ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشغال بیش از اندازه رم توسط فایر فاکس

ghasem13
13-11-2012, 17:30
سلام.
مدتیه که وقتی از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنم بعد از چند دقیقه فضای زیادی از رم سیستم رو اشغال میکنه و باعث کند شدن شدید سیستم میشه ( فعلا یه رم یک گیگ رو سیستم هست)

تو عکسی که گذاشتم زیر اون عدد کنار commit charge یه خط کشیدم کسی می تونه توضیح بده که اون دقیقا چی هست ؟ (همون طور که گفتم یک گیگ رم رو سیستم دارم ولی این نزدیک سه گیگ هست ! )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
14-11-2012, 16:45
درمورد گزینه commit chargeedia سایت پایین توضیح داده که این گزینه مربوط به رم نمیشه کلا که مربوط به حافظه مجازی هم میشه که گفته نام مقدارحافظه فیزیکی و حافظه مجازی است که به تمام برنامه های درحال اجرا با برنامه های کاربردی اختصاص داده شده است منظور از حافظه مجازی همون Virtual Memory میشه

commit charge ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وامابرای فایرفاکس میتونید از افزونهای سایت پایین استفاده کنید یا که از افزونه سایت دوم که اگر فایرفاکس شما از مقدار موردنظرش تجاوز کنه منظور همون رم بعد این افزونه لینک دوم به رنگ قرمز درمیاد به شما هشدارمیده البته غیرفعال کردن افزونه ها هم خودش تاثیر داره:20:

Useful Extensions to Improve Firefox Memory Usage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Memory Restart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])