مشاهده نسخه کامل
: مبحث و ...اورکلاک را دوست دارم ...ولی ...
sepehr82
18-11-2012, 02:35
سلام و خسته نباشید
تا بحال خواننده مطالب با ارزشتان بوده ام ...واستفاده برده ام -تشکر میکنم از دوستان
"""مخصوصا از اعضای همیشه فعال و گره گشا ی این تالار """.
چند سال پیش اور مختصر میکردم (حالا که فصل سرما هم در راهه ...کیس را گرم نگه دارم ):20:
قصد اورکلاک دارم (با کمک شما )و تا به حد مطلوب نظرم برسم ...نظر شما چه باشد ...میدونم که سیستم بنده امروزه قدیمی ... .
و اما قطعات بنده :
main:giga 965pP-DQ6
CPU:Intel Core2quad Q6600@2400GHz
RAM:Geil 2gig bass800 CL6400 5.5.5.18
Cooler master :CM Sphere black
P S :Green 380W
مشکل بنده :
با " پرایم 95" تست میکنم میام پله پله ...بالا...
وقتی سیستم مموری مالتی پلیر را (SPD) روی {2}ست میکنم با سی پی یو فرکانس 3.100GHz که (منتج افزایش فرکانس مموری میشه 720mgz )
از این مرز اعداد و اقام بالاتر دیگه سیستم " پایدار" نیست مخصوصاCPU در ساعت 3.2گیگاهرتز و مموری بر ساعت 720 مگاهرتز (شروع دردسر )
مواقعی که کم جون لود میشه = با احتیاط ولت اضافه به هسته CPU دادم (حداکثر تا 1.40000و بالاتر نرفتم با توجه به "پایه اش که 1.32500هست )
گاهی در تست استرس پرایم یک هسته میخوابه و منجر به ارور تست میشه
گاهی فرکانس CPU و RAM از مرز فوق الذکر بالاتر میبرم سیستم بوت نمیشه و گاهی در حین بوت " ارور دامپ مموری " دارم ... .
به مموری ولتاژ که اضافه میکنم کمی بهتر عمل میکنه و سیستم هم خنک هست و مشکل دما هم ندارم !
لطفا دوستان بفرمایید - چه راه کاری وجود داره و یا چه تنظیماتی اعمال کنم ؟؟ روزی چند بار به این پست سر خواهم زد - منتظر جواب دوستان گره گشا هستم .
سپاسگزارم
ess_1362
18-11-2012, 08:27
شما کارت گرافیک چی داری؟
ممکن هست ناپایداری به علت ضعف پاور باشه
سه تا شات از تب های مموری پردازنده و spd هم بذارید
sepehr82
18-11-2012, 22:41
[QUOTE=ess_1362;7321725]شما کارت گرافیک چی داری؟
سه تا شات از تب های مموری پردازنده و spd هم بذار
سلام
گرافیک ati hd 5560 -
نوار ابزار برای قرار دادن عکس (متاسفانه )کار نمیکنه -روش بخصوصی دارد ؟
نمیدانم حالا چه کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید -ایراد -مضنون به پاور هستید ؟
[QUOTE=ess_1362;7321725]شما کارت گرافیک چی داری؟
سه تا شات از تب های مموری پردازنده و spd هم بذار
سلام
گرافیک ati hd 5560 -
نوار ابزار برای قرار دادن عکس (متاسفانه )کار نمیکنه -روش بخصوصی دارد ؟
نمیدانم حالا چه کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید -ایراد -مضنون به پاور هستید ؟
عکس رو آپلود کنید و لینکشو بدین
sepehr82
18-11-2012, 23:25
آقا مهرداد من گزینه INSERT IMAGE را میزنم و آدرس URL ظاهر میشه ...
اگر (روش ) درست هست ؟ سپس چه باید بکنم ؟
C:\Users\mato\Desktop\New folder (3)
نه در این سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس رو آپلود کن لینک اولیشو بده
sepehr82
18-11-2012, 23:45
نه در این سایت
عکس رو آپلود کن لینک اولیشو بده
سی پی یو شما 65 نانومتر است و رو AIR تا 1.5 میشه برد در صورت لزوم ولی چون 65 نانومتر است حواستون باید به افزایش دما باشه
خوبه پس تا 3.2 بدید خودتون
وقتی بیشتر میبرید چه اتفاقی میفته
در اون فرکانس باید دما مناسب باشه ولتاژ به اندازه کافی به سی پی یو داده باشین پاور برای سیستم کافی باشه - بایوس مین آپدیت باشه و پارامترهای مصرفی نیز غیرفعال باشه
مشکل شما اگه با رعایت این نکات حل نشه میتونه از تنظیمات رم باشه با تایمینگ های مختلف تست کنید یا فرکانس رم رو بالاتر ببرید و ولتاژ بدین به رم
یک علت میتونه از کمبود ولتاژ سی پی یو باشه و کمبود پاور و نداشتن توان کافی مدار تغذیه مین برای تامین ولتاژ سی پی یو
sepehr82
19-11-2012, 02:03
[QUOTE=EXTREME;7323386]
مشکل شما اگه با رعایت این نکات حل نشه میتونه از تنظیمات رم باشه با تایمینگ های مختلف تست کنید
تکاتی که فرمودید رعایت شده ...
