مشاهده نسخه کامل
: از نظز کیفیت تصویر عالی است تلویزیون پلاسما سامسونگ مدل 51E8880
سوگند5243183
12-11-2012, 17:30
اگر مشکلی یا موردی در این برند میبینید از این برند بهتر است راهنمایی کنید که یخواهم به مبلغ 4650000 بخرم
تحقیقاتی که من انجام دادم به این تیجه رسیدم که هم کیفیت تصویر برای دیدن بازی فوتبال کیفیت اچ دی هم خوب است اگر این برند خوب است میشود به دیوار هم زد یا نه
همه استادان اعلام کنند
برای نصب روی دیوار احتیاج به براکت داری که حدود 60-70 تومن قیمتشه . از لحاظ نصب هم مشکلی نیست مگه اینکه دیوارتون کوچیک باشه .
کیفیتش عالیست ، طراحی عالی ، امکانات عالی ، البته قیمتش بالاست (برای پلاسما) .
مهم ترین مشکلی هم که داره اینه که مثل همه پلاسماها در محیط های نورگیر دچار رنگ پریدگی میشه و بهترین عملکردش در تاریکی مطلق خواهد بود .
توصیه من به شما اینه که اگه میخواین پلاسما بگیرین حتماً قبلش از نزدیک ببینید چون تصویر عامه پسندی ندارد و شرایط استفاده اش هم سخت است .
من این مدل را از نزدیک دیده ام و از همه جهات تضمین میکنم . مگر اینکه سلیقه شما به تصاویر کارتونی و جیغ LED نزدیک باشد که در اکثر افراد چنین است .
سوگند5243183
12-11-2012, 18:28
کیفیت تصویر قدیمی جی وی سی را دارد رنگ واضح دارد به اینترنت وصل میشود
برای این 51 اینچ چند متر باید فاصله داشته باشید
اين tv يكي از بهترين انتخابها در بين tvهاي بازار ميتونه باشه قابل توجه كه در HDTV Shootout 2102 مقام سوم را تونسته كسب كنه و حتي در مورد پخش تصاوير سريع از vt50 پانا هم بهتر بوده با توجه به اينكه پاناسونيكيها حسابي فيتيله قيمتو كشيدند بالا ومدلهاي 2012 آنها هم هنوز وارد نشده و الان هم هيچي موجود ندارند براي كسي كه ميخواد كمتر هزينه كنه ودرعين حال تصوير خوبي هم داشته باشه اين tv با توجه به قيمتش انتخاب مناسبتري هست
کیفیت تصویر قدیمی جی وی سی را دارد رنگ واضح دارد به اینترنت وصل میشود
برای این 51 اینچ چند متر باید فاصله داشته باشید
برای چه محتوایی ؟ با توجه به نوع مدیا (رزولوشن) فرق میکنه .
البته این مقدار حداکثر فاصله برای از دست ندادن جزئیات میباشد .
سوگند5243183
13-11-2012, 11:42
تمام شد دیگه تایپ نمیزنم تصمیم گرفتم 51e8880 را میگیرم
سوگند5243183
13-11-2012, 18:39
پلاسمای الجی سه بعدی هم داریم یا نه
پلاسمای الجی سه بعدی هم داریم یا نه
مگه قول ندادی دیگه تاپیک نزنی ؟ زودتر خریدتو بکن اشتباه من رو تکرار نکن !
من دقیقاً پارسال همین روزها در به در دنبال محصولات مختلف بودم . همه نمایندگی ها و نمایشگاه ها و سایت ها رو زیر پا گذاشتم .
نتیجش میدونی چی شد ؟ پاناسونیک P50VT30 رو که با 100000 تومن کارت هدیه و یک کابل 25000 تومنی HDMI رو 2900000 میدادن رو نخریدم .
به امید محصول بهتر همه جا رو سر زدم . الان همین رو 6400000 میدن تازه بدون کارت هدیه !
از ما گفتن بود .
و اما LG !
فقط دو مدل پلاسمای 3D داره که فکر کنم فقط یک مدلش تو ایران باشه . PZ950 .
کیفیتش از LED های LG بهتره ولی در برابر سامسونگ و پاناسونیک و ... خیلی ضعیفه .
بازهم برای آخرین بار خواهشمندم تا محصولی رو که خریداری میکنید قبلاً از نزدیک مشاهده کنید .
از خرید اینترنتی هم بپرهیزید که فقط باعث اعصاب خوردی است . (مثل من . پول رو 17 ام نقد دادم ولی هنوز هیچ خبری نیست)
sivestan
14-11-2012, 17:23
سلام دوستان بنده هم میخواستم پلاسما بگیرم که یکی از دستان میگفت پلاسما عیبش اینکه سریع شارزگاز صفحه نمایشش تموم میشه و باید شارزش کنی که جایی هم واسه شارژ کردنش وجود نداره و دوم اینکه قطعاتش گیر نمیاد و خیلی سریع هم خراب میشه.
میخوام بدونم واقعا اینجوری که باید هر چند وقت باید گازش رو شارژ کرد؟ و اینکه پشتیبانی این محصول توسط سامسونگ چطوریه طول عمر صفحهش چند ساعته و چند ماه ضمانت داره؟ و یه چیز دیگه که برای خودم جای سواله که چرا پلاسما با اینکه سایزش بزرگتر ار ال سی دی و ال ای دی هست اما قیمتش از اونا کمتره ؟ کلا معایب پلاسما رو میشه توضیح بدید .
مرسی
amir_t6262
14-11-2012, 20:01
اینکه چرا پلاسما ارزانتر از LED و LCD است به این خاطر است که ساخت پنل های پلاسما ارزانتر است. خصوصا در سایزهای بزرگتر. شما الان مثلا LED ها را مقایسه کنی با اختلاف سایز یک دفعه میبینی که قیمت فوق العاده افزایش پیدا میکنه، خصوصا در سایزهای بزرگ، به این خاطر که ساخت پنل های آنها بسیار هزینه بر است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.