مشاهده نسخه کامل
: این اشکال از ویروسه یا نه؟
silver65
18-11-2012, 20:59
سلام
یه چند روز پیش متوجه شدم وقتی یه پوشه رو می خوام باز کنم می ره تو یه پنجره جدا باز می شه ، بیت دفندرم دارم یه اسکن کامل کردم هیچ ویروسی پیدا نکرد. تو انجمنم یکم گشتم دیدم نوشتن یکی از مشکلاتی که ویروسهای autorun و ویروسهای مشابهش ایجاد می کنن اینه ، ولی این بیت دفندر که چیزی رو پیدا نکرد (آپدیتم هستا)
بعد رفتم فایلای مخفی رو تنظیم کردم که ببینمشون ولی بازم چیزی نبود (درضمن show hidden file هم غیر فعال نشده بود و کار می کرد چون گفته بودن autorun اونو غیر فعال می کنه طوری که اگه ری استارت کنی دوباره به حالت اولش hidden بر می گرده)
دیگه اینکه تو folder option هم نگاه کردم گفتم شاید تنظیماش بهم خرده باشه که روی open each folder in same window بود
حالا به نظرتون این مشکل از ویروسه :sq_3:چیکار کنم؟
من از وقتی بیت دفندر(نسخه اوریجینال ) نصب کردم ویروس نگرفته بودم :37:
*Batman*
19-11-2012, 07:52
سلام
1-از بخشی که قراره تغییر پیدا کنه بکاپ بگیرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-این فایل رو دانلود و اجرا کنید.>> کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4-ویندوز را ریست کنید.
5- Malwarebytes Anti-Malware Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود،نصب و اپدیت کنید.
6-گزینه Perform Quick Scan را انتخاب و روی Scan کلیک کنید.در آخر اگر مواردی پیدا شد،همه رو تیک بزنید و روی Remove Selected کلیک کنید.
silver65
19-11-2012, 09:35
متوجه نشدم از کجا باید بکاپ بگیرم(کدوم بخش قراره تغییر پیدا کنه؟)
*Batman*
19-11-2012, 09:57
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\CabinetState
و
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer
silver65
20-11-2012, 00:19
[QUOTE=*Batman*;7323550b
و
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer[/QUOTE]
از مسیر اول بک آپ گرفتم ولی دومی رو پیدا نکردم تا policies رفتم ولی دیگه زیر شاخه ای نداشت که( explorer !)
*Batman*
20-11-2012, 05:11
اشکالی نداره.
فایل رو اجرا کنید
silver65
20-11-2012, 15:16
همه کارایی رو که گفتید انجام دادم(اون برنامه هم یه مورد پیدا کرد که پاکش کردم) ولی درست نشد هنوزم میره تو پنجره های جدا باز می شه:41:
*Batman*
20-11-2012, 16:02
بسیار خوب.
راهکارهای ارائه شده در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دنبال کنید.مطمئناً یکیش جواب میده.
silver65
21-11-2012, 10:25
شرمنده من اون کارا هم انجام دادم ولی فایده نداشت
البته lregsvr32 /i shell32.dl رو که میزدم نمی تونست وارد shall32 بشه انگار یه بلایی سرش اومده بود بعد دیدم بله ie منم مثل همین جناب SA.JJ.AD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ایجاد کننده همین تاپیکی که معرفی کردید) نابود شده!! نبود
که با فایلی که خود SA.JJ.AD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته بود و مشکلش حل شده بود ایق قسمت مربوط به shall درست شد و دیگه ارور نمی داد ولی مشکل اصلی که همون باز شدن تو پوشه جدا بود حل نشد!
الان چیکار کنم؟ (ببخشید من به یکی از مدیرای win7 هم (Jalal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) پ.خ دادم گفتم عیبی نداره تو همون تاپیک قدیمی مشکلمو بگم ولی متاسفانه جواب ندادن دیگه بازم اینجا گفتم
اگه به نظرتون درست نیست منتظر می مونم آقای Jalal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب بدن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.