PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Hitman: Absolution

صفحه ها : 1 [2]

H M R 0 0 7
22-01-2013, 17:09
آخه دقیقا همونو رو یه سیستم تازه نصب کردم ولی اجرا شد. نسخه نصبی هم امتحان کردم :(

golden_acorn
22-01-2013, 18:08
سلام
من این بازی رو گرفتم. سه دیسکه.
هیچ کرکی هم تو دیسکاش نیست.
رو سیستم خودم نصب می کنم بعد که می خوام اجراش کنم اجرا نمیشه. هیچی بالا نمیاد ولی رو لپ تاب دوستم که نصبش کردم بالا اومد.
ویندوزم 7 تازه نصب کردم. گرافیکمم gt520.
لپ تاب دوستمم ویندوز 7 با گرافیک gt540m
لطفا راهنمایی کتید که من باید چیکار کنم.
ممنون
خودم مشکلمو حل کردم
استیم نصب نبود

htafrishi
23-01-2013, 10:05
سلام. اگه مشکلتون حل شده به منم بگین چیکار کنم. دقیقا همین مشکلو دارم.همه کار هم کردم حل شه، نشد که نشد.

htafrishi
23-01-2013, 10:13
سلام. شرایط من دقیقا مثل شرایط شماست. منم مشکل شما رو دارم. هر کاری هم کردم نشده. اگه مشکلتون حل شد حتما به منم بگید چطور حل شد. ایمیل من: tapanche77@yahoo.com

htafrishi
23-01-2013, 10:25
سلام. منم دقیقا مشکل شما رو چندین روزه که دارم. هر کار کردم هم حل نشد. اگه مشکلتون تا الان حل شده به منم بگید چیکار کردید. ممنون میشم. tapanche77@yahoo.com
سلام

دوستان من هم بعد از نصب بازی وقتی‌ می‌خوام بازی رو اجرا کنم با همین پیغام مواجه میشم
کسی‌ از دوستان راه حل رو میدونه ؟

البته فقط پیغام hitman5 has stopped working

ali-u
23-01-2013, 11:15
سلام. منم دقیقا مشکل شما رو چندین روزه که دارم. هر کار کردم هم حل نشد. اگه مشکلتون تا الان حل شده به منم بگید چیکار کردید. ممنون میشم. tapanche77@yahoo.com

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n05:

sam_sami_2000
23-01-2013, 13:02
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم اجرا کردم ولی یک مشکل هست اونم این که تصویر هی سیاه میشه ...
لپتاب هم asus k45vd هست و 2 تا کارت گرافیک داره. امکان داره که بازی از کارت گرافیک اصلی استفاده نمیکنه؟
ممنون میشم کمکم کنید

پ.ن: مشکلم رو حل کردم. باید روی فایل اجراییش کلیک راست میکردم و بهش میگفتم که با کارت گرافیک انویدیا اجرا کن . در حالت دیفالت میره با اون گرافیک ضعیفه اجرا میکنه.

amin_21
25-01-2013, 23:23
سلام دوست عزیز من بازی نصب کردم اونجایی که می خوای بگی ایزی یا نرمال میزنم می پره بیرون ارور استاپ ورکینگ می ده بازی من بلک باکس و کرک اسکید رو استیم هم نصب کردم آبدیت هم کردم

sami-z
26-01-2013, 12:25
یکی لطفا" کمک کنه...اول که نصب کردم یه پیغام داد که directx11 خرابه و بعد پرسیدم و گفتن باید ویندوزتو آپدیت کنی...حالا که ویندوز رو آپ کردم دیگه اون error رو نمیده ولی دیگه هیچ اتفاقی نمیافته!!!!
یعنی وقتی اجرا میکنی هیچی نمیشه!!!

3Dmajid
26-01-2013, 13:28
یکی لطفا" کمک کنه...اول که نصب کردم یه پیغام داد که directx11 خرابه و بعد پرسیدم و گفتن باید ویندوزتو آپدیت کنی...حالا که ویندوز رو آپ کردم دیگه اون error رو نمیده ولی دیگه هیچ اتفاقی نمیافته!!!!
یعنی وقتی اجرا میکنی هیچی نمیشه!!!
استیم رو نصب کردی ؟

sami-z
26-01-2013, 15:27
استیم رو نصب کردی ؟
نه ...اصلا" توی دی وی دی بازی برنامه جانبی نبود...فقط 6تا دی وی دی بود که اکسترک میشد

3Dmajid
26-01-2013, 16:18
نه ...اصلا" توی دی وی دی بازی برنامه جانبی نبود...فقط 6تا دی وی دی بود که اکسترک میشد
اگه روش کلیک میکنی و هیچ اتفاقی نمیفته باید استیم نصب کنی.
:n16:

campuzlit
27-01-2013, 21:58
دوستانی که روی pc نصب کردن. یه نگاهی به فولدر زیر توی محل نصب بازی بندازن بگن فایل توش چقدر حجمشه. موقع نصب از روی دیسک فایل اون پوشه رو ارور می ده و بازی ناقص نصب می شه و اجرا نمی شه. دیسک رو عوض کردم اما بازم دیسک مشکل داشته.

Hitman Absolution\runtime\videos_cutscenes\setup\loading\ l04c.platformspecific-video

mehdy.z
28-01-2013, 00:50
سلام دوست عزیز من بازی نصب کردم اونجایی که می خوای بگی ایزی یا نرمال میزنم می پره بیرون ارور استاپ ورکینگ می ده بازی من بلک باکس و کرک اسکید رو استیم هم نصب کردم آبدیت هم کردم
برای کرک skidrow باید حتما نرم افزار steam رو هم نصب کنی...
اون رو نصب کن اگه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....

mehdy.z
28-01-2013, 00:56
دوستانی که روی pc نصب کردن. یه نگاهی به فولدر زیر توی محل نصب بازی بندازن بگن فایل توش چقدر حجمشه. موقع نصب از روی دیسک فایل اون پوشه رو ارور می ده و بازی ناقص نصب می شه و اجرا نمی شه. رفتم دیسک رو عوض کردم یارو بازم دیسک خراب بهم داده.:n24:

Hitman Absolution\runtime\videos_cutscenes\setup\loading\ l04c.platformspecific-video
مُک 144 مگابایت:n02:
برو بکنش توی حلق صاب مغازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

unname47
28-01-2013, 13:12
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل Setup.exe بازی (نسخه اصلی) رو واسم یه جا آپلود کنه؟ من چندین بار درخواست کردم ولی متاسفانه کسی یه جوابم نداد. خداییش حجمی هم نداره همش 3 مگابایته. اگه کسی بتونه اینکارو بکنه محبت بزرگیه. ممنون میشم.

mehdy.z
28-01-2013, 13:18
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل Setup.exe بازی (نسخه اصلی) رو واسم یه جا آپلود کنه؟ من چندین بار درخواست کردم ولی متاسفانه کسی یه جوابم نداد. خداییش حجمی هم نداره همش 3 مگابایته. اگه کسی بتونه اینکارو بکنه محبت بزرگیه. ممنون میشم.بیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])البته مال من مربوط به نسخه black box هست اگه کارت رو راه میندازه دانلود کن....

ali-u
28-01-2013, 18:04
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل Setup.exe بازی (نسخه اصلی) رو واسم یه جا آپلود کنه؟ من چندین بار درخواست کردم ولی متاسفانه کسی یه جوابم نداد. خداییش حجمی هم نداره همش 3 مگابایته. اگه کسی بتونه اینکارو بکنه محبت بزرگیه. ممنون میشم.

دوست عزیز قبلا آدرس و داده بود .... نسخه اصلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TheGnomonWorkshop
28-01-2013, 21:27
بچه ها من بعد از دو سال به خاطر این بازی ویندوز رو عوض کردم. ولی باز هم ارور داد. فکر کردم شاید دایرکت ایکس ۱۱ روی ویندوز ویستا کار نمیکنه. ولی روی ویندوز۷ هم باز ارور مربوط به دایرکت ایکس رو داد. کسی میدونه ایرادش از کجاس؟ دایرکت ایکس هم نصبه. کرک جدید نداره به جز اسکید رو؟

ali-u
28-01-2013, 21:48
بچه ها من بعد از دو سال به خاطر این بازی ویندوز رو عوض کردم. ولی باز هم ارور داد. فکر کردم شاید دایرکت ایکس ۱۱ روی ویندوز ویستا کار نمیکنه. ولی روی ویندوز۷ هم باز ارور مربوط به دایرکت ایکس رو داد. کسی میدونه ایرادش از کجاس؟ دایرکت ایکس هم نصبه. کرک جدید نداره به جز اسکید رو؟

دوست عزیز .. ویندوز 7 باید سرور پک باشه . تو بقیه ورژن ها .. ارور دایرکس میاد ... اگه دسترسی به اینترنت است ... آپدیت اش کن .

... تو ویندوز 8 هم راحت می تونی بازی کنی .... :n05:

unname47
29-01-2013, 00:03
دوست عزیز قبلا آدرس و داده بود .... نسخه اصلی

بیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])البته مال من مربوط به نسخه black box هست اگه کارت رو راه میندازه دانلود کن....

ممنونم از هردو دوست عزیز. خیلی لطف کردین. تشکر

TheGnomonWorkshop
29-01-2013, 19:48
تو ویندوز ۸ که همه برنامه ها آپدیت میخوان. ما هم اینترنت نداریم! مجبورم سرویس پک بگیرم مرسی

ali-u
29-01-2013, 22:26
تو ویندوز ۸ که همه برنامه ها آپدیت میخوان. ما هم اینترنت نداریم! مجبورم سرویس پک بگیرم مرسی

دوست عزیز
نیازی به آپدیت ویندوز نیست

فقط کارت گرافیک نصب کن .. :n05:

TheGnomonWorkshop
30-01-2013, 11:53
دوست عزیز. واسه نصب ۰net framework هم باید به اینترنت وصل شد!در کل ویندوز ۸ خیلی مزخرفه

ali-u
30-01-2013, 21:43
دوست عزیز. واسه نصب ۰net framework هم باید به اینترنت وصل شد!در کل ویندوز ۸ خیلی مزخرفه

راهنمایی نصب

Beta
30-01-2013, 21:56
فقط کافیه یه بار اینو دانلود کنی و برای همیشه خیال خودتو راحت کنی ...
به پست شماره #375 مراجعه کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...

PEYMANCH
30-01-2013, 21:58
دوستان من بازی را از SKIDROW دانلود و نصب کردم فایل های داخل کرکو هم کامل ریختم نت فریموورک 4 را هم نصب کردم Directx 95 مگابایتی که لینکشو گذاشته بودیدو هم نصبیدم اما بازم بازی اجرا نمیشه و این ارورو میده بهم دلیلش چیه؟

Michael Ropy
30-01-2013, 22:42
سلام دوستان...

ویندوز 8 دارم، انواع کرک هارم تست کردم همشون همون اول موقع اجرا Close Program میدن...تو اطلاعات Debug هم اینو مینویسه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Beta
31-01-2013, 01:05
دوستان من بازی را از SKIDROW دانلود و نصب کردم فایل های داخل کرکو هم کامل ریختم نت فریموورک 4 را هم نصب کردم Directx 95 مگابایتی که لینکشو گذاشته بودیدو هم نصبیدم اما بازم بازی اجرا نمیشه و این ارورو میده بهم دلیلش چیه؟

مدل گرافیکتو بگو؟؟!

PEYMANCH
31-01-2013, 01:27
مدل گرافیکتو بگو؟؟!

nvidia geforce 6200 turbocache

Beta
31-01-2013, 11:52
nvidia geforce 6200 turbocache

دوست عزیز مدل گرافیکتو سرچ کردم دیدم متاسفانه داریکت اکس 9 رو فقط پشتیبانی میکنه و این بازی نیاز به کارت گرافیکی 10 به بالا داره !
به فکر یه کارت گرافیک دیگه باشید !

PEYMANCH
31-01-2013, 12:07
دوست عزیز مدل گرافیکتو سرچ کردم دیدم متاسفانه داریکت اکس 9 رو فقط پشتیبانی میکنه و این بازی نیاز به کارت گرافیکی 10 به بالا داره !
به فکر یه کارت گرافیک دیگه باشید !

ممنون دوست من فقط یه مساله ای من یک گرافیک ONBOARD هم دارم روی مادربورد که ظاهرا" اون DIRECTX10 را پشتیبانی میکنه اینو از این لینک دیدم میشه شما هم یه چک بکنید ببینید جواب میده یا نه؟

Beta
31-01-2013, 12:23
ممنون دوست من فقط یه مساله ای من یک گرافیک ONBOARD هم دارم روی مادربورد که ظاهرا" اون DIRECTX10 را پشتیبانی میکنه اینو از این لینک دیدم میشه شما هم یه چک بکنید ببینید جواب میده یا نه؟

به نظر میاد که اینطور باشه ، حالا شما امتحان کنید ببینین جواب میده ؟؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واسه گرافیک های آنبورد باید رمتون بالا باشه ....

siahkamar
02-02-2013, 09:04
این بازیو رو لپ تاپ نصب کردم و موقع باز کردن ارور Directx 11
میده
رو سی دی این برنامه هم هست باز نصب میکنم بازم اون ارور رو میده

siahkamar
02-02-2013, 10:28
failied to initialize directx 11

این ارور بعد نصب چیکار کمنم؟

Beta
02-02-2013, 11:57
failied to initialize directx 11

این ارور بعد نصب چیکار کمنم؟
میگه کارت گرافیک شما از DirectX 11 پشتیبانی نمیکنه!
و این بازی برای اجرا نیاز به DirectX 11 داره.

siahkamar
02-02-2013, 15:50
nvidia geforce gt 640m with 2 gb dedicated vram

از نسخه 11 پشتیبانی نمیکنه؟

ali-u
02-02-2013, 17:58

دوست عزیز

اگه ویندوزات 7 است ... آپدیت اش کن . (sp1) .. بازی با دیگر نسخه های ویندوز 7 مشکل دارد...
.یا ویندوز 8 نصب کن ...

siahkamar
02-02-2013, 18:51
مشکل من از سیستم خودم و کارت گرافیک نیست درسته؟

Beta
02-02-2013, 19:36

میگی فلان ارور رو میده خب من چمیدونم گرافیک شما چیه...
یه عکسی از ارور! ذکر سیستم عامل! و یا مشخصات سیستم ...
سوال ناقص بود !

siahkamar
03-02-2013, 09:01
میگی فلان ارور رو میده خب من چمیدونم گرافیک شما چیه...
یه عکسی از ارور! ذکر سیستم عامل! و یا مشخصات سیستم ...
سوال ناقص بود !

