PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای ارتباط vb.net به access

mohammad1314
13-11-2012, 00:03
میخوام برای ارتباط اکسس با vb.net منو راهنمایی کنید .
من دانشجوی ترم اول کاردانی، رشته کامپیوتر هستم . برای این ترم به من یک پرو ژه ی دیکشنری دادن که باید از access یا sql استفاده کنم و من هم قبلا این دو برنامه رو به vb.net ارتباط ندادم .
من در access سه فیلد دارم . یه ستون برای لغات انگلیسی به نام word، یه ستون معانی فارسی به نام persian و یه ستون معانی انگلیسی به نام english . من پایگاه داده ام امادست یعنی برای سه ستون تعدادی کلمه وارد کردم . اما روش اتصال access به vb.net رو نمیدونم . اگه میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟

_H2_
13-11-2012, 13:42
سلام
چندین روش ارتباطی با دیتابیس موجود است.
حداقل به سه (یا چهار) روش مختلف میتوان این ارتباط را بدون کمک از ابزار خارجی برقرار کرد.
چون بنظر میرسد پروژه تان دانشجویی است (با کمترین امکانات اجرا شود) و دیتابیس تان Access است میتوانید از روش Dataset و DataAdapter استفاده کنید.

اما بنظر میرسد شما در این مورد اطلاعات کمی داشته باشید.
متاسفانه مشکل اغلب تاپیک های این تیپی از سختی آنها نیست بلکه از نیاز به گذاشتن وقت زیاد و تایپ زیاد ناشی میشود که گاهاً باعث میشود تاپیک بی جواب بماند.

من هم دیدم بخواهم تایپ کنم بیشتر وقت میگیرد و تکات مختلفی را باید متذکر شوم... یک نمونه فوق العاده ساده برایتان ساختم...
اگر واقعاً علاقه مند به یادگیری و تسلط به شرایط ارتباط با دیتابیس بودید، پیشنهاد میکنم حداقل کتاب هایی در خصوص ADO.Net و SQL مطالعه کنید.

نکات نهایی:
پروژه یک TextBox ساده دارد که با تایپ کلمه معادل آن را در Label نشان میدهد.
پروژه با VS2012 نوشته شده.
پروژه تحت Framework2 است که موجب میشود فقط در سیستم های قدیمی XP نیاز به نصب Framework داشته باشد.
مشکل ارتباط با دیتابیس اکسس در سیستم های x64 هم حل شده.
لینک دانلود موقت بوده و در ماه های آتی حذف خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

javadsys10
13-11-2012, 14:05
آقایون سلام.من یه برنامه با وی بی نت نوشتم فایل اجراییش رو سیستم های دیگه اجرا نمی شه.به نظر شما به خاطر نصب نبودن .Net Framework هستش؟

mohammad1314
13-11-2012, 19:18
سلام
چندین روش ارتباطی با دیتابیس موجود است.
حداقل به سه (یا چهار) روش مختلف میتوان این ارتباط را بدون کمک از ابزار خارجی برقرار کرد.
چون بنظر میرسد پروژه تان دانشجویی است (با کمترین امکانات اجرا شود) و دیتابیس تان Access است میتوانید از روش Dataset و DataAdapter استفاده کنید.

اما بنظر میرسد شما در این مورد اطلاعات کمی داشته باشید.
متاسفانه مشکل اغلب تاپیک های این تیپی از سختی آنها نیست بلکه از نیاز به گذاشتن وقت زیاد و تایپ زیاد ناشی میشود که گاهاً باعث میشود تاپیک بی جواب بماند.

من هم دیدم بخواهم تایپ کنم بیشتر وقت میگیرد و تکات مختلفی را باید متذکر شوم... یک نمونه فوق العاده ساده برایتان ساختم...
اگر واقعاً علاقه مند به یادگیری و تسلط به شرایط ارتباط با دیتابیس بودید، پیشنهاد میکنم حداقل کتاب هایی در خصوص ADO.Net و SQL مطالعه کنید.

