ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماندن ویندوز 7 روی لودینگ اول (زمان روشن شدن)

h.gh
15-11-2012, 00:08
سلام
خدا قوت همه دوستان

امروز ویندوز 7 32 بیتی رو روشن که کردم , همون اول ورود به ویندوز که موس به حالت داره لودینگ در میاد هنگ کرد و موس همجوری موند.(روی حالت لودینگ گیر کرد و هیج دکمه ای کار نمیکرد)
بعد ریست کردم و رفتم تو حالت safe mode که ری استور کنم , متاسفانه نقطه ری استور نداشت

البته چند روز پیش این مشکل پیش اومده بود ولی یا ری استور کردن درست شد.ولی الان نداره.
چیکار باید کنم؟

jafarian
15-11-2012, 00:36
نرم افزارجدید روی سیستم تازگی نصب نکردین ؟

این روش پایین برین سیستم ریستارت کنید از طریق safe mode بالا بیاین بعدشم منوی run اجرا داخلش دستور msconfig تایپ اینتر کنید بعدشم داخل پنجره ای که باز میشه تنظیمات طبق شکلهای پایین بترتیب شماره انجام بدین بعدشم تایید اکی کنید سیستم که ریست شد بالا اومد از نوع تست کنید :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ask_bl
15-11-2012, 01:38
اگر نرم افزار نصب میکردین، حتما یه ریستور پوینت میساخت

با سی دی ویندوز بوت کنین و Startup Repair کنین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h.gh
15-11-2012, 09:48
سلام
با راه حل پست دوم حل د و ویندوز بالا اومد
چیکار کنم که دیگه اینطوری نشه؟

h.gh
15-11-2012, 13:32
الانم بعد از روشن شدن این پیغام رو میده

ask_bl
15-11-2012, 14:07
الانم بعد از روشن شدن این پیغام رو میده

ESET Service رو باید فعال کنین یا به روش قبلی وگذاشتن تیک ESET یا به روش زیر:
Start> Run> services.msc
از لیست ESET Service رو پیدا کنین و دوبار روش کلیک کنین و Startup type رو Automatic کنین و دقت کنین Service Status هم Started شده باشه

h.gh
15-11-2012, 15:16
ارور میده
Access is deneid

jafarian
15-11-2012, 15:58
ارور میده
Access is deneid

سایت nod همین روش بالا رو که گفته شده روی بصورت شکل توضیح داده درسه تا روش .

روش اول

منوی run اجرا کنید داخلش دستور services.msc تایپ اینتر کنید داخل صفحه ای که باز میشه طبق شکلهای اول و دوم سایت پایین عمل کنید داخل شکل دوم گفته شده تنظیمات به چه صورتی انجام بدین

The error message "Error communicating with kernel" appears ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش دوم

اشاره شده که اگر با این روش بالا رفع مشکل نشد برنامه ESET Uninstaller از لینک پایین دانلود کنید روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم سیستم ریستارت کنید ازطریق safe mode بالا بیاین بعدشم داخل سرچ استارت منو تایپ کنید cmd روی گزینه موردنظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید داخل کادری که باز میشه تایپ کنید اول

اینتر کنید درمرحله بعدم تایپ کنید

اینترکنید بعد یک پیغام yse با no نمایش میده که شما کلید y از صفحه کلید بزنید درمرحله بعد از شما درخواست یک شماره میکنه که شما شماره 1 باید تایپ اینتر کنید درمرحله سوم هم حرف y از صفحه کلید بازازنوع به نشانه تایید فشاربدین بعد که کاربه اتمام رسیر کلید اینتر بزنید سیستم ریستارت کنید به صورت عادی بالا بیاین جدیدترین ورژن nod دانلود از نوع نصب کنید

ESET Uninstaller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش سوم

هم گفته شده که امکانش هست برنامه مخربی باعث به وجود آمدن این مشکل شده باشه که به تروجان Win32/Sirefef اشاره شده که طریقه پاک کردنش داخل سایت پایین اشاره کرده به چه صورتی.

The error message "Error communicating with kernel" appears ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

h.gh
16-11-2012, 01:02
بازم ممنون بخاطر راهنمایی
آخر پاکش کردن و ورژن 5 رو نصب کردم
تمظیمات خاصی داره؟
چون نارنجی هست
البته آپدیت شده هست

jafarian
16-11-2012, 14:43
برای این یکی سئوالتون که مربوط به تنظیمات nod میشه میتونید تاپیک پایین مطرحش کنید.

تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])