ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان مدلساز 3d max جواب دهند؟

roozha
11-11-2012, 18:02
چطوری میشه از تصویر اول و دوم تصویر سوم را ساخت؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord-Voldemort
13-11-2012, 14:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sasan irani2
16-11-2012, 02:35
اینجا همه چی در همه گویا:)))))9

roozha
18-11-2012, 13:04
دوستان من خودم فیلم آموزشی اش را دیدم ولی متوجه نشدم که چطوری این کار را کرده خیلی سریع و بدون توضیح این کار را میکنه. می خواستم یکی یه توضیح مختصری هرچند کوتاه را بده که با چه تکنیکی میشه این کار را کرد با تشکر از شما.

roozha
06-12-2012, 01:19
یعنی هیچکی نیس که جواب بده یا که کسی بلد نیست؟:41:

Lord-Voldemort
06-12-2012, 10:49
ببین دوست عزیز ، این یه روشی هست که بیشتر برای ساخت تکسچر نرمال استفاده میشه یعنی چی شما میای بیس کار رو مدل می کنید بعد به روش های مختلف نمونش هم که توی این فیلم هست از روش اسپیلان میاد طرحی که روی بیس هست رو پیاده می کنی تا اینجای کار توی فیلم هست و این مدلینگ high poly هست یعنی تعداد پلی ها بالاست بعد از این کار میان low poly رو می سازند و تکسچرش رو می سازند بعد مدل high poly رو پاک می کنند و از تکسچر استفاده می کنند این کار ها بیشتر مخصوص بازی ها هست برای اینکه یه بازی خیلی سنگین نشه و بشه راحت روی هر رایانه ای بازی کرد این کار رو می کنند.

اگه شما مبتدی هستین از این آموزش رد شین و زیاد بهش توجه نکنید و گرنه آموزش خیلی واضح هست و نیاز به توضیح نداره بازم اگه دیدین متوجه نمیشین بگین از کجای آموزش مشکل دارین .؟ تا توضیح بدم .

پیروز باشین.

SSS_HHH_OOO
07-12-2012, 04:21
من دقیقا متوجه منظور شما نشدم اگه میشه یکم واضح تر بگید :)

roozha
24-12-2012, 13:52
در حال حاضر هیچ از این موضوع سر در نمیارم . ولی از شما دوست عزیز ( Lord-Voldemort ) کمال تشکر را دارم و از اینکه اینقدر با حوصله جواب دادید ممنونم.