سلام
حالا چرا میزنی؟
من که گفتم ارور فلان میده
شما هم گفتی کارت گرافیگتو ساپورت نمیکنه
در حالی که این طور نبود باید ویندوزمو ابدیت میکردم که با این کار بازی برام اوکی شد
بازم ممنون

tonypb
04-02-2013, 16:04
دوستان...
استیم رو از کجا دانلود کنم؟؟؟
ممنون

Eblis 2011
04-02-2013, 16:07
دوستان...
استیم رو از کجا دانلود کنم؟؟؟
ممنون

خدمت شما :

nois3
07-02-2013, 23:25
سلام دوستان
۱کی‌ لطف می‌کنه بگه محل سیو بازی کجاس(pc)؟

Beta
07-02-2013, 23:47
سلام دوستان
۱کی‌ لطف می‌کنه بگه محل سیو بازی کجاس(pc)؟

C:\Users\USERNAME\AppData\Local\SKIDROW\203140\Sto rage

hamed_dij
09-02-2013, 00:11
بازی رو نصب کردم ارور داد این ارور:
hitman 5 has stopped working
پایینش هم این دو تا لینک داره.
chek online for a solution...
close the program
مشکلم چی هست؟
ویندوزم سون سرویس پک 1
مشخصات سیستمم
ram 3gb
graphic ati 4850 1gb
cpu:e5700 @ 3ghz
لطفا زودتر راهنمایی کنید دیگه دارم دیوونه میشم..

ali-u
09-02-2013, 20:27
بازی رو نصب کردم ارور داد این ارور:
hitman 5 has stopped working
پایینش هم این دو تا لینک داره.
chek online for a solution...
close the program
مشکلم چی هست؟
ویندوزم سون سرویس پک 1
مشخصات سیستمم
ram 3gb
graphic ati 4850 1gb
cpu:e5700 @ 3ghz
لطفا زودتر راهنمایی کنید دیگه دارم دیوونه میشم..

s.j-rez
11-02-2013, 17:17
با سلام من استیم دارم و همه برنامه های مورد نیاز به همراه اپدیت کارت گرافیک رو دارم.و ویدوزم هم 8 هست ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد 2-3 ثانیهstop workingمیده-یکی ازcpuهارو هم خاموش کردم ولی بازم درست نشد-ممکنه از سیستمم باشه؟ولی من تونیستمassassins creed 3رو با همین بازی کنم.؟
رویه لپ تاپ هم که ویندوز 7 هست مشکلdirect Xدارم و با اپدیت ویندوز هم مشکل دارم.راهی هست که بشه با اینترنت دانلود منیجر و مثل یه فایل معمولی اپدیت ویندوز رو دانلود کرد؟

mehdy.z
11-02-2013, 18:00
با سلام من استیم دارم و همه برنامه های مورد نیاز به همراه اپدیت کارت گرافیک رو دارم.و ویدوزم هم 8 هست ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم بعد 2-3 ثانیهstop workingمیده-یکی ازcpuهارو هم خاموش کردم ولی بازم درست نشد-ممکنه از سیستمم باشه؟ولی من تونیستمassassins creed 3رو با همین بازی کنم.؟
رویه لپ تاپ هم که ویندوز 7 هست مشکلdirect Xدارم و با اپدیت ویندوز هم مشکل دارم.راهی هست که بشه با اینترنت دانلود منیجر و مثل یه فایل معمولی اپدیت ویندوز رو دانلود کرد؟
نه بعید میدونم بشه ولی تا اونجا هم که من میدونم این بازی زیاد به اپدیت ویندوز کاری نداره(خود ویندوز من از وقتی که نصبش کردم هنوز آپدیت نشده!:n02:)
به شما پیشنهاد میکنم اگه براتون مقدوره قبل از هر چیز داریور گرافیکتون رو آپدیت کنید و از آپدیت و نصب بودن نرم افزارهایی که معوملا مورد نیاز بازیها هستند اطمینان حاصل کنید.

s.j-rez
11-02-2013, 20:15
نه بعید میدونم بشه ولی تا اونجا هم که من میدونم این بازی زیاد به اپدیت ویندوز کاری نداره(خود ویندوز من از وقتی که نصبش کردم هنوز آپدیت نشده!:n02:)
به شما پیشنهاد میکنم اگه براتون مقدوره قبل از هر چیز داریور گرافیکتون رو آپدیت کنید و از آپدیت و نصب بودن نرم افزارهایی که معوملا مورد نیاز بازیها هستند اطمینان حاصل کنید.

ممنون کلا با ویندوز 8 مشکل داره و با نصی نسخهultimateویندوز 7 نشکل حل شد.با بقیه نسخه های 7 فکر کنم مشکل داشته باشه یا با 64 بیتی ها

expert2013
12-02-2013, 11:45
واسه منم رو ویندوز اجرا نشد خیلی واسه اجراش تلاش کردم ولی نشد:n23: اما روی لپ تاب اجرا شد:n09:
البته در ابتدا روی لپتابمم اجرا نمیشد ولی وقتی استیم و ویندوز لایو و چند تا نرم افزار دیگه رو ریختم اجرا کرد
ولی کلا خیلی تعداد مرحله هاش کمه :n29:
خیلی زود تموم میشه
در کل بازیه قشنگی بود
امیدوارم همه بتونن این بازی رو انجام بدن:n16:

Mohammad Yek110
12-02-2013, 18:29
سلام ، من استیم رو هم نصب کردم ولی کرکی نبود
وقتی باز می کنم ارور میده که Filed To Initialize DirectX 11
یعنی با دایرکت ایکس 10 کار نمی کنه؟:n29::n28:
کارت گرافیک Gt 220 1gb
ویندوز سون 64 بیت

Hessam_7800gtx
12-02-2013, 21:25
دوستانی که ارور directx 11 میده من با این روش درست کردمش بدون اپدیت ویندوز
Go to Start, right-click on "Computer" and select properties.
Then select "Advanced system settings"
Click on the "Environment Variables" button

Under System Variables scroll down until you find "Path"
Double click on it and at the end of the text in there add in the
Variable Value section:
";C:\Windows\SysWOW64" (the ; is used as a separator)

Click OK on both windows and you're done!

javad2015
13-02-2013, 19:07
من بازی رو نصب کردم و همین طور کرک.ولی وقتی بازش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته نه اروری نه چیزی چیکار کنم.

omidshsh
13-02-2013, 21:02
با عرض سلام.
من این بازی رو نصب کردم. کرک هم کردم. تا یه جاهایی هم جلو رفتم. سیستمم ویروسی شد مجبور شدم ویندوز عوض کنم. البته فایل سیو رو قبلش کپی کردم.
بعد از نصی ویندوز بازی اجرا نمیشه فایل نصب هم همراهم نیست. آیا قایلی هست که من با دانلود اون بتونم بازی رو اجرا کنم؟؟

acsm
14-02-2013, 16:28
بازي هيتمن من پس انتخاب ايسي و نرمال در دمو گير ميكند و ارور stoped work ميدهد . چه كار بايد كرد؟

Gregar
14-02-2013, 16:29
بچه ها وقتی میرم توی منوی بازی و میخوام تازه new game بزنم کرش میکنه و ارور stopped workind میده . راه حلی واسش پیدا شده ؟ یه جا فقط گفته بود cpu رو غیر فعال کنین اون راه که جواب نداد . کارتم هم که اپدیته . بدبختی حالا نتم هم تموم شده به زور میرم توی نت . راه حل درست حسابی هست واسش .

