PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات Avira ← راهنمای تاپیک در پست دوم

صفحه ها : 1 [2] 3 4

masoudtr
04-04-2013, 14:29
اویرای من از کار افتاد
به دلیل تمام شدن زمان key
:n24:
یک مسلمان key جدید بدهد لطفا
:n14::n14::n14:

mspcworld
04-04-2013, 21:39
سلام
چه نسخه‌ای داری؟

jafarian
05-04-2013, 14:26
اویرای من از کار افتاد
به دلیل تمام شدن زمان key
:n24:
یک مسلمان key جدید بدهد لطفا
:n14::n14::n14:

این کلیدهای پایین مال نسخه سکیوریتی ببینید بکارتون میاد اگر که نسخه شما همین باشه:n01:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

masoudtr
05-04-2013, 17:05
مال من اینترنت سیکیوریتی 2012 هست و هیچ کدام از این key ها برام کار نکرد:n24:

goldis-30
06-04-2013, 06:52
سلام دوستان
امروز صبح آپدیت کردم حدود 70 مگ کامل آپدیت شد حالا بعد از چند ساعت دوباره آپدیت می خواد بشه حدود 60 مگ چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:n04:

کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟:n13:

aylar6888
07-04-2013, 00:29
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟:n13:
کی اویرا رو نصب کردید؟؟تازه نصب کردید؟؟کدوم نسخه و ورژن رو دارید؟؟
پریشب یه آپدیت سنگین برای آپدیت خود نرم افزار بود احتمالا شما تازه نصب کردید و ورژنتون قدیمی بوده و آپدیت شده و باز پریشب خود نرم افزار دوباره اپدیت شده...
البته من نسخه رایگان رو میگم چون اینترنت سکوریتی و انتی ویروس پریمیوم آپدیتهاش سنگینترا ز رایگانه...

chris1987
07-04-2013, 21:17
باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز .علت نصب نشدن اویرا 2013 نسخه رایگان روی ویندوز 8 چیه . با تشکر

jafarian
08-04-2013, 21:56
License Key Avira Antivirus Premium Valid Until 27.04.2013

8701488
09-04-2013, 18:27
سلام:n18:

سرعت دانلودم با برنامه فیوز بندل خیلی پایینه بعد از یه مدت هم برنامه خود به خود بسته میشه :n28:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جایی هست که بشه اپدیت رو روزانه دانلود کرد :n27:

راستی این هم ایویرای نسخه Avira Antivirus Premium Internet Security 2013 13.0.0.3499 Final

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.0.3499_Final.rar.html

chris1987
09-04-2013, 21:43
با سلام
علت نصب نشدن اویرا 2013 نسخه رایگان روی ویندوز 8 چیه.
با تشکر

aylar6888
10-04-2013, 01:07
سلام:n18:
سرعت دانلودم با برنامه فیوز بندل خیلی پایینه بعد از یه مدت هم برنامه خود به خود بسته میشه :n28:
جایی هست که بشه اپدیت رو روزانه دانلود کرد :n27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.0.3499_Final.rar.html
سلام :
سرعت فیوز بندل کلا پایین هست اما این آپدیتی که شما دارید میگیرید حدود 60 مگابایته و کل دیتابیس رو بروزرسانی میکنه که هر بار با ورود ورژنهای جدید این آپدیت بعد از چند ورژن همین حجم رو داره و سنگین و کند میشه که طبیعیه...
نه بصورت روزانه هیچ جا آپدیت اویرا رو ندیدم بذارن ولی سافت پدیا و دیگر سایتها آپدیتهای هفتگیشو قرار میدن...
خدا رو شکر کن مثل من انتی ویروسی نداری که روزانه حدود 20 تا 30 مگ آپدیت دائم داره و کل ترافیکمو خورده و یه آبم روش...:n02:
اویرای بینوا روزی 200 تا 300 مگ آپدیت داره و چند ماهی یکبار اینطوری میشه..
در ضمن منم یه شب سه بار آپدیت فیوز بندلم بخاطر سرعت پایین سرور ناتموم موند ولی دیشب با سرعت بالایی آپدیت شد...(بخاطر شلوغی سرور اویرا بخاطر آپدیتهای جدید وسنگینه که چند روز دیگه خلوت میشه)

ramingsm
11-04-2013, 01:57
دوستان میخوام از eset مهاجرت کنم avira internet security فقط چند تا سوال
اگه هر روز آپدیت بشه حجم آپدیت ها چقدره؟
کلید براش گیر میاد یا درده سر داره؟
آیا آپدیت پر حجمم داره؟(کثلا چند وقت یک با؟)چقدره حجمه اون آپدیت اگه داره
و اینکه آیا تنظیمش دشواره؟
و اینکه اصلا نیازه از نسخه internet security استفاده کنم یا نسخه رایگانش کافیه؟بیشتر برا راحت بودن خیالم برا ویروسی نشدن تو وب میگم
ممنون(اگه میشه کامل جواب بدید):n16::n16:

ramingsm
11-04-2013, 22:27
و اینکه اصلا نیازه از نسخه internet security استفاده کنم یا نسخه رایگانش کافیه؟بیشتر برا راحت بودن خیالم برا ویروسی نشدن تو وب میگم

............

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

kiar
12-04-2013, 08:38
Key جدید برای AIS 2013 .... لطفا!

cnn
12-04-2013, 17:21
درود
چند روزیه که تروجانی (که اسمش تو عکس زیر مشخصه) دائم (هر سه ثانیه) می خواد وارد سیستم بشه و اویرا جلوش رو میگیره و همچنین تو درایو c هم یه فولدر خالی که تروجان اونجا میشینه هست ولی با تمام نرم افزارهایی که تو سایت معرفی شده برای از بین بردن تروجان serefef امتحان کردم اما جواب نداد حتی تو حالت safe mode، حالا دو سوال دارم
اول اینکه راه دیگه ای هست که اون فولدری که تروجان توی درایو c ایجاد کرده رو پاک کنم؟
دوم اینکه تنظیمی هست که تو اویرا انجام بدم که جلوی این تروجان رو که میگیره دائم نپرسه remove کن؟

xfati
13-04-2013, 13:12
دوستان قوی ترین بسته امنیتی این شرکت چیه ؟ که هم انتی ویروس باشه و هم برا اینترنت خوب باشه ؟ هم انتی اسپم و .... هم باشه ؟

pedram_01
13-04-2013, 14:34
دوستان قوی ترین بسته امنیتی این شرکت چیه ؟ که هم انتی ویروس باشه و هم برا اینترنت خوب باشه ؟ هم انتی اسپم و .... هم باشه ؟

Internet Security Plus 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و
Internet Security2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

noisymind
14-04-2013, 11:35
کلا مثل اینکه اویرا به داشتن آپدیتهای سنگین معروفه. آره؟

xman681
14-04-2013, 11:58

سلام

خیر

موفق باشید

cnn
14-04-2013, 14:59
درود
چند روزیه که تروجانی (که اسمش تو عکس زیر مشخصه) دائم (هر سه ثانیه) می خواد وارد سیستم بشه و اویرا جلوش رو میگیره و همچنین تو درایو c هم یه فولدر خالی که تروجان اونجا میشینه هست ولی با تمام نرم افزارهایی که تو سایت معرفی شده برای از بین بردن تروجان serefef امتحان کردم اما جواب نداد حتی تو حالت safe mode، حالا دو سوال دارم
اول اینکه راه دیگه ای هست که اون فولدری که تروجان توی درایو c ایجاد کرده رو پاک کنم؟
دوم اینکه تنظیمی هست که تو اویرا انجام بدم که جلوی این تروجان رو که میگیره دائم نپرسه remove کن؟

لطفاً کمک کنید!

aylar6888
14-04-2013, 17:58

سلام :
آویرا کمترین آپدیتها رو بین اکثر انتی ویروسها داره...روزانه شاید به 500 کیلو بایت برسه...

aylar6888
14-04-2013, 18:06
لطفاً کمک کنید!
سلام :
اول از داخل تسک منیجر چک کنید ببینید به اسم این مخرب پروسه یا سرویس درمیان پروسه ها و یا سرویسها فعال هست...اگه هست اونو کیل پروسس تری کنید و بعد پاکسازیش کنید
دوم از ابزارهایی که چند ضد مخرب مثل کومودو دارن به اسم اتوران آنالیزور یرای حذفش از اتوران سیستم اقدام کنید..البته امسی سافت امرژنسی کیت هم همین قابلیت رو در یکی از ماژولهاش به اسم های جک فری داره که رایگان هم هست...
اگر راه دیگه ای نداشتین (البته اگه درست نشد همین ابزار ها رو در سیف مد هم امتحان کنید) از یه دیسک نجات مثل کسپرسکی یا ببیت دیفندر یا خود آویرا استفاده کنید..
یک نکته هم بگم که بعد از پیغام اویرا گاهی باید حتما اونو ریستارت کنید تا در مرحله بوت وقتی که هنوز مخرب فعال نشده سریع پاکش کنه...
================================================== =====
این جواب سوال دومتون ..گزینه اینتر اکتیو یعنی کاربر تصمیم میگیره که اویرا چیکار کنه مثلا حذف یا ترمیم یا قرنطینه یا صرف نظر دائم ازین فایل اما گزینه اتوماتیک که توی عکس مشخص کردم بدون سوال خودش روی هر مورد مثلا قرنطینه که بذارید مخرب رو به همون قرنطینه میبره یا....
البته پیشنهاد من انتخاب قرنطینه هست که اگه فایل کرکی چیزی رو اشتباها پاک کرد بنونید برش گردونید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ramingsm
14-04-2013, 19:10
بعد به نظرتون eset سبک تره یا این چون سیستمم قدیمیست

aylar6888
14-04-2013, 19:31
سلام :
پیشنهاد اول من اویرا رایگان و فایروالکومودو هست(البته کومودو به راحتی یک کلیک دیگه هیچ سوالی ازتون نمبپرسه و با تنظیمات شما کارشو انجام میده)
اگه مشکلی با ف.ی.ل.ت.ر ندارین اوست فری هم گزینه خیلی عالیه اما با آپدیت مشکل دارین که با تغییر آی پی حل میشه..اوست رایگان خودش وب شیلد و ایمیل شیلد و دانلود شیلد دارهووو.
اگر هم اینترنت سکوریتی اویرا نظرتونه من چون اصلا استفاده نکردم و نمیکنم نمیتونم چیزی بگم...
در کل اویرا روزی به زحمت 1 مگ آپدیت داره و من کمتر دیدم از 500 کیلو بایت بیشتر آپدیت بشه...
اویرا مقدار خیلی ناچیزی از نود32 سنگینتره اما نود32 توی ورژنهای 5و6 همونقدر سنگینه البته بستگی به تنظیمات شمام داره...
از فایروال زون آلارم هم میتونید استفاده کنید که رایگان و فدرتمنده
تنظیماتش اصلا دشوار نیست و حداقل از نود 32 خیلی خیلی راحت تر و مفهوم تره...

775e
19-04-2013, 19:54
هنوز هم میگید کمترین آپدیت ها این عکس رو میزارم هنوز هم داره آپدیت میکنه.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

polestar98g
19-04-2013, 21:06
هنوز هم میگید کمترین آپدیت ها این عکس رو میزارم هنوز هم داره آپدیت میکنه....
سلام. حتماً شما نسخه قديمي چند سال پيش رو برداشتي نصب کردي و اين هم آپديت اوّليه هست.:n05:
ميرفتي سايت آويرا نسخه جديد رو دانلود ميکردي خيلي بهتر بود. اون وقت حجم آپديت اوّليه هم خيلي کم بود.:n06:

noisymind
20-04-2013, 00:12
هنوز هم میگید کمترین آپدیت ها این عکس رو میزارم هنوز هم داره آپدیت میکنه.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستت درد نکنه. منم دقیقا همین مشکل رو دارم! اتفاقا نسخه رایگان رو نصب کردم و از سافت 98 هم گرفتم و جدید هست ولی چندین دفعه هم آپدیت کردم و اول زده 70 مگ . بعد از 70 مگ ، مثل همین دوستمون دانلود رو ادامه میده! و کنسل هم که بکنی آپدیت نمیشه و دوباره از نو!

aylar6888
20-04-2013, 00:25
دستت درد نکنه. منم دقیقا همین مشکل رو دارم! اتفاقا نسخه رایگان رو نصب کردم و از سافت 98 هم گرفتم و جدید هست ولی چندین دفعه هم آپدیت کردم و اول زده 70 مگ . بعد از 70 مگ ، مثل همین دوستمون دانلود رو ادامه میده! و کنسل هم که بکنی آپدیت نمیشه و دوباره از نو!
یعنی شما نسخه 4199 رو آپدیت میکنید؟؟؟این نسخه فقط و فقط برای بار اول زیر 10 مگ داره...راستی مگه سایت خود کمپانی مرده که شما از سایتهای مجهول استفاده کردی؟؟؟
بعدشم چند پست بالاتر هم گفتن آخرین ورژن 3185 بوده و این آپدیت یعنی اینکه مثل نود32 شما کل اویرا رو از اول دارید دانیود میکنید...من الان امسی سافت دارم فقط امروز 56 مگ آپدیت داره عکسشو الان میذارم که قدر اویرا رو بدونید...

تازه اگه از آپدیت ساز اویرا یعنی فیوز بندل استفاده کنید اون آپدیتهای همیشه بروز این مواقهع بکارتون میاد...

aylar6888
20-04-2013, 00:33

اینم آپدیت آویرای سیستم مجازی من بعد از 4 روز---3 مگ و خورده ای هست که روزای قبل توی این یکماه همیشه کتر از 200 کیلو بایت بوده...

polestar98g
20-04-2013, 05:01
همونطور که دوستمون اشاره کرد هميشه بسته هاي امنيتي رو از خود سايتشون دانلود کنيد هيچوقت از جاي ديگه دريافت نکنيد چون اينها نرم افزارهاي حسّاسند

noisymind
20-04-2013, 07:11
خب خود کمپانی دانلود خود نرم افزار رو نداره و اینستال آنلاین داره فقط. ضمن اینکه تا حالا چند بار آپدیت شده و بار اول نبوده که بگیم نرم افزار مشکل داره. یعنی بعد از چندین بار آپدیت تازه یادشون افتاده که نرم افزار قدیمی هست؟ تازه میتونست از اول موقع آپدیت کردن ( مثل نورتون ) بگه فلان موارد باید آپدیت بشه و مثلا حجمش هم X هست و نه اینکه بگه 70 مگ دانلود و بعد از صفر شدن تایم و حجم باقی مانده از همون 70 مگ ، همچنان دانلود رو ادامه بده!!!
سافت 98 و سافتگذر همچین هم سایتهای مجهولی نیستند.

775e
20-04-2013, 07:51
یعنی شما نسخه 4199 رو آپدیت میکنید؟؟؟این نسخه فقط و فقط برای بار اول زیر 10 مگ داره...راستی مگه سایت خود کمپانی مرده که شما از سایتهای مجهول استفاده کردی؟؟؟
بعدشم چند پست بالاتر هم گفتن آخرین ورژن 3185 بوده و این آپدیت یعنی اینکه مثل نود32 شما کل اویرا رو از اول دارید دانیود میکنید...من الان امسی سافت دارم فقط امروز 56 مگ آپدیت داره عکسشو الان میذارم که قدر اویرا رو بدونید...

تازه اگه از آپدیت ساز اویرا یعنی فیوز بندل استفاده کنید اون آپدیتهای همیشه بروز این مواقهع بکارتون میاد...

