مشاهده نسخه کامل
: رشته ای که از قوانین کشف شده فیزیک استفاده می کنه؟
از انجا که رشته های مهندسی و فناوری های جدید بیشتر با استفاده از قوانین کشف شده فیزیک هست که می تونه توسط رشته های فیزیک و فیزیک کاربردی باشه . واینکه علوم پایه برای کشف این قوانین و رشته های مهندسی برای طراحی و پیاده سازی این قوانین است . کدام رشته یا رشته ها بیشترین استفاده رو از قوانین کشف شده چه قدیم و چه جدید برای استفاده در زندگی بشر می کنه یا حوزه کاربردش برای این قوانین گسترده اس. (مثلا رشته مکانیک از قوانین نیوتن و نیرو استفاده می کنه یا برق از قوانین الکترومغناطیس یا فیزیک هسته ای برای مهندسی هسته ای که خود اینا سرچشمه خیلی از وسایل یا اختراع یا فناوری ها است)
hermione
16-11-2012, 10:56
همونطوری که خودتم گفتی بنای رشته های مهندسی علوم پایه هست حالا بسته به این که به چه علمی علاقه داشته باشی ...
برق ، مکانیک و... فکر می کنم بیشترین کاربرد داشته باشن .
با توجه به حوزه های قوانین که کشف می شه کدام رشته یا رشته مادر بیشتر از فیزیک و علو پایه استفاده می کنه . من به اموختن فیزیک علاقه دارم اما بیشتر دوست دارم کاربردیش را
بخوانم که در رشته های مهندسی این قابل اجراست ولی می خوام رشته یا رشته مادری را بخوانم تا دستم بازتر باشه و بیشتر بتونم از فیزیک استفاده کنم
از انجا که رشته های مهندسی و فناوری های جدید بیشتر با استفاده از قوانین کشف شده فیزیک هست که می تونه توسط رشته های فیزیک و فیزیک کاربردی باشه . واینکه علوم پایه برای کشف این قوانین و رشته های مهندسی برای طراحی و پیاده سازی این قوانین است . کدام رشته یا رشته ها بیشترین استفاده رو از قوانین کشف شده چه قدیم و چه جدید برای استفاده در زندگی بشر می کنه یا حوزه کاربردش برای این قوانین گسترده اس. (مثلا رشته مکانیک از قوانین نیوتن و نیرو استفاده می کنه یا برق از قوانین الکترومغناطیس یا فیزیک هسته ای برای مهندسی هسته ای که خود اینا سرچشمه خیلی از وسایل یا اختراع یا فناوری ها است)
سلام
بسیاری از رشته ها به ه م ارتباط دارند
مثلا وقتی فردی رشته شیمی رو میخونه باید دروس ریاضی-فیزیک-و شیمی رو بخونه و بعد ترکیبی مثل شیمی فیزیک.
این دروس در بسیاری از رشته ها هست
مثل میکرو بیولوژی-بیو شیمی-ژنتیک-
به نظر من رشته های مهندسی هوافضا ومکانیک
ولی اگه بگید بیشتر به چه شا خه ای از فیزیک علاقه دارید بهتر میشه کمک کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.