ویرایش : حل شد . همون استیم رو باید نصب میکردم .

javad2015
16-02-2013, 20:20
وقتی دارم بازی میکنم بازی خیلی لگ میزنه.مشکل چیه؟به نظرم نمیتونه از سخت افزار باشه چون من دارم crysis2 با پچ dx11 رو راحت اجرا میکنم.

pedram_sad
17-02-2013, 02:05
دوستان من این بازی رو هنوز نگرفتم
میخوام برای PC بگیرم

با توجه به وضع فوق العاده عالی 3 بازی اخیر روی PC
این بازی اوضاع چجوریاست ؟

یعنی مشکلات لگ و افت فریم و ایناش با اپدیتی چیزی حل شده یا هنوز پا برجاست و زهر مار میکنه بازی رو
که اگه اینجوزیه برم رو 360 بزنم

skat1364
17-02-2013, 02:39
با سلام
من یه جفت دسته viera که با یکusb به کامپیوتر وصل میشه خریدم و به کامپیوتر وصل کردم . در قسمت تنظیمات دسته هیچ مشکلی نیست و هر دو دسته درست است .ولی تو بازی pes2006 وقتی می خوای 2 نفره بازی کنی دسته 2 کار نمیکنه و فقط دسته اصلی کار می کنه .مشکل چیه؟

smallfrank
19-02-2013, 20:30
دوستان من این بازی رو هنوز نگرفتم
میخوام برای PC بگیرم

با توجه به وضع فوق العاده عالی 3 بازی اخیر روی PC
این بازی اوضاع چجوریاست ؟

یعنی مشکلات لگ و افت فریم و ایناش با اپدیتی چیزی حل شده یا هنوز پا برجاست و زهر مار میکنه بازی رو
که اگه اینجوزیه برم رو 360 بزنم

از من میشنوی رو همون 360 بازی کن حالشو ببر

من دیگه بعد این بازی دیگه هیچ بازی به دلم نمیشینه
هنوز COD BO2 و AC3 و Far cry 3 رو تموم نکردم

بعد از Blood Money بهترین بازی عمرم بود...

MAX PAYNE 3
26-02-2013, 15:04
سلام.من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم و استیم هم روی سیستمم نصبه اما بازی اجرا نمیشه.وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم می نویسه read error.please verify your game cache و بعدش بلافاصله کلوز پراگرم می ده.مشکل چیه؟:sq_3:

Baltaza
27-02-2013, 15:41
برا منم New Game میزنم میپره بیرون و گاهی هم که میپره بیرون ارور
.please verify your game cache میده !
Steam هم نصب کردم الکی 112 مگ از حجمم رفت ولی بازم تاثییری نداشت !!!
لدفن کمک کنید

MAX PAYNE 3
28-02-2013, 20:00
دوستان جواب منو میدید!

MAX PAYNE 3
03-03-2013, 18:27
باو این چه انجمنیه.10 روزه مشکلم رو نوشتم کسی جواب نمی ده!

sadeghbb
23-03-2013, 19:39
دوستان من بازی رو تا الان دوبار نصب کردم ولی بعد از اینکه کرک اسکیدرو رو میریزم بالا نمیاد بازی !

اصلا هیچ حرکت خاصی نمیکنه سیستم !

چیکار باید بکنم ؟!

Gregar
24-03-2013, 09:41
دوستان من بازی رو تا الان دوبار نصب کردم ولی بعد از اینکه کرک اسکیدرو رو میریزم بالا نمیاد بازی !

اصلا هیچ حرکت خاصی نمیکنه سیستم !

چیکار باید بکنم ؟!

همون که گفتم استیم رو که الان نصب کردی . فایل exe بازی رو درگ کن توی استیم بعد از اونجا اجراش کن برای بار اول . از دفعه بعد مستقیما بدون استیم میتونی بری تو بازی . اگه نشد برو کرک عوض کن و همین روش استیم رو دوباره با اون کرک برو .

samyar_red
01-04-2013, 04:30
اقا این رو ویندوز 8 مشکل داره که
من تونستم نصب کنم
فقط یه سوال
موقع راه رفتن تو بازی یکم چند ثانیه یه بار کند میشه... البته خیلی نا محسوسه ولی واسه من که زیاد بازی میکنم رو اعصابه چیکار کنم مشکل از کرکه؟؟؟

elendil
06-04-2013, 13:14
دوستان من بازی رو از رو دی وی دی نصب کردم 6حلقه بود

بعد کرک اسکیدرو هم داخل دیسک آخر بود ک کپی کردم تو فولدر بازی

دفعه اول ک خواستم بازی کنم اجرا شد ولی نرفتم داخل بازی و از اون منوی اولیه فقط گفتم بنچ مارک بگیره

دفعه بعد ک خواستم بازی کنم

روی HMA ک میزنم اجرا بشه هیچ اتفاقی نمیفته از تسک منیجر چک کردم دیدم برا چند ثانیه توی پراسس ها میاد و ی دفعه میره

دلیلش چی میتونه باشه ؟ چیکار کنم ؟ :)

Iman-Emperatour
08-04-2013, 00:50
اقا این رو ویندوز 8 مشکل داره که
من تونستم نصب کنم
فقط یه سوال
موقع راه رفتن تو بازی یکم چند ثانیه یه بار کند میشه... البته خیلی نا محسوسه ولی واسه من که زیاد بازی میکنم رو اعصابه چیکار کنم مشکل از کرکه؟؟؟

در قسمت options بازی برید و در تب quality تمام قسمتها رو از high یا ultra رو به medium تبدیل کنید حتما لک بازیتون گرفته میشه.

!HaaMeeD!
15-04-2013, 23:53
بالاخره مشخص شد مشکل ارور direcx 11 چطور حل میشه ؟
لب تاپ من از نظر سخت افزار ok هست ویندوزم هم 7 64 بیت هست آخرین نسخه استیم و direct x 11 رو هم دانلود و نصب کردم اما همچنان مشکل دارم کسی میتونه کمکی کنه ؟

abassifi
22-04-2013, 18:44
سلام من دی وی دی3 رو وارد می کنم ولی می نویسه erro2350.fdiservererro

Eblis 2011
22-04-2013, 18:47
سلام من دی وی دی3 رو وارد می کنم ولی می نویسه erro2350.fdiservererro

سلام . ظاهرا دی وی دی 3 بازی مشکل داره
شما ابتدا کل دی وی دی ها رو کپی کن تو هارد بعد از هارد بازی رو نصب کن .

abassifi
22-04-2013, 18:50
نه مشکل نداره چون بردمش سی دی فروشی روکامپیوتر خودش نصب کرد درست بود بعد یک دیگه بهم داد که اینجوری بود باز

Eblis 2011
22-04-2013, 18:53
نه مشکل نداره چون بردمش سی دی فروشی روکامپیوتر خودش نصب کرد درست بود بعد یک دیگه بهم داد که اینجوری بود باز

