PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دقیق محاسبه نکردن هزینه Sms

Hidden-Hunter
18-11-2012, 14:20
سلام

چند وقتی هست با ایرانسل این مشکل را دارم واین هست وقتی sms فارسی و 2 صفحه ای برای کسی ارسال می کنم ، صفحه اول را فارسی محاسبه می کنه یعنی 10 تومان و صفحه دوم را 16 تومان کسر میکنه !

هرچی هم زنگ میزنیم ایرانسل ، یه مشت روش میدن که کار ساز نیست و در ضمن موقع تایپ کردن اس مس کیبورد پیشفرض فارسی هست...

این ایرانسل هم فیلمی شده !!!!!!!!!

ممنون بابت راهنماییتون :sq_5:

Hidden-Hunter
18-11-2012, 15:40
یه زمانی کاربر فعال انجمن انتی ویروس بودم و کاربر بعد اینکه سوال می کرد به 5 دقیقه نمی رسید پاسخ خودش را می گرفت !!!

ولی انگار انجمن ها باهم تفاوت دارند و دیگه پی سی ورد مثل سابق کاربرانش پاسخگو بقیه کاربران نیستند !!!

یا من صبرم کم شده یا کاربرها مثل سابق نیستند...

Mohammad Yek110
18-11-2012, 17:34
آقا منم همین مشکلو دارم!
معلوم نیس این ایرانسل چیکار داره می کنه:sq_10:

Hidden-Hunter
18-11-2012, 20:19
حدسم درست بود ، کاربرهای فعلی مانند کاربرهای سابق نیستند...

ممنون بابت پاسخگوییتون.:x

55021
18-11-2012, 22:52
حدسم درست بود ، کاربرهای فعلی مانند کاربرهای سابق نیستند...

ممنون بابت پاسخگوییتون.:x

خوب حتما کسی نمیدونه زوره :دی

Hidden-Hunter
18-11-2012, 22:55
سلام امیر

معلوم هست چی نوشتی؟

اگر هم نمیدونن یه راهنمایی یه چیزی انجام می دند / بیخیال ما از خیرش گذشتیم !

Mohammad Yek110
19-11-2012, 20:56
کاراکتر انگلیسی نذار توی پیامکات
توی یاهو که هزارتا راه امتحان کردیم نشد:27::دی
بازم خدا رو شکر کن ایرانسل داری ، همراه اول خیلی خیی بدتره وضعیتش مطمئن باش

mr_khodaei2008
22-11-2012, 13:33
بعضی وقتا همینجور میشه سعی کن تو پیامت هیچ حرف لاتین و حتی عدد هم نباشه اگه بازم 16 کم کرد این دیگه از اوپراتور هست

خیلی هم حرصشو نخور این اپراتورها هر جور بتونن از ما میکشن حالا تو نگران اس هست کاریش نمیشه کرد تو تماس ها هم خیلی مسخره هست حسابشون . همراه اول هم که دیگه خدا برکتش بده بدتر از همس یه اس ام اس را 10 تومن و 6 ریال کم میکنه

FC.Barcelona
22-11-2012, 20:13
تمام کاراکترها هم که فارسی باشه بعضی وقتها اینطوری میشه

Hidden-Hunter
23-11-2012, 11:28
کاراکتر انگلیسی نذار توی پیامکات
توی یاهو که هزارتا راه امتحان کردیم نشد:27::دی
بازم خدا رو شکر کن ایرانسل داری ، همراه اول خیلی خیی بدتره وضعیتش مطمئن باش

سلام ممد :31:

والا من همراه اول دارم ولی بخاطر اینترنت رفتم سمت ایرانسل ولی نمیدونم چرا اینطوری هست.
والا دیگه شورشو در اوردن ! اقا راحت بگو صفحه دوم فارسی 16 تومن کم میکنه تا کاربرا بفهمن نه اینکه دزدکی از کاربر کم بشه.
والا بغرعان

Hidden-Hunter
23-11-2012, 11:34
بعضی وقتا همینجور میشه سعی کن تو پیامت هیچ حرف لاتین و حتی عدد هم نباشه اگه بازم 16 کم کرد این دیگه از اوپراتور هست

خیلی هم حرصشو نخور این اپراتورها هر جور بتونن از ما میکشن حالا تو نگران اس هست کاریش نمیشه کرد تو تماس ها هم خیلی مسخره هست حسابشون . همراه اول هم که دیگه خدا برکتش بده بدتر از همس یه اس ام اس را 10 تومن و 6 ریال کم میکنه

سلام دادا و همشهری

والا من اس مس را خودم می نویسم و بدون هیچ کاراکتر انگلیسی و عدد ولی باز 16 تومن کم میکنه .
جالبه که زنگ میزنم اپراتور میگه که باید صفحه دوم فارسی بیشتر از 70 درصد کاراکتر فارسی باشه و من باز تست کردم و دیدم که کم کرد همون 16 تومناااااااااااااااااا

زنگ زدم باز میگه مشکل شبکه هست !!! گفتم تو که راست میگی..............!!
راستی امضا قشنگی داری ولی دوست خوب این روز ا کمتر هست..همشون برای منافع پیشت هستند.