بله 65 nm هست -وقتی ram روی فکانس 720 (جدیدا) و شاخص SPD{2} معمولا در ابتدا بوت بعد از نمایش صفحه و مارک مین برد سیستم ریستارت میشه وتنظیمات (فرکانس رم )روی پایگی کارخانه ای میره =SPD{Auto} و Momory Frqunce 800 MGz چنج میشه-و بعضی وقتها با دستکاری تنظیمات spd 2.5 و افزایش متعاقبا کاهش آن تونستم از اون مرز عبور کنم و سیستم فوقالعاده سریع و عالی و پایدار بود منتها مراتب قضیه مربوط به دو سال پیش است -و حالا اون تنظیمات را به یاد نمیاورم و فراموش کردم - بابت توان پاور عرض شود که :سابقا تعداد device های زیادی همزمان متصل بوده و در حین فعالیت (حتی باعث تعجب دوستانم بوده ).
در صورت صلاح دیدتان :اگر لطف کنید و تنظیمات زیر شاخه های ram بفرمایید cl- tRCD-tRP-tRAS
باسپاس
ess_1362
19-11-2012, 08:46
اول اینکه بایاس را حتما به روز کنید
دوم هم نرم افزار cpuz را هم آخرین و جدیدترین نسخه اش را استفاده کنید
شما تنظیمات زیر را اعمال کنید و بعدش یک تست کنید :
cpu host : 400
cpu multiplier : X7
dram frequency : 1:1
vcore : 1.45
nb voltage : 1.4
dram voltage : 1.85
pci-e frequency : 105
با تنظیمات بالا سیستم باید در فرکانس 3.2 اجرا بشه
اگر همه چیز پایدار و ok بود با افزایش ضریب پردازنده تا X9 فرکانس را تا حداکثر 3.6 بالا ببرید در این مرحله
فکر نمی کنم نیازی به تغییر در تایمینگ باشه
ضمن اینکه توصیه می کنم یک فن کوچیک 4 سانتی روی چیپ مادربرد نصب کنید
sepehr82
19-11-2012, 20:57
ممنونم
1- بایاس مین بروز هست .
2- cpu-z 1.6.2 هست (بالاتر نیاز داره ؟).
3-فرمودید :DRAM frquece :1:1 هست؟ گزینه های مین عبارتند از :
auto -2- و -2.5 و 3 و 2.66 و 3.5 و 3.66 و 4 و+4 با این حساب طبق فرمایش شما DRAM frquece :1: میشه اتومات (درست هست ؟) و باعث افزایش بیش از حد و نا ممکن !!!(متوجه نمیشم !!).
4- اگر پاور خریداری کنم - با چه توانی بایستی باشه (چند وات ؟)-(ملاک ها و معیار ها کدامند ؟)- قضیه سیلور و برنز و گلد و ری ال چه تفاوت با هم دارند (بخصوص در مبحث اورکلاک ) - این فاکتور ها و معیار ها روشن بشه میتونم با دل قرص برم و خرید کنم . با سپاس فراوان
ممنونم
1- بایاس مین بروز هست .
2- cpu-z 1.6.2 هست (بالاتر نیاز داره ؟).
3-فرمودید :DRAM frquece :1:1 هست؟ گزینه های مین عبارتند از :
auto -2- و -2.5 و 3 و 2.66 و 3.5 و 3.66 و 4 و+4 با این حساب طبق فرمایش شما DRAM frquece :1: میشه اتومات (درست هست ؟) و باعث افزایش بیش از حد و نا ممکن !!!(متوجه نمیشم !!).
