مشاهده نسخه کامل
: کار این چنتا علامت چیه؟
A.I.V.I.O
11-11-2012, 14:34
خسته نباشید دوستان.
توی این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماین علامت ها رو دیدم:
+=
-=
*=
/=
%=
اینا رو همه شو میدونم چین، ولی پایینی ها رو نمیدونم:
>>=
<<=
&=
^=
|=
نخستی رو امتحان کردم، نتوسنستم بفهمم چیه، اعداد پرتی میداد.
دومی همش صفر میداد.
3 تای دیگه رو هم اصلا نفهمیدم.
اگه کسی میدونه بی زحمت منو راهنمایی کنه.
(اینجا مساوی ها اومده سمت چپ، باید همون سمت راست باشه. جای << با >> هم عوض شده)
szh_1367
11-11-2012, 17:57
خسته نباشید دوستان.
توی این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماین علامت ها رو دیدم:
+=
-=
*=
/=
%=
اینا رو همه شو میدونم چین، ولی پایینی ها رو نمیدونم:
>>=
<<=
&=
^=
|=
نخستی رو امتحان کردم، نتوسنستم بفهمم چیه، اعداد پرتی میداد.
دومی همش صفر میداد.
3 تای دیگه رو هم اصلا نفهمیدم.
اگه کسی میدونه بی زحمت منو راهنمایی کنه.
(اینجا مساوی ها اومده سمت چپ، باید همون سمت راست باشه. جای << با >> هم عوض شده)
اولی شیفت به چپ است هر شیفت به چپ معادل ضرب کردن در 2 است
دومی شیفت به راست هر شیفت به راست معادل تقسیم بر 2 است
نحوه استفاده از شیفت
تعداد شیفت << متغیر
تعداد شیفت >> متغیر
سومی and
چهارمی xor
اخری هم or است
یک علامت دیگر هم داریم که کار not رو انجام میدهد و با ~ نمایش داده میشود
A.I.V.I.O
16-11-2012, 05:40
دمت گرم.شیفت رو بالاخره یاد گرفتم. خیلی درگیرش شدم، کاش زودتر میگفتی اینا کارشون در مینای 2 ه .بازم دمت گرم.حالا چنتا پرسش دیگه بارم پیش اومده:& که همون And ؛ | که همون Or ; ^ که همون Xor ;اینا رو رفتم، ولی تا اونجایی که خودشون باشن، اون علامت مساوی بغل دستشون چیکار میکنه؟مثلا ما چنین دستوری رو میتونیم وارد کنیم؟ a &= b ,یه پرسش دیگه:اگه بخوایم توی دستور cout (تو سی پلاس پلاس) بگیم که شیفت a و b رو چاپ کن (یهنی این رو: a
szh_1367
16-11-2012, 15:05
دمت گرم.شیفت رو بالاخره یاد گرفتم. خیلی درگیرش شدم، کاش زودتر میگفتی اینا کارشون در مینای 2 ه .بازم دمت گرم.حالا چنتا پرسش دیگه بارم پیش اومده:& که همون And ؛ | که همون Or ; ^ که همون Xor ;اینا رو رفتم، ولی تا اونجایی که خودشون باشن، اون علامت مساوی بغل دستشون چیکار میکنه؟مثلا ما چنین دستوری رو میتونیم وارد کنیم؟ a &= b ,یه پرسش دیگه:اگه بخوایم توی دستور cout (تو سی پلاس پلاس) بگیم که شیفت a و b رو چاپ کن (یهنی این رو: a
اینا در مبنای دو هستن :31: خب یکم تلاش هم لازم هست الان که خودت متوجه شدی این دستورات در مبنای دو کار می کنند حاضرم قسم بخورم که تا اخر عمر فراموش نکنی چون خودت تلاش کردی و متوجه شدی اما اگر من بهت گفته بودم خیلی زودتر از این حرف ها فراموش میکردی
خب بگذریم ، چرا این همه سوالات رو توهم نوشتی :sq_11:
این دستورات زیر معادل یکدیگر هستند پس تفاوتی در اصل عمل نمی کنند و تفاوت در syntax نوشته ها است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا
اگر دستور رو داخل cout قرار دهید نتیجه چاپ خواهد شد اشتباه نکنید خود دستورات چاپ نمیشود بلکه پاسخ عمل در خروجی چاپ خواهد شد
A.I.V.I.O
16-11-2012, 17:40
نقل قول : چرا انقد تو هم تو هم نوشتی؟ پاسخ : ده برا همینه میگم میخوام 8 رو پاک کنم به جاش XP بریزم دیگه. اه. تازه مشکل فقط تو هم تو هم نوشتن نیست، نصف پرسشمم چاپ نکرده و منو با دایل آپ هندلی تا اینجا کشونده. خوب اینا بقیه سوالام بود که اونجا ننوشته: اگه بخوایم تو سی پلاس پلاس بگیم که a شیفت b رو چاپ کن، چیکار میکنه؟ یعنی بگیم: cout
A.I.V.I.O
16-11-2012, 17:43
بیا دیدی. باز ننوشت بقیه شو : (ادامه ---> یعنی بگیم cout
szh_1367
16-11-2012, 17:55
نقل قول : چرا انقد تو هم تو هم نوشتی؟ پاسخ : ده برا همینه میگم میخوام 8 رو پاک کنم به جاش XP بریزم دیگه. اه. تازه مشکل فقط تو هم تو هم نوشتن نیست، نصف پرسشمم چاپ نکرده و منو با دایل آپ هندلی تا اینجا کشونده. خوب اینا بقیه سوالام بود که اونجا ننوشته: اگه بخوایم تو سی پلاس پلاس بگیم که a شیفت b رو چاپ کن، چیکار میکنه؟ یعنی بگیم: cout
اینجـــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین
این مثالی هست که داخل همین صفحه قرار داده
A.I.V.I.O
17-11-2012, 10:06
دمت گرم که با این که پرسشم نیمه اومد بازم پاسخ دادی. در واقع من 3 تا پرسش داشتم:
1- که دمت گرم! پاسخ دادی. هیچ به ذهنم نرسید میشه پرانتزم گذاشت :دی همش با خودم میگفتم اگه بنویسیم cout << a << b یه بار a رو چاپ منیکنه یه بار b رو :دی
2-& چیکار میکنه؟ من دو تا پاسخ تو اینترنت براش پیدا کردم، هر دو تاشم اشتباه بود. (مثال نقض براشون پیدا کردم) اونا هم اینن:
البته این دو تا رو تا زمانی میپنداشتم اشتباه بودن که میندیشیدم A^B یعنی A به توان B.
3- پس A ^ B چه معنی ای میده؟ & چه معنی میده؟
szh_1367
17-11-2012, 19:46
دمت گرم که با این که پرسشم نیمه اومد بازم پاسخ دادی. در واقع من 3 تا پرسش داشتم:
1- که دمت گرم! پاسخ دادی. هیچ به ذهنم نرسید میشه پرانتزم گذاشت :دی همش با خودم میگفتم اگه بنویسیم cout << a << b یه بار a رو چاپ منیکنه یه بار b رو :دی
2-& چیکار میکنه؟ من دو تا پاسخ تو اینترنت براش پیدا کردم، هر دو تاشم اشتباه بود. (مثال نقض براشون پیدا کردم) اونا هم اینن:
البته این دو تا رو تا زمانی میپنداشتم اشتباه بودن که میندیشیدم A^B یعنی A به توان B.
3- پس A ^ B چه معنی ای میده؟ & چه معنی میده؟
یکم الان برام مشکله که برات توضیح بدهم اینجـــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین
A.I.V.I.O
20-11-2012, 11:24
:9:خوب! & رو یاد گرفتم. در واقع همون جمع True False در مبنای دو هست.
اینو از یکی از ترم بالاتریا پرسیدم، کار ^ هم بهم گفت، گفت همون مقل & ولی به جای And میشه Or . ولی نمیشه.
مثلا دو عدد 35 و 110 که مبنای دوشون میشه 100011 و 1101110 اگه به صورت True False و AND جمعشون بزنی میشه:
100011
1101110
----------------
0100010
که اگه این عدد رو به مبنای 10 ببیریم میشه 34 و کامپایلر هم دقیقا همین نتیجه رو میده.