Hidden-Hunter
23-11-2012, 11:37
تمام کاراکترها هم که فارسی باشه بعضی وقتها اینطوری میشه

کار از بعضی وقتو گذشته و به صورت دائمی هست.

ای خدا چرا هرچی پول اضافی خرج کردن هست برای من اصفهانی پیش میاد !!!!

مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه.

من از خرج اضافی بدم میاد ، این ایرانسل هم شکنجه گریش گرفته ، :31:

hamed29
23-11-2012, 13:22
کار از بعضی وقتو گذشته و به صورت دائمی هست.

ای خدا چرا هرچی پول اضافی خرج کردن هست برای من اصفهانی پیش میاد !!!!

مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه.

من از خرج اضافی بدم میاد ، این ایرانسل هم شکنجه گریش گرفته ، :31:

تقصیر بچه ها نیست که جواب درست نمیدن؛ ایرانسل بی حساب و کتابه داداش
چاره ای نیست جز اینکه پیام دو صفحه ای رو توی دو مرحله بفرستی.
اصلا یه کاری کن؛ یه بار اینطوری تست بزن:
پیام دو صفحه ای که دومی رو 16 تومن کم میکنه در نظر بگیر
هر صفح رو جداگانه بفرست.
ببین باز هم اینطوریه؟

Hidden-Hunter
23-11-2012, 14:29
تقصیر بچه ها نیست که جواب درست نمیدن؛ ایرانسل بی حساب و کتابه داداش
چاره ای نیست جز اینکه پیام دو صفحه ای رو توی دو مرحله بفرستی.
اصلا یه کاری کن؛ یه بار اینطوری تست بزن:
پیام دو صفحه ای که دومی رو 16 تومن کم میکنه در نظر بگیر
هر صفح رو جداگانه بفرست.
ببین باز هم اینطوریه؟

سلام حامد جان

من اس مس که میدم یا لطیفه هست یا جک یا سخنان بزرگان که برای دوستان ارسال می کنم و این که بیام یک پیام چند صفحه را تک صفحه ای سند کنم مشکل ساز هست.

مرسی بابت کمکت.

hamed29
23-11-2012, 14:37
سلام حامد جان

من اس مس که میدم یا لطیفه هست یا جک یا سخنان بزرگان که برای دوستان ارسال می کنم و این که بیام یک پیام چند صفحه را تک صفحه ای سند کنم مشکل ساز هست.

مرسی بابت کمکت.

منم متوجه این مسئله بودم. منظورم این بود که یه بار با یکی هماهنگ کن ( اعضای خانواده ، دوست و ... )، بفرست که ضایع بازی نشه!

n_asadi
07-05-2013, 23:12
کلا این ایرانسل وضعیت sms اش خیلی داغونه، خیلی وقتها دلیور نمیشه مجبور میشی دوباره بفرستی
آخ آخ. داغ دلم رو تازه کردی

یه سری طرح تعرفه تشویقی داره که وقتی میخونیشون احساس میکنی یکی داره به شعورت توهین میکنه. چند روز پیش بهم sms داده بودن 5 تومن شارژ کن 10 تا sms داخل شبکه با مهلت 1 هفته جایزه بگیر. واقعا حاتم بخشی میکنن، تازه اگر هم 5 تومن شارژ کنی بهت جایزه رو نمیدن، بهانه میارن که نباید شگفت انگیز باشه، نباید تخفیف 2 درصد شارژ از پورتال رو گرفته باشی و ...
یه زمانی خوب بود اما الان که جا افتاده خیلی گرونه، یادمه چند ماه طرح قرمزش رو با ماهی 2 تومن فعال کرده بودم sms هام رایگان شده بودن، اما الان دیگه از این کارها نمیکنه.

همراه اول هم که شاه دزده اوله

خدا!!! یه روزی رو ببینم که یه اپراتور درست و حسابی خارجی بیاد همچین نونشون رو آجر کنه که جیگرم حال بیاد