خب شما محض احتیاط اینکارو انجام بده :

دی وی دی اول بازی رو بزار و تمام محتویات رو انتخاب کن و کپی کن تو هارد ...
سپس دی وی دی دوم رو بزار و تمام محتویان رو انتخاب کن و کپی کن تو همون پوشه که دی وی دی اول رو ریختی ...
هرچندتا دی وی دی هست همشو همینکارو انجام بده

بعد وارد هارد شو و تو پوشه ای که کل بازی رو اونجا کپی کردی از اونجا روی Setup بزن و بازی رو نصب کن .

abassifi
22-04-2013, 18:55
واقعا
این کررا کنم
اصلا خودت اینطوری شدی

abassifi
22-04-2013, 19:03
سلام من assins creed brother hood رونصب کردم می نویسه binkw32 .dll می خواد من هم گزاشتم ولی نیومد

mehran041
22-04-2013, 19:41
سلام من assins creed brother hood رونصب کردم می نویسه binkw32 .dll می خواد من هم گزاشتم ولی نیومد

اینجا کلا نوشته ببین
کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehran041
22-04-2013, 19:42

خوب اگه یه هارد اکسترنال داری ببر بگو محتویات دی وی دی هارو کپی کنه تو هارت.

bbp
28-05-2013, 21:08
سلام دوستانمن بازی رو نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم یه چندتا صفحه اول میره بعد میپره بیرونیه اررو میده به اسم BEX لطفا راهنمایی کنیدویندوز 7 64 بیت هست

Mohammad Yek110
04-06-2013, 11:15
سلام
بعد از کلی اعصاب خوردی :دی بازیو تونستم اجرا کنم فقط مشکل صدا دارم :angry:
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟

mehdy.z
05-06-2013, 21:22
سلام
بعد از کلی اعصاب خوردی :دی بازیو تونستم اجرا کنم فقط مشکل صدا دارم :angry:
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
دقیقا مشکل چیه؟؟

Mohammad Yek110
06-06-2013, 08:38
دقیقا مشکل چیه؟؟
دیگه توضیح ندادم فک کردم مشکل شایعی بوده همه میدونن :دی سرچم که زدم خیلیا مشکل داشتن تنها راهش نصب درایور بود!
اصلا صدا ندارم توی بازی ، نه توی منو نه توی گیم پلی ، توی بازیای دیگه صدا دارم ، درایور صدا هم کاملا نصب هست

mehdy.z
08-06-2013, 00:21
دیگه توضیح ندادم فک کردم مشکل شایعی بوده همه میدونن :دی سرچم که زدم خیلیا مشکل داشتن تنها راهش نصب درایور بود!
اصلا صدا ندارم توی بازی ، نه توی منو نه توی گیم پلی ، توی بازیای دیگه صدا دارم ، درایور صدا هم کاملا نصب هستشرمنده یه کم دیر شد:دی
میگم نرم افزار OPEN AL رو نصب کردی؟؟
توی خیلی از بازیها علت نداشتن صدا کمبود همین نرم افزار هست...
اگر هم روی سیستم نصبه یکبار به طور کامل درایور کارت صدا رو پاک کن بعد برو توی بازی ببین صدا داری یا نه اگه داشت که هیچ و گرنه دوبازه نصبش کن ببین عادی میشه!

Mohammad Yek110
09-06-2013, 12:36
شرمنده یه کم دیر شد:دی
میگم نرم افزار OPEN AL رو نصب کردی؟؟
توی خیلی از بازیها علت نداشتن صدا کمبود همین نرم افزار هست...
اگر هم روی سیستم نصبه یکبار به طور کامل درایور کارت صدا رو پاک کن بعد برو توی بازی ببین صدا داری یا نه اگه داشت که هیچ و گرنه دوبازه نصبش کن ببین عادی میشه!
ممنون ولی متاسفانه نشد :(

mehdy.z
09-06-2013, 17:56
ممنون ولی متاسفانه نشد :(
ok...
این کارها رو بکن ببین درست میشه:1-برو توی قسمت

تیک speaker رو بزن و بعد برو در قسمت configure و صدا رو در حالت stereo قرار بده و با زدن دکمه های next و finish تائیدش کن...
بعد برو توی بازی ببین مشکلت حل میشه....

Mohammad Yek110
09-06-2013, 18:12
ok...
این کارها رو بکن ببین درست میشه:1-برو توی قسمت

تیک speaker رو بزن و بعد برو در قسمت configure و صدا رو در حالت stereo قرار بده و با زدن دکمه های next و finish تائیدش کن...
بعد برو توی بازی ببین مشکلت حل میشه....
اینم توی یه سایت نوشته بود امتحان کردم خودش از قبل روی Stereo بود :(

mobin18
16-06-2013, 20:20
سلام دوستان.من نسخه pc این بازیو گرفتم اما هنگام بالا اومدن error hitman 5 stoped working میده کسی میدونه دلیلش چیه؟ لطفا جواب بدین:n18:

GOLDFINCH
16-06-2013, 22:12
سلام دوستان.من نسخه pc این بازیو گرفتم اما هنگام بالا اومدن error hitman 5 stoped working میده کسی میدونه دلیلش چیه؟ لطفا جواب بدین:n18:

برنامه ی Steam رو نصب کن اگه نشدپف باید یکی از هسته های CPUـت رو غیر فعال کنی .

اگه Steam جواب نداد بگو :46:

Prince.Kourosh
18-06-2013, 01:26
من با هیتمن یه مشکل دارم ارور میده دایرکت 11 رو نمیتونه پیدا کنه چیکار کنم؟

----Ali----
20-06-2013, 18:36
منم همین مشکلو دارم،دایرکس 11 رو پیدا نمیکنه چیکار کنم؟

ali-u
22-06-2013, 18:44
منم همین مشکلو دارم،دایرکس 11 رو پیدا نمیکنه چیکار کنم؟
باسلام
این ارور به دلیل نبود sp 1 ویندوز 7 است . اگه به اینرتنت دسترسی دارید .. آپدیت کنید . یا نسخه sp1 win 7 win 8 نصب کنید

alibash
02-07-2013, 12:26
دوست عزیز باز نمیشه....

lionf3
02-07-2013, 21:03
سلام دوستان من امروز این بازی رو برا Pc گرفتم
برنامه استیم رو هم دارم اکانت هم دارم اما حتی از داخل خود استیم
هم نتونستم بازی رو اجرا کنم:n27:یه کمک میشه بکنین؟؟

lionf3
04-07-2013, 12:27
سلام دوستان من امروز این بازی رو برا Pc گرفتم
برنامه استیم رو هم دارم اکانت هم دارم اما حتی از داخل خود استیم
هم نتونستم بازی رو اجرا کنم:n27:یه کمک میشه بکنین؟؟
خودم فهمیدم ممنون:n02:

TheGreatFuehrer
04-07-2013, 13:46
سلام...
آقا من کاملا گیج شدم از اینهمه پست و کامنت...مشکل من هم اینه ک بعد نصب بازی موقع اجرا ارور HITMAN 5 stoped working میده.
من نسخه شرکتی کرک شده خریدم...بقول خودشون تست شده هستش!

