ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه بزگواری بیاد دستورات insert,update,delete,select رو در سی شارپ رو توضیح بده

sansa
18-11-2012, 12:35
*** یه بزگواری بیاد دستورات insert,update,delete,select رو در سی شارپ رو توضیح بده ***

دوستان فرض یه جدول میخوایم بسازیم .

مثلا مشتری : نام + نام خانوادگی + شماره تلفن + ادرس

customer = name + lsname + phone number + address

و فرض کنید اسم پایگاه دادمون DB_m هست .

حال چجوری دستوران insert,update,delete,select رو در #C براش بنویسیم ? (فرقی نداره با پارامتر باشه یا نه )

sansa
18-11-2012, 12:36
اگه میشه لینک ندید . همین مشتری رو برام مثال بزنید .ممنونم.

کارم گیره کمک کنید.

_H2_
19-11-2012, 15:03
سلام

... اگه میشه لینک ندید ...
این موارد شاید ساده باشد و بیشتر حالت آموزشی دارد تا رفع اشکال ...
قبلاً هم عرض کردم این تالارهای گفتگو محلی بسیار مناسب و مساعد جهت رفع مشکل است ولی بدلایل مختلف در ضمینه آموزش فاقد شرایط ایده آل است.
خیلی مواقع سوالات و تاپیک هایی بی جواب می مانند، که برخلاف تصور شخص پرسشگر و طبق تجربه شخصی من این مسئله رابطه ای با سختی و آسانی سوال ندارد...
این مسئله رابطه دقیق و متناسبی با حجم جواب تایپی دارد، هر چه سوال نیاز به تایپ بیشتر و صرف زمان بیشتر داشته باشد، احتمال بی جواب ماندن آن مدام بیشتر خواهد شد.

آموزش نسبی یک مطلب جزئی شاید نیاز به تایپ/مطالعه ده ها صفحه داشته باشد با شکل و کد و...، که معمولاً برای بیان از حوصله اکثر افراد خارج است.
ضمن اینکه در حالت مناسبش با نگارش یک کتاب کامل تفاوتی نخواهد داشت، در نتیجه دوستان (حتی خودم) باید برای آموزش به تهیه و مطالعه مداوم کتاب و مراجع رشته خود متکی باشند و برای مطالبی که متوجه نشدند یا در موردی مشکلی داشتند، به جهت رفع ایراد از این انجمن های گفتگو استفاده کنند ...

قبلاً هم گفتم هنوز هم خرید یک کتاب خیلی خوب ارزان تر از خرید یک جفت کفش معمولی است...
هنوز هم خرید چندین کتاب خوب، خیلی ارزان تر از رفتن به آموزشگاه های (به نظر من بی خاصیت) موجود است...
و...
از خرید کتاب نترسید!!!

... همین مشتری رو برام مثال بزنید ...
در دات نت فعلاً به حدود چهار شیوه مختلف (بدون استفاده از ابزار تولیدی طرف ثالث) با خود امکانات داخل فریم ورک میتوان به مبادله اطلاعات با دیتابیس ها پرداخت.

ADO.Net
1) Connection, Command, DataReader
2) ORM: DataSet, DataAdapter
3) ORM: LINQ to SQL
4) ORM: Entity Data Model

صرفاً به جهت اطلاع لازم به ذکر است که مورد اول در واقع بستر پایه ارتباطات دات نت با دیتابیس ها است و همه سه مورد بعدی و تمام ابزار تولید شده سایر شرکت ها ، همه در لایه های زیرین خود از بستر پایه ارتباطی (1) استفاده میکنند.

مشکل مورد اول آن است که نیاز به کنترل تمام موارد جزئی و حجم کدنویسی زیاد دارد که وقتی بدتر میشود که نیاز به اصلاح ساختار دیتابیس باشد و تمام کدهای مرتبط نوشته شده باید بازنگری و اصلاح شوند که میتواند خیلی زمان بر باشد.

مشکل مورد دوم هم مصرف زیاد حافظه و بازدهی کم در بیشتر موارد (نه همه موارد) است.

در حال حاضر مورد چهارم بیشتر مورد مقبولیت برنامه نویسان است.
(البته همانطورکه اشاره شد سایر افراد و شرکت ها هم ابزارآلات ویژه ای جهت ارتباط و نقل و انتقال اطلاعات با دیتابیس عرضه کرده اند که معمولاً از آنها با نام ORM یاد میشود ... Object-Relational Mapping)

همانطورکه در قسمت اول گفتگو اشاره کردم آموزش کامل و جزئیات هر کدام از این موارد حداقل خارج از حوصله من است و برای آموزش کامل و رفع بنیادین نواقص علمی، پیشنهاد میکنم حتماً چند کتاب در ضمینه ADO.Net و SQLیاSQLServer تهیه (عضویت در کتابخانه یا خرید) مطالعه کنید.

بحرحال ساده ترین نمونه کدی که میتوان برای انجام چهار عمل اصلی SELECT,INSERT,UPDATE,DELETE از روش (1) ذکر است چنین است:
(لازم به ذکر است که من فرض کردم جدول شما یک فیلد دیگر "به نام PrimareyKey از نوع int و AutoNumber و کلیدجدول" دارد و پیشنهاد میکنم حتماً همچین فیلدی اضافه کنید، دقت کنید که لزومی ندارد کاربر برنامه شما همه فیدها را ببینید و بداند که وجود دارند ... !)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(کد فوق آزمایش نشده ولی انشاا... مشکلی ندارد)

سربلند و موفق باشید.

sansa
21-11-2012, 13:59
واقعا ممنونم . ای کاش همه انجمن ها یک مدیر عزیز ی مثل شما رو داشته باشه .

خدا خیرت بده

alishevchenko4
20-05-2014, 20:42
اصلن هم خوب توضیح ندادن من که هیچی متوجه نشدم کد های اضافی خیلی زیاد نوشته

sansa
21-05-2014, 12:26
این تاپیک مال خیلی وقت هستش . اتفاقا خیلی خوب توصیح دادن . شاید شما تازه C# رو شروع کردید و متوجه نشدید .

تاپیک قفل بشه . مشکلم حل شد. و مال خیلی وقت پیشه .

zinar
01-01-2015, 13:23
دوست عزیز معلومه شما لقمه آماده میخواین .....خب یکم خودتون هم مطلاعه کنین دیگه.....مدیر دمت گرم:n40: