصب میکنی میتونی کاری کنی که اکسپلولرر پیشفرض ویندوز بشه.من وین 8 نصب کردم + همین برنامه (اگه بخوام این برنامه رو پاک کنم باید ویندوز رو هم پاک کنم و ایکس پی نصب کنم)
حالا اگه تصمیم گرفتی ازش استفاده کنی بهم بگو بهت بگم که چطوری تنظیماتش رو درست کنی تا راحتتر باهاش کار کنی.:n01:
hamidreza2010
24-12-2012, 19:30
وبکم لپتاپم برعکس نشون میده و درایورش برای ویندوز 8 هم پیدا نکردم حالا چکار کنم ؟
وقتی روی بعضی فایلها راست کلیک میکنم سیستم چند ثانیه هنگ میکنه و منوی کلیک راست طول میکشه تا باز بشه مشکلش چیه؟
برای مشکل اولت کاری نمیشه کرد باید منتظر بمونی تا درایورش بیاد.برای مشکل دومت دقیقا نمیدونم.به خاطر آنتی ویروست نیست؟چون من از کسپر استفاده میکنم تقریبا همین مشکل رو دارم چون وقتی میرم فایل ها رو بخصوص برنامه ها رو باز کنم طول میکشه چون کسپر به صورت real time همه رو چک میکنه
اینکه مایکروسافت برای ویندوز نسخه جدید منتشر میکنه ،دلیل نمیشه که کاربران نسخه قبلی همه به سرعت نقل مکان کنن به نسخه جدید و دیگه نسخه های قبلی اعتبار خودشونو از دست بدن.به نظر من وقتی صحبت از ارتقا باشه و کارایی بیشتر باشه باید تغییر سیتسم داد،مثلا تغییر سیستم از ایکس پی به 7 اجتناب ناپذیر بود.
الان هم که دیگه ویندوز به یه بلوغ رسیده (البته واسه pc)که نیاز به ارتقا نباشه مگه اینکه پای یه فناوری جدید درمیون باشه
من میگم 7 جای خودش و 8 هم جای خودش بسته به سلیقه کاربر،مثل توزیع های لینوکس
سلام
مال من کلا همینطوریه.هم توی ویندوز 7 هم توی 8.معمولا وقتی درایو یا پوشه ایی که توش فایل زیاد باشه اینجوری میشه.باورت میشه من واسه همین مشکلی که الان گفتی توی کل این دو سالی که وین 7 اومده کلا 5 بارم نصبش نکردم؟بعدش برگشتم همون ایکس پی.:n02:
وین 8 هم همین مشکل رو داره ولی بازم بهتره از 7 شده.من تنها راهی که میدونم استفاده از برنامه Qdir هست.یه اکسپلولرر عالی هست واسه ویندوز که واقعا کارش حرف نداره و وقتی نصب میکنی میتونی کاری کنی که اکسپلولرر پیشفرض ویندوز بشه.من وین 8 نصب کردم + همین برنامه (اگه بخوام این برنامه رو پاک کنم باید ویندوز رو هم پاک کنم و ایکس پی نصب کنم)
حالا اگه تصمیم گرفتی ازش استفاده کنی بهم بگو بهت بگم که چطوری تنظیماتش رو درست کنی تا راحتتر باهاش کار کنی.:n01:
سلام ممنون میشم حمید جان. معمولا بار اول که وارد پوشه میشی ریفرش میکنه ولی با هر بار تغیر تو فایل ها بازم اذیت میکنه
واسه من یه مشکلی داره اینه که روی لپتاپ نصبش کردم موقع خاموش کردن برق یو اس بی ها رو قطع نمیکنه و کلرپد لپتاپ واسه خودش کار میکنه باید باطری لپتاپ رو در آورد
فعلا برگشتیم روی 7
hamidreza2010
25-12-2012, 02:10
سلام ممنون میشم حمید جان. معمولا بار اول که وارد پوشه میشی ریفرش میکنه ولی با هر بار تغیر تو فایل ها بازم اذیت میکنه
خواهش میکنم عزیز.آره اذیت میکنه.خوبی این برنامه اینه که اصلا این مشکل رو نداره حالا تعداد فایلها هرچقدر هم باشه.شما برنامه رو از لینک زیر دان کن + نصب.بعد من بهتون تنظیماتش رو میگم.
البته تنظیم خاصی نداره.خیلی راحته ولی خب میگم بهتون.
لینک دانلود برنامه QDir
hamidreza2010
25-12-2012, 02:27
سلام دوستان
من یه مشکلی با بلوتوس توی وین 8 دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده.همیشه درستش میکنم ولی باز دفعه بعد خراب میشه.بلوتوس موبایلم رو پیدا نمیکنه یعنی نمیتونم کانکت شم.بعدش هر بار که به زور کانکت میشه رمز میخواد که بهش میدم و اسم بلوتوس موبایم رو اد میکنه.دفعه بعد هم قضیه همینه واسه همین تعداد بلوتوسام زیاد شده.راه ساده ایی نیست واسه خلاص شدن از دست این مشکل؟
و سئوال دوم این که چطوری اسامی این بلوتوس ها رو پاک کنم (میبینید اسم بلوتوسم رو چند دفعه اد کرده .... هر دفعه بخوام کانکت شم هزار تا دردسر داره):n23: :n03:
kasra2002
25-12-2012, 12:24
سلام منم مشکل بلوتوث دارم هم اینکه ویندوز مدیا پلیر رو همزمان با اینترنت اکسپلورر اجرا کنم سیستمم کرش می کنه (لپتاپ
خواهش میکنم عزیز.آره اذیت میکنه.خوبی این برنامه اینه که اصلا این مشکل رو نداره حالا تعداد فایلها هرچقدر هم باشه.شما برنامه رو از لینک زیر دان کن + نصب.بعد من بهتون تنظیماتش رو میگم.
البته تنظیم خاصی نداره.خیلی راحته ولی خب میگم بهتون.
لینک دانلود برنامه QDir
دانلود کردم
سلام....
رفقا من رو لپتاپ و پیسیام کلی برنامه و تنظیمات و بدبختی :) دارم!!
رم جفتشون ۲ گیگ میباشه و گرافیک یکی انبرد و یکی ۱ گیگ میباشه!! ویندوز ۷ رو هم عالی و بیمشکل اجرا میکنن جفتشون....
تنها نیاز بنده هم اجرای IDM و Vuze برای دانلود، فایر فاکس برای اینترنت گردی و ویژوال استودیو برای برنامه نویسی+ افیس برای نوشتن مقاله و اینا و در نهایت هم KM Player برای پخش موزیک و فیلم هستش....
ایا ویندوز ۸ نصب بکنم به مشکل میخورم؟!!
میدونم که نسخهی رسمی اومده بیرون ولی دوستانی که دارن، ایا بیشتر از ویندوز ۷ قابلیت اطمینان داره؟!( من اخرین باری که سیستم عامل لپتاپ رو نصب کردم یک سال و نیم پیش بوده و بی مشکل و بی انتی ویروس تا اینجا اومده!!!!)....
ایا تنظیمات رو میشه حفظ کرد یا برنامه ها رو؟! چون راستش حظف و نصب مجدد برنامه ها اصلی ترین مشکل من هستش!( هرچند برخی مثل ویژوال اوستودیو و افیس و ... رو باید نسخهی جدیدشون نصب بشه...)
به 8 مهاجرت نکن که به مشکل بر میخوری...
واقعا؟ ممنون.....
راستی، چطو؟!
BEHZAD2007
25-12-2012, 17:54
سلام....
رفقا من رو لپتاپ و پیسیام کلی برنامه و تنظیمات و بدبختی :) دارم!!
رم جفتشون ۲ گیگ میباشه و گرافیک یکی انبرد و یکی ۱ گیگ میباشه!! ویندوز ۷ رو هم عالی و بیمشکل اجرا میکنن جفتشون....
