مشاهده نسخه کامل
: پارتیشن بندی اشتباه
شـیـفــو
20-11-2012, 01:02
سلام دوستان
من هاردم رو اشتباه پارتيشن بندي كردم ، حالا اون دو تا پارتيشن رو پاك كه ميكنم نميتونم با حجم بيشتر بسازم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام اين دوتايي رو كه خط كشيدم ، از f كم كنم و به e اضافه كنم تا بشه 500 گيگ .
حالا من هردو رو پاك ميكنم ، اما موقع ساخت نميتونم بيشتر از حجم قبليشون پارتيشن بسازم .
با اين دو نرم افزار ( MiniTool و Acronis )هم همينكارو كردم اما نتيجه نگرفتم ، دقيقا نميدونم چيكار بايد بكنم .
توي c و d همه اطلاعاتم هست .
jafarian
20-11-2012, 16:44
شما اون سه تا پارتیشن یعنی E با D با F رو با هم Merge کنید بعدشم از نوع هرکدوم تقسیم کنید که بصورت شکل پایین توضیح دادم برای اینکارم از برنامه MiniTool Partition استفاده کنید که لینکش پایین قراردادم
MiniTool Partition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرحله اول
اگر که یک سیستم عامل روی کامپیوتر دارین ابتدا برنامه رو اجرا کنید بعدشم روی درایو E خودتون طبق شکل پایین کلیک راست بعدشم بترتیب شماره عمل کنید درقسمت شماره 3 گزینه مورد نظرانتخاب کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله دوم
بعدطبق شکل پایین روی درایو F خودتون کلیک کنید طبق شماره عمل کنید به همون صورت که مشخص کردم طبق شکل بعدی هم بصورت شماره عمل کنید بعدشم طبق شکل سوم میبینید که درایو F با D یکی میشه یک درایو به اسم F ساخته میشه
مرحله سوم
بازم طبق شکل روی درایو F کلیک کنید باز طبق شماره گزینه های مورد نظر انتخاب کنید طبق شکل اول و دوم پیش برین طبق شکل سوم هم میبینید درایو E با F یکی میشه یک درایو به اسم F ساخته میشه دراین مرحله روی گزینه شماره 18 کلیک کنید هر پیغامی که داده شد تایید کنید
مرحله چهارم
دراین مرحله باید برای ساخت درایو D با E اقدام کنید بازروی درایو F کلیک کنید بعدشم طبق شماره 21 گزینه مورد نظر انتخاب کنید طبق شماره 22 اونمقدار فضایی که میخواین از F کم کنید برلی D بکار ببرین با موس روی اون قسمت برین بعدشم هرچقدر اون نوارلغزنده رو به سمت چپ ببرین به همون نسبت فضا از درایو F کم میشه درکادری شماره 23 هم میتونید مقدارفضایی که برای درایو دیگه اختصاص دادین ببینید
مرحله پنجم
بعدم طبق شکل روی اون درایو جدید که ساخته میشه کلیک کنید طبق شماره 26 گزینه مورد نظر انتخاب کنید طبق شماره 27 اسم درایو مشخص کنید بعدم طبق شماره 29 گزینه مورد نظر انتخاب کنید برای ساخت E هم به همین صورت از طریق درایو F عمل کنیدطبق مرحله چهارم:20:
شـیـفــو
21-11-2012, 12:39
خداخیرت بده ، فقط یه سئوال ، باید اون سه درایو فرمت شه ؟ آخه ببین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی هم ندارم فایلامو بریزم .
اگه نیاز به فرمت نداره برم تو کارش ولی اگه فرمت میخواد راه دیگه ای نیست ؟ (" مگه اینکه فایلامو انتقال بدم رو یه هارد دیگه بعد ... ")
راستی عکس های مرحله اول نمیاد .
دستت درد نکنه چه آموزش کاملی گذاشت ، ممنونم .
jafarian
21-11-2012, 16:25
خداخیرت بده ، فقط یه سئوال ، باید اون سه درایو فرمت شه ؟ آخه ببین :
جایی هم ندارم فایلامو بریزم .
اگه نیاز به فرمت نداره برم تو کارش ولی اگه فرمت میخواد راه دیگه ای نیست ؟ (" مگه اینکه فایلامو انتقال بدم رو یه هارد دیگه بعد ... ")
راستی عکس های مرحله اول نمیاد .
دستت درد نکنه چه آموزش کاملی گذاشت ، ممنونم .
شما درایوهاتون که خیلی پر هستش درضمن تو سئوال پست اول گفتین این دو تا پارتیشن که پاک میکنم نمیتونم با حجم بیشتری بسازم درصورتی که داخل عکس این دوتا پارتیشن F با E پرهستن یعنی اطلاعات دارن که شما نمیتونید این دوتا پارتیشن پاک کنید برای اون مرحله اولم شکلش پایین قراردادم.
شـیـفــو
21-11-2012, 19:56
آخه اون موقع دیگه قطع امید کردم از انجام اینکار همرو از c درآوردم و یسری هم اضاف شدن .
پس باید یه هارد اکسترنال بگیرم همرو منتقل کنم بعد همین راه رو برم .
چه خرابکاری ای کردم .
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ،
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.