سلم یکم درباره این فیوز بندل توضیح میدی از کجا بگیرمش؟چکارا میکنه؟

aylar6888
20-04-2013, 16:51
خب خود کمپانی دانلود خود نرم افزار رو نداره و اینستال آنلاین داره فقط. ضمن اینکه تا حالا چند بار آپدیت شده و بار اول نبوده که بگیم نرم افزار مشکل داره. یعنی بعد از چندین بار آپدیت تازه یادشون افتاده که نرم افزار قدیمی هست؟ تازه میتونست از اول موقع آپدیت کردن ( مثل نورتون ) بگه فلان موارد باید آپدیت بشه و مثلا حجمش هم X هست و نه اینکه بگه 70 مگ دانلود و بعد از صفر شدن تایم و حجم باقی مانده از همون 70 مگ ، همچنان دانلود رو ادامه بده!!!
سافت 98 و سافتگذر همچین هم سایتهای مجهولی نیستند.
سلام :
سایتهای مجهول به سایتی غیر از خود کمپانی میگم و منظورم اینه..
شما اویراتون مورد داره...پاکش کنین و از سایت اصلی بگیرین...
باید از خود سایتش بگیرین سایتش هم آفلاین داره هم آنلاین...
من چند صفحا ای یبار میذارم

اگه یکم جستجو میکردید پیدا میشد...
پایین صفحه نسخه اجرایی رو دانولود کنید و اگه برای کامپیوتر دیگه ای هم میخواین پایینترش 1 کلید هست که 1 کیلوبایته اونم بگبرین برای سیستم دیگه اگه خواستین با این کلید فعال میشه...

aylar6888
20-04-2013, 16:56
سلم یکم درباره این فیوز بندل توضیح میدی از کجا بگیرمش؟چکارا میکنه؟
سلام :
فیوز بندل یه فایله آپدیت سازه که هر روز میتونی با یک کلیک آپدیتهای اویرا رو بگیری و خودش اونها رو میسازه و موقع ویندوز عوض کردن یا نصب مجدد این نرم افزار یه بکاپ خوب برات داره...هر روز روش کلیک کن و آپدیتیش کن....
مال خود سایت اویرا هو هست خیالت راحت...حتی روی فلش مموری هم نصب و اجرا میشه...

اینم لینک دانلودش...فقط بار اول تمام آپدیتها رو میگیره اما بعد ازون روزی شاید 200 کیلو بایت..بعد نیاین بگین آپدیتش وحشتناکه..من الان اصلا اویرا ندارم ولی اینو هر روز آپدیت میکنم...

omid.7128
20-04-2013, 16:56
کلید internet security تا 9-2015

polestar98g
23-04-2013, 02:10
امروز روي سيستم يکي از دوستان، آويرا نصبيدم بعد رفتم سراغ آپديت، خيلي عجيب بود آپديت نميشد! يعني آپديت رو دانلود ميکرد ولي آخر سر نصب نميکرد!
چند بار سيستم رو ريستارت کردم باز نشد، حدود سه چهار ساعت علّاف شده بودم خيلي خسته شدم، :24:

آخرش گفتم بذار اين برنامه فيوزبندل رو امتحان کنم، با يه حرکت باهاش تونستم آپديتش کنم!:thumbsup:

به همه کاربران آويرا توصيه ميکنم در آپديت اوّليه هميشه از اين برنامه استفاده کنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.

amirhasan.king
25-04-2013, 16:42
مروگر فایرفاکس که روش تولبار اویرا نصب بود رو پاک کردم و دوباره فایرفاکس رو نصب کردم اما هرچی گشتم تولبار اویرا نبود حتی توی add one هم رفتم نبود چی کار کنم؟

alirafaat
26-04-2013, 13:29
سلام
دوستان اویرا هم تحریم کرده مارو؟
من نسخه رایگان رو نصب کردم در همون ابتدا ارور میده و اپدیت نمیشه

avg و avast هم که همینطورند

الان برا به کاربر مبتدی که نمی تونه از اپدیتهای افلاین و کرک و کی استفاده کنه انتی ویروس رایگان اتو اپدیت بدون دردسر چی پیشنهادمی کنید؟

shahram1058
26-04-2013, 16:46
سلام دوستان ، من قبلا از Avira Internet security 2013 استفاده میکردم خیلی عالی بود هم آنتی ویروس قوی و هم فایروال خوب ، چند مدتیه که به خاطر اینکه Key های اونو گیر نیاوردم از انتی ویروسهای دیگه استفاده میکنم ، حالا سوالم اینه که الان آیا میشه دوباره کلیدهاشو پیدا کرد یا نه ؟ دوم اینکه Avira Free قدرت ویرس یابیش چطوره ؟ مثل نسخه پرمیوم یا نه ؟ ممنونم

kases
26-04-2013, 17:40
سلام

الان برا به کاربر مبتدی که نمی تونه از اپدیتهای افلاین و کرک و کی استفاده کنه انتی ویروس رایگان اتو اپدیت بدون دردسر چی پیشنهادمی کنید؟

سلام

چه اروری میده ؟ عکسی از ارور مربوطه بزارید
خیر اویرا تحریم نکرده به راحتی داره اپدیت میشه مشکل از سیستم شماست
همین اویرا برای کاربرای مبتدی خوبه

alirafaat
26-04-2013, 23:20
سلام

چه اروری میده ؟ عکسی از ارور مربوطه بزارید

با تشکر از جوابتون
متاسفانه پاکش کردم
وفتی میردی اپدیت اول 2-3 ثانیه اسکن می کرد برا اپدیت بعد فورا میزد که در دانلود اطلاعات اپدیت اروری پیش امده ( هم با وایر لس هم با کابل )

البته ما هم 2 سالی هست که روی سیستمهای اداره ( به غیر از کاسپر که لیسانسش خریداری شده ) اویرا نصب می کنیم و تا به حال مشکلی نداشتیم امروز تعحب کردم چنین اروری داد فکر کردم رفتیم تو تحریم

~~~
29-04-2013, 14:32
یه سئوال از دوستانی که آویرا سکروتری دارن - تو ورژن قبلیش وب گاردش سرعت وبگردی رو کند میکرد - برای رفعش یا باید غیر فعالش میکردی - الان همچین مشکلی داره ؟
رو دانلود یا وبگردی چطوره ورژن جدیدش؟

---------------------
اون برنامه فیوز بندل - لینکش یا اسمشو به انگلیسی بذارید ممنون
--------------------------
عزیزانی که مشکل آپدیت آفلاین دارن>>> بعد دریافت آپدیت آفلاین فایل مربوطه باز کنید بعد این اسمو از fusebundle-win32-int.info.gz به fusebundle13-win32-int.info.gz تغییر نام بدین.مشکل حل میشه

aylar6888
30-04-2013, 00:43
یه سئوال از دوستانی که آویرا سکروتری دارن - تو ورژن قبلیش وب گاردش سرعت وبگردی رو کند میکرد - برای رفعش یا باید غیر فعالش میکردی - الان همچین مشکلی داره ؟
رو دانلود یا وبگردی چطوره ورژن جدیدش؟

---------------------
اون برنامه فیوز بندل - لینکش یا اسمشو به انگلیسی بذارید ممنون
--------------------------
عزیزانی که مشکل آپدیت آفلاین دارن>>> بعد دریافت آپدیت آفلاین فایل مربوطه باز کنید بعد این اسمو از fusebundle-win32-int.info.gz به fusebundle13-win32-int.info.gz تغییر نام بدین.مشکل حل میشه
سلام :
وب گارد تمام اینترنت سکوریتیها اینترنت رو قدری کند میکنن چون اساسا کار وب گارد کنترل و ف.ی.ل.تر اطلاعات ورودی و خروجیه...حالا بعضی محصولات سختگیرترن یا تکنولوژی آنالیزشون خوب نیست و بعضی کمتر...معمولا امنیت با سرعت نسبت متضاد دارن در بخش امنیتی...
---------------------------------------------------------------------
اینم لینک دانلود فیوز بندل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مشگل آپدیت آفلاین فقط برای ورژنهای 2013 هست و اگه با فیوز بندل فایلو خودتون بسازین آموزشش اینجا توی این پست هست :

~~~
30-04-2013, 08:48
سلام :
وب گارد تمام اینترنت سکوریتیها اینترنت رو قدری کند میکنن چون اساسا کار وب گارد کنترل و ف.ی.ل.تر اطلاعات ورودی و خروجیه...حالا بعضی محصولات سختگیرترن یا تکنولوژی آنالیزشون خوب نیست و بعضی کمتر...معمولا امنیت با سرعت نسبت متضاد دارن در بخش امنیتی...
این مشگل آپدیت آفلاین فقط برای ورژنهای 2013 هست و اگه با فیوز بندل فایلو خودتون بسازین آموزشش اینجا توی این پست هست :

بعضیا هم میگن باید ثانیه ها شو کمتر کنیم - وب گارد - نظر شما چیه

un4given.1991
30-04-2013, 11:04
سلام :

سلام

مشکل اپدیت افلاین به وسیله ی فیوز بندل که خیلی وقته حل شده (Product version 13.0.0.3499 03/19/2013)
الان تقریبا یک ماهه Avira free antivirus و fusebundle جدید رو دانلود کردم دارم راحت اپدیت می کنم .
برای اینکه ترافیکم مصرف نشه اپدیت انلاین اویرا رو با فایروال Comodo بستم و ساعاتی که ترافیک رایگانه فیوز بندل رو
اپدیت میکنم !

Untitled.jpg - 92 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aylar6888
01-05-2013, 15:24
سلام

مشکل اپدیت افلاین به وسیله ی فیوز بندل که خیلی وقته حل شده (Product version 13.0.0.3499 03/19/2013)
الان تقریبا یک ماهه Avira free antivirus و fusebundle جدید رو دانلود کردم دارم راحت اپدیت می کنم .
برای اینکه ترافیکم مصرف نشه اپدیت انلاین اویرا رو با فایروال Comodo بستم و ساعاتی که ترافیک رایگانه فیوز بندل رو
اپدیت میکنم !

Untitled.jpg - 92 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام :
ممنون
ورژن آویرا رو زدید اما ورژن فیوز بندل هنوز همونه و بنابراین همون مشکل رو داره .....لا اقل من باهاش داره تو چند تا سیستم....من که چک کردم هنوز ورژن قبلی رو سایتشه.دانولدشم کردم پلتفرمش همون وین 32

noisymind
01-05-2013, 15:31
سلام :
ممنون
ورژن آویرا رو زدید اما ورژن فیوز بندل هنوز همونه و بنابراین همون مشکل رو داره .....لا اقل من باهاش داره تو چند تا سیستم....من که چک کردم هنوز ورژن قبلی رو سایتشه.دانولدشم کردم پلتفرمش همون وین 32

سلام. آقا من با آخرین ورژن اویرا که از خود سایت دانلود کردم با همین فیوزبندل تا الان دو تا سیستم رو آپدیت کردم و مشکلی نداشته که :n01:

un4given.1991
01-05-2013, 20:39
سلام :
ممنون

واسه من هم زده 32 ( avira_fusebundlegen-win32-en ) منتها 13 دانلود می کنه !
شما اویرا و فیوزبندل رو دباره دانلود کنید شاید درست شد .
اخه منطقی نیست ! من به دو تا از دوستام که کافینت دارن همین ورژن رو دادم .... دارن مجانی
به مشتریا میدن .... اپدیت ها رو هم با همین فیوز بندل می سازن ! .... ولی واسه اپدیت پول میگرن..... تو این تقریبا یک ماه روزی حداقل 10 نفر اومدن بردن .... اپدیت هم واسه همه جواب داده
تا الان !

oranoos_92
02-05-2013, 12:04
دوستان من نسخه Avira Internet Security 2013 را نصب کردم ورژن 13...2890 ممنون میشم یه کلید لینک بزارید تشکر

میثمM
02-05-2013, 16:10
دوستان من نسخه Avira Internet Security 2013 را نصب کردم ورژن 13...2890 ممنون میشم یه کلید لینک بزارید تشکر

خدمت شما :

jafarian
03-05-2013, 10:01
Avira AntiVir Free 2013 13.0.0.3640 Final | 108.4 Mb

mr-jasmin
03-05-2013, 15:36
سلام دوستان قبلا تونسخه های اولیه 13.0...سکیوریتی
ویندوز 8 پشتیبانی نمیشد...
بعد از آپدیت ویندوز ریست میشد...
الان چی؟
نسخه جدید 8 رو پشتیبانی میکنه
نسخه من 34.88
همینو نصب کنم یا 36 رو بگیرم؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

alirafaat
03-05-2013, 23:07
سلام

سلام دوباره

دوباره نصبش کردم دو باره مشکل ایجاد کرد . بلافاصله بعد از نصب شبکه قطع میشه اینترنت برا اینترنت اکسپلورر و کروم و خود اویرا قطع میشه اما فایر فاکس و اینترنت دانلود منیجر اینترنت داره disable کردن اویرا هم فایده نداره و حتما باید انیستالش کرد تا اوضاع طبیعی شه

مشکل از کجا می تونه باشه

mr-jasmin
03-05-2013, 23:57
سلام دوباره

دوباره نصبش کردم دو باره مشکل ایجاد کرد . بلافاصله بعد از نصب شبکه قطع میشه اینترنت برا اینترنت اکسپلورر و کروم و خود اویرا قطع میشه اما فایر فاکس و اینترنت دانلود منیجر اینترنت داره disable کردن اویرا هم فایده نداره و حتما باید انیستالش کرد تا اوضاع طبیعی شه

مشکل از کجا می تونه باشه

منم دقیقا همین مشکلو دارم
ولی تو ویندوز 8 تو 7 مشگلی نداره...

مجبور ب آنیستالش شدم.
کسی راه حلی نداره؟

mr-jasmin
04-05-2013, 10:20
Avira AntiVir Free 2013 13.0.0.3640 Final | 108.4 Mb

لینک مستقیم، بمدت محدود:

smohsen
04-05-2013, 19:12
نشنیدم همچین چیزی
همین الان زدم و آپدیت کرد خودش رو

kases
04-05-2013, 20:10
سلام دوباره

مشکل از کجا می تونه باشه

منم دقیقا همین مشکلو دارم
ولی تو ویندوز 8 تو 7 مشگلی نداره...

مجبور ب آنیستالش شدم.
کسی راه حلی نداره؟

سلام این پست ببنید

vital
04-05-2013, 22:38
خدمت شما :

دوستان من چه جوری از key استفاده کنم.؟

kases
05-05-2013, 07:18
دوستان من چه جوری از key استفاده کنم.؟

سلام

اویرا رو باز کنید در بالای صفحه بخش help گزینه License Management انتخاب کنید در پنجره باز شده مطابق شکل عمل کنید و مسیر کلید به اویرا بدید.

mr-jasmin
05-05-2013, 16:52
سلام این پست ببنید

من رو 8 این مشکلو دارم
بازم باید پورت رو ریست کنم.؟

kases
06-05-2013, 00:49
من رو 8 این مشکلو دارم
بازم باید پورت رو ریست کنم.؟

یه بار انجامش بده ببین مشکل برطرف میشه

jafarian
06-05-2013, 21:59

Avira Internet Security 2013 License Key for Two Years

jafarian
06-05-2013, 22:00

Avira Keys

PeZooZo
08-05-2013, 12:22
دوستان همچنان آویرا با ویندوز 8 مشکل داره؟؟!

MILAD2799
08-05-2013, 16:43
دوستان شما هم با اپدیت کردن اویرا مشکل دارید؟
واسه من ارور میده نمیتونه اپدیت کنه

black years
09-05-2013, 19:12
سلام
دوستان متخصص میتونید کاری کنید که آویرا سایت ایرانسل رو بلاک نکنه ؟ یعنی به شرکتش بفرستید.نمیخوام که کنترل وب سایتش رو غیر فعال کنم و وارد سایت بشم. :n16:

black years
10-05-2013, 23:15
سلام.

