مشاهده نسخه کامل
: مگان 2000 وارداتی اتومات یا لیفان 620 صفر
سلام.با توجه به اینکه قیمت این دو تا نزدیک به همه،میخواستم بدونم کدوم یکی بهتر هست.یه سری اطلاعات راجع به جفتشون دارم ولی تا حالا سوار هیچکدوم نشدم.گفتم شاید کسایی باشند که تجربه رانندگی با هر دو ماشینو دارن.
انتظاراتم ایناست :
نرمی و هندلینگ خوب،کم بودن نفوذ صدا داخل کابین.هزینه نگهداری متعادل،آپشن های بیشتر( از آپشن های موجود در لیفان کاملا مطلع هستم ولی در مورد مگان های 2000 وارداتی چیز زیادی نمیدونم)
همین.
ممنونم.
دوست عزیز این که دیگه بدیهی هستش مگان را با لیفان مقایسه میکنید!
از همه لحاظ برتره
لطفا بحث چینی بودن و این حرفا رو وسط نکشید.در ضمن مگان های وارداتی حداقل 50 60 هزارتا کار کردن،ولی با همین قیمت میشه صفر لیفانو گرفت.
hossein.az
20-11-2012, 21:48
سلام.با توجه به اینکه قیمت این دو تا نزدیک به همه،میخواستم بدونم کدوم یکی بهتر هست.یه سری اطلاعات راجع به جفتشون دارم ولی تا حالا سوار هیچکدوم نشدم.گفتم شاید کسایی باشند که تجربه رانندگی با هر دو ماشینو دارن.
انتظاراتم ایناست :
نرمی و هندلینگ خوب،کم بودن نفوذ صدا داخل کابین.هزینه نگهداری متعادل،آپشن های بیشتر( از آپشن های موجود در لیفان کاملا مطلع هستم ولی در مورد مگان های 2000 وارداتی چیز زیادی نمیدونم)
همین.
ممنونم.
من هم تجربه ی رانندگی با مگان 2000 رو داشتم هم 620 ولی باید بگم
انتخاب من بین این دومورد مگان هست
چون مگان فرمان خیلی نرم تر و روانتری به نسبت 620 داره
همچنین توی سرعت پایداری که مگان داره اصلا 620 نداره
+اینکه اکثر خودرو های لیفان 620 و ام وی ام زوزه گیریبکس را به صورت خفیف بعد از یه مدت پیدا مکنند البته در مورد گیریبکس 1800 620 اطلاعی ندارم
1600 هاش که مشکل دسته موتور داشتن ,توی سرعت های بالا لرزش داشت ماشین که توی نمونه 1800 این مشکل برطرف شده به نسبت 1600
mohamad skystar
20-11-2012, 22:10
مشاوره خرید خودرو بین 20 تا 60 میلیون تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.