ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چشمک زدن و ارور کارتریج پر شده !

hamoon64
20-11-2012, 01:48
سلام
من یک هفتس که کارتریج قابل شارژ خریداری کردم، جدا از اینکه ، رنگی که توش ریختم تنها 1 هفته کار کرد، بعد از خالی شدن و بعد از اینکه پرش کردم، هنوز خطای خالی بودن کارتریج هم روی کامپیوتر و هم روی خود کارتریج ها توسط چشمک زدن چراغ ها نشون داده میشه. با فروشنده تماس گرفتم گفت که این اتفاق نادره، و باید چیپست کارتریج قابل شارژ عوض شه! کارتریجی که تازه 1 هفتس خریدم. اگر قرار باشه که هر کارتریج بعد از خالی شدن اینطور باشه پس کارتریج قابل شاؤز معنیش چیه؟ ممنون میشم اگر کسی می دونه چطور میشه چنین چیزی و راه حلش چیه ممنون میشم کمک کنه.

hamoon64
20-11-2012, 14:41
مدیران، دوستانی که در حال مشاهده انجمن هستید، کسی نیست نظری کمکی داشته باشه؟

mohammad.t
20-11-2012, 16:10
مدیران، دوستانی که در حال مشاهده انجمن هستید، کسی نیست نظری کمکی داشته باشه؟

مدير كه نيست.
دوست هست ولي!
دوست من نه مدلي نه اطلاعاتي!
مدل دستگاهت رو بگو.

hamoon64
20-11-2012, 17:56
canon Pixma IP4940
خدمت شما اگه کمکی میکنه . حتی چند بار چیپست رو تمیز هم کردم اما باز هم نمیشناسه و چراغ کارتریج چشمک میزنه و در کامپیوتر هم کارتریج رو با این که پره، خالی نشون میده . البته فعلا کاملا خالی نشون نمیده و چراغ زرد نشون میده، نمی دونم اگر به چراغ قرمز برسه چی میشه.

mahdi_z100
08-01-2013, 16:41
دوست عزیز با تمیز کردن و این حرفها درست نمیشه . این اروری که میده باید به روش که خود اون کسی که این کارتریج رو بهت فروخته باید بلد باشه حل بشه . من دقیقا یادم نمیاد ولی کارش به این صورت بود که اول دکمه بالا رو وقتی دستگاه روشن هستش نگهدار و بعد دستگاه رو خاموش کن و روشن کن و دستت رو هنوز نگهدار تا 5 ثانیه بشمار و دستت رو بردار و یک بار کلید بالا و یک بار کلید پایین و یک بار کلید بالا رو بزن و دکمه خامو شدن دستگاه رو 2 یا 3 بار بزن وقتی دستگاه رو روشن میکنی باید درست شده باشه . دارم بهت میگم دقیفا یادم نیست ولی همین حول و حوشه . این کار هارو خود اونهای که تانک روی دستگاه میزارن بلدن و اگه نمیگه بهت میخواد دستگاه رو ببری اونجا و باز ازت پول بگیره . دوما کارتریج قابل شارژ به درد نمی خوره . یه روش خیلی سخت داره که همون کارتریجای اورجینال رو رو به قابل شارژ تبدیل کرد که من قدیم اون کار و میکردم .