PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درد و دلهایی از نوع ویندوز 8

صفحه ها : 1 [2]

a1l2i3z4a5h6r7
02-01-2013, 11:59
سلام دوستان من محیط متروم کار نمیکنه فکر کنم با کسپر بستتیش مثال روی map کلیک میکنم میره داخل بعد میپره بیرون

runner
02-01-2013, 14:25
سلام
دوستانی که ویندوز8 را روی لپتاپ نصب کرده اند، لطف کنند بفرمایند که آیا دو انگشتی روی تاچ پد کار میکنه یا نه؟
یعنی میتونند با تاچ پد Scroll یا Pinch zoom کنند؟
من لپتاپ فوجیتسو AH531 دارم و هرکاری کردم نتونستم. دنبال درایو هم گشتم؛ نشد.

سلام
دوست عزیز شما درایورهای تاچ پد لپ تاپتون رو برای ویندویز 8 نصب کنین!
برای من کار میکنه!

A.I.V.I.O
02-01-2013, 15:10
دوستان من تقریبا نصف برنامه هایی که میخاوم رو ویندوز 8 نصب کنم میگه Needs Microsoft .NET framework 3.5 or higher ... بعدش دو تا گزینه داره: 1 - دانلود 2 - یادم نیست (گزینه ی به درد نخوری بود) . حالا به هر حال! چشه؟؟ من که .NET framework 4.5 رو ه دارم، چرا ارور میده؟ الان نصف برنامه ها رو نمیتونم اجرا کنم!

runner
02-01-2013, 15:25
دوستان من تقریبا نصف برنامه هایی که میخاوم رو ویندوز 8 نصب کنم میگه Needs Microsoft .NET framework 3.5 or higher ... بعدش دو تا گزینه داره: 1 - دانلود 2 - یادم نیست (گزینه ی به درد نخوری بود) . حالا به هر حال! چشه؟؟ من که .NET framework 4.5 رو ه دارم، چرا ارور میده؟ الان نصف برنامه ها رو نمیتونم اجرا کنم!

شما باید ورژن پایین .Net رو هم بریزین!!

به آدرس زیر برین و از اونجا فعال کنین:
وارد کنترل پنل بشین و بعد گزینه Program and Features رو بزنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از لیست دست چپ گزینه Turn Windows Features On or Off انتخاب کنین

وتو صفحه باز شده تیک های .Net 3.5 رو مانند تصویر بزنین و ok کنین توجه کن به اینترنت وصل باشی و بذاری کارش رو بکنه!

m_sharajabian
02-01-2013, 22:24
اقا من می خوام فیلم ببینم ولی مدیا پلیر فایلای دی وی دی رو باز نمیکنه

kasra2002
03-01-2013, 02:42
سلام یکی اینکه ویندوزم بعد از دو سه تا آپدیت کوچیک الان پایین صفحه مارک active windows رو میاره در صورتی که اکتیو هست ..در ضمن ویندوز اوریجینال روی لپ تاپ رو هم دیدم به جز تاچش که خیلی باحال کار می کنه دیگه فرقی با اینایی که ماها داریم نمی کنه

runner
03-01-2013, 02:44

شما یه کدک پک نصب کن احتمالا مشکلتون حل میشه!

runner
03-01-2013, 02:46
سلام یکی اینکه ویندوزم بعد از دو سه تا آپدیت کوچیک الان پایین صفحه مارک active windows رو میاره در صورتی که اکتیو هست ..در ضمن ویندوز اوریجینال روی لپ تاپ رو هم دیدم به جز تاچش که خیلی باحال کار می کنه دیگه فرقی با اینایی که ماها داریم نمی کنه

آپدیت مربوط به جنیون ویندویز بوده احتمالا دوباره اکتیو کن!

saeediranzad
03-01-2013, 03:02
سلام
دوست عزیز شما درایورهای تاچ پد لپ تاپتون رو برای ویندویز 8 نصب کنین!
برای من کار میکنه!
بله؛ این فکر را هم کردم. خیلی گشتم. صفحه درایورهای Synaptic باز نمیشه. Elana را دانلود کردم که با لپتاپم سازگار نیست.
درایورهای ماوس هم که نصب هست. الآن چی نصب کنم؟

hamidreza2010
03-01-2013, 03:07

شما یه کدک پک نصب کن احتمالا مشکلتون حل میشه!

بله مثلا میتونید k-light codec نصب کنید یا مثلا از یه نرم افزار دیگه مثل vlc player یا km player استفاده کنید

runner
03-01-2013, 08:14
بله؛ این فکر را هم کردم. خیلی گشتم. صفحه درایورهای Synaptic باز نمیشه. Elana را دانلود کردم که با لپتاپم سازگار نیست.
درایورهای ماوس هم که نصب هست. الآن چی نصب کنم؟

من سایت Fujitsu رو چک کردم برای مدل شما درایور برای 8 پیدا نکردم!

m_sharajabian
03-01-2013, 14:50
بله مثلا میتونید k-light codec نصب کنید یا مثلا از یه نرم افزار دیگه مثل vlc player یا km player استفاده کنید
اقا من این
k-light codec رو نصب کردم همین که نصب کردم بسه یا باید کاری روش انجام بدم نصب کردم ولی فایده نداشت :(

hamidreza2010
03-01-2013, 15:21
اقا من این
k-light codec رو نصب کردم همین که نصب کردم بسه یا باید کاری روش انجام بدم نصب کردم ولی فایده نداشت :(

نه فقط نصب کنید کافیه.فقط باید روی فایل مورد نظر کلیک راست کنی بعد با k-light بازش کنی.اگه نشد با km player امتحان کن

saeediranzad
04-01-2013, 14:33
من سایت Fujitsu رو چک کردم برای مدل شما درایور برای 8 پیدا نکردم!
من روی ویندوز 7 هم نمیتونم دو انگشتی کار کنم.
از اول هم توی دستورکار لپتاپ نبود. میخوام بدونم میشه این حالت را فعال کرد یا نه؟
خودم هرچی گشتم نتونستم. انگار بعضی لپتاپها از اول این ویژگی را دارند، حتا روی 7.
Fujitsu AH531

runner
04-01-2013, 15:10
من روی ویندوز 7 هم نمیتونم دو انگشتی کار کنم.
از اول هم توی دستورکار لپتاپ نبود. میخوام بدونم میشه این حالت را فعال کرد یا نه؟
خودم هرچی گشتم نتونستم. انگار بعضی لپتاپها از اول این ویژگی را دارند، حتا روی 7.
Fujitsu AH531

این یک قابلیت هست که شرکت سازنده باید روی لپ تاپ بذاره!!
اگه تو مشخصات لپ تاپتون نیست نمیتونین که از این قابلیت استفاده کنین!
من فکر کردم که این قابلیت رو داره و دنبال فعال کردنش هستید!
بله روی بعضی از لپ تاپ ها هست
معذرت می خوام که اشتباه راهنمایی کردم :n16:

pars20
04-01-2013, 18:16
من یه تاپیک زدم درمورد ویندوز 8ولی دوستان به قسمت هارد انتقال دادن این مشکل فقط تو 8 هست نه ویندوز دیگه ای برای این انجا میپرسم
چرا موقع استفاده از ویندوز 8 هارد صدا میده؟بعضی مواقع که از ویندوز 8 استفاده میکنم هارد صدای ویز میده درصورتی که تو XP این طوری نمیشد.کسی هاردش اینطوری شده؟و دلیلش چیه؟
ایا ممکنه خراب بشه؟

kasra2002
04-01-2013, 18:45
سلام در مورد اپدیت ویندوز من با چند آپدیت کم حجم اکتیو هست ولی مارکش هم پایین صفحه اومده یکی از دوستان فرمودند که دوباره اکتیو کنم هم اینکه ایرور داد ولی مارکه رفت و دوباره پس از یک رو برگشت . ایا می دونید کدوم آپدیت هست که پاک کنم درست شه

hosseinonline8000
05-01-2013, 18:11
وقتی ‍ پنجره های ویندوز را وقتی میخوام جا به جا کنم اول قابش جا به جا میشه بعد خودش و مثل ویندوز های قبل هم تنظیماتش نیست که به حالت قبل بر گردونمش چکار کنم ؟
از وقتی برنامه ی Easeus partition master را نصب کردم اینطور شد و اولش وقتی برنامه باز بود فقط این طور میشد ولی الان دائمی اینطوری شده ...

amirpers
05-01-2013, 21:34
دوستان راهی وجود داره که بشه عکس صفحه Log Off رو تغییر داد؟

3Dmajid
05-01-2013, 21:55
نسخه ی enterprise نسخه ی بعدیه professional ـــه ؟

تغییر خاصی هم کرده ؟

A M ! N
05-01-2013, 23:25
دوستان راهی وجود داره که بشه عکس صفحه Log Off رو تغییر داد؟

به دسکتاپ برین ، ماوس رو به گوشه راست ببرین تا سایدپنل ظاهر بشه / Settings رو بزنین / Change PC settings رو بزنین / در اولین بخش که Personalize هست میتونین عکس لوگ آن رو عوض کنید

نسخه ی enterprise نسخه ی بعدیه professional ـــه ؟

تغییر خاصی هم کرده ؟

نسخه ی بعدی نیست ، درواقع توزیع دیگه ی ویندوز 8 هست ، یه سری
ویژگی ها اضافه داره که به کارتون نمیاد همون ورژن Pro هم کافیه.

