ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تقویت ریاضی

emad91
15-11-2012, 11:04
سلام
من دانشجوی اقتصادم و این رشته هم پر هست از ریاضی اما پایه ی ریاضی من به شدت ضعیفه
به غیر از کلاس چی کار می تونم بکنم که پایه ام قوی بشه ؟
بعد من علاقه ای به ریاضی نداشتم از اول چی کار کنم علاقه مند این درس شم ؟

kvhsade
15-11-2012, 14:00
سلام
من دانشجوی اقتصادم و این رشته هم پر هست از ریاضی اما پایه ی ریاضی من به شدت ضعیفه
به غیر از کلاس چی کار می تونم بکنم که پایه ام قوی بشه ؟
بعد من علاقه ای به ریاضی نداشتم از اول چی کار کنم علاقه مند این درس شم ؟

سلام دوست عزيز ايجاد انگيزه قوي براي يادگيري خيلي ميتونه كمك كنه شايد همين كه شما الان مجبوريد رياضي ياد بگيريد بتونه به ايجاد انگيزه در شما كمك كند شايد الان بگيد البته مشكلي كه شما بيان فرموديد متاسفانه مشكل خيلي از دانشجويان رشته هاي غير رياضي است چون بعضي از اين بچه ها اصلا در دوره دبيرستان كه رشته رياضي نبوده اند و رياضي زيادي بلد نيستند اينطور به نظر مياد چون بعضي از اين دانشجويان از قبل در رياضيات پايه مشكل و ضعف دارند الان هم تا مجبور نشوند هيچ انگيزه اي براي خواندن رياضي ندارند البته شايد حق هم داشته باشند بهر حال خواندن رياضي بيش از هر چيز نياز به علاقه و پشت كار فراوان دارد حالا به نظر من شما براي اينكه مشكل خود را حل كنيد يا بايد از مطالب پايه شروع كنيد كه اين به وقت و زمان شما بستگي دارد يا بايد سعي كنيد از همين مطالبي كه تا حالا از رياضي ياد گرفتيد استفاده كنيد و به نوعي ميشه گفت شايد بايد مطلب را به صورت حفظي ياد بگيريد و در ضمن در اين مدت هم حداكثر سعي خود را براي فهميدن موضوع بكار ببريد تا فقط كار شما راه بيفته و درس را تمام كنيدكه در اين صورت بايد قبول كرد مشكل ياد نگرفتن رياضي شما همچنان باقي خواهد ماند ولي خب درس شما تمام شده و به قول معروف نمره قبولي را از استاد گرفتيد اين بستگي به خود شما دارد كه كدام راه را انتخاب كنيد موفق باشيد