4- اگر پاور خریداری کنم - با چه توانی بایستی باشه (چند وات ؟)-(ملاک ها و معیار ها کدامند ؟)- قضیه سیلور و برنز و گلد و ری ال چه تفاوت با هم دارند (بخصوص در مبحث اورکلاک ) - این فاکتور ها و معیار ها روشن بشه میتونم با دل قرص برم و خرید کنم . با سپاس فراوان
اون ها ضریب های رم هست که در فرکانس یا کلاک پایه ضرب میشه و فرکانس رم رو میده بهتون
بهتره اول با یک پاور قویتر سیستم رو چک کنید اگه دیدید مشکل حل شد برین بخرین
sepehr82
19-11-2012, 21:49
سلام
اگر پاور بخرم (حدود 400 )این احتمال """"زیاده """که جواب نگیرم ؟
یا به صرف احتیاط سفارش میکنید
(چنین پاوری در اختیار و سراغ ندارم که امانت بگیرم و تست کنم . )
dram ferecance یعنی همون فرکانس فعلی رمتون عرض کردم اون اعداد ضریب است انگار در کلاک پایه ضرب میشه و فرکانس رم رو میده هر ضریب یک فرکانس میده وقتی ضریب رو اعمال کنید همون موقع در بایوس میتونید ببینید فرکانس رمتون چقدر شده
پاور برندهای گرین - ترمال تیک - کولر مستر - رد مکس همشون خوبن یک پاور ریل 500 خوبه برای شما البته اگه مشکل از پاور باشه
اون قضیه ها هم مربوط به راندمان کاری پاور است هرچه راندمان کاری بالاتر باشه دمای پاور کمتره و آمپر کمتری از برق میگیره
ess_1362
19-11-2012, 22:35
فرکانس رم از 800 نباید بیشتر بشه
شما کمترین عدد یا همون 2.5 را انتخاب کن معمولا بعد از تغییر cpu host اگر dram frequency را دست بزنی جلوش فرکانس نهایی رم را می نویسه
پس باید زیر 800 یا همون400 موثر باشه
طبق تنظیماتی که من به شما دادم با حدعقل ظریب فرکانس رم شما روی 800 قرار خواهد گرفت
sepehr82
19-11-2012, 22:38
dram ferecance یعنی همون فرکانس فعلی رمتون عرض کردم اون اعداد ضریب است انگار در کلاک پایه ضرب میشه و فرکانس رم رو میده هر ضریب یک فرکانس میده وقتی ضریب رو اعمال کنید همون موقع در بایوس میتونید ببینید فرکانس رمتون چقدر شده
پاور برندهای گرین - ترمال تیک - کولر مستر - رد مکس همشون خوبن یک پاور ریل 500 خوبه برای شما البته اگه مشکل از پاور باشه
با این حساب شاید روش کار من اساسا غلط بوده ؟!(وقتی روی auto هست 800 به 800
وقتی روی 2 قرار میگره 800 به 533 ست میشه (آقا مهرداد - بنده با این روش کار میکردم ) و فرکانس cpu را افزایش میدادم تا مرز 3.1 و 3.2 بفرمایید این رروش درست هست ؟
spd [2] =)553) سپس فرکانس cpu از پایگی 266*x9-----به 333*x9 تعغیر میدادم . اشتباه عمل میکردم ؟
ess_1362
20-11-2012, 08:27
پس شما ضریب رم را روی همون 2 قرار بدین و تغییراتی را که در پست قبلی گفتم اعمال کنید که با قراردادن cpu host در مقدار 400 فرکانس رم میشه 800 مگاهرتز
با این حساب شاید روش کار من اساسا غلط بوده ؟!(وقتی روی auto هست 800 به 800
وقتی روی 2 قرار میگره 800 به 533 ست میشه (آقا مهرداد - بنده با این روش کار میکردم ) و فرکانس cpu را افزایش میدادم تا مرز 3.1 و 3.2 بفرمایید این رروش درست هست ؟
spd [2] =)553) سپس فرکانس cpu از پایگی 266*x9-----به 333*x9 تعغیر میدادم . اشتباه عمل میکردم ؟
بله همونطور که احسان گفتن ضریب رم رو طوری قرار بدین که با افزایش کلاک رفرنس فرکانس رم به 800 برسه
دیگه این ها بازی با ضریب رم و کلاک پایه است یکم خودتون تو بایوس وربرین باهاش دستتون میاد
sepehr82
20-11-2012, 10:55
سلام
ممنونم از شما دو عزیز بزرگوار که وقت صرف میکنید وجواب دادید ...صحبت ها و (تجاربتون نت برداری شد و شب اعمال خواهم کرد ) ولی بفرمایید :
اگر (با تنظیماتی که گفتید پیش بروم ) فرکانس رم به حد 720 mhz رسید و بازهم مشکل (اور ناموفق )داشتم (که امیدوارم اینطور نباشد )
میشود حدس زد که :
1- ضعف رم باعث ارور؟!