تنها نیاز بنده هم اجرای IDM و Vuze برای دانلود، فایر فاکس برای اینترنت گردی و ویژوال استودیو برای برنامه نویسی+ افیس برای نوشتن مقاله و اینا و در نهایت هم KM Player برای پخش موزیک و فیلم هستش....
ایا ویندوز ۸ نصب بکنم به مشکل میخورم؟!!
میدونم که نسخهی رسمی اومده بیرون ولی دوستانی که دارن، ایا بیشتر از ویندوز ۷ قابلیت اطمینان داره؟!( من اخرین باری که سیستم عامل لپتاپ رو نصب کردم یک سال و نیم پیش بوده و بی مشکل و بی انتی ویروس تا اینجا اومده!!!!)....
ایا تنظیمات رو میشه حفظ کرد یا برنامه ها رو؟! چون راستش حظف و نصب مجدد برنامه ها اصلی ترین مشکل من هستش!( هرچند برخی مثل ویژوال اوستودیو و افیس و ... رو باید نسخهی جدیدشون نصب بشه...)
سلام در رابطه با km player و افیس و غیره مشکلی به هیچ عنوان نخواهی داشت فقط چون من ویژوال نصب نکردم نمیدونم کار میکنه یا نه که اونم بایستی کار کنه
در مورد تنظیمات و برنامه هارو از سون به 8 بیاری نمیشه و بهتره اینارو دوباره نصب کنی وقتی کارت تموم شد یه ایمیج با acronis true image بگیر برای همیشه از شر ویندوز نصب کردن خلاص شو
موفق باشی حقیقتا با این 8 خیلی حال کردم همه چی به راهه:n01:
Behroooz
25-12-2012, 19:50
با سلام
ویندوز 8 با همه خوبی هایی که داره دچار مشکلی به نام نصب نبودن برنامه microsoft.net frame work
است . که باعث میشه برنامه هایی مثل sony sound forge بر روی ویندوز 8 نصب نشه
البته در نت راهی برای نصب افلاین برنامه دات نت فریم ورک ارایه شده که من هر چه کردم نشد .
برای همین مجبور شدم دوباره به ویندوز 7 برگردم .
دوستان راه مطمینی برای نصب مایروسافت دات نت فریم ورک بر روی ویندوز 8 بلد هستند.
اتفاقن من با استفاده از همین روشی که تاپیکش هم موجود هست، خیلی راحت و بدون مشکل NET. ورژن 3.5 رو نصب کردم.
درکل من هرچی که تا حالا تو ویندوز 7 برای برنامه نویسی و ... نیاز داشتم خیلی راحت تونستم کوچ کنم به 8 و الان دارم استفاده میکنم.
hamidreza2010
25-12-2012, 22:24
دانلود کردم
اوکی.برنامه رو نصب کن بعد از قسمت سربرگها برو توی قسمت Extras گزینه Q-Dir Is defualt browser رو انتخاب کن بعد تیک گزینه های Folder و My Computer و My Dacument رو بزن تا بصورت اکسپلولرر پیشفرض ویندوزت بشه.
بعد دوباره برو توی Extras گزینه Starting As رو انتخاب کن بعد گزینه 2V-Dir رو بزن.
بعد دوباره برو توی Extras گزینه Title Bar تیک گزینه دوم رو بزن.
برای نشون دادن فولدرهای مخفی و ... میتونی از همون بخش Extras گزینه system کارهای لازم رو انجام بدی.
مشکلی بود درخدمتم.