لطفا کمک کنید
:n03:

lionf3
04-07-2013, 17:06
دوستان یه ترینر به من میشه معرفی کنید کل نت رو زیر و رو کردم هیچ کدوم جواب نداد.
ورژن بازی من 1.0.433.1 هستش.
یه سوال دیگه هم داشتم این بازی رو میشه آپدیت کرد؟؟

TheGreatFuehrer
05-07-2013, 10:00
دوستان گل!
من تمام دیروز نشسته بودم پشت لپ تاپ منتظر بودم یه نفر جواب بده!
من steam دانلود کردم...نزدیک 4 ساعت هم آپدیتش طول کشید...اکونت ساختمو ایمیلم رو هم حتی تایید کردم. آخرین ورژن ATI Catalyst رو هم دانلود و نصب کردم. (لینک هر دو این برنامه ها رو از همین تاپیک گرفتم)

من تا حالا با استیم کار نکردم...یکی به من بگه حالا باید چیکار کنم؟
:n28:

GOLDFINCH
05-07-2013, 23:38
استیم رو آپ نکن وقتی خاست آپدیت شه، کنسل رو بزن یا لَنِت رو بکِش .
الان احتمالاً باید دوباره نصبش کنی .
برای اجرای هیتمن که نیازی به اجرای استیم نداره، داره ؟

TheGreatFuehrer
08-07-2013, 16:40
استیم رو آپ نکن وقتی خاست آپدیت شه، کنسل رو بزن یا لَنِت رو بکِش .
الان احتمالاً باید دوباره نصبش کنی .
برای اجرای هیتمن که نیازی به اجرای استیم نداره، داره ؟

آقا حل شد...دمت المنت رفیق :n20:

HITB0Y
30-07-2013, 18:55
دوستان من از وقتی ویندوز رو عوض کردم دیگه بازی اجرا نمیشه...
اگه راه حلی داره لطفا بفرمایید
اگر نه این سیو ها کجا ذخیره میشن که دوباره نصب کنم از سیو ادامه بدم؟
ممنون

ali-u
31-07-2013, 17:52
دوستان من از وقتی ویندوز رو عوض کردم دیگه بازی اجرا نمیشه...
اگه راه حلی داره لطفا بفرمایید
اگر نه این سیو ها کجا ذخیره میشن که دوباره نصب کنم از سیو ادامه بدم؟
ممنون

به احتمال زیاد کرک نصب کنی . کار کنه

می تونی فیکس بازی رو اینجا دان کنید

محل سیو

C:\Users user name\AppData\Local
SKIDROW
203140

HITB0Y
01-08-2013, 14:36
به احتمال زیاد کرک نصب کنی . کار کنه

می تونی فیکس بازی رو اینجا دان کنید

محل سیو

C:\Users user name\AppData\Local
SKIDROW
203140

اون فولدر خالیه!
احتملا به خاطر فرمت و نصب ویندوز خالی شده!:n03:
یعنی باید از اول برم؟!!!!

sami-z
03-08-2013, 04:41
دوستان من اولش مشکل دایرکت ایکس 11 داشتم که با آپ دیت حل شد بعد هم کرکش رو اوکی کردم و بعد هم steam تا بالاخره بازی اجرا شد.....:n09:

به راحتی میره تو منوی بازی و تنظیمات گرافیک و صداش هم درست هست اما به محض زدن new game و شروع بازی میاد بیرون و stop working میده!!!! :n03: خواهش میکنم کمک کنید
ممنون

GOLDFINCH
03-08-2013, 09:10
دوستان من اولش مشکل دایرکت ایکس 11 داشتم که با آپ دیت حل شد بعد هم کرکش رو اوکی کردم و بعد هم steam تا بالاخره بازی اجرا شد.....:n09:

به راحتی میره تو منوی بازی و تنظیمات گرافیک و صداش هم درست هست اما به محض زدن new game و شروع بازی میاد بیرون و stop working میده!!!! :n03: خواهش میکنم کمک کنید
ممنون

با همون steam مشکل باید حل شه .

یه نسخه ی دیگه دانلود کنید .

اگه نشد، یکی از هسته های cpu رو باید غیر فعال کرد .

ولی احتمالاً با یه steam دیگه مشکل حل میشه .

sami-z
03-08-2013, 19:04
دمت گرم رفیق با steam درست شد

babriman
06-08-2013, 11:41
سلام
مشکل صدا را چه جوری حل کنم؟

dop12
12-08-2013, 23:49
سلام
مشکل صدا را چه جوری حل کنم؟

چه مشکلی؟؟؟

sh79
15-08-2013, 14:23
سلام.وقتی تو بازی میرم بعد از یک دو دقیقه،یکی دو ثانیه هنگ میکنه بعد ارور Fatal DirectX Error میدهومشکل از چیه؟تمام نسخه های DirectX رو هم نصب کردم(9.10.11).چیکار کنم درست شه؟:n14:اینم از عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad varaste
24-08-2013, 12:44
من dvd رو که تو دستگاه میذارم کلا تا روی آیکون dvd rom کلیک میکنم کامپیوتر هنگ نمیکنه ولی نمیشه کاری هم کرد
هیچ طوری درست نمیشه
مشکل از dvd هستش ؟
راهی هست درستش کنم ؟

AKBARPARS
30-08-2013, 13:31
وقتی که رو بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته . این FIXED را هم گرفتم اما فرقی نکرد.
ویندوزم 8 -64بیتی است ایا ربطی به نوع ویندوز داره.
ورزن گرافیک 13.1 است.

Cpu : Intel PentiumDual-Core E5200 (45nm) 2.5Ghz \ 2MbCashe \ Bus800Mhz
VGA : HIS ATI 5670 \ 1024mb DDR5 \ 128bit
Main : Asus P5QL¬-PRO Chipset P43+ICH10 \ FSB-1600Mhz \ DDR2-1066Mhz
CL4 Ram : U-MAX 4GB Bus800
Hard : Maxtor 5OOGB \ 32mbuffer \ 7200rpm (Sata2)
Power : Green 535wattReal (Model : 535AD)
DVD\RW : Suzuki 20XSata

با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....

sh79
31-08-2013, 20:15
وقتی که رو بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته . این FIXED را هم گرفتم اما فرقی نکرد.
ویندوزم 8 -64بیتی است ایا ربطی به نوع ویندوز داره.
ورزن گرافیک 13.1 است.

