مشاهده نسخه کامل
: با این سرمایه چه کاسبی راه بندازیم ( 5 تا 25 تومن)
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
راستش قضیه از این قراره که 3 تا ازدوستام میتونن 5 تا 25 ميليون تومن جور کنن و میخان یک کاسبی راه بندازن
بحث مشورت شد یک سری پیشنهاد ها مثل فست فود-ساندویچی-اوردن لوازم ارایشی از لب مرز و توزیعش و.. چند مورد بحث شد
من گفتم خدمت دوستان و اساتید بحث را مطرح کنم تا نظر استاتید و راهنماییشون را بدونم
خیلی لطف میکنن دوستانی که اگه نظر خاص و در امد زایی دارن اعلام کنند ان شاالله خدا خیرشون بده
یک مطلب دیگه اگه بشه حدود 70-100 تومن مایه جور کرد چه کارهایی میشه کرد؟؟
ولی خوب فعلن 5 تا 25 تومن عاقلانه تر هست
چون دوستام میخان وام بگیرن و دانشچو هم هستند کاری باشه که خدای نکرده نشد ضرر نداشته باشه یا انچنانی نباشه
مچکرم پیشاپیش
با تشكر از دوست عزيز
Mr_100_dolari
همچنان اپ
shahinfarasystem
15-11-2012, 00:26
سلام من احساس میکنم سرمایه گذاری تو کار کافی نت و خدمات کامپیوتری خوب باشه
مخصوصا اگه دم دانشکاهی چیزی باشه که خیلی سودش بیشتره
MoJtaBa.R
15-11-2012, 00:32
بزنین توی کار شکم . هرچی که به تحریم و بن بست مربوط نباشه جواب میده !!!!
کار شکم چیزیه که 10 تا سوپرمارکت یا فست فود یا آبمیوه گیری یا هرچی توی این مایه ها پهلو هم باشه با یه برخورد و روابط بالا درش تخته نمیشه .
hamid_diablo
15-11-2012, 01:18
فروشگاه لوازم ارایشی و همچنین لباس زنانه و کفش زنانه هم پیسنهاد میشه
در ضمن خدمات اپراتورهای همراه هم بدک نیست.........یه کار کوچیک و به در نخور انجام میدی کلی پول میگیری :sq_24:
سلام و درود بر همه دوستان
ضمن تشكر از دوستان عزيز
يك پيشنهاد ديگه هم بود اونم پس از بررسي ها تو محيط شهرمون ديدم بدك نبود
اونم پروش ماهيهاي زينتي بود
كاره كفش هم پيشنهاد شد
يك چيز ديگه نظرتون در مورد بدليجات و فروش عطر چي هست هر دو با هم در يك فروشگاه
بازار بورس هم يكي از دوستان پيشنهاد داده بودن
نظرتون چي هست دوستان
MoJtaBa.R
18-11-2012, 20:36
شما کلا به چیزی علاقمند نیستی ؟
کار توی بازار سخته . زبون گرفتن حق رو نداشته باشی به راحتی کنار گذاشته میشی از بازار
روابط اجتماعی بالا اگه آدم نداشته باشه باید هنر رو کردن اجناس آث رو داشته باشه . چه در عطر و ادکلن چه در زمینه پوشاک
ببین : مواد غذایی کار راحتی نیست . کل روز با آدمای جورواجور که باید از اونی که یه آدامس میخواد تا اونی که یه کیلو مغز گردو میخواد فرق نذاری یه رفتار داشته باشی . ولی تخصص خاصی نمیخواد . سررشته و اطلاعات وسیع نمیخواد . 99 درصد کار با ویزیتورای شرکتای خوراکی هست . ولی کارایی که به تولید بسته شده مث پوشاک و فروشندگی لم میخواد . شناختن جنس میخواد . سرزبون میخواد تا مشتری رو با اطلاعاتت بقبولونی که این تیشرت یا کفش یا دستبند ایده آله و ....
سرمایه یه بحثه چه طور خرج کردن سرمایه و به باد ندادنش یه بحث . کار آزاد اگه دوس داشته باشی یه رشته رو زده نمیشی و برنامه ریزی میکنی تا ببری خودت رو بالا . اگه دوس نداشته باشی زود زده میشی و تغییر شغل میدی تا بهترش رو پیدا کنی . تا بخوای رو غلتک بیفتی میبینی بازم این چیزی نیست که بهت سازگار باشه و بازم میری سر یه کار دیگه ..... این زمان رو از دست دادن و پول از دست دادن چیزیه که قبلش اگه واقعا کار آزاد دوس داری و چاره نداری و از پشت میز و آق بالا سر بدت بیاد با فکر و پرس و جو توی اجتماع نه توی نت راحت پیدا میکنی . هرچی تئوری نباشه جستجوت بهرته . الان به دنبال کار پرسودی !! یکی از همون کفاشی به سرمایه بالا تر میرسه یکی از بدلیجات ... باید ببینی کدومش رو تبحر داری . کدوم رو دوست داری .
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
راستش قضیه از این قراره که 3 تا ازدوستام میتونن 5 تا 25 ميليون تومن جور کنن و میخان یک کاسبی راه بندازن
بحث مشورت شد یک سری پیشنهاد ها مثل فست فود-ساندویچی-اوردن لوازم ارایشی از لب مرز و توزیعش و.. چند مورد بحث شد
من گفتم خدمت دوستان و اساتید بحث را مطرح کنم تا نظر استاتید و راهنماییشون را بدونم
خیلی لطف میکنن دوستانی که اگه نظر خاص و در امد زایی دارن اعلام کنند ان شاالله خدا خیرشون بده
یک مطلب دیگه اگه بشه حدود 70-100 تومن مایه جور کرد چه کارهایی میشه کرد؟؟
ولی خوب فعلن 5 تا 25 تومن عاقلانه تر هست
چون دوستام میخان وام بگیرن و دانشچو هم هستند کاری باشه که خدای نکرده نشد ضرر نداشته باشه یا انچنانی نباشه
مچکرم پیشاپیش
سلام دوست من :)
به نظرم هیچ کار .
آره کاری نزنید بهتره ... مگه اینکه شرایط زیر را داشته باشید .
1- صبر ایوب : کار آزاد مستلزم داشتن صبر و حوصله زیاد است و ممکن است از شروع یه کاسبی تا زمان به نتیجه رسیدن آن بین 1 تا 5 سال طول بکشه .
2- عمر نوح : برای شوخی گفتم این یکی را :) اما امیدوارم داشته باشی :)
3- فرهنگ کار جمعی : الان شاید سه دوست باشید اما اگر فرهنگ کار جمعی را نداشته باشید حتی یک نفرتون اگه نداشته باشه کل کار بهم میخوره . مخصوصا من توی ایران و بین کسایی که میشناسم این فرهنگ را ندیدم . این آخری خیلی مهمه . توی کار بهش میرسی
4-سابقه فعالیت قبلی یک یا همه ی اعضا و شرکا . خیلی مهمه که توی کاری تبهر داشته باشی یا از صفر بخوای شروع کنیم . همه آدم ها عادت دارند پول در آوردن را در کارهایی که بلد نیستند ببینند . و اشتباه بزرگشون اینجاست و مسلما شکست میخورند .
هر چند اگر سابقه و تبحر خاصی ندارید بهتره یه مدت شاگردی کنید و وردست باشید و بعد شروع کنید .
من سال 89 با هیچی سرمایه شروع کردم . اما الان با اون روز خیلی فرق کرده . موفق باشید .
راستی یادم رفت بگم .
من اگه الان 3 نفر بودیم و 100 تومان پول داشتیم . هیچ وقت به کارهای کوچیکی مثل مغازه زدن و این چیز ها فکر نمی کردم ...
موفق باشید
سلام دوست من :)
به نظرم هیچ کار .
1- صبر ایوب : کار آزاد مستلزم داشتن صبر و حوصله زیاد است و ممکن است از شروع یه کاسبی تا زمان به نتیجه رسیدن آن بین 1 تا 5 سال طول بکشه .
2- عمر نوح : برای شوخی گفتم این یکی را :) اما امیدوارم داشته باشی :)
3- فرهنگ کار جمعی : الان شاید سه دوست باشید اما اگر فرهنگ کار جمعی را نداشته باشید حتی یک نفرتون اگه نداشته باشه کل کار بهم میخوره . مخصوصا من توی ایران و بین کسایی که میشناسم این فرهنگ را ندیدم . این آخری خیلی مهمه . توی کار بهش میرسی
4-سابقه فعالیت قبلی یک یا همه ی اعضا و شرکا . خیلی مهمه که توی کاری تبهر داشته باشی یا از صفر بخوای شروع کنیم . همه آدم ها عادت دارند پول در آوردن را در کارهایی که بلد نیستند ببینند . و اشتباه بزرگشون اینجاست و مسلما شکست میخورند .
هر چند اگر سابقه و تبحر خاصی ندارید بهتره یه مدت شاگردی کنید و وردست باشید و بعد شروع کنید .
من سال 89 با هیچی سرمایه شروع کردم . اما الان با اون روز خیلی فرق کرده . موفق باشید .
تشکر از تمامی دوستان عزیز
موارد فوق بسیار کارامد هستند
ممنونم
befermatooo
20-11-2012, 11:58
سلام .
یه تاپیکی هست بنام مشاوره ی شغلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما خوب ، همانطور که دوستمون گفتن اگه تو کاری تجربه داشته باشید زودتر به موفقیت می رسید .
در مورد شراکت ، باید قبل از ایجاد شغل برای خودتون یک نماینده انتخاب کنید که یه جورایی حرف اخر رو بزنه و اینکه قبل از هر چیز نحوه تقسیم سود رو از قبل تعریف کنید .
تو جامعه امروز باید کمی پررو بود من خودم کافی نت دارم و ممکنه در حال حاضر ماهی 3 تومن در بیارم . اما اگه پررو بودم و نرخ واقعی رو میگرفتم باید ماهی تا 4 الی 5 میلیون کاسب بودم اما من نمیتونم مثل بعضی ها باشم .
چون تعدادتون زیاده شغلهایی مثل کافی نت و ... میخوره به شرایط دانشجو بودنتون .
موفق باشید و به اون تاپیک هم سر بزنید .
shahinfarasystem
21-11-2012, 22:34
سلام دوست من
به نظرم هیچ کار .
2- عمر نوح : برای شوخی گفتم این یکی را اما امیدوارم داشته باشی
حرف ایشون واقعا قابل تامله....
ببین یه چیزی
سن،
تحصیلات+ رشته
، شغل پدر
و علاقه مندی
هر 3 نفر رو برامون اینجا بنویس خیلی بهتر میشه تصمیم گرفت
shahinfarasystem
25-12-2012, 21:55
سلام من منتظر جوابتون هستم :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.