لینک مقایسه

A M ! N
05-01-2013, 23:36
وقتی ‍ پنجره های ویندوز را وقتی میخوام جا به جا کنم اول قابش جا به جا میشه بعد خودش و مثل ویندوز های قبل هم تنظیماتش نیست که به حالت قبل بر گردونمش چکار کنم ؟
از وقتی برنامه ی Easeus partition master را نصب کردم اینطور شد و اولش وقتی برنامه باز بود فقط این طور میشد ولی الان دائمی اینطوری شده ...

به آدرس زیر برین

Computer / right click & select properties / Advanced system settings

روی Settings اولی کلیک شود. در تب Visual effects گزینه ی Show windows contents while dragging رو فعال کنید. اوکی / اوکی

amirpers
05-01-2013, 23:39
به دسکتاپ برین ، ماوس رو به گوشه راست ببرین تا سایدپنل ظاهر بشه / Settings رو بزنین / Change PC settings رو بزنین / در اولین بخش که Personalize هست میتونین عکس لوگ آن رو عوض کنید

ممنون
مثل این که من منظورم رو بد رسوندم.
منظورم خود عکس صفحه تو لوگ آف هستش. یعنی همون عکسی که یه برج توشه مثل برج میلاد.
عکس صفحه لاک رو میشه عوض کرد اما این عکس رو نمی دونم.

A M ! N
05-01-2013, 23:49
والا این روشی که من گفتم همون عکس پیش فرض برج میلاد ( :دی ) رو تغییــر میده ؛
الان من عکس کیبورد رو گذاشتم برای خودم. ولی اگر منظورتون اون صفحه ای هست
که درش پسورد وارد میکنید ، وین 8 به صورت مستقیم راهی براش نزاشته.

Molibden
06-01-2013, 01:48
سیستم خیلی قوی لازم داره 8؟
واسه من توی ویندوز اکسپلورر و سرچ هنگ های نافرمی میکنه

hamidreza2010
06-01-2013, 04:09
سیستم خیلی قوی لازم داره 8؟
واسه من توی ویندوز اکسپلورر و سرچ هنگ های نافرمی میکنه

سلام
نه اگه روی سیستم شما وین 7 نصب بشه 8 هم نصب میشه.کلا اکسپلولرر جالبی نداره مخصوصا اگه تعداد فایلها زیاد باشن تا اون نوار سبز رنگ پر بشه اعصاب آدم خورد میشه.وین 7 هم همینجوری بود.من واسه حل این مشکل از برنامه
Q-Dir استفاده میکنم.خیلی ازش راضیم.میخوای شما هم یه تست بزن

saeediranzad
06-01-2013, 07:22
این یک قابلیت هست که شرکت سازنده باید روی لپ تاپ بذاره!!
اگه تو مشخصات لپ تاپتون نیست نمیتونین که از این قابلیت استفاده کنین!
من فکر کردم که این قابلیت رو داره و دنبال فعال کردنش هستید!
بله روی بعضی از لپ تاپ ها هست
معذرت می خوام که اشتباه راهنمایی کردم :n16:
سلام
مشکل حل شد. چیزی که فهمیدم اینه که لپتاپهایی که بدون ویندوز خریده میشوندو خودت ویندوز نصب میکنی، درایور سیناپتیک را ندارند و باید نصب بشه.
لینک دانلود درایو (ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47815.exe)ر برای ویندوز7 که روی 8 هم کار میکنه و از خود سایت سیناپتیک نمیشه گرفت.

A.I.V.I.O
06-01-2013, 09:04
شما باید ورژن پایین .Net رو هم بریزین!!

به آدرس زیر برین و از اونجا فعال کنین:
وارد کنترل پنل بشین و بعد گزینه Program and Features رو بزنین

...
از لیست دست چپ گزینه Turn Windows Features On or Off انتخاب کنین

...

وتو صفحه باز شده تیک های .Net 3.5 رو مانند تصویر بزنین و ok کنین توجه کن به اینترنت وصل باشی و بذاری کارش رو بکنه!

دمت گرم! من مشکلم اینه که اینترنت نمدارم تو خونه ، دانلود هم که کردمش، نمیذاشت نصب کنم، میگفت حتما باید خودش از اینترنت بگیره! یعنی چی میشه کرد؟

hosseinonline8000
06-01-2013, 10:54
نمیدونم چرا بعضی مواقع روی فایلی کلیک راست میکنم چند ثانیه سیستم هنگ میکنه بعد منوی کلیک راست باز میشه ! فکر میکردم از آنتی ویروسم هست و بجای کاسپر نورتون نصب کردم ولی بازم اینطور میشه :n27:

مشکل دیگه اینکه وقتی عکسی برای دسکتاپ انتخاب میکنم توی اون پوشه ایی که عکس را انتخاب کردم بعدش یکدفعه اسکرول صفحه میاد اول پوشه ! ویندوزم را کامل آپدیت کردم که این مشکلات حل بشه که نشد ...:n29:

parsa205
06-01-2013, 19:15
امروز منم ویندوز 8 اورجینال رو لپ تاپم نصب کردم.هر درایوری که رو ویندوز کار نمی کرد در قسمت آپدیتش برام گذاشت بعد دانلود همشون به درستی کار می کنند.واقعا ویندوز جالبی هستش!

amirpers
06-01-2013, 21:18
والا این روشی که من گفتم همون عکس پیش فرض برج میلاد ( :دی ) رو تغییــر میده ؛
الان من عکس کیبورد رو گذاشتم برای خودم. ولی اگر منظورتون اون صفحه ای هست
که درش پسورد وارد میکنید ، وین 8 به صورت مستقیم راهی براش نزاشته.

منظورم همونه.
حالا برنامه ای وجود نداره که بشه این کار رو کرد ؟

m_sharajabian
06-01-2013, 23:24
سلام من یه مشکل دارم از وقتی نصب کردم وقتی میخواد بیاد بالا صفحه ابی میاد شمارش میزنه برا ریست خلاصه باید یه بار با دس ریست کنم تا بیاد تو ویندوز مشکلش چیه ؟

saeediranzad
07-01-2013, 07:14
سلام من یه مشکل دارم از وقتی نصب کردم وقتی میخواد بیاد بالا صفحه ابی میاد شمارش میزنه برا ریست خلاصه باید یه بار با دس ریست کنم تا بیاد تو ویندوز مشکلش چیه ؟
سلام
یکی از درایورها یا نرم افزارهای نصب شده با ویندوز8 ناسازگاری داره. اون پیامی که هنگام صفحه آبی مینویسه در گوگل جستجو کن، مقصر معلوم میشه.
یه صفحه از مایکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست که برنامه های ناسازگار با وین8 را معرفی میکنه.

memit
07-01-2013, 08:45
درود
دوستان الان بهترین و کم مشکل ترین نسخه کدوم هستش؟
همه برنامه ها رو میشه روش نصب کرد؟
پک ادوب؟ و غیره؟
من هنوز تجربه نکردم. به نظر شما مثل سابق 7 رو استفاده کنم یا 8 کامل شده و ارزش تجربه داره؟

hosseinonline8000
07-01-2013, 11:00
نمیدونم چرا بعضی مواقع روی فایلی کلیک راست میکنم چند ثانیه سیستم هنگ میکنه بعد منوی کلیک راست باز میشه ! فکر میکردم از آنتی ویروسم هست و بجای کاسپر نورتون نصب کردم ولی بازم اینطور میشه :n27:

مشکل دیگه اینکه وقتی عکسی برای دسکتاپ انتخاب میکنم توی اون پوشه ایی که عکس را انتخاب کردم بعدش یکدفعه اسکرول صفحه میاد اول پوشه ! ویندوزم را کامل آپدیت کردم که این مشکلات حل بشه که نشد ...:n29:

دوستان شما مشکل من را ندارید ؟!

m_sharajabian
07-01-2013, 18:20
سلام اقا من با مترو مشکل دارم هیچ کدومش کار نمیکنه چون با ------ کار کردم همش از کار افتاده چیکار کنم ؟ من میخوام ویندوز استور رو باز کنم

saeediranzad
08-01-2013, 09:18
سلام
من که تا حالا با فیلـترشکن و تغییر لوکیشن هم نتونستم Windows store را باز کنم.