بعد اسکن فایل چطور باید فهمید که آلوده هست و حذفش کرد ؟

چطور باید آپدیت ها رو ذخیره کنم؟

~~~
11-05-2013, 14:32
سلام.

بعد اسکن فایل چطور باید فهمید که آلوده هست و حذفش کرد ؟

چطور باید آپدیت ها رو ذخیره کنم؟

سلام
یه سری به ایران ستاب بزن و سافت 98 هم بکاپر گذاشته ببین جواب میده
راستی سرعت وبگردی با آویرا خوبه ؟ قبلا داشتم خوب نبود

black years
11-05-2013, 14:51
سلام
یه سری به ایران ستاب بزن و سافت 98 هم بکاپر گذاشته ببین جواب میده
راستی سرعت وبگردی با آویرا خوبه ؟ قبلا داشتم خوب نبود

من اولین باره از آویرا استفاده می کنم.

سرعت وبگردی در حال حاضر که داغونه،اما بخاطر آویرا نیست.

فقط الکی به بعضی سایت ها گیر میده که مجبور میشم کنترل وب رو غیر فعال کنم.

~~~
11-05-2013, 15:33
من اولین باره از آویرا استفاده می کنم.

سرعت وبگردی در حال حاضر که داغونه،اما بخاطر آویرا نیست.

فقط الکی به بعضی سایت ها گیر میده که مجبور میشم کنترل وب رو غیر فعال کنم.

این وبگاردش واقعا اذیت میکنه یکی از دلایل حذفش کردم یکی این و دیگری خیلی گیر به کرکا میده حتی کرک ویندوز 7 هم رحم نکرد
تو حق کپی رایت خیلی دقیقه:n02:
قبلا اوست داشتی علت پاکش رو میگی

black years
11-05-2013, 15:45
این وبگاردش واقعا اذیت میکنه یکی از دلایل حذفش کردم یکی این و دیگری خیلی گیر به کرکا میده حتی کرک ویندوز 7 هم رحم نکرد

علت اصلی حذف آواست بخاطر این بوده که حتما باید با چیلتر شکن آپدیت میکردم و وضعیت الان چیلتر شکن ها رو هم که خودت میدونی .
آره آویرا چپ و راست به همه چی گیر میده، مثلا بار اول برای اجرای نرم افزار ها سوال میپرسه مثل مرورگر مکستون و ... ، به سایت ایرانسل گیر میده ، البته امروز درست شده ، شاید دوستان متخصص سایت ایرانسل رو برای آویرا فرستادن که آلوده نیست.
وب گردی مشکلی ندارم،اما هیچی تو وب گردی مثل آنتی ویروس G Data اذیت نمیکنه،واقعا سرعت رو میاره پایین که با یه سری راه حل تا حدودی قابل حله.

آنتی های مختلف رو آزمایش میکنم، ولی از آواست بیشتر خوشم میاد.یه چند ماه هم کسپر داشتم که فوق العادست.

aylar6888
11-05-2013, 19:02
سلام :
از نسخه رایگان استفاده کنید که وبگارد نداره... وبگارد فقط سرعت نتتون رو کند میکنه...اگه مخرب بخواد به هارد یا رم نفوذ کنه اویرا با هروستیک و دیتابیس جلوشو میگیره پس چه کاریه توی این آشفته بازار اینترنت مافوق بشری از وبگارد استفاده کرد...(نسخه رایگان تمام قدرت هروستیک و دیتابیس نسخه پریمیوم رو داره)
اویرا که نه الان اکثر انتیها به کرک و کیژن و... گیر میدن که با یکبار معرفی به اویرا و استثانا کردن اون فایلها دیگه مشکل برطرف میشه... (خوبی اویرا اینه که از همون صفحه شناسایی مخرب هم میتونی اونو یکبار یا برای همیشه ایگنور(استثنا کنی) یه حذف و یا قرنطینه...اختیار به طور پیشفرض با خودته...:n06:

~~~
11-05-2013, 20:30
سلام :
از نسخه رایگان استفاده کنید که وبگارد نداره... وبگارد فقط سرعت نتتون رو کند میکنه...اگه مخرب بخواد به هارد یا رم نفوذ کنه اویرا با هروستیک و دیتابیس جلوشو میگیره پس چه کاریه توی این آشفته بازار اینترنت مافوق بشری از وبگارد استفاده کرد...(نسخه رایگان تمام قدرت هروستیک و دیتابیس نسخه پریمیوم رو داره)
اویرا که نه الان اکثر انتیها به کرک و کیژن و... گیر میدن که با یکبار معرفی به اویرا و استثانا کردن اون فایلها دیگه مشکل برطرف میشه... (خوبی اویرا اینه که از همون صفحه شناسایی مخرب هم میتونی اونو یکبار یا برای همیشه ایگنور(استثنا کنی) یه حذف و یا قرنطینه...اختیار به طور پیشفرض با خودته...:n06:

یه دوستی میگفت سرعت و کارایی آویرا از آویرا فری بگیر تا آخرش - هر چی بالاتر بری بهتر میشه
البته میگفت در حقیقت رایگان ها یه محل تست مجانی برای کمپانیشون هس - که هم اون آنتی رو تو شرایط مختلف از هر نظر تست میکنن
نتیجش هم میفرست برای صاب کارشون:n02:

aylar6888
11-05-2013, 22:30
یه دوستی میگفت سرعت و کارایی آویرا از آویرا فری بگیر تا آخرش - هر چی بالاتر بری بهتر میشه
البته میگفت در حقیقت رایگان ها یه محل تست مجانی برای کمپانیشون هس - که هم اون آنتی رو تو شرایط مختلف از هر نظر تست میکنن
نتیجش هم میفرست برای صاب کارشون:n02:
سلام :
به نظر من دوستتون اشتباه میکنه... به هیچ وجه اینطور نیست... اینم من نمیگم هر چند شخصا امتحان کردم (تستهای دوستان توی این فروم و فرومهای دیگه با هزاران مخرب گویاست )...اتفاقا تنها کمپانی که گارانتی میکنه هیچ اطلاعاتی و بهیچ طریقی از سیستمتون برنمیداره اویراست...تحقیق کنید...من 1.5 ساله اویرا فری دارم و داشتم و حتی با بسیاری از نامهای بزرگ هم بهیچ عنوان همچین احساس امنیتی نداشتم و ندارم ...
اتفاقا من لایسنس 6 ماهه هدیه اویرا پریمیوم داشتم نصب کردم به دو هفته نکشید کندی سیستم و اینترنتم کاری کرد که گمون نکنم تا سالهایی که نسخه رایگان هست از اینترنت سکوریتی یا پریمیوم انتی ویروسش استفاده کنم...(حجم آپدیتهاشم چندین برابر اویرا فری بود اما در قدرت و تست یکسان بودند و چه بسا اویرا فری در سرعت اسکن چند برابر سریعتر و روانتر بود )

Alinho
14-05-2013, 14:16
سلام. چجوری میتونم آپدیتهای آویرا رو به کسی که اینترنت نداره برسونم؟ از avira_fusebundlegen-win32-en استفاده کردم ولی وسط آپدیت ارور میده!

PeZooZo
14-05-2013, 14:28
دوستان آویرا با ویندوز 8 سازگاری پیدا کرد یا نه هنوز؟

black years
14-05-2013, 17:15
دوستان آویرا با ویندوز 8 سازگاری پیدا کرد یا نه هنوز؟

سلام.

طبق اطلاعات موجود در وب سایت آویرا ، خیر از ویندوز 8 پشتیبانی نمیکنه

~~~
15-05-2013, 08:26
سلام.

طبق اطلاعات موجود در وب سایت آویرا ، خیر از ویندوز 8 پشتیبانی نمیکنه

بنظرم آنتی که زودتر از همه با ویندوز8 مچ شد نود بود
دوستان دیگه که ویندوز8 دارن نظرشون رو بگن

PeZooZo
16-05-2013, 10:37
من ویندوز 8 دارم و کاسپر نصب کردم.رازی هستم ازش...
ولی دلم پیش آویراست :(

~~~
16-05-2013, 12:31
من ویندوز 8 دارم و کاسپر نصب کردم.رازی هستم ازش...
ولی دلم پیش آویراست :(

تنها راهش اینه خودت تستش کنی
البت تو یه فروم زده بود ریخته مشکلی نداشته

Lord_theOne
16-05-2013, 22:27
میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب این Avira با ببقیه چیه
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira

black years
16-05-2013, 23:21
میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب این Avira با ببقیه چیه
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira

نظر من روی Avira و KasperSky هست. اما KasperSky سرعت لود ویندوز رو کمی پایین میاره و Avira سرعت لود صفحات وب ( در نسخه ی اینترنت سکوریتی ).

Bitdefender عالیه ، اما وب خوره داره ، تو یه روز ممکنه 200 مگ از حجمت رو بخوره :n02:

ESET در نسخه ی 6 بهتر از نسخه های قبلیش ظاهر شده.

به جای خرید بهتره شما از Avira Free استفاده کنید در کنار یه فایروال خوب ، قدرتش با پولیهاش فرق نداره .

~~~
17-05-2013, 00:25
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira

شما مثل اینکه همه جا سئوالت رو تکرار کردی
یکجا مطرح میکردی بهتر نبود
من که از این کارا میکردم حتما بتمن بن کرده بود آی دی رو:n19:
دوستان هم خوشحال میشدن:7::thumbsup:

~~~
17-05-2013, 00:32
نظر من روی Avira و KasperSky هست. اما KasperSky سرعت لود ویندوز رو کمی پایین میاره و Avira سرعت لود صفحات وب ( در نسخه ی اینترنت سکوریتی ).

Bitdefender عالیه ، اما وب خوره داره ، تو یه روز ممکنه 200 مگ از حجمت رو بخوره :n02:

ESET در نسخه ی 6 بهتر از نسخه های قبلیش ظاهر شده.

به جای خرید بهتره شما از Avira Free استفاده کنید در کنار یه فایروال خوب ، قدرتش با پولیهاش فرق نداره .

وقتی یوزراش مفت هس چرا بخری
بعضیا میگن خود شرکتا میفهمن که یوزر غیر قانونی بعد برای آپدیت وصل میکنن به سرورهای مخصوص و خلاصه کلی جیمز باند بازی :n02: دیگه اینقد هم نباید گنده کرد:n02:

MILAD2799
17-05-2013, 09:10
اقایون من الان چند روزه که نمیتونم اپدیت کنم یعنی یکم دانلود میکمنه و دوباره میره از اول دانلود کنه و دیگه ارور میده که نمیتونه دانلود کنه.جریانش چیه؟

xman681
17-05-2013, 09:35
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira

سلام

اگر سیستم خوبی دارید کسپراسکای را انتخاب کنید
سیستم ضعیف دارید ESET بهترین گزینه هست

اویرا را هم اگر خواستید خب رایگانش را بردارید با یه فایروال رایگان مثل کمودو یا زون آلارم یا آنلاین آرمور

بنده بیت دیفندر را پیشنهاد نمیکنم چون خوردن حجم اینترنت را هم بنده تایید میکنم

موفق باشید

Lord_theOne
17-05-2013, 10:32
سلام

اگر سیستم خوبی دارید کسپراسکای را انتخاب کنید
سیستم ضعیف دارید ESET بهترین گزینه هست

اویرا را هم اگر خواستید خب رایگانش را بردارید با یه فایروال رایگان مثل کمودو یا زون آلارم یا آنلاین آرمور

بنده بیت دیفندر را پیشنهاد نمیکنم چون خوردن حجم اینترنت را هم بنده تایید میکنم

موفق باشید
ممنون
خوردن حجم اینترنت مهم نیست نامحدود دارم
مهم کاراییشه
نزدیک به 6 7 سالی هست NOD32 استفاده میکنم روی سیستمم از نسخه 2 تا حالا
میخواستم تجربه دیگه ای هم داشته باشم
با کسپر و بیت کار کردم نه بصورت حرفه ای
اویرا هم که خیلی خنگه نمیدونم توی نسخه های جدیدش درست شده یا نه
مثلا نسخه سوروریش جایی داشت پشتیبانی سیستمهاش با خودم بود ویروس داشت سیستمش ولی نمیگرفت وقتی اسکن میکردی پیداش میکرد ویروسم کانفیکر همیشه فعال هست

amirfakhrian
17-05-2013, 12:26
ممنون
خوردن حجم اینترنت مهم نیست نامحدود دارم
مهم کاراییشه
نزدیک به 6 7 سالی هست NOD32 استفاده میکنم روی سیستمم از نسخه 2 تا حالا
میخواستم تجربه دیگه ای هم داشته باشم
با کسپر و بیت کار کردم نه بصورت حرفه ای
مثلا نسخه سوروریش جایی داشت پشتیبانی سیستمهاش با خودم بود ویروس داشت سیستمش ولی نمیگرفت وقتی اسکن میکردی پیداش میکرد ویروسم کانفیکر همیشه فعال هست
یکی از مشکلات بیت خوردن حجم بود. ولی یه چند وقت است که این مشکل برطرف شده است و از این نظر مشکلی نداره.

chris1987
17-05-2013, 14:08
با سلام خدمت کاربران عزیز.
یه سوال داشتم درمورد اویرا free 2013 .
درصفه اصلی قسمت internet protection بحالت سبز رنگ وفعال است .
اما قسمت PC protection بحالت قرمز رنگ است ونوشته که یکی از سرویسها غیر فعال است.
این سرویسی که به طور اتوماتیک فعال است از سیستم محافظت میکند یا نه.
با تشکر.:n01:

jafarian
18-05-2013, 07:04
Antivirus Daily Updated Key Maker 2013 v1.2 | 6.18 Mb

aylar6888
18-05-2013, 20:57

سلام :
آویرا خنگه؟؟؟ اونهم خیلی خنگ؟؟؟جل الخالق
چرا اونوقت؟؟؟
میشه دلیلتو بگی ما هم مستفیذ بشیم؟؟ورژن انتی ویروس شما چند بوده تو نسخه سرور؟؟؟بعد ویروس کانفیگر فعال ینی چی؟من متوجه نشدم... :n16:

aylar6888
18-05-2013, 21:01
با سلام خدمت کاربران عزیز.
یه سوال داشتم درمورد اویرا free 2013 .
درصفه اصلی قسمت internet protection بحالت سبز رنگ وفعال است .
اما قسمت PC protection بحالت قرمز رنگ است ونوشته که یکی از سرویسها غیر فعال است.
این سرویسی که به طور اتوماتیک فعال است از سیستم محافظت میکند یا نه.
با تشکر.:n01:
سلام :
روی همون قسمت قرمز کلیک کنید میگه کدوم سرویستون غیر فعال هست یا عکس بذارید دوستان راهنماییتون کنن...در ضمن اویرا فری وب پروتکشن فعال نداره شما احتمالا تولبار اویرا رو نصب کردید که بنظر من لزومی نداشته...(فرق نسخه پریمیوم با فری همین وب پروتکشن و میل پروتکشن و پشتیبانی آنلاینه و هیچ فرق دیگه ای ندارن)

~~~
26-05-2013, 16:36
فعال کردن Web Protection آویرا بدون نصب نوار ابزار آن

آنتی ویروس آویرا (Avira) همیشه بخاطر قدرتمند بودن در شناسایی انواع ویروس‌ها و عدم کند کردن سیستم کاربر جزو بهترین آنتی ویروس‌ها بوده و هست که در حال حاضر در چهار نسخه رایگان، پریمیوم، اینترنت سکوریتی و اینترنت سکوریتی پلاس عرضه می‌شود.