موفق باشی
hamidreza2010
25-12-2012, 22:27
سلام دوستان
من یه مشکلی با بلوتوس توی وین 8 دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده.همیشه درستش میکنم ولی باز دفعه بعد خراب میشه.بلوتوس موبایلم رو پیدا نمیکنه یعنی نمیتونم کانکت شم.بعدش هر بار که به زور کانکت میشه رمز میخواد که بهش میدم و اسم بلوتوس موبایم رو اد میکنه.دفعه بعد هم قضیه همینه واسه همین تعداد بلوتوسام زیاد شده.راه ساده ایی نیست واسه خلاص شدن از دست این مشکل؟
و سئوال دوم این که چطوری اسامی این بلوتوس ها رو پاک کنم (میبینید اسم بلوتوسم رو چند دفعه اد کرده .... هر دفعه بخوام کانکت شم هزار تا دردسر داره):n23: :n03:
اینم اضافه کنم که من این مشکل رو توی ویندوز ایکس پی نداشتم چون خودم درایور بلوتوس رو نصب میکردم خودم میتونستم تنظیمات دلخواه رو اعمال کنم ولی چون وین 8 خودش درایور بلوتوس رو داره.کارم رو سخت کرده و این مشکلات رو واسم پیش آورده.حالا اگه کسی راه حلی داره خوشحال میشم کمکم کنه.
hosseinonline8000
26-12-2012, 02:52
دوستانی که در ویندوز 8 مشکل دارن :
در حال حاظر من برنامه هایی مانند 3dmax 2011 - visual stadio 2010 - office 2013 را روی ویندوز 8 نصب کردم و مثل پلنگ جواب میده . البته که تا قبل از آپدیت ویندوزم مشکل داشتن ولی الان ویندوزم را تا به همین امروز آپدیت کردم بصورت کامل و الان بدون مشکل همه ی برنامه ها جواب میدن و هیچ مشکلی ندارم .
در ضمن نصب کامل درایورهای سازگار با ویندوز 8 سیستمتون فراموش نشه چون در کارایی ویندوز خیلی تاثیر داره . حداقل برای من که داشت ...
نت فریمورک هم کامل نصب کردم بصورت آفلاین و در نصب هیچ برنامه ایی به مشکل برنخوردم .
در ضمن به گفته ی مایکروسافت 3 هفته طول میکشه که به ویندوز 8 عادت کنید ...:n02:
kasra2002
26-12-2012, 11:42
اتفاقن من با استفاده از همین روشی که تاپیکش هم موجود هست، خیلی راحت و بدون مشکل NET. ورژن 3.5 رو نصب کردم.
درکل من هرچی که تا حالا تو ویندوز 7 برای برنامه نویسی و ... نیاز داشتم خیلی راحت تونستم کوچ کنم به 8 و الان دارم استفاده میکنم.
مشکل از سورس ویندوزه که در تاپیک خودش اومده . من هم نتونستم روی نسخه فاینال نصب کنم ولی روی نسخه قبلی شد
امین عزیز ورژن ۳.۵ نه.... راستش ما داتنتی ها به ۴.۵ اش احتیاج داریم!! یعنی خود ویندوز ۸ با خودش ۳ داتنت نداره؟! مگه میشه؟! وین۷ با خودش اتومات داتنت۳ داشت که؟ پس ویژوال اوستودیو و اینا نصب میشه دیگه؟!! من برم گیر بیارم نصبش کنم رو سیستم هام ببینم چی میشه!
zerosector
26-12-2012, 13:17
از پنجره Settings و از قسمت Personalize دکمه ها غیرفعال هست و نمی تونم تصویری انتخاب کنم من باید چکار کنم مشکل از کجاست؟
امین عزیز ورژن ۳.۵ نه.... راستش ما داتنتی ها به ۴.۵ اش احتیاج داریم!! یعنی خود ویندوز ۸ با خودش ۳ داتنت نداره؟! مگه میشه؟! وین۷ با خودش اتومات داتنت۳ داشت که؟ پس ویژوال اوستودیو و اینا نصب میشه دیگه؟!! من برم گیر بیارم نصبش کنم رو سیستم هام ببینم چی میشه!
چرا داره ولی بصورت خودکار نصب/فعال نیست.
اگر نیاز به دات نت جدید داری که برو با خیال راحت ویژوال استودیو 2012 رو نصب کن باکت هم نباشه.
