PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن کامپپیتور قبل از بوت و گرافیک

Lord-Voldemort
19-11-2012, 17:02
درود

من بعد از اینکه کیس رو روشن می کنم بعد از 2 ثانیه خاموش میشه یکبار دیگه هم همین طوری میشه و برای بار سوم کامپیتور روشن می شه .
تازگی ها هم گرافیکم ارور میده می تونه مشکل از همین باشه یا نه ؟؟ یعنی گرافیک قطع میشه و بعد صفحهی ابی و ریست . ویروس کشی هم کردم .

EXTREME
19-11-2012, 18:05
درود

من بعد از اینکه کیس رو روشن می کنم بعد از 2 ثانیه خاموش میشه یکبار دیگه هم همین طوری میشه و برای بار سوم کامپیتور روشن می شه .
تازگی ها هم گرافیکم ارور میده می تونه مشکل از همین باشه یا نه ؟؟ یعنی گرافیک قطع میشه و بعد صفحهی ابی و ریست . ویروس کشی هم کردم .

برای بار سوم که خاموش شد بعد سیستم روشن میشه و وارد ویندوز میشین ؟

اون بلواسکرین است و علتهای زیادی داره از جمله ویندوز - ویروس - کم بودن میزان حافظه مجازی - تداخل سخت افزاری - دمای قطعات - پاور - هارد - رم و مین
از هرچیزی میتونه باشه

شما بایوس مین رو هم آپدیت کنید

Lord-Voldemort
20-11-2012, 15:45
در صورتی کامپیتور روشن میشه که دگمه ی پاور رو خاموش و دوباره روشن کنی ، وارد ویندوز میشه .
مشکل گرافیک 2 ، 3 روزی نبوده از نظر ویروس هم ، رایانه اسکن شده .

ممنون

EXTREME
20-11-2012, 17:36
در صورتی کامپیتور روشن میشه که دگمه ی پاور رو خاموش و دوباره روشن کنی ، وارد ویندوز میشه .
مشکل گرافیک 2 ، 3 روزی نبوده از نظر ویروس هم ، رایانه اسکن شده .

ممنون

باید همه اون مواردی که گفتم تست کنید چون مشکل بلواسکرین هم دارین و کار یکم سختر تر میشه

Lord-Voldemort
22-11-2012, 14:46
الان که داره کار می کنه دیروز کار نمی کرد با در اوردن گرافیک کامپیوتر روشن میشه ولی اگه گرافیک روی مادربورد وصل باشه ، سیستم بعد از 2 ثانیه روشن شدن خاموش میشه ، بازم می گم الان داره کار میکنه شاید دیدین دیگه روشن نشه :دی

EXTREME
22-11-2012, 15:04
الان که داره کار می کنه دیروز کار نمی کرد با در اوردن گرافیک کامپیوتر روشن میشه ولی اگه گرافیک روی مادربورد وصل باشه ، سیستم بعد از 2 ثانیه روشن شدن خاموش میشه ، بازم می گم الان داره کار میکنه شاید دیدین دیگه روشن نشه :دی

پس با برداشتن گرافیک سیستم خاموش نمیشه ولی با گذاشتنش سیستم خاموش میشه یا دمای گرافیک بالاست یا یک اتصالی در برد گرافیک است این اتصال هم میتونه در خازن های مداز تغذیه باشه هم ماسفت هم چوک هم pwm هم فن و حتی gpu یک دور فن گرافیک رو برقشو بکشین و یک لحظه روشن کنید ببینید سیستم بازم خاموش میشه یا نه
علت بعدی هم میتونه از پاور باشه
اگه درست نشد همونطور که گفتم از مین و بایوس مین است