مشاهده نسخه کامل
: سوال مهم
سلام
من رم 4 گیگ doul با bus 1333 خریدم فهمیدم داره با bus 800 کار میکنه.چی کاز کنم با bus 1333 کار کنه؟ تشکر
Altairezio
23-11-2012, 12:30
سلام
من رم 4 گیگ doul با bus 1333 خریدم فهمیدم داره با bus 800 کار میکنه.چی کاز کنم با bus 1333 کار کنه؟ تشکر
دوست من اینو فک نکنم بتونی کاری بکنی چون پایین کار کردن رم در ارتباط مستقیم با مادربرد و سی پی یو هست!
سی پی یوت نمیتونه اونو تا حد بالا ساپورت کنه!یا مادربردت!
من تا اینجا میدونم !
سلام
یک عکس از تب مموری نرم افزار cpu-z بزارین ایجا
اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل سی پی یو و مینتون چیه ؟
مدل سی پی یو و مینتون چیه ؟
سی پی یو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مینتون اگه اشتباه نکنم combo است 4تا اسلات رم ddr2 داره و دوتا اسلات رم ddr3
که کنترلر حافظه دیفالت برای ddr3 800 است باید برین تو بایوس و با ضریب رم یعنی spd فرکانس رم رو درست کنید
مینتون اگه اشتباه نکنم combo است
4تا اسلات رم ddr2 داره و دوتا اسلات رم ddr3
که کنترلر حافظه دیفالت برای ddr3 800 است باید برین تو بایوس و با ضریب رم یعنی spd فرکانس رم رو درست کنید
بله.
چجوری باید ضریب رم یعنی spd فرکانس رم رو درست کنم؟
بله.
چجوری باید ضریب رم یعنی spd فرکانس رم رو درست کنم؟
باید برین تو بایوس سیستم تو قسمتی که فرکانس سی پی یو رو میتونید تنظیم کنید از اونجا میشه اینکارو کرد
بهتره از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین تا بتونم کمکتون کنم
باید برین تو بایوس سیستم تو قسمتی که فرکانس سی پی یو رو میتونید تنظیم کنید از اونجا میشه اینکارو کرد
بهتره از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین تا بتونم کمکتون کنم
رفتم تو بایوس هیچ جا به جز advance , jumperfree configuration , Dram frequency ولی بالا ترین انتخاب زده بود ddr3 800 .!!!!!
چی کار کنم؟؟
کمکم کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.