HO3IN-Life
27-12-2012, 10:50
یه سوال : میخواستم بدونم چرا وقتی میخوام با Player خوده ویندوز (مدیا پلایر نه) یه آهنگ یا فیلمی رو بزارم سریع قطع میکنه.یعنی وقتی روی مثلاً اون آهنگ میزنم یک ثانیه اولش رو پخش میکنه بعد از اون، خود به خود میره توی منوی استارت. قبلاً اینطور نبود ماله آپدیت ویندوز نبود ؟!
دوستان، سوال من جا نمونه.
kasra2002
27-12-2012, 15:19
ورژن 4 روی 8 نصبه ولی برای بیشتر برنامه ها نیاز به 3.5 هست که نصب نمیشه من آنلاین هم نتونستم نصب کنم
hamidreza2010
28-12-2012, 02:51
مطمئنن مال آپدیت ویندوز نیست چون با هر بار آپدیت ویندوز مشکلات سری قبل چه از نظر امنیتی و چه از نظر بهبود عملکرد و کارایی بهتر میشه.مشکل از جای دیگست
kasra2002
28-12-2012, 18:09
مشکل بلوتوث لپتاپ با ویندوز 8 حل شد اگه کسی مشکل داره بگه تا راهنمایی کننم
ممنون میشم راهنمایی کنی چون بعد از نصب ویندوز 8 روی لپتاپم، ویندوز بلوتوث رو میشناسه ولی موقع سرچ هیچ چیزی رو پیدا نمیکنه.
HO3IN-Life
28-12-2012, 19:52
مطمئنن مال آپدیت ویندوز نیست چون با هر بار آپدیت ویندوز مشکلات سری قبل چه از نظر امنیتی و چه از نظر بهبود عملکرد و کارایی بهتر میشه.مشکل از جای دیگست
والا دیگه نمیدونم چرا اینطور شده ! ماله شما که اینطور نیست ؟
یه سوال دیگه هم دارم :
شاید زیاد به این تاپیک مربوط نباشه. اما میپرسم شاید کسی بدونه، من در ویندوز 7 از اینترنت این مودم های 3g استفاده میکردم.حالا که ویندوز 8 رو ریختم دیگه نرم افزارش به ویندوز نمیخوره و کار نمیکنه یعنی مودم وصل میشه اما نرم افزارش کار نمیکنه، خواستم بدونم راهی نداره ؟
hamidreza2010
28-12-2012, 22:13
والا دیگه نمیدونم چرا اینطور شده ! ماله شما که اینطور نیست ؟
یه سوال دیگه هم دارم :
شاید زیاد به این تاپیک مربوط نباشه. اما میپرسم شاید کسی بدونه، من در ویندوز 7 از اینترنت این مودم های 3g استفاده میکردم.حالا که ویندوز 8 رو ریختم دیگه نرم افزارش به ویندوز نمیخوره و کار نمیکنه یعنی مودم وصل میشه اما نرم افزارش کار نمیکنه، خواستم بدونم راهی نداره ؟
نه مال من اینجوری نیست (یعنی شایدم باشه :n02: چون اصلا تست نکردم راستش اصلا با برنامه های مترو حال نمیکنم و واسه کم کردن مصرف ترافیک و ... اکثرشون رو پاک کردم ولی کلا باهاشون کار نمیکنم)
منظورت درایورشه دیگه؟اگه آره تنها راهش آپدیت کردنش هست.منظورم دانلود درایور مودمت برای وین 8 هست یعنی درایور مخصوص وین 8 رو دان کنی البته اگه باشه اگه نیست که باید منتظر بمونی
موفق باشی
hamidreza2010
28-12-2012, 22:43
خب دوست عزیز بگو دیگه:n02:
منم تقریبا مشکل بلوتوس دارم ولی حالی به حالیه.یه دفعه خوبه یه دفعه قاطی میکنه
دوستان قسمت Ethernet در Task Manager تمامیه ردوبدل شدن اطلاعات رو نشون میده ؟!منظور اینه که دقیقه ؟!:n23:
kasra2002
29-12-2012, 10:35
ممنون میشم راهنمایی کنی چون بعد از نصب ویندوز 8 روی لپتاپم، ویندوز بلوتوث رو میشناسه ولی موقع سرچ هیچ چیزی رو پیدا نمیکنه.
