PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا سقف 2 میلیون و خورده ای !

mineworld
12-11-2012, 15:18
سلام دوستان

با این وضعیت بازار شما چه عنوان هایی رو متناسب با این بودجه میبینید . والله کار بخصوصی هم باهاش نمکنم . مثل رندر و نرم افزار تخصصی دانشگاهی و از این جور کارا . بیشتر مخوصو بازی و نرم افزار و مولتی مدیا و ...

راستی این دو تا رو معرفی کردن . نظرتون چیه ؟ cr480 - i3 و cr680 - i5

و اما سوال بسیار مهم . اصولا برندی که حرف اول رو میزنه تو لپ تاپ کدومه . 3 تای اول از نظر رنکینگ جهانی . راستی این MSI خوبه ؟ میگن تو 10 تا برند اول اصلا جایی نداره . راستش یه مغازه دار میگفت اشغاله . مام که زیاد در جریان نیستیم . لطفا بگید .

دست گلت درد نکنه .

biostar
12-11-2012, 18:55
تو این قیمت بهترین مدلی که فعلا میشه خرید سری V3 از ایسر هست...

اچ پی و ایسوس و لنوو هم تو این محدوده قیمت مدل های خوبی دارند اما به درد بازی نمی خورن

MSI هم خوبه

mineworld
14-11-2012, 18:45
تو این قیمت بهترین مدلی که فعلا میشه خرید سری V3 از ایسر هست...

اچ پی و ایسوس و لنوو هم تو این محدوده قیمت مدل های خوبی دارند اما به درد بازی نمی خورن

MSI هم خوبه

از توضیحاتتون سپاسگذارم .

راستش خیلی بازیم مهم نیست . مهمترین معیارام کیفیت قطعات و بالا بودن مهندسی قطعاته . معیار دومم ظاهر خوشگله ! . سومم اینکه بتونه چندسالی دووم بیاره . حالا در مرتبه بعدی ، بتونه هر بازی که تا چند سال دیگه میاد رو با یه رزلوشن قابل قبول بخونه !! بدون گیر !

+ اصولا از کجا میتونم تحقیق کنم ؟ سایت دیجی کالا چطوره ؟ میشه به قیمتاش اطمینان کرد ؟

سوال کلیدی : اصلا الان وقت خوبی برای خرید لپ تاپ هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعضیا میگن صبر کنم قیمتا میشکنه . بعضی دیگه میگن بدتر میشه . نظر شما چیه ؟

سوال کلیدی تر : اصولا با کمبود مدل مواجه شدیم تو ایران درسته ؟ منظورم تنوع محصولات هر برنده . نسبت به قبل حریم کمتر شده ؟

سوال نرمال : راستی میگن یه سایتی هست که رده بندی برندا رو مینویسه . درسته ؟ میشه بهم بدید لینکشو ؟ ممنون

زیاد شد سوالا ببخشید ناظر عزیز ...

hamid_IT63
17-11-2012, 15:02
با توجه به چیزایی که گفتی مدل Pro book4540s HP هم گزینه خوبیه . با کانفیگ زیر برای کاربردهایی که میخوای مناسبه .

پردازنده: Intel Ivy Bridge® Core™ i5

حافظه: 4 گيگابايت

هارد ديسك: 640 گيگابايت

گرافيك: 2 گيگابايت Radeon

گارانتی: مادیران

قیمت: 2100 تومن

PersianEm0b0y
21-11-2012, 19:23
با این بودجه می تونین از سری مالتی مدیا اچ پی انتخاب کنین مثل hp pavilion dv6 ...
کاملا مناسب کاربری مورد انتظار شما ست به خصوص این که گرافیک گیم و اسپیکر بی نظیر Beats Audio داره ...

rzgh
22-11-2012, 00:49
من یه سوال دارم که هم گیر دادن به برند
کیفیت قطعات چیه
سی پی یو core i7 2670 که اسوس بزنه یا اچ پی چه فرقی دارن
مهم کانفیگ قطعات و ظاهر هست
و بالا بودن مهندسی قطعاته منظورتون چیه؟؟
ببینید وقتی ام اس ای میاد لپ تاپ میزنه با یک کارت گرافیک کلاس 1
که کل لپ تاپ هشت میلیون تومن پولش هست
پس تونسه که اون کارت گرافیک به اون قدرتمندی رو خنک نگه داره
یعنی وقتی تونسته سیستم کولینگ رو خوب طراحی کرده
پس لپ تاپ 2 تومنی با گرافیک کلاس 2 که واسش آب خوردن
این همه میگن اچ پی
اچ پی لپ تاپ های خوبی زده ولی بازم یه جای کارش مشکل داره تو هر سری که زده.
وقتی تکنولوژی ساخت پیشرفت کنه
شاید اولش یه برند از رقیب های خودش جلوتر باشه
ولی بعدش برند های دیگه هم می زنند
نگاه کنید لپ تاپ که پارسال اچ پی زده با لپ تاپ امسال
کی برد اش کلی فرق داره
الان لپ تاپ های جدید
همه کی برد هاشون
رو با دکمه های جزیره ای و به همراه قسمت عددی می زنند
خب مسلما اول اچ پی اسوس ام اس ای ایسر و..... می زنه
ولی بالا خره برند دیگه هم اونجوری میزنه

amin666
22-11-2012, 12:48
خب اگه کیفیت لپتاپ مهم نیست شما برو از این لپتاپهای گمنام بخر که مارکش معلوم نیست چیه یا مثلا لپتاپ ایرانی Juniper و. .. چون اونا هم سخت افزارشون بالاخره از همین برندهای معروفه!دوست عزیز اینکه msi بیاد یه لپتاپ High-end می زنه دلیل نداره که اعتبار بدی بهش.شما نمی تونی یه مدل رو ببینی که خوبه بعد بگی پس همه مدلهای msi یا ... خوبه.وقتی مثلا با سری ge بازی کردی و دمای cpu شد 90 درجه می فهمی فرق برند با برند چیه!نمی گن msi بده ها.مثال زدم.ولی بعضیها از همین سیستم کولینگش که شما می گی ناراضی بودند.معلومه که تو سری گیم با اون قیمتها نمی تونه بی کیفیت بزنه! مهندسی قطعات هم مسلما مهمه.اینکه چه جوری قطعات رو به صورت بهینه با هم مچ کنی و ماربورد و ... هم مهمه.صرف اینکه جهار تا قطعه رو اسمبل کنی رو لپتاپ که نشد لپتاپ سازی!این مار رو همه می تونند بکنند.واسه اینه که یکی می شه اپل یکی می شه hp ییکی می شه sony و ... .همه چی که cpu , gpu و... نیست

PersianEm0b0y
22-11-2012, 13:38
الان شما مشکلت چیه ..
اچ پی کلا کیبردش Chiclet هست کجا مدل های جدید با پارسال فرق کرده ...
اچ پی تو لپ تاپ اولین انتخابه واسه کسایی که غیر از اپل می خوان بخرن غیر از این من تایید نمی کنم حتی برندی مثل asus ..
msi که بماند...

mohsenkezim0677
22-11-2012, 18:48
سلام
مدل asus k55 خوبه مشخصاتش اینه
cpu ci5
ram 4g
hdd 750gb
vga 2g
لب تاب v3 هم خوبه
درست گفته msi ضعیفه