Faraz_sm
08-01-2013, 13:45
سلام
روی لپ تاپ جدیدم وین8 پرو ریختم از روی سی دی پرند ولی با برنامه اکتیویتوری که داره نمی تونم اکتیوش کنم... کامند پرومپ رو باز می کنه و یه Y ازم می خود و بعدش میره و دیگه هیچی...
چطور می تونم اکتیو کنمش؟

A M ! N
08-01-2013, 13:52
سلام
روی لپ تاپ جدیدم وین8 پرو ریختم از روی سی دی پرند ولی با برنامه اکتیویتوری که داره نمی تونم اکتیوش کنم... کامند پرومپ رو باز می کنه و یه Y ازم می خود و بعدش میره و دیگه هیچی...
چطور می تونم اکتیو کنمش؟

سلام
Windows 8 | آخرین کرک ها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

BEHZAD2007
08-01-2013, 14:37
سلام دوستان عزیز من دات نت 3.5 رو هم فعال کردم ولی این برنامه اجرا نمیشه ممنون میشم دوستان بگن چطوری باید این برنامه رو اجرا کنم برنامه رو اپلود کردم
با تشکر از جواب دوستان

kingkhashi
08-01-2013, 15:28
دمت گرم! من مشکلم اینه که اینترنت نمدارم تو خونه ، دانلود هم که کردمش، نمیذاشت نصب کنم، میگفت حتما باید خودش از اینترنت بگیره! یعنی چی میشه کرد؟

کافیه 8 dvd ، win رو بزاری تو دستگاه(مثلا درایو D) بعد از دستور زیر تو cmd استفاده کنی

DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs

x64
08-01-2013, 23:14
و مشکلی دیگر با ویندوز 8 :n02:

من همه ی آپدیت ها رو به صورت آفلاین دانلود کردم وقتی همرو نصب میکنم، چک آپدیت رو میزنم تعدادی از آپدیت هایی که نصب کردمو میاره!:n13:
چجوری میشه...!

SA.JJ.AD
09-01-2013, 03:38
یه سوال کوچولو :n02: از دوستانی که از ویندوز 8 در حال حاظر دارن استفاده میکنن !! :n01:
+
سیستم ایکون گذاری رو پوشه ها و همچنین عکس گذاشتن به عنوان کاور پوشه ها در ویندوز 8 چطوره ؟! منظورم اینه که از همون سیستم ویندوز 7 پیروی میکنه !!؟ ( در حد امکان یه عکس از فولدری که روش عکس گذاشتین بزارید )
+
+
راستش من هزاران پوشه موزیک و ویدئو و و و ... دارم که با هزار بدبختی و طی ماه ها !! روشون کاور عکساشونو گذاشتم و حتی با عوض کردن ویندوز 7 هم ازشون backup گرفتم و بر میگردونمشون !! اما میترسم بیام 8 و اینطور نباشه !!

Argada
09-01-2013, 04:20
سلام
من یه دو تا سوال ساده دارم...
وقتی ویندوز 8 رو نصب می کنم در انتها از من می خواد که یه حساب هات میل یا لایو وارد کنم...هنگام وارد کردن باید به اینترنت وصل باشیم!؟

من این مرحله ی حساب کاربری رو کنسل زدم و کلا ریستارت کردم... منتها وقتی رفتم تو ویندوز 7 با پیام عدم اکتیو ویندوز مواجهه شدم... ایا بعد از نصب ویندوز 8 اکتیو ویندوز 7 هم مشکل پیدا می کنه!؟

jax2
09-01-2013, 16:03
سلام
من یه دو تا سوال ساده دارم...
وقتی ویندوز 8 رو نصب می کنم در انتها از من می خواد که یه حساب هات میل یا لایو وارد کنم...هنگام وارد کردن باید به اینترنت وصل باشیم!؟

من این مرحله ی حساب کاربری رو کنسل زدم و کلا ریستارت کردم... منتها وقتی رفتم تو ویندوز 7 با پیام عدم اکتیو ویندوز مواجهه شدم... ایا بعد از نصب ویندوز 8 اکتیو ویندوز 7 هم مشکل پیدا می کنه!؟

سوال اول،نه نیازی نیست،اون پایین گزینه add local account داره
سوال 2،نه ربطی نداره،احتمالا آخرین روز اکتیو بودن 7 بوده

Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2

jax2
09-01-2013, 16:06
یه سوال کوچولو :n02: از دوستانی که از ویندوز 8 در حال حاظر دارن استفاده میکنن !! :n01:
+
سیستم ایکون گذاری رو پوشه ها و همچنین عکس گذاشتن به عنوان کاور پوشه ها در ویندوز 8 چطوره ؟! منظورم اینه که از همون سیستم ویندوز 7 پیروی میکنه !!؟ ( در حد امکان یه عکس از فولدری که روش عکس گذاشتین بزارید )
+
+
راستش من هزاران پوشه موزیک و ویدئو و و و ... دارم که با هزار بدبختی و طی ماه ها !! روشون کاور عکساشونو گذاشتم و حتی با عوض کردن ویندوز 7 هم ازشون backup گرفتم و بر میگردونمشون !! اما میترسم بیام 8 و اینطور نباشه !!

نه دوست عزیز نگران نباش یکیه،کاور ها و مشخصاتش تو ی فایل به نام desktop.ini داخل همون پوشه ذخیره میشه!!با تعویض ویندوز اون فایل دست نمیخوره!!

SA.JJ.AD
09-01-2013, 21:31
نه دوست عزیز نگران نباش یکیه،کاور ها و مشخصاتش تو ی فایل به نام desktop.ini داخل همون پوشه ذخیره میشه!!با تعویض ویندوز اون فایل دست نمیخوره!!

ایکون ها رو نمیدونم !! اما فکر نمیکنم منظورمو متوجه شده باشید !! چرا که تصاویر بند انگشتی یا همون Thumbnails ها که وظیفه نمایش عکس ها رو فولدر ها رو دارن !! تو این ادرس دخیره میشن !!

C:\Users\USER\AppData\Local\Microsoft\Windows\Expl orer

ایا تو ویندوز 8 هم همچین مسیری وجود داره ؟!
+
من هزاران فولدر دارم که یکی یکی روشون کاور گذاشتم و کمرم شکسته براشون :n02:(مخصوصا که وقتی اومده بودم 64 بیتی دیگه نسخه پشتیبانی که ازشون داشتم دیگه جواب نمیداد و از نو :n30:
+
مثلا ببینید !!

اگه زحمتی نیست رو یه فولدر یکی از دوستان عکس بزاره و یه فولدر همن ایکون و ازش عکس بگیره ببینم !! ممنون میشم واقعا !!:n16:

A M ! N
09-01-2013, 21:48
ایکون ها رو نمیدونم !! اما فکر نمیکنم منظورمو متوجه شده باشید !! چرا که تصاویر بند انگشتی یا همون Thumbnails ها که وظیفه نمایش عکس ها رو فولدر ها رو دارن !! تو این ادرس دخیره میشن !!

C:\Users\USER\AppData\Local\Microsoft\Windows\Expl orer

ایا تو ویندوز 8 هم همچین مسیری وجود داره ؟!
+
من هزاران فولدر دارم که یکی یکی روشون کاور گذاشتم و کمرم شکسته براشون :n02:(مخصوصا که وقتی اومده بودم 64 بیتی دیگه نسخه پشتیبانی که ازشون داشتم دیگه جواب نمیداد و از نو :n30:
+
مثلا ببینید !!
اگه زحمتی نیست رو یه فولدر یکی از دوستان عکس بزاره و یه فولدر همن ایکون و ازش عکس بگیره ببینم !! ممنون میشم واقعا !!:n16:

بله ویندوز 8 این آدرس رو داره ، ضمنا اطلاعات thumbnail هر فولدر به خاطر سرعت بالاتر پردازش ، داخل فایلی به نام Thumbs.db ذخیره میشه
این فایل داخل هر فولدری که به صورت Thumbnail باشه قرار میگیره و سرعت لود شدن رو هم زیاد میکنه. توی وین 8 هم به راحتی میتونید روی
فولدرها عکس بزارید.

naeini89
09-01-2013, 21:58
چه امکاناتی داره؟

EngineeR EhsaN
10-01-2013, 10:45
من رو فولدرا و بعضی فایلا کلیک که میکنم یه 5 6 ثانیه‌ای طول میکشه تا بیاد!! این ایراد از خود ویندوزه یا آنتی ویروس یا غیرست؟

pars20
10-01-2013, 11:52
وقتی سیستم رو بعد از اسنتد بای روشن میکنم پس ورد میخواد. چطوری میشه کاری کرد که پسورد نخواد ؟

Mr. Background
10-01-2013, 11:57
بچه ها این تبلت چطوره بخرم؟!؟
یه سری توضیحات رو نت پیدا کردم الان اینجا می نویسم.

ایسوس از تبلت هوشمند VivoTab Smart مجهز به پردازنده اتم و سیستم عامل ویندوز هشت رونمایی کرد

همزمان با آغاز نمایشگاه CES 2013 کمپانی ایسوس از تبلت 1/10 اینچی VivoTab Smart مجهز به صفحه نمایش HD سیستم عامل ویندوز هشت و با قیمتی به صرفه و قابل قبول برای استفاده در امور روزمره و بازی رونمایی کرد. این تبلت سبک وزن و باریک از پردازنده های دو هسته ای اتم استفاده کرده و به طور کامل با سیستم عامل ویندوز هشت سازگار می باشد.

