ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای ساختن یه سایت (فروشگاه) برای یکی آماتور مثل من

AC_POP
21-11-2012, 19:46
سلام بچه ها . تورو خدا کمکم کنین . من اصلا اصلا هیچی در این موارد نمیدونم فقط میخوام که با اینترنت درآمد داشته باشم و یه فروشگاه اینترنتی بزنم . کاملا هم آماتور هستم . سایتی رو سراغ دارین که همه کار هارو خودش برام بکنه ؟ ( طراحی سایت و طراحی فروشگاه و اینجور چیزا ) . چیز خیلی خیلی مهم تر اینه که به سامانه های پرداخت های بانک ها و به پست ( تحویل پول در هنگام تحویل جنس ) وصل باشه .

یه سایت پیدا کردم فروشگاه ساز ، نمیدونم کارش چی بود ( چون واقعا میگم که کاملا آماتور هستم ! ) قیمت زده بود 250 هزار تومن ، یه مدل دیگه هم داشت 400 تومن (سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

خلاصه اینکه کلا راهنمایی م کنین و اینکه بگین واسه یه سایت فروشگاه که به پست و بانک ها وصل باشه چقدر سرمایه لازمه ؟

AC_POP
21-11-2012, 21:15
و البته لینک اصلی تر اینه : ( لیست قیمت ها و ارائه خدماتش )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید اگه من اینهمه زیاد سوال میپرسم . یه سایت جدید هم پیدا کردم ، فروشگاه ساز رایگان ، اینجور سایت ها چطورن بنظرتون ؟

نمیدونم گفتن اسم سایت درسته یا نه :sq_3: اما :

shopingfa.com

en.idealist
31-03-2013, 17:09
سلام دوست عزیز اگه حرفه ای نیستی پیشنهاد میکنم فروشگاه آنلاین فعلا نسازی چون باید ظاهر درست درمنی داشته باشه در مرحله اول پس باید کد بلد باشی حتی اگه از قالبهای اماده هم استفاده میکنی ولی اگه میخوای خودت سایتتو و طراحی کنی بدون کد نویسی و یک فروشگاه ساده هم داشته باشی تو ایران یه شرکت هست که ادعا میکنه خودت بدون داشتن هیچ دانش کدنویسی سایتو طراحی کنی چیزهای زیادی هم میده قیمتشم خیلی مناسبه خداییش . بازم میگم اگه میخوای یه فروشگاه حرفه ای داشته باشی یا باید پول خرج کنی یا خودت دست به کد باشی و تو بازار اینترنتم تجربه داشته باشی موفق باشی .
راستی ادرس اون سایته اینه poopesh.com

raha.faryad
06-06-2013, 17:55
من تو مراحل اداریش مشکل دارم . یعنی نمی دونم واسه قدم اول چیکار باید بکنم؟ برای مجوز گرفتن و درخواست درگاه پرداخت و اینجور چیزا ممنون می شم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه :n01:

virtu
30-09-2013, 16:31
سلام
شما میتونید اول با استفاده از نسخه های رایگان یک فروشگاه راه اندازی کنید و بعدها بعد از کسب تجربه های کافی یک فروشگاه حرفه ای راه اندازی کنید.کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروشگاه سازها ماژول های بانکی رو دارند شما باید به بانک مورد نظر درخواست پذیرندگی درگاه اینترنتی بدید و....