نکات نهایی:
پروژه یک TextBox ساده دارد که با تایپ کلمه معادل آن را در Label نشان میدهد.
پروژه با VS2012 نوشته شده.
پروژه تحت Framework2 است که موجب میشود فقط در سیستم های قدیمی XP نیاز به نصب Framework داشته باشد.
مشکل ارتباط با دیتابیس اکسس در سیستم های x64 هم حل شده.
لینک دانلود موقت بوده و در ماه های آتی حذف خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

من در vs 2008 ابزار words table adapter رو ندارم . از چی استفاده کنم.

senaps
13-11-2012, 19:58
آقایون سلام.من یه برنامه با وی بی نت نوشتم فایل اجراییش رو سیستم های دیگه اجرا نمی شه.به نظر شما به خاطر نصب نبودن .Net Framework هستش؟

دلایلش متفاوت میتونه باشه... از نصب نبودن فریم ورک گرفته تا پایین بودن نسخه‌ی فریم ورک(اروری در همین خصوص نمایش داده میشه!) تا مشکل داشتن پک exe (مثل بد کامپایل کردن یا همراه نکردن سایر فایل های مورد نیازش و...)
باید اروری که بهتون نمایش میده رو بذارید....
و البته ای کاش تو یه تاپیک جدا اینکارو میکردین!

راستش این ابزاری که گفتید رو تقریبا اولین باره که اسمش رو شنیدم!!!
ولی تا جایی که یادم میاد، تو کد های Ado یه sqlDataadapter داشتیم! شاید تیبلش رو هم داریم!!! شایدم همون تیبل اداپتر بوده و من حواسم نبوده.... به هر صورت، اگر اون منظورتونه که باید کد دستی بنویسید....(فک کنم!)

mohammad1314
13-11-2012, 20:03
راستش این ابزاری که گفتید رو تقریبا اولین باره که اسمش رو شنیدم!!!
ولی تا جایی که یادم میاد، تو کد های Ado یه sqlDataadapter داشتیم! شاید تیبلش رو هم داریم!!! شایدم همون تیبل اداپتر بوده و من حواسم نبوده.... به هر صورت، اگر اون منظورتونه که باید کد دستی بنویسید....(فک کنم!)[/QUOTE]

ولی در برنامه ای که گذاشته بودید از این ابزار استفاده کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

_H2_
13-11-2012, 20:26
سلام

...من یه برنامه با وی بی نت نوشتم فایل اجراییش رو سیستم های دیگه اجرا نمی شه...
بهتر بود مشکل خود را در یک تاپیک جدید و مستقل مطرح میکردید تا شاهد تفکیک بهتر مطالب میبودیم...
مشکل شما میتواند دلایل متنوعی داشته باشد:

- عدم نصب نسخه مناسب Framework

- عدم نصب ابزار خارجی (سایر شرکت ها) استفاده شده در برنامه تان ... مثل گزارش ساز کریستال و...

- اشتباه برنامه نویسی و عدم توجه به مسیر نسبی و مطلق در ارتباط با فایل ها ...
مثلاً در همین پروژه های ارتباط با دیتابیس Access اگر کمی بی دقتی رخ دهد مسیر کامل فایل Access درون کدهای شما قرار میگیرد که موجب میشود با جابجایی EXE و MDB به دایرکتوری دیگر برنامه اجرا نشود.

- انواع اشتباهات دیگر با درنظر نگرفتن برخی نکات ریز سیستمی ...
مثلاً عدم توجه به نصب نبودن موتور JET در مد X64 ...

و...

این یک TypedDataAdapter است که خودم در پروژه آن را مخصوص ارتباط با جدول Words در دیتابیس ایجاد کردم...
شما باید یک Typed-DataSet به پروژه تان اضافه کنید و سپس یک Typed-DataAdapter به آن اضافه کنید ...
...
یک راه دیگر هم دارد...
میتوانید بجای DataSet و DataAdapter مستقیماً از Command و Connection استفاده کنید.
این راه سرعت اجرای خوبی دارد ولی به علت حجم کدنویسی برای پروژه های بزرگ زمان تولید را بشدت کند میکند
ولی اگر شما بخواهید فقط یک کلمه را بدهید به دیتابیس و معنی اش را پس بگیرید کد کمی میخواهد و رعایت نکات کمتری دارد و در کل شاید ساده تر کار شما را راه بیاندازد...

کافی است کلمه را بدهید و معنی را بگیرید..
شاید لازم باشد نام جدول و فیلدها و... را در دستور SQL اصلاح کنید.
این کد نیازی به ایجاد هیچ شی اضافه ای ندارد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شب خوش.