ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست ولتاژ آداپتور برق هارد اکسترنال

ata.royalfalcon
12-11-2012, 20:02
سلام .

یه آداپتور برق هارد اکسترنال دارم (12 ولت 2 آمپر) . برای اطمینان از صحت عملکرد این آداپتور قصد اندازه گیری ولتاژ خروجی رو با مولتی متر دارم که متاسفانه کار با مولتی متر رو بلد نیستم . مدل مولتی متر Hung Chang HM-101 هست (عکس پیوست) .

58168

1. درجه باید روی کدام قسمت قرار بگیره ؟
2. آداپتور باید به برق وصل باشه ؟
3. آیا با این مولتی متر میزان آمپر رو میتوان تست کرد ، چطوری ؟
4. انتهای سیم آداپتور به شکل زیر هست . + یا - رو از کجا بفهمم ، اگر سیم مولتی متر رو اشتباه وصل کنم مشکلی پیش میاد ؟

58169

EXTREME
12-11-2012, 21:48
خوب درجه باید رو v dc باشه چون ولتاژ خرجی dc است میتونید رو 250 بزارید
سر پروپ قرمز رو به هسته میزنید و پروپ مشکی رو به بدنه ی فلزی که گراند هست میزنید ببینید چند نشون میده اگه سیم رو برعکس بزنی مشکلی پیش نمیاد فقط ولتاژ رو منفی نشون میده
12 ولت هم آسیبی به بدن وارد نمیکنه

این سیم با چه تبدیلی به هارد میخوره ؟

ata.royalfalcon
12-11-2012, 23:08
خوب درجه باید رو v dc باشه چون ولتاژ خرجی dc است میتونید رو 250 بزارید
سر پروپ قرمز رو به هسته میزنید و پروپ مشکی رو به بدنه ی فلزی که گراند هست میزنید ببینید چند نشون میده اگه سیم رو برعکس بزنی مشکلی پیش نمیاد فقط ولتاژ رو منفی نشون میده
12 ولت هم آسیبی به بدن وارد نمیکنه

ممنون مهرداد جان . ولی من فکر میکنم این آداپتورها AC باشن . مثلاً آداپتور هارد اکسترنال وسترن رو که دیدم نوشته AC . البته آداپتوری که دارم تست میکنم آداپتور هارد وسترن نیست .

58176

روی 250 عقربه زیاد تکون نمیخورد . گذاشتم روی پنجاه در قسمت DC طبق عکس زیر بود .

58175

و روی پنجاه در قسمت AC طبق عکس زیر بود .

58174

اوضاع چطوری هست ؟؟

این سیم مستقیم به هارد نمیخوره بلکه اول به برد sata to usb میره و این برد هست که به هارد متصل میشه (یه چیزی شبیه عکس زیر) .

58177

ramingsm
12-11-2012, 23:35
ممنون مهرداد جان . ولی من فکر میکنم این آداپتورها AC باشن . مثلاً آداپتور هارد اکسترنال وسترن رو که دیدم نوشته AC . البته آداپتوری که دارم تست میکنم آداپتور هارد وسترن نیست .

58176

58175

58174

اوضاع چطوری هست ؟؟

این سیم مستقیم به هارد نمیخوره بلکه اول به برد sata to usb میره و این برد هست که به هارد متصل میشه (یه چیزی شبیه عکس زیر) .

58177
باید بزارید روی dc اونی که نوشته ac adapter یعنی مبدل ac هست اصولا کار اصلی آداپتور هم همینه که ac را به dc تبدیل بکنه(آداپتور=مبدل)

EXTREME
12-11-2012, 23:56

58176

58175

58174

اوضاع چطوری هست ؟؟

58177

هارد که نمیتونه با برق ac کار کنه که هارد باید با برق dc کار کنه در داخل آداپتور بعد از فیور و مقاومت ntc یک ترانس کاهنده قرار داره بعد از اون یک پل دیودی است که ac رو به dc تبدیل میکنه بعد فیلتر بعد خازن صافی
باید مولتی متر رو تست dc باشه خروجی آداپتور dc است نه ac

ata.royalfalcon
13-11-2012, 08:04
ممنون دوستان .

تست زير روي قسمت DC هست . درجه هم روي 50 هست . چطوره ؟؟

58190

ess_1362
13-11-2012, 09:24
ممنون دوستان .

تست زير روي قسمت DC هست . درجه هم روي 50 هست . چطوره ؟؟

58190

الان داره حدود 13 ولت را نشون میده که تقریبا درست هست
این ولتاژ اضافه هم بخاطر باری هست که خازن روی مدار ایجاد می کنه(درحقیقت اضافه ولتاژ نیست)
اگر آداپتور را به هارد در حین کار وصل کنید این اضافه بار وجود نخواهد داشت + اینکه خود هارد هم یک مدار رگولاتور داره