دو سال پیش این آنتی ویروس در سایت download.com جایگاه اول را نصیب خود کرد اما متأسفانه بخاطر یه سری مشکلات از جایگاه خود به رده‌های پایین‌تر سقوط کرد. اصلاً فکر نکنید که پایین آمدن جایگاه آویرا بخاطر عدم توانایی آن در مقابل ویروس بوده بلکه هنوز هم جزو بر‌ترین‌هاست و فقط راهی را که پیش گرفت اشتباه به نظر می‌رسد.

دقیقاً آویرا در سال‌های اخیر با تعبیه کردن نوار ابزار Search Free در هنگام نصب، که پیش شرط فعال سازی قابلیت Web Protection بود برخی از کاربران آن را نوار ابزار تبلیغاتی مزاحم و غیرضروری عنوان کردند که نهایتاً موجب کاهش وفاداری خود را نسبت به کاربران و به دنبال آن با کاهش محبوبیت روبرو شد.
ما نمی‌خواهیم بگیم که نوار ابزار Search Free یک ابزار تبلیغاتی است بخاطر اینکه خیلی راحت از طریق کنترل پنل می‌توانیم آن را حذف کنیم و موتور جستجو و صفحه‌ی نخست مرورگرمان رو به حالت اولیه برگردانیم ولی اگر ما این تولبار را حذف کنیم قابلیت Web protection را نیز نداریم یعنی آویرا این قابلیت را ندارد که آدرس‌های مخرب اینترنتی را چک کند.
بنابراین اگر دوست دارید که قابلیت Web protection را بدون نصب نوار ابزار Search Free استفاده کنید این مطلب را تا آخر داشته باشید.

قبل از هر چیز باید یک آپدیت آفلاین از آویرا بسازید؛ برای این کار ابزار رسمی Avira Fusebundle Generator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود کنید و فایل fusebundle را اجرا کنید تا شروع به دانلود آپدیت کند. تمامی فایل‌های آپدیت به پوشه‌ی Install منتقل می‌شوند و پس از پایان دانلود، فایلی را تحت قالب فشرده با نام vdf_fusebundle. zip در همین پوشه ایجاد می‌کند که فعلاً همین را داشته باشید تا بعداً از آن استفاده کنیم.

مراحل:

۱) شما باید آویرا و نوار ابزار آن را از قسمت Programs and Features کنترل پنل حذف کنید سپس در صورت نیاز کامپیورتان را ریستارت کنید.

۲) فایل ریجستری را از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .hoorsheed.com%5d.zip) دانلود کنید و مطابق ویندوز خود ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی اجرا کنید تا تغییراتی که حاصل از فعال سازی قابلیت Web Protection در ریجستری ایجاد شده بود اعمال شود.
۳) وقت آن رسیده که Avira 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب کنید؛ اگر دارید که چه بهتر در غیر اینصورت از سایت رسمی دانلود و نصب کنید. توجه داشته باشید که هنگام نصب، تیک دو گزینه مشخص شده را بردارید و نصب را ادامه دهید.

۴) به همین ترتیب آویرا که اجرا شد با کلیک بر روی Abort اجازه ندهید شروع به آپدیت آنلاین کند و از منوی بالای از قسمت Update گزینه Manual Update را انتخاب و فایل آپدیت (vdf_fusebundle. zip) را باز کنید و صبر کنید آنتی ویروس شما آپدیت شود.
خب؛ خسته نباشید! می‌تونید ببینید که Web protection آویرا فعال است و به تنظیمات و گزینه‌های این قابلیت بدون نصب نوار ابزار آن دسترسی داشته باشید!

توجه داشته باشید که در ابتدا تأکید کردیم که آپدیت آفلاین آویرا بسازید برای کسانی است که نسخه های قدیمی تر از آویرا ۲۰۱۳ دارند یعنی اگر می خواهید هم اکنون از لینک بالا آویرا ۲۰۱۳ را دانلود کنید لازم نیست این قسمت را انجام دهید.

Beta
28-05-2013, 20:49
Avira Free Antivirus 2013 13.0.0.3640

Dark-man
28-05-2013, 23:11
با سلام خدمت دوستان
آقا من یک نسخه آنتی ویروس آویرا دارم که روش پسورد هستش ..کسی از دوستان می دونه چطور می تونم اینو ریمو کنم ؟؟؟؟

PSYCHO_MAN
29-05-2013, 19:37
سلام من از avira internet security 2013 استفاده میکنم ولی چند وقتی هست دو سرویس web protection و mial protection برنامه غیر فعال شده و با تغییر فایل لایسنس و آپدیت به روز هم درست نمیشه الان حتما باید طبق مراحل پست #343 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمل کنم تا درست بشه ؟ یعنی حتما باید برنامه پاک بشه؟
با این روشی که دوستمون گفت کلا باید همیشه آفلاین آپدیت کنیم یا فقط بار اول؟

الان برای من این حالت هست
سایز اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Tornado2800
02-06-2013, 17:04
سلام
دوستان نسخه ی مجانی anti virus نصب کردیم ولی اپدیت نمیشه
میزنه
An error occured durring the file download

چرا؟

~~~
03-06-2013, 00:14

ویکی پدیا
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avira Free Antivirus has been tested to meet all of the technical requirements to be Windows 8 Compatible

Alinho
06-06-2013, 01:38
من از اینجا 10تا ویروس دانلود کردم که آویرا 7تاشو شناخته. چجوری میتونم اون 3تای دیگه رو برای اویرا بفرستم تا از دفعه بعد شناسایی بشن؟؟! مرسی:n16:

jolan57
06-06-2013, 01:45
من از اینجا 10تا ویروس دانلود کردم که آویرا 7تاشو شناخته. چجوری میتونم اون 3تای دیگه رو برای اویرا بفرستم تا از دفعه بعد شناسایی بشن؟؟! مرسی:n16:
جواب به ایمیلت ارسال میشه

mr_khodaei2008
09-06-2013, 11:37
اقا من هرچی ورژن های جدید را دانلود میکنم نصب نمیشن رو سیستمم . ویندوز ایکس پی

hossein019940
09-06-2013, 11:40
دوستان یه لینک و یه نسخه ای که از نظر ویروسیابی قوی باشه معرفی کنید

~~~
12-06-2013, 09:39
دوستان یه لینک و یه نسخه ای که از نظر ویروسیابی قوی باشه معرفی کنید

یه لینک و یه نسخه ای از چه نوعی میخوای ؟

panther99
13-06-2013, 10:49
آقا چجوری یه فایل رو به آویرا معرفی کنم که ویروس نشناسدش ؟؟؟ به کیجن بدجوری گیر میده !!! اعصایمو خرد کرده !
اویرا Free دارم . ممنون .

Alinho
13-06-2013, 15:41
آقا چجوری یه فایل رو به آویرا معرفی کنم که ویروس نشناسدش ؟؟؟ به کیجن بدجوری گیر میده !!! اعصایمو خرد کرده !
اویرا Free دارم . ممنون .

معمولا وقتی آنتی ویروس به فایلی بر می خورد که از نظر آن، ویروس تلقی می شود، با پنجره اطلاع رسانی در کنار ساعت کامپیوتر موجه می شوید:
دکمه Remove را کلیک کنید. اگر درجه خطرناکی فایل از نظر آنتی ویروس بالا باشد پس از حذف شدن ِ آن، غیرقابل بازیابی خواهد بود اما اگر درجه خطرناکی، متوسط یا کم باشد، آنتی ویروس آن را قرنطینه می کند و به بخش Quarantine منتقل خواهد کرد که قابل بازیابی و اعتمادسازی خواهد بود.

مانند تصویر زیر بر روی دکمه سبز رنگ مربوط به Realtime Protection کلیک کنید تا به سمت راست حرکت کرده و به رنگ قرمز تغییر کند:

اکنون آنتی ویروس، به طور موقت غیرفعال شده است. در سمت چپ برنامه، بر روی عبارت Quarantine کلیک نمائید:

بر روی Record مورد نظر راست کلیک و گزینه Restore object را انتخاب نمائید و با Yes تایید کنید. فایل مربوطه به مکان اولیه خود باز خواهد گشت:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حال دکمه F8 روی کیبورد را کلیک نمائید تا پنجره تنظیمات باز شود. سپس دکمه سبز رنگ Expert mode را کلیک نمائید تا تنظیمات پیشرفته باز شود:

در سمت چپ، در هر دو قسمت System Scanner و Realtime Protection بخشی با عنوان Scan قرار دارد که آن نیز زیر مجموعه ای با عنوان Exceptions دارد. برای هر دو قسمت، مانند تصاویر زیر مراحل را دنبال کرده و مسیر فایل مورد نظر برای اعتمادسازی را به Excepations معرفی کنید:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اکنون همین کار را برای Exceptions مربوط به بخش Realtime Protection انجام دهید و مسیر فایل را به هر دو قسمت معرفی کنید:

پنجره را با Apply و Ok تایید کرده و ببندید. سپس از طریق گزینه Status وارد صفحه نخست شده و آنتی ویروس را فعال نمائید:

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B2%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-avira.html)

masoudtr
25-06-2013, 11:10
key جدید بدید برای avira internet security
بدجور لازم ام

benhoor5194
26-06-2013, 18:40
سلام
من از اون فایل فیوزباندله استفاده کردم ولی ظاهرا درست نمیشه
فیکس پرابلم رو که میزنم میره توی سایت شرکت
چکار کنم؟

aylar6888
27-06-2013, 00:18
سلام
من از اون فایل فیوزباندله استفاده کردم ولی ظاهرا درست نمیشه
فیکس پرابلم رو که میزنم میره توی سایت شرکت
چکار کنم؟

درود :
دوست عزیز توی تاریخ این عکس شش روزه که لایسنس شما تموم شده و برای تمدید لایسنس به سایت اویرا وارد میشید...و باید از کلید جدید استفاده کنید که من توصیه میکنم از ورژن رایگان استفاده کنید....

MILAD2799
27-06-2013, 05:30
هیشکی لایسنس جدید نداره؟

ویرایش : پیدا شد بفرمایید کی جدید

benhoor5194
27-06-2013, 07:50
هیشکی لایسنس جدید نداره؟

ویرایش : پیدا شد بفرمایید کی جدید

سلام
آقا دمت گرم
تا 2015 فعال شد.
جسارتا میشه بفرمایید اینو چطوری گیر آوردین؟
سپاس بیکران

benhoor5194
27-06-2013, 07:55
دوستان سلام
این مراحل زیر رو توی یک سایت دیدم و انجام دادم
به چه دردی میخوره؟

برای افزودن برنامه به فایروال ویندوز 7 مراحل زیر را انجام دهید.

به منوی Start رفته و بر روی Control Panel کلیک نمایید.
گزینه Windows Firewall را اجرا نمایید.
در این پنجره بر روی گزینه Advanced Setting کلیک کنید.
در پنل سمت چپ بر روی گزینه inbound Rules کلیک کنید. اکنون در پنل Action بر روی گزینه ...new Rule کلیک کنید.
اکنون بر روی program کلیک کرده و next را بزنید.
گزینه This Programs Path را انتخاب کنید و با زدن دکمه browse فایل اجرایی (exe.) برنامه مورد نظر را انتخاب کنید و دکمه next را بزنید.
در پنجره بعدی گزینه Block the connection را انتخاب نمایید و next را بزنید.
در پنجره پایانی در قسمت Name نام نرم افزار را تایپ نمایید و دکمه finish را بزنید. بدین ترتیب مانع آپدیت برنامه می شوید.
در نهایت هم همین مراحل را برای Outbound Rules‌ انجام دهید تا برنامه نتواند اطلاعاتی را به خارج از کامپیوتر شما بفرستد.

lionf3
28-06-2013, 18:25
سلام دوستان من آنتی ویروس رایگان آویرا رو دارم 1-2 روز پیش متوجه شدم یه ویروس اتوران توی فلشم بوده
و آویرا هم این ویروس رو شناسایی کرده اما از بین نمیبره و هر بار که فلش رو میزنم میگه این ویروس هستش
حالا نمیدونم این ویروس به لپتاپم منتقل شده یا نه؟؟
در ضمن یه آنتی ویروس رایگان به درد من میخوره با توجه به این که خیلی با اینترنت سر و کار دارم؟؟

xman681
28-06-2013, 20:32
سلام دوستان من آنتی ویروس رایگان آویرا رو دارم 1-2 روز پیش متوجه شدم یه ویروس اتوران توی فلشم بوده
و آویرا هم این ویروس رو شناسایی کرده اما از بین نمیبره و هر بار که فلش رو میزنم میگه این ویروس هستش
در ضمن یه آنتی ویروس رایگان به درد من میخوره با توجه به این که خیلی با اینترنت سر و کار دارم؟؟

سلام

سیستم شما هم دچار این ویروس شده است به همین خاطر بعد از هر بار پاکسازی باز هم وارد فلاش شما می شود

سیستم خود را بطور کامل پاکسازی کنید مشکل حل می شود

همین خوبه

دوس داشتی کمودو هم هست

موفق باشید

lionf3
28-06-2013, 22:31
سلام

سیستم شما هم دچار این ویروس شده است به همین خاطر بعد از هر بار پاکسازی باز هم وارد فلاش شما می شود

سیستم خود را بطور کامل پاکسازی کنید مشکل حل می شود

همین خوبه

دوس داشتی کمودو هم هست

موفق باشید
ممنون از کمکت فقط از چه نرم افزاری برا پاک کردنش استفاده کنم؟؟خود آویرا که پاکش نمیکنه یه اتوران ریمور هم دانلود کردم اما جواب نداد.
کمودو هم یه بار نصب کردم اما مشکلم این بود که یه هر سایتی میخواستم برم به سرور کمودو اطلاعات رو میفرستاد و خوب یه مقدار رو سرعت تاثیر میزاشت

xman681
28-06-2013, 22:44
ممنون از کمکت فقط از چه نرم افزاری برا پاک کردنش استفاده کنم؟؟خود آویرا که پاکش نمیکنه یه اتوران ریمور هم دانلود کردم اما جواب نداد.
کمودو هم یه بار نصب کردم اما مشکلم این بود که یه هر سایتی میخواستم برم به سرور کمودو اطلاعات رو میفرستاد و خوب یه مقدار رو سرعت تاثیر میزاشت

سلام

مالوربایت را دانلود کنید یک فول اسکن انجام دهید

panther99
01-07-2013, 11:39
آقا من اینترنت سکیوریتی آویرا نصب کردم همه چی ردیف بود ولی اصلا سرعت دانلودم رو از بیخ و بن گرفت تا جایی که به 160 بایت بر ثانیه میرسوند !!!!!!!!!!! منم ریمو کردم آنتی ویروسو . الان سرعت برگشته به حالت اول ! میخوام بدونم مشکلش چه جوری حل میشه آیا تنظیمات خاصی داره یا از همون نسخه فری استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

lionf3
01-07-2013, 11:46
آقا من اینترنت سکیوریتی آویرا نصب کردم همه چی ردیف بود ولی اصلا سرعت دانلودم رو از بیخ و بن گرفت تا جایی که به 160 بایت بر ثانیه میرسوند !!!!!!!!!!! منم ریمو کردم آنتی ویروسو . الان سرعت برگشته به حالت اول ! میخوام بدونم مشکلش چه جوری حل میشه آیا تنظیمات خاصی داره یا از همون نسخه فری استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخ همدردیم:n02:
منم یه مدت اینجوری شده بود پدر خودمو دآوردم بعدش فهمیدم مشکل از آوریرا بوده.
جالبش اینه که فقط با اینترنت دانلود منیجر مشکل داشت و از تو مرورگر دانلود میکردی سرعت سر جاش بود.
منم نمیدونم مشکلش چیه:n13:

panther99
01-07-2013, 13:00
پس بی خیال اینترنت سکیوریتی :n02: :n02:

crazyrobot
02-07-2013, 09:54
این اتوران شاید ویروس نباشه چون منم بعضی وقت ها که یه سی دی میزارم تو دی وی دی رام اگه تو اون سی دی فایلی به نام اتوران داشته باشه آویرا جلوش رو میگیره
براش مهم نیست که ویروس باشه یا نه اگه autorun.inf باشه جلوش رو میگیره
برای فایروال هم بیشتر بچه ها کمودو رو پیشنهاد میدن،مجانی هم هست که دیگه چه بهتر.