2-ضعف پاور باعث ؟!
3-تنظیمات کاملتری (گسترده تری )نیاز هست ؟!
4- .................... ؟!
ممنونم آقایان احسان و مهرداد
ضعف رم که نیست همچین چیزی
اگه همه موارد رعایت شده و پارامترهای مصرفی غیرفعال شده و باز هم مشکل داشتین ضعف پاور یا مین بایوس هم که آپدیت کردین
ess_1362
20-11-2012, 11:26
سلام
ممنونم از شما
دو عزیز بزرگوار که وقت صرف میکنید وجواب دادید ...
صحبت ها و (تجاربتون نت برداری شد و شب اعمال خواهم کرد ) ولی بفرمایید :
اگر (با تنظیماتی که گفتید پیش بروم ) فرکانس رم به حد 720 mhz رسید و بازهم مشکل (اور ناموفق )داشتم (که امیدوارم اینطور نباشد )
میشود حدس زد که :
1- ضعف رم باعث ارور؟!
2-ضعف پاور باعث ؟!
3-تنظیمات کاملتری (گسترده تری )نیاز هست ؟!
4- .................... ؟!
شما اون تنظیماتی که گفتم انجام بدین انشااله مشکلی پیش نخواهد آمد
sepehr82
21-11-2012, 21:42
بل سلام
دوست عزیز تنظیماتی که فرمودید, اعمال شد ولی متاسفانه, سیستم بوت نشد !
با تنطیمات دیگری ادامه دادم,
لطفا بفرمایید :
علت "فریز شدن " و "هنگ کردن " از کمبود ولتاژ هست ؟
با تشکر از شما
معمولا فریز شدن و هنگ کردن و بوت نشدن از کمبود ولتاژ سی پی یو است علت بعدی از کمبود ولتاژ fsb و nb
مشکل فکر نکنم از تنظیمات رم باشه
sepehr82
22-11-2012, 01:09
معمولا فریز شدن و هنگ کردن و بوت نشدن از کمبود ولتاژ سی پی یو است علت بعدی از کمبود ولتاژ fsb و nb
مشکل فکر نکنم از تنظیمات رم باشه
ممنونم -
لطفا مواردی که (با عدد سوال) قید میشود را تایید - تکذیب - تشریح (البته -در صورت صلاح دیدتان) بفرمایید :
1-به ترتیب الویت با "سی پی یو" و بعد " اف اس بی " و بعد " پل شمالی " (منظورتان همین بوده ؟!
2- عکس الحاقی (با توجه به علامت گذاری ) را ... تست استرس پرایم 95 " پاس کرده بدون مشکل بوده (ارور)...
علت بوت نشدن در این مرحله (جدید) (زیرین ) با این تعغیرات چه بوده ؟(در صورتی که تنظیم عکس بالایی عالی عمل کرد )!
---باس را افزایش دادم از 3 گیگ به 3.1 گ (صد مگا هرتز افزایش )
---pci-e ferqunce را از 95 به 98 افزایش دادم و فقط +0.05,ولتاژدادم (که قبلا دست نزده بودم (عکس بالا)
---هنوز فرکانس رم روی 775 مگ هست (spd2 (
--200 میلی هزار به cpu ولت دادم .
