ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فعال سازی net framework 3.5 در ویندوز 8 64 بیت

ke2010moha
21-11-2012, 14:18
با سلام. من ویندوزم 8 64 بیتی هست. وقتی به صورت آفلاین می خوام net framework 3.5 v رو فعال کنم تا 65.8 درصد میره و بعد پیغام خطا میده. الگه میشه لطفا یکی بگه باید چیکار کنم؟ آیا میشه net framework 3.5 رو از سایت خودتون دانلود کنم و رو ویندوزم نصبش کنم؟

jafarian
21-11-2012, 16:10
برای فعال سازیش از دو تاروش میتونید برین بصورت آفلاین:20:

روش اول

کلیدهای Win+Q رو همزمان فشار بدین بعد داخل قسمت سرچ این گزینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رو تایپ کنید بعدشم همین گزینه رو انتخاب کنید در کادری که باز میشه چکمارک این گزینه

بعد بسته NET Framework برای شما دانلود میشه بعدم نصب میشود

روش دوم

DVD ویندوز داخل دستگاه قراربدین بعدش به مسیر درایو C برین یک فلدر به اسم sxs درست کنید درمرحله بعد کلیدهای Win+Q رو همزمان فشار بدین از منویی که باز میشه گزینه command prompet admin انتخاب کنید بعد درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste اینتر کنیدبزارین کارش به اتمام برسد

بعدم این یکی دستور طبق روش قبلی کپی بگیرین از روش بعدم داخل همون پنجره paste اینتر کنید

پس از اتمام کار مشاهده میکنید گزینه .NET Framework 3.5 در Program and Features اضافه شده این دو تا روش پایین بصورت شکل داخل هم سایت پایین نمایش داده

نکته: بجای d که بصورت رنگ قرمز مشخص کردم شما باید مسیر dvd ویندوز که داخل درایو قراردادین بدین.

Windows 8: Enable .NET Framework 3.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ke2010moha
21-11-2012, 16:54
خوب من این کارو کردم اما وقتی به 65.8 درصد میرسه پیغام خطا میده. خواهش می کنم کمک کنید. یه جا دیدم نوشته بود برای ویندوز 64 بیتی این روش کار نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
22-11-2012, 00:24
سایت مایکروسافتم برای رفع این ارور 0x800F081F یک روش قرارداده به اینصورت که .

یک فلدر به اسم sources دردرایو c درست کنید بعدشم یک فلدر به اسم sxs داخلش درست کنید بعدش فایلهای داخل dvd ویندوز که درون پوشه sxs قرارداره رو به داخل همین پوشه کامل کپی کنید بعد پنجره cmd رو طبق روش قبل اجرااین دستور داخلش وارد اینترکنید

Troubleshooting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahidshah
23-11-2012, 00:16

یک فلدر به اسم sources دردرایو c درست کنید بعدشم یک فلدر به اسم sxs داخلش درست کنید بعدش فایلهای داخل dvd ویندوز که درون پوشه sxs قرارداره رو به داخل همین پوشه کامل کپی کنید بعد پنجره cmd رو طبق روش قبل اجرااین دستور داخلش وارد اینترکنید

Troubleshooting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کار نکرد متاسفانه

jafarian
23-11-2012, 00:49
شمام یک عکس از همین پنجره ای که همین دوستمون در پست بالا قراردادن اینجا قراربدین اگر که همین مشکل دارین.

eeeeeeehsan
23-11-2012, 16:09
دمت گرم آقای جعفریان، استفاده کردیم.

فقط این فریمورک 3.5 و 2 فایل جداگونش نیست دانلود کنیم که هروقت ویندوز رو که عوض می کنیم نیاز نباشه دوباره بذاریم دانلود بشه؟؟!

vahidshah
23-11-2012, 20:14
کار نکرد متاسفانه

مال منم رو 65.8% کارنکرد و فیل شد

jafarian
24-11-2012, 00:40
دمت گرم آقای جعفریان، استفاده کردیم.

فقط این فریمورک 3.5 و 2 فایل جداگونش نیست دانلود کنیم که هروقت ویندوز رو که عوض می کنیم نیاز نباشه دوباره بذاریم دانلود بشه؟؟!

