ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل داغ شدن يك چيپ كوچك مادر بورد و بوت نشدن

saeed2143
20-11-2012, 01:14
سلام خدمت همه دوستان عزير و اساتيد محترم

من چند وقت پيش مادربردم رو بردم تعمير و گفتم روشن نمي شه (حتي فن) و اونا گفتن كه يه چيپش خرابه ولي هم مدلش رو نداشتن مشابهش رو گذاشتن ولي باز درست نشد تا اين كه امروز بردمش يه جاي بهتر و گفت كه فنش روشن ميشه و يه بوق خيلي خيلي كوتاه ميزنه و تصوير نمي ياد و بد تر اين كه با وصل كردن به برق خود به خود روشن مي شه همين !!!!

لطفا كمككككككككككككككك اگر كسي اين مشكل رو داشته كمك كنه

در ضمن مدل مادر برد من msi_ms-7260 ولي روي اين قطعه كه عوض كرده نوشته ms-7669376crb

EXTREME
20-11-2012, 09:43
خود به خود روشن مین اگه مشکل از پاور نباشه باید باتری مین رو دربیارین و دوباره جا بزنید و با یک باتری مین دیگه حتما تست بشه
اگه درست نشد مشکل میتونه از چیپ جنوبی و i/.o باشه
در مورد اول من منظورتون رو نفهمیدم بوق خیلی کوتاه یعنی فقط یک نک بوق میزنه ؟ و مین روشن میشه ولی تصویری در کار نیست درسته ؟

saeed2143
20-11-2012, 16:05
سلام خدمت شما.
من يه عكس از كل مين گذاشتم و يه عكس هم از اون قطعه كه تعمير كار عوض كرده گذاشتم كه به محض روشن كردن دكمه پاور شروع به داغ شدن ميكنه و ديگه خاموش نمي شه تا اين كه برق رو بكشم به نظرتون مشكل از كجا مي تونه باشه:sq_20:
در ضمن باتري رو هم عوض كردم پاورم رو هم عوض كردم رم هم همين طور.كلافه شدم ديگه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
20-11-2012, 17:40
پس باتری و پاور چک شده این مشکل از رم نیست

شما هیتر دارین ؟
میخوام کاری که بکنین اینه که اون قطعه رو از برد خارج کنین ببینیم سیستم روشن میشه یا نه یا خود به خود روشن میشه یا نه

saeed2143
20-11-2012, 20:38
مي بخشيد كه زياد سوال مي كنم مي خواستم بدونم كه اين قطعه كه برام تعويض كردن مدلش فرق داره مشكل ايجاد نكرده كه داغ مي شه؟:sq_3:

EXTREME
20-11-2012, 20:47
مي بخشيد كه زياد سوال مي كنم مي خواستم بدونم كه اين قطعه كه برام تعويض كردن مدلش فرق داره مشكل ايجاد نكرده كه داغ مي شه؟:sq_3:

الان سیستم شما بوت نمیشه و سیستم خود به خود روشن میشه برای همین میگم اون قطعه رو خارج کنید ببینید مشکل دومی حل میشه یا نه اگه حل نشد مشکل از یک جای دیگست

بعضی اوقات مدل های مشابه جواب میده بعضی اوقات جواب نمیده ممکنه اصلا قطعش ایراد داشته باشه