تلبت VivoTab Smart با ضخامت 7/9 میلیمتر و وزن 580 گرم مجهز به صفحه نمایش با پانل IPS و دقت تصویر 768x1366پیکسل بوده و زاویه دید بالایی دارد. این صفحه نمایش از قابلیت لمس 5 انگشت به صورت همزمان و از قابلیت های لمسی ویندوز هشت نیز به خوبی پشتیبانی می نماید. صفحه کلید TranSleeve طراحی شده برای این تبلت نیز نقش کاور، صفحه کلید و پایه را ایفا میکند.
پردازنده دو هسته ای اتم مدل Z2760 به کار گرفته شده در این تبلت کارایی و قدرت پردازش لازم برای انجام امور محول شده به آن را فراهم می سازد. عمر باتری آن نیز با یک بار شارژ به 5/9 ساعت میرسد. دوربین هشت مگاپیکسلی تعبیه شده در پشت این تبلت میتواند با کیفیت Full HD فیلمبرداری کرده و دوربین دو مگاپیکسلی جلوی آن نیز برای گفتگوی ویدئویی به کار گرفته میشود. در بخش صدا نیز از فناوری Asus SonicMaster استفاده شده است تا تجربه صوتی این تبلت به سطحی بالاتر از دیگر رقبا ارتقا یابد.

A M ! N
10-01-2013, 12:02
من رو فولدرا و بعضی فایلا کلیک که میکنم یه 5 6 ثانیه‌ای طول میکشه تا بیاد!! این ایراد از خود ویندوزه یا آنتی ویروس یا غیرست؟

مسلما به خاطر ویندوز نیست ، اول هم که نصب کرده بودین اینطور بود ؟ میتونه به خاطر انتی ویروس باشه ، ضمنن آنتی ویروس وین 8 از پیش فعاله.

وقتی سیستم رو بعد از اسنتد بای روشن میکنم پس ورد میخواد. چطوری میشه کاری کرد که پسورد نخواد ؟

:n01:

به کنترل پنل برو و این آدرس :

Control Panel\Hardware and Sound\Power Options

در سمت چپ گزینه ی Require a password on wakeup رو میبینی کلیک کن و روی اون نوشته change settings that are currently unavailable
هست کلیک کن. و بعدش هم دکمه ی رادیویی Don't require a password رو کلیک کن و تمام.

EngineeR EhsaN
10-01-2013, 12:24
مسلما به خاطر ویندوز نیست ، اول هم که نصب کرده بودین اینطور بود ؟ میتونه به خاطر انتی ویروس باشه ، ضمنن آنتی ویروس وین 8 از پیش فعاله.

نه مدتی بعد از اینکه نصب کردم اینطوری شد! یعنی آنتی ویروس نمیخواد؟ الان نورتن نصب کردم! این آنتی ویروس پیش فرضه کجاست؟

A M ! N
10-01-2013, 12:27
نه مدتی بعد از اینکه نصب کردم اینطوری شد! یعنی آنتی ویروس نمیخواد؟ الان نورتن نصب کردم! این آنتی ویروس پیش فرضه کجاست؟

چرا آنتی ویروس میخواد.. ماوست رو ببر به گوشه ی سمت راست تا Sidepanel باز بشه ، و گزینه ی Search رو بزن و داخل قسمت سرچ تایپ کن Defender و آنتی ویروس که اومد اگه
فعال بود غیرفعالش کن. نورتون رو هم فعلن غیر فعال کن ببین چی میشه.

manli7
10-01-2013, 13:14
دوستان میشه مترو رو برداشت ؟

hosseinonline8000
10-01-2013, 18:13

من هم همین مشکل را دارم . آنتی ویروسم کلسپر بود فکر کردم اشکال از اونه و نورتون نصب کردم بازم درست نشد.

چرا آنتی ویروس میخواد.. ماوست رو ببر به گوشه ی سمت راست تا Sidepanel باز بشه ، و گزینه ی Search رو بزن و داخل قسمت سرچ تایپ کن Defender و آنتی ویروس که اومد اگه
فعال بود غیرفعالش کن. نورتون رو هم فعلن غیر فعال کن ببین چی میشه.
اون آنتی ویروس قوی نیست و اصلا پیشنهاد نمیشه @ بهتره برای اون مشکل یک راه حلی پیدا کنیم ...

A M ! N
10-01-2013, 18:58
بله MSE قوی نیست و من همون اول غیرفعالش کردم ، من که روی ویندوز 8 الان هیچ آنتی ویروسی نصب ندارم و مشکلی هم نیست ، امنیتش بهتر از وین 7 ه.
اصولن آنتی ویروس روی سیستمهای قوی نباید اختلال چشم گیری وارد کنه. ولی با خاموش کردن گارد real-time scanning میتونید صورت مسئله رو پاک کنید !!

parsa205
10-01-2013, 20:00
چرا آپدیت های ویندوز 8 تمومی نداره؟ الان تا به حال حدود 800 مگ آپدیت کرده!!!

hamidreza2010
10-01-2013, 22:57
چرا آپدیت های ویندوز 8 تمومی نداره؟ الان تا به حال حدود 800 مگ آپدیت کرده!!!

آره درسته منم دیشب check for update زدم حدود 160 مگ آپدیت جدید اومده بود.خب دیگه چون ویندوزش جدیده یه سری آپدیتها امنیتی هستن یه سری هم برای بهبود عملکرد سیستم.
من راضیم 2 گیگ آپدیت بده ولی این مشکلات مسخره مثل بلوتوس و شبکه و ... حل شه

Dew Drop
10-01-2013, 23:42
بچه ها این تبلت چطوره بخرم؟!؟
یه سری توضیحات رو نت پیدا کردم الان اینجا می نویسم.

ایسوس از تبلت هوشمند VivoTab Smart مجهز به پردازنده اتم و سیستم عامل ویندوز هشت رونمایی کرد

همزمان با آغاز نمایشگاه CES 2013 کمپانی ایسوس از تبلت 1/10 اینچی VivoTab Smart مجهز به صفحه نمایش HD سیستم عامل ویندوز هشت و با قیمتی به صرفه و قابل قبول برای استفاده در امور روزمره و بازی رونمایی کرد. این تبلت سبک وزن و باریک از پردازنده های دو هسته ای اتم استفاده کرده و به طور کامل با سیستم عامل ویندوز هشت سازگار می باشد.

تلبت VivoTab Smart با ضخامت 7/9 میلیمتر و وزن 580 گرم مجهز به صفحه نمایش با پانل IPS و دقت تصویر 768x1366پیکسل بوده و زاویه دید بالایی دارد. این صفحه نمایش از قابلیت لمس 5 انگشت به صورت همزمان و از قابلیت های لمسی ویندوز هشت نیز به خوبی پشتیبانی می نماید. صفحه کلید TranSleeve طراحی شده برای این تبلت نیز نقش کاور، صفحه کلید و پایه را ایفا میکند.
پردازنده دو هسته ای اتم مدل Z2760 به کار گرفته شده در این تبلت کارایی و قدرت پردازش لازم برای انجام امور محول شده به آن را فراهم می سازد. عمر باتری آن نیز با یک بار شارژ به 5/9 ساعت میرسد. دوربین هشت مگاپیکسلی تعبیه شده در پشت این تبلت میتواند با کیفیت Full HD فیلمبرداری کرده و دوربین دو مگاپیکسلی جلوی آن نیز برای گفتگوی ویدئویی به کار گرفته میشود. در بخش صدا نیز از فناوری Asus SonicMaster استفاده شده است تا تجربه صوتی این تبلت به سطحی بالاتر از دیگر رقبا ارتقا یابد.

سلام
تبریک برای ورودتون به انجمن
در انجمن تبلت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سوال کنید تا دوستان بهتر پاسخ‎گو باشند.
ممنون

دوستان میشه مترو رو برداشت ؟

مترو یکی از تفاوت های بارز ویندوز 8 و سون هستش,اگه این امکان رو از ویندوز 8 حذف کنید,از نظر ظاهری تفاوت چندانی با سون نخواهد داشت
در هر صورت,نرم افزارهای مختلفی برای حذف مترو و دسترسی به قسمت استارت وجود داره که تو پست زیر به یکی از این نرم افزارها اشاره شده ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HO3IN-Life
11-01-2013, 07:41
دوستان کسی ندونست که من چطور باید مشکل enter زدن برای رفتن به خط بعد رو در Explorer درست کنم ؟

manli7
11-01-2013, 23:07
یعنی فقط با نرم افزار میشه حذفش کرد ؟ با تنظیمات نمیشه ؟

caca_caca888
12-01-2013, 17:41
این آپدیتارو نصب کنیم مشکلی واسه ویندوزمون پیش نمیاد؟
الان که من ایکتیوش کردم دیگه مثل اصل میمونه؟ یهو نفهمه ویندوز خراب شه

maziar205
12-01-2013, 17:45
دوستان کسی ندونست که من چطور باید مشکل enter زدن برای رفتن به خط بعد رو در Explorer درست کنم ؟

این سوال را همه پرسیدن ولی به نتیجه ای نرسیدیم و راهی که داره کنار address یک دگمه به نام compatibility view هست و تو فروم یا هر جا وارد شین این گزینه را بزنید مشکل حل میشه

caca_caca888
12-01-2013, 17:46
اونوقت قبلا که تو مترو روی مرورگره اینترنت کلیک میکردم مرورگر تحت رابط کاربری مترو میومد! الان مرورگره معمولیه میاد.میاد تو دسکتاپ مرورگررو باز میکنه.

A.I.V.I.O
12-01-2013, 18:16
یکی پاسخمنو میده؟ راهی هست که NET framework 2.5. رو به صورت آفلاین نصب کرد؟ من تو خونه اینترنت ندارم‍! سپاس

pcsoft
12-01-2013, 18:18
یعنی فقط با نرم افزار میشه حذفش کرد ؟ با تنظیمات نمیشه ؟

اگر شما تونستین با تنظیمات ساده دکمه استارت ویندوز 7 رو بردارین اونوقت می تونین مترو رو هم بگین که میتونین بردارین! این هم جای اون هست دیگه. Start ویندوز 8 هست.
بعد هم کار با برنامه های در این باره ساخته شده خیلی آسون هست. یکیش Bypass.Modern.UI.v066 هست که موقع لوگین مستقیم میرین توی دسکتاپ.
یکی هم که اکثرا برنامه هایی که دکمه استارت میسازن برا 8. این امکان مخفی سازی مترو رو دارن.

manli7
13-01-2013, 09:30
دوستان این درسته که مترو خودش همه درایور ها رو نصب می کنه ؟

matin724
13-01-2013, 12:05
- Windows 8 x64 -64-bit
- Windows 8 N x64 -64-bit
- Windows 8 Pro x64 -64-bit
- Windows 8 Pro VL x64 -64-bit
- Windows 8 Pro N x64 -64-bit
- Windows 8 Pro with Media Center x64 -64-bit
- Windows 8 Enterprise x64 -64-bit
- Windows 8 Enterprise N x64 -64-bit
سلام دوستان کدوم یک از این بهتره و کاملتر؟

A M ! N
13-01-2013, 12:42
- Windows 8 x64 -64-bit
- Windows 8 N x64 -64-bit
- Windows 8 Pro x64 -64-bit
- Windows 8 Pro VL x64 -64-bit
- Windows 8 Pro N x64 -64-bit
- Windows 8 Pro with Media Center x64 -64-bit
- Windows 8 Enterprise x64 -64-bit
- Windows 8 Enterprise N x64 -64-bit
سلام دوستان کدوم یک از این بهتره و کاملتر؟

این کاملترینه :
Windows 8 Enterprise

ولی بهتره این رو نصب کنید
Windows 8 Pro

ورژنهایی که آخرشون n و kn یا vl داره رو نصب نکنید.

دوستان این درسته که مترو خودش همه درایور ها رو نصب می کنه ؟

مترو که نه ؛ ولی وین 8 پشتیبانی بهتری از سخت افزارها ارائه میده ، برای من که تموم درایورهارو
خودش شناخته بود.

manli7
13-01-2013, 13:21
ممنون امین جام می تونیم بگیم که اکثر برند های معروف رو ساپورت می کنه ؟

الان چه چیز های رو ساپورت می کنه ؟

کارت صدا ؟

کارت گرافیک ؟

A M ! N
13-01-2013, 13:35
والا ، قولی نمیتونم بدم :دی ولی معمولن کارت صدارو خودش میشناسه ، کارت گرافیک رو هم اگه بشناسه شمـــــا باید
درایور مخصوص کارت خودتون رو حتمن نصب بفرمایید ، چرا که درایورهایی که ویندوز شناسایی میکنه معمولن Third-party
هستش ( اورجینال نیست )

manli7
13-01-2013, 14:57
ممنون امین جان

خیلی جالب بود ولی خوب خدایی باورش سخته تو یه dvd

یه طوری جا میشه !!

A M ! N
13-01-2013, 15:07
خواهش میکنم :)

یه قسمتیش داخله DVD هست ، ولی بخشیش رو هم از طریق آپدیت دریافت میکنید ( که البته بیشتر درایورها پس از آپدیت شناخته میشن )

pa13
13-01-2013, 22:21
من نميدونم اينجا چه خبره ولی منکه بلشخص با وين8اينترپرايز نه مشکل شبکه,نه بلوتوثو.....ندارم. همه برنامه های جديد هم روش نصب کردم کامل نصب شد.:n01:

babialex
14-01-2013, 02:56
من لپ تاپ اچ پی 2012 دارم سری 6
مدل 6180
درایورهای ویندوز 8 اش هست ؟ میتونم این ویندوز رو راحت بدون دردسر نصب کنم ؟
کدوم نسخه اش رو نصب کنم ممنون

pcsoft
14-01-2013, 11:13
من لپ تاپ اچ پی 2012 دارم سری 6
مدل 6180
درایورهای ویندوز 8 اش هست ؟ میتونم این ویندوز رو راحت بدون دردسر نصب کنم ؟
کدوم نسخه اش رو نصب کنم ممنون

صفحه درایورهای شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه 8 که خبری نیست. اگر گرافیک switchable graphics دارین می تونین به leshcat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])امیدوار باشین.
من واسه لنوو Y560 خودم نصب کردم عالی بود. درایور رسمی ATI و دست ساز هست که نسخه WHQL مطمئن ترین نسخه اش هست. می تونین تست کنین.(قبلش راهنماش رو کامل بخونین. Manual)
بقیه موارد مثل برنامه های صدا و اینا مهم نیست اکثرا نصب میشن. یکی دیگه هم باید ببینین میشه درایور چیپست رو نصب کرد یا نه . که باید تست بشه.
در کل، کنار سون یا سیستم عامل فعلی تون نصبش کنین برا تست. ضرری هم نداره.

babialex
14-01-2013, 11:36
چقدر جا لازم داره برای نصب ؟ یه درایو چند گیگی واسش بزارم ؟

pcsoft
14-01-2013, 11:45
چقدر جا لازم داره برای نصب ؟ یه درایو چند گیگی واسش بزارم ؟

نزدیک 20 گیگ خودش میشه. یه مقداری هم واسه برنامه ها اضافه کنین. من 25 گیگ براش گذاشتم. شما جا بیشتر دارین 30 گیگ بزارین.

matin724
15-01-2013, 09:57
از چه نظر win 8 pro از enterprise بهتره؟
میخام روی لپ تاپ نصب کنم
ممنون

A M ! N
15-01-2013, 10:35
میخام روی لپ تاپ نصب کنم
ممنون

بهتر نیست ، Enterprise یه سری ویژگی ها اضافه تر داره که به کار شما نمیاد ، بنابراین همون pro رو نصب کنید.

ask_bl
15-01-2013, 11:01
میخام روی لپ تاپ نصب کنم
ممنون

مهرداد عزیزمحمدی
15-01-2013, 14:18
سلام ویندوز83نوع طراحی شده با xpو7 خیلی فرق میکنه من یه نسخه رودیدم که خیلی خوبه امروز براتون میزارم توسایت،شایدشماهم خوشتون بیاد.:n18:واینوهم عرض کنم که این ویدوز برای استفاده درتبلتها وآیپادهاوسری جدیدنوت بوکهاکه کلا لمسی هستندطراحی شده حال انتخاب باشماست.

kasra2002
16-01-2013, 09:43
سلام آیا این مورد که من می گم درسته به نظرم میاد که صدای لپتاپم در مقایسه با ویندوز 7 کمتر شده حتی وقتی تا آخرین درجه بلد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

saeediranzad
16-01-2013, 11:51
سلام
من ویندوز 8 release Preview را که خودم دانلود کرده بودم استفاده میکردم.
امروز میگه که زمان آزمایشی تموم شده و از این به بعد هر ساعت ویندورز ریستارت میشه.
و پیام میده که برم لایسنس بخرم.
راهی داره که همین ورژن را کرک کنم؟

taghi_ramzi
16-01-2013, 16:42
من الان برای اولین بار این ویندوزو نصب و استفاده کردم (بیلد 9200)
مایکروسافت شوخیش گرفته واقعاً؟ این یعنی چی ؟
مثلاً میری تو استارت روی گیمز کلیک می کنی
یه صفحه باز میشه که میگه به شبکه وصل نشدم و تمام! صفحه همونطوری می مونه ، نه ضربدری نه چیزی برای بستنش
فقط باید alt+f4 بزنی تا بره؟
بعد یه موسیقی میزاری پخش شه ، تو استارت باز رو موزیک که کلیک میکنی ، میگه نتونستم وصل شم و تمام!
پس این صدایی که پخش میشه موزیک نیست؟
مسخره ست خدایی ... این سیم کشای مایکروسافت چی فکر کردن واقعاً؟
بعد از 4-5 سال کارو صد تا ورژن بتا و اینجور اراجیف ، همین؟ این فقط یه پوسته ست دیگه!

