مشاهده نسخه کامل
: تعمیر موس وایرلس لنوو
M A M M U T
12-11-2012, 09:43
سلام من موس وایرلس لپتاپم بعد مدت حدود یه ماه خراب شده(یه بار از دستم افتاد رو فرش از یک متری نمیدونم واسه اونه یا نه) کلیک چپ که میکنم بعضی وقت ها دو بار کلیک میکنه در نتیجه برای انتخاب متن یا کار های حساس مثل فوتوشاپ خیلی اذیت میکنه. خواستم ببینم چطوری میشه درستش کرد؟ من نمیدونم چطور باید بازش کنم ...این پیچ هاش کجاست؟
این عکسشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بعد از باز کردن چیکارش کنم؟
سلام من موس وایرلس لپتاپم بعد مدت حدود یه ماه خراب شده(یه بار از دستم افتاد رو فرش از یک متری نمیدونم واسه اونه یا نه) کلیک چپ که میکنم بعضی وقت ها دو بار کلیک میکنه در نتیجه برای انتخاب متن یا کار های حساس مثل فوتوشاپ خیلی اذیت میکنه. خواستم ببینم چطوری میشه درستش کرد؟ من نمیدونم چطور باید بازش کنم ...این پیچ هاش کجاست؟
این عکسشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بعد از باز کردن چیکارش کنم؟
اول با یک لپ تاب دیگه تست کنید اگه بازم همینطور بود دکمه موس خراب شده باید عوضش کنید برای اینکار باید موس رو باز کنید اول از همه با تینر 10000 دکمه را تمیز کنید اگه درست نشد با هویه باید دکمه رو دربیارین و یک دکمه جدید با هویه بزارین روش
M A M M U T
11-12-2012, 11:21
سلام...من تمیزش کردم یه مدت خوب بود دوباره به همون وضعیت افتاده.... فک کنم باید کلیک چپش رو عوض کنم....لحیم کاری بلدم...فقط باید دقیقا کدوم قطعه رو عوض کنم؟ آموزشی چیزی داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.