بصورت آفلاین به همون صورت که داخل پست شماره 2 توضیح داده شده باید برین اگر که خواستین بعدا باز این مراحل بعد از نصب مجدد ویندوز طی نکنید با استفاده از برنامه Acronis True Image یک ایمیج از ویندوز بطور مثال بعد از نصب net framework تهیه کنید که سری بعد بانصب همین ایمیج هم ویندوز شما برگرده هم برنامه net framework که از این نظرم نیازی به نصب دوباره ویندوز کرک کردن ویندوز ندارین.

MeHrDaD-91
24-11-2012, 13:09

من این کار را کردم 100 درصد شد الان دیگه حله؟

M0hsen3D
24-11-2012, 16:36
سلام دوستان منم همین مراحلو رفتم اما بازم همون Error رو میده (8 - 64):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra2002
24-11-2012, 20:27
سلام دوستان من قبلا که با ویندوز 8 بتا کار میکردم جواب میداد ولی نسخه اخر اوریجینال اینترپرایز دقیقا مثل دوستان 65.5 % درصورت وصل به اینترنت و در صورت وصل نبودن 64 % فقل میشه

vahidshah
25-11-2012, 20:11
من این کار را کردم 100 درصد شد الان دیگه حله؟

مال منم وسطا اروز میده

hoomanfarrokhi
27-11-2012, 00:14
واسه من این ارور رو میده:

hoomanfarrokhi
27-11-2012, 19:11
واسه من این ارور رو میده:

یکی میتونه این فایل dism.exe رو واسه ویندوز8 64 بیتی آپلود کنه؟ انگار این وال 32 بیته!!!!!:sq_3:

ke2010moha
28-11-2012, 12:26
خوب من این کارو کردم اما وقتی به 65.8 درصد میرسه پیغام خطا میده. خواهش می کنم کمک کنید. یه جا دیدم نوشته بود برای ویندوز 64 بیتی این روش کار نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مال من که درست نشد که نشد. اگه فایل های sxs رو تو درایو c کپی کنم مثل بالا ارور میده.اگه از تو خود cd اجرا کنم تو 66.5 درصد ارور میده. اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنه. ممنون

choory
28-11-2012, 14:15
سلام.
برای من هم دقیقا همین ارور هایی را میده که برای دوستان داده.روی 65.8 گیر میکنه.
فکر نکنم روش فعال سازیش این باشه.
به صورت آنلاین هم گذاشتم نصب بشه باز فایده ای نداشت.

hoomanfarrokhi
28-11-2012, 15:34
ولی واسه من آنلاین درست شد

kasra2002
28-11-2012, 15:53
انلاین کار میکنه و در نسخه بتا خیلی راحت جواب داد ولی در این نسخه نمی دونم چشه .حجم آنلاین چند مگه؟

saeid72
29-11-2012, 00:01
خب این مشکلتون برمیگرده به ناقص بودن فولدر sxs در dvd ویندوزاتون که یا ویندوزتون نسخه N هستش یا AIO هستش
حالا دو راه دارید یا نصب افلاین یا اینکه این فولدر رو کاملشو داشته باشید یا انلاین نصب کنید اگه پیدا کردم لینکشو میزارم مشکل همتون حل میشه
خب پیداش کردم
منبع:فروم سافت 98

dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:h:\sources\sxs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به جای h اسم درایو که فایلو از فشرده توش خارج کردیدی و به جای source اسم فولدر و اگه باز توش فولدر بود sxs اسم اون یکی فولدر
در ضمن cmd باید در حالت admin اجرا بشه

kasra2002
29-11-2012, 01:26
میشه یه مشخصاتی از این فولدر مانند تعداد فایل وحجم دقیق بدین این فیال برای من خیلی حجیمه و نمی تونم دانلود کنم - نکته اینه که من با سی دی ویندوز بتا هم که قبلا کار می کردم و جواب می داد امتحان کردم و نشد

saeid72
29-11-2012, 11:18
میشه یه مشخصاتی از این فولدر مانند تعداد فایل وحجم دقیق بدین این فیال برای من خیلی حجیمه و نمی تونم دانلود کنم - نکته اینه که من با سی دی ویندوز بتا هم که قبلا کار می کردم و جواب می داد امتحان کردم و نشد
حجمش الان 70 مگ ایناس که فشرده شده بازش کنید 250 مگ اینطوراس
پوشه کامل sxs کپی شده از ویندوز 8 ورژن 9200 هست و روی این ورژن 100 درصد جواب میده

