ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آسیب هارد دیسک لپ تاپ از هایبرنیت

coder1984
19-11-2012, 22:13
سلام دوستان
شاید سوالم خیلی ساده باشه ولی خواستم نظر دوستان رو هم بدونم
من همیشه لپ تاپم رو وقتی استفاده نمی کنم در حالت هایبرنیت قرار میدم و جابجا می کنم
از نظر سخت افزاری امکان داره این کار به لپ تاپم ایرادی وارد کنه مخصوصا به هارد دیسک که از نوع ساتا می باشد
نظرتون را بفرمایید

ufa
19-11-2012, 23:05
سلام و درود
اول اینکه دوست گرامی وقتی هایبر نیت میکنید اطلاعات رو رم ذخیره و مجدد بازیابی میشه
در این حسن کل سیستم غیر فعال هست و وقتی روشن میکنید مجدد فعال میشه مثل خواب زمستانی خرس قطبی!!

اصلا و ابدا به هارد کار نداره و اسیبی نمیرسونه

موفق باشید

coder1984
19-11-2012, 23:11
بعضی دوستان میگن که هنگام شات دان هد به نقطه مناسب توی هارد قرار میگیره و هنگام حرکت و تکان خوردن لپ تاپ اسیبی به سطح هارد نمیرسونه که باعث بدسکتور بشه
ایا در حالت هایبرنیت هم این پارک کردن هد اتفاق میوفته ؟

coder1984
19-11-2012, 23:21
دوست عزیز حالتی که توضیح میدی بیشتر استند بای هست تا هایبرنبت ، تو حالت هایبرنیت اطلاعات رو در هارد نوشته میشه و سیستم کامل خاموش میشه ، چون رم با قطع جریان برق اطلاعلتش میپره پس مجبوره جایی بنویسه که بعدا بتونه بخونه و همون حالت رو برات بیاره که هایبرنبت کردی

سلام و درود
اول اینکه دوست گرامی وقتی هایبر نیت میکنید اطلاعات رو رم ذخیره و مجدد بازیابی میشه
در این حسن کل سیستم غیر فعال هست و وقتی روشن میکنید مجدد فعال میشه مثل خواب زمستانی خرس قطبی!!

اصلا و ابدا به هارد کار نداره و اسیبی نمیرسونه

موفق باشید

EXTREME
20-11-2012, 09:48
دوست عزیز حالتی که توضیح میدی بیشتر استند بای هست تا هایبرنبت ، تو حالت هایبرنیت اطلاعات رو در هارد نوشته میشه و سیستم کامل خاموش میشه ، چون رم با قطع جریان برق اطلاعلتش میپره پس مجبوره جایی بنویسه که بعدا بتونه بخونه و همون حالت رو برات بیاره که هایبرنبت کردی

در هایپرنت برق ضعیفی در برد است و با خاموش شدن اطلاعات رم پاک نمیشه شما وقتی روشن کنید اطلاعات رم هنوز است به هارد هم آسیبی نمیرسه و بدسکتوری ایجاد نمیشه در هایپرنت جریان برق کامل قطع نمیشه و یک مقدار جریان ضعیف در برد است
استند بای معمولا زمانی است که سیستم در حالت idle است مانیتور خاموش میشه فن ها کار میکنه و یکی دو قطع خاموش میشه که میشه از بایوس مدیریتش کرد