kasra2002
16-01-2013, 18:50
یه صفحه باز میشه که میگه به شبکه وصل نشدم و تمام! صفحه همونطوری می مونه ، نه ضربدری نه چیزی برای بستنش
بعد یه موسیقی میزاری پخش شه ، تو استارت باز رو موزیک که کلیک میکنی ، میگه نتونستم وصل شم و تمام!
بعد از 4-5 سال کارو صد تا ورژن بتا و اینجور اراجیف ، همین؟ این فقط یه پوسته ست دیگه!
دوست عزیز ویندوز 8 بازی نداره بصورت آفلاین که بحث اون خیلی در تاپیک های مختلف اومده و برای استفاده از برنا مه هایمترو راههای خاصی هست . دیگه گزینه ضربدر وجود نداره البته در مترو. شما می تونید از محیط دسکتاپ استفاده کنید مثل 7 ولی پایه ساخت ویندوز 8 برای تاچ و با سرعت بسیار بالای و سنگینی کمتر استفاده می شه

hamidreza2010
16-01-2013, 20:15

سیم کش؟؟؟؟:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n0 8::n08:

HusseinR
17-01-2013, 11:59
درود
دو تا مشکل با ویندوز 8 دارم گفتم اینجا مطرح کنم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.
یکی اینکه سیستم خیلی دیر ریستارت میشه. در حدود 3 دقیقه یا بیشتر روی Restarting میمونه!!
دوم اینکه گاهی خطا میده که رم کم داری و برنامه ها رو ببند! رم 4 گیگ هست اما خب چون 32 بیت هست فقط 3 گیگش رو استفاده میکنه.
شما همچی مشکلاتی داشتید؟
مرسی

saeediranzad
17-01-2013, 13:52
سلام
خوب، ویندوز 64 بیتی نصب کن.

mahmoodsoft
17-01-2013, 14:22
درود
دو تا مشکل با ویندوز 8 دارم گفتم اینجا مطرح کنم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.
یکی اینکه سیستم خیلی دیر ریستارت میشه. در حدود 3 دقیقه یا بیشتر روی Restarting میمونه!!
دوم اینکه گاهی خطا میده که رم کم داری و برنامه ها رو ببند! رم 4 گیگ هست اما خب چون 32 بیت هست فقط 3 گیگش رو استفاده میکنه.
شما همچی مشکلاتی داشتید؟
مرسی

سلام
دقیقا منم همین مشکلو دارم البته ویندوزم enterprise 64 bit هست در حدود 2 دقیقه طول میکشه ری استارت بشه ولی شات دان فوق سرعت حدود 5 الی 10 ثانیه که اول مانیتور خاموش میشه بعد کیس
دوستان اگه روشی برا حل مشکل ری استارت دارن بگن
ممنون

A M ! N
17-01-2013, 14:30

برای بستن پنجره های رابط مترو، میتونی ماوس رو به بالـــای صفحه ببری وقت پوینتر شکل یه دست شد کلیک کنی و
صفحه رو بکشی پایین بسته میشه !
یا اینکه ماوس رو به گوشه ی بالای سمت چپ ببری و به محیط قبلی سوییچ کنی. ولی قشنگترین راهش همون اولیه.

MAHY@R
17-01-2013, 19:12
آقا ما اگه بخواهیم بکگراندش عکس نباشه مشکی باشه کجا باید بریم کی رو باید ببینیم؟!

Behroooz
17-01-2013, 19:15
ایا بازی های که در ویندوز های قبلی بود در ویندوز هشت حذف شده اند؟

A M ! N
17-01-2013, 20:15

بازیها از بین رفته. به جاش اونارو باید از بخش store ( آنلاین ) پیدا کنید .. منتها دقیقن نمیدونم با پروکــسی میتونید وارد store بشین
یا نه... اگه تونستین از طریق این لینک پایین بازیهارو پیدا کنید.

آقا ما اگه بخواهیم بکگراندش عکس نباشه مشکی باشه کجا باید بریم کی رو باید ببینیم؟!

بک گراند کجا ؟ دسکتاپ ؟

MAHY@R
17-01-2013, 20:53
بک گراند کجا ؟ دسکتاپ ؟

بکگراند دسکتاپ

Advanced appearance هم که حذف شده:n15:راهی هست اندازه ایکون های دسکتاپ رو کوچیک کنیم الان هر کدومش اندازه کله بیل گیتسه ؟

A M ! N
17-01-2013, 21:23
بکگراند دسکتاپ

Advanced appearance هم که حذف شده:n15:راهی هست اندازه ایکون های دسکتاپ رو کوچیک کنیم الان هر کدومش اندازه کله بیل گیتسه ؟

خب توی دسکتاپ راست کلیک کن Personalize رو انتخاب کن و دکمه ی desktop background رو بزن و بعدش هم از لیست Solid color رو انتخاب کن هررنگی که دلت خواست.

برای کوچک کردن آیکان هم کافیه کلید کنترل رو نگه داری و دکمه ی وسطی ماوس رو بچرخونی !

Dew Drop
17-01-2013, 23:43

اجرای بازی های ویندوز سون در ویندوز 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_takjoo
19-01-2013, 10:35
سلام.دوستان من با چی پی ان نه با پروکسیفایر(ورژن جدید) نمیتونم به استور وصل بشم...اکانت مایکروسافت هم دارم...
لطفا کمک کنین...

panther99
19-01-2013, 13:41
آقا الان ویندوز 8 رو به نظر دوستان کارشناس بنصبیم یا نه ؟؟؟؟ 7 استفاده میکنم و مشکلی که نداره . میخوام بدونم 8 با دیوایسهای مختلف مثل درایو دی وی دی یا مودم و ... مشکلی نداره ؟؟؟؟ ADSL م مشکلی پیش نمیاد واسش ؟؟؟؟ جریان این کم شدن از ترافیک چیه ؟؟؟؟؟ الان 2 گیگ رم رو سیستمم دارم و سیستمم بدک نیست و 7 رو خوب جواب میده میخوام بدونم 8 رو چی ؟؟؟؟؟

mahyarSAMSUNG
19-01-2013, 15:42
ویندوز 8 خیلی ویندوز خوبی و هیچ مشکلی نداره تنها مشکلش که باعث شد من پاکش کنم این بود که شبکه نمیشد . یعنی با کامیپوتر خونمون که ویندوز 7 داشت با همون روش همیشگی که شبکه میکردم و آی پی میدادم هرکاری کردم شبکه نمیشد مجبور شدم 7 بریزم .. حالا شاید من بلد نبودم کسی کسی بلده که ویندوز 8 قلقش چیه برای شبکه بگه چون دوباره میخوام 8 بریزم :n02:

milad_takjoo
19-01-2013, 16:01
دوستان من تونستم به استور وصل بشم و کار کنم ولی هنگام دانلود مینوسه pending و هیچ اتفاق نمیفته و دانلود نمیشن....

saeediranzad
19-01-2013, 16:16
سلام.دوستان من با چی پی ان نه با پروکسیفایر(ورژن جدید) نمیتونم به استور وصل بشم...اکانت مایکروسافت هم دارم...
لطفا کمک کنین...
سلام
استور را بیخیال شو. بگرد آنچه را که میخواهی از راه دیگری پیدا کن.

maziar205
19-01-2013, 17:35
شبکش که مشکلی نداره من خودم8 را با 7 شبکه کردم

saeediranzad
21-01-2013, 10:08
سلام
درددلهای از نوع ویندوز8؟ دلم پره!
release preview داشتم؛ راضی بودم. زمان ارزیابی باطل شد.
رفتم وین 8 خریدم. نصب کردم. شب گذاشتم برای آپدیت و خوابیدم. حالا هنگ کرده.
یعنی میآد بالا؛ ولی در اجرای برنامه ها میمونه.
(دیگه نمیگم بوت منیجر لینوکسم را هم ناپدید کرد)
پرسش اساسی: آیاد در آپدیت ویندوز8 چیزی برای ابطال کرکهای ایرانی وجود داره؟
یعنی ممکنه آپدیتها سبب تشخیص کرک و هنگ کردن شده باشه؟
یا اینکه دلیل دیگه ای داره؟

A M ! N
21-01-2013, 10:32
سلام سعید جان معلومه خیلی دلت پره ( خصوصن وقتی قضیــــه با گراب لینوکس آمیخته شده باشه :دی )
اون مشکل هنگ کردن قطعن از طرف مـایکروسافت عمدی نیست ، یعنی عمدن به خاطر کرک نیست، ولی
تشخیص کرک بله آپدیت ها به راحتـــــــی کرک رو باطل میکنن. ( با تشخیص اینکه یک product key همزمان
توسط چندنفر داره استفاده میشه )

ببین مشکلت با ریستور یا رفرش حل نمیشه ؟

بوت گراب که بعد از نصب ویندوز میپره ، اونم میتونی دوباره overwrite کنی البته. منتها یکم دنگ و فنگ داره
من همیشه وقتی گرابم میپره میرم از نو لینوکس نصب میکنم :n02:

pcsoft
21-01-2013, 11:08
سلام
درددلهای از نوع ویندوز8؟ دلم پره!
release preview داشتم؛ راضی بودم. زمان ارزیابی باطل شد.
رفتم وین 8 خریدم. نصب کردم. شب گذاشتم برای آپدیت و خوابیدم. حالا هنگ کرده.
یعنی میآد بالا؛ ولی در اجرای برنامه ها میمونه.
(دیگه نمیگم بوت منیجر لینوکسم را هم ناپدید کرد)
پرسش اساسی: آیاد در آپدیت ویندوز8 چیزی برای ابطال کرکهای ایرانی وجود داره؟
یعنی ممکنه آپدیتها سبب تشخیص کرک و هنگ کردن شده باشه؟
یا اینکه دلیل دیگه ای داره؟