خب این مشکلتون برمیگرده به ناقص بودن فولدر sxs در dvd ویندوزاتون که یا ویندوزتون نسخه N هستش یا AIO هستش
حالا دو راه دارید یا نصب افلاین یا اینکه این فولدر رو کاملشو داشته باشید یا انلاین نصب کنید اگه پیدا کردم لینکشو میزارم مشکل همتون حل میشه
خب پیداش کردم
منبع:فروم سافت 98

dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:h:\sources\sxs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به جای h اسم درایو که فایلو از فشرده توش خارج کردیدی و به جای source اسم فولدر و اگه باز توش فولدر بود sxs اسم اون یکی فولدر
در ضمن cmd باید در حالت admin اجرا بشه

kasra2002
29-11-2012, 11:54
با توجه به مشکلاتی که با این انترنت باحالم دارم 70 مگ رو نمی تونم راحت دانلود کنم . اگه براتون امکان داره وقتی که خارج از حالت زیپ هست یه prop ازش بگیرید و تعداد فایل ها و حجم کلی اونو بدست بیارید تا مقایسه کنیم ممنون از شما

saeid72
29-11-2012, 12:19
با توجه به مشکلاتی که با این انترنت باحالم دارم 70 مگ رو نمی تونم راحت دانلود کنم . اگه براتون امکان داره وقتی که خارج از حالت زیپ هست یه prop ازش بگیرید و تعداد فایل ها و حجم کلی اونو بدست بیارید تا مقایسه کنیم ممنون از شما

saeedhost
13-12-2012, 22:23
من هر روشی توی نت بود رو امتحان کردم و متوجه شدم اگر همچین اروری مواجه شدم بدونم که ویندوزم کامل نبوده پس باید دانلودش کنم
ولی نمیشه از طریق خود ویندوز دانلود کرد
1 - دانلود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - کپی تو هارد (مثلا c:\net35 )
3 - command prompt - admin
4 - وارد کردن کد زیر در command prompt
dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:c:\net35
5 - صبر کنید صد در صد بشه
اگر عکس لود نشد از لینک کمکی هم میتونید استفاده کنید
لینک کمکی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید

sj4149
14-12-2012, 12:10
اول dvd ویندوزو بزارین و بعد Commond prompt رو حالت run as admin... اجرا کرئه و دستور زیر رو کپی کنید و enter رو بزنید:
xcopy E:\sources\sxs\*.* c:\dotnet35 /s
به جای حرف E درایو مربوط به dvd رو بنویسید. اگه سوال پرسید گزینه directory رو انتخاب کنید!
سپس این کد رو در commond prompt کپی کنید و enter رو بزنید.
Dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:c:\dotnet35 /LimitAccess

mahyarSAMSUNG
16-12-2012, 20:28
آیا این روش برای ویندوز 7 هم عملیاتیه ؟ چون من این مشکل رو هم توی 8 و توی 7 دارم ... :n13:

ke2010moha
18-12-2012, 14:33
آیا این روش برای ویندوز 7 هم عملیاتیه ؟ چون من این مشکل رو هم توی 8 و توی 7 دارم ... :n13:

ویندوز 7 که خودش net 3.5 رو داره دیگه این کارا رو لازم نداره.رو ویندوز 7 باید net framework 4 , 4.5 رو نصب کنی. می تونی فایلاشونو دانلود کنی و بعد نصب کنی.

pro get
29-12-2012, 23:53
سلام دوست گلم ازطریق کامنت برو تیک فریم ورک رافعال کن بعدش -dvd-بزار اجرکن چون نسخه های متفرقه همحوانی با همه نسخه وین ندارن

kasra2002
30-12-2012, 13:31
من از طریق آنلاین و با 2 ساعت و خورده ای وقت و اینترنت موفق شدم

mohamadgol
05-01-2013, 10:20
برای فعال سازیش از دو تاروش میتونید برین بصورت آفلاین:20:

روش اول

کلیدهای Win+Q رو همزمان فشار بدین بعد داخل قسمت سرچ این گزینه

رو تایپ کنید بعدشم همین گزینه رو انتخاب کنید در کادری که باز میشه چکمارک این گزینه

بعد بسته NET Framework برای شما دانلود میشه بعدم نصب میشود

روش دوم

DVD ویندوز داخل دستگاه قراربدین بعدش به مسیر درایو C برین یک فلدر به اسم sxs درست کنید درمرحله بعد کلیدهای Win+Q رو همزمان فشار بدین از منویی که باز میشه گزینه command prompet admin انتخاب کنید بعد درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste اینتر کنیدبزارین کارش به اتمام برسد

بعدم این یکی دستور طبق روش قبلی کپی بگیرین از روش بعدم داخل همون پنجره paste اینتر کنید

پس از اتمام کار مشاهده میکنید گزینه .NET Framework 3.5 در Program and Features اضافه شده این دو تا روش پایین بصورت شکل داخل هم سایت پایین نمایش داده

نکته: بجای d که بصورت رنگ قرمز مشخص کردم شما باید مسیر dvd ویندوز که داخل درایو قراردادین بدین.

Windows 8: Enable .NET Framework 3.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان برای اینکه موفق به نصب بشند باید اتصال اینترنت رو قطع کند و بعد نصب کنند برای من ایطوری جواب داد

nekooee
28-04-2013, 13:00
دوستانی که نتونستند نصب کنن و روی 66.5 درصد گیر کرد اینکار رو انجام بدن درست میشه:

ابتدا وارد محیط مترو بشید و سرچ کنید:
edit group policy
بعد از قسمت setting یک گزینه پیدا میکنه روی اون کلیک کنید. باز که شد از سمت چپ administerative Templates رو انتخاب کنید و زیر شاخه System رو انتخاب کنید.
حالا از سمت راست گزینه :
specify setting for optional component installation and component repair رو انتخاب و دبل کلیک کنید سپس سمت راست آنر رو از روی Enable قرار بدید و ذخیره کنید.
حاال اینترنت رو قطع کنید و دستور زیر رو وارد کنید:
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 .All /Source:j:\sources\sxs /LimitAccess

رو بزنید فقط به جای j اسم درایو DVD که ویندوز 8 داخلش هست رو بزنید.
سپس صبر کنید تا نصب بشه

xomrrod
07-05-2013, 15:23
سلام.
من با من فرم ورک مشکل دارم. اما بج جای دی وی دی ویندوز8 فایل iso دارم.
کل کارهایی که شما از اول گفتین رو انجام دادم ولی بازم نتیجه نداد....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sdfssdfs
07-05-2013, 20:30
اقا مشکل برای همیشه حل شد برین به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
08-05-2013, 15:25
سلام.
من با من فرم ورک مشکل دارم. اما بج جای دی وی دی ویندوز8 فایل iso دارم.
کل کارهایی که شما از اول گفتین رو انجام دادم ولی بازم نتیجه نداد...

شما برنامه Microsoft .NET Framework 3.5 Offline Installer از تاپیک پایین پست شماره 172 دانلود بعد با این برنامه اقدام به نصب Microsoft .NET Framework کنید که توضیحم داده شده داخل همون تاپیک کار با این برنامه.

پست 172 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xomrrod
08-05-2013, 22:19
شما برنامه Microsoft .NET Framework 3.5 Offline Installer از تاپیک پایین پست شماره 172 دانلود بعد با این برنامه اقدام به نصب Microsoft .NET Framework کنید که توضیحم داده شده داخل همون تاپیک کار با این برنامه.

پست 172 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اقا من این کار هم کردم و نصبش موفقیت امیز بود.
ولی وقتی میخوام درایور کارت گرافیک نصب کنم باز پیام میده که نت فرم ورک نداری....!!!!
فک کنم مجبورم کل پکیج نت فرم ورک دانلود کنم؟؟؟؟

sdfssdfs
09-05-2013, 07:05
اقا من این کار هم کردم و نصبش موفقیت امیز بود.
ولی وقتی میخوام درایور کارت گرافیک نصب کنم باز پیام میده که نت فرم ورک نداری....!!!!
فک کنم مجبورم کل پکیج نت فرم ورک دانلود کنم؟؟؟؟

برو به gerdoo.net

xomrrod
09-05-2013, 08:18
برو به gerdoo.net

اونجا هم رفتم ولی باید یه فایل دنلود کنم که الان در حال حاظر امکانش نیست.

sdfssdfs
11-05-2013, 15:00
اونجا هم رفتم ولی باید یه فایل دنلود کنم که الان در حال حاظر امکانش نیست.

دوستعزيز بدون منبع كه نميتوني جادو كني net 4 يهو نصب بشه .

towhi
19-12-2013, 00:26
سلام خدمت دوستان عزیز :n01:
دوستان من همچنان مشکل ارور 0x800F0906 از کنترل پنل در هنگام دانلود کردن و این مشکلی که دوستان بیان کردن در دانلود دارم
اگه عزیزان اطلاعاتی در این باره دارن راهنمایی کنن
سپاس فراوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Master Root
19-12-2013, 12:23
سلام به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کنید.

Zlatan_ibra
24-12-2013, 01:24
آقا بلاخره راه حلی برا این استوپ شدن تو 65.8 پیدا نشد؟

aks-sara
03-01-2014, 06:13
اقای دکتر این روش رو ویندوز 32 بیتی به سادگی انجام میشه - مشکل روی ویندوز 64 بیته که رو 65.8 گیر میکنه نمیفهمی بی خود زور نزن مردم رو هم اوسکل نکن!

Glad Boy
04-01-2014, 23:08
دوستانی که امکان دانلود دارن خودشون رو اذیت نکنن، من توی پیسی دانلود یه چیزی دیدم برای dot net3.5 برای ویندوز 8.1 به اسم فعال ساز
یه فایل 65 مگیه که دانلود و اجرا می کنید و خیلی راحت Microsoft .NET Framework 3.5 روی سیستم تون نصب (فعال) میشه.

hmordor
04-10-2014, 17:46
سلام دوستان
از لینک زیر فولدر sxs رو دانلود کنید
ضمنا این لینک رو هم ببینید.من مشکلم حل شد.

sasy20
14-10-2014, 15:07
دوستان من هم وندوز 8.1 اینترپرایس دارم. برای من هم پیغام خطا میده.
البته این رو هم بگم که برای من توی ویندوز این فایل نبود و از روی یک dvd 8.1 aal in one قدیمی sxs رو کپی کردم.
حالا اگر کسی فایلش رو داره برام قرار بده ممنون میشم ازش، یا اگر راه دیگه ای هم هست ممنون میشم بگه.
پیشاپیش دستتون درد نکنه.

Ali_RNT
14-10-2014, 17:41
سلام.این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید (هم ۳۲ و هم ۶۴ بیت)

sasy20
14-10-2014, 20:20
سلام.این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید (هم ۳۲ و هم ۶۴ بیت)

باز هم اررور میده.
نمیدونم دیگه چیکار کنم.
شانس وقتی از طریق اینستال فیوچر هم که میرم بعد از مدتی پیغام خطا میده.

راستی ویندوزی 8.1 وجود داره که فریمورک 3.5 به صورت پیش فرض روش نصب شده باشه؟

Ali_RNT
14-10-2014, 21:17
چه اروری میده؟؟؟

بله من خودم یه دی وی دی داشتم که اینطور بود.‌(اینترپرایز از شرکت نوین پندار)...

sasy20
14-10-2014, 21:27

کلا همه جوره دارم تست میکنم ولی شانس انگار نمیشه که یشه.

فکر کنم باید یک ویندوز دیگه بگیرم نصب کنم :|

sasy20
14-10-2014, 22:00
بلاخره درست شد :d
یک لینکی پیدا کردم که نوشته بود یکی از فایل های آپدیت رو پاک کنید ریست کنید بعد امتحان کنید. من هم همین کار رو کردم بعد از کنترل پنل زدم دانلود بشه، جالبیش اینه به 2 مین نکشید کارش تموم شد و کمپلت شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از یک روز دردسر راحت شدم.

p30portable
29-03-2015, 22:55
خوب
sasy20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز توضیح میدادی بقیه استفاده کنند