PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خصوص پخش ویدئو های فول اچ دی در asus k43sa

kamranamirai
20-11-2012, 12:36
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی
من یه مشکل بزرگ با لپ تاپم دارم اونم همین عنوان پست هست وقتی ویدئوی فول اچ دی می خوام ببینم صدا و تصویر اختلاف پیدا می کنن اما تو تصاویر اچ دی اصلاً مشکل نداره با km player آخرین ورژن و codec های جدید هم تست کردم اما هنوز مشکل داره و یا اینکه وقتی حجم ویدئو بزرگ باشه هم همین مشکل به وجود می آد . آیا این مربوط به سخت افزار سیستم می شه یا مشکل نرم افزاری هست ؟ یه سری اطلاعات بدم
لپ تاپ asus k43 sa
cpu = core i 7 2680
ram = 6gb
vga= 2 gb ati radeon 6570
led 14.1"
os = win7 64 bit sp 1
تمامی آپدیت ها رو هم روی ویندوز نصب کردم .
مشکل دیگه هنگامی هست که می خوام بازی کنم بازی ها رو فول اسکرین نشون نمی ده یعنی فقط وسط صفحه نمایش می آد و کناراش مشکی هست اما وقتی با hdmi به led وصلش می کنم تصویر کامل می آد . آیا مشکل سیستم من سخت افزاری هست یا می شه کاری کرد که درست شه.
از دوستانی که راجعبه این مدل اطلاعات دارن آیا می شه ویندوز 8 نصب کرد یا خیر ؟ چون توی سایت asus هیچ درایوری برای این مدل نیومده
بعد آخرین مطلب اینکه من همین ویدئو ها رو با سیستم های بسیار پایین تر دسکتاپ به صورت سریع و عالی و بدون هیچ گونه مشکلی دیدم . اگه مطلب طولانی شد معذرت می خوام
تورو خدا کامل راهنمائی کنید که این موضوع بدجوری رفته رو مخم و حالمو گرفته .

kalantarahura
20-11-2012, 13:25
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی
من یه مشکل بزرگ با لپ تاپم دارم اونم همین عنوان پست هست وقتی ویدئوی فول اچ دی می خوام ببینم صدا و تصویر اختلاف پیدا می کنن اما تو تصاویر اچ دی اصلاً مشکل نداره با km player آخرین ورژن و codec های جدید هم تست کردم اما هنوز مشکل داره و یا اینکه وقتی حجم ویدئو بزرگ باشه هم همین مشکل به وجود می آد . آیا این مربوط به سخت افزار سیستم می شه یا مشکل نرم افزاری هست ؟ یه سری اطلاعات بدم
لپ تاپ asus k43 sa
cpu = core i 7 2680
ram = 6gb
vga= 2 gb ati radeon 6570
led 14.1"
os = win7 64 bit sp 1
تمامی آپدیت ها رو هم روی ویندوز نصب کردم .
مشکل دیگه هنگامی هست که می خوام بازی کنم بازی ها رو فول اسکرین نشون نمی ده یعنی فقط وسط صفحه نمایش می آد و کناراش مشکی هست اما وقتی با hdmi به led وصلش می کنم تصویر کامل می آد . آیا مشکل سیستم من سخت افزاری هست یا می شه کاری کرد که درست شه.
از دوستانی که راجعبه این مدل اطلاعات دارن آیا می شه ویندوز 8 نصب کرد یا خیر ؟ چون توی سایت asus هیچ درایوری برای این مدل نیومده
بعد آخرین مطلب اینکه من همین ویدئو ها رو با سیستم های بسیار پایین تر دسکتاپ به صورت سریع و عالی و بدون هیچ گونه مشکلی دیدم . اگه مطلب طولانی شد معذرت می خوام
تورو خدا کامل راهنمائی کنید که این موضوع بدجوری رفته رو مخم و حالمو گرفته .

