مشاهده نسخه کامل
: مشکل در screen refresh rate
سلام دوستان من یه کارت گرافیک 5470 دارم هر کار میکنم نمیتونم screen refresh rate رو از 60 بیشتر کنم همه چیرم نصب کردم
واقعا چشام درد گرفتن ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان من یه کارت گرافیک 5470 دارم هر کار میکنم نمیتونم screen refresh rate رو از 60 بیشتر کنم همه چیرم نصب کردم
واقعا چشام درد گرفتن ممنون میشم راهنماییم کنید
درایور گرافیک رو آپدیت کنید آخرین ورژن و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید
با کم کردن ریزولیشن رفرش ریت رو میتونید بالاتر ببرید
درایور گرافیک رو آپدیت کنید آخرین ورژن و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید
با کم کردن ریزولیشن رفرش ریت رو میتونید بالاتر ببرید
ممنون اخه لپتاپه بازم اینکارارو کنم؟
بازم ممنون
دوستان تورو خدا راهنمایی کنید من زیاد با لپتاپ کار میکنم چشام خیلی درد گرفتن
دوستان تورو خدا راهنمایی کنید من زیاد با لپتاپ کار میکنم چشام خیلی درد گرفتن
خوب لپ تاب باشه برین آخرین ورژن های درایور گرافیک رو بگیرید و نصب کنید ببینید با تغییرات ریزولیشن میتونید رفرش ریت رو کم کنید یا نه همچنین نور صفحه رو کم کنید
بعضی lcd های لپ تاب ها انعکاسی هست و تحت تاثیر شرایط نوری محیط قرار میگیره اینو هم در نظر داشته باشین
خوب لپ تاب باشه برین آخرین ورژن های درایور گرافیک رو بگیرید و نصب کنید ببینید با تغییرات ریزولیشن میتونید رفرش ریت رو کم کنید یا نه همچنین نور صفحه رو کم کنید
بعضی lcd های لپ تاب ها انعکاسی هست و تحت تاثیر شرایط نوری محیط قرار میگیره اینو هم در نظر داشته باشین
والا هم از amd گرفتم هم از خود ایسوس نشدن
رزولوشن رو هم کم کردم بازم نشد واقعا داره اذیتم میکنه...ممکن هست که این قابلیتو نداشته باشه؟
معمولا باید این مشکلا با آپدیت درایور حل میشه قبلش درایور رو از سیف مود پاک کردن ؟ قبل از نصب درایور جدید ؟
معمولا باید این مشکلا با آپدیت درایور حل میشه قبلش درایور رو از سیف مود پاک کردن ؟ قبل از نصب درایور جدید ؟
نه لازمه؟ چجوری پاک کنم؟
مرسی
نه لازمه؟ چجوی اینکارو کنم؟
مرسی
سیستم رو روشن کردین f8 رو تند تند بزنید وارد سیف مود بشین و برید تو دیوایس مینیجر درایور فعلی رو از display driver آنیستال کنید وارد ویندوز بشین و درایور اصلی رو کامل با کاتالیست نصب کنید
ess_1362
21-11-2012, 08:29
اگر لپ تاپ هست یعنی صفحه نمایش lcd هست که این پنل ها لرزش تصویر یا به اصطلاح فلیک نداره پس نیازی به افزایش refresh rate نیست ضمن اینکه زیاد هم نمیشه
اگر می بینید مشکلی دارید احتمالا از جای دیگه ای هست
بله درسته اینو هم باید درنظر داشته یاشین که lcd از 60 یا 62 هرتز بالاتر نمیره وبا crt فرق داره که من اصلا حواسم نبود به این موضوع
به غیر از مانیتور های 3d که 120 هرتز به بالا دارند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.