ولی اگه به صورت OR جمعشون بکنیم:
100011
1101110
----------------
1101111
که میشه 111 در مبنای 10، ولی کامپایلر عدد 77 رو نشون میده.
پس ^ دقیقا چیکار میکنه؟:40:با سپاس فراوان:20:
ویرایش هیچی دیگهع اینم حل شد. در واقع XOR همون کار OR رو میکنه با این تفاوت که 1 و 1 رو میده 0
ایول. دم شما استاد گرامی shz گرم. ولی اینجا یه پرسش دیگه نمایان میشه:
یه جا خوندم اینجوری میشه جمع و ضرب رو تند تر انجام داد. راسته؟ خوب گه راسته چرا توی زبان های برنامه نویسی جمع و ضرب رو اینجوری تعریف نکردن که تند تر بشه؟
szh_1367
20-11-2012, 13:38
:9:خوب! & رو یاد گرفتم. در واقع همون جمع True False در مبنای دو هست.
اینو از یکی از ترم بالاتریا پرسیدم، کار ^ هم بهم گفت، گفت همون مقل & ولی به جای And میشه Or . ولی نمیشه.
مثلا دو عدد 35 و 110 که مبنای دوشون میشه 100011 و 1101110 اگه به صورت True False و AND جمعشون بزنی میشه:
100011
1101110
----------------
0100010
که اگه این عدد رو به مبنای 10 ببیریم میشه 34 و کامپایلر هم دقیقا همین نتیجه رو میده.
ولی اگه به صورت OR جمعشون بکنیم:
100011
1101110
----------------
1101111
که میشه 111 در مبنای 10، ولی کامپایلر عدد 77 رو نشون میده.
پس ^ دقیقا چیکار میکنه؟:40:با سپاس فراوان:20:
ویرایش هیچی دیگهع اینم حل شد. در واقع XOR همون کار OR رو میکنه با این تفاوت که 1 و 1 رو میده 0
ایول. دم شما استاد گرامی shz گرم. ولی اینجا یه پرسش دیگه نمایان میشه:
یه جا خوندم اینجوری میشه جمع و ضرب رو تند تر انجام داد. راسته؟ خوب گه راسته چرا توی زبان های برنامه نویسی جمع و ضرب رو اینجوری تعریف نکردن که تند تر بشه؟
استاد خودتی !!!
برای اینکه متوجه شوید xor ، or و . . . . چه کارهایی در مبنای دو انجام میدهند فکر کنم باید فصل اول کناب مدار منطقی یا مبانی کامپیوتر رو مطالعه کنید
اون جاهایی که مطلب میخونی رو لینک کن تا ما هم استفاده کنیم
سیستم عامل داره همین کار رو میکنه اما شما نمیبینید چرا ؟ به این دلیل که در لایه های زیرین این تبدیل رخ میدهد برای مشاهده اون باید به Li و . . . مراجعه کنید که بدون دانش و مطالعه قبلی امکان پذیر نیست
شاید بتوان گفت به این دلیل ( شاید ) عمل ضرب و تقسیم و . . . . در مبنای دو سریعتر انجام میشود که دیگر سیستم عامل نیازی به نبدیل از مبنای 10 به 2 ندارد و مقدار داده به همان شکل (مبنای دو) به لایه پایین تر ارسال میشود
منظور از لایه ها ، سلسله مراتبی است که داده طی میکند تا به نتیجه نهایی برسد
A.I.V.I.O
20-11-2012, 15:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیزی رو که گفتم اینجا خوندمش.
به هر حال سپاس! میدونی مشکل من چیه؟ :41:
من تنها آرزو داشتم بازی ساز شم و یه روز انجین مخصوص خودمو بسازم و کورکورانه اومدم سراغ ++C ! بدون هیچ اطلاعات قبلی که کلا برنامه نویسی چیه و چی میکنه و با اطلاعات سخت افزاری بسیار کم و ...
البته هر وقت توی Tutorial سایت ++C به یه عبارت یا واژه ای میرسم که تا حالا ندیدمش، میرم ویکی پدیا و تهشو در میارم. :31: ولی بازم کافی نیست و هی مزاحم شما اساتید محترم میشم. :sq_3:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.