مشاهده نسخه کامل
: ویندوز تو صفحه Start Windows Normal , Safe Mode گیر کرده .
befermatooo
20-11-2012, 11:13
سلام و خسته نباشید .
دیروز سیستم رو از طریق کلید پشت کیس خاموش کردم . وقتی امروز خواستم روشنش کنم صفحه بوتش میاد ( همون صفحه که میگه میخوای از Safe mode یا Start windows normal وارد شید )
وقتی هر کدوم رو انتخاب میکنم لوگوی شروع ویندوز میاد اما دوباره ریست میشه و بر میگرده به همون صفحه .
آیا راهی غیر از تعویض ویندوز وجود داره ؟
ممنون و مرسی
kalantarahura
20-11-2012, 11:15
سلام و خسته نباشید .
دیروز سیستم رو از طریق کلید پشت کیس خاموش کردم . وقتی امروز خواستم روشنش کنم صفحه بوتش میاد ( همون صفحه که میگه میخوای از Safe mode یا Start windows normal وارد شید )
وقتی هر کدوم رو انتخاب میکنم لوگوی شروع ویندوز میاد اما دوباره ریست میشه و بر میگرده به همون صفحه .
آیا راهی غیر از تعویض ویندوز وجود داره ؟
ممنون و مرسی
سلام.سی دی ویندوز را بذارید و Repair کنید.ویند.زتان چه ورژنیست؟
befermatooo
20-11-2012, 11:37
سلام.سی دی ویندوز را بذارید و Repair کنید.ویند.زتان چه ورژنیست؟
سلام .
سرویس پک 3 .
از طریق فلش میشه دیگه ؟ چون سی دی رام نداره سیستم !
چطوری باید ریپیر کنم ؟ نیاز به کد دادن هست تو داس ؟
سلام .
سرویس پک 3 .
از طریق فلش میشه دیگه ؟ چون سی دی رام نداره سیستم !
چطوری باید ریپیر کنم ؟ نیاز به کد دادن هست تو داس ؟
برای رپپیر ویندوز xp وقتی اینتر رو زدین به جای f8 کلید r رو بزنید ریپیر میشه
بله میتونید ویندوز رو روی فلش رایت کنید و بوت سیستم رو بزارین رو فلش و با فلش ویندوز رو ریپیر کنید
با نرم افزار NovicorpWinToFlash
befermatooo
20-11-2012, 12:23
ممنون از جوابا .
اما فکر کنم هنگام ریپیر ، باید دستوراتی رو تو DOS تایپ کنیم . اونا چی هستن ؟
در ضمن با ریپیر کردن ، نرم افزار ها همه حذف میشن و باید دوباره شبکه و ... رو انجام بدیم ؟
ممنون از جوابا .
اما فکر کنم هنگام ریپیر ، باید دستوراتی رو تو DOS تایپ کنیم . اونا چی هستن ؟
در ضمن با ریپیر کردن ، نرم افزار ها همه حذف میشن و باید دوباره شبکه و ... رو انجام بدیم ؟
نه دستوری لازم نیست وارد کنید روندش مثل نصب خود ویندوزه
نر افزارها حذف نمیشن فایل های سیستمی تعمیر میشه ممکنه بعضی چیز ها مثل تم و .. به حالت اول برگرده
befermatooo
23-11-2012, 10:26
ویرایش کلی :
1 : من ویندوز رو ریست میکنم و کلید R رو میزنم پشت سر هم ، اما باز هم میره تو همون صفحه که میگه میخوای از Safe mode یا Start windows normal وارد شید . بنابراین کلید R کار نمیکنه حتی در یک سیستم سالم دیگر با همان مادربرد .
2 : سیستم از روی فلش بوت نمیشود . حتی وقتی روی Removable Dev گذاشتم هم بوت نشد !
اما متاسفانه وقتی تنظیمات بایوس رو به حالت اولیه در آوردم گزینه Removable Dev دیگه نیست وجاش فلاپی اومده . یعنی .... توش . :sq_3:
نمیدونم چیکار کنم .
برنامه NovicorpWinToFlash آموزش خاصی داشت ؟ من با این برنماه ویندوز رو کپی کردم تو فلش اما بوت نشد .
Help me
من ویندوز رو ریست میکنم و کلید R رو میزنم پشت سر هم ، اما باز هم میره تو همون صفحه که میگه میخوای از Safe mode یا Start windows normal وارد شید .
چرا نمیره تو ریپیر ؟
+ تکمیلی :
من رو یکی دیگه از سیستمهای سالم همین رو تست کردم و کلید R رو فشار دادم اما اتفاقی نیفتاد .
مطمئنی تو سرویس پک 3 باید کلید R رو زد ؟
+ تکمیلی 2 :
نمیشه . چطوری باید از فلش بوت کنم ؟ از برنامه NovicorpWinToFlash استفاده کردم اما بوت نمیشه ! وقتی ریست کردم کلید Del رو زدم و همه گزینه ها رو انتخاب کردم اما اسمی از بوت شدن از رو Usb نبود .
چیکار کنم ؟
دوست من نباید تند تند r رو بزنید که وقتی وارد مرحله نصب ویندوز xp میشین اول enter میزنید بعد به جای زدن f8 که وارد پارتیشن ها بشین کلید r رو میزنید میره رو مود ریپیر
کلا تو بایوس تو تنظیمات بوت هیچی از usb نیست ؟
اگه نباشه احتمالا باید بایوس مین رو آپدیت کنید تا اون گزینه ها اضافه بشه
befermatooo
23-11-2012, 11:58
اگه نباشه احتمالا باید بایوس مین رو آپدیت کنید تا اون گزینه ها اضافه بشه
چطوری آپدیت کنم ؟
ببخشید ، من نا واردم بخاطر همین واسه هر چی سوال می پرسم :sq_8:
مدل مادربردم اینه مثل اینکه : Amibios 2004 American Megatrands G41t-M Release 01/04/2010 . همینه ؟
آپدیتش رو از کجا بگیرم و چطوری از فایل آپدیت استفاده کنم ؟
اگه بلد نیستین نمیخواد اینکارو بکنید یک درایو اینترنال برای سیستم قرض کنید ویندوز رو روش نصب کنید و اونکاری که گفتم انجام بدین
برای گرفتن فایل بایوس باید برید سایت مینتون بگیرید ولی مدل مین قدیمی است و بعید میدونم با آپدیت بایوس هم اون مشکل حل بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.