lionf3
02-07-2013, 11:37
این اتوران شاید ویروس نباشه چون منم بعضی وقت ها که یه سی دی میزارم تو دی وی دی رام اگه تو اون سی دی فایلی به نام اتوران داشته باشه آویرا جلوش رو میگیره
براش مهم نیست که ویروس باشه یا نه اگه autorun.inf باشه جلوش رو میگیره
برای فایروال هم بیشتر بچه ها کمودو رو پیشنهاد میدن،مجانی هم هست که دیگه چه بهتر.
ممنون دوست عزیز منم میخوام به کمودو مهاجرت کنم یه بار ازش استفاده کردم سرعت نتم رو خیلی محدود کرد حالا آنتی ویروس رایگانش رو دانلود کردم
نصب میکنم ببینم چه جوریاس

tiraxtork
02-07-2013, 19:32
سلام دوستان من فایر وال کومودو نصب کردم کنارش اویرا پرمیوم به نظر شما رایگان بهتره یا پرمیوم سرعت سیستم هم پایین نیاد؟
سوال دیگم اینکه مال من نسخه 2013 و کنازش setup و چندتا کلید دارم برای فعال سازی اون setupموتور نرم افزارو خراب نمیکنه:n13:
3-انتی ویروس خوبیه؟

mohammadirani
02-07-2013, 20:00
دوستان کی فعال برای آویرا دارین؟

tiraxtork
02-07-2013, 20:28
dl.antiviru3.com/Avira/Lisense%20Avira%202013%5B[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدردت میخوره
سیستمم خرابه یه چندتایی ذاشتنم که قرار میدادم؟

T_L_O_T_D
03-07-2013, 19:30
ایران رو تحریم کرده یا آپدیت می شه؟

tiraxtork
03-07-2013, 19:55
تو ایران نماینده داره خوشبختانه ولی تو پایتخت

shahrokhblash
04-07-2013, 09:26
دوستان من نسخه جدید اویرا سیکیوریتی اینترنت 2013 نصب کردم فضای رم بدجور اشغال کرده(رم کامپیوتر 2 گیگ)
با پی سی نمی تونم کار کنمtask manager رفتم توش svchost فایل سیستمی هست 150 مگ گرفته...کمک کنید این نسخه چرا اینجور شده بدتر از قبل شده:n21: بعد در ضمن من هرچی گشتم نسخه پلاس پیدا نکردم!!؟
منتظر راهنمایی شما هستم
با سپاس

shahrokhblash
04-07-2013, 09:55
چیکار کنی ؟ یه چیز بگم گوش میکنی ؟:دی
راه حل اینه که از آویرا رایگان استفاده کنی و به جای فایروالش که فرق ورژن پولی و رایگان هست از یک فایروال رایگان ولی 10 برابر قوی تر استفاده کنی
یعنی آویرا آنتی ویروس رایگان+یک فایروال رایگان(کمودو یا انلاین ارمور)
میشه یک محصول رایگان چندین برابر قوی تر

اخه عزیزم تکلیف کسی که محدودیت در حجم رم کامپیوتر داره چی میشه..الا سیستم من 2 گیگ رم دارم؟؟؟

هستي رها
04-07-2013, 14:44
ميخواستم بدونم أيا Avira Free Antivirus با ويندوز xpورزن 2002 سرويس پك 2 سازكار هست يانه؟و اكر نيست براي اين سيستم چي پيشنهاد ميكنيد؟

jafarian
05-07-2013, 14:47
Avira Internet Security 2013 New Key 17.9.2020

Avira All Keys

amin18n
07-07-2013, 15:13
سلام

در ورژن 2013 مشکل کندی سرعت اینترنت حل شده؟؟؟؟
یا مشکل همچنان باقی است.

ممنون

*Batman*
08-07-2013, 12:51
سلام

در ورژن 2013 مشکل کندی سرعت اینترنت حل شده؟؟؟؟
یا مشکل همچنان باقی است.

ممنون
سلام
تو تستهایی که من دیدم هنوزم موقع دانلود کاهش سرعت داریم.
با این حال نظر کاربران هم مهمه.ممکنه نسبت به سالهای قبل بهتر شده باشه.

mansour_hotboy
08-07-2013, 13:23
سلام
تو تستهایی که من دیدم هنوزم موقع دانلود کاهش سرعت داریم.
با این حال نظر کاربران هم مهمه.ممکنه نسبت به سالهای قبل بهتر شده باشه.
با سلام.والا من الان آخرین نسخه Avira Internet Security رو نصب کردم .ولی متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست.

spartaqus
08-07-2013, 15:58
آره با 7 کیلو بایت دانلود میکنه البته حجم دانلودش کمه :n10:
این لینک دانلودش خرابه اگه میشه یک جا دیگه آپ کنید

tuts
08-07-2013, 18:41
سلام دوستان
من از این آنتی ویروس هنوز استفاده نکردم ولی میخوام رو سیستم نصبش کنم میشه برام لینک دانلود آخرین ورژنش رو قرار بدین

spartaqus
08-07-2013, 19:53

spartaqus
09-07-2013, 16:11
سلام توی عکسها براتون کاملا مشخص کردم بازم اگه موردی داشتید بگید راهنماییتون کنم...فقط توی هر 3 قسمت کامل فایلهاتون رو وارد کنید...قبلش هم انتی ویروس رو موقتا غیر فعال کنید تا کارتون تموم بشه...

تو قسمت REAL TIME PROTECTION باید آدرس فایل رو بدیم ؟! چرا نمیشه داد ؟!

payam178
13-07-2013, 22:08
سلام دوستان
من میخام روی یک سری سیستم آویرا نصب کنم و اون سیستم ها دسترسی به نت ندارند.
وقتی میخام آویرا ( اینترنت سکوریتی2013 ) نصب کنم ، زمانی که به مرحله سریال میرسه حتما باید به سیستم ها به اینترنت وصل بشه
به نظرتون چه کار کنم تا بتونم روی اون سیستم ها آویرا اینترنت سکوریتی نصب کنم.

aylar6888
13-07-2013, 22:37
تو قسمت REAL TIME PROTECTION باید آدرس فایل رو بدیم ؟! چرا نمیشه داد ؟!
درود :
متوجه منظورتون نشدم اما اگه درست فهمیده باشم هم در قسمت اسکنر و هم ریل تایم هم میتونید آدرس فایل رو کپی پیست کنید و هم با کلیک روی دکمه BROWS... اون رو انتخاب کنید....
قسمت اسکنر فقط از اسکن شدن فایلهای معرفی شده جلوگیری میکنه و اونها رو استثنا میکنه و قسمت ریل تایم از حفاظت دائم انتی ویروس فایل رو استثنا میکنه ...

aylar6888
13-07-2013, 22:41
سلام دوستان
من میخام روی یک سری سیستم آویرا نصب کنم و اون سیستم ها دسترسی به نت ندارند.
وقتی میخام آویرا ( اینترنت سکوریتی2013 ) نصب کنم ، زمانی که به مرحله سریال میرسه حتما باید به سیستم ها به اینترنت وصل بشه
به نظرتون چه کار کنم تا بتونم روی اون سیستم ها آویرا اینترنت سکوریتی نصب کنم.

درود :
سوالتون جالب بود میدونید چرا؟؟؟؟
چون اخه سیستمی که به نت دسترسی نداره اینترنت سکوریتی میخواد چیکار کنه؟؟؟؟
اینترنت سکوریتی فقط فایروال داره برای شبکه و نت...(که فایروال اویرا در حد متوسطه و سنگین هم هست و اینکه سیستمهاتون بهش نیازی ندارن)
شما با خیال راحت اویرا رایگان نصب کن ....

payam178
13-07-2013, 22:47
درود :
سوالتون جالب بود میدونید چرا؟؟؟؟
چون اخه سیستمی که به نت دسترسی نداره اینترنت سکوریتی میخواد چیکار کنه؟؟؟؟
اینترنت سکوریتی فقط فایروال داره برای شبکه و نت...(که فایروال اویرا در حد متوسطه و سنگین هم هست و اینکه سیستمهاتون بهش نیازی ندارن)
شما با خیال راحت اویرا رایگان نصب کن ....
ممنونم
اون وقت با آپدیت آفلاین مشکلی نخواهم داشت؟:n13:

aylar6888
13-07-2013, 22:55
ممنونم
اون وقت با آپدیت آفلاین مشکلی نخواهم داشت؟:n13:
به هیچ وجه خیالتون راحت باشه...از آپدیت ساز هم میتونید استفاده کنید و هر روز م اپدیت میشه و روی فلش داشته باشید برای روز مبادا

shahram t
14-07-2013, 20:41
من قبلا از نود32 استفاده میکردم همه چیش خوب بود جز پیدا کردن یوزر و پسورد. آویرا رو نصب کردمAvira Internet Security 2013 اما یه مشکل بزرگ اون اینه که با همه ی کرک ها و کیجن ها مشکل داره(اعتمادسازی فایل اصلا راه حل خوبی نیست خیلی وقت گیره).و یه مورد دیگه اینه که یه دفعه بدون هیچ دلیلی قسمت وب پروتکشن از کار میفته و چتر آویرا بسته میشه یعنی از کار میفته و این خیلی بده چون آدم متوجه نمیشه مگه اینکه 24ساعته مواظب آیکن آنتی ویروس باشه حالا به نظر شما چیکار باید کرد؟؟واقعا اعصاب خرد کنه این دو مشکل اگه حل نمیشه که بریم سراغ نود 32.

xman681
14-07-2013, 22:14
من قبلا از نود32 استفاده میکردم همه چیش خوب بود جز پیدا کردن یوزر و پسورد. آویرا رو نصب کردمAvira Internet Security 2013 اما یه مشکل بزرگ اون اینه که با همه ی کرک ها و کیجن ها مشکل داره(اعتمادسازی فایل اصلا راه حل خوبی نیست خیلی وقت گیره).و یه مورد دیگه اینه که یه دفعه بدون هیچ دلیلی قسمت وب پروتکشن از کار میفته و چتر آویرا بسته میشه یعنی از کار میفته و این خیلی بده چون آدم متوجه نمیشه مگه اینکه 24ساعته مواظب آیکن آنتی ویروس باشه حالا به نظر شما چیکار باید کرد؟؟واقعا اعصاب خرد کنه این دو مشکل اگه حل نمیشه که بریم سراغ نود 32.

سلام

خسته نباشید

در مورد کرک فقط کسپر و ایست میتونه مشکل شما را حل کنند
در مورد چتر هم اطلاعی ندارم اگر دوستان بلد باشند حتما پاسخ میدهند

Fusi0n
15-07-2013, 01:02
مشکل دارم با دادن فایل key اجازه نمیده باید چه کنم؟

majid_n
15-07-2013, 23:11
سلام
می خوام برا لپ تاپ از اویرا استفاده کنم . اوریجینالش که گرونه آیا از نسخه رایگان میشه استفاده کرد و آیا کارایی اصلی رو داره . در ضمن اینترنت زیاد استفاده میکنم.

ممنون اگه زود راهنمایی کنید چند روزه مهلت انتی ویروسم تمام شده. و اینکه کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی

ممنون

majid_n
21-07-2013, 13:15
سلام

میگن سرعت پیشرفت علم خیلی زیاده اما مثه اینکه سرعت پاسخ دادن به سوالات و درخواست راهنما ییها تو این تاپیک و فروم بر عکسه .

spartaqus
21-07-2013, 15:31
از وقتی avira internet security ریختم فکر کنم سرعت دانلودم خیلی کم شده میخوام بدونم مشکل از نته یا این آنتی ویروس ؟

aylar6888
22-07-2013, 02:11
سلام

میگن سرعت پیشرفت علم خیلی زیاده اما مثه اینکه سرعت پاسخ دادن به سوالات و درخواست راهنما ییها تو این تاپیک و فروم بر عکسه .
درود :
اویرای رایگان کاملا برای لپ تاپ مناسبه اما اگر از اینترنت زیاد استفاده میکنید حتما یک فایروال رایگان هم کنارش نصب کنید..مثل کومودو یا آنلاین آرمور یا پرایوت فایروال

aylar6888
22-07-2013, 02:13
از وقتی avira internet security ریختم فکر کنم سرعت دانلودم خیلی کم شده میخوام بدونم مشکل از نته یا این آنتی ویروس ؟
درود :
اویرا اینترنت سکوریتی بخاطر پلاگین و وب پروتکشن دائما فعال و نوع فایروالش روی سرعت نت تاثیر منفی داره...اما خود نتتون رو هم حتما چک کنید تا مطمئن بشید...

spartaqus
22-07-2013, 19:49
فقط این آنتی ویروس اینجوریه ؟

Mr.Mazmamfi
25-07-2013, 12:43
سلام

آقا جدیدا نمتونم با fusebundle.exe فایل های آپدیت رو بگیرم .

دلیلش چیه ؟

حتی فایل fusebundle.conf رو هم Edit کردم و platform رو win_av13 کردم .

ممنون .

majid_n
29-07-2013, 08:29
سلام

اویرا رایگان رو نصب کردم اما همش ازم کی لایسنس می خواد . هر کار کردم نشد که نشد . چکار باید کرد

ممنون از راهنماییتون

Mr.Mazmamfi
30-07-2013, 12:18
سلام

تاریخ لایسنسش برای کی هست ؟

نسخه ی جدیدشو از سایتش بگیر تا 6/2014 تاریخ داره .

Fusi0n
30-07-2013, 13:56
کسی اینجا جواب نمیده لایسن از افتاده الان میخوام لایسن جدید بدم همش این خطا میده
چیش معتبر نیست نمی فهمم ؟!

majid_n
31-07-2013, 14:09
سلام

این دو قسمت رو که مشکل داره چه جوری درست کنم

ممنون

vahid_crab708
31-07-2013, 16:36
اگر کسی لایسنس آویرا اینترنتی سکوریتی خواست پ .خ بده

Mr.Mazmamfi
02-08-2013, 03:23
سلام

این دو قسمت رو که مشکل داره چه جوری درست کنم

ممنون

شما آنتی ویروستون رو آپدیت کنید درست میشه .

روی گزینه ی Start Update تو همون تصویر بزنید وایسید اپدیت هارو بگیره ، حدود 80 مگ هست .

برای Web Protection هم میتونی این مراحل رو بری :

موفق باشید.

GHAGHALEELEE
03-08-2013, 01:49
بچه ها من یکسری فایل کیجن و پچ دارم که اویرا تروجان تشخیصش میده ، میخوام بفرستم برای خودسایت اویرا ببینم اونها جوابشون چیه ، کسی میدونه چی کار میباست بکنم ؟
majid_n
03-08-2013, 19:04
شما آنتی ویروستون رو آپدیت کنید درست میشه .

روی گزینه ی Start Update تو همون تصویر بزنید وایسید اپدیت هارو بگیره ، حدود 80 مگ هست .

برای Web Protection هم میتونی این مراحل رو بری :

موفق باشید.