سلام.
درباره گراب شما می تونی با easybcd گراب رو برگردونی. البته با کمی شانس! چون خودم 8 نصب کردم و با این برنامه برگردوندم کلا گراب و مینت به هم ریخته بود.
اولین کار شما اینه که بوت لودر 8 رو به Legacy تبدیل کنی. با NanWick.Switch.Boot.1.0
بعد هم بری سراغ easybcd

saeediranzad
21-01-2013, 16:55
ممنون از هردو.
فعلاً بیخیال لینوکس شدم. گرفتار وین8 هستم.
با سی دی رفرش کردم. درست شد؛ ولی همه آپدیتها پرید. دوباره باید دانلود کنم.
خواستم گجت نصب کنم؛ دیدم دوسه راه داره. Rainmeter را دیدم؛ بیخیال گجت شدم.
دانلود کردم، دیدم Visual C+ میخواد. فعلاً درگیرم:31:

panther99
21-01-2013, 17:07
آقا الان ویندوز 8 رو به نظر دوستان کارشناس بنصبیم یا نه ؟؟؟؟ 7 استفاده میکنم و مشکلی که نداره . میخوام بدونم 8 با دیوایسهای مختلف مثل درایو دی وی دی یا مودم و ... مشکلی نداره ؟؟؟؟ ADSL م مشکلی پیش نمیاد واسش ؟؟؟؟ جریان این کم شدن از ترافیک چیه ؟؟؟؟؟ الان 2 گیگ رم رو سیستمم دارم و سیستمم بدک نیست و 7 رو خوب جواب میده میخوام بدونم 8 رو چی ؟؟؟؟؟

آقا به سوالات متعدد ما هم جواب بدید لطفا !!

A M ! N
21-01-2013, 17:12

خیر مشکلی نیست، از طرفی پشتیبانی سخت افزاری ویندوز 8 نسبت به ویندوز 7 بهتر هستش. مشکلی هــم
با adsl شما نخواهد بود. من که مشکل کم شدن ترافیک نداشتم ؛ یحتمل اونهایی هم که داشتن به خاطر دریافت
آپدیتها بوده. سیستمتون هم بخوبی برای 8 جواب میده و بسیار بسیار از 7 سریعتره به نظر من.

saeediranzad
21-01-2013, 17:15
سلام
ویندوز8 از 7 سبکتره. پس مشکل رم نداری. ولی با بعضی لپتاپها ناسازگاری داره. (وشاید با بعضی مادربوردها)
ایـــــــــــــــــــــــ ن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت خود مایکروسافت هست. ولی اگه بگردی باز جاهایی پیدا میشه که سخت افزار ناسازگار را لیست کرده.

nimamir
21-01-2013, 19:56
من صدا از کیبورد لپ تاپم کم و زیاد نمیشه چیکار کنم؟ سونی وایو دارم

milad_takjoo
22-01-2013, 11:19
سلام دوستان..تو لینک زیر افزودن مدیاسنتر به ویندوز 8 هست
من ایمیلم رو میزنم میگهcouldnot process your order
میتونین یه امتحان کنین بینین واسه شما کار میکنه یا نه؟

saeediranzad
22-01-2013, 13:51
سلام
من ویندوز8 را آپدیت کردم. البته security update ها را با ترس و لرز و استخاره نصب کردم.
صبح هم مشکل نداشت. ولی الآن یه تصویر کمرنگ سایه وار پایین سمت راست صفحه اومده که میگه ویندوز را فعال کن و عکس یه جفت کلید داره.
کسی تا حالا این را دیده؟ البته هنوز مشکلی در اجرای برنامه ها ندارم.

A.I.V.I.O
22-01-2013, 14:45
سلام
من ویندوز8 را آپدیت کردم. البته security update ها را با ترس و لرز و استخاره نصب کردم.
صبح هم مشکل نداشت. ولی الآن یه تصویر کمرنگ سایه وار پایین سمت راست صفحه اومده که میگه ویندوز را فعال کن و عکس یه جفت کلید داره.
آره! من حدودا سه چار ماهه با اون کلیده کنار صفحه دارم زندگی میکنم، چون ویندوزمو کرک نکردم،
کلا دوس ندارم چیزی کرک باشه.
اون کلیده کارت نداره، فقط فک کنم نمیذاره توی قسمت Personalize account بری، همین!

hamidreza2010
22-01-2013, 17:33
سلام

آره این کار مایکروسافته.چون ویندوز رو کرک کردیم بعد رفتیم آپدیت کردیم یه آپدیت هست که الان شمارش یادم نیست اون فعال ساز ویندوز رو از بین میبره.
شما دوباره کرک کن درست میشه

saeediranzad
23-01-2013, 06:22
آره این کار مایکروسافته.چون ویندوز رو کرک کردیم بعد رفتیم آپدیت کردیم یه آپدیت هست که الان شمارش یادم نیست اون فعال ساز ویندوز رو از بین میبره.
شما دوباره کرک کن درست میشه
آخ! همین دیگه.
من دنبال شماره آپدیت بودم. اگه پیدا کردید اعلام کنید که اون را آپدیت نکنیم.
برای 7 هم یه همچین اپدیتی داد که تو سایتها نوشتند.
نمیشه بدون رفرش کردن، آپدیت را آناینستال کرد؟

pcsoft
23-01-2013, 06:40
آخ! همین دیگه.
من دنبال شماره آپدیت بودم. اگه پیدا کردید اعلام کنید که اون را آپدیت نکنیم.
برای 7 هم یه همچین اپدیتی داد که تو سایتها نوشتند.
نمیشه بدون رفرش کردن، آپدیت را آناینستال کرد؟

شما با روش اسکایپ ویندوز رو فعال کن.

saeediranzad
23-01-2013, 06:55
شما با روش اسکایپ ویندوز رو فعال کن.
راستش تا آنجا که میدونم اسکایپ یه برنامه چت تصویری است.

Beta
23-01-2013, 10:50
راستش تا آنجا که میدونم اسکایپ یه برنامه چت تصویری است.
نمیدونم والا ، ولی از چه طریق هایی اکتیو میکنن!:n02:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeediranzad
23-01-2013, 13:43
نمیدونم والا ، ولی از چه طریق هایی اکتیو میکنن!:n02:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالب بود!
ولی دو مشکل داره:
1- اسکایپ نیاز به اینترنت درست و حسابی داره. من هم وایمکس دارم هم adsl مخابرات که به هیچکدوم این قدر اطمینان ندارم.
2- خود اسکایپ نیاز به کرک و پرداخت پول داره. برای همین من نصب نکردم. یعنی باید اکانتش را بخری.
اگه مشکل پیش اومد از یکی از کرکهایی که در تاپیک مربوطه گذاشته اند استفاده میکنم.

a.g g.a
23-01-2013, 13:55
سلام

مشکلات ویندوز 8 رو باید این جا بگیم نه?

من دیشب نصب کردم,امروز اومدم یه نرم افزار نصب کنم گفت.Net Framework 2 باید نصب باشه رفتم گشتم یکی پیدا کردم قبلا همونو روی سون هم نصب کرده بودم,زدم نصب بشه نصب نشد,بعد Net Framework 3.5 رو داشتم اونم زدم نصب بشه,بازم نصب نشد گفت برای نصب این نرم افزار نیاز به نصب Net Framework 3.5 دارید!!خیلی جالبه!!

زدم خودش دانلودش کنه,یه نیم ساعت همین طور چرخید منم دیدم این طوری فایده ای نداره رفتم خودم دوباره یه Net Framework 3.5 از Filehippo دانلود کردم زدم اونم نصب نشد باز همینو گفت
یه Net Framework 4. هم داشتم زدم اونم نصب نشد گفت ورژن بالاترش نصبه!!!

هنوز ویندوزو کرک نکردم ممکنه مشکلش همین باشه?

لطفا راهنمایی کنید خیلی به اون نرم افزاره احتیاج دارم

saeediranzad
23-01-2013, 13:58
سلام مشکلات ویندوز 8 رو باید این جا بگیم نه?
من دیشب نصب کردم,امروز اومدم یه نرم افزار نصب کنم گفت.Net Framework 2 باید نصب باشه رفتم گشتم یکی پیدا کردم قبلا همونو روی سون هم نصب کرده بودم,زدم نصب بشه نصب نشد,بعد Net Framework 3.5 رو داشتم اونم زدم نصب بشه,بازم نصب نشد گفت برای نصب این نرم افزار نیاز به نصب Net Framework 3.5 دارید!!خیلی جالبه!!
زدم خودش دانلودش کنه,یه نیم ساعت همین طور چرخید منم دیدم این طوری فایده ای نداره رفتم خودم دوباره یه Net Framework 3.5 از Filehippo دانلود کردم زدم اونم نصب نشد باز همینو گفت
هنوز ویندوزو کرک نکردم ممکنه مشکلش همین باشه? لطفا راهنمایی کنید خیلی به اون نرم افزاره احتیاج دارم
سلام نیازی به این کارها نبود.
کافیه ویندوز آپدیت را باز کنی. netframework هم جزو آپدیتها است.
میتونی تو ساعت رایگان همه اش را بگیری.
توجه: فعلاً Security udate ها را نگیر. چون کرک را باطل میکنه.

