ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با توجه به ورود دستگاههای گیرنده دیجیتال تقلبی به بازار در انتخاب گیرنده دیجیتال ایکس ویژن به موارد ذکر شده در این تاپیک دقت کنید .

samsung021
10-11-2012, 15:14
سلام دوستان
من دیروز رفته بودم بازار گیرنده دیجیتال ایکس ویژن بخرم که فهمیدم دستگاههای گیرنده دیجیتال تقلبی وارد بازار شده . ظاهر کارتن دستگاههای تقلبی با ظاهر کارتن دستگاههای اصلی توی نمایندگی متفاوت بود ولی دقیقا" روی کارتنهای تقلبی هم برند X.Vision نوشته شده بود. منم وقتی رفتم نمایندگی ایکس ویژن و دستگاههای اصلی رو دیدم تازه متوجه تقلبی بودن اونها شدم . گفتم نکاتی رو که فروشنده نمایندگی اصلی X.Vision برای تشخیص دستگاههای تقلبی از اصلی گفت به شما هم بگم :
1- اینکه لوگوی یکسال گارانتی تعویض مادیران روی کارتن دستگاه باید باشه .
2- اینکه لوگوی گارانتی مادیران روی کارتن باشه .
3- اینکه کارت گارانتی و کارت کلوب مادبران داخل کارتن محصول موجود باشه .

دوستان با توجه به ورود این دستگاههای تقلبی توی بازار سعی کنید دستگاههای خودتونو از نمایندگیها خریداری کنید تا حداقل توی این اوضاع گرونی سرتون کلاه نره .

دوستان من چند روز پیش این نقل قول رو توی یکی از تایپیکها دیده بودم ولی دیروز که رفتم بازار خودم هم با چشمهای خودم دیدم که توی خیلی از مغازه ها دستگاه DVBT تقلبی ایکس ویژن با قیمت حدود 80 تومن فروخته میشد . واقعا" دلم نیومد اطلاع رسانی نکنم چون حداقل حق همه دوستانی که به فروم ها مراجعه میکنند تا با اطلاع و آگاهی یه خرید خوب داشته باشن اینه که از اخبار جدید مطلع بشن و بابت بودجه ای که برای خرید گذاشتن بهترین انتخاب رو داشته باشن نه اینکه جنس تقلبی رو با قیمت 80 هزار تومان ! بخرن و بودجه ای رو که به زحمت جمع آوری کردن از دست بدهن .
راهنمایی های دوست خوبمون توی نقل قول بالا میتونه بهتون کمک کنه تا به راحتی ایکس ویژن اصلی رو خریداری کنید .

samira_googleOne
17-11-2012, 16:37
من جای دیگه هم این پیغام رو نوشتم
روی جعبه تقلب اش عکس قورباغه داره

ELCOMAX2
21-11-2012, 18:46
من در امارات زندگی میکنم . اینجا مدتی است گوشی های اصل نوکیا که برچسب گارانتی ایران را دارند می فروشند !!! . معلوم است که این ها جنسهایی بوده است که به ایران ارسال و یا در حال ارسال بوده است و با توجه به بحران ارزی تمایل به فروش آن در بازار ایران را ندارند و یا برای تبدیل ارز آن دچار مشکل هستند . به نظر من همین بلا سر مارکهایی مانند ایکس ویژن هم آمده است ولی به صورت دیگری مانند فروش زیر زمینی همان کالا با قیمتی دیگر تا به کالای اصلی ضربه جدی وارد نشود .

farazfar
22-11-2012, 23:23
آخه x-vision خودش چیه که بخواهد تقلبی هم داشته باشه