مشاهده نسخه کامل
: مشکل مودم Tp-Link 8811
سلام خدمت دوستان عزيز
من يه مودم tp-link 8811 دارم،چراغ adsl ش به هيج وجه روشن نمي شه،منظورم اينه كه براي پيداكردن مسير بعد از روشن شدن مودم بايد به صورت اتوماتيك چشمك بزنه تا شبكرو سرچ كنه ولي اين كارو انجام نمي ده،نمي دونم مشكل از كجاست.از دوستان اگه كسي مي دونه راهنماييم كنه،ممنون مي شم.(كانكشن لن و يو اس بيشم بدون مشكل كار مي كنه و چراغشم روشنه):sq_3:
سلام خدمت دوستان عزيز
من يه مودم tp-link 8811 دارم،چراغ adsl ش به هيج وجه روشن نمي شه،منظورم اينه كه براي پيداكردن مسير بعد از روشن شدن مودم بايد به صورت اتوماتيك چشمك بزنه تا شبكرو سرچ كنه ولي اين كارو انجام نمي ده،نمي دونم مشكل از كجاست.از دوستان اگه كسي مي دونه راهنماييم كنه،ممنون مي شم.(كانكشن لن و يو اس بيشم بدون مشكل كار مي كنه و چراغشم روشنه):sq_3:
سلام
باید دید این اتفاق کی افتاده؟ یعنی کار خاصی انجام دادید؟
مودم در چه حالتی تنظیم است؟ یعنی خودکار میرفتید رو اینترنت یا با کانکشن؟
تماس بگیرید اصلا اینترنت وصل هست یا خیر؟
سلام
باید دید این اتفاق کی افتاده؟ یعنی کار خاصی انجام دادید؟
مودم در چه حالتی تنظیم است؟ یعنی خودکار میرفتید رو اینترنت یا با کانکشن؟
تماس بگیرید اصلا اینترنت وصل هست یا خیر؟
اينترنتم وصله،تو حالت pppoe كانكت مي شدم يعني هم با يو اس بي كار مي كردم هم با لنش ،به صورت اتوماتيك كانكت مي شد،اگه اينترنتم قطع باشه بايد به صورت اتوماتيك چراغ adsl ش روشن فلش بزنه ديگه.
اينترنتم وصله،تو حالت pppoe كانكت مي شدم يعني هم با يو اس بي كار مي كردم هم با لنش ،به صورت اتوماتيك كانكت مي شد،اگه اينترنتم قطع باشه بايد به صورت اتوماتيك چراغ adsl ش روشن فلش بزنه ديگه.
چراغ adsl که روشن نشه نمیتونید به اینترنت وصل بشین منظورتون چراغ اینترنت هست ؟
چراغ adsl که روشن نشه نمیتونید به اینترنت وصل بشین منظورتون چراغ اینترنت هست ؟
آره،نمي تونم با مودم به اينترنت وصل بشم.
آره،نمي تونم با مودم به اينترنت وصل بشم.
یعنی چراغ اینترنت روشن نمیشه در حالت کانکشن مشکلی ندارین ؟
فقط چراغ adsl(اينترنت) روشن نمي شه،بايد چراغ فلش بزنه اگه خط وجود داشت ثابت روشن بمونه ،كه اينكارو نمي كنه.به طبع به اينترنتم كانكت نمي شه.
فقط چراغ adsl(اينترنت) روشن نمي شه،بايد چراغ فلش بزنه اگه خط وجود داشت ثابت روشن بمونه ،كه اينكارو نمي كنه.به طبع به اينترنتم كانكت نمي شه.
اول از همه سیم تلفن که به مودم میخوره رو تست کنید
اسپلیتر رو بردارین و تست کنید و با یک اسپلیتر دیگه تست کنید درست نشد مشکل یا از خطوط تلف خونه است یا مشکل از طرف isp است بهتره مودم رو ببرید سرخط تلفن تست کنید
در آخر میتونه این مشکل از تنظیمات مودم و خود مودم باشه
یک عکس از تنظیمات مودم از قسمت adsl اش بزارید اینجا
اول از همه سیم تلفن که به مودم میخوره رو تست کنید
اسپلیتر رو بردارین و تست کنید و با یک اسپلیتر دیگه تست کنید درست نشد مشکل یا از خطوط تلف خونه است یا مشکل از طرف isp است بهتره مودم رو ببرید سرخط تلفن تست کنید
در آخر میتونه این مشکل از تنظیمات مودم و خود مودم باشه
یک عکس از تنظیمات مودم از قسمت adsl اش بزارید اینجا
همه اينارو تست زدم،حتي مودمو ريست كردم دوباره كانفيگش كردم بازم همينطور بود،قبلا حتي فقط با آداپتور به برق مي زدم چراغ اينترنتش فلش مي زد ،الان كاملا خاموش مي مونه.
همه اينارو تست زدم،حتي مودمو ريست كردم دوباره كانفيگش كردم بازم همينطور بود،قبلا حتي فقط با آداپتور به برق مي زدم چراغ اينترنتش فلش مي زد ،الان كاملا خاموش مي مونه.
از قسمت adsl در تنظیمات مودم عکس بدین
به درست شدنش نا اميد شدم در كل اين عكس از قسمت ADSL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین ترش گزینه ای برای تغییر نداره ؟
پایین ترش گزینه ای برای تغییر نداره ؟
نه نميشه هيچكدومو تغيير داد،گاهي هم وقتي كه مودمو روشن مي كنم بدون اينكه دكمه پاور روشن بمونه بقيه چراغاش يه سره روشنه.
با یک مودم دیگه تست کنید
مودمتون احتمالا ایراد داره
mehdi313
28-11-2012, 15:58
مال منم همچین مشکلی واسش پیش میاد
1- از قسمت device manager روی network adapter راست کلیک کن و ا=ز نصب خارجش کن و مجدد راست کلیک scn new hardware رو بزن ببین درست میشه یا نه!
2- پسوردت رو درست میزنی؟ برای اطمینان از اینکه پسووردت رو در کانفیگ درشت میزنی برو به یه کافی نت و ببین توی قسمت مصرفی جایی که ازش ADSl گرفتی وارد میشی یا نه؟ منظورم مقدار مصرفی ترافیکته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.