بوت نشد بوت نشد ! لطفا بفرمایید چرا نشد ( ایرادات این تعغیرات بسیار جزیی کدامند ؟
با سپاس فراوان از شما دوستان
بوت نشدن بیشتر از کمبود ولتاژ سی پی یو است شما با 50 میلی ولت به سی پی یو تست کنید
به mch core به اندازه 100 میلی ولت ولتاژ بدین و به fsb لازم نیست ولتاژ بدین رم هم تایمنیگش رو auto باشه
پارامترهای مصرفی هم غیرفعال دوباره تست کنید
sepehr82
22-11-2012, 16:23
سلام و درود
لطفا عنایت کنید : کجای کار ایراد داره ؟
با تشکر از راهنمایی های شما دوستان
برای 400 مگاهرتز افزایش خیلی ولتاژ دادین به سی پی یو کمش کنید دوست من 1/. ولت زیاده تو این فرکانس معمولا نیازی به افزایش ولتاژ نیست خیلی باشه 20الی 30 میلی ولت با توجه به مدار تغذیه خوب مین شاید حتی نیازی به افزایش ولتاژ هم نباشه و در حالت normal کار کنه
پارامتر mchrcor دیگه وقتی 600 مگاهرتز به بالا رفت به اندازه 100میلی ولت ولتاژ بدین به fsb زمانی ولتاژ بدین که از میزانی که مین پشتیبانی میکنه بیشتر بشه و بلو اسکرین با کد 124 بده اونموقع نیاز است
در عکس دومی دو پارامتر cpu thermal monitor و c1e رو هم غیرفعال کنید
sepehr82
22-11-2012, 18:44
برای 400 مگاهرتز افزایش خیلی ولتاژ دادین به سی پی یو کمش کنید دوست من 1/. ولت زیاده تو این فرکانس معمولا نیازی به افزایش ولتاژ نیست خیلی باشه 20الی 30 میلی ولت با توجه به مدار تغذیه خوب مین شاید حتی نیازی به افزایش ولتاژ هم نباشه و در حالت normal کار کنه
پارامتر mchrcor دیگه وقتی 600 مگاهرتز به بالا رفت به اندازه 100میلی ولت ولتاژ بدین به fsb زمانی ولتاژ بدین که از میزانی که مین پشتیبانی میکنه بیشتر بشه و بلو اسکرین با کد 124 بده اونموقع نیاز است
در عکس دومی دو پارامتر cpu thermal monitor و c1e رو هم غیرفعال کنید
فرمایش شما متین
بنده خواستم تنظیم (توصیه ) اون دوست مان نشان بدم !(که با این روش سیستم اصلا بوت نمیشه )و در ضمن توجهتان را به عکس دوم جلب کرده باشم !
و میدانم (تجربه کردم ) سیستم بنده بدون نیاز به ولتاژداددن براحتی + 400 مگ تا +600 مگ بالاتر از فرکانس )پایگی که 2400 هست- نیم ساعت تست استرس پرایم را کشش و تحمل و تغذیه میکند .
با اجازه از این به بعد تنظیماتی را که لحاظ خواهم کرد (همراه با عکسهای الحاقی )- محبت کنید با دقت ملاحضه ... تا ان شاا... به نتیجه برسیم .
فرمایش شما متین
بنده خواستم تنظیم (توصیه ) اون دوست مان نشان بدم !(که با این روش سیستم اصلا بوت نمیشه )و در ضمن توجهتان را به عکس دوم جلب کرده باشم !
و میدانم (تجربه کردم ) سیستم بنده بدون نیاز به ولتاژداددن براحتی + 400 مگ تا +600 مگ بالاتر از فرکانس )پایگی که 2400 هست- نیم ساعت تست استرس پرایم را کشش و تحمل و تغذیه میکند .
با اجازه از این به بعد تنظیماتی را که لحاظ خواهم کرد (همراه با عکسهای الحاقی )- محبت کنید با دقت ملاحضه ... تا ان شاا... به نتیجه برسیم .
اوکی منتظر عکسها هستم
sepehr82
26-11-2012, 03:28
اوکی منتظر عکسها هستم
سلام
پیشنهادتون چیست ؟؟ تو این حدود و حریم -(تنظیمات کار ) :
1- مشکل فریز در بوت .
2- بعد از بوت و لود شدن سیستم در همان اول کار "(دسکتاپ نداریم ) با " بلک اسکرین black screen مواجه میشوم .
دو عکس از ص "ست آپ "
ولی در تنظیمات فرکانسی پائینتر نسبتا خوب عمل کرده !
چه تنظیماتی پیشنهاد میکنید برای رسیدن به 3.2گیگ ؟ اگر بالاتر چه بهتر ! سپاسگزارم
sepehr82
02-12-2012, 07:13
لطفا راهنماییم کنید ......... چند روز هست (بعد آخرین پست ) که منتظر پیشنهاد و نظر و راهکاری هستم . در واقع چند سال این سیستم را جمع کردم به نیت اور کردن .... .
ess_1362
02-12-2012, 08:04
شما فرکانس pci-e را بذار روی 105 و یکبار دیگه تست کنید
sepehr82
02-12-2012, 13:08
شما فرکانس pci-e را بذار روی 105 و یکبار دیگه تست کنید
سلام
pci-e =105 ---------بعلاوه تنظیمات آخرین عکسهام منظورتان هست ؟؟؟ با تشکر
ess_1362
02-12-2012, 19:34
بله و بعدش فرکانس را زیاد کنید
sepehr82
03-12-2012, 01:55
بله و بعدش فرکانس را زیاد کنید
چشم - نتیجه را گزارش خواهم کرد . با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.