مشاهده نسخه کامل
: شناختن CPU بعد از خالی کردن بایوس
با سلام
من در یک تایپیکی چند روز پیش گفتم سی پی یوم 1.7 هستش و میخوام به 2.4 ارتقا بدم . دیشب رفتم از یه کامپیوتری یه سی پی یو 2.4 دست دوم خریدم بستم رو مادربرد و روشن کردم تصویر نداد بردم پیشش گفتم تصویر نداد و قبول نمیکنه گفت برو سیستمت رو بیار خودمم ببینم منم کیس رو بردم پیشش نمیدونم در عرض یک دقیقه چیکار کرد که مادربرد سی پی یو را شناخت. بهش گفتم چیکار کردی شناخت
نمیگفت تا اینکه با اصرارگفت بایوس رو خالی کردم از نو پروگرام کردم گفتم چیجوری گفت دیگه اینو نمیگم فوت کوزه گری هستش اگه میخوای بگم باید 20 هزار پیاده شی گفتم لازم نکرده بگی میرم تو فروم پی سی ورلد میپرسم اینقدربچه های با معرفتی داره که بدون هیچ چشم داشتی اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران هم قرار میدن . حالا میشه کامل بهم بگید چیکار کرده و چطوری مادربرد سی پی یو را شناخته ؟
یا clear cmos کرده یعنی جامپرشو عوض کرده و دوباره گذاشته سرجاش یا با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کرده و درست شده یا مشکل از بایوس بوده با پروگرم براش بایوس ریخته که اینکار در عرض 1 دقیقه نمیشه انجام داد پس دو تای اولی احتمالش بیشتره
یا clear cmos کرده یعنی جامپرشو عوض کرده و دوباره گذاشته سرجاش یا با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کرده و درست شده یا مشکل از بایوس بوده با پروگرم براش بایوس ریخته که اینکار در عرض 1 دقیقه نمیشه انجام داد پس دو تای اولی احتمالش بیشتره
خودش هم گفت بایوس رو خالی کردم یک دقیقه هم طول نکشید اما چجوری اینکارو کرده نمیدونم مسلما با برداشتن باتری مادربرد خالی نمیشه بایوس مگر اینکه کاری دیگه ای هم کرده باشه
تو یه سایت خوندم اینطوریه :
1- برداشتن باتری مادر برد و اتصال کوتاه پایه هایه باطری و قطع کردن تمام کابلها و زدن چند بار کلیک پاور و ریست برای تخلیه کامل
2- ست كردن جامپر CLEAR BIOS مادربورد
اما من سر در نیاوردم تو مطلب بالا چطور باید اینکار رو کرد
خودش هم گفت بایوس رو خالی کردم یک دقیقه هم طول نکشید اما چجوری اینکارو کرده نمیدونم مسلما با برداشتن باتری مادربرد خالی نمیشه بایوس مگر اینکه کاری دیگه ای هم کرده باشه
تو یه سایت خوندم اینطوریه :
1- برداشتن باتری مادر برد و اتصال کوتاه پایه هایه باطری و قطع کردن تمام کابلها و زدن چند بار کلیک پاور و ریست برای تخلیه کامل
2- ست كردن جامپر CLEAR BIOS مادربورد
اما من سر در نیاوردم تو مطلب بالا چطور باید اینکار رو کرد
بایوس خالی کردن یعنی همون برداشتن باتری مین و اتصال پایه ها یا clear cmos کار خاصی نکرده دوست من یعنی تنظیمات بایوس رو به حالت دیفالت برده
بایوس خالی کردن یعنی همون برداشتن باتری مین و اتصال پایه ها یا clear cmos کار خاصی نکرده دوست من یعنی تنظیمات بایوس رو به حالت دیفالت برده
منظور منم همین بود میشه این مبحث اتصال پایه ها یا کلیر سی موش رو برام توضیح بدی تا خودمم انجام بدم آخه از دیروز تا الان تو کف اینم که چطوری انجام داده
منظور منم همین بود میشه این مبحث اتصال پایه ها یا کلیر سی موش رو برام توضیح بدی تا خودمم انجام بدم آخه از دیروز تا الان تو کف اینم که چطوری انجام داده
clear cmos یک جامپر روی مین است که زیرش نوشته clear cmos که 3 پین است جای جامپر رو عوض میکنید میزارین روی دوپایه دیگه سیستم رو روشن میکنید ولی سیستم نباید روشن بشه بعد جامپر رو میزارین سرجاش این میشه clear cmos
