مشاهده نسخه کامل
: با پولم چیکار کنم؟
سلام.حدود 10 میلیون پول دارم.به نظرتون در شرایط فعلی بهترین کاری که میشه باهاش کرد چیه؟
شـیـفــو
14-11-2012, 14:02
بهترين كاري كه ميشد كرد خريد سكه و دلار بود ، هنوزم دير نشده .
وین رونی
14-11-2012, 15:41
بذار تو بانک سود روز شمار بگیر
Mr_100_dolari
14-11-2012, 16:52
سلام.حدود 10 میلیون پول دارم.به نظرتون در شرایط فعلی بهترین کاری که میشه باهاش کرد چیه؟
تو هر کاری میخوای بری قبلش خوب تحقیق کن و بی گدار به آب نزن خیلی شغل ها و کارها از بیرون خوب به نظر میان ولی وقتی واردش بشی میبینی با اون چیزی که فکر میکردی خیلی فرق داره و چیزی جز پشیمونی برات نداره !!
شـیـفــو
14-11-2012, 19:13
بذار تو بانک سود روز شمار بگیر
خودش آزاد با پولش كار كنه سودش بيشتره ، يه پالس 220 ميخريدي دوميليون و هشتصد الان ميفروختي 5.300 يا يه آپاچ 1.900 الان ميدادي 4.600
كلا آزاد كار كني بهتره ، يا چندتا هارد 85 تومني ميخريدي الان ميفروختي 220 تومن .
پولتو نذار بخوابه تو اين وضعيت .
بزار تو بانک هر وقت لازم داشتی ازش بگیر! :sq_24:
Mr_100_dolari
14-11-2012, 19:47
خودش آزاد با پولش كار كنه سودش بيشتره ، يه پالس 220 ميخريدي دوميليون و هشتصد الان ميفروختي 5.300 يا يه آپاچ 1.900 الان ميدادي 4.600
كلا آزاد كار كني بهتره ، يا چندتا هارد 85 تومني ميخريدي الان ميفروختي 220 تومن .
خب اگر به این باشه DVD میخرید دونه ای 180-200 الان میفروخت 800-1000 تومن دیگه سودش چقدر میشد رو خودتون حساب کنید !!!
بزار تو بانک هر وقت لازم داشتی ازش بگیر! :sq_24:
اینم حرفیه خوب !! :31:
در کل ببین میخوای با پولت شغلی راه بندازی یا هدفت سرمایه گذاری هستش برای سرمایه گذاری خیلی کارها میشه کرد : خرید ارز - سکه - طلای دست دو - شکسته - در مورد موتور هم بد نیستش - لوازم pc و موبایل و ... البته باید تو زمان مناسب خرید کنی و زمان مناسب بفروشی
بازم میگم بیگدار به آب نزن و اگر اهل ریسک نیستی ببر بزار همون بانک بهتره که اگر بری تو تاپیک | بانکها و امور بانکی | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی انتخاب بهتری برای بانک یا موسسه مورد نظرت داشته باشی .
شـیـفــو
14-11-2012, 19:57
اره كلا آزاد كاركردن و مخصوصا جنس انبار كردن ( احتكار ) خيلي سود داره ولي يه معلم داشتم ميگفت اين پول بركت نداره .
hamid_diablo
14-11-2012, 20:40
اگه میتونی یه مغازه رهن کن و فروش مواد غذایی بزن.......
چیزهایی مثل پاستیل و ساندویچ لقمه ای(هات داگ و همبرگر) و فلافل و ذرت مکزیکی و .......بازار خوبی داره
در ضمن فروش لوازم تزئینی و عروسک و مجسمه های کوچیک هم پیشنهاد میشه........
اگه به اینا علاقه نداری میتونی فروش لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل بزنی که سود زیادی داره
SNOW PATROL
14-11-2012, 20:57
مگه اینکه ... بری 5.300 بدی برای 220
گرون شدن جنس مهم نیست مهم خرید و فروشش تو بازار هست چیزی هم که ملت ایران ازش نمیگذره مواد غذایی هست
send from my open source device
شـیـفــو
14-11-2012, 21:07
گرون شدن جنس مهم نیست مهم خرید و فروشش تو بازار هست چیزی هم که ملت ایران ازش نمیگذره مواد غذایی هست
آخ آخ گفتي ، مثلا همين هات داگ فلافلي كه hamid_diablo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتند عاليه . يكي از همكاراي بابام بعد بازنشستگي با پسرش يه فلافل بيروتي زد همين بالاتر از ايستگاه مترو حسن آباد ، الان وضعش خيلي توپه ،
من حاضرم كامپيوترم ضعيف باشه ، گوشي خوبي نگيرم و ... ولي از شكم نميشه گذشت .
پ.ن : يه سمبوسه از همينا خريدم الان 3 روزه دل درد گرفتم نميدونم چه آشغالي توش بود نه مسموم شدم و نه حالم خوبه .
Mr_100_dolari
15-11-2012, 00:08
بستگی داره به اینکه چی بخوای خرید و فروش کنی مثلا برای همین موتور که شاید تا چند ماه پیش 3 تومن بود کسی سختش باشه 5300 واسش بده البته نمیگم مشتری اصلا نیستش میگم کم شده و باید به فکرفروش بود اما الان فقط قطعات pc اونم دست دو یعنی رو هوا ازت میخرن سرش دعوا هم دارند اصلا یه وضعی شده ...
آخ آخ گفتي ، مثلا همين هات داگ فلافلي كه hamid_diablo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتند عاليه . يكي از همكاراي بابام بعد بازنشستگي با پسرش يه فلافل بيروتي زد همين بالاتر از ايستگاه مترو حسن آباد ، الان وضعش خيلي توپه ،
من حاضرم كامپيوترم ضعيف باشه ، گوشي خوبي نگيرم و ... ولي از شكم نميشه گذشت .
پ.ن : يه سمبوسه از همينا خريدم الان 3 روزه دل درد گرفتم نميدونم چه آشغالي توش بود نه مسموم شدم و نه حالم خوبه .
نگو فلافل که اون مترو حسن آباد ولش کن بیا میبرمت یه جا فلافل ببینی که تا حالا به عمرت ندیده باشی براش صف میکشن فروش 5 دقیقش بالای 70 هزار تومن هستش 7 نفر مثل جت توش دارند کار میکنند فقط دوست دارم ببینید بعد متوجه حرفم میشید طرف تا قبل از این گرونی ها حتی برای مشتریهاش جایزه گذاشته بود قرعکشی میکرد ماهی سه نفر اگر برنده میشدن با خانواده سه روز اقامت توی هتل آپارتمان توی شمال جایزه میداد :sq_14:(خودشم شمالی هستش)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.