Beta
23-01-2013, 14:43
سلام

مشکلات ویندوز 8 رو باید این جا بگیم نه?

هنوز ویندوزو کرک نکردم ممکنه مشکلش همین باشه?

لطفا راهنمایی کنید خیلی به اون نرم افزاره احتیاج دارم
NET Framework مخصوص میخواد!
اینو دانلود کن و واسه همیشه خیال خودتو راحت کن!
دانلود نسخه 32 بیتی با لينك مستقيم با حجم 37 مگابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک کمکی ( Multi Mirror Link ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه 64 بیتی با لينك مستقيم با حجم 58 مگابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک کمکی ( Multi Mirror Link ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع: ســافت 98 دات آی آر.

بسته به نوع ویندوز 8 خود ( 32 یا 64 بیتی ) NET Framework 3.5 مناسب با آن را دانلود و اکسترکت کنید .
فایل Copy to hard را اجرا و منتظر بمانید تا کپی فایلها انجام شود .
سپس بر روی فایل Install راست کلیک کرده و گزینه ی Run as Administrator را انتخاب کنید و تا به نمایش در آمدن پیغام Completed صبر کنید

mosc5
23-01-2013, 19:07
اولین و بهترین راه حل برای برطرف کردن مشکل آواست با وی پی ان را در ویندوز 8 را در مکاتباتم با آواست پیدا کردم.
برای اینکار باید avast! NDIS filter driver را در مسیر زیر uncheck یا unistall کنید.

Control Panel\Network and Internet\Network Connections\Right click your network adapter and choose Properties.
در این مسیر روی کانکشن اصلی خود راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید.

armin_punisher6
23-01-2013, 21:10
بچه ها دوستم تازه نصب کرده ولی میگه از موقعی که نصب کردم با فی ل ت ر شکن سای فو ن مشکل داره.دلیلش چیه؟

saeediranzad
24-01-2013, 13:31
بچه ها دوستم تازه نصب کرده ولی میگه از موقعی که نصب کردم با فی ل ت ر شکن سای فو ن مشکل داره.دلیلش چیه؟
گمون نکنم از ویندوز باشه.
عزیزان ارتش سایبری بیکار ننشسته اند که!
هر روز یک سرور وی پــی ان را میبندند.
خدا بهشون قوّت بده.

saeediranzad
24-01-2013, 13:34
یادم رفت این را بپرسم.
من وقتی که فقط ویندوز 7 داشتم، موقع لاگین ناملاک خاموش بود و اگر پسوردم عددی بود، باید حتماً روشنش میکردم.
تازگی که وین8 نصب کردم، ناملاک حودش روشن بود. حالا دوباره لینوکس هم نصب کردم، باز ناملاک خاموشه و برای لاگین به وین8 باید روشنش کنم.
راهی داره که در تنظیمات یا رجیستری کاری کنیم موقع لاگین روشن باشه؟

caca_caca888
24-01-2013, 15:05
منم باید هر دفعه ناملاک رو روشن کنم!
7 اینطوری نبود...

pcsoft
24-01-2013, 15:16
منم باید هر دفعه ناملاک رو روشن کنم!
7 اینطوری نبود...
1- این رو تست کنین. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اکس پی هست ولی برای ویندوزهای بالاتر هم باید جواب بده.
2- این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش هم هست. تست کنید.

saeediranzad
25-01-2013, 03:58
سلام دوستان!
بد نیست یه آمار بگیریم، ببینیم چند نفر قسمت تغییر تصویر لاگین و اکانت براشون فعال هست.
برای من که نیست.

Mr.foad
25-01-2013, 15:29
سلام دوستان!
بد نیست یه آمار بگیریم، ببینیم چند نفر قسمت تغییر تصویر لاگین و اکانت براشون فعال هست.
برای من که نیست.

تا جایی که من میدونم این مشکل خیلی وقته حل شده ! مال من این قسمتش بازه و مشکلی نداره !
من تمام آپدیت هارو مثل سکوریتی آپدیتها رو گرفتم و یه جایی ذخیره کردم و بعد از نصب ویندوز همه رو باهم نصب میکنم ولی ندیدم کرک خراب بشه ! اصلااتفاقی نمیوفته !
فقط یکی از آپدیتها هست که نمیدونم کدومشونه دقیقا ، اون که نصب میشه اون واتر مارک گوشه ی راست چند لحظه میاد رو صفحه و ویندوز میره رو صفحه ی لاگین ولی روی عکس که میزنم که لاگین بشه ویندوز به صورت کرک شده میاد بالا ! به نظر میاد اون آپدیته رو کرک تاثیر میذاره ولی کرک خیلی سریع بعد از چند ثانیه دوباره ویندوز رو اکتیو میکنه !

saeediranzad
25-01-2013, 15:33
راستش امین خان یک کرک برام فرستاد. الان ویندوز کرک شده است؛ واترمارک هم نمیآد.
ولی باز اون قسمت Personalize غیر فعال هست.
اگه کرکهای مختلف را پشت سرهم بزنم، مشکل پیش نمیآد؟

Mr.foad
25-01-2013, 15:40
راستش امین خان یک کرک برام فرستاد. الان ویندوز کرک شده است؛ واترمارک هم نمیآد.
ولی باز اون قسمت Personalize غیر فعال هست.
اگه کرکهای مختلف را پشت سرهم بزنم، مشکل پیش نمیآد؟

نه شما حتما باید کرک قبلی رو آن اینستال کنی بعد کرک دیگه ای رو امتحان کنی !

Mr.foad
25-01-2013, 15:43
شما چه کرکی استفاده کردی ؟
کرکی که من استفاده میکنم KJ121105 هست ! من هیچ مشکلی با این ندارم ! ولی جدیدا یه کرکایی اومده که حجمشون خیلی کمه و میگن کامل اکتیو میکنه ! ولی من چون این مشکلمو حل میکنه جرات نکردم اون کرکای زیر 10 مگابایتی رو امتحان کنم ! :n02: البته این KJ121105 حجمش 33 مگابایته و من هیچ مشکلی باهاش نداشتم!

saeediranzad
25-01-2013, 15:47
33 مگ؟ چه خبره؟
من کرک اولم مال ویندوز نوین پندار بود که با آپدیت اون واتر مارک اومد.
دومی 2 و خرده ای مگ هست که واترمارک رفتغ ولی Personalize غیرفعاله.
مگه Ksnano را امتحان کنم.

Mr.foad
25-01-2013, 15:53
البته KMSnano هم آخرین چیزی که اومده یعنی 15.1 حجمش 32 مگابایته ! حالا شما امتحان کن شاید مشکلتو حل کنه ! منم اگه آدم ریسک پذیری بودم همینو دانلود میکردم ببینم چطوره ! ولی خب چون همینی که دارم ازش راصیم دیگه فکر بقیه و جدیدترا نیستم :n02:
اینم لینک KMSnano 15.1 هست که اگه خواستی میتونی بگیری ! که البته خود همین سایت گذاشتش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک پست منبع :

afshin b
25-01-2013, 22:59
سلام
یکی از دوستان ویندوز 8 داره، میگه زبان فارسی برای کیبورد نداره که اضافه کنیم. چطور میشه زبان فارسی اضافه کرد؟

saeed_136915
25-01-2013, 23:16
سلام
یکی از دوستان ویندوز 8 داره، میگه زبان فارسی برای کیبورد نداره که اضافه کنیم. چطور میشه زبان فارسی اضافه کرد؟

چرا فارسی داره
Control Panel -> Language -> Add Language -> Persian

afshin b
25-01-2013, 23:26
چرا فارسی داره
Control Panel -> Language -> Add Language -> Persian
خب میگه مال اون نداره!

Dew Drop
26-01-2013, 07:56
خب میگه مال اون نداره!

فایل ضمیمه رو دانلود و اجرا کنید,ببینید فارسی به قسمت زبان اضافه میشه یا نه؟!

saeed jo
26-01-2013, 12:01
به نظر من از لحاظ بالا آومدن به دلیل داشتن بوت هیبریدی خیلی سریع تر از ویندوز 7 هست و یه مزیت دیگه هم که نسبت به 7 داره اینه که اکثر درایورها رو خودش میشناسه و لازم به نصب مجدد نیست

Jalal
26-01-2013, 15:18
دوستان عزیز
کار این تاپیک همینجا تموم میشه
سوالات خودتون رو در قالب یک تاپیک جدا (بعد از جستجو ) ایجاد کنید

با تشکر