ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو سوال در مورد سیستمهای مدیریت محتوا و بازار کار

shahinfarasystem
12-11-2012, 14:23
سلام روز به خیر

دوستان یه خواهشی ازتون دارم تا جایی که میتونید و تجربه دارید برام بنویسید ...
براساس پاسخ های شما و تحقیقی که کردم میخوام برای زمینه شغلی تصمیم نهایی ام رو بگیرم
الانشم دیر شده

برای کار روی پروژه های کوچک وب اصطلاحا (Small scale) مثل شرکت های کوچک و وب سایت های شخصی چه راه حلی رو کلا پیشنهاد میکنید؟
دات نت نیوک، جوملا، ورد پرس یا مدیریت محتوایی که خودمون بنویسیم؟

نکته خیلی مهم : تو اکثر این موارد راه اندازی مد نظر مشتری حدود 1 ماه و با صرف هزینه حداکثر 500 تومن هستش...
اگر پاسختون روی سیستم های مدیریت محتوای آماده است لطفا دلیل اینکه چرا این سیستم رو معرفی میکنید رو حتما بیان بفرمایید

2) چه سیستم مدیریت محتوای رایج دیگه ای تحت دات نت دیگه ای غیر از دات نت نیوک وجود داره که ماژول های آماده داشته باشه و رند بازار باشه؟؟

من خودم راستش تا الان یه کم سی شارپ کار کردم ولی تجربه ای زیادی توی زمینه php ندارم

shahinfarasystem
13-11-2012, 14:15
سلام
دوستان ممکنه یه کمکی به ما بدهند به جوابمون برسیم...

Wisdom
28-11-2012, 12:23
باسلام. شما اگر به سمت open source بروید بهتر هستش چون میخواهید در حداقل زمان بیشتر کارایی را به مخاطبان خودتون بدهید. جوملا، وردپرس دارای extension های بسیار و رایگانی و بعضاً فارسی هستند. theme های این دو سیستم مدیریت محتوا هم بسیار زیاد و متنوع می باشد.

Pejvak61
01-12-2012, 16:16
من خودم بعد از 8 سال دوباره به پيشنهاد يكي از دوستان شروع به كار در اين مقوله كردم الآن هم دارم با جوملا سرو كله ميزنم. كلاً طراحي وب سايت نسبت به گذشته با همه گير شدن اين CMS ها بسيار راحت تر شده و تقريباً همه نوع نياز را بر طرف ميكنه و كافيه كه كمي روش وقت بذاري اونوقت بدون نياز به يادگيري برنامه نويسي يا وارد بودن به اسكريپت هاي آنچناني ميتوني براي خودت وب سايت بسازي. البته از حق نگذريم ندونستن DOM و CSS ميتونه بعضي جاها كمر شكن باشه.

پيشنهاد من براي طراحي وب از طريق اين CMS ها استفاده از موارد زير است:

1- نرم افزار Artisteer براي طراحي template با قابليت توليد قالب هاي مورد نياز Joomla، Wordpress و ... .بدون نياز به دانش CSS و HTML
2- برنامه هاي مديريت محتواي Opensource از قبيل Joomla، Wordpress و ... .
3- دانلود و تا آخر ديدن مجموعه هاي آموزش تصويري شركت هاي معتبر نظير Lynda.com براي اين CMS ها. (البته با دانستن اندكي زبان انگليسي)
4- تمرين ، تمرين و تمرين.
5- سرانجام كار بر روي يك پروژه عملي حتي به صورت رايگان براي اولين بار براي كسب تجربه واقعي!

سرانجام بايد بگم هرچقدر هم به اسكريپت نويسي وارد باشي ميتونه بعضي جاها بسيار به دردت بخوره. مثلاً من قصد دارم بعد از چند تا كار قابل توجهي كه ارائه كردم يك وب سايت شخصي براي خودم طراحي كنم و نمونه كارهامو توش قرار بدم و ضمن تبليغ طراحي وب برم به سمت طراحي Extension هاي مجاني و بعدش پولي و قرارش بدم توي وب سايت CMS مربوطه تا درآمد ارزي هم بدست بيارم. اين كار تا چند ماه ديگه فكر كنم به نتيجه برسه.

كلاً راه براي رسيدن به خدا زياده:31:

kian98
21-02-2014, 15:33
بهتره از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید. چون:

قالب های زیادی داره.
افزونه های زیادی داره.
کارباهاش راحته.
برای موتورهای جستجوگر بهینه سازی شده هست.

البته اگه از اسکریپت استفاده کنید یا یه اسکریپت طراحی کنید دست و بالتون خیلی باز تر میشه. چون این طوری هر وقت خواستید می تونید بهش امکانات اضافه کنید. مثلا چرا سافت گذر شکل قرار گیری مطالبش با بقیه سایت های دانلود فرق میکنه؟ به علت استفاده از اسکریپت.

اگه سوالی درباره وردپرس دارید می تونید در این تاپیک بپرسید تابنده پاسخگو باشم. توش قالب و افزونه هم برای وردپرس معرفی کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]