برای باتری باتری مین رو درمیارین و اون دوپایه فلزی زیر باتری مین رو با پیچ گوشتی به هم اتصال میدین یکم میزارین همینطور باشه بعد باتری میزارین سرجاش
alex crysis
21-11-2012, 10:05
شرمنده من نمیدونم اینجا چجور میشه تایپیک گزاشت م نمیدونم سوالمو کجا مطرح کنم اخه موضوع این تایپیک یک چیز دیگس منم سوال در مورد CPUداشتم چیکار کنم دوستان لطفا راهنمایی کنین
شرمنده من نمیدونم اینجا چجور میشه تایپیک گزاشت م نمیدونم سوالمو کجا مطرح کنم اخه موضوع این تایپیک یک چیز دیگس منم سوال در مورد CPUداشتم چیکار کنم دوستان لطفا راهنمایی کنین
برای زدن تاپیک ایجاد گفتگو جدید رو بزنید تاپیک ایجاد میشه
alex crysis
21-11-2012, 10:15
منظورمم سوال درمورد CPUهای AMDهست مشکل ندارم فقط میخام بدونم بهترینش چیه که به مادربورد من میخوره سیستمم اینه:
Motherboard:FOXCONN M61PMV
4.00GB RAM
CPU:AMD Athlon(tm) Processor LE-1640
CPUمن+AM2هم میخوره
کسی میتونه بگه بهترین مدیCPU که به سیستمم بخوره چیه میخام دوهسته ای باشه فرکانسشم بالایه3.00GHzباشه
کسی راهنمایی کنه ممنون میشم:31:
alex crysis
21-11-2012, 10:16
ممنون از راهنمایی تون مرسی:31:
ممنون از راهنمایی تون مرسی:31:
لیست سی پی یو ها با سوکت +am2 در این لینک است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنچمارک هاشم در سایت anandtech است
clear cmos یک جامپر روی مین است که زیرش نوشته clear cmos که 3 پین است جای جامپر رو عوض میکنید میزارین روی دوپایه دیگه سیستم رو روشن میکنید ولی سیستم نباید روشن بشه بعد جامپر رو میزارین سرجاش این میشه clear cmos
برای باتری باتری مین رو درمیارین و اون دوپایه فلزی زیر باتری مین رو با پیچ گوشتی به هم اتصال میدین یکم میزارین همینطور باشه بعد باتری میزارین سرجاش
داش مهرداد من رو مین رو کامل زیر و رو کردم چیزی به نامclear cmos پیدا نکردم روش . اسم دیگه ای نداره ؟ جاش معمولا کجای مادربرد ؟
داش مهرداد من رو مین رو کامل زیر و رو کردم چیزی به نامclear cmos پیدا نکردم روش . اسم دیگه ای نداره ؟ جاش معمولا کجای مادربرد ؟
چرا به صورت مخفف هم نوشته میشه البته بعضی مین ها این جامپر رو ندارند
شما از باتری مین به همون روشی که گفتم میتونی استفاده کنی هردوروش بایوس رو خالی میکنند فرقی نمیکنه که
چرا به صورت مخفف هم نوشته میشه البته بعضی مین ها این جامپر رو ندارند
شما از باتری مین به همون روشی که گفتم میتونی استفاده کنی هردوروش بایوس رو خالی میکنند فرقی نمیکنه که
ازروش باتری با پیچ گوشتی چطور دو سررو به هم وصل کنم ؟ به هم نمیرسن
در مورد روش اول یهسوال دیگه هم داشتم اینکه نوشته بودی سیستم رو روشن میکنیم اما نباید روشن بشه منظورت این بود که تا دکمه روشن رو زدیم بلافاصله دوباره بزنیمش تا خاموش شه ؟
ازروش باتری با پیچ گوشتی چطور دو سررو به هم وصل کنم ؟ به هم نمیرسن
در مورد روش اول یهسوال دیگه هم داشتم اینکه نوشته بودی سیستم رو روشن میکنیم اما نباید روشن بشه منظورت این بود که تا دکمه روشن رو زدیم بلافاصله دوباره بزنیمش تا خاموش شه ؟
دو پایه فلزی است ب پیچ گوشتی دوسرشو به هم اتصال بده نمیخوام دوسر رو به هم وصل کنی با چیپ گوشتی اتصال بده یعنی یک قسمت پیچ گوشتی به اون پایه یک قسمت هم به این پایه وصل شه
نه یعنی وقتی رو دوپایه دیگه قرار بگیره سیستم رو به برق بزنی و دکمه پاور رو بزنی نباید سیستم روشن بشه بعد که جامپر رو به حالت اول برگردونی روشن میشه سیستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.