دوستان اگر در device manager مطمون هستید که بلوتوث درست نصبه و هیچ ایروری ندارید پس کار حله. .... ویندوز 8 سکیوریتی رو مثل موبایل او اس آندروید درست کرده .. روی گزینه بلوتوث در کنار ساعت کلیک کرده و setting رو انتخاب کنید اولین گزینه مربوط به visibility هست که اونو تیک بزنید .... حالا دیگه بلوتوث شما برای سرچ پیدا میشه ... توجه کنید که برای دریافت فایل از هر دستگاه دیگگه ای باید روی علامت بلوتوث کلیک کرده و recive file رو بزنید تا پنجره ای برای انتظار رسیدن فایل باز شه و فقط اینجوریه که فایل رو دریافت می کنه ....موفق باشید
zerosector
29-12-2012, 13:30
از پنجره Settings و از قسمت Personalize دکمه ها غیرفعال هست و نمی تونم تصویری انتخاب کنم من باید چکار کنم مشکل از کجاست؟
کسی میدونه من چطوری از قسمت Personalize مربوط به پنجره Setting عکس انتخاب کنم؟
کسی میدونه من چطوری از قسمت Personalize مربوط به پنجره Setting عکس انتخاب کنم؟
تصویر برای یوزر؟
شما کرکی که استفاده کردین مشکل داره و تمام قسمتای ویندویز رو فعال نکرده!
از این کرک استفاده کن!
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسوورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا هم شاید بتون کمک کنه:
دانلود کرک ویندوز 8 - Windows 8 Activator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان کدوم نسخه از ویندز 8 اخریش هست؟ رفتم دانلود کنم 100 مدل لینک دیدم کدوم رو بگیرم خووووبه؟
goldenmember
29-12-2012, 17:32
من با فتوشاپ cs6 تو این ویندوز مشکل دارم.
آخه چرا بعضی وقتا اینطوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو سون اینطوری نمیشد.
نمیفهمم این شطرنجی ها و این رنگ سیاه چرا میان
گرافیکمو آپدیت کردم فایده نداشت
hamidreza2010
30-12-2012, 02:45
دوستان اگر در device manager مطمون هستید که بلوتوث درست نصبه و هیچ ایروری ندارید پس کار حله. .... ویندوز 8 سکیوریتی رو مثل موبایل او اس آندروید درست کرده .. روی گزینه بلوتوث در کنار ساعت کلیک کرده و setting رو انتخاب کنید اولین گزینه مربوط به visibility هست که اونو تیک بزنید .... حالا دیگه بلوتوث شما برای سرچ پیدا میشه ... توجه کنید که برای دریافت فایل از هر دستگاه دیگگه ای باید روی علامت بلوتوث کلیک کرده و recive file رو بزنید تا پنجره ای برای انتظار رسیدن فایل باز شه و فقط اینجوریه که فایل رو دریافت می کنه ....موفق باشید
ممنون رفیق ولی قضیه اینه که این روش شما روی 7 جواب میده چون منم همینکارو میکردم ولی مال من توی وین 8 اصلا آیکن بلوتوس نیست که بخوام کارایی که گفتی رو انجام بدم.رفتم توی مسیر
Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area Icons
که شاید اینجا باشه تا add کنم ولی اینجا هم نبود.درایورش رو نصب نکردم چون خودش بلوتوس رو شناخته.حالا چیکار کنم؟
kasra2002
30-12-2012, 13:18
ممنون رفیق ولی قضیه اینه که این روش شما روی 7 جواب میده چون منم همینکارو میکردم ولی مال من توی وین 8 اصلا آیکن بلوتوس نیست که بخوام کارایی که گفتی رو انجام بدم.رفتم توی مسیر
Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area Icons