سلام

دو سه شب قبل دو ساعت و 20 دقیقه با اینترنت نفتی دان کردم اما به 80مگ که رسید شروع به بالا رفتن کرد شد 90 100 و .... من دیدم نمیشه لغوش کردم . آیا مشکلی داره که یه همچین موردی داشت؟

ممنون

aylar6888
03-08-2013, 21:16
سلام

اویرا رایگان رو نصب کردم اما همش ازم کی لایسنس می خواد . هر کار کردم نشد که نشد . چکار باید کرد

ممنون از راهنماییتون
درود دوست عزیز :
توی همون صفحه ای که اویرا رو دانلود کردین پایینش یه کی-کلید -فعالساز هست که یک کیلو بایت بیشتر نیست..اونو دانلود و به اویرا معرفی کنید..بعد از اون تا زمانی که آپدیت بشه لایسنس نمیخواد...
این هم لینک دانلود اویرا و کلید رایگان :

aylar6888
03-08-2013, 21:24
بچه ها من یکسری فایل کیجن و پچ دارم که اویرا تروجان تشخیصش میده ، میخوام بفرستم برای خودسایت اویرا ببینم اونها جوابشون چیه ، کسی میدونه چی کار میباست بکنم ؟
اویرا کلا به کپی رایت و فایلهای ناشناس مثل کیژن و پچ و کرک حساسه...
باید اونها رو به لیست استثنائات اضافه کنید ( هم به اسکنر و هم به ریل تایم معرفیشون کن) هرچند اویرا انتخابو به خودت میده در موقع شناسایی و میتونی از همون صفحه روی فایل رایت کلیک کنی و اونو مثلا برای یکبار یا همیشه از اسکن ایگنور کنی...
برای شک به فایلهاتم به ویروس توتال مراجعه کن که اویرا هم توش هست..

aylar6888
03-08-2013, 21:27
سلام

دو سه شب قبل دو ساعت و 20 دقیقه با اینترنت نفتی دان کردم اما به 80مگ که رسید شروع به بالا رفتن کرد شد 90 100 و .... من دیدم نمیشه لغوش کردم . آیا مشکلی داره که یه همچین موردی داشت؟

ممنون
درود :
به نظر من شما آپدیت آفلاین رو از سایتهای معتبر مثل ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )دانلود کن و به اویرا معرفیش کن و بعد از موفقیت آمیز بودن آپدیت آفلاین روی آپدیت کلیک کن که حجم آپدیتهات خیلی کمتر میشه در ضمن فایل آپدیتت هم برای روز مبادا میمونه و اینکه شما در آخرای آپدیت هم که انصراف بزنی کل حجم آپدیتت میپره اما با این روش هم سرعت دانلودت بالاتره و هم میتونی دانلود فایل رو با دانلود منیجر انجام بدی ...
لینک دانلود آپدیت آفلاین اویرا تا تاریخ 3.8.2013

aylar6888
03-08-2013, 21:53
کسی اینجا جواب نمیده لایسن از افتاده الان میخوام لایسن جدید بدم همش این خطا میده
چیش معتبر نیست نمی فهمم ؟!

درود :
این پیغام میگه مدت این لایسنس تموم شده و قابل نصب نیست...باید کلید جدید وارد کنید تا موقعی که قبول کنه....به شانستون بستگی داره...
اویرا فری نصب کن از کلید راحت میشه

MyEvil2011
04-08-2013, 00:35
آقا سلام خسته نباشید من یه Avira Internet Security و حتی یک Avira Antivirus Premium دانلود کردم از سایت های مخصوص دانلود نرم افزار مثل همین سایت خوددمون.. ولی کلید های که برای فعال سازی و در واقع اکتیو کردن نرم افزار وجود داره کار نمیکنن برای دو تا محصول بالا که نوشتم کسی کلید معتبر داره که ما هم بتونیم دانلود کنیم؟!:n22:

ali.reihani
04-08-2013, 01:26
آقا سلام خسته نباشید من یه Avira Internet Security و حتی یک Avira Antivirus Premium دانلود کردم از سایت های مخصوص دانلود نرم افزار مثل همین سایت خوددمون.. ولی کلید های که برای فعال سازی و در واقع اکتیو کردن نرم افزار وجود داره کار نمیکنن برای دو تا محصول بالا که نوشتم کسی کلید معتبر داره که ما هم بتونیم دانلود کنیم؟!:n22:
داداش مگه مجبوری میری اویرا فری رو مینصبی بعد کنارش یک فایروال کومودو دوتاییشون هم رایگان هستند

MyEvil2011
04-08-2013, 13:44
خب میشه لینک دانلود همین فری رو ( آخرین ورژن ممکن ) رو بهم بدین؟! :n28:

aylar6888
04-08-2013, 14:10
خب میشه لینک دانلود همین فری رو ( آخرین ورژن ممکن ) رو بهم بدین؟! :n28:
درود این لینک صفحه دانلود اویرا فری آخرین ورژن ....یادتون باشه یا نسخه نصبی یا زیپ رو دانلود کنین که نسخه زیپ 98 مگ و نصبی 108 مگ هست...پس زیپ شده حجمش کمتره...
در ضمن اون کلید یک کیلو بایتی که اخرین تب هست رو هم بگیرید برای فعالسازی آفلاین...

vxp
04-08-2013, 16:08
برا بعضیا که با ای دی ام مشکا داشتن!عزیزان ما رو از نظراتشون بی بهره نگذارن.
ممنون.

GHAGHALEELEE
04-08-2013, 23:18
سلام
این انتی ویروس رایگان اویرا نمیدونم چرا روی سیستمم مشکل دار هست . گاهی اپدیت نمیکنه گاهی وقتی روش کلیک میکنم توی دسکتاپ ظاهر نمیشه الان هم که ویندوز این پیغام رو داده.دیگه داره مجبورم میکنه برم یک انتی ویروس دیگه رو تست کنم.

aylar6888
04-08-2013, 23:49
سلام
این انتی ویروس رایگان اویرا نمیدونم چرا روی سیستمم مشکل دار هست . گاهی اپدیت نمیکنه گاهی وقتی روش کلیک میکنم توی دسکتاپ ظاهر نمیشه الان هم که ویندوز این پیغام رو داده.دیگه داره مجبورم میکنه برم یک انتی ویروس دیگه رو تست کنم.

درود :
قیل از اویرا انتی دیگه ای روی سیستمتون نصب بوده/؟؟
با اینحال برید توی کنترل پنل و پروگرم اند فیوچرز بعد روی اویرا کلیک کنید که فک کنم 3 تا گزینه بهتون میده که یکیشون ریپیر خود انتی هست و روش کلیک کنید...قابلیت خود ترمیمی بالایی داره اویرا...
اگر باز هم مشکلتون حل نشد می ارزه که یکبار دیگه آنیستال و نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟؟
البته این مشکلات میتونه با استفاده از نرم افزار های پاکسازی رجیستری مثل سی کلینر یا تیون آپ رخ بده بخاطر حذف ناخواسته بعضی کلیدها..
پیروز باشید

GHAGHALEELEE
05-08-2013, 00:27
درود :
قیل از اویرا انتی دیگه ای روی سیستمتون نصب بوده/؟؟
با اینحال برید توی کنترل پنل و پروگرم اند فیوچرز بعد روی اویرا کلیک کنید که فک کنم 3 تا گزینه بهتون میده که یکیشون ریپیر خود انتی هست و روش کلیک کنید...قابلیت خود ترمیمی بالایی داره اویرا...
اگر باز هم مشکلتون حل نشد می ارزه که یکبار دیگه آنیستال و نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟؟
البته این مشکلات میتونه با استفاده از نرم افزار های پاکسازی رجیستری مثل سی کلینر یا تیون آپ رخ بده بخاطر حذف ناخواسته بعضی کلیدها..
پیروز باشید

خیلی ممنون از راهنماییتون
نه همین نصب بوده از اول.توی کنترل پنل هم اجرا نشد.رفتم اخرین ورژنش رو دانلود کردم تا ببینم چی میشه.بله من از پاک کننده رجیستری TuneUp زیاد استفاده میکنم.

panther99
06-08-2013, 19:26
آقا من آویرا Free رو نصب کردم یه مشکل دارم باهاش .
پچ PES 2013 فوتبال رو نصب میتونم بکنم ولی بعد از اینکه Finish میشه وقتی میخوام PES رو باز کنم میزنه PROBLEM ..... که باید برنامه رو ببندم ینی باز نمیکنه . قبل از نصب پچ خود بازی رو اجرا میکنم بدون مشکل ولی وقتی پچ رو میریزم مشکل دارم اصلا باز نمیکنه بازی رو . مطمئنم که از Avira ست یه قسمتی هست تو آویرا که منوی مخفیه و تو قسمت real time وقتی میرفتم پوشه رو نمیتونستم exeption کنم ! ینی راهی نداره که کل پوشه رو ببرم تو exeption ! . اگه میشه کمک کنید .

salar79
09-08-2013, 04:26
دوتا سوال دوستان
آیا اویرا فایل رار رو باز میکنه و توش رو بگرده برای شناسایی ویروس یا نه؟؟:n13:

فایر وال رو روی چه حساسیتی بزارم خوبه؟؟؟:n13:

vxp
09-08-2013, 08:36
دوتا سوال دوستان
آیا اویرا فایل رار رو باز میکنه و توش رو بگرده برای شناسایی ویروس یا نه؟؟:n13:

فایر وال رو روی چه حساسیتی بزارم خوبه؟؟؟:n13:
نمی تونه همچین کاری بکنه چندیشون که رمز دارن بقیشون هم نیاز به یک برنامه ی دیگه دارن برای اجرا و اکسرکت.

salar79
09-08-2013, 08:58
خوب دوست عزیز جواب این سوال رو هم بدید؟

فایروال رو روی چه حساسیتی بزارم خوبه؟؟؟

vxp
09-08-2013, 09:31
امن ترین درجه مطمانا

salar79
09-08-2013, 09:41
کدوم گزینه؟؟

vxp
09-08-2013, 11:49
کدوم گزینه؟؟
کاستوم یا هینگ

aylar6888
09-08-2013, 13:23
درود :
اگه روی high بذارین بالاترین درجه امنیت اتوماتیک رو داره...یعنی خود فایروال بدون دخالت شما کارشو انجام میده...
اگه روی custom بذارین برای ارتباطات اتوماتیک عمل نمیکنه و شما میتونید ارتباطاتتون رو خودتون تعیین کنید...
اگه روی block هم بذارین تمام ارتباطاتتون چه ورودی چه خروجی مسدود میشن...
__________________________________________________ __________________

اگه دقت کنین اویرا یه نکته خیلی خوب داره که مقابل یا زیر هر کارایی در نرم افزارهاش توی کادر بزرگ کاربردها و توضیحات مفیدی در مورد اون کارایی و تنظیمات نوشته...

shahrokhblash
10-08-2013, 12:43
درود
من در حال حاضر از آنتی ویروس Avast استفاده می کنم می خوام پاک کنم دوباره
از اویرا استفاده کنم باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم راهنمایی کنید
با سپاس

salar79
10-08-2013, 12:53
درود
با سپاس
من از تعداد زیادی انتی ویروس ها استفاده کردم و برای تغییر هرکدوم مشکل خاصی پیش نیومده

ولی به شما پیشنهاد میکنم نرم افزار سی سی کلینر رو دانلود ونصب کنید وقبل از نصب انتی ویروس جدید باهاش ریجستری ویندوزتون رو تعمیر کنید

دوستان این قسمت اندرود سکوریتی برای چیه و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟:n13:

vxp
10-08-2013, 15:59
درود
با سپاس
البته باید در تایپ اوست می پرسیدی ولی این برنامه رو دان کن و بعد از پاک کردن با یک برنامه اینستالر و ری استارت در حالت سیف مود از این برنامه استفاده کن.نسخه رو انتخاب کن و بعد ریموو کن.

noisymind
11-08-2013, 14:44
ببخشید من امروز آویرا فری رو از خود سایت دانلود کردم و با فیوزبند دیدم آپدیت نمیکنه و میگه باید لایسنس رو وارد کنید! به صورت آنلاین هم میخوام آپدیت کنم یک صفحه باز میشه و میگه باید به پریمیوم تبدیل کنم! مگه فری نیست؟ سر کاری شده؟! :n13:

آپدیت: همین الان با ساپورت آنلاینشون صحبت کردم! اول که یکیشون اصلا انگلیسی بلد نبود و فقط آلمانی ساپورت میکرد! به نفر fبعدی که گفتم اینجوری ، گفت اِ نباید اینجوری بشه! گفت دوباره نصب کن و اگه مشکلی بود من 6 ساعت دیگه اینجا هستم!! :n02: خیلی باحالن خلاصه!

آپدیت 2 : من چند روز پیش به یکی از دوستان هم آویرا پیشنهاد داده بودم و اون هم میگفت مشکل آپدیت داره!

majid_n
20-08-2013, 01:54
درود :
به نظر من شما آپدیت آفلاین رو از سایتهای معتبر مثل ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )دانلود کن و به اویرا معرفیش کن و بعد از موفقیت آمیز بودن آپدیت آفلاین روی آپدیت کلیک کن که حجم آپدیتهات خیلی کمتر میشه در ضمن فایل آپدیتت هم برای روز مبادا میمونه و اینکه شما در آخرای آپدیت هم که انصراف بزنی کل حجم آپدیتت میپره اما با این روش هم سرعت دانلودت بالاتره و هم میتونی دانلود فایل رو با دانلود منیجر انجام بدی ...
لینک دانلود آپدیت آفلاین اویرا تا تاریخ 3.8.2013

سلام

من رو پی سی خونه آویرا رایگان رو دارم و هر از چند مدت آپدیت میشه . آیا میشه از اون آپدیت رو گرفت؟

ممنون

aylar6888
20-08-2013, 02:33
سلام

من رو پی سی خونه آویرا رایگان رو دارم و هر از چند مدت آپدیت میشه . آیا میشه از اون آپدیت رو گرفت؟

ممنون
درود :
منظورتون رو درست متوجه نشدم؟؟ منظورتون از کجاست؟؟؟ منظظورتون از خود آنتی ویروس اویراست؟؟؟

majid_n
20-08-2013, 11:03
درود :
منظورتون رو درست متوجه نشدم؟؟ منظورتون از کجاست؟؟؟ منظظورتون از خود آنتی ویروس اویراست؟؟؟

سلام

این اویرا رایگان رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی آپدیت نمیشه از اون سایتی رو هم که زحمت کشیدید برا آپدیت آفلاین نتونستم ولی رو پی سی خونه داره راحت کار میکنه بدون مشکل آیا میشه آپدیت اون رو گرفت و

رو این نصب کرد؟

ممنون

GHAGHALEELEE
20-08-2013, 23:49
سلام من موقع نصب انتی ویروس اویرا تولباری که میخواست رو نصب نکردم برای همین قابلیت Web Protection غیرفعال هست.حالا من که فایروال کومودو هم نصب کردم باز هم احتیاج Web Protection اویرا دارم ؟ تشکر

aylar6888
20-08-2013, 23:53
لطفا حذف شود...ممنون

aylar6888
20-08-2013, 23:56
سلام

این اویرا رایگان رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی آپدیت نمیشه از اون سایتی رو هم که زحمت کشیدید برا آپدیت آفلاین نتونستم ولی رو پی سی خونه داره راحت کار میکنه بدون مشکل آیا میشه آپدیت اون رو گرفت و

رو این نصب کرد؟

ممنون
درود
برنامه ای برای گرفتن آپدیت از خود آنتی ویروس هست که من دارم اما هیچوقت امتحانش نکردم.از آپدیت ساز اویرا هم میتونید استفاده کنید (برنامه فیوز باندل) که میتونید روی سیستمی که نت دارین هر روز آپدیتش کنین و اونها رو به لپ تاپتون انتقال بدین...با اینحال اون آپدیت ساز رو براتون آپلود میکنم ببینین کار میکنه یا نه؟؟؟

در ضمن اگه لپ تاپتون به اینترنت دسترسی داره مطمئنا یا تنظیمات پ.رو.کسی تغییر کرده یا مشکل از پورتهاتون هست و یا اینکه انتی ویروسی قبلا روی سیستمتون بوده و دسترسی ها رو تغییر داده و این مشکلات هم قابل حل هستند...
پیشنهاد من استفاده از فیوز باندل هست چون همیشه آپدیت بروز شده در اختیارتون هست و مثل آنتی ویروستون با یک کلیک آپدیت میشه و مال خود کمپانی اویرا هم هست...

aylar6888
21-08-2013, 00:00
سلام من موقع نصب انتی ویروس اویرا تولباری که میخواست رو نصب نکردم برای همین قابلیت Web Protection غیرفعال هست.حالا من که فایروال کومودو هم نصب کردم باز هم احتیاج Web Protection اویرا دارم ؟ تشکر
درود :
خیر به هیچ عنوان لازم ندارید...
امروزه مرورگرها امنیتشون روز بروز بهتر میشه و خودشون یه پا وب پروتکشن هستن و در غیر اینصورت هم فایروال قدرتمند کومودو و استفاده از دی ان اس کومودو پشتیبان شما در وب گردی امنه...البته اگه از مرورگر کومودو استفاده کنید قابلیت وب اینسپکتور هم داره براتون...

majid_n
21-08-2013, 06:20
درود
برنامه ای برای گرفتن آپدیت از خود آنتی ویروس هست که من دارم اما هیچوقت امتحانش نکردم.از آپدیت ساز اویرا هم میتونید استفاده کنید (برنامه فیوز باندل) که میتونید روی سیستمی که نت دارین هر روز آپدیتش کنین و اونها رو به لپ تاپتون انتقال بدین...با اینحال اون آپدیت ساز رو براتون آپلود میکنم ببینین کار میکنه یا نه؟؟؟

در ضمن اگه لپ تاپتون به اینترنت دسترسی داره مطمئنا یا تنظیمات پ.رو.کسی تغییر کرده یا مشکل از پورتهاتون هست و یا اینکه انتی ویروسی قبلا روی سیستمتون بوده و دسترسی ها رو تغییر داده و این مشکلات هم قابل حل هستند...
پیشنهاد من استفاده از فیوز باندل هست چون همیشه آپدیت بروز شده در اختیارتون هست و مثل آنتی ویروستون با یک کلیک آپدیت میشه و مال خود کمپانی اویرا هم هست...