سلام.مشخصات رو چک کردم هرچند کارت گرافیک زیاد قوی نیست به نسبت CPU. رزولوشن سیستمتون رو پایینتر بیارین و دوباره اجرا کنین.احتمالا بدلیل رزولوشن بالای سیستم اجرای فایل FHD با مشکل ایجاد میشه که بخاطر قدرت کارت گرافیک است که جوابگو نمیباشد.

روی کاغذ ویندوز 8 براحتی رو سیستم نصب میشه فقط باید دنبال برخی از درایورها باشین.اجرا نشدن فول اسکرین بازیها هم باید به رزولوشن سیستمتون مرتبط باشه که باید تنظیم کنین

kamranamirai
20-11-2012, 13:27
با تشکر از پاسخ سریع شما دوست عزیز .
منظورتون از ریزولیشن چی هست یعنی ابعاد تصویر مثلاً 1280 * 1100 ؟ یعنی این قسمت از ویندوز رو تغییر بدم ؟
کارت گرافیک on board تو پخش ویدئو ها مشکل نداره بعد کارت گرافیک 2gb مشکل داره ؟ واقعاً ؟ آخه چطور همچین چیزی ممکنه ؟

afshin b
20-11-2012, 13:59
از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی نیست.
دو چیز میتونه این مشکل رو ایجاد کنه.
توی قسمت استارت سرچ کنین Resource Monitor و بازش کنین.
فیلم رو که اجرا کنین، توی همون تب اول میشه مشکل رو پیدا کرد. اگه نتونستین، موقعی که فیلم داره اجرا میشه یه عکس از تب اول ریسورس مانیتور بگیرین و اینجا قرار بدین تا من بهتون بگم مشکل چیه.

برای فول اسکرین کردن بازی هم دکمه Ctrl+Enter باید این کارو بکنه.

kamranamirai
22-11-2012, 08:39
با عرض ارادت
من همون طور که امر کردید در هنگام پخش توسط نرم افزار km player از تب اول resource monitor عکس تهیه کردم که لینک ها رو اینجا قرار می دم مشکل همچنان وجود داره
با نرم افزار های دیگه نظیر gom player و jet audio نیز مشکل وجود داره ولی در jet audio مشکل تا حدی کمتر می شه اما کیفیت تصاویر دچار افت می شن . لطفاً راهنمایی کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها رو هم آپ کردم حالا منتظر هستم تو را به خدا راهنمایی کنید ممنونم

afshin b
22-11-2012, 21:30
سلام
کاش بجای عکس گرفتن، از نرم افزار Snipping Tool خود ویندوز استفاده می کردین.

خوب مشکل از CPU هست. یه چیزی اجازه نمیده clock بالا بره.
راه حلی هم که به نظر من میرسه:
power plan رو عوض کنین و بزارین روی high performane
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options

اگه بازم مشکل پابرجاست، برین توی مسیر زیر
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings

change advanced power setting رو باز کنین. برین توی قسمت processor power management و مقدار maximum رو روی حالت 100 قرار بدین. مثل عکس زیر

kamranamirai
27-11-2012, 07:40
ادمین محترم با عرض سلام و خسته نباشید
واقعاً متشکرم که با صبر و حوصله من رو راهنمایی کردید واقعاً سپاسگذارم
در چند فروم دیگه که مشکل رو مطرح کردم کسی به این دقت موضوع رو بررسی نکرد و راهنمایی شما واقعاً مناسب بود و مشکل حل شد . اما من تصمیم گرفتم و ویندوز رو عوض کردم و ویندوز 8 نصب کردم که واقعاً یه شاهکاره و با همون روش در وینودز جدید هم موفق شدم که 1080 رو بدون گیر و روان اجرا کنم . جا داره از شما و همگی دوستان تشکر صمیمانه ای بکنم . البته می دونم فرستادن این متن خلاف قوانین فروم هست اما اینقدر به دلم نشست و مشکلم رو مرتفع کرد که چاره ای جز این ندیدم . پاینده باشید .