مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی جهت خرید لبتاپ حداکثر تا 1500000
Xenon360
14-11-2012, 18:17
سلام عزیزان... امیدوارم حالتون خوب باشه... حقیقتا من تصمیم به خرید ۱ فقره لبتاپ گرفتم یا همون یا اولترابوک...قید لبتاپ های هیبری رو هم زدم چون بودجم نمی رسه
عزیزان من یه دیوایس خیلی قوی نمی خوام... حتی قوی هم نه... چون کار سنگین باهاش نمی کنم و عمده ی فعالیتم وب گردی هست ... واسه گیم هم نمی خوام چون کنسول کارم رو انجام میده... راستی رشتم هم مهندسی صنایع - غذایی هستش که فکر نمی کنم به نرم افزاری نیاز پیدا کنم که سخت افزار بالایی رو بخواد...
ولی حداقل می خوام که یه فیلم یا موزیک ویدیوی Full HD رو با بیت ریت بالا واسم بدون هیچ لگی پخش کنه ... حداقل نه...یعنی حداکثر انتظارم اینه...
و اینکه برند خاصی هم مورد نظرم نیست...فقط از hp خوشم نمیاد...دلیلشم نمی دونم:-)
بیشتر واسم شیک بودن لبتاپ مهم هست و نازکی... مثلا من مدل acer v3 رو خیلی خوشم اومد از ظاهرش... تو همون مایه ها می پسندم...
عزیزان میزان بود جه من هم بین یک میلیون و سیصد هزار تومن تا یک میلیون و پانصد ... حالا صد تومن هم بالا پایین اشکالی نداره...
حقیقتا من اطلاعات زیادی راجع به مدلهای موجود ندارم و فقط چنتا مدل رو رهگذری تو بعضی مغازه ها دیدم...
اصلا با این بودجه میشه اولترابوکهایی با چیپست Ivy خرید؟
ممنون میشم کمکم کنید... و در آخر بگم که اصلا وقت خوبی واسه خرید لبتاپ هست یا نه؟
بازم ممنون...
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
Xenon360
15-11-2012, 19:40
دوستان کسی نیست یه عنایت کنه...
Xenon360
15-11-2012, 23:45
بچه ها الان دو مدل Lenovo G580 و Asus X54c رو پسندیدم... شما نظرتون کدومشه؟ هر دو core i3 هستن... فقط asus پورت usb3 هم داره...
در کل به نظرتون کدومش بهتره؟ اصلا تو این رینج از برند دیگه چیزی سراغ دارید؟
بابا توررخدا یکی پاسخ بده...
mehrdad21
16-11-2012, 13:27
سلام پیشنهاد های من:
Lenovo Thinkpad E520
Core i5 2520
4Gb Ram
500 HDD
Intel Hd 3000
Dos
این دستگاه با داشتن سی پی یو قدرتمند انتخاب اول منه . سری تینک پد تو لننو هم دووم خوبی داره هم قیمت مناسبی تو بازار داره این رو می تونی
1530 بخری با دو سال گارانتی امرتات
انتخاب دوم:
Samsung E5z-s03
Core i3 2350
4GB ram DDR3
5000 HDD
Gf 5201gb
DVD
Dos
این انتخاب دومه منه چون کارت گرافیک مجزا داره . چند تا مزیت هم نسبت بخ بندهای دیگه داره. وزنش 2.3 هست . 5 ساعت شارژ نگه می داره. صفحه نمایش
مات با کیفیت خوب داره. دو سال گارانتی داره. 1600 می تونی بخریش
آخرین گزینه هم به نظرم
Acer e1-571G
Core i3 2370
4GB ram DDR3
5000 HDD
Gf 6201gb
DVD
Dos
این هم دستگاه خوش قیمتیه و امکانات خوبی داره فقط دو تا ایراد بهش میشه گرفت یکی اینه کیبردش چیکلت نیست و دیگری اینکه بلوتوث نداره اما دوسال گارانتی
سازگار با کیف و موس و آنتی ویروس رو داره و قیمتش هم 1520 هستش
mehrdad21
16-11-2012, 13:28
بچه ها الان دو مدل Lenovo G580 و Asus X54c رو پسندیدم... شما نظرتون کدومشه؟ هر دو core i3 هستن... فقط asus پورت usb3 هم داره...
در کل به نظرتون کدومش بهتره؟ اصلا تو این رینج از برند دیگه چیزی سراغ دارید؟
بابا توررخدا یکی پاسخ بده...
دوست عزیز X54C
دستگاه خوبی نیست چون رمش تک مازوله و قابلیت ارتقای زیادی رو نداره . کلا دو تا پورت یو اس بی دارخ. صدای ضعیفی داره. کی برد جالبی هم نداره.
Xenon360
16-11-2012, 13:50
دوست عزیز X54C
دستگاه خوبی نیست چون رمش تک مازوله و قابلیت ارتقای زیادی رو نداره . کلا دو تا پورت یو اس بی دارخ. صدای ضعیفی داره. کی برد جالبی هم نداره.
ای بابا... جدا؟ این که سرتاپا عیبه که... اگه اینطور باشه اذیت می شم...! مدل پیشنهادیه شما چیه دادا؟
Xenon360
16-11-2012, 15:22
داداش بخاطر مدلهای پیشنهادی ممنون... خیلی خوب بودن...بازم بررسیشون میکنم ببینم کدوم یکی بهترن... هر سه تاشون هم خوشکل هستن... فقط فکر نمی کنم سی پی یو core i5 بدرد من بخوره... چون همونطور که گفتم کار سنگینی باهاشون نمی کنم...
حتی فکر نمی کنم کارت گرافیک مجزا بدردم بخوره... همین کارت گرافیکهای on board به نظرم واسم کافی باشه...
سعی میکنم بیشتر دنبال سامسونگه برم...
میدونی بیشتر دنبال یه مدلیم که حد اکثر core i3 باشه... کارت گرافیک on board داشته باشه... صفحه نمایش خوبی داشته باشه... و شیک باشه...دیگه حالا پورت HDMI و اینا هم جای خود دارد...
بازم ممنون عزیز...!
MahdiidhaM
17-11-2012, 14:55
با سلام
در مورد خرید لپ تاپ مناسب ممنون میشم دوستان راهنمائی بفرمایند:
70% استفاده از آن برای ارتباط اینترنت و تماشای فیلم و کار با فتوشاپ و 30% استفاده از آن برای بازی پسر ده ساله ام در نظر گرفتم .
کیفیت تصویر و حساسیت لمس انگشت برام مهم هست ( چون با لپ تاپهای اداره که میخوام کار کنم سعی میکنم یک موس نوری پیدا کنم کارم راحتتر باشه)
حقیقت اینه که در گرفتن تب لت یا لپ تاپ مرددم و بیشتر میلم به تب لت میره ( نمیدونم باید این مطلب رو تو این تاپیک مطرح میکردم یا نه ، بهرحال ببخشید) و اگه لازم باشه بازی رو هم حذف میکنم چون در دید نبودن دستگاه و راحتی حمل و استفاده در تکنولوژیهای آتی برام مهمه.
شنیدم که ورود کامپیوتر و مشابه ، جدیداً به کشور ممنوع شده ، افزایش قیمت 30 تا 40 درصدی این دستگاهها نسبت به سه ماه پیش برام قابل تحمله ولی بیشتر از این نه !
هزینه ای که در نظر گرفتم بین یک تا 1.5 میلیون هست .
به نظر دوستان با این اوصاف دستگاهی مناسب گیرم میاد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.