سلام

دان کردم اما موقع اجرا ارور میده . تصمیم براین شد که امروز یه انتی ویروس بخرم شما چی پیشنهاد میکنید. البته طبق گفته های خودتون فایر وال کومودو رو نصب کردم قبلا.

ممنون

Bento
22-08-2013, 18:02
سلام دوستان.
من آویرا رو نصب کردم و به صورت آفلاین آپدیتش کردم و مشکلی نداشتم. فقط زیر قسمت آپدیت هنوز زده Not performed

همینطور میگه لایسنس شما منقضی شده. مگه آویرا فری نیست؟ از کجا می تونم لایسنس تهیه کنم؟

aylar6888
22-08-2013, 23:21
سلام دوستان.
من آویرا رو نصب کردم و به صورت آفلاین آپدیتش کردم و مشکلی نداشتم. فقط زیر قسمت آپدیت هنوز زده Not performed

همینطور میگه لایسنس شما منقضی شده. مگه آویرا فری نیست؟ از کجا می تونم لایسنس تهیه کنم؟

درود دوست عزیز :
توی همون صفحه ای که اویرا رو دانلود کردین پایینش یه کی-کلید -فعالساز هست که یک کیلو بایت بیشتر نیست..اونو دانلود و به اویرا معرفی کنید..بعد از اون تا زمانی که آپدیت بشه لایسنس نمیخواد...
این هم لینک دانلود اویرا و کلید رایگان :

S0R3N4
28-08-2013, 16:34
سلام دوستان
ببخشید من وقت نکردم تو تاپیک سرچ کنم.
به داییم یه آینترنت سکوریتی بی سر و صدا و (یا به قول شرکت بیتدیفندر) Silent Protcion معرفی کردم؛
بین چند تا گزینه به آویرا راضی شد؛
الان نسخه ی اینترنت سکوریتی اونو دانلود کرده؛میشه یه لایسنس براش و نحوه ی لایسنس کردنش رو بذارید؟خیلی ممنون میشم...
راستی؛واسه آخرین ورژن؛تاپیک بهترین تنظیمات وجود داره تو تاپیک ؟ (البته فکر نکنم تنظیمات سختی داشته باشه اویرا)
و آخرین سوال؛آویرا نفس و سرعت سیستم رو که نمیگیره احیانا؟؟؟مثل سال های دور سبکه هنوزه؟
ممنونم

jolan57
28-08-2013, 18:03
سلام دوستان
ببخشید من وقت نکردم تو تاپیک سرچ کنم.
به داییم یه آینترنت سکوریتی بی سر و صدا و (یا به قول شرکت بیتدیفندر) Silent Protcion معرفی کردم؛
بین چند تا گزینه به آویرا راضی شد؛
الان نسخه ی اینترنت سکوریتی اونو دانلود کرده؛میشه یه لایسنس براش و نحوه ی لایسنس کردنش رو بذارید؟خیلی ممنون میشم...
راستی؛واسه آخرین ورژن؛تاپیک بهترین تنظیمات وجود داره تو تاپیک ؟ (البته فکر نکنم تنظیمات سختی داشته باشه اویرا)
و آخرین سوال؛آویرا نفس و سرعت سیستم رو که نمیگیره احیانا؟؟؟مثل سال های دور سبکه هنوزه؟
ممنونم
سلام
لایسنس آویرا کم پیدا میشه و زود بلاک
بهتر بود این ترکیب رو بهش پیشنهاد میدادین که خود من رو سیستم خیلی از آشناها نصب کردم و به خوبی هم جواب میده
آویرا رایگان+ویندوز فایروال

یا اینکه یک لایسنس اصلی براش خریداری کنید

S0R3N4
29-08-2013, 01:12
اواست چطور؟
اونم براش لایسنس کم پیدا میشه؟
فکر کنم ترکیب مناسب تری باشه؛نه؟

jolan57
29-08-2013, 01:32
اواست چطور؟
اونم براش لایسنس کم پیدا میشه؟
فکر کنم ترکیب مناسب تری باشه؛نه؟
همه لایسنس های فیک یک روز دو روز 10 روز یک ماه ... بالاخره یک روزی مسدود میشن و آنتی ویروس غیرفعال میشه
فکر نکنم دایی هم زیاد خودش رو درگیر آنتی ویروس و لایسنس و این حرفها کنه و نتیجه این میشه که سیستم ویروسی میشه!
من نمیدونم چه اصراری به استفاده از محصولات غیرپولی با لایسنس غیرمجاز هست وفتی تفاوتی بین قدرت نسخه های رایگان آوست و آویرا با نسخه های پولیشون نیست
فقط میمونه یک فایروال که فایروال ویندوز قوی تر از فایروال اینها نباشه ضعیف تر هم نیست

moghaddas mfa
08-09-2013, 07:36
S@L@M

من چند روزی هست اویرا نصب کردم . اپدیت هم کردم. ولی هر وقت سیستمو خاموش وروشن میکنم ویندوز هر بار این پیام رو میده avira desktop reports that it is turned off رو گزینه turned on کلیک کردم .ولی بازم فرقی نکرد.:n27:

یه سوال دیگه: توی سایت ایران ستاپ نوشته بخاطر تغییر زیرساخت شبکه مخابرات ........انتی ویروس با اپدیت کردن دچار مشکل میشه ..باید چه کار کنم. ایا مشکلی پیش میاد؟

S0R3N4
11-09-2013, 11:33
سلام
دیروز اومدم Avira Antivirus Free رو دانلود کنم؛
از صفحه ی اصلی خود سایت دانلود کردمش؛که یه فایل تقریبا 2 مگی بود که Installer برنامه بود؛:n15:
سپس چیزی حدود 125 مگابایت دانلود کرد و قاعدتا باید آنتی ویروس نصب میشد ولی خبری ازش نیس با اینکه در آخر نوشت دانلود با موفقیت صورت گرفت!
جریان چیه؟
اصلا انگار نصب نشده؟
دوباره باید دانلودش کنم؟

147milad
18-09-2013, 11:39
سلام دوستان.من اویرا اینترنت سکوریتی نصب کردم و اپدیت کردم.یک لایسنس از اینترنت گرفتم و میشه گفت کرکش کردم.الان از لحاظ انتی ویروس و اپدیت مشکلی نداره و من 1 تست ویروس هم با کمک بخش تست انتی ویروس همین سایت انجام دادم و شناسایی کرد ویروس هارو.
اما مشکل اینه بخش فایروال غیر فعاله و فعال نمیشه که به احتمال زیاد مربوط میشه به همون کرک شدن.ایا راهی هست بشه فایروال رو فعال کرد.

rezaa2000
23-09-2013, 01:55
کلید جدید لطفا ؟

ALI16437
24-09-2013, 20:32
سلام
دیروز اومدم Avira Antivirus Free رو دانلود کنم؛
از صفحه ی اصلی خود سایت دانلود کردمش؛که یه فایل تقریبا 2 مگی بود که Installer برنامه بود؛:n15:
سپس چیزی حدود 125 مگابایت دانلود کرد و قاعدتا باید آنتی ویروس نصب میشد ولی خبری ازش نیس با اینکه در آخر نوشت دانلود با موفقیت صورت گرفت!
جریان چیه؟
اصلا انگار نصب نشده؟
دوباره باید دانلودش کنم؟

با سلام
دوست عزیز وارد لینک زیر بشو و فایل دانلودی که نوشته بدون اتصال اینترنت که حجمش 98 مگ هست رو دانلود
کن و اون فایل رو ذخیره کن گوشه هاردت هر وقت خواستی با همون فایل دوباره نصبش کن تو ویندوز جدید یا هرجای ،
دیگر سیستم دوستان، بدون نیاز به اینترنت .

موفق باشی

ALI16437
26-09-2013, 11:54
با سلام (کمک فوری)
من می خوام رو یک سیستم که به اینترنت دسترسی نداره اویرا نصب کنم
و اپدیت کنم در ورژن 2012 در صفحه اصلی اویرا در قسمت اپدیت گزینه اپدیت دستی رو انتخاب میکردیم
و فلی اپدیت و که از مسیر زیر گرفته بودیم بهش میدادیم و خودبخود اپدیت میشود بدون مشکل ولی در ورژن
2013 اپدیت دستی کار نمیکنه چکار باید کنم.

من روش زیر رو دیدم ولی سردر نیاوردم در صورت امکان کامل توضیح دهید
پوشه یا فایل fusebundle.conf را از کجا پیداکنم

روش حل مشکل آپدیت آفلاین ورژن 2013 اویرا:::::

روش حل کردن مشکل آپدیت آفلاین نشدن نسخه 2013 با فایل ساخته شده آپدیت ساز خود اویرا یعنی--fusebundle :

توی فروم خود سایت اویرا جواب منو سریع دادن که اونو براتو ترجمه کردم و میذارم امیدوارم مفید باشه.خودم روی 4 تا سیستم که اویرا 2013 داشتن امروز تست کردم و جواب داد.حالا روشش ::::::::::>>>>>>>>

1- پوشه fusebundle.confرا با برنامه note pad باز میکنیم. ----اگه باز نشد وپنجره اخطار اومد تیک دوم پنجره اخطار ویندوز رو که بزنید و برنامه نوت پد رو انتخاب کنید باز میشه--

2-خط آخر آخر نوت پد را که نوشته platform=win32 پیدا کنید.

3- نوشته win32 را بهwin_av13 تغییر دهید و تغییر زیر save کرده و از نوت پد خارج شوید.

4-برنامه fuebundles را اجرا و اونو آپدیت کنید و اویرا را باز کرده و اونو manual update کنید.

5-بعد از آپدیت تقاضای ریستارت میکند که حتما ریستارت کنید.توی فروم اویرا هم تاکید به ریستارت در همون لحظه کرده برای امنیت سیستم.
================================================== ===========================================
امیدوارم مورد استفاده بوده باشه.به راحتترین راه نوشتم که کسانی که مثل خودم مبتدی هستن بتونن مشکل آپدیت آفلاین ورژن 2013 رو حل کنن.
.................................................. .................................................. .................................................. .......................................

با تشکر از همه دوستان فهمیدم اپدیت باید از طریق فایل فیوز بندل انجام بشه اینطوری مشکل حله اینم لینک صفحه ویوز بندل برای کسانی که نیاز دارن

باتشکر از همه دوستان

moghaddas mfa
26-09-2013, 21:19
avira desktop reports that it is turned off

سلام با این پیغام جیکار کنم

mk367
10-10-2013, 02:25
دوستان من چند سالی هست که از اویرا استفاده می کنم و لی جدیدا می شونم میگم اویرا سرعت اینترنت رو پایین میاره ! و حتی راهکار هایی برای درست کردن و تغییر تنظیمات اویرا میدن!
من همچین چیزی رو درک نمی کنم می خواستم ببینم نظر شما چیه؟

pedram_01
10-10-2013, 02:57
دوستان من چند سالی هست که از اویرا استفاده می کنم و لی جدیدا می شونم میگم اویرا سرعت اینترنت رو پایین میاره ! و حتی راهکار هایی برای درست کردن و تغییر تنظیمات اویرا میدن!
من همچین چیزی رو درک نمی کنم می خواستم ببینم نظر شما چیه؟

شما از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟

بعد شما که تو سرعتت اینترنت مشگلی ندیدی چی رو میخوای بفهمی؟

mk367
10-10-2013, 03:27
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟

بعد شما که تو سرعتت اینترنت مشگلی ندیدی چی رو میخوای بفهمی؟

من از نسخه 2010 به این طرف رو همیشه استفاده کردم و نسخه ها رو به روز می کردم الان هم 2013 اینترنت سک.ریتی دارم
می خواستم ببینم وجود این مشکل رو دوستان تایید می کنند یا نه؟

pedram_01
10-10-2013, 04:18
من از نسخه 2010 به این طرف رو همیشه استفاده کردم و نسخه ها رو به روز می کردم الان هم 2013 اینترنت سک.ریتی دارم

نگاه کن دوست عزیز همه از یک کامپیوتر با مشخصات یکسان استفاده نمیکنند همه از یک ویندوز یکسان استفاده نمیکنند همه از یک نوع سرعت اینترنت استفاده نمیکنند همه از یک نرم افزار یکسان استفاده نمیکنند. همه از یک نسخه یکسان انتی اویرا استفاده نمیکنند . خیلی ها کار با کامپیوتر و.... رو بلد نیستن

احتمال داره برای یکی سرعت اینترنت رو کم کنه ولی برای یکی رو نکنه این برای همه انتی ها صدق میکنه

مثلا کمودو تو یک کامپیوتر عالی جواب میده تو یکی دگه هنگ میکنه دیر باز میشه و انواع مشگلات

یک بیت نصب میکنه میگه خیلی از اینترنت استفاده میکنه و سرعت کامپیوتر رو کم میکنه نمیزاره دانلود کنم یکی دیگه میگه نه سرعت رو کم میکنه و نه از اینترنت مصرف زیاد میکنه و نه مشگلی تو دانلود دارم

و همینطور بقیه انتی ها

امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم

aylar6888
10-10-2013, 08:15
درود ..
بله اویرا بخاطر وب پروتکشن و میل پروتکشن کمی از سرعت نت شما کم میکند اما زیاد محسوس نیست ولی خود اویرا هم به این نکته اذعان میکنه و ازون به عنوان گارد قوی یاد میکنه که کمی کاهش سرعت برای حفاظت بیشتر منطقیه (اویرا میگه نه من ) اما من به شخصه اینو یه ضعف میبینم

mk367
10-10-2013, 10:54
درود ..
بله اویرا بخاطر وب پروتکشن و میل پروتکشن کمی از سرعت نت شما کم میکند اما زیاد محسوس نیست ولی خود اویرا هم به این نکته اذعان میکنه و ازون به عنوان گارد قوی یاد میکنه که کمی کاهش سرعت برای حفاظت بیشتر منطقیه (اویرا میگه نه من ) اما من به شخصه اینو یه ضعف میبینم
اویرا نگفته چطوری غیرفعال میشه؟همون تیک وب پروتکشن رو ور داریم بسه؟
من وب پروتکشن رو هم غیرفعال کردم سرعت دانلودم فرقی نکرد!

mohammadirani
10-10-2013, 18:28
چه شکلی میشه سایتی رو به عنوان سایت سالم به آویرا معرفی کردش؟
الان یه سایت فیلم ایرانی رو اویرا به اشتباه پ.و.ر.ن.و گ.ر.ا.ف.ی معرفی کرده و نمیتونم واردش بشم

Mr.New
10-10-2013, 18:29
اویرا نسخه 2014 اومده ها لینک دانلود بزارید

mohammadirani
11-10-2013, 12:05
پست حذف شود

~~~
11-10-2013, 12:26
آموزش کامل نصب و تنظمات Avira بصورت فایل PDF

~~~
11-10-2013, 12:29
نحوه برداشتن آپدیتهای آنتی ویروس Avira و آپدیت کردن آفلاین

طريقه جمع آوری آپديت ها در محصول ورژن 8.0 به اين صورت هست که شما:

1- ابتدا به مسير زير برويد و تمام فايل های موجود در پوشه FAILSAFE رو انتخاب کرده و بصورت يک فايل ZIP. در بياوريد...
تأکيد ميکنم بصورت فايل ZIP

C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Premium\FAILSAFE
اين نکته هم اضافه کنم که با انتخاب بر روی فايل ها از اونها فايل زيپ بسازين چون اگه از پوشه مذکور فايل زيپ بسازين موقع انتقال به محصول با اخطار مواجه ميشويدپس از پوشه فايل زيپ نسازين! برين داخل پوشه با انتخاب فايل ها، اقدام به ساختن فايل زيپ کنيد)

2- سپس اسم فايل زيپ شده رو به ivdf_fusebundle_nt_en تغيير نام ميدهيم، چون محصول فقط فايل زيپ شده رو با اين اسم ميشناسد
3-حال فايل های آپديت برای انتقال به محصول آماده هست
برای اينکار هم صفحه اصلی محصول رو باز کنيد و از منوی Update گزينه Manual Update رو انتخاب کرده و سپس فايل زيپ شده رو بهش بدين

و صبر کنيد که محصول آپديت بشه

mohammadirani
11-10-2013, 13:21
آموزش کامل نصب و تنظمات Avira بصورت فایل PDF

ممنون دوست عزیز ولی این فایل برای نسخه های قدیمیه و در ضمن خیلی هم ناقصه و مثلا حتی نگفته بود چه شکلی بشه فایلی رو سالم معرفی کرد چه برسه به اینکه بگه سایتی رو چه شکلی میشه سالم معرفی کرد
.
.
.

به هر حال برای پو..ر...ن..و گ.ر.ا.ف.ی میشه Child protection رو از حالت Child به Young یا Adult تغییر داد و مشکل رو حل کرد
ولی برای سایت هایی که ویروسی میشناسه حتی وقتی گذاشتمشون در لیست سفید باز هم گیر میده بعضی اوقات

salar79
16-10-2013, 13:03
آقا کسی لایسنس آزاد میشناسه؟؟؟

masoudtr
22-10-2013, 13:59
لایسنس جدید برای اینترنت سکیوریتی 2012 نیامده؟
نه تنها کار نمیکنه بلکه از کناز استارت هم جمع شده

shaparak13
22-10-2013, 18:54
دوستم چند ماه قبل آویرا فری رو بهم معرفی کرد خیلی خوبه و سیستم بدون مشکل عالی و پرسرعت کار میکنه دستش درد نکنه:n17:

amirhasan.king
24-10-2013, 12:44
به سایت اویرا که میرم برای دانلود اینترنت سکوریتی اینترنت سکوریتی سویت رو میبینم فرقش چیه با اینترنت سکوریتی ?بالایسنس اورجینل اینترنت سکوریتی میشه از اینترنت سکوریتی سویت استفاده کرد?

amirhasan.king
27-10-2013, 23:14
یعنی هیچکی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟!!!!!!!!!!

alijigari
27-10-2013, 23:53
جایی برای فروش اویرا 2013 یا 2014 سراغ دارید ؟

shaparak13
12-11-2013, 12:17
چرا آویرا فری اتوماتیک آپدیت نمیشه و حتما باید با فیوزبندل آپیدتش کنم!!؟:n21:

aylar6888
12-11-2013, 18:21
چرا آویرا فری اتوماتیک آپدیت نمیشه و حتما باید با فیوزبندل آپیدتش کنم!!؟:n21:
درود :
از کجا به این نتیجه رسیدین؟؟؟:n04:
اویرا هیچ مشکلی با آپدیت نلاین نداره...

aylar6888
12-11-2013, 18:22
جایی برای فروش اویرا 2013 یا 2014 سراغ دارید ؟
دود :
لینک سایت :

saeid16
13-11-2013, 15:48
بچه ها سلام

چند وقتیه دنبال لایسنس برای این ورژن آویرا میگردم ولی موفق نشدم ممنون میشم کمکم کنید
avira_ultimate_protection_suite_en

mrhdir
14-11-2013, 18:00
میبخشین کسی کلید فعالسازی واسه avira internet security suite 2014 نداره؟؟ تازه دانلودش کردم ولی فعالساز براش نیست و واسه همین برنامه همه امکاناتش قابل استفاده نیستن

mrhdir
14-11-2013, 22:41
میبخشین کسی کلید فعالسازی واسه avira internet security suite 2014 نداره؟؟ تازه دانلودش کردم ولی فعالساز براش نیست و واسه همین برنامه همه امکاناتش قابل استفاده نیستن
یکی نیست کلید فعالسازی واسش داشته باشه؟؟ خیلی گیرم

ali_phd71
15-11-2013, 13:19
سلام
با تشکر بخاطر بروز بودن.بعد از نصب ویندوز 7 نسخه 32 بیت اپدیت شهریور بعد از نصب اویرا و ریست شدن سیستم فقط دسکتاپ خالی بدون ایکون و موس ظاهر میشه فقط باید به حالت سیف مود رفت و انتی ویروس رو پاک کرد تا دوباره سیستم بالا بیاد!جدیدترین نسخه اویرا هم دانلود کردم بازم همونطور بود.
نمیشه این مشکل رو حل کرد؟
با تشکر

JU JU
15-11-2013, 15:32

منم همین
نسخه 2014 رو دانلود کردم
و هنوز نصب نکردم

قبلن، با آویرا و لایسنسش مشکلی نداشتم، دو سه سال پیش، این روزا، لایسنس راحت گیر میاد یا باید بیخیال آویرا شم و برم سراغ کسپر؟
کسپر مشکل لایسنس نداره یه جورایی، راحت پیدا میشه، ولی آویرا رو نمیدونم
کسی کمک می‌رسونده در این مورد ؟

alijigari
15-11-2013, 21:20
دود :
لینک سایت :

خیلی ممنون اما 2014 نداره

ezat451
16-11-2013, 00:06
خیلی ممنون اما 2014 نداره

درود:
دوست عزیز من از اخرین ورژن استفاده می کنم چیزی بنام 2014 نیست اما بعضی از سایتا با نام2014 گذاشتن که اصلا چنین نیست اخرین نسخهProduct version 14.0.1.719 می باشد

alijigari
16-11-2013, 00:11
درود:
دوست عزیز من از اخرین ورژن استفاده می کنم چیزی بنام 2014 نیست اما بعضی از سایتا با نام2014 گذاشتن که اصلا چنین نیست اخرین نسخهProduct version 14.0.1.719 می باشد

اخف دوست عزیز وقای لایسنس 2012 داری نمی تونی این لایسنس روی 2014 نصب کنی و پیغام ارور میده --مثلا برای 2014 اینترنت سکوریتی به جز خوده برنامه 4 برنامه باهاش میاد که برای ما کار نمیکنه و میگاه لایسنس شما با این ورژن کار نمیکنه

ezat451
16-11-2013, 14:48
اخف دوست عزیز وقای لایسنس 2012 داری نمی تونی این لایسنس روی 2014 نصب کنی و پیغام ارور میده --مثلا برای 2014 اینترنت سکوریتی به جز خوده برنامه 4 برنامه باهاش میاد که برای ما کار نمیکنه و میگاه لایسنس شما با این ورژن کار نمیکنه

درود:
اگه منظورت این برنامه هست که حرفتان درسته(avira security suite FINAL) ولی چون فرمودین اینترنت سکوریتی اخرین نسخه اش راخدمتتون عرض کردم اما سکوریتی سایت یک سری برنامه اضافه داره که فعلا بخاطر مشکلات قبول نکردن لایسنس و دیگر مشکلات بایستی چندروزی صبر کنی تا راه حلی پیدا شه و فعلا از نسخه 2013 ورژن14.0.1.719 استفاده کنید اگه مطلب درست منعکس بشه بهتره...!:n01:

ezat451
16-11-2013, 14:53
درود:

اینهم مطلب یک سایت پیرامون اویرا2014

نسخه جدید اویرا که کمپانی اویرا نسخه ۲۰۱۴ خود را با عنوان avira suite انتشار نموده که اخرین نسخه اویرا میباشد

نکته: این نسخه تفاوت زیادی با نسخه قبلی ۲۰۱۳ ندارد و لایسنس های نسخه ۲۰۱۳را قبول نمیکند و هنوز هیچ روشی برای فعال سازی این نسخه تهیه نشده

توصیه میشود چند هفته ای صبر نمایید بعد از ساخت کرک دریافت نمایید کرک این نسخه در دست طراحی میباشد چند هفته ای منتظر بمانید.

omid-p30
16-11-2013, 20:44
سلام.

یکی دو سال قبل، آویرا یادمه خیلی روی سرعت اینترنت تاثیر منفی داشت .

تو ورژن آخر بهتر شده ؟

ezat451
16-11-2013, 23:25
سلام.

یکی دو سال قبل، آویرا یادمه خیلی روی سرعت اینترنت تاثیر منفی داشت .

تو ورژن آخر بهتر شده ؟

درود:
آره دوست عزیز الان خیلی تغییر کرده و بهتر شده البته به ناد32 و اواست در سرعت نمی رسه اما تو دقت و رده بندی از این دو تا بهتر نتیجه گرفته

JU JU
17-11-2013, 21:19
از اونجا که لایسنس آویرا به سختی گیر میاد، کسپر هم ورژن جدیدش رو کلا از دسترس خارج کرده بجز روشهای بیهوده، باید بریم سراغ آنتی ویروس مناسب بعدی

ali_phd71
18-11-2013, 07:10
ویندوز رو عوض کردم الان برای اسکن این ارور رو میده؟؟؟:

ali_phd71
18-11-2013, 12:11
ویندوز رو عوض کردم الان برای اسکن این ارور رو میده؟؟؟:

لطفا راهنمایی کنید

ezat451
18-11-2013, 23:33
لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز از این ورژن استفاده کن مشکلی پیش نمیادProduct version 14.0.1.719 اینترنت سکوریتی نه اینترنت سکوریتی سایت.

ali_phd71
19-11-2013, 00:04
دوست عزیز از این ورژن استفاده کن مشکلی پیش نمیادProduct version 14.0.1.719 اینترنت سکوریتی نه اینترنت سکوریتی سایت.
من هم از این نسخه استفاده میکنم...اخرین نسخش هم هست

alijigari
19-11-2013, 16:28
دوستان فایروال نسخه internet security suite 2014 چه جوری کار میکنه ؟

نسخه های قدیمی هر برنامه که میخواست به اینترنت وصل بشه پیغام میداد اما حالا اصلا خبری نیست

Mr.New
19-11-2013, 17:26
ببخشید اویرا اینترنت سکوریتی رایگان داره؟
یا اینکه اویرا رایگان فقط نسخه انتی ویروس هست؟

salar79
19-11-2013, 23:00
فقط انتی ویروس هست
فایر وال هم نداره

8701488
20-11-2013, 21:14
بله ظاهرا مشکلی توی فایروال نسخه 14 پیش اومده و اونو بیخیال شدن :n13:

البته ملت هم خوب از خجالتشون در اومدن :n24:

توی فروم ایویرا یه چیزایی توی پست شماره 3 نوشته که من سر در نیاوردم

اخه یکی نیست به اینا بگه اگه وندوز فایروالش خوب بود ملت مشکل روحی داشتن بیان ورژن اینترنت سکیورتی نصب کنن !!!! :n23: میرفت انتی ویروس میریختن خوب

فعلا با ترس و لرز وصل میشم اینترنت تا ببینیم چی پیش میاد :n28:

غول مرحله اخر
10-12-2013, 08:52
سلام. امیدووارم این سوالم مثه بقیه سوالام بی حواب نمونه

من بعده چند سال که از نود استفاده میکرم دیدم ضعیفه رفتم سراغه آنتی دیگه. از طرفی هم چون رمم 1گیگ و سی پی یو 2هسته ای هستش
اویرا
رو انتخاب کردم برای اولین بار
میدونم اویرا 3تا نسخه داره. این نسخه
( 2014 avira antivirus suite)
رو دانلود کردم.
موقع نصب تو مرحله کلید دادن نتونستم از این مرحله رد بشم. نصبشو بی خیال شدم. به یکی تیم دادم آمد برام نصب کرد و آپدیت کرد رفتشو بعد من هم یه فول اسکن کردم. خودم نفهمیدم نصبشو چه کرد فقط یادمه به صورت customeآمد نصب کرد و چند تا تیک رو برداشت من نفهمیدم چی بود!!!!!!!
حالا من چند سوال دارم:
روش نصبش چطوره؟ من تو مرحله کلید دادنش مونده بودم......
الان این نسخه که من نصب کردم
( avira antivirus suite)
فایروال داره؟ آیا این ورژن سرعته نت رو کم میکنه؟.......
نحوه آپدیتش چه جوره؟ سریال نمیخواد؟ خودش خود به خود آپدیت میکنه؟.....

hpk34
13-12-2013, 09:10
با سلام

دوستان کسی تونسته با برنامه avira_fusebundle نسخه 2014 اینترنت سکیوریتی رو آپدیت کنه چون از وقتی من این نسخه رو نصب کردم برنامه ارور میده و اجرا نمیشه.

بعد اینکه سایتی رو سراغ دارین که بشه آپدیت آفلاینشو دانلود کرد؟

با تشکر

8701488
15-12-2013, 22:56
با سلام

دوستان کسی تونسته با برنامه avira_fusebundle نسخه 2014 اینترنت سکیوریتی رو آپدیت کنه چون از وقتی من این نسخه رو نصب کردم برنامه ارور میده و اجرا نمیشه.

با تشکر

وقت بخیر

روی ورژن 2013 اینکار جواب میده امتحان کنین شاید روی 2014 هم جواب داد

این فایل رو دانلود کنین (فکر کنم الان حدود صد وخورده ای مگابایت شده باشه )

بعد با WinRAR باز کرده و فايل fusebundle-win32-int.info.gz را به fusebundle13-win32-int.info.gz تغيير نام دهيد

aylar6888
16-12-2013, 20:04
با سلام

با تشکر

درود :
Avira Antivir Virus Definition File UpdateDecember 16, 2013دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fusebundle%2fwin32%2fint%2fvdf_fusebundle.zip