که شاید اینجا باشه تا add کنم ولی اینجا هم نبود.درایورش رو نصب نکردم چون خودش بلوتوس رو شناخته.حالا چیکار کنم؟توی منیوی مترو (استارت) کلید پنجره و f رو بگیرید قسمت setting و بعد از آن توی سرچ Bluetooth و سپس setting رو انتخاب کنید در پنجره اول که باز شد 3 تا تیک رو بزنید تا همه مشکلاتتون حل شه. حتما برای گرفتن فایل از موبایل یا هر وسیله دیگه با ید آیکون receive file رو بزنید وگرنه مثل ویندوز 7 نیست که خودش اعلام کنه و از شما accept بخوادا
hamidreza2010
30-12-2012, 14:56
توی منیوی مترو (استارت) کلید پنجره و f رو بگیرید قسمت setting و بعد از آن توی سرچ Bluetooth و سپس setting رو انتخاب کنید در پنجره اول که باز شد 3 تا تیک رو بزنید تا همه مشکلاتتون حل شه. حتما برای گرفتن فایل از موبایل یا هر وسیله دیگه با ید آیکون receive file رو بزنید وگرنه مثل ویندوز 7 نیست که خودش اعلام کنه و از شما accept بخوادا
سرچ کردم ولی فقط add bluetooth device میاد همین.یعنی فقط میتونم دستگاه موبایل رو اضافه کنم و دیگه کاری نمیشه کرد.مثلا همون کاری که شما گفتین ( من همینکار شما رو توی وین 7 میکردم ولی توی 8 نمیشه) من فکر کنم از درایورش باشه.امکان نداره؟
kasra2002
30-12-2012, 17:32
سرچ کردم ولی فقط add bluetooth device میاد همین.یعنی فقط میتونم دستگاه موبایل رو اضافه کنم و دیگه کاری نمیشه کرد.مثلا همون کاری که شما گفتین ( من همینکار شما رو توی وین 7 میکردم ولی توی 8 نمیشه) من فکر کنم از درایورش باشه.امکان نداره؟
مدل و برند لپتاپتون چیه ؟ از device manager پاکش کنید وبصورت سخت افزاری خاموشش کنید و بعد از روشن کردن دوباره درایورشو نصب کنید اگه ندارید از سایتش بگیرید
سلام دوست گلم یه سر به سایت های نتورک بزن یک نرم معرفی کرده سیستمتو تست وداریوشو دانلودمیکنه .البته اگه پرنتر دیزلی نیست.
سلام دوست گلم یه بلوتوث خوب بگیر مشکل حله منم نم تونستم باموبایل متصل بشم باعوش کردن بلو حل شد.
HeadSh0t
30-12-2012, 23:56
سلام دوستان
من میخوام این ویندوزو نصب کنم،بوت سیستمم خرابه،خواستم مثل نصب بازی نصب کنم این ویندوزو ، وقتی رو آیکون درایوی که ویندوز توشه کلیک میکنم این خطا رو میده :
Use the other installation dics that says 64-bit. When you insert it,Windows Setup will restart automatically
لطفا راهنمایی کنید.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
hamidreza2010
31-12-2012, 01:23
مدل و برند لپتاپتون چیه ؟ از device manager پاکش کنید وبصورت سخت افزاری خاموشش کنید و بعد از روشن کردن دوباره درایورشو نصب کنید اگه ندارید از سایتش بگیرید
لپ تاپ نیست pc هست.اسم بلوتوسم broadcam هست یعنی داخل device manager همین اسم رو زده.
(حالا حتما باید لپ تاپ باشه؟) درایورش رو آپ کنم درست نمیشه؟
هرچند از توی همون device manager آپدیت درایورش رو زدم گفت که به روز هست و نیازی به آپ نداره
saeediranzad
02-01-2013, 09:47
سلام
دوستانی که ویندوز8 را روی لپتاپ نصب کرده اند، لطف کنند بفرمایند که آیا دو انگشتی روی تاچ پد کار میکنه یا نه؟
یعنی میتونند با تاچ پد Scroll یا Pinch zoom کنند؟
من لپتاپ فوجیتسو AH531 دارم و هرکاری کردم نتونستم. دنبال درایو هم گشتم؛ نشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.