Cpu : Intel PentiumDual-Core E5200 (45nm) 2.5Ghz \ 2MbCashe \ Bus800Mhz
VGA : HIS ATI 5670 \ 1024mb DDR5 \ 128bit
Main : Asus P5QL¬-PRO Chipset P43+ICH10 \ FSB-1600Mhz \ DDR2-1066Mhz
CL4 Ram : U-MAX 4GB Bus800
Hard : Maxtor 5OOGB \ 32mbuffer \ 7200rpm (Sata2)
Power : Green 535wattReal (Model : 535AD)
DVD\RW : Suzuki 20XSata

با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....
باید STEAM نصب کنی.در کل رو 7 بازی کنی بهتره تا رو 8.:n16:

mehdy.z
01-09-2013, 02:59
باید STEAM نصب کنی.در کل رو 7 بازی کنی بهتره تا رو 8.:n16:
بله تائید میشه....
البته یکی دو جا گفته شده بری اطمینان تاریخ کامپیتور هم به تاریخ الان یه 12 ماهی کشیده شده عقب چون بعضی از کرک ها با تاریخ ریلیز بازی هم مشکل داشتند!!

majid gamer
07-09-2013, 22:15
سلام دوستان من این بازی رو قبلا با سیستم پایین تر بدون مشکل نصب و اجرا کردم . ولی الان با رم 2 و گرافیک 2 وقتی بازی به part 39 در cd دوم می رسه نصب متوقف میشه و میگه read eror in file H/doc/part 39 و بعد از اون هرکاری می کنم دیگه نصب ادامه پیدا نمیکنه . :n30: اگه کسی راه حل این مشکل رو میدونه لطفا کمکم کنه . اگه اینکار رو بکنید ازتون خیلی ممنون می شم . :n01:

majid gamer
08-09-2013, 20:25
سلام دوستان من توی نصب بازی HITMAN absolution یه مشکلی دارم وقتی بازی به cd دوم و part 39 میرسه نصب متوقف میشه و stop working میده بعدش هم دیگه نصب ادامه پیدا نمیکنه . اگه راه حل این مشکل رو میدونید برام به صورت pm بفرستید . ممنون میشم و منتظر جواب هستم :n01:
البته باید این رو هم بگم که من قبلا این بازی رو با سیستم پایین تر اجرا کردم و مشکلی هم نداشت اما وقتی سیستم رو بالاتر بردم اینجوری شد .

میهن دوست
03-10-2013, 12:46
سلام
گرافیک NVIDIA GEFORCE GT630M 1G برای اجرای بازی HITMAN5 یا بازیهای روز دیگه مناسب هست یا نه؟
CPU چی؟ INTEL CORE i3 مشکلی نداره برای اجرای بازی ها؟
میخوام لپ تاپی با این مشخصات بخرم راهنمایی می خوام.

jackson11
17-10-2013, 15:58
سلام دوستان بچه ها من این هیتمن رو نصب کردم ولی کلی داستان داشتم تا تونستم اجراش کنم اما آخرش شد ولی با اینکه گرافیکم gt 520 2gb بازم تو بازی گیر میکنه خیلی خیلی شدید حتی تنظیمات گرافیکشو رو lowestگذاشتم بازم جواب نمیده تازه گرافیکه خود سیستمم هم 1gbهست هم گرافیک هم ویندوز آپدیت کردم استیم نصب و آپدیت شده. کرک هم کردم سالم بوده اما بازم مشکل فرم به فرم دارم لطفا راهنمایی کنید:n03::n03::n03:
در ضمن میخاستم بدونم این بازی روی لبتاب -asus - i3 core2 2.3 ghz -ram 2 gbجواب میده ؟

H_crysis_EN
17-10-2013, 21:19
سلام

دوستان میشه کرک 64 بیت بازی رو بذارید ، برای ویندوز 7

میهن دوست
19-10-2013, 14:03
سلام دوستان بچه ها من این هیتمن رو نصب کردم ولی کلی داستان داشتم تا تونستم اجراش کنم اما آخرش شد ولی با اینکه گرافیکم gt 520 2gb بازم تو بازی گیر میکنه خیلی خیلی شدید حتی تنظیمات گرافیکشو رو lowestگذاشتم بازم جواب نمیده تازه گرافیکه خود سیستمم هم 1gbهست هم گرافیک هم ویندوز آپدیت کردم استیم نصب و آپدیت شده. کرک هم کردم سالم بوده اما بازم مشکل فرم به فرم دارم لطفا راهنمایی کنید:n03::n03::n03:
در ضمن میخاستم بدونم این بازی روی لبتاب -asus - i3 core2 2.3 ghz -ram 2 gbجواب میده ؟

گرافیک GT520M گرافیک ضعیفی برای بازی های جدید هست. عملکرد این گرافیک را در اجرای بازی ها می تونی ببینی:

starblue7750
24-10-2013, 22:10
سلام
من با این مشخصات می تونم HITMAN رو بازی کنم
cpu: Core2Dua E7300
VGA :AMD 4830 1G
Ram : 3G ddr2

hamidrezavictor
15-11-2013, 18:55
سلام من مشکل f1 دارم میزنم از بازی میاد بیرون help لپ تاپم باز میشه چی کار کنم؟ :(

میهن دوست
19-11-2013, 10:10
سلام من مشکل f1 دارم میزنم از بازی میاد بیرون help لپ تاپم باز میشه چی کار کنم؟ :(

خوب در تنظیمات کیبورد بازی کلید F1 رو با یک کلید دیگه جایگزین کن، نمیشه!!!!!

masoud_aameri
10-12-2013, 20:49
سلام
بچه ها کسی فایل
setup.exe این بازی
رو برای من میفرسته
خیلی گشتم جایی نیست
ممنون میشم لطف کنید برام بفرستین

11erfan11
21-01-2014, 22:49
آقا من موقع انتخاب حالت نرمال و اینا بازیم میبره بیرون دوستان مشکل چیه

peyman_2012
22-01-2014, 08:51

نرم افزار Steam را حتما نصب کنید دوست عزیز مشکل به احتمال بسیار زیاد حل خواهد شد

میهن دوست
26-01-2014, 16:47

من در اجرای بازی مشکل stopped working داشتم، چند تا کار انجام دادم به راحتی و بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد:
ابتدا اگر بازی را نصب کردید و اجرا نمی شه آنرا remove کنید.
1-باید روی سیستمتان آنتی ویروس نصب باشه، ویروسها برای اجرای بازی مشکل ایجاد می کنند.
2-در قسمت start برنامه run را اجرا کنید و تایپ کنید%temp% و ok کنید، همه فایلهایی که در پنجره ظاهر می شود فایلهای زایدند آنهارا delete کنید.
3-نرم افزارهای microsoft.net framework 4.5.5 و Visual C++ رانصب کنید.
4-درایورهای خود را update کنید. می تونید این کار را با نرم افزار Auto Driver بصورت آفلاین انجام دهید.
5-در پایان اگر باز هم بازی اجرا نشد steam آپدیت شده را نصب کنید.برای من حتی نیازی به ساختن acount نبود. حالا بازی را نصب کنید البته نام پوشه ای که در آن بازی را نصب می کنید حتماً باید hitman absolution باشد.

Devicestreet
06-02-2014, 11:28
سلام من بازی رو نصب کردم و با کرک اسکیدرو هم کرکش کردم استیم هم نصبه و با اکانتم لاگین شده اما داخل بازی نمیره در واقع وقتی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته بازی فقط یک بار اجرا شد و باهاش تا مرحله turminus hotel رفتم
الان چرا اجرا نمیشه؟:n28:

میهن دوست
07-02-2014, 16:19
سلام من بازی رو نصب کردم و با کرک اسکیدرو هم کرکش کردم استیم هم نصبه و با اکانتم لاگین شده اما داخل بازی نمیره در واقع وقتی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته بازی فقط یک بار اجرا شد و باهاش تا مرحله turminus hotel رفتم
الان چرا اجرا نمیشه؟:n28:

نرم افزار Microsoft.NET Framework 4.5.5 رو نصب کن احتمالاً درست می شه.

شیطان مست
26-02-2014, 14:22
سلام...
رو بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته1بااستیم اجرا میکنم هم فایده نداره...................:n14:

GOLDFINCH
26-02-2014, 15:35
سلام...
رو بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته1بااستیم اجرا میکنم هم فایده نداره...................:n14:

با Run as admin اجرا کنید.

شیطان مست
26-02-2014, 16:13
با Run as admin اجرا کنید.
این ارور رو میده:(قبل کرک فقط نوشته خط اول میومد)

L͠øneWolf
26-02-2014, 16:27
این عملیات گفته شده رو انجام بدید:

So here is how you can fix it:

Click on your "Start" button.
Rightclick on the "Computer" tab.
Select "Properties" and click on "Advanced System Settings"
Now click on the button "Environment Variables" and the "Path" variable.
On the end add ";C:\Windows\SysWOW64" (without the qoutes).

شیطان مست
26-02-2014, 23:10
این عملیات گفته شده رو انجام بدید:

So here is how you can fix it:

Click on your "Start" button.
Rightclick on the "Computer" tab.
Select "Properties" and click on "Advanced System Settings"
Now click on the button "Environment Variables" and the "Path" variable.
On the end add ";C:\Windows\SysWOW64" (without the qoutes).

به علی مردی هستی:n16:مشکل حل شد قط صدا نداره

L͠øneWolf
26-02-2014, 23:22
پس این عملیاتو انجام بدید

[*=left] Right click on Volume button on right side of taskbar and click on Playback Device
[*=left]Now select your default Sound device and click Configure
[*=left] Then select Stereo and click Next 2 times and Finish it

amir504
07-04-2014, 00:57
سلام....ممنون میشم راهنماییم کنین....
منم مشکل صدا دارم، ولی با راه حل بالا مشکلم حل نشد، درایور صوتیم هم آپدیت هستش چیکار باید بکنم؟؟؟
درضمن توی Hitman Sniper Challenge صدا دارم و هیچ مشکلی ندارم.....
متشکر

Alcatel.
07-04-2014, 15:56
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنین
وقتی میخوام وارد بازی بشم این پیغام میاد

Unable to locate component

This application has failed to start because dxgi.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem

ویندوز xp sp3

amir504
07-04-2014, 16:20
DLL را از این لینک دان کن مشکلت احتمالا حل میشه....

amir504
07-04-2014, 16:24
سلام

This application has failed to start because dxgi.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem

ویندوز xp sp3

Alcatel.
08-04-2014, 14:29
مرسی اما وقتی اینو جایگزین کردم متن پیغام عوض شد ولی بازم وارد بازی نشد

HMA.exe - Entry point not found

the procedure entry point_ftol2 could not be located in dynamic link library msvcrt.dll

amir504
09-04-2014, 12:38
مرسی اما وقتی اینو جایگزین کردم متن پیغام عوض شد ولی بازم وارد بازی نشد

HMA.exe - Entry point not found

the procedure entry point_ftol2 could not be located in dynamic link library msvcrt.dll

گمون کنم مشکل از ویندوزت هستش،به مسیر زیر برو :

C:windows/system32

و فایل dwmapi.dll رو پاک کن و یا اسمش رو به یه چیز دیگه تغییر بده و ویندوز رو Restart کن.

انشالله که مشکلت حل میشه...

amir504
09-04-2014, 12:41
سلام....ممنون میشم راهنماییم کنین....
منم مشکل صدا دارم، ولی با راه حل بالا مشکلم حل نشد، درایور صوتیم هم آپدیت هستش چیکار باید بکنم؟؟؟
درضمن توی Hitman Sniper Challenge صدا دارم و هیچ مشکلی ندارم.....
متشکر

دوستان کسی نمیدونه چیکار باید بکنم؟

ali-u
09-04-2014, 15:42
دوستان کسی نمیدونه چیکار باید بکنم؟

سیستم بازیت ؟

amir504
09-04-2014, 23:32
CPU core i7 2.00
Ram 6Gig
GeForce Gt 540m

ممنونم ازتون

ali-u
10-04-2014, 00:17
CPU core i7 2.00
Ram 6Gig
GeForce Gt 540m

ممنونم ازتون

دوست عزیز
بهترین ویندوز پیشنهادی برای این ابزی 7 sp1 است

اگه گفته دوستان و امتحان کردی درست نشده یکبار هم تو ویندوز 7 sp1 امتحان کن
فیکس زیر و هم امتحان کن

میهن دوست
10-04-2014, 14:17
سلام

ویندوز xp sp3

بازی روی ویندوز xp قابل اجرا نیست باید ویندوز 7 نصب کنی.

amir504
10-04-2014, 19:37
دوست عزیز
بهترین ویندوز پیشنهادی برای این ابزی 7 sp1 است

اگه گفته دوستان و امتحان کردی درست نشده یکبار هم تو ویندوز 7 sp1 امتحان کن
فیکس زیر و هم امتحان کن

آخه من بازی sniperesha با صدا دارم این یکیش صدا نداره....ویندوزم هم سون سرویس پک یک هستش....!!!!
یه سوال، توی autoplay بازی وقتی option را میزنم گزینه stereoscopic من خاموش هست ممکنه به این مربوط باشه؟؟؟
بازم مرسی ازتون

Thor God
12-06-2014, 13:58
سلام دوستان.
الان دو سه باره که دارم بازی رو نصب می کنم این ارور میاد :

ارور پایین هم اینه :

حالا یک نکته هست. قبلا بازی رو تو درایو سی نصب کرده بودم که بالا میومد اما الان که تو درایو d نصب کردم بازی بالا نمیاد. نکنه مشکل از اینجاست ؟

Soroush HD
12-06-2014, 14:00
سلام دوستان.
الان دو سه باره که دارم بازی رو نصب می کنم این ارور میاد :

ارور پایین هم اینه :

حالا یک نکته هست. قبلا بازی رو تو درایو سی نصب کرده بودم که بالا میومد اما الان که تو درایو d نصب کردم بازی بالا نمیاد. نکنه مشکل از اینجاست ؟
بازی اجرا میشه بعد یه مدت این پیغام میاد یا اصلا اجرا نمیشه؟

Thor God
12-06-2014, 14:46
نه همون اول این ارور میاد/

Soroush HD
12-06-2014, 14:54
نه همون اول این ارور میاد/
استیم نصبه؟

Thor God
12-06-2014, 15:12
استیم نصبه؟

نه ! :n02:
الان درست شد.

پ.ن :

استیم مگه واسه بازی آنلاین نیست ؟ :n13: چون من آنلاین نمیخوام بازی کنم نصب نکردم.
فکر نمی کردم اینقدر مهم باشه.

Soroush HD
12-06-2014, 15:14
بعضی از بازی ها مثل کالاف یا همین هیتمن باید استیم حداقل نصب باشه ولی لازم نیست آپدیت بشه.منم دقیقا نمیدونم واس چی:n02:

Thor God
12-06-2014, 15:16
بعضی از بازی ها مثل کالاف یا همین هیتمن باید استیم حداقل نصب باشه ولی لازم نیست آپدیت بشه.منم دقیقا نمیدونم واس چی:n02:

منم اصلا نمیدونستم باید نصب باشه.
در هر صورت ممنون بابت راهنماییت.

بالاخره ما گیمیر نیستیم، اینم چون قبلا نصب کرده بودم خوشم اومده بود دوباره نصب کردم.

MMERAA
29-07-2017, 11:56
کسی میدونه این ارور برای چیه ؟

- - - Updated - - -

کسی میدونه این ارور برای چیه ؟