PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رجیستری

meshkiposh2200
20-11-2012, 20:14
با سلام.میخاستم بدونم کارهای زیر در رجیستری امکانش هست و اگه هست چطوری
1-نحوه عذم تغییر background
2-مخفی کردن پوشه
3-مخفی کردن منوی start

omid.sarmad
02-12-2012, 21:48
سلام. بله تمامش ممکنه. تو کدوم ویندوز؟

jafarian
03-12-2012, 16:33
شما بهتره سیستم عامل خودتونم مشخضص میکردین این مواردی که من میگم مربوط به 7 میشه فقط برای عوض کردن بک گراند ازطریق رجیستری میتونید اقدام کنید:20:

برای مورد اول

منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیر پایین برین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد درپنجره سمت راست روی گزینه

کلیک راست گزینه Modify انتخاب کنید درکادری که باز میشه درقسمت value data شما باید مسیر کامل عکس خودتون داخل اون کادر وارد کنید بطور مثال : D:\Images\P4.jpg بعدشم روی گزینه اکی کلیک کنید رجیستری رو ببندین سیستم log off بعدشم از نوع وارد بشین این مورد داخل سایت پایین بصورت شکل مشخص کرده

Desktop Background - Change ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مورد دوم

که مخفی کردن پوشه میشه از طریق پنجره cmd اینکار میتونید انجام بدین بدین صورت که منوی استارت اجرا کنید داخلش دستور cmd رو تایپ بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس باید paste کنید

که مسیر کامل فایل شما که فلدر دراون قراردارد باید تایپ کنید که در مثال بالا من یک فلدر روی دسکتاپ به اسم R دارم که خواستم این فلدر مخفی کنم که مسیر کامل فلدر که رو دسکتاپ قراردارد دادم که اون حرف M هم همون یوزر من میشه که روی ویندوز قراردارد

File and Folder - Hide or Unhide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مورد سوم

اگر که ویندوزتون 7 باشه برای مخفی کردن منوی استارت باید از برنامه Start Killer استفاده کنید که دکمه منوی استارت غیر فعال میکنه چون از طریق رجیستری درویندوز 7 قادر به انجام اینکار نیستین

Start Killer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما اگر که xp باشه با رفتین به مسیر پایین ازرجیستری

بعدشم این شماره درمسیر بالا روی اسمش تغییر بدین به

اولش خط به همون صورت که بصورت رنگ بنفش مشخص کردم باید یک شماره قراربدین رجیستری روببندین سیستم ریستارت کنیدکه دراین روشم دکمه منوی استارت غیر فعال میشه.

